Image and video hosting by TinyPic

hits
Facebook Youtube Snapchat Twitch Snapchat Samtaler Facebook Samtaler Videoblogger Derfor hater gutter meg Hvithai i Bergen Playaz Club 2017

En blowjob for dagen kan gi deg 7 år lenger levetid

  • 20.01.2015 - 00:16

Nye studier viser at en blowjob om dagen kan forlenge livet ditt med hele 7 år. Det vil ikke bare gi deg lenger levetid, men det vil også styrke immunforsvaret ditt. 

Hyppig sex i et parforhold minsker også risikoen for at du som kvinne får svangerskapsforgiftning under graviditeten. WHO (verdens helseorganisasjon) vil nå sette opp oralsex på sin liste over "medisiner" som kan være med på å forlenge et liv.

Tidligere leder av avdelingen for alderdompsykologi ved Royal Edinburgh Hospital, fortalte mandag under en pressekonferanse om de helsemessige fordelene av sex, spesielt for kvinner som utfører oralsex.

Mindre depresjon..

En blowjob om dagen kan altså forlenge ditt liv med cirka 7 år, fordi det frigjør endorfiner. Den gråblanke væsken inneholder flere stoffer som også kan forebygge depresjon og få deg i mye bedre humør. Sæd inneholder blant annet ulike hormoner som er med på å påvirke både trøtthet og psykiske lidelser som for eksempel depresjon.

Tidligere forskning har også vist at kvinner som velger å utføre oralsex og som svelger sæden, har bedre konsentrasjon når det gjelder jobb og skole. Inne på Kondomeriets nettside sies det at sperm inneholder cirka 150 mg proteiner, 11 mg karbohydrater, 6 mg fett, 3 mg kolestrol, magnesium, kopper og sink.

Image and video hosting by TinyPic

vargas12

20.01.2015 kl. 17:31
Viktig å presisere at enhver blowjob, bør være frivillig, man må ikke suge pikk om man ikke vil;)

Det som også er viktig å nevne at det er en helsegevinst for alle menn som får en avsugning ofte nok, fordi det er helse i enhver orgasme!

Vargas

svartbloggern

20.01.2015 kl. 18:17
Dette tror jeg på. Men tror du menn som svelger også vil få bedre konsentrasjon? Jeg har en fryktelig ukonsentrert kompis...

Student

26.01.2015 kl. 01:08
Har du lyst til å legge ved forskningsnotatene dine rundt dette?

Navn

12.05.2015 kl. 16:30
Den dama som ikke gir typen sin en heftig blowjob ,må bare innse at forholdet er fortapt. Det mener ihverfall jeg. til de damene som "synes det er ekkelt" ,snu situasjonen..
renekleveland

Norges beste blogger. Solbrun og perfekt kropp. Blogger ikke akkurat om knekkebrød og klær jeg har fått i posten som alle de andre hundre tusen bloggerne gjør. 80.000.000 visninger på nett. Love blogging! Følg meg for spenning i hverdag. Legg meg til som venn på Facebook, du vil ikke angre. Ellers, tusen takk for at du er innom bloggen. Bergens stolthet.

Facebook   Twitter   Twitter   Mail   

Kontakt/Sponsing

Renekleveland.blogg.no@hotmail.com

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no