Image and video hosting by TinyPic

hits
Facebook Youtube Snapchat Twitch Snapchat Samtaler Facebook Samtaler Videoblogger Derfor hater gutter meg Hvithai i Bergen Playaz Club 2017

LISE SOFIE REPPE HAR NOE VIKTIG DER ALLE SAMMEN MÅ SJEKKE UT

  • 11.02.2016 - 21:30

Mitt navn er Lise Reppe. Jeg er 19 år gammel og kommer fra Leknes i Lofoten. 

Sang og musikk betyr alt for meg. Det er det jeg kan, og alltid vil kunne. Det er det jeg virkelig brenner for. Jeg har lite ressurser her i på Leknes! Det er ikke så mange som brenner like mye for musikk. Det gjør det litt vanskelig å knytte kontakter.

Jeg er derfor kjempegira på The Stream, som skal  finne talenter via nettet. Det gir meg virkelig en kjempefin mulighet til å vise alle hva det er jeg kan best og hva jeg brenner for! Setter utrolig stor pris på hver eneste person som tar seg tid til å lytte, samt dele videoen min HER HER HER

Hva er "The Stream"

The Stream er en ny musikkonkurranse for TV 2 der nye artister skal oppdages og skapes på den moderne og virkelige måten.

På nettet er det millioner av klipp av mennesker som fremfører sine og andres sanger. Det er på denne måten mange artister får vist frem talentet sitt i dag, og det er også slik mange nyere stjerner har blitt oppdaget. Både Justin Bieber og vår egen Kygo har gått skrittene fra gutterommet til den store verdensscenen via Internett, delinger i sosiale medier og signering hos et plateselskap.

Det er denne prosessen vi skal gjenskape og tilrettelegge for i The Stream. Vi har gjort det mulig for deg å bli oppdaget der du er. Vi flytter audition hjem til deltakerne, og gjennom www.thestream.no laster de opp sin egen musikk. Både soloartister, duetter, grupper, band, og ikke minst DJ/Produsenter er velkomne til å delta.

De 100 mest streamede artistene på nettsiden blir invitert til en showcase hvor de møter Norges tre største plateselskap. Liker de det de hører går artisten videre, og etter flere utstilinger signerer plateselskapene sine favoritter.

LIK & DEL

Image and video hosting by TinyPic

renekleveland

Norges beste blogger. Solbrun og perfekt kropp. Blogger ikke akkurat om knekkebrød og klær jeg har fått i posten som alle de andre hundre tusen bloggerne gjør. 80.000.000 visninger på nett. Love blogging! Følg meg for spenning i hverdag. Legg meg til som venn på Facebook, du vil ikke angre. Ellers, tusen takk for at du er innom bloggen. Bergens stolthet.

Facebook   Twitter   Twitter   Mail   

Kontakt/Sponsing

Renekleveland.blogg.no@hotmail.com

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no