Image and video hosting by TinyPic

hits
Facebook Youtube Snapchat Twitch Snapchat Samtaler Facebook Samtaler Videoblogger Derfor hater gutter meg Hvithai i Bergen Playaz Club 2017

LOTTE (24) BLIR FILMET I SKJUL PÅ KJØPESENTERET, ER DETTE NORGES DUMMESTE JENTE? (SE VIDEOEN)

  • 12.02.2016 - 20:25

Dere husker sikkert da Lotte (24) fra Narvik ble sittende fast i over 2 timer fordi rulletrappen stoppet å virke? Jupp. Du kan lese hele innlegget HER om du ikke allerede har gjort det fra før av. Nå er det kommet ut en video der noen har filmet henne, klippet har jeg fått tak i, jeg har så klart redigert det og lagt til musikk osv.

Videoen er fersk. Dette skjedde i går ettermiddag, like etter fikk jeg tilsendt videoen. 


Lotte er BLOND og DUM. Lotte forstår seg ikke helt på hvordan rulletrapper fungerer, hun får alltid mange rare blikk, og det er ingen rar grunn til det. Selv sier Lotte at hun ikke helt forstår hvordan rulletrapper egentlig fungerer, men de fleste av oss forstår jo ikke hvordan hjernen hennes fungerer, så det er jo greit.

Les hennes side av saken HER HER HER

Følg meg på Facebook, trykk HER eller på bildet under

Lik & Del med noen som er like blond

Image and video hosting by TinyPic

Hehe xD

16.02.2016 kl. 10:41
Sykt morsomt xD
renekleveland

Norges beste blogger. Solbrun og perfekt kropp. Blogger ikke akkurat om knekkebrød og klær jeg har fått i posten som alle de andre hundre tusen bloggerne gjør. 80.000.000 visninger på nett. Love blogging! Følg meg for spenning i hverdag. Legg meg til som venn på Facebook, du vil ikke angre. Ellers, tusen takk for at du er innom bloggen. Bergens stolthet.

Facebook   Twitter   Twitter   Mail   

Kontakt/Sponsing

Renekleveland.blogg.no@hotmail.com

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no