Image and video hosting by TinyPic

hits
Facebook Youtube Snapchat Twitch Snapchat Samtaler Facebook Samtaler Videoblogger Derfor hater gutter meg Hvithai i Bergen Playaz Club 2017

HAR DU BRUKT DETTE SNAPCHAT FILTERET? DA BØR DU LESE DETTE

  • 31.05.2016 - 22:24


Da Snapchat kom på markedet i 2011 ble den umiddelbart en hit verden over. Det alle falt for var at bilder og videoer du laster opp og sender på Snapchat blir slettet fra Snapchat sine servere innen 24 timer.

I Juni 2015 hadde Snapchat cirka 1,1 millioner norske brukere, nå i år er det cirka 1,3 millioner så det øker stadig. På verdenbasis er det over 100 millioner brukere daglig.

Men over til saken du kom for å lese. Du har kanskje fått med deg alle disse snapchat filtrene hvor du kan pynte og fikse på bildene dine? da bør du være forsiktig med en av filtrene, nemlig hundefilteret (Dog filter) hvor du kan pynte bildene dine for å se ut som en hund.

Oppdateringen kom i februar da Snapchat kom ut med en oppdatering som inneholdt sju animerte spesialeffekter som også inkluderte "Dog Filter", et filter som plasserer en nese og ører i ansiktet ditt, samt en tunge som beveger seg når du åpner munnen din. 

Til de av dere som ikke har lest over vilkårene, vær forsiktig.
Hundefilteret er ment for kvinner som vil sende sin kjære en Snapchat der de flørter eller hinter til sex. Brukere under 16 år skal egentlig ikke bruke dette filteret. 

Hadde du giddet å lese vilkårene ville du oppdaget at Snapchats hundefilter ikke eies av Snapchat, men et firma som produserer sexleketøy som lagde filteret til kvinner. Firmaet har lov til å bruke dine bilder som reklame på sine 199 nettsider mot at du bruker deres filter.

Dette er også grunnen til at de fleste jenter kaller filteret for "Hoe filter" eller "hore filter" på godt norsk. En god del vet dette, men til de av dere som ikke vet det, nå forstår dere kanskje hvorfor. Så lenge du har hoppet over vilkårene har du gitt godkjenning til at dine bilder kan bli brukt fritt.


Dessuten har Snapchat alle rettigheter til brukernes meldinger, bilder og videoer som deles gjennom appen, skriver Tech Times som har tatt for seg de nye vilkårene punkt for punkt.

Under kan du se hvor dine hundebilder kan havne. Vil du at dine uskyldige hundebilder havner ved siden av en vibrator under kostyme kategorien på en nettside som selger sexleketøy? Tydeligvis, siden du bruker det filteret.

Derfor er det viktig å lese nøye gjennom vilkårene på alle apper du bruker. 

Så pass på neste gang du bruker dette filteret. 
LIK & DEL videre med andre som bruke dette filteret 

ADD:  renekleveland på Snapchat 

Vinn Justin Bieber Platinum billetter til konserten i telenor arena HER HER

Image and video hosting by TinyPic

renekleveland

Norges beste blogger. Solbrun og perfekt kropp. Blogger ikke akkurat om knekkebrød og klær jeg har fått i posten som alle de andre hundre tusen bloggerne gjør. 80.000.000 visninger på nett. Love blogging! Følg meg for spenning i hverdag. Legg meg til som venn på Facebook, du vil ikke angre. Ellers, tusen takk for at du er innom bloggen. Bergens stolthet.

Facebook   Twitter   Twitter   Mail   

Kontakt/Sponsing

Renekleveland.blogg.no@hotmail.com

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no