Image and video hosting by TinyPic

hits
Facebook Youtube Snapchat Twitch Snapchat Samtaler Facebook Samtaler Videoblogger Derfor hater gutter meg Hvithai i Bergen Playaz Club 2017

Lise Sofie ser ut som en normal jente, helt til du hører dette!

  • 07.02.2018 - 17:09

Lise Sofie Reppe er en 21 år gammel jente og kommer fra Leknes i Lofoten. I 2016 postet jeg et innlegg om henne her på bloggen som kan leses HER


Det med Lise er at hun ikke er som alle andre jenter. Sangstemmen hennes er på et mye høyere nivå enn du kan tenke deg, første gang jeg hørte hennes første låt som heter: Live your life, hadde jeg aldri trodd låten var laget av en jente på 19 år fra Norge.

Nå er Lise ute med sin andre låt som heter: Youngster

Hey. My name is Lise Reppe, and i am so excited to share my new debute single with you guys. The song is about not rushing to find your path in life. It's about letting yourself be young and live in the moment without any fear for what the future might bring.

I bet a lot of people are having the same fear and confusuons as I am. Therefore, it feels nice to share with you, my thoughts and feelings about being a youngster, and not really knowing who you are and what you wanna achieve in life.

Låten er produsert av: Jan lindvaag/Deepfrost studios I Trondheim.

Hva har skjedd siden forrige innlegg?

Den siste tiden har gått til produksjon av ny låt. Jeg har også kommet i kontakt med mye herlige mennesker som liker musikken min, og ønsker å ta del/videreutvikle den. Jeg jobber for tiden med en collab av youngster, som jeg vet kommer til å bli helt sjuk.

 Med andre ord, Youngster vil snart komme i en litt annen versjon, for de som liker litt mere futt!! Jeg jobber for tiden som nestkommanderende på Urban! Samt jobber jeg daglig for å utvikle artistkarrieren min.

Begge låtene finner du under, eller søk på Lise Reppe på Spotify

Image and video hosting by TinyPic

renekleveland

Norges beste blogger. Solbrun og perfekt kropp. Blogger ikke akkurat om knekkebrød og klær jeg har fått i posten som alle de andre hundre tusen bloggerne gjør. 80.000.000 visninger på nett. Love blogging! Følg meg for spenning i hverdag. Legg meg til som venn på Facebook, du vil ikke angre. Ellers, tusen takk for at du er innom bloggen. Bergens stolthet.

Facebook   Twitter   Twitter   Mail   

Kontakt/Sponsing

Renekleveland.blogg.no@hotmail.com

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no