Image and video hosting by TinyPic

hits
Facebook Youtube Snapchat Twitch Snapchat Samtaler Facebook Samtaler Videoblogger Derfor hater gutter meg Hvithai i Bergen Playaz Club 2017

Ny studie viser at VOLVO og AUDI eiere har større penis enn andre bileiere

  • 15.03.2018 - 13:45

For en måned siden ble det bevist i en studie at BMW eiere hadde mindre penis enn andre bileiere, nå er den andre delen endelig klar. Om BMW eiere har mindre, hvem har da større? Jo, ifølge andre delen av studien er det Volvo og Audi eiere.

74.000 Volvo og Audi eiere i Europa deltok i desember i en undersøkelse som gikk ut på sex og samliv. Bileierne skulle svare på 12 spørsmål elektronisk og 4 av spørsmålene lød:

- Hvor ofte har du sex?

- Hvor stor er penisen din, oppgi svaret i cm

- Har kvinner klaget på deg under samleie før?

- Hva er bilens verdi

Av de 74.000 som deltok i undersøkelsen var det 42.000 som hadde Audi. 32.000 hadde Volvo. Cirka 75% av de med Volvo hadde oppgitt et svar på cirka 17 centimeter i erigert tilstand på spørsmålet om hvor stor deres penis var.

Cirka 85 % av de med Audi hadde svart 18 til 20 cm på samme spørsmål. 

Hos BMW eiere som fikk samme spørsmål om penisens størrelse hadde over 95% av de oppgitt et svar på under 10 centimeter i erigert tilstand på spørsmålet om hvor stor deres penis var.

Hele listen ser du under

Resultatene er omtalt i Independents nettutgave, og viser at BMW eiere gjennomsnittlig ligger på under 10 centimeter i erigert tilstand, mens Volvo og Audi ligger på 17 til 20 centimeter i erigert tilstand.

På spørsmål om hvor ofte de har sex svarte både Audi og Volvo det samme, cirka en gang om dagen. På spørsmål om kvinner har klaget på dem under samleie før, svarte over 90 % Nei. Og på bilens verdi svarte de fleste over 100.000 kr, noe som var over tre til fire ganger mer enn det BMW eiere betalte for sin bil. Lik og del saken dersom du er stolt eier av Volvo eller Audi.

Les også: Onanerer du mye? Da kan du få betalt ved å delta i ny studie HER

Les også: NYHET: Ny ereksjon snus skal hjelpe gutter som sliter HER

Image and video hosting by TinyPic

renekleveland

Norges beste blogger. Solbrun og perfekt kropp. Blogger ikke akkurat om knekkebrød og klær jeg har fått i posten som alle de andre hundre tusen bloggerne gjør. 80.000.000 visninger på nett. Love blogging! Følg meg for spenning i hverdag. Legg meg til som venn på Facebook, du vil ikke angre. Ellers, tusen takk for at du er innom bloggen. Bergens stolthet.

Facebook   Twitter   Twitter   Mail   

Kontakt/Sponsing

Renekleveland.blogg.no@hotmail.com

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no