Image and video hosting by TinyPic

hits
Facebook Youtube Snapchat Twitch Snapchat Samtaler Facebook Samtaler Videoblogger Derfor hater gutter meg Hvithai i Bergen Playaz Club 2017

Sara fra Oslo stjal med seg katt hjem i taxi etter helgens bytur

  • 18.03.2018 - 18:04

Har du vært så full at du har dratt med deg en katt hjem fra byen? Greit nok, de fleste har kanskje stjålet et øl-glass eller lignende på vei hjem fra en fuktig bytur, men når du tar med deg en katt som kanskje en barnefamilie eier, da er det på tide og roe litt ned på drikkingen. 

Loggen over ble delt på Facebook mellom to venniner og det fortjener å bli delt her. Katten har blitt levert tilbake til sine eiere da den hadde tlf nummer på halsbåndet. 

Kanskje noen kjenner seg igjen? 

Lik og Del om du kunne gjort noe slikt. Ps: bildet øverst til høyre har ikke noe med innlegget å gjøre, det passer bare inn med helgens bytur.

Image and video hosting by TinyPic

renekleveland

Norges beste blogger. Solbrun og perfekt kropp. Blogger ikke akkurat om knekkebrød og klær jeg har fått i posten som alle de andre hundre tusen bloggerne gjør. 80.000.000 visninger på nett. Love blogging! Følg meg for spenning i hverdag. Legg meg til som venn på Facebook, du vil ikke angre. Ellers, tusen takk for at du er innom bloggen. Bergens stolthet.

Facebook   Twitter   Twitter   Mail   

Kontakt/Sponsing

Renekleveland.blogg.no@hotmail.com

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no