Image and video hosting by TinyPic

hits
Facebook Youtube Snapchat Twitch Snapchat Samtaler Facebook Samtaler Videoblogger Derfor hater gutter meg Hvithai i Bergen Playaz Club 2017

10 TING ALLE JENTER GJØR, MEN INGEN INNRØMMER

  • 24.03.2018 - 22:27

Garderoben. Vi jenter liker å late som at vi har styr på alt. Men har vi det? Nei. Spesielt ikke garderoben. Klær over alt. Klær her. Klær der. Man kan vell si at gulvet blir mer brukt som oppbevaringsplass til klærne enn faktisk kommoden eller skapet.

Skrevet at Ingvild Bolstad , les resten av punktene under

"Jeg kan ikke i dag". Vi sier gjerne at man ikke kan være med å finne på noe, når sannheten er at den faktiske planen er at vi heller kan foretrekke å sitte hjemme å se stygg ut i fred og se på netflix og spise uten at noen dømmer oss. 

Dra et hår ut fra rumpenVi jenter røyter utrolig mye. Vi mister så mye hår og røyter over alt. Om du har langt hår og står i dusjen f.eks så skal du ikke se bort i fra at et hårstrå eller to faller av og ned til rumpen!

Hår på veggen i dusjen. Når vi først en inne på hår, så kan vi vell ta med noe sykt ekkelt som vi alle gjør. Nemlig når vi er i dusjen, så fester vi håret som har falt av på veggen i dusjen. Whyyyy are we like this

Etternavn. Når vi dater noen vi liker, så tester vi hvordan navnet vårt høres ut med hans etternavn. Greit å vite, bare sånn just in case.

CSI. Vi jenter vet hvordan man finner folk. Vi vet også hvordan vi finner eksen til eksen og kanskje eksen hennes igjen. Både på instagram og facebook. Gi oss bare rundt 2 minutter så er case closed!

Tisse i dusjen. Ikke lyv. 

Speilbilde. Vi ser på oss selv i speilet, snur oss på siden, blåser ut magen, hendene på magen og later som man er gravid. Er jo greit å se hvordan man hadde sett ut! 

Tutorials. Vi søker på youtube etter tutorials både på hår og sminke, og prøve å gjøre det samme selv. Det ender alltid opp som en katastrofe og du kunne aldri faktisk vist deg i offentligheten når resultatet er på plass. 

"Jeg starter i morgen". Hvor mange ganger må vi si til oss selv at "jeg begynner i morgen", eller "jeg begynner på mandag". Vi har en stor plan i hode vårt om at NÅ skal vi faktisk begynne å trene og spise sundt, men neste dag så ligger vi i sofaen å spiser sjokolade. 

Noen som kjente seg igjen i noe? Eller skal vi fortsatt ikke innrømme det? Hehe. Håper dere likte innlegget! God helg! LIK og del om det stemmer.

Image and video hosting by TinyPic

The girls

16.06.2018 kl. 22:38
Dette var et lættis innlegg man kjenner seg igen i lol assa dette var bra men noen ting hadde dere jo glemt da..
renekleveland

Norges beste blogger. Solbrun og perfekt kropp. Blogger ikke akkurat om knekkebrød og klær jeg har fått i posten som alle de andre hundre tusen bloggerne gjør. 80.000.000 visninger på nett. Love blogging! Følg meg for spenning i hverdag. Legg meg til som venn på Facebook, du vil ikke angre. Ellers, tusen takk for at du er innom bloggen. Bergens stolthet.

Facebook   Twitter   Twitter   Mail   

Kontakt/Sponsing

Renekleveland.blogg.no@hotmail.com

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no