Image and video hosting by TinyPic

hits
Facebook Youtube Snapchat Twitch Snapchat Samtaler Facebook Samtaler Videoblogger Derfor hater gutter meg Hvithai i Bergen Playaz Club 2017

Dette er årets sommershorts, vent til du ser baksiden

  • 06.04.2018 - 22:17

Denne shortsen er årets sommershorts, av den enkle grunn fordi over 100.000 stykker er solgt på under en uke. Men ikke alle er like fornøyd med hvordan den ser ut. Shortsen er laget av jeansbukser (no shit) men ser faktisk ut som du har på deg en tanga bakfra.

Ifølge Pretty Little Thing som selger shortsen er den perfekt til festivaler, så lenge du dekker til baken med en fancy genser eller noe som passer. Prisen ligger på 160 norske kroner men er utsolgt i en del størrelser ettersom de er så populær. 

Selv om folk på Twitter og andre sosiale medier ikke helt liker shortsen, er den faktisk en bestselger. For de som vil gå med en slik i sommer, er linken til shortsen HER

Image and video hosting by TinyPic

renekleveland

Norges beste blogger. Solbrun og perfekt kropp. Blogger ikke akkurat om knekkebrød og klær jeg har fått i posten som alle de andre hundre tusen bloggerne gjør. 80.000.000 visninger på nett. Love blogging! Følg meg for spenning i hverdag. Legg meg til som venn på Facebook, du vil ikke angre. Ellers, tusen takk for at du er innom bloggen. Bergens stolthet.

Facebook   Twitter   Twitter   Mail   

Kontakt/Sponsing

Renekleveland.blogg.no@hotmail.com

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no