Image and video hosting by TinyPic

hits
Facebook Youtube Snapchat Twitch Snapchat Samtaler Facebook Samtaler Videoblogger Derfor hater gutter meg Hvithai i Bergen Playaz Club 2017

Denne gigantiske flamingo flytemadrassen har plass til 6 voksne, sommerens MÅ HA?

  • 10.04.2018 - 23:26

Det nærmer seg sommer. Er du den som elsker å dra til stranden for å bade eller slappe av med venner eller familie, da er dette et produkt for deg. Disse oppblåsbare flamingo flytemadrassene har plass til seks voksne personer, og vel så det. 

Du har sikkert sett små versjoner av disse, men disse er gigantiske. De selges i tre forskjellige versjoner, men denne flamingoen har noe de andre ikke har, innebygd vannkjøler så du kan nyte kald drikke på vannet. Flamingoen tåler hele 600 kg og har innebygde kopp-holdere. 

Lik og Del med venner. Flamingoen finner du her

Image and video hosting by TinyPic

Gry Henriksen

11.04.2018 kl. 17:51
Det er det 'gærneste' jeg har sett (ha ha)
renekleveland

Norges beste blogger. Solbrun og perfekt kropp. Blogger ikke akkurat om knekkebrød og klær jeg har fått i posten som alle de andre hundre tusen bloggerne gjør. 80.000.000 visninger på nett. Love blogging! Følg meg for spenning i hverdag. Legg meg til som venn på Facebook, du vil ikke angre. Ellers, tusen takk for at du er innom bloggen. Bergens stolthet.

Facebook   Twitter   Twitter   Mail   

Kontakt/Sponsing

Renekleveland.blogg.no@hotmail.com

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no