Image and video hosting by TinyPic

hits
Facebook Youtube Snapchat Twitch Snapchat Samtaler Facebook Samtaler Videoblogger Derfor hater gutter meg Hvithai i Bergen Playaz Club 2017

Den største flytende lekeplassen i Asia - Unicorn Island med rosa sand

  • 17.04.2018 - 21:20

Uhm, i Filippinene er det en gigantisk flytende lekeplass på en strand med rosa sand. Den ligger to timer unna Manila og kalles for Unicorn Island.

Prisen per person er på dagtid er 999 filippinske pesos som tilsvarer 149 kr. Skal du være der fra solnedgang til soloppgang (hele natten) ligger prisen på 1799 filippinske pesos, som tilsvarer 268 kr. I sommer er det også ta med en venn gratis.

Unicorn Island er for både voksne og barn å har flere forskjellige pakketilbud til dem som ønsker å ta seg en tur til denne øyen.

For mer info kan du se Unicorn Island på Instagram HER & Nettsiden HER

Les også: Gigantisk flamingo flytemadrass har plass til 6 voksne HER

Les også: Dette er årets sommershorts, vent til du ser baksiden HER

Image and video hosting by TinyPic

Sandra G.

17.04.2018 kl. 21:34
Det så faktisk skikkelig fint ut der :) Billig var det jo også!
renekleveland

Norges beste blogger. Solbrun og perfekt kropp. Blogger ikke akkurat om knekkebrød og klær jeg har fått i posten som alle de andre hundre tusen bloggerne gjør. 80.000.000 visninger på nett. Love blogging! Følg meg for spenning i hverdag. Legg meg til som venn på Facebook, du vil ikke angre. Ellers, tusen takk for at du er innom bloggen. Bergens stolthet.

Facebook   Twitter   Twitter   Mail   

Kontakt/Sponsing

Renekleveland.blogg.no@hotmail.com

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no