Image and video hosting by TinyPic

hits
Facebook Youtube Snapchat Twitch Snapchat Samtaler Facebook Samtaler Videoblogger Derfor hater gutter meg Hvithai i Bergen Playaz Club 2017

Niklas (22) skulle ha one night stand, våknet opp med moren på hotellrommet dagen derpå

  • 19.05.2018 - 22:01

Det å være full kan fort få sine konsekvenser, derfor er det viktig at du aldri drikker for mye, med mindre du vil gå på en smell slik 22 år gamle Niklas fra Drammen gjorde.

Da Niklas var ute med kamerater på et utested var det mye liv og alt så ut til å være en perfekt kveld. Da de ankom utestedet var det stappfullt med mennesker, men sitteplasser fikk de. 

- Kameratene mine spanderte ifølge regningen 18 shots, 9 vodka Redbull og 12 øl på meg. Jeg husker ikke så altfor mye ut av kvelden, det ble til slutt totalt blackout. 

- Til slutt måtte jeg på toalettet, men da jeg kom tilbake var alt helt svart for meg. Ingen av mine kompiser var å se.

Niklas forteller at han så en litt eldre kvinne sitte alene ved et bord. 

- Jeg satt meg ned ved denne kvinnen og spurte henne om nummeret, da fortalte hun at vi kunne heller ta oss inn på et hotellrom rett ved siden av utestedet, noe jeg tydeligvis må ha takket ja til.

På hotellrommet drikkes det mer alkohol.

- Jeg husker veldig lite fra kvelden, bortsett fra at jeg ble skjenket av mine kompiser og at jeg satt meg ned ved en kvinne. Da jeg våknet dagen etterpå i hotellsengen ligger det en brukt kondom og en tom liter flaske med sprit på gulvet.

- Jeg hører noe spyr på badet, ut av badet kommer kvinnen fra i går. Det viste seg at jeg hadde vært med min egen mor. Niklas forteller det var hans kompiser sin feil, det var tross alt de som skjenket han.

Image and video hosting by TinyPic

renekleveland

Norges beste blogger. Solbrun og perfekt kropp. Blogger ikke akkurat om knekkebrød og klær jeg har fått i posten som alle de andre hundre tusen bloggerne gjør. 80.000.000 visninger på nett. Love blogging! Følg meg for spenning i hverdag. Legg meg til som venn på Facebook, du vil ikke angre. Ellers, tusen takk for at du er innom bloggen. Bergens stolthet.

Facebook   Twitter   Twitter   Mail   

Kontakt/Sponsing

Renekleveland.blogg.no@hotmail.com

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no