Image and video hosting by TinyPic

hits
Facebook Youtube Snapchat Twitch Snapchat Samtaler Facebook Samtaler Videoblogger Derfor hater gutter meg Hvithai i Bergen Playaz Club 2017

Snart kan du ta betalt for at folk skal få bli venner med deg på Facebook - Kjøp vennskap

  • 22.05.2018 - 23:10

Facebook oppdaterer stadig sine regler og funksjoner, nå kommer "Kjøp vennskap" funksjonen. Denne legges til for å få slutt på alle sex spam profilene som daglig sirkuleres på det populære sosiale nettstedet.

Man kan maks ha 5000 venner på Facebook, men nå ka du snart velge hvem som betyr mest. Kjøp vennskap funksjonen er en knapp du selv kan legge til på profilen din.

Dersom du velger å ha denne knappen på profilen din må folk betale for å kunne legge deg til, de har ikke mulighet til å kommentere, poke eller sende deg meldinger før de har betalt. Pengene får du ved å legge til bankkontonummeret ditt i innstillinger. 

Prisen velger du selv, hvor mye er du verdt? 

Eneste ulempen jeg kan tenke meg er at mange kommer til å slette sine trofaste venner for å slå på funksjonen, slik at de må betale for å bli din venn igjen. Morsomt, men faktisk bra at vi slipper sex spam profilene, de er irriterende.

Image and video hosting by TinyPic

renekleveland

Norges beste blogger. Solbrun og perfekt kropp. Blogger ikke akkurat om knekkebrød og klær jeg har fått i posten som alle de andre hundre tusen bloggerne gjør. 80.000.000 visninger på nett. Love blogging! Følg meg for spenning i hverdag. Legg meg til som venn på Facebook, du vil ikke angre. Ellers, tusen takk for at du er innom bloggen. Bergens stolthet.

Facebook   Twitter   Twitter   Mail   

Kontakt/Sponsing

Renekleveland.blogg.no@hotmail.com

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no