Image and video hosting by TinyPic

hits
Facebook Youtube Snapchat Twitch Snapchat Samtaler Facebook Samtaler Videoblogger Derfor hater gutter meg Hvithai i Bergen Playaz Club 2017

Innebygd minibar i flysetene skal få passasjerer til å glemme flyskrekken

  • 24.05.2018 - 23:09

Å reise med fly er noe mange av oss ikke ser frem til. Vi gleder oss selvfølgelig til ferien, men flyreisen er for mange en svært ubehagelig del av sommeren. Flyskrekk er meget utbredt, og 1 av 7 mennesker lider av så sterk frykt at de velger å ikke reise.

Selv om kurs og lignende tiltak er effektivt har flyselskapene nå sett behovet for ytterligere tiltak. Den geniale løsningen er minibar innebygd i flysetene, slik at de reisene kan nyte turen uten frykt og uro.

Fra og med 1 juli kan du nå velge sete med innebygd minibar for et ekstra tillegg når du bestiller din flyreise.

Minibar-setet koster 479 kroner ekstra, og du kan drikke så mye du vil. Det er dog noen begrensninger, så hvis du lager bråk eller blir plagsom på grunn av alkoholen vil du bli flyttet til et sete uten minibar. Det er kabinpersonalet som avgjør om du er skikket til å benytte deg av tilbudet.

Hvert sete inneholder 15 liter, så her skulle det være nok til hele flyreisen. Du kan velge mellom 4 forskjellige drikker. Det er også billig, så her blir nok mange med flyskrekk glade for et godt tilbud.

- Ettersom det er forbudt å nyte medbrakt alkohol på fly, er denne løsningen noe vi tror passasjerene våres vil bli fornøyd med, forteller kommunikasjonsdirektør i Scandinavian Airlines.

Image and video hosting by TinyPic

renekleveland

Norges beste blogger. Solbrun og perfekt kropp. Blogger ikke akkurat om knekkebrød og klær jeg har fått i posten som alle de andre hundre tusen bloggerne gjør. 80.000.000 visninger på nett. Love blogging! Følg meg for spenning i hverdag. Legg meg til som venn på Facebook, du vil ikke angre. Ellers, tusen takk for at du er innom bloggen. Bergens stolthet.

Facebook   Twitter   Twitter   Mail   

Kontakt/Sponsing

Renekleveland.blogg.no@hotmail.com

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no