Image and video hosting by TinyPic

hits
Facebook Youtube Snapchat Twitch Snapchat Samtaler Facebook Samtaler Videoblogger Derfor hater gutter meg Hvithai i Bergen Playaz Club 2017

Her satt Lotte (25) med hånden fastklemt I håndtørker på utested i en time

  • 28.05.2018 - 20:51

- Jeg hadde aldri trodd at så mange mennesker skulle svikte meg i en slik krise. Jeg har da aldri gjort noen noe galt, sa Lotte Ninja Fagerheim (25).

Natt til lørdag fikk de ansatte på en bar i Trondheim seg en komisk overraskelse da de skulle se igjennom lokalet før stengetid. En fortvilet blondine fra Bodø med navn Lotte Ninja Fagerheim satt på dametoalettet og gråt.

Hun sa hun hadde veldig vondt i håndleddet og at hun hadde sittet fast i håndtørkeren i minst en time. Hun sa at ingen av de andre gjestene på toalettet hadde brydd seg om å hjelpe henne og at hun hadde fått et panikkanfall da hun hørte de skulle stenge. Hun hadde da prøvd å rive seg løs, dette hadde gjort at hun fikk vondt i håndleddet.

Lotte Ninja Fagerheim sa hun var på jentetur i Trondheim i helgen og at hun hadde sett for seg alt annet enn denne tragedien da hun avtalte turen med venninnen sin.

Lotte Ninjas venninne var uvitende om hendelsen, men hadde lett etter henne i hele lokalet før stengetid uten å finne henne. De to venninne ble gjenforent kort tid etter at Lotte ble funnet på dametoalettet.

Håndleddet hennes hadde ikke fått noe alvorlig skade, men legen anbefalte henne å holde seg unna håndtørkere fremover så lenge hun er alene. Lik og Del saken med en venn

Image and video hosting by TinyPic

Lotte Cornelia Ninja Fagerheim

28.05.2018 kl. 20:59
D e ingen som kan bevis at d dær e mæ... Lætt å se at d sikkert heller e noen som hete for eksempel Martine! Eller ulrikke!
renekleveland

Norges beste blogger. Solbrun og perfekt kropp. Blogger ikke akkurat om knekkebrød og klær jeg har fått i posten som alle de andre hundre tusen bloggerne gjør. 80.000.000 visninger på nett. Love blogging! Følg meg for spenning i hverdag. Legg meg til som venn på Facebook, du vil ikke angre. Ellers, tusen takk for at du er innom bloggen. Bergens stolthet.

Facebook   Twitter   Twitter   Mail   

Kontakt/Sponsing

Renekleveland.blogg.no@hotmail.com

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no