Image and video hosting by TinyPic

hits
Facebook Youtube Snapchat Twitch Snapchat Samtaler Facebook Samtaler Videoblogger Derfor hater gutter meg Hvithai i Bergen Playaz Club 2017

Lotte (25) besøkte Tusenfryd, satt to timer i rulletrappen da den stoppet opp

  • 28.06.2018 - 23:26

Fornøyelsesparken Tusenfryd utenfor Oslo er det lenge til Bloggeren Lotte besøker igjen med det første.

- Det er lenge til neste gang jeg besøker Tusenfryd igjen, hele dagen ble ødelagt fordi rulletrappen stoppet opp før jeg faktisk fikk tatt en eneste karusell.

Det var i helgen at Lotte tok seg turen til Tusenfryd, noe Lotte hadde gledet seg lenge til. Men da rulletrappen stoppet å virke satte hun seg ned og ventet til den skulle starte igjen, noe som tok hele to timer.

- Det var flere som så rart på meg, men det så ut som de forstod at jeg var sur og forbanna. Det var bare meg i rulletrappen, det skjer alltid slike ting med meg.

Lotte forteller at hun søket om refusjon, noe hun fikk beskjed om at de ikke kunne gi. Lotte fikk beskjed om at hun kunne gått ned trappene når rulletrappen stoppet opp.

- Hvordan skal jeg vite det? Det er jo det samme med heiser, dersom en heis stopper opp kan man ikke bare gå ut av døren, da blir man jo skadet og faller ned i sjakten.

Etter to timer da Tusenfryd skulle stenge kom det en vakt som fortalte Lotte at de skulle stenge. Vakten fortalte at Lotte kunne gå ned trappetrinnene, noe hun gjorde.

Jeg har faktisk aldri gått i trappene dersom rulletrappen stopper å virke, jeg har alltid ventet til den skal starte igjen. Nå har jeg faktisk lært meg noe nytt, det er jo gøy.

Image and video hosting by TinyPic

renekleveland

Norges beste blogger. Solbrun og perfekt kropp. Blogger ikke akkurat om knekkebrød og klær jeg har fått i posten som alle de andre hundre tusen bloggerne gjør. 80.000.000 visninger på nett. Love blogging! Følg meg for spenning i hverdag. Legg meg til som venn på Facebook, du vil ikke angre. Ellers, tusen takk for at du er innom bloggen. Bergens stolthet.

Facebook   Twitter   Twitter   Mail   

Kontakt/Sponsing

Renekleveland.blogg.no@hotmail.com

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no