hits
Facebook Youtube Snapchat Twitch Snapchat Samtaler Facebook Samtaler Videoblogger Derfor hater gutter meg Hvithai i Bergen Playaz Club 2017

INGEN SERVERING AV ALKOHOL PÅ 17 MAI, DÅ DETTE ER BARNAS DAG

  • 08.04.2014 - 15:32


I år er det 200 år siden Norge fikk sin egen grunnlov, dette skjedde i 1814. 17. mai kalles «barnas dag» fordi dagen feires med barnetog. Musikkorps og skolebarn marsjerer sammen. Ofte er det leker for barn på skolene etter toget. Man får også gjerne spise masse av det beste: is, pølser og brus. Det er da vi har tatt opp dette temaet om alkohol og barn på denne dagen.

Alkohol vi ikke bli solgt på restauranter eller på utesteder, dette gjelder også etter kl 00.00 natt til søndag når de fleste skal ut og hygge seg. Skal du ha tak i alkohol må du huske og få det i hus innen 14 mai. Det blir sånn fra nå av, det er for mange barn som har det forferdelig på 17 mai hvor foreldre drikker for mye og det oppstår familieproblemer. Det er 17 mai og julen som er de verste dagene for et barn med foreldre som drikker. 

At vi forbyr alkohol vil gjøre barn lykkelig, det er snakk om en dag i året vi gjør dette. Jeg selv (rene) syns dette er forbanna idiotisk. På 17 mai skal man feire denne dagen, og det blir jo ikke noe feiring uten alkohol? ikke for meg i hvertfall. 

Man kan drikke hjemme, men man kan ikke kjøpe alkohol noen steder på denne dagen. Det vil heller ikke bli servering av alkohol på utesteder, helt frem til stengetid. Det går ann å ha det gøy uten alkohol også.

Reglene for 17 mai er:

Å skjenke alkoholholdig drikke på fly som er kollektive transportmidler /Ikke lov

Å skjenke alkoholholdig drikke på tog som er kollektive transportmidler /Ikke lov

Å skjenke alkoholholdig drikke på restauranter og utesteder frem til stengetid? /Ikke lov

renekleveland

Norges beste blogger. Solbrun og perfekt kropp. Blogger ikke akkurat om knekkebrød og klær jeg har fått i posten som alle de andre hundre tusen bloggerne gjør. 80.000.000 visninger på nett. Love blogging! Følg meg for spenning i hverdag. Legg meg til som venn på Facebook, du vil ikke angre. Ellers, tusen takk for at du er innom bloggen. Bergens stolthet.

Kontakt/Sponsing

Renekleveland.blogg.no@hotmail.com

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no