hits
Facebook Youtube Snapchat Twitch Snapchat Samtaler Facebook Samtaler Videoblogger Derfor hater gutter meg Hvithai i Bergen Playaz Club 2017

ANNEK HAR IKKE ADHD ELLER ANGST

  • 10.11.2012 - 21:04

God kveld alle sammen, vil bare fortelle dere om at jeg leser veldig mye rart, og det som irriterer meg litt er at dere skriver på bloggen til annek (anne) i kommentar feltet og på facebook statuser hun legger ut at hun ikke har adhd og angst? hva vet egentlig du om hva hun har problemer med? Jeg som har vært sammen med hun, samboeren osv vet hvilken problemer hun har, fra dag en har hun alltid vært vill og gal ( på en posetiv måte som jeg elsker ) hun har både papirer på det og vært undersøkt, hun har papirer som tilsvarer 82 sider. En annen ting er at dere skal diskutere angsten hennes? hun går jo på byn og tar mikrofonen og synger foran folk? da kan hun ikke ha angst? Svaret mitt er, hørt om alkohol?.Man kan ha angst selvom man gjør dumme ting som å synge foran mangen folk, ihvertfall når man drikker. Det er også mangen som vil se papirer på at hun faktisk har det, hvorfor vil du egentlig se papirer? får du et bedre liv då? får du sove bedre om natten då?, Jeg kan si dere en ting, jeg vet alt om adhd, jeg har selv brødre som har det, og jeg har levd med det i mangen, mangen år. Man kan vokse fra det når man blir eldre, men desverre skjer det ikke med alle sammen, noen har det livet ut. Mangen blir mobbet for dette, fordi at de som har adhd er litt mer gal og viser litt mer av seg selv enn alle andre, de blir sett på som dum då? alle har forskjellige væremåter, måten man er på, ikke alle er lik, men unik. Adhd  er en sykdom, det er noe man blir født med, ikke noe man bare får i seinere tid, og heller ikke et "problem" man blir kvitt ved å ta piller eller andre medikamenter som noen av dere idioter tror. Anne har vært gjennom veldig mye, det har de fleste med denne sykdommen, mobbing forekommer hos de fleste med Adhd, det er veldig synd at det skal være sånn, de er jo mennesker de også med et lite handikap? De er helt normal, og kan alt vi som ikke har den sykdommen kan, er forbanna lei at folk hakker ned på andre mennesker, SPYR av folk som må bry seg om alt og alle, lev ditt eget liv. IKKE kom med utspill eller dum deg ut ved å snakke om adhd, når du ikke vet en dritt om det. 

Hvem skulle tro at vakre mennesker har adhd? alle kan ha det og det er ikke noe å noe annet å gjøre enn å respektere alle, uansett hva folk sliter med. Så til syvende og sist, ikke døm andre mennesker eller snakk om hva andre har og ikke har, pass på hva du har, og hvordan DU lever.

Akkurat nå sitter jeg her med anne og ser på fast & furious 5 på ViasatfilmHd. Vi Blogges! ( har forresten spilt inn noen låter som kommer neste uke)

renekleveland

Norges beste blogger. Solbrun og perfekt kropp. Blogger ikke akkurat om knekkebrød og klær jeg har fått i posten som alle de andre hundre tusen bloggerne gjør. 80.000.000 visninger på nett. Love blogging! Følg meg for spenning i hverdag. Legg meg til som venn på Facebook, du vil ikke angre. Ellers, tusen takk for at du er innom bloggen. Bergens stolthet.

Kontakt/Sponsing

Renekleveland.blogg.no@hotmail.com

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no