hits
Facebook Youtube Snapchat Twitch Snapchat Samtaler Facebook Samtaler Videoblogger Derfor hater gutter meg Hvithai i Bergen Playaz Club 2017

Glad i vin? Da er dette 18 liters vinglasset perfekt for deg

  • 22.06.2018 - 22:35

Glad i vin? Er du den som sier "mer, litt til, mer" når noen fyller oppi det lille vinglasset ditt? Vel, da er dette vinglasset perfekt for deg. Det er plass til 18 liter, eller 24 flasker vin, noe som tilsvarer 72 glass. Det er 75 centimeter høyt. Da holder det at du fyller oppi en gang for kvelden.

Det kan også fylles med isbiter slik at du kan legge vinflasker oppi, dette glasset er STORT. Du kan jo så klart fylle det opp med Cola, Øl, Juice, energidrikke eller hva du enn måtte ønske.

Glasset koster litt, rett i underkant av 600 kr og kan kjøpes HER for de som ikke er fornøyd med sine vanlige vinglass som står stående i skapet hjemme. God helg.

Fylleangst? Hvor flau hadde du vært om du skrev dette til din søster?

  • 17.06.2018 - 21:20

Når du er full sier du mye du ikke mener, i hvert fall av og til, som i dette tilfelle (får jeg håpe). Du har sikkert vært i samme situasjon før, du drikker mer enn du burde og husker lite fra kvelden før, dagen derpå. 

Men av og til burde du faktisk ikke åpne kjeften å fortelle om det som har skjedd, eller hva du føler. Dette screenshottet fikk jeg tilsendt og får lov til å publisere her. Dette er noe du ALDRI burde skrive til din søster. HAHA.

Les også: Sara som tok med seg katt hjem fra byen HER

LIK & DEL videre med en søster som skriver dumme ting

Innebygd minibar i flysetene skal få passasjerer til å glemme flyskrekken

  • 24.05.2018 - 23:09

Å reise med fly er noe mange av oss ikke ser frem til. Vi gleder oss selvfølgelig til ferien, men flyreisen er for mange en svært ubehagelig del av sommeren. Flyskrekk er meget utbredt, og 1 av 7 mennesker lider av så sterk frykt at de velger å ikke reise.

Selv om kurs og lignende tiltak er effektivt har flyselskapene nå sett behovet for ytterligere tiltak. Den geniale løsningen er minibar innebygd i flysetene, slik at de reisene kan nyte turen uten frykt og uro.

Fra og med 1 juli kan du nå velge sete med innebygd minibar for et ekstra tillegg når du bestiller din flyreise.

Minibar-setet koster 479 kroner ekstra, og du kan drikke så mye du vil. Det er dog noen begrensninger, så hvis du lager bråk eller blir plagsom på grunn av alkoholen vil du bli flyttet til et sete uten minibar. Det er kabinpersonalet som avgjør om du er skikket til å benytte deg av tilbudet.

Hvert sete inneholder 15 liter, så her skulle det være nok til hele flyreisen. Du kan velge mellom 4 forskjellige drikker. Det er også billig, så her blir nok mange med flyskrekk glade for et godt tilbud.

- Ettersom det er forbudt å nyte medbrakt alkohol på fly, er denne løsningen noe vi tror passasjerene våres vil bli fornøyd med, forteller kommunikasjonsdirektør i Scandinavian Airlines.

Denne vesken for kvinner kan fylles med vin og inneholder tappekran, GENIALT

  • 17.03.2018 - 20:41

Nå kan du drikke hvor som helst, når som helst. Det ser ut som en helt normal veske, men inneholder tappekran og kan fylles opp med vin eller hva du selv måtte ønske. Veskene har fått navnet PortoVino og bilder av veskene har sirkulert på Facebook i det siste.

Vesken kan også brukes som en vanlig veske, da det er en pose med tappekran du fyller opp med ønsket drikke og legger i vesken. Her har du plass til både sminke og det du måtte ønske.

Under kan du se video av hvordan vesken er i bruk

Vesken ligger på 75 USD som tilsvarer 583 Norske kroner.

Vesken finnes i flere forskjellige farger og fasonger og er allerede blitt veldig populær i USA. Hadde det vært en mannlig versjon av disse veskene hadde jeg fylt den med Battery og Redbull.

Se mer av veskene på PortoVino sin Instagram HER eller nettsiden deres HER

Glad i vin? Da er dette 18 liters vinglasset perfekt for deg

  • 16.03.2018 - 16:37

Glad i vin? Er du den som sier "mer, litt til, mer" når noen fyller oppi det lille vinglasset ditt? Vel, da er dette vinglasset perfekt for deg. Det er plass til 18 liter, eller 24 flasker vin, noe som tilsvarer 72 glass. Det er 75 centimeter høyt. Da holder det at du fyller oppi en gang for kvelden.

Det kan også fylles med isbiter slik at du kan legge vinflasker oppi, dette glasset er STORT. Du kan jo så klart fylle det opp med Cola, Øl, Juice, energidrikke eller hva du enn måtte ønske.

Glasset koster litt, rett i underkant av 600 kr og kan kjøpes HER for de som ikke er fornøyd med sine vanlige vinglass som står stående i skapet hjemme. God helg.

Nå er det kommet glitter øl, en perfekt øl laget for jenter

  • 06.03.2018 - 18:52

De fleste jenter liker ikke øl, men hva om man tar glitter og gjør øl til en "magisk drikke som glitrer" opp. Jenter elsker glitter, derfor har det nå kommet  en glitter øl som passer perfekt til jenter som vil ha det lille ekstra. Glitteret er ikke noe du merker når du drikker.

Om ikke glitter øl gjør helgen bedre, da vet ikke jeg. Glitter øl er for tiden bare tilgjengelig i England og Usa, hos Ska Brewing, Three Weavers Brewing Company og Bold Missy Brewery.

Kanskje Norge tar etter og lar oss Nordmenn nyte det samme om ikke så lenge. 

DET ER SOMMER, DET ER SOL, HER ER 3 OPPSKRIFTER PÅ SAFTIS SOM INNEHOLDER ALKOHOL,YUMMMMY

  • 26.06.2014 - 18:21

Lei iskremen eller saftisene som selges på butikken? då er disse oppskriftene noe for deg.

Om du drikker alkohol (daah) så bør du ihvertfall teste ut en av disse oppskriftene under. Hvorfor? fordi det frister bare av å se på bildene! Husk at du bør ha ispinner eller isform liggende for å teste ut dette. Og ja, du trenger også sprit.

VANNMELON SAFTIS!

Finn frem blenderen din og kutt opp,ta melonen oppi blenderen. Mix it

.

Ingredienser som skal oppi er:

5 spiseskjeer med sukker

15-20 dråper med sitron

Bacardi eller den spriten du selv ønsker.

Mengden bestemmer du selv (hvor full vil du bli?)

4 lime (skåret) Bruk en sil (eventuelt) for å fjerne små frø

Hel det opp i en mugge

Finn frem ispinner ( om du ikke har isform )

Hell vannmelonen opp i plast eller papirkopper som du ser på bildet under.

Om du ikke har isform.

Sett de i frysen i 6 timer, eventuelt til dagen etter for best "effekt"

SEX ON THE BEACH SAFTIS!


Kutt opp en ananas i biter og putt det i blenderen. Legg også oppi 15-20 bringebær. Tilsett deretter sprit (mengden bestemmer du selv). Miks alt sammen skikkelig godt. Etter det tar du blandingen oppi plaskopper / pappkopper (igjen, om du ikke bruker isform).

Stikk ispinner i midten (som på bildet over) og sett i frysen i 6 timer, gjerne også over natten.KIWI SAFTIS!


Ganske enkelt. Som oppskriftene over er dette på samme måte. Skrell 8 kiwi og putt de oppi blenderen. Tilsett cirka 2 spiseskjeer sukker og deretter sprit (mengden bestemmer du selv). Mix det godt sammen og that's it. Sett det i fryseren i 6 timer.

Get drunk on ice!

Forrige uke skrev jeg om fire alkohol drinker du burde prøve, trykk på bildet under for å komme til innlegget.

renekleveland

Norges beste blogger. Solbrun og perfekt kropp. Blogger ikke akkurat om knekkebrød og klær jeg har fått i posten som alle de andre hundre tusen bloggerne gjør. 80.000.000 visninger på nett. Love blogging! Følg meg for spenning i hverdag. Legg meg til som venn på Facebook, du vil ikke angre. Ellers, tusen takk for at du er innom bloggen. Bergens stolthet.

Kontakt/Sponsing

Renekleveland.blogg.no@hotmail.com

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no