hits
Facebook Youtube Snapchat Twitch Snapchat Samtaler Facebook Samtaler Videoblogger Derfor hater gutter meg Hvithai i Bergen Playaz Club 2017

KRISTINE (19) SKULLE BARE TA ET SELFIE, (HOLY SHIT)

 • 28.02.2015 - 14:23Kristine Fjeld (19) fra Akershus har tatt dette bilde av seg selv på badet. Det hun selv ikke merket før etterpå er noe av det sykeste jeg har sett i hele mitt liv. Jeg fikk selv frysninger når jeg så det, fy faen. Når du ser det vil du aldri ta selfies igjen.

Følg / legg meg til på Facebook

Trykk liker for å få ekstra hjelp.

RENE DU FÅR ALDRI EN MATCH PÅ TINDER, NEIVELL? WTF??? (VIDEO)

 • 08.02.2014 - 11:47

God lørdag snuppiser. Er det en ting som jeg elsker så er det å kunne motbevise retards, og denne gangen gjelder det mobil appen Tinder. Det kom en kommentar i et tidligere innlegg, i kommentaren sto det - hvorfor lager du et innlegg om Tinder når du sikkert aldri får en match? idiot eller?.

Vel sånn egentlig så trenger jeg ikke bry meg i det hele tatt, for tilbakestående kommentarer får jeg tusenvis av. Men bare for vise at jeg får flere matcher enn det du har av venner på Facebook, så lagde jeg en liten film hvor jeg sveiper gjennom profiler når jeg lå i sengen min i går kveld. 

På noen minutter får jeg 88 matcher, det er 88 babes ettersom jeg ikke trykker "liker" på de som ikke er fin (no hate, alle er fin) men ikke alle er min type. Det som er det kjekkeste er at hver gang jeg ser en fin jente så tenker jeg "har hun trykket liker på meg?" joda, det har hun helt sikkert, hun er jo blond og fin, og når jeg trykker "liker" på hun, hva skjer då? MATCH. Et tydelig tegn på at kvinner elsker meg? <3 Men uansett, ha en fantastisk fin lørdag alle sammen. Ja, jeg bruker Tinder for å finne kjærligheten, håper jeg snart er i mål asså

Video<3

20 SEXY TING JENTER GJØR UTEN AT DE VET DET SELV!

 • 28.01.2014 - 11:35

Heeey snuppiser. Ja, som overskriften sier så handler dette innlegget om 20 sexy ting jenter gjør uten at de kanskje ikke vet det selv. Og du tenker nok på hva dette kan være? det skal jeg nå fortelle deg. Om du kjenner deg igjen i en av punktene under kan du se på deg selv som en uskyldig sexy jente, for dette er nemlig 20 sexy ting dere jenter gjør uten at dere kanske engang prøver på å være sexy!

Måten du går på kan være sexy, veldig sexy. Om du har en nice ass booty kan det være en sexy ting, selvom du bare går helt vanlig. Noen ganger beveger den seg i en perfekt rytme når du går, det er ikke alltid du er klar over dette, men det er sexy! Det skal ikke så mye til, jo større rumpe, jo bedre blir det (ikke overvektige, no hate)..

Når du spiser is. Det kan godt være du vet det selv, men måten du spiser is på kan være veldig sjarmerendes for oss gutter (ihvertfall for meg), med mindre man er homo. Det er jo en god grunn til at de lager sexy saftis og softis reklamer med damer som "griser" med is som renner ned i kløften (ups) , så det er nok ikke bare meg som syns dette er sexy. 

Når du tar deg selv i håret, eller flipper det til siden. Det kan virke litt sånn bitchy, men det er ihvertfall en sexy ting som må være med på listen. Selvom du gjerne gjør det for å være bitchy mot noen, så er det Sexaaaaaay!..

 

Når du våkner om morgenen eller etter trening og strekker deg,...Hot diggity! For deg er det gjerne bare en liten tøy og bøy, men for oss gutter er det sexy (i fucking think so)!..

Når dere klikker fordi dere ikke får opp buksen som er for trang. Dere klager på at dere er blitt feit eller at dere har lagt på dere / buksen er kjøpt for liten. Fakta er at det er sexy å se på, rett og slett. Jeg tror ikke akkurat jeg er den eneste der ute som syns akkurat det. Eller?.

Når du går i pyjamas. En undersøkelse viser at 71% menn foretrekker å se damen sin i en pyjamas istedenfor sexy undertøy som korsett osv. For å være helt ærlig er jeg enig, derfor tar jeg det med som en del av hva jenter gjør som er sexy. Jenter i pyjamas, you dig!.

Når du bruker en kort kjole eller shorts og rett før du sitter deg ned sakte får du en fin rund rumpe, og når du skal reise deg igjen spretter den så fint...

Når du lener deg tilbake på denne måten .

Når du står på begge beina mens du lener deg litt tilbake slik at det er rumpen som er borti veggen og ikke ryggen din!

Når du skal prøve å få tak i noe og du må stå på tærene dine for å få tak i det, hot fuck!

Eller når du gjør dette.

 

Når du er nervøs eller sjenert og får frem et smil, for det er noe av det mest sexye du har, av alt annet på kroppen!

Når du skal vise noe på (mobilen,laptopen, osv) og så kommer puppene "uskyldig" borti den du skal vise noe (noe jeg har blitt utsatt for flere tusen ganger) sexy er det!

Når du skal vise frem hvor sterk du er.

Når du justerer på bh stroppen og så kommer det sånn elastisk lyd ( kan godt være pga lyden minner om en pisk som gjør det sexy)..

Når du leker smart men egentlig er veldig klomsete, ahhh yeah!.

Grimasene du lager når du skal bade for første gang på lenge og vannet er iskaldt. .

Når du tar ut strikket i håret ditt på denne måten.

 

Når du griner fordi du ikke har batterier som virker i dildoen.

Når du smiler eller ler. Når en jente smiler eller ler, ja det er noe sexy med det!.

 

Når du biter deg litt i leppen....

Når du blir sint og leker tøff, RAWWWWWR!.

OM TWERKING VAR EN SPORT VILLE DISSE JENTENE VUNNET GULL

 • 26.11.2013 - 20:45

Om Twerking var en sport ville disse jentene vunnet gull, det er jeg egentlig helt sikker på. 

Vil du se meg Twerke rumpen av meg? bokstavelig talt? trykk og se videoen (Her)

JEG FLYTTER TIL BRASIL - MISS BUMBUM 2013, SWEET HOLY FU*K

 • 18.11.2013 - 14:34

Posted at Shock Mansion (2)

25 år gamle Dai Macedo har den mest perfekte rumpen i Brasil. Miss bumbum er verdens beste konkurranse om du spør meg, tenk deg dette: du sitter og ser på kvinner som skal vise frem rumpen sin? hvem har den mest perfekte?. Spør du meg må Brasil være et godt sted å bo, her i Norge har vi ingenting vi kan sammenligne denne konkurransen med! Kan ikke noen være så snill og få denne konkurransen til Norge? Erlend Hefner Stokkedal, kan du prøve på dette?... om ikke blir jeg nødt å flytte!.

Posted at Shock Mansion (1)

Posted at Shock Mansion (4)

Ikke glem at jeg har 2 konkurranser ute på bloggen nå, en brun og blid konkurranse hvor du kan vinne solkort på 1.000 kr + V.I.P Playboy solkrem (Her) + en konkurranse fra zoovillage.com hvor du kan vinne for 1000 kr i klær, vinneren trekker jeg i dag. Konkurransen finner du (Her) vi blogges snuppiser. Stay tuned, denne uken blir spennende,ohh wee!

ACACIA BADETØYS REKLAME - ASS ASS (VIDEO)

 • 20.10.2013 - 16:48

My god, sweet jesus. Selvom det ikke akkurat er noe sommer ute nå er det jo varme andre steder i verden. Om du ikke får en sommerfølelse av og se denne videoen så er du ikke et menneske. Dette er en reklame film for badetøys merket acacia. Helvette kunne det ikke bare vært sommer igjen, hater vinter.

Ihvertfall, sjekk ut videoen under, skulle lett tatt vekk sanden på stumpen, tehe, jeg er så tullete.

BITCHES BE LIKE (OMG, MY ASS,I'M FAT,NO MAKEUP,I'M SO OVER HIM, I STILL LOVE HIM)

 • 19.07.2013 - 16:16

God dagen alle sammen. How ya doing?!. Vi har alle sett det, eller opplevd det, bildene under sier alt. Så då kan jeg vel egentlig bare starte. 


Mange jenter som legger ut bilder på instagram,twitter eller facebook hevder de er uten makeup, nettopp våknet eller at de ligger "syk" men ironien er at man tydlig kan se at enkelte har sminke på seg, hvorfor skrive eller hashtagge #nomakeup, selvom du bare har litt? du ble født uten sminke så trenger ikke være flau for å vise det, selvom du ikke har så mye på..


Typen din har gjort det slutt, la oss ta Rihanna som et eksempel, Chris Brown slår henne, men alikervell går hun tilbake igjen til han. Har ikke jenter lært at en gang mishandler, alltid mishandler? så hvorfor gå rundt og si du fremdeles elsker fyren om han slår deg gul og blå, er du virkelig verdt dritt? og er du virkelig dum nok til og tilgi menn som slår ? ingen kvinner burde egentlig tilgi menn som slår, det er både feil og idiotisk. Ikke si du fremdeles elsker han om han slår, la han vandre videre, that piece of shit..


Det har vi sikkert sett mangen av oss, jenter som er tynne men påstår de er feite, kanskje de er blind, kanskje de bare liker og tenke sånn, slik at de faktisk ikke legger på seg så mye mer enn det de allerede veier. Uansett, hvorfor si du er feit når du vet du er tynn ? tenk om de feite gikk rundt og sa det motsatte "faen jeg er tynn" det skjer jo ikke? så slutt og si det du då, du er ikke feit når du vet du er skamtynn på grensen til anoreksia..Ehhh ja, jenter som egentlig har tatt botox, silikon og all verdens operasjoner (det gjør ikke meg noe, sexy det) men hvorfor gå rundt og si at du er helt vanlig? altså at du ikke har tatt noen operasjon før? har lest det mangen ganger før, folk har diskutert over internett, hvor mye silikon hun og hun har tatt, men neida, hun har aldri tatt operasjon osv, hvorfor er det så gale og innrømme det? har du tatt operasjon så har du tatt operasjon, done deal, ferdig med saken!..Er jo ikke noe og være flau over? du har jo betalt flere titals tusen kroner for å bli "perfekt" Ja, akkurat som vi ikke har hørt det før, det har ihvertfall jeg, mangen ganger. Har jeg feit rumpe Rene? Er du sinnnnnnnsyk då? hvorfor går enkelte jenter rundt og tror det? når de vet de har en perfekt rumpe? så må de høre det fra alle andre før de skjønner, aaah jeg har det altså? ja, det har du, shut the fuck up you sexy bouncy fucker!.. (du skjønner) Har du hørt det før fra bare en person, trenger du ikke spørre noen andre, ever. Du vet det selv, så ikke gå rundt og påstå rumpen din er feit og stygg. Damn! Yeah motherfucker, typisk jenter kan man egentlig si ? du gjør det slutt med noen, påstår du er så over noen, men egentlig vil du vite alt sammen hva din eks kjæreste holder på med, har han er ny flørt på gang? hvem er han med, hvor er han? hvem skriver han med på facebook, du vil vite alt sammen så du prøver og gjør det du kan for å finne det ut, ikke alltid like lett, men sånn er det med jenter..


Adder flere her, så sjekk igjen seinere

CHAMPAGNE FACIALS, DAYUUUUM!!

 • 05.06.2013 - 21:37

Champagne er jo til for å drikkes, men i dette tilfelle kan de sløse så mye de vil, det finnes unntak!..Dayuuum!!! Og siden denne bloggen inneholder festing, babes, tips og verdens feteste konkurranser fra verdens feteste sponsorer er jeg bare nødt og dele dette med dere!! Det er jo helg


CATWALK HIPPIES VS VICTORIA SECRETS

 • 24.02.2013 - 23:54

Hva skjer egentlig med mote verden? sånn helt seriøst så er sånne moteshows du ser på tv helt på trynet. For det første, hvem går med kler som egentlig ser ut som de kommer fra en scene fra avatar? det ser jo helt rart ut, jeg har da aldri sett noen slike jenter gå i slike klær i virkeligheten, takk gud for det. Det sitter jo folk i salen og nyter dette, knipser tusenvis av bilder i løpet av noen timer denne mote visningen foregår.Jeg kan ærlig innrømme at jeg aldri hadde brukt 5 mb på mitt minnekort for å ta bilder av noe slikt, men så hadde jeg heller aldri gått på en slik motevisning med mindre det er victoria secret, you dig?. Skal gi dere litt eksempler på hva jeg selv syns er fint og se på, hva som er mye mer sexy enn disse hippie klærene du ser under. Nei, jeg hater ikke på noen eller mener noe negativt, men det ser jo ikke akkurat så fint ut. 

Her ser du "modeller" som går catwalk under mote uken i paris, hva syns du selv? er det virkelig noe av det mest sexye du kunne tenke deg?

Når jeg ser slike bilder blir jeg dratt inn i en verden der vi møter star wars og avatar på samme sted, og det er ikke noe jeg kunne tenke meg. Det er greit det er mote og alt det, men hvem går med slike klær i verden eller på fest? jeg har aldri møtt noen ihvertfall, og gjør jeg det en dag vil jeg snu ryggen ganske fort, ikke fordi jeg har noe imot den personen, men fordi jeg vil få traumer for livet.

Er det noen som faktisk skjønner hva som er sexy og hva som er mote er det victoria secret, se forskjellen på bildet over og bildet under, agree?

Uansett hvor rart det ser ut med støvler og undertøy så blir jo de ikke akkurat noe styggere. Spør du meg så er dette mote, mye mer sexy og se på dette enn damene øverst, det ser nesten bare for dumt ut. Hadde jeg vært jente så hadde jeg egentlig bare gått rundt og tenkt "hva faen holder jeg på med". 

Jeg viser dere en gang til, for dere er egentlig bare nødt til og forstå meg, være enig også. Hva er egentlig mest sexy? Først tar vi hippie gjengen som mener dette er mote!

Så tar vi de som egentlig vet alt om mote, victoria secret, det er jo ingen verdens tvil om engang? 

Ah yeah, om det skulle være vanskelig og dømme utifra bildene over, så har du egentlig et problem selv. 

Under er musikken til hippiene som går catwalk 

Og her er musikken til victoria secrets - under mote showsene - litt bedre liv? 

SVØMMER MED HVITHAI - VILLE DU GJORT DET ?

 • 19.02.2013 - 14:58

Fridykkeren og modellen Ocean Ramsey svømmer sammens med en hvithai i forbinnelse med en reklamefilm for HD kameraet Gopro. Ville du noensinne gjort dette?. Ramsey har dykket med haier siden hun var 14 år gammel og hun mener det rykte haien har ikke helt stemmer. Hun bor på hawaii og kan holde pusten sin under vann i 5 minutter og 45 sekunder.

HVA ER EN RUMPE?

 • 19.01.2013 - 17:56

Hva er en rumpe? jo det skal eg si deg du, en rumpe er en fin ting, det må være fint å se på, og det må vært deilig å ta på. 

Det må være litt "bounce" i den, litt sprett vettu. En perfekt rumpe? det er vel egentlig litt vanskelig å si, men en fin rumpe? det er lett å se..

God helg alle sammen, ha en fin lørdag, det skal ihvertfall jeg!!.. vi blogges!!...MODELL KROPP VS BABE??

 • 14.01.2013 - 19:13

Heisann alle lesere, Det er så mangen som har spurt om hvilken type dame jeg liker, altså kroppsmessig. Det jeg kan fortelle er at supermodell kropper er faktisk ikke noe jeg bryr meg om, eller syns er så veldig sexy å se på, forstå meg rett, alle har forskjellige meninger og syn på hvorfan den perfekte kropp skal være. Noen liker jenter som trener og har six pack, andre foretrekker litt ekstra på kroppen.

Jeg personlig syns ikke at jenter med muskler er noe fint, heller ikke jenter som er så altfor tynne, en jente skal ha former, det vil si litt pupper og en fin rumpe. Dette innlegget er ikke noe imot jenter som er tynne eller noe som helst, og jeg syns jo alle jenter er fin på sin måte. Alle burde være fornøyd med kroppen sin, jeg mener bare det at modell kropper ( kropper der de skal være syltynne ) ikke er noe fint. Jenter som trener sport og på trenings studio et par ganger i uken er derimot sexy. 

Det er så mye fokusering på hvordan en jente kropp skal være for tiden, alle skal spise sunt, trene og se så perfekt ut som mulig. Hallo? det er ingenting gale om du ikke gjør dette, hvorfor skal du være så tynn som mulig då? alle gutter, ihvertfall de jeg kjenner liker litt ekstra på kroppen, tenk når du har sex då? så er damen så tynn ? jeg hadde ikke syns det var så kjekt, men for all del, vi har alle forskjellig smak.

Jeg har alltid likt jenter med litt former, også sånne barbie dukker. Ikke gå rundt å tro du må være så perfekt, du er den du er og har du litt ekstra på kroppen bør du egentlig bare være fornøyd. Under kan du se bilde, hun til høyre er min type dame, det er slike former jeg syns er perfekt på en jente. Ha en fin mandag så blogges vi siden!..
renekleveland

Norges beste blogger. Solbrun og perfekt kropp. Blogger ikke akkurat om knekkebrød og klær jeg har fått i posten som alle de andre hundre tusen bloggerne gjør. 80.000.000 visninger på nett. Love blogging! Følg meg for spenning i hverdag. Legg meg til som venn på Facebook, du vil ikke angre. Ellers, tusen takk for at du er innom bloggen. Bergens stolthet.

Kontakt/Sponsing

Renekleveland.blogg.no@hotmail.com

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no