hits
Facebook Youtube Snapchat Twitch Snapchat Samtaler Facebook Samtaler Videoblogger Derfor hater gutter meg Hvithai i Bergen Playaz Club 2017

Azusa (36) har forvandlet hele leiligheten sin til et Barbie-hus. Alt er rosa (VIDEO)

  • 07.06.2018 - 18:20

Den 36 år gamle damen elsker Barbie så mye at hun har brukt 80.000 dollar på å forvandle leiligheten sin til et Barbie-hus. På det hel-rosa kjøkkenet sitt lager Barbie-fanen rosa egg. 

Se video av leiligheten under

Hun ser ikke bare ut som Barbie - hun ELSKER Barbie. 36-åringen har dedikert sitt liv til å bygge opp en samling av Barbie verdt rundt 80.000 dollar, noe som tilsvarer 642.000 norske kroner. Hver eneste cm i Hollywood-leiligheten hennes er full av barbier og Barbie-ting.

Hun har til og med spesialtilpasset møblene sine, så alt fra kjøleskapet til kjelen på kjøkkenet, til toalettet, har blitt Barbiefisiert. Hadde du klart å bo slik?

Azusa er svært aktiv på Instagram, hvor hun daglig poster Barbie bilder

SLIK SER BARBIE UT, UTEN SMINKE

  • 27.03.2014 - 14:47

Hvem er vel egentlig perfekt? ikke en gang barbie er det. Slik ser hun ut, uten sminke. Så om du hele livet ditt trodde barbie var så perfekt må du tro om igjen. Om barbie tok Squats: (HER)

OM BARBIE TOK SQUATS

  • 05.07.2013 - 15:14

Om barbie tok squats ville hun sett slik ut, enig?

renekleveland

Norges beste blogger. Solbrun og perfekt kropp. Blogger ikke akkurat om knekkebrød og klær jeg har fått i posten som alle de andre hundre tusen bloggerne gjør. 80.000.000 visninger på nett. Love blogging! Følg meg for spenning i hverdag. Legg meg til som venn på Facebook, du vil ikke angre. Ellers, tusen takk for at du er innom bloggen. Bergens stolthet.

Kontakt/Sponsing

Renekleveland.blogg.no@hotmail.com

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no