hits
Facebook Youtube Snapchat Twitch Snapchat Samtaler Facebook Samtaler Videoblogger Derfor hater gutter meg Hvithai i Bergen Playaz Club 2017

Sara Louise Granli trenger din hjelp, les dette med en gang

 • 03.05.2018 - 14:45

Sara Louise Granli trenger din hjelp og det haster. Nå er det bare under 10 timer igjen å stemme. Sara er med i årets brun og bli modellkonkurranse og har kommet til semifinalen. Nå står det 20 stykker der, men bare 10 får gå videre til finalen her i Bergen.

Semifinalen går ut på at de 10 med flest stemmer på SMS går videre til finalen som skal være live i Bergen. Vinneren kan stikke av med hele 500.000 kroner.

Sara skriver følgende i håp om at du vil hjelpe henne:

Processed with VSCO with s2 preset

Jeg har kommet til semifinale blant 19 andre deltakere. Jeg har så utrolig lyst til å oppleve finalen i Bergen og kanskje vinne. Her kan man vinne 500 000kr og være frontfigur for brun og blid i et år. For å komme videre til finalen i Bergen, så trenger jeg nettopp DIN hjelp!

Hadde satt så stor pris på om du ville stemt, en eller kanskje flere ganger. Send BB13 til 2030, koster 5 kroner per stemme. Tusen takk på forhånd! Hadde vært utrolig snilt!! Avstemningen varer kun til 3 mai kl. 24:00.

Følg avstemningen på brun og blid sin nettside HER  Sara på Facebook HER

Linn Beate trenger din hjelp, 4 viktige dager igjen - Les

 • 02.09.2017 - 14:30

Jeg trenger din hjelp, du som leser denne bloggen. Linn (bildet over) er med i årets brun og blid modell konkurranse og hun ligger på 1 plass i skrivende stund.

Konkurransen har bare vart i to dager, det er 28 dager igjen.

Vinner hun denne mnd så er hun videre til semifinalen der det skal stemmes via sms, deretter skal de 20 som er i semifinalen bli til 10 som går til finalen som er her i Bergen den 30 mai.

Det dere snuppiser må gjøre for meg er at dere klikker på linken under og stemmer på henne, alle sammen. Jeg skuffer aldri dere, da må ikke dere skuffe meg. STEM HER HER HER

Litt info om Linn

Hun har allerede vunnet forsidejakten til fhm, fått andreplass hos vi menn - men Brun og Blid hadde vært det aller største og vinne, forteller hun. Linn kommer fra Os, som ligger rett utenfor Bergen. 

- På fritiden har jeg hest, husky og schæfer. Så kombinerer stall og overnattingsturer i fjellet, for øyeblikket er jeg min fjerde dag på hardangervidden, forteller Linn.

- Tusen takk på forhånd til de som velger å stemme på meg.

TONJE ØYGARD HAR EN VIKTIG BESKJED TIL ALLE SAMMEN, LES

 • 03.05.2016 - 17:53


Jeg trenger din hjelp, du som leser bloggen min snuppis. Tonje er i semifinalen i Brun og Blids modellkonkurranse og trenger din hjelp. Det er avstemning via SMS og du kan kun stemme frem til kl 23.59 i kveld, så det er nå det gjelder. 

Hun trenger en stemme fra deg for å komme til finalen som er her i Bergen 28 mai. Det er nå 20 stykker i semifinalen hvor 10 av de går til finalen.

Konkurransen går ut på at 10 finalister skal konkurrere foran et dommerpanel bestående av profiler innen mote- og underholdningsbransjen. Vinneren mottar inntil kroner 500.000,-

Hun eller han vil være vår hovedprofil i minimum ett år og vil få betydelig eksponering gjennom reklamemateriell, redaksjonell omtale, web, Facebook og i mer enn 130 salonger over hele landet. Send BB10 til 2030. Sms koster 5 kr og du kan sende så mange du vil.


Litt om Tonje

Jeg heter Tonje Øygard, er 20 år og kommer fra Gol i Hallingdal. For tiden er jeg i militæret i vakt og sikring ved Terningmoen leir på Elverum. Det har vært et tøft år med mange utfordringer. Rekruttperioden i MP var nok tøffest, men er også en utfordring å være ute på øvelser. Jeg har iallefall lært utrolig mye om meg selv i løpet av dette året😊


Jeg har akkurat vært på audition på skuespiller høyskole, så det er planen til høsten, om jeg kommer videre. Jeg er en familiekjær person, og liker å være sosial med venner. Elsker å trene, og prøver å komme meg ut på joggetur ofte, og besøker helsestudio noen dager i uka.

Håper dere vil hjelpe meg frem til finalen i Bergen 28.Mai, ved å gi meg SMS stemmer😊 (Man kan stemme flere ganger👍)

SEND BB10 TIL 2030

LIVE TRENGER HJELPEN DIN, ALLE SAMMEN MÅ LESE DETTE NÅ

 • 02.05.2016 - 16:43

Dette blir dagens andre Brun og Blid innlegg, men dere husker kanskje Live også? Som jeg postet her på bloggen i November, hun er nå kommet til semifinalen i Brun og Blids modellkonkurranse og trenger nå en stemme fra deg for å komme til finalen som er her i Bergen 28 mai. Det er nå 20 stykker i semifinalen hvor 10 av de går til finalen. 

Det jeg vil be deg om er at du gjør følgende:

Send BB09 til 2030. Sms koster 5 kr og du kan sende så mange du vil. Det går kun ann å stemme frem til kl 23.59, natt til onsdag. 

OPPDATERING 04.05.2016: Live er nå i finalen i Brun og Blids modellkonkurranse som er den 28 mai, tusen takk til alle som har stemt. 

Her er litt info om Live

Hei! Mitt navn er Live Solheimdal og er 19 år fra Molde. Jeg er en hardtsatsende friidrettsutøver som løper distanser fra 3000 meter til 10 000 meter. Jeg er norsk juniorrekordholder på 10 000 meter der min personlige rekord lyder på 34.36 min.

Jeg lever livet mitt som en toppidrettsutøver der jeg løper fra 12 til 14 økter i uka. Jeg elsker likevel og pynte meg og passe på utseende, så jeg er sikker på jeg hadde storkoset meg som modell for Brun og Blid.

Mitt største mål i livet er å en dag nå verdenstoppen som friidrettsutøver og derfor er jeg avhengig av å reise mye for å finne likesinnede utøvere som kan pushe meg til et høyere nivå.

Det er en lang vei og gå men målene mine hadde vært mye mer realistiske om jeg hadde økonomien til å reise enda mer og utvikle meg som toppidrettsutøver. Hadde vært så takknemlig om dere ville gi meg sjansen til å bli brun og blid modell 2016, når jeg også elsker å posere foran kamera! Dere ser meg i OL 2020.

Tusen takk på forhånd til alle som velger å stemme på meg.

MERIMA HAR EN VIKTIG MELDING TIL ALLE SAMMEN, LES DETTE NÅ

 • 02.05.2016 - 15:13


Husker dere Merima? som jeg postet et innlegg om i februar, hun er nå kommet til semifinalen i Brun og Blids modellkonkurranse og trenger nå en stemme fra deg for å komme til finalen som er her i Bergen 28 mai. Det er nå 20 stykker i semifinalen hvor 10 av de går til finalen. 

Det jeg vil be deg om er at du gjør følgende:

Send BB01 til 2030. Sms koster 5 kr og du kan sende så mange du vil. Det går kun ann å stemme frem til kl 23.59, natt til onsdag. 

OPPDATERING 04.05.2016: Merima er nå i finalen i Brun og Blids modellkonkurranse som er den 28 mai, tusen takk til alle som har stemt. 

Litt om Merima
Mitt navn er Merima Harcevic og jeg er 21 år fra Askim. Bor i Oslo for øyeblikket og studerer tredje året bachelor i økonomi og administrasjon. Er veldig glad i fart og spenning, syns bil og motorsport er veldig interessant. Liker veldig godt å reise til nye steder jeg aldri har vært før og oppleve ting jeg aldri kunne sett for meg! Er det en ting man blir rikere av som koster penger, så er det å reise, mener jeg.

Jeg er en person som er glad i å dagdrømme og ha ønsker og drømmer, og derfor har jeg meldt meg på denne konkurransen! Jeg har alltid hatt ønsker om å bli involvert i modellbransjen, og ser dette som en stor mulighet for å få en finger med der. 

Kort og enkelt - jeg er ei veldig grei og ålreit jente, som også er brun og blid ;) Setter pris på all hjelp dere vil gi meg med stemmene deres, og jeg takker så mye i forveien! Håper på deres stemme :-)

MERIMA TRENGER DIN HJELP, LES DETTE ALLE SAMMEN MED EN GANG

 • 01.02.2016 - 19:54

Jeg trenger din hjelp, du som leser denne bloggen. Merima (bildene over) er med i årets brun og blid modell konkurranse og hun SKAL vinne denne måneden. Vinner hun denne måneden går hun videre til semifinalen, og så blir det finale her i Bergen 30 mai. Vinneren får 500.000 kr. Hun ligger i skrivende stund på tredje plass, men mangler bare 50 stemmer for å komme opp på første plass. Så la oss få henne opp på  førsteplass, klikk på bildet over eller linken HER HER HER for å stemme på hun. 


Litt om Merima
Mitt navn er Merima Harcevic og jeg er 21 år fra Askim. Bor i Oslo for øyeblikket og studerer tredje året bachelor i økonomi og administrasjon. Er veldig glad i fart og spenning, syns bil og motorsport er veldig interessant. Liker veldig godt å reise til nye steder jeg aldri har vært før og oppleve ting jeg aldri kunne sett for meg! Er det en ting man blir rikere av som koster penger, så er det å reise, mener jeg.

Jeg er en person som er glad i å dagdrømme og ha ønsker og drømmer, og derfor har jeg meldt meg på denne konkurransen! Jeg har alltid hatt ønsker om å bli involvert i modellbransjen, og ser dette som en stor mulighet for å få en finger med der. 

Kort og enkelt - jeg er ei veldig grei og ålreit jente, som også er brun og blid ;) Setter pris på all hjelp dere vil gi meg med stemmene deres, og jeg takker så mye i forveien! Håper på deres stemme :-)

Trykk HER HER HER for å stemme 

Merima på Instagram HER

MARTHINE BRÅTHEN TRENGER DIN HJELP, LES DETTE ALLE SAMMEN

 • 22.01.2016 - 22:06

Jeg trenger din hjelp, du som leser denne bloggen. Marthine (bildene over) er med i årets brun og blid modell konkurranse og hun SKAL vinne denne måneden. Vinner hun denne måneden går hun videre til semifinalen, og så blir det finale her i Bergen 30 mai. Vinneren får 500.000 kr. Hun ligger i skrivende stund på andre plass, men mangler cirka 700 stemmer for å komme opp på første plass. Så la oss få henne opp på  førsteplass, klikk på bildet over eller linken under for å stemme på hun. 

STEM HER HER HER HER HER

Hei

Mitt navn er Marthine Bråthen. Jeg er 18 år gammel, og kommer fra Nesbyen. Nesbyen er et lite sted, og jeg føler at det å delta i konkurranser som denne vil gi meg en mulighet for å bli oppdaget. Jeg er snart ferdig med mitt 3 år på videregående, og har planer om å studere sykepleie til høsten i Oslo.
Videre ønsker jeg å ta kurs for å kunne bli kosmetisk dermatologisk sykepleier, da skjønnhet og velvære er noe jeg interesserer meg for. Jeg ønsker å vinne brun og blid konkurransen, for da kan jeg etablere meg i Oslo og kanskje investere i et lokale hvor jeg kan drive for meg selv en dag. Jeg føler at denne konkurransen er min sjanse til å oppnå mine drømmer.
Jeg er også veldig glad i å reise, og har et ønske om å reise rundt om i verden for å danne meg kunnskap om kultur og identitet. Jeg synes det er spennende å utforske verden, og jeg liker å leve livet. Alle mennesker ønsker å oppnå drømmene sine, og jeg føler dette er en sjanse for å kunne oppnå min. Jeg er også veldig interessert i mote og velvære. Det er vel det jeg kan skrive om meg i korte trekk, takk for hjelpen:) Håper dere vil stemme på meg.
De som vil kan følge Marthine på Instagram HER

ISABEL RAAD TRENGER DIN HJELP, LES DETTE ALLE SAMMEN

 • 01.12.2015 - 20:13

Jeg trenger din hjelp, du som leser denne bloggen. Isabel (bildene over) som dere sikkert kjenner igjen fra årets Paradise Hotel er med i årets brun og blid modell konkurranse og hun SKAL vinne denne måneden. Hun ligger i skrivende stund på femte plass, så la oss få henne opp på  førsteplass, klikk på bildet over eller linken under for å stemme på hun. 

Vinner hun denne mnd så er hun i semifinalen som er 2 og 3 mai. Der det skal stemmes via sms, deretter er det finale som er her i Bergen den 30 mai.

Det dere snuppiser må gjøre for meg er at dere klikker på linken under og stemmer på henne, alle sammen. Jeg skuffer aldri dere, da må ikke dere skuffe meg.

Det tar deg et lite sekund og du kan gjøre denne baben utrolig lykkelig. 

Gi din stemme NÅ:  HER HER HER HER HER HER

LIVE (19) TRENGER DIN HJELP, LES DETTE ALLE SAMMEN (VIKTIG)

 • 01.11.2015 - 17:02

Jeg trenger din hjelp, du som leser denne bloggen. Live (bildet over) er med i årets brun og blid modell konkurranse og hun ligger på 1 plass i skrivende stund. Konkurransen har bare vart i en dag, det er 29 dager igjen.

Dette handler om en plass i semifinalen som er 2-3 mai. Vinner hun denne mnd så er hun i semifinalen der det skal stemmes via sms, deretter skal de 20 som er i semifinalen bli til 10 som går til finalen som er her i Bergen den 30 mai.

Det dere snuppiser må gjøre for meg er at dere klikker på linken under og stemmer på henne, alle sammen. Jeg skuffer aldri dere, da må ikke dere skuffe meg.

Gå inn og trykk "LIKER" på Live NÅ.

STEM HER STEM HER STEM HER

Her er litt info om Live

Hei! Mitt navn er Live Solheimdal og er 19 år fra Molde. Jeg er en hardtsatsende friidrettsutøver som løper distanser fra 3000 meter til 10 000 meter. Jeg er norsk juniorrekordholder på 10 000 meter der min personlige rekord lyder på 34.36 min.

Jeg lever livet mitt som en toppidrettsutøver der jeg løper fra 12 til 14 økter i uka. Jeg elsker likevel og pynte meg og passe på utseende, så jeg er sikker på jeg hadde storkoset meg som modell for Brun og Blid.


Mitt største mål i livet er å en dag nå verdenstoppen som friidrettsutøver og derfor er jeg avhengig av å reise mye for å finne likesinnede utøvere som kan pushe meg til et høyere nivå.

Det er en lang vei og gå men målene mine hadde vært mye mer realistiske om jeg hadde økonomien til å reise enda mer og utvikle meg som toppidrettsutøver. Hadde vært så takknemlig om dere ville gi meg sjansen til å bli brun og blid modell 2016, når jeg også elsker å posere foran kamera! Dere ser meg i OL 2020.


Tusen takk på forhånd til alle som velger å stemme på meg.

STEM HER - INSTAGRAM HER

NÅ TRENGER HEGE SOLHOLM DIN HJELP, LES DETTE

 • 01.04.2015 - 23:57Jeg trenger din hjelp, du som leser denne bloggen. Hege Solholm (bildet over) er med i årets brun og blid modell konkurranse og hun ligger på 4 plass i skrivende stund. Konkurransen har bare vart i en dag, det er 29 dager igjen.

Dette handler om en plass i semifinalen som er 2-3 mai. Vinner hun denne mnd så er hun i semifinalen der det skal stemmes via sms, deretter skal de 20 som er i semifinalen bli til 10 som går til finalen som er her i Bergen den 30 mai.

Det dere snuppiser må gjøre for meg er at dere klikker på linken under og stemmer på henne, alle sammen. Jeg skuffer aldri dere, da må ikke dere skuffe meg.

Gå inn og trykk "LIKER" på Hege NÅ.

STEM HER STEM HER STEM HER

GEIRR TVEITT TRENGER DIN HJELP, LES DETTE

 • 06.01.2015 - 15:52

Jeg trenger din hjelp, du som leser denne bloggen. Geirr Tveitt Dy (bildene over) er med i årets brun og blid modell konkurranse og han SKAL vinne denne måneden. Finalen er her i Bergen (Norges beste by) 30 mai. Dette er noe han vil mer enn alt. Vinneren stikker også av med en pengepremie på inntil 500.000 kr. 

Det tar deg et lite sekund og du kan gjøre denne mannen utrolig lykkelig. 

Jeg lover dere masse spennende fremover om dere kan hjelpe meg med det. Jeg skuffer aldri dere, så da må ikke dere skuffe meg. Gjør Geirr Tveitt Dy lykkelig.

Trykk HER HER HER for å stemme

Image and video hosting by TinyPic

ANN MARIELLE TRENGER DIN HJELP, LES DETTE ALLE SAMMEN

 • 05.11.2014 - 23:26

Jeg trenger din hjelp, du som leser denne bloggen. Ann Marielle (bildene over) er med i årets brun og blid modell konkurranse og hun SKAL vinne denne måneden. Hun ligger under med noen stemmer for å ta første plassen, så klikk på bildet over eller linken under for å stemme på hun. 

Det tar deg et lite sekund og du kan gjøre denne baben utrolig lykkelig. 

Jeg lover dere masse spennende fremover om dere kan hjelpe meg med det. Jeg skuffer aldri dere, så da må ikke dere skuffe meg. Gjør Ann Marielle lykkelig. 

Gi din stemme NÅ:  HER HER HER HER HER HER


IMME SNARBERG TRENGER DIN HJELP, LES DETTE ALLE SAMMEN

 • 29.10.2014 - 04:23Jeg trenger din hjelp, du som leser denne bloggen. Imme Snarberg (bildene over) er med i årets brun og blid modell konkurranse og det er 3 dager igjen av denne måneden. Hun ligger under med 750 stemmer, så la oss vise hva vi er i stand til. Dere er mine snuppiser, alle sammen. Jeg skuffer aldri dere, da må ikke dere skuffe meg. Kan alle dere gå inn og trykke "LIKER" på Imme sin profil?

Trykk på bildet over for å komme til siden. Det tar deg 1 sekund og du kan gjøre henne veldig lykkelig. Hjelp hun, og hjelp meg med dette. 

Du kan også trykke HER HER HER HER HER HER


BRUN OG BLID FINALEN 2014 (VIDEOER + BILDER FRA HELGEN)

 • 02.06.2014 - 00:15

Lørdag kveld var det Brun & Blid finale på Hotel Norge. 

Flere tusen stykker har jo meldt seg på denne konkurransen som har gått over flere mnd, og lørdag kveld var det 10 finalister som skulle vise seg frem, en av disse stakk av med førstepremien på 200.000 kr.

tillegg vil også vinneren motta honorarer for modelloppdrag tilsvarende inntil en halv million kroner. Det var en jævlig bra kveld skal jeg si deg. 

Men årets Brun & Blid vinner ble Eirin Hagstrøm (22) fra fredrikstad. Hun har tidligere vært med på Top Model på TV3. Top model - dommer og kjendisfotograf Marcel Leilenhoff og gjestedommer Christer Falck omtalte i 2011 Hagstrøm som henholdsvis Plus Size og FHM-Chubby

Men hvem kan le hele veien til banken nå?...

Etter Brun og Blid finalen tok vi turen ut på byn. Har flere videoer og bilder på mobilen men er desverre tom for strøm akkurat nå (innlegget blir oppdatert etterhvert). Det var en perfekt kveld, rett og slett.

Videoene under er filmet med mobilkamera, desverre. Men du får ihvertfall sett hvordan kvelden var, youfeelme?.

Brun & Blid finalen 2014 (finalistene)

Brun & Blid finalen 2014 (cocktail kjoler)

Brun & Blid finalen 2014 (spørsmålsrunden)

Brun & Blid finalen 2014 (bikini)

Brun & Blid finalen 2014 (schang)

Brun & Blid finalen 2014 (vinneren)

VINNEREN AV ET SOLKORT PÅ 240 KR!!

 • 23.01.2013 - 23:01

Ja så har jeg delt ut sinnsykt mangen solkort de siste dagene, og jeg hadde noen til overs. 

Jeg skulle dele ut et solpass på 240 kr, og jeg har valgt ut vinneren.

Lara Margrét Thorsteinsdottir - Gratulerer

Du får også playboy solkrem..
LYST Å BLI MODELL FOR BRUN & BLID?

 • 17.01.2013 - 17:22

Har du lyst å bli årets brun & blid modell? itillegg til at du blir brun & blid sin frontfigur kan du også bli vinneren av en stor premiepott på nærmere 500.000 kroner.

Alt du trenger å gjøre er å melde deg på konkurransen og sende inn noen bilder av deg selv, få dine venner til å like ditt bidrag. Alle som deltar i denne konkurransen må være fylt 18 år før finalen begynner.

Lykke til, påmelding finner du HER og du kan fremdeles vinne solkort fra meg, 25 solkort deles ut til helgen, trykk HER
VINN SUPERTAN

 • 16.01.2013 - 14:37

Heisann alle sammen, jeg kjører igang en konkurranse til, og hva er ikke bedre enn å vinne supertan når som brun og blid konkurransen er i gang?

Alt du trenger å gjøre for å vinne er å like min fanpage på facebook HER , og så skrive i kommentar feltet på dette innlegget at du har gjort det, skriv inn navnet ditt også. Hvem vil ikke bli brun nå som det er så kaldt ute? har du ikke meldt deg på brun og blid konkurransen, kan du gjøre det HER

Trekker ut 3 vinnere som får supertan på onsdag. Lykke til..

 

Super Tan? hjelper deg å bli brun på en sikker og effektiv måte samtidig som den beskytter mot rynker og motvirker tørr hud. Nøkkelen til brunere og sunnere hud ligger i kroppens naturlige fremstilling av melanin som er avhengig av kobber. Super Tan? tilfører kroppen det den trenger av kobber og antioksidanter for å forbedre bruningseffekten i tillegg til å beskytte huden mot de frie radikalene fra sollys og annen UV-stråling.
 
Melanin fremstilles naturlig i kroppen gjennom oksidasjon av aminopeptider og enzymet tyrosinase. Kobber fungerer som en katalysator og kofaktor for tyrosinase, og øker kroppens produksjon av melanin når huden eksponeres for sollys og UV stråler fra solarium.
 
Tips
Husk å drikke tilstrekkelig med vann (2-3 liter/dag) da en sunn hud er avhengig av at kroppen får tilført nok væske.
 
Anbefalt bruk
2.stk tabletter inntas alle dager én gang daglig under solingsperioder.
 
Opplysning 
Dette produktet er et kosttilskudd. 
Dette produktet skal ikke erstatte et variert kosthold
Det daglige inntaket bør ikke overskride anbefalt dosering. 
Produktet oppbevares utilgjengelig for barn.BRUN OG BLID KONKURRANSE ( 25 SOLKORT )

 • 15.01.2013 - 14:39

Heisann alle sammen, har du lyst å bli brun? 

Jeg kjører igang en brun og blid konkuranse, i første omgang deler ut 25 solkort med en verdi på 100 kr. 

solkortene blir delt ut om noen få dager og alle vinnerne vil bli skrevet ned i et nytt innlegg.

Det du må gjøre er å like brun og blid sin fanpage på facebook som du finner HER og så må dere like min fanpage HER 

HUSK å skrive inn navnet ditt i kommentar feltet under, lykke til. 

renekleveland

Norges beste blogger. Solbrun og perfekt kropp. Blogger ikke akkurat om knekkebrød og klær jeg har fått i posten som alle de andre hundre tusen bloggerne gjør. 80.000.000 visninger på nett. Love blogging! Følg meg for spenning i hverdag. Legg meg til som venn på Facebook, du vil ikke angre. Ellers, tusen takk for at du er innom bloggen. Bergens stolthet.

Kontakt/Sponsing

Renekleveland.blogg.no@hotmail.com

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no