hits
Facebook Youtube Snapchat Twitch Snapchat Samtaler Facebook Samtaler Videoblogger Derfor hater gutter meg Hvithai i Bergen Playaz Club 2017

DAGENS OUTFITS -SUMMER JEANS!! JB STYLE

  • 28.05.2013 - 22:13

God kveld alle sammen, jeg vet at jeg har skrevet et innlegg angående bloggere som tar outfits bilder, når de bare sitter inne, men jeg blir nesten nødt til og vise dere hva som er new in hos meg, ettersom jeg føler for å vise dere hvilken stil det skal kjøres denne sommeren, håper jeg dette faller i smak hos de fleste gutter. 

Trykk gjerne på play på videoen under samtidig som du ser bildene, mye kjekkere :)

LOVE ME, LOVE ME, SAY THAT YOU LOVE ME <3 JEG VET AT JEG HAR SMEKKEN ÅPEN, MEN JEG FANT DET UT ETTER AT FOTOGRAFEN HADDE TATT BILDENE, DUMME MEG!

FIKK AKKURAT EN TELEFON NÅR JEG SKULLE TA BILDE, TYPISK OSS BLOGGERE :)ONE LOVE <3

LAY BACK FLOW, SLAPPER AV I SKYGGEN AV VARMEN, DAGENS INSPIRASJON KOMMER FRA ELLE 

STRAMMESTE BLOGGE RUMPEN PÅ BLOGG.NO? ELLER PÅ LIK LINJE MED TCMN OG SOPHIE ELISE VIL JEG TRO:)TAKE MY HAND AND DONT LEAVEDETTE BILDER SKRIKER SWAG SWAG SWAG :)

DET SOM ER KJIPT MED SÅ TRANGE BUKSER ER AT DET TAR 45 MINUTTER OG FA DE AV SEG, KJØPTE LITT FOR TRANGE BUKSER, IDIOTISKE MEG!

Skoene er kjøpt på dna: kr 599

Buksen er kjøpt på h&m kr 199 (salg)

Jakken er kjøpt på mods kr 399

Klokken fikk jeg med når jeg kjøpte skoene.

Capsen er kjøpt på ebay kr 5$

Solbrillene kan jeg ikke huske hvor kommer fra, kan heller lage et nytt innlegg om jeg kommer på det, håper dere likte dagens outfit. Ha en fin kveld.

renekleveland

Norges beste blogger. Solbrun og perfekt kropp. Blogger ikke akkurat om knekkebrød og klær jeg har fått i posten som alle de andre hundre tusen bloggerne gjør. 80.000.000 visninger på nett. Love blogging! Følg meg for spenning i hverdag. Legg meg til som venn på Facebook, du vil ikke angre. Ellers, tusen takk for at du er innom bloggen. Bergens stolthet.

Kontakt/Sponsing

Renekleveland.blogg.no@hotmail.com

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no