hits
Facebook Youtube Snapchat Twitch Snapchat Samtaler Facebook Samtaler Videoblogger Derfor hater gutter meg Hvithai i Bergen Playaz Club 2017

JEG HATER RENE, MEN SÅ BARE "OMG, JEG ER INTERRESERT I DEG"!

  • 08.04.2014 - 15:19

Vi har alle en hater eller to, eller 1000. Men så vet vi alle at de som hater er pga misunnelse, eller pga de egentlig er forelsket i deg men tør ikke si det direkte til deg. Det kan være frustrerende, det vet jeg. Men det jeg kan si er at du trenger ikke være frekk mot Rene Kleveland, hva har vel gjort deg? jeg gjør ingenting gale snuppiser.

Det er mangen ganger der folk skriver skikkelig stygge ting til meg, noen ganger begynner jeg og grine skikkelig og tårene stopper ikke før det har gått flere timer. Jeg bare tuller, men spøk til side. Jeg har i det siste opplevd flere som har skrevet "frekke, dirty hat meldinger" til meg, et av stedene er på Facebook. Den ene meldingen jeg fikk var fra en "hater" jeg skriver hater i anførselstegn pga de egentlig er hemmelig forelsket. Hvorfor er det egentlig sånn? jeg skal vise deg beviset om et par sekunder.

Når man er frustrert er det hormoner i kroppen som egentlig styrer kroppen din, det du sier mener du ikke, jeg vet det. Samme som kjærester når de krangler og ber h*n reise til helvette, herregud, alle vet jo at du ikke mener det du sier.

Men nå skal jeg vise dere hva jeg virkelig mener med at mine haters egentlig er dønn forelsket i meg. Jeg har registrert meg på Zoosk (datingnettside, ja på gøy) og der poppet det opp samme kvinne som skrev hat melding til meg på Facebook, hun ville møte meg, såååå? haters vil egentlig være lovers. Og det er fullt forståelig, jeg er da et sukkertøy.

Her er melding jeg fikk på Facebook, har sensurert navn og bilde, men om du ser på profilbildet, ser du at det er samme person. 

Og så poppet dette opp på Zoosk...


Og det er grunnen til at jeg ikke bryr meg om noen "haters" når de egentlig er "lovers". Ha en strålende tirsdag snuppiser..

SEXTELEFON SAMTALE MED RANNVEIG HEITMANN (VIDEO)

  • 08.04.2014 - 15:17

Heisann snuppiser. Rannveig Heitmann sin sextelefon reklame video ligger nå ute på internett. Jeg har ringt inn til hun etter at jeg så reklamen, men det er ikke så lett å snakke med hun, blonde jenter vettu.

Add meg på facebook www.facebook.com/LyricalProductions

Image and video hosting by TinyPic

HVA FAEN SOM FEILER DEG??? HVEM SKREV FALSK "DATE" MAIL OG FIKK FAREN TIL Å KJØRE HENNE TIL MEG I LASTEBIL???

  • 28.03.2014 - 21:18

 

Hahahaha jeg må bare le litt. Men hvem i helv*tte har sagt jeg vil på date med en random jente?? er dere klar over hvilket helvette på jord jeg har hatt her nå?!! Plutselig ringer mobilen min, det er skjult nummer og en kvinnelig stemme sier "jeg er der om 5 minutter" og så var det noe pusting i bakgrunnen før hun lå på røret. Jeg tenkte okai? det er jo alltid noen som kødde ringer meg så jeg tenkte ikke over det.

Hva faen skjer 5 minutter etterpå? jo det kommer en gammel forpult lastebil utenfor døren og fløyter så hele jævla nabolaget høres ut som en krigssone fra andre verdenskrig. Det kommer en jente ut av lastebilen mens faren sitter inni. Jeg stikker ut for og se hva faen som foregår. Hun sier at hun var glad for emailen jeg hadde sendt til hun, hun var så glad for at vi skulle på date. MEN JEG HAR JO FOR FAEN IKKE SENDT NOEN MAIL???.

Hun gikk innpå mailen sin på mobilen og viste meg mailen som en eller annen idiot som leser denne bloggen har sendt til hun, hvordan? via http://emkei.cz/ en side hvor du kan sende falske mail til hvem du vil, OG BRUKE ANDRE SIN EMAIL ADRESSE SOM AVSENDER!!!Så det noen har gjort er å skrive "renekleveland.blogg.no@hotmail.com" som avsender og så hennes mail som mottaker. Faen som feiler folk då? og ikke tro det var lett for meg og si nei til en date når de hadde kjørt fra FUCKINGS VOSS!!!!

Faren klikket så jævlig og spurte om hvem som står bak dette, ikke vet jeg, sa jeg. Og beklager om jeg ler av dette men hun hadde med en flaske vin, hahaha! Hvordan noen har hjerte til og la en jente og faren kjøre helt fra voss som tar cirka en liten time, nei det skjønner jeg ikke. Dette er det verste jeg har opplevd så lenge jeg har blogget, dere blir jo bare sykere og sykere. Har fått sånn "Hei Rene, send "aktiver" for og aktivere din konto hos (putt inn hvilken som helst sex-side her), men aldri at noen har pranket meg så jævlig! 

Fy faen for en start på helgen! Fuck me sideways liksom! Før noen spør meg hvorfor jeg ikke bare var med hun eller "datet" hun, vel, hun var langt ifra min type, noe mer trenger jeg ikke si om den saken! Jeg har frysninger i hele kroppen. Ha en fin kveld

renekleveland

Norges beste blogger. Solbrun og perfekt kropp. Blogger ikke akkurat om knekkebrød og klær jeg har fått i posten som alle de andre hundre tusen bloggerne gjør. 80.000.000 visninger på nett. Love blogging! Følg meg for spenning i hverdag. Legg meg til som venn på Facebook, du vil ikke angre. Ellers, tusen takk for at du er innom bloggen. Bergens stolthet.

Kontakt/Sponsing

Renekleveland.blogg.no@hotmail.com

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no