hits
Facebook Youtube Snapchat Twitch Snapchat Samtaler Facebook Samtaler Videoblogger Derfor hater gutter meg Hvithai i Bergen Playaz Club 2017

NYTT DESIGN PÅ BLOGGEN!!

  • 25.06.2013 - 01:24

God kveld, god kveld alle sammen. Som du sikkert kan se er det nytt design på bloggen, og jeg kan vel egentlig si at dette var mye bedre enn det forrige jeg hadde, det var litt for grått for meg, det er jo sommer nå, så litt friskere farger og litt fetere header kan jo ikke være feil, eller? Jeg må bare takke silje lien som har laget designet til meg. 


Sjekk ut hennes galleri på facebook her ,hun kan det hun driver med for å si det sånn.

NYTT DESIGN FRA SILJE LIEN

  • 28.01.2013 - 23:49

Då har silje lien laget nytt design til meg, jeg digget det. Hun kan ihvertfall det hun holder på med og jeg må bare si tusen hjertelig takk for designet silje.

Om dere vil ha et  stilig design til bloggen bør dere ta kontakt med silje lien, sjekk ut hennes blogg HER 

Så spør jeg dere, hva syns dere om dette nye designet? bedre enn det andre jeg hadde? jeg likte dette ihvertfall bedre enn det jeg hadde. Mye mer ryddig. Sjekk ut hennes facebook gruppe ved å klikke på bildet under. Ha en fin kveld alle sammen
renekleveland

Norges beste blogger. Solbrun og perfekt kropp. Blogger ikke akkurat om knekkebrød og klær jeg har fått i posten som alle de andre hundre tusen bloggerne gjør. 80.000.000 visninger på nett. Love blogging! Følg meg for spenning i hverdag. Legg meg til som venn på Facebook, du vil ikke angre. Ellers, tusen takk for at du er innom bloggen. Bergens stolthet.

Kontakt/Sponsing

Renekleveland.blogg.no@hotmail.com

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no