hits
Facebook Youtube Snapchat Twitch Snapchat Samtaler Facebook Samtaler Videoblogger Derfor hater gutter meg Hvithai i Bergen Playaz Club 2017

ER MINE KONKURRANSER FAKE ANNE?

 • 10.02.2013 - 22:50

Føler jeg blir litt irritert jeg, når anne faktisk sier dette :


Og under er fra min mail, fra trendhair: 

Hvorfor kan du ikke egentlig bare passe dine egne saker? jeg vet du er så forbanna missunelig på alt jeg gjør, du hater livet anne, du hater deg selv. Hvorfor så bitter? fordi jeg har tatt over deg på alt? seriøst, skjerp deg hundre hakk og ikke hat på alt og alle, bry deg om deg selv. Under er også fra den andre extensions sponsoren 
 

TAKK FOR LEVERINGEN - WTF

 • 28.01.2013 - 22:19

Tusen takk for at du dumpet glassbordet og noen poser med mine eiendeler midt ute i gaten. 

Var det ikke "gjengen" din som var så tøff, frekk bak tastaturet når de skriver innlegg, men å dumpe tingene mine for så løpe til bilen? hehe. Slenger med et bilde, fint syn må jeg si. 

Hvor lang tid brukte du? ettersom alle tingene er forbanna klistrete og bossekkene inneholdt dvd filmer oppi vinmonopolet sine poser. 

Og så glemte du tilfeldigvis alle speilene mine? alle i gangen + stuen, hyller fra veggene? det er mitt, du kan be han andre exen din kjøpe nytt, men tusen takk for at jeg fikk litt barberskum, det trengte jeg virkelig.

Nei nå får jeg hoppe i dusjen. Takk for at du kjørte tingene mine med steffi , sverger deg hver gang jeg hører det ordet så tenker jeg på stafylokokker.

Og til dere som skriver hvorfor jeg ikke henter tingene mine? fordi hun skal skaffe besøksforbud mot meg, akkurat som jeg ville nærmet meg det huset sant? yeah right!

 WTF? 

VIKTIG MELDING TIL ANNE

 • 28.01.2013 - 15:32

Leste på bloggen din at du kommer med alle tingene mine, husk alle skoene mine, hver eneste ting du finner i den leiligheten, ta med alt som er mitt! 

Du sender meg en melding når du er på vei med tingene, og du vil gå videre med saken at jeg ikke har skiftet adresse? vel hva skal jeg si til det ?

Den 16 skiftet jeg adresse, så rolig nå!. Under er bekreftelsen..


Og du føler du var nødt til å sende ut den meldingen til hele norge? hehe, ikke helt god du. Tannbørstene mine kan han exen din få beholde. 

Og så må du huske de hvite hyllene som henger på veggen, det svarte bildet som henger over sofaen, alle speilene i hele leiligheten inkludert gangen. Jakkene, alt av klær. 

Husk også alt som står i glass skapet i stuen.og mikrofon stativet mitt.  Ikke glem noenting. Og vær rask for jeg har ikke tid til dette 

 

HADDE JEG GÅTT TILBAKE IGJEN?

 • 09.01.2013 - 13:03

God ettermiddag alle sammen, dette spørsmålet har jeg fått av veldig mangen på spørsmålsrunden, jeg skal svare på alle sammen i en videoblogg, men tenkte å skrive et kort innlegg om akkurat dette. 

Ville du noensinne gått tilbake igjen til anne etter alt dette som har skjedd? svaret mitt er, Nei. Jeg vil aldri noensinne bli sammen med henne igjen, uansett hva som måtte skje i fremtiden, å bli såret så mye de siste to ukene som jeg har blitt, så vil jeg aldri gjort det, ever. Ja, jeg elsket henne seffølgelig når jeg var sammen med henne osv, når det ble slutt gikk den kjærligheten mer og mer vekk, jo mer og mer hun gjorde. Nå som hun har gjort alt dette som har skjedd de to siste dagene, så kan jeg med hånden på hjertet mitt si at jeg aldri vil ta henne tilbake, eller ha henne inn i livet mitt igjen. 

Jeg er klar for et nytt kapittel, jeg har begynt med blanke ark igjen og starter på nytt. Det blir spennende og se hva som skjer fremover, og jeg får bare ta alt med et smil og heve hodet mitt. Sitter seffølgelig igjen med tusenvis av minner, men det er som sagt på tide å komme seg videre og fokusere på noe annet. Man opplever jo veldig mye i løpet av sin levetid, så alt dette er vel bare en del av livet selvom man kan bli veldig såret til tider, men er vel bare til å ta det med et smil, jeg antar man ikke alltid kan være lykkelig, noen ganger må man gå igjennom en fase i livet man ikke helt liker, selvom det gjør veldig vondt. 

Jeg setter veldig stor pris på alle som leser denne bloggen, nummer 34 i norge og nummer 5 i bergen med over 4000 faste lesere. Tusen takk til alle sammen, og til alle som har skrevet til meg og støttet meg, ønsker dere alle sammen en fin dag videre. Cheers (kinda) haha.

Ikke glem spørsmålsrunden, der jeg svarer alt dere spør om på video, trykk HER

MITT LIV VIDERE !!

 • 08.01.2013 - 18:10

Hva har jeg tenkt å gjøre videre nå? Vel, det jeg har tenkt å gjøre er å fokusere på musikken fremover, jeg vil bli kjent med mangen nye mennesker og bare ha det kjekt. Date? kan jeg vel også gjøre, er bare til å ta kontakt med meg på innboksen eller sende meg en venneforespørsel på facebook, jeg er en veldig grei fyr når du først kjenner meg, gjør alt jeg kan for at du skal ha det godt og jeg kan få deg til å le, smile og mye mer. Jeg er en posetiv fyr som ikke ser noe negativt i noen, behandler du meg riktig, behandler jeg deg som en prinsesse <3 Jeg er meg selv og er åpent for alt, nesten. Så om du ønsker å bli bedre kjent med meg, add meg på facebook, så kan vi få til noe. På Torsdag tar jeg meg turen til downstairs, i helgen vet jeg ikke hva som skjer. Så inviter meg med på noe da vell? vi blogges siden...

 Spør etter nummeret mitt så får du det :)

lik min facebook fanpage bby, trykk HER

LES NUMMER 8 !!

 • 08.01.2013 - 15:47

Du som er så ærlig vennen, tenkte jeg skulle dele dette bildet siden det blir delt på twitter, jeg liker regel nummer 8, gjør du? ja du er ekte du!
DU HAR TAPT !!

 • 08.01.2013 - 13:14

At du i det hele tatt gidder å skrive flere innlegg? du har tapt for lenge siden, du hadde "fans" før, men så begynt du å drite deg mer og mer ut, når folk sier noe til deg går du imot hele verden, du driter langt i hva andre har å si til deg, du lever i en boble, ingen realitet finnes utenfor den, bortsett fra alkohol som du forguder mer enn alt annet. Jeg har ikke sagt noen skal støtte meg, men så slenger eg ikke drit til noen heller, imotsetning til deg.

Du skriver på bloggen din du skal ned igjen til tyrkia, du resier nå i februar, ( blitt skikkelig in love med han du hatet mer enn alt på jord) ?

Har betalt reisen til han som skal booke hotel og fly. (navn) er så snill og låg ut penger for meg <3 Du er en knupp!!! Tusen takk my angel :) snille snille du <3

Hvem som egentlig holder på sånn? går bak ryggen til den du elsket (meg) kaster meg vekk og ut av livet ditt uten grunn, henger med han andre exen og reiser ned til tyrkia, etter meg og deg var der for noen knappe mnd siden :/ ?

Wow, han legger ut en tur for deg, og ja, må jo være i februar når det er så billig, 3.000 for all inclusive? jeg gikk ut med 12k, skulle ikke ha noe tilbake heller ;)


Du sa alltid til meg at han alltid skulle ha tilbake 15 kroner visst han kjøpte en sjokolade til deg? ellers klikket han? du hadde aldri hatt en mer gniten kjæreste i hele ditt liv. Jammen så kjekt han betalte reisen til deg då, eller lånte deg penger, det var jo bare kjempekjekt. var ikke så veldig lenge siden du var der nede og du hadde ikke klart å reise ned igjen der så fort, du snakker rundt deg selv, i hvert eneste innlegg du skriver. Og en ting jeg aldri skjønner, hvorfor du har dag ut og dag inn sagt til meg at det aldri ville noensinne skje at du ble venner med han exen din igjen, hvorfor? fordi du hadde så ekstreme traumer ovenfor han, men hvem som passet på deg hele tiden? hvem som hold rundt deg til tider når du grein? og nå ligger du plutselig hos han på overnatting, og dere skal til tyrkia sammen i februar? du er FAKE tvers igjennom, og en som meg fortjener deg ikke, jeg fortjener GULL, du er noe under BRONSE,

Alt du har skrevet til meg om at du plutselig ikke lengre kunne treffe meg lengre? pga du er betatt av en ny fyr? selvom du sa du skulle ikke ha noe type eller forhold, var jo derfor du slo opp med meg, vi hadde jo alt sammen, og du hadde det beste og du kunne ikke få det bedre, sier du selv til alle og i videobloggene. Men det er jo ikke noen noen hemmelighet lengre? det er EXEN din som er den nye typen, du har spilt et spill og lurt meg så sinnsykt, der var du ihvertfall god. Og du snakket hele tiden om at de som har vært i dårlige forhold der jenter blir behandlet som dritt og går tilbake til den gutten som har vært stygg, de går alltid tilbake for de er så vandt med å bli behandlet som dritt, men du ville aldri gjort noe slikt sier du, men hva gjør du? nettopp. Du elsker å bli behandlet som dritt, så at det ikke funket mellom meg og deg, er ikke rart når du hadde det så godt og jeg gjore alt du sa, gå på butikken, jeg løper ned, ta oppvasken, jada seffølgelig, alt gjorde jeg.

 

Du vet alt jeg har gjort for deg, og det misserable livet du nå lever, tilbake for å være "venner" med en som har såret deg på det sterkeste, gjøre alt du kan for å såre meg ved å ligge ut slike tekster og bilder du gjør, kjør på. Jeg håper livet behandler deg bra, for det vet du han fyren ikke kan. Du og jeg vet, en dag vil du komme krypende tilbake etter du har blitt såret endå mer, men mine armer er da ikke lengre tilgjengelig.

 

Ha en kjempefin tur, håper du storkoser deg ;)

ER DU SINNSYK?

 • 08.01.2013 - 05:23

Er det noe som ikke helt stemmet lengre, oppi hodet ditt anne? jeg forteller kun sannheten til hele forbanna norge, så klikker du helt og tror du kan skjule på det som er sannhet, alle vet hvordan du er nå, og måten du oppfører deg på lik linje som charlie sheen og tiger blood, (google det)  du er helt ute av kontroll og jeg vet ikke lengre hva det går av deg. Jeg våknet nå nettopp fordi du har sendt meg den sykeste sms meldingen, ja, jeg skal ta og slette alle bildene av oss og alle videoene på nettet, så då har du ingenting av oss, slik du ønsker. Og nei, jeg skal aldri noensinne snakke til deg heller, det er greit, og ja exen din er sikkert ti ganger bedre enn det jeg er, kjempebra å høre. Jeg var inne på bloggen din og så det sykeste innlegget ditt, hvordan kan du kalle meg syk? når du skriver at du har vært innpå min PRIVATE facebook og slettet 100 vis av mine meldinger? du vet du har ikke lov til å gjøre noe slikt sant? jeg har da aldri gjort noe slikt mot deg, og hvorfor har du slettet meldinger jeg har då? redd for at jeg skulle vise noe du har sagt? du begynner å gå langt over streken, hvem som egentlig skriver noe slikt då?


du skriver dette : vi har vært på facebooken hannes og sneket på alt han har gjort, DET KALLER VI SYK I HODET,

hahahahaha, det er ikke DU SOM ER SYK I HODET DÅ??? Du må snart våkne fra det koma shocket du er kommet i, vær så snill, våkn opp :/ hvem som egentlig har tatt over kroppen din? du som gjør ting hundre ganger verre, men nå må du slutte, jeg skal sove nå. God natt til deg og dine, du må hilse :*

Og ja, eg må bare le av deg :* , men vi treffes nok sikkert en dag i fremtiden, jeg må jo hente tingene mine fra leiligheten ;) sleep tight teddybear

Og en siste ting, du kaller meg for STALKER? hvordan kan jeg være det? når du faktisk er så desperat etter hva jeg holder på med at du må logge deg inn på min facebook, har skiftet passordet nå... og ja, du nok kanskje klart å slette 62.000 meldinger, men hva oppnådde du? karma tar bare igjen, det vet du..Kiss kiss fra rene super duper power licious :*

BRA DU KOSER DEG SNUPPA!!

 • 08.01.2013 - 00:10

Bra du har kost deg i dag anne og vært på kino med din "snille" ex kjæreste, veldig fine bildere har har lagt ut, vettu hva? jeg driter langt i det og det du holder på med, tror du jeg blir mer såret? nei, gleder meg til torsdag, fredag og lørdag jeg, skal faen gå ut på byen og fiske etter fitte, skal love deg, trenger jo faen meg bare å stå to minutter i ro, you know.. Du får styre på med det livet du nå lever, og du aldri noensinne få meg tilbake, jeg passet desverre ikke sammen med deg, eller du passet ikke sammen med meg, du fortjente meg heller ikke, du fortjener en som behandler deg som dritt, så då passer dere to sammen veldig godt, Jeg vet ihvertfall jeg fortjener en som bryr seg om meg, en som elsker meg for den jeg er. Vi snakkes...Sjekk den fitte magneten, skal ta noen fine bilder jeg også snart :) puss puss :*

ALLTID 2 SIDER AV EN SAK

 • 07.01.2013 - 18:40

Som alle vet er det alltid to sider av en sak, jeg sier ikke dere skal høre på det jeg skriver eller sier, dere velger å tro på hvem dere vil. Det hun sier er sant, det jeg sier er sant, de som kjenner hun vet hva som er sant, de som kjenner meg, vet hva som er sant. Dere som ikke kjenner noen av oss, dere må egentlig bare finne ut av det selv. At jeg skulle skrive det innlegget som jeg gjorde, gjorde jeg kun fordi jeg ville fortelle min versjon, hvordan jeg syns ting er urettferdig, men at hun kunne ligge ut de bildene hun gjorde bare for å få meg sjalu? der hun holder rundt sin forrige eks, det gjorde meg forbanna, når hun hele tiden har nektet for at hun aldri skulle ha kontakt med den eksen der, noensinne, hun sverget alt i livet sitt på det. Og de ordene som er gått frem og tilbake mellom oss, alle diskusjonene, jeg ble lei til slutt og måtte få ut min versjon av saken, og som sagt, dere velger å tro på hvem dere vil, og til alle dere som har skrevet til meg på facebook, i statuser, innboksen, bloggen, twitter , youtube, tusen takk for den støtten, setter pris på det dere sier, Jeg trodde aldri det ville gå så langt at jeg skulle bli så uvenner med en jeg har elsket, hadde aldri trodd noe slikt, men når jeg blir veldig såret må jeg få ut mine tanker, uansett. Men en ting som ikke stemmer er at du kun elsket meg i 3 måneder, det vil si frem til mars, og vi fikk jo leilighet og flyttet inn sammen i april, så det vil si jeg bodde med deg i 6 mnd, og du elsket med ikke? får ihvertfall ikke puslespillet til å passe, med tanke på alt vi gjorde sammen fra vi flyttet inn, du hadde jo aldri vært lykkligere, er jo bare til å se på alle videoene det, og filmen vi lå ut for knappe to uker siden, så aldri si du kun elsket med i 3mnd. les dette innlegget HER så skjønner du hva dette er. trykk HER for å se den 100 minutter lange filmen.


5 GRUNNER FOR AT HUN VILLE VÆRE SINGEL

 • 07.01.2013 - 12:53

1 # - Hun Ville leve det livet hun hadde før hun traff meg , å gå på nachspiel uten å binde seg til noen

2# - Jeg var alltfor snill, hun likte ikke at jeg var så snill, hun ønsket alltid at jeg skulle være badboy

3# - Alkohol kommer foran alt, med meg kunne vi drikke torsdager, fredager og lørdager, men hun ville ha alle ukedager.

4# - Hun var lei av å pule på meg, rart vi gjorde det flere ganger for dagen då :/ i 260 dager

5# - Hun likte meg bare i 3 mnd, de andre 6 gikk hun bak ryggen min :/


Og til dere som har lest diverse blogginnlegg i ettertid, så skriver jo hun at hun alltid har ønsket seg et forhold der jeg kunne være eksen hennes, hun hadde alltid ønsket at jeg skulle være en eks, hva det enn måtte bety for henne? skjønner ihvertfall ikke tankegangen..

Er mye jeg ikke forstår, og du er med han "Gale" eksen din som du kaller han, og så sto det på en kommentar på bloggen din " Rene må slutte og blande seg opp i andre sine liv, meg og ******* har det veldig fint (vennemåte) skjønner du ikke hvor mye du går rundt deg selv? mest av alt så skjønner jeg ikke hvordan du tenker, noen andre må ha tatt over kroppen din, Hr Eller Fr alkohol?...
ALDRI ELSKET MEG MEST??

 • 07.01.2013 - 03:42

Satt nettopp og leste innlegget du lå ut anne, du skriver dette :

Jeg har fått så mye posetivt for tiden, helt til rene kommer og skraper opp hva som er blitt sagt for 1 år siden. Jeg har aldri i mitt liv hatt en eks som skraper opp gamle historier fra hva jeg har sagt om forskjellige personer. Jeg har aldri stolt på rene og kommer heller aldri til og gjøre det. Hva som er blitt sagt at han var den beste kjæresten står jeg får. Men han er ikke den kjæresten jeg har elsket mest her i verden. Jeg elsket han i 3 mnd også datt alle følelsene. KUN en person i verden vet hvorfor og grunnen.

Mener du virkelig det du sier? aldri stolt på meg? hva har du alltid sagt til meg då? du lyger jo faen for hele norge, hvorfor kan du ikke bare være ærlig og si hva du syns om meg? ingen har jo noensinne behandlet deg på en bedre måte?  :/ at du har et hjerte til være slik mot meg, har aldri stolt på meg? elsket meg kun i 3mnd? hvorfor var du sammen med meg i 9mnd då? hvorfor var du min samboer ? hvorfor fikk vi leilighet sammen? hvorfor var vi i utlandet sammen? hvorfor holder du på sånn med meg? du er virkelig ikke til å kjenne igjen, ikke en plass!.. sverger deg, du sier du er 100 % ærlig på bloggen din, NEI, du er 20 % ærlig, jeg har så mangen videoer der du står og sier alt mulig til meg :/ skal jeg ligge ut det då? hva gjør du då? at du må lyge til alle sammen er bare hjerteløst, eier du et hjerte i det hele tatt?, du har sagt ingen kunne behandle deg som jeg har gjort..

 


Så skriver du hvorfor jeg skal henge ut eksen din når han ikke har gjort meg en dritt? har ikke han gått rundt å sagt mye dritt om oss når vi var sammen då anne? lå ikke han og en kamerat av han ut et stygt bilde på facebook der de skriver " anne og bole apen hennes" husker du virkelig ingenting eller? :/

 

du skriver du lever et perfekt liv, og du kunne ikke ønsket deg noe bedre? vell, eg håper den flasken med tequila og en 6pk med øl gjør livet ditt lykkeligere enn det jeg klarte og gjorde for deg, en dag inser du hva du har mistet, livet er ikke bare en dans på roser, der alkohol kommer foran alt. Men det ser du en dag, så ser vi om du angrer på hvilken retning du gikk... skjønner ikke en dritt av hva du holder på med..

 
JEG ER IKKE SÅ SJALU !!!

 • 07.01.2013 - 01:38

Må bare få ut dette som du sier anne, om at jeg er sånn sjalu person som du sier på bloggen din, hvorfor tror du det har vært en grunn til det då? et par dager før vi reiste til tyrkia, så stikker du på downstairs uten meg, og hva gjør du då? er med bergens største player, sitter på fanget, ja ikke noe big deal, men han er jo den som roter seg borti alt, pluss at du har rotet med han før du ble sammen med meg, så er det rart jeg var sjalu til tider? føles ut som du likte å gjøre det mot meg, hele tiden. Jeg har jo ikke lyst å være sjalu? jeg var jo kjempeglad i deg så du må skjønne at jeg reagerte til tider? Syns du overreagerer når du skal skrive slike ting på bloggen din, når du vet hvor godhjertet jeg har vært med deg hele tiden, du gjør alt for at jeg skal bli sjalu, og det ene bildet du lå ut på facebook i forgårs, det slettet du dagen etterpå når du var edru, det var bilde sammens med han du "hatet før" så skriver du til meg at det bilde ikke skulle ut, men hva gjør du i dag? slenger ut mangen bilder av deg og han exen din du var sammen md før meg, inkludert noen andre som alltid har snakket stygt om meg til deg, hvorfor gjør du dette? fordi du alltid vil få meg sur og såre meg på alle mulige måter, uten at jeg har gjort deg noenting som kan såre deg. Du vet selv hva jeg er god for, hvordan jeg har behandlet deg, så du har jo ikke noe stygt å si om meg, uansett. Jeg skriver ikke noe stygt om deg nå, det har jeg aldri tenkt å gjøre, men du sier at jeg er en sånn sjalu person, men så må du tenke litt på at det alltid har vært en grunn til det, du lager situasjoner for å få meg sur og lei, som det var en gøy ting å gjøre :/

Alt i alt, det innlegget du postet på bloggen din i kveld, det var kun for å få meg sur, lei, sjalu? vettu hva? jeg bryr meg ikke lengre, har blitt såret nok av deg, og når du kan ligge ut alt mulig piss av bilder, så har jeg rett å skrive hva jeg føler om dette og hvor lei jeg er av å bli behandlet slik. Alt føles jo bare helt ironiskt ut, ser du på youtube så ligger det jo flere hundre youtube videoer, de nyeste er jo bare noen dager gamle?...

Og du sier du ikke vil være venner med dine exer på facebook, hvorfor har du godtatt han som har behandlet deg som dritt då? mens jeg kun har vært god mot deg vil du ikke ha noenting med å gjøre? du tagget han også i en status for noen minutter siden, endå et tegn på at jeg skulle bli sur og lei ?

Jeg fikk tre ganger flere likes på min kommentar enn det du fikk på statusen din, så du slettet den, hvorfor ? fordi du skriver at jeg elsker deg osv, men så kommenterer jeg, "elsker deg ikke, bare veldig glad i deg", så det blir jo bare awkward når jeg vinner på det, du hater jo å tape!.
FY FAEN ANNE!!!

 • 07.01.2013 - 00:13

Jeg klarer rett og slett ikke mer av alt jeg ser og hører, hvorfor holder du på sånn som du gjør mot meg?, Etter du slo opp har vi hatt det bra i 2mnd, men de siste ukene vil du ikke lengre ha noenting av kontakt med meg, du vil heller ikke være en dag med meg eller noenting, Jeg gjør alt for deg, men du sier du har fått helt avsmak av å være med meg, hvorfor skal jeg bli behandlet slik? Du sier du ikke vil være med meg lengre ( altså med tanke på det forholdet vi har hatt de siste 2mnd ) det har vært slutt, så har vi oppført oss som vi var sammen. Men nå de siste ukene har du forandret deg helt, noe som du ikke sier på bloggen din er at du er betatt av en ny fyr, du slo opp med meg ( ikke noe jeg ville ) pga du ville være singel ? altså, vi hadde alt, men så kaster du meg ut av livet, og nå er du betatt av en ny fyr? derfor vil du ikke være med meg fordi det vil ikke han fyren like sier du, du vil heller ikke ha meg på facebook lengre pga det liker heller ikke han fyren? dessuten anne, han forrige eksen din som du var sammen med før meg, han var så gniten og behandlet deg så forferdelig, du har hatt traumer for alt som har skjedd, du har sagt til meg hver dag vi har vært sammen hvordan han har behandlet deg, som dritt, oppført seg som et rævhol, forlatt deg i haugesund så du måtte komme deg hjem på egenhånd osv. Når meg og deg var på byen sammen, så vi bare stygt på han, men nå? nå når du har kastet meg ut av livet ditt, så treffer du han på fest, og dere har fått kontakt igjen og blitt venner, dere snakker også mye på tlf sier du. Alle de andre som har slengt meg full i drit og truet meg sitter hjemme i leiligheten som vi hadde samme og holder rundt deg på bilder, alt er bare helt urealistisk. Hvorfor fortjener jeg å bli behandlet slik ? jeg spurte deg om jeg skulle være med deg snart, fordi jeg savner deg sånn, så sier du, nei jeg har andre kompiser nå rene, livet går videre. Når jeg skal ta bilder og videoer av deg, redigere noe så er jeg god nok sant? Du vet jeg alltid er der visst det er noe du trenger, men slik som du holder på nå, så føler jeg at jeg må skrive dette. De personene du har mislikt hele perioden vi har vært sammen, de er du nå blitt bestevenner med, de som har slengt meg full i drit, du har også fått kontakt med eks din og snakker mye med han, som du sier. jeg har prøvd å fortelle deg i lange meldinger hvorfor du er slik med meg, men du har aldri noen konkrete svar, du bare sier at du har verdens beste liv nå, har du virkelig det ? jeg skjønner ikke hvorfor du kan gå fra å si til meg hver eneste dag at du elsker meg så forferdelig, ligge klin inntil meg om natten i sengen, og uten meg i livet ditt hadde du vært helt fortapt, du har til og med grinet i tlf til meg, etter det ble slutt og sagt du aldri vil miste meg, du sa også at du roter meg andre gutter pga du ikke er over meg og du sa for en liten stund siden at du har følelser for meg endå. Hver dag er opp og ned som en berg og dalbane, du sier en ting til meg, men noen minutter etterpå er det noe annet. Du ringer klokken 06.00 om morningen og sier folk går bak deg og du griner, hva gjør jeg ? kaster på meg skoene og løper ut og møter deg, dette er jo ikke så lenge siden heller. Og for 8 dager siden då? du kliner med meg i bilen når vi kjørte deg hjem til loddefjord. Det irriterer meg at du skyver meg mer og mer vekk, fordi du er med alle som har slengt drit om meg, og du har jo selv sagt hvor mye du hater de, så hvorfor er du med de då? mens jeg aldri får noen sjans lengre, alt dette har vært et spill fra din side. Og ikke glem at det var min skyld alt dette med bloggingen, når vi kom hjem fra tyrkia og vi lå ut de to bildene så sa jeg at vi lager en blogg, du sier, hvordan gjør vi det? så lager jeg en blogg og redigerer et design så begynte vi å legge ut innlegg, så kan vel takke meg for det også. Jeg personlig tror at alt dette med oppmerksomhet og gutter osv, gjorde slik at du slo opp med meg, tro det eller ei. Alle de 100 videoene jeg har redigert, bildene, alt jeg har gjort i ettertid ( etter det ble slutt ) det er ikke lite, du griner i telefonen til meg noen dager etter du har slått opp med meg, fordi du hadde vært på byn og klint med en ekkel fyr, og du angret som faen, så kommer jeg ut til deg med en ny jakke som du hadde ønsket deg, hvorfor gjorde jeg det? har ikke peiling. Og i de 2 mnd det har vært slutt så har vi hatt sex hele tiden, så skal ikke legge skjul på det heller. Siden jeg ser  bilder du tar med andre gutter som du vet jeg misliker på nettet, så kan jeg jo bare ligge ut bilder vi har tatt etter det ble slutt mellom oss, du driter jo langt i alt sammen, noe som sårer meg hver eneste dag. Det du sa til meg i dag var at jeg ikke var din gutte type, pga jeg ikke er hyperaktiv, hallo anne? ja, jeg er stille og rolig, grei og alt det andre, er ikke det godt nok?, har alltid gjort alt for deg, fra dag en, men etter så lang tid sier du at jeg ikke var din gutte type pga jeg ikke er hyperaktiv. Grunnen til jeg skriver dette er ikke for å være idiot, for du vet jeg er kjempeglad i deg, samme som du er med meg, men fordi jeg er så lei av alt du sier, som du i det neste øyeblikk vender på. De guttene som har slengt meg full i drit og truet meg, alle er du nå venner med, når du selv har sagt mye stygt om de selv. Etter du ga slipp på meg, er du rett og slett helt forandret og jeg kjenner deg ikke igjen, desverre. Men alt i alt, du vet jeg er glad i deg, men det er ikke lett når du behandler meg på den måten du holder på med.

Alle de bildene du i kveld lå ut på bloggen din i kveld, av deg og eksen gjorde slik at jeg fikk hjertet i halsen, du var så glad for at du hadde funnet meg, en som passet på deg og ikke var stygg med deg, en som alltid var der for deg, så går du tilbake igjen til det?, du kan som sagt ikke være med meg lengre fordi han du er blitt betatt av syns det blir for dumt, men du har jo tydligvis tid til å være med de som har vært ond mot deg, men meg som har gjort alt for deg? google annek og rene så ser du 80.000 søkeresultater, ingenting av oss forsvinner fra nettet anne, uansett om det går 10 år, 20 år!.. det må være hardt for deg den dagen du inser hva livet handler om, ikke bare narchspill og festing!.. sorry at jeg ikke var god nok, kommer aldri til å skjønne hvorfor vi lagde denne videobloggen under, der du sier det ikke finnes en bedre gutt eller kjæreste enn meg, og så snakker vi om at vi skal ha barn, men 2 dager etterpå så slår du opp? ingen i bergen, ingen i norge skjønte noenting...

etter det ble slutt , i 2 hele måneder nå så har vi kunnet snakket og vært med hverandre, jeg har overnattet der i 4 dager i uken, 2 mnd i strekk, vi har gjort alt mulig sammen på den tiden, men nå i det siste så har du skyvet meg mer og mer vekk, pga du er blitt betatt av en ny fyr, du slo opp med meg for å være singel, for du kunne jo ikke få det bedre? vi hadde jo alt sammen. men det verker så jævlig at du ikke har tid til meg, bortsett fra å ringe meg i flere timer på natten eller når du går ute om natten etter nachspill fordi du er redd, men at du kan være med din andre eks, hva sier denne typen du er blitt betatt av då? er det noe jeg ikke skjønner? helt utrolig at du kan behandle med på denne måten, stikker langt inn i hjerteroten!..

her er blider vi har tatt, etter det ble slutt, men nå er det helt annen stemning....Det som sårer meg noe inn i helvette er at du er med han eksen din som du var sammen med før meg, du sa hver eneste dag når jeg var sammen med deg at du har traumer for måten han behandlet deg på, og nå de siste dagene så er du med han, så tidligst i kveld på facebook at du er med han, og det er samme fyren som har slengt drit om meg, og han som har behandlet deg så dårlig at du har hatt traumer, noen ganger har du grenet pga du har funnet deg en gutt som meg, hvorfor gikk du fra en som behandlet deg så stygt til en gutt som meg, husker du? at du alltid sa det til meg? Du sier du ikke vil være med meg lengre pga er betattt av en ny fyr, og då vil det se dumt ut at du er med meg, men hvorfor er du med han eksen din då? som du har behandlet deg sånn som han har gjort? mens jeg som kun har vært perfekt ikke får noen som helst sjanse? syns det er så urettferdig, hvem er denne fyren du er betatt av då? du sier det ikke er han eksen din i brennende helvette ( de ordene bruker du ja ) men jeg begynner å lure.... du sier du har snakket med han på en fest og dere har ordnet opp, dere er venner igjen, og når jeg snakker med deg får jeg tilbake " din sjalue dritt, jeg er ikke badboy, jeg er altfor snill og det liker du ikke? " herregud at det går ann...

Jeg har alltid gjort mitt beste anne, og ifølge deg så var jeg verdens beste, du har ikke hatt noen bedre kjæreste før, så det er jeg takknemelig for, men det jeg ikke liker er at du går bak ryggen min og er med alle som har behandlet meg stygt, personer du har mislikt pga de har vært stygge mot meg og deg, du har jo sagt til meg så mangen ganger hva du mener om de, jeg er fortvilet..

Og du sier det er vanskelig å være med meg fordi jeg elsker deg og du ikke elsker meg? nei, jeg elsker deg ikke lengre på samme måte som jeg gjorde, derfor vil du ikke at jeg skal være med deg, du snakker rundt deg selv til tider, og det gjør meg gal. skrev ikke alt dette for å hate på deg, men for å få ut hva jeg mener om alt sammen, hvorfor skal du få publisere alle disse bildene bare for å få meg sjalu? då må nesten jeg få skrive hva jeg føler. Som sagt, jeg elsker deg ikke lengre, jeg er bare glad i deg, håper du skjønner det !..

renekleveland

Norges beste blogger. Solbrun og perfekt kropp. Blogger ikke akkurat om knekkebrød og klær jeg har fått i posten som alle de andre hundre tusen bloggerne gjør. 80.000.000 visninger på nett. Love blogging! Følg meg for spenning i hverdag. Legg meg til som venn på Facebook, du vil ikke angre. Ellers, tusen takk for at du er innom bloggen. Bergens stolthet.

Kontakt/Sponsing

Renekleveland.blogg.no@hotmail.com

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no