hits
Facebook Youtube Snapchat Twitch Snapchat Samtaler Facebook Samtaler Videoblogger Derfor hater gutter meg Hvithai i Bergen Playaz Club 2017

Snart kan du ta betalt for at folk skal få bli venner med deg på Facebook - Kjøp vennskap

 • 22.05.2018 - 23:10

Facebook oppdaterer stadig sine regler og funksjoner, nå kommer "Kjøp vennskap" funksjonen. Denne legges til for å få slutt på alle sex spam profilene som daglig sirkuleres på det populære sosiale nettstedet.

Man kan maks ha 5000 venner på Facebook, men nå ka du snart velge hvem som betyr mest. Kjøp vennskap funksjonen er en knapp du selv kan legge til på profilen din.

Dersom du velger å ha denne knappen på profilen din må folk betale for å kunne legge deg til, de har ikke mulighet til å kommentere, poke eller sende deg meldinger før de har betalt. Pengene får du ved å legge til bankkontonummeret ditt i innstillinger. 

Prisen velger du selv, hvor mye er du verdt? 

Eneste ulempen jeg kan tenke meg er at mange kommer til å slette sine trofaste venner for å slå på funksjonen, slik at de må betale for å bli din venn igjen. Morsomt, men faktisk bra at vi slipper sex spam profilene, de er irriterende.

Facebook lanserer "tiny wee wee" emoji for å få slutt på gutter som sender dickpics

 • 21.03.2018 - 19:07

Hver eneste dag får Facebook over 15 millioner rapporteringer fra brukere verden over. De fleste er rapporteringer hvor menn spør eller sender "dickpics" helt uten at motparten har spurt om dette. Slik skal det ikke være på verdens største sosiale nettverk. 

Nå har Facebook og Mark Zuckerberg sett seg lei av dette, derfor lanserer de snart "tiny wee wee" emojien som de selv kaller den. Når emojien lanseres håper de at menn slutter å sende kvinner slike bilder, dersom de gjør det er det bare til å sende dem emojien og blokkere vedkommende, det vil være ganske flaut. 

Her i Norge skrives det daglig om dickpics på både blogg og i nettaviser. Når kvinner mottar slike bilder har det bare vært en ting å gjøre, blokkere avsenderen.

Nå kan du gjøre de som sender slike bilder både skuffet og forbanna. Emojien kan så klart bukes til andre ting, som når en venn spør deg om du er langt unna. Men bruk den heller til det som den er ment for, DICKPICS

Lik og Del med dine venner

Hele verden har ventet, nå kommer dobbelthake emoji

 • 25.02.2018 - 22:23

I flere år har brukere på sosiale medier ønsket seg en dobbelthake emoji, fordi, hvorfor ikke? Noen ganger føler man seg bare litt chubby, da kan man sende en dobbelthake emoji. Den 1 mai kan Facebook brukere i Europa ta i bruk den helt dobbelthake emojien.

Emojien er ment for personer som føler seg oppblåst etter å ha spist mye mat på kort tid. Brukere på sosiale medier har i flere år postet dobbelthake bilder og sendt til venner og familie på gøy, nå får de altså en egen emoji.

Lik & Del med en venn som har ventet på emojien

Ikke kall andre stygg, du vet aldri konsekvensene, episk...

 • 11.02.2018 - 18:42

Det er mange gamle "hurper" som har mistet fasongen sin, der timeglass figuren har blitt til et råttent eple, det er det ingen tvil om. Dersom du ikke forstår hva jeg skriver, så må ikke dere kvinner hate på andre kvinner dersom noen ser bedre ut enn deg. 

I hvert fall så er dette dagens innlegg på internett. Les hele samtalen mellom et gammelt troll og Henriette på bloggen hennes HER HER HER

HAR DU FÅTT DETTE VIRUSET I CHATTEN? SLIK FJERNER DU DET

 • 21.11.2016 - 00:46

Nytt Facebook virus sprer seg nå blant flere tusen brukere. Viruset er slik at en venn har sendt deg en bilde fil, det ser altså slik ut: photo_9419.svg (Forskjellige tall hele tiden)

Scanner man den bildefilen får man opp trojan og virus. Trykker du på denne bildefilen som er en link, vil denne linken sendes til ALLE dine facebook venner. Dersom de trykker på linken vil alle deres venner få den også, og slik fortsetter det.

Det som skjer er at du får virus og Facebook kan utestenge profilen din eller deaktivere noen av funksjonene dine som for eksempel at du ikke får skrive i chatten til venner osv pga Facebook mistenker deg for SPAM. Det verste som kan skje er at profilen din blir utestengt fra Facebook. 

Selve bildet videresender deg til en nettside som er ute etter å kapre din info, alt fra passord til lagrede bank-detaljer i nettleseren din. For å fjerne viruset, om du er heldig, så går du til Innstillinger - Appinnstillinger og fjerner det du ikke har lagt til. Heldigvis har ikke jeg noe mistenksomt der, fordi jeg ikke har trykket på en slik link.

Ser du en mistenksom app du ikke kjenner til, fjern den med en gang.

Finner du ikke noe i Appinnstillingene dine må du gå inn i utvidelser i nettleseren din og fjerne det der. For å fjerne utvidelsen fra nettleseren gjør du følgende:


Dermed trykker du på utvidelser og fjerner det du ser du IKKE selv har lagt til av utvidelser.


Til slutt scanner du pcen din med det du har av virus program installert. Du må altså IKKE trykke på "bildet" du får tilsendt av dine venner i chatten, bildefilen som altså da er en .svg fil. 

Virustotal.com (link til antall virus og trojan funnet i bildefilen)

LIK & DEL med alle dine venner. 

NYTT FACEBOOK VIRUS: Logger deg ut og deaktiverer profilen din

 • 05.09.2016 - 22:31

Et nytt virus sirkulerer nå rundt på Facebook, noe som ikke er noe nytt. Det som er vanlig med slike virus er at hackere vil prøve å komme seg inn på profilen din. Dermed sende ut spam reklame og virus videre til alle på vennelisten din. 

Får du  en slik melding i messenger chatten, ikke trykk på den!

Hackere vil hele tiden prøve å få tak i din påloggingsinformasjon ved å sende deg og dine venner linker som ikke er trygge. Den nye linken hackere nå sender rundt må du for all del IKKE trykke eller åpne om du får den tilsendt på messenger chatten din. Får du linken av noen bør du gå inn i Apper, inne i innstillinger. 

Der har det lagt seg en falsk App som heter Logout_Facebook, denne Appen fungerer slik: Når du trykker på linken vedkommende har sendt deg blir du automatisk logget ut fra profilen din, dermed er passordet ditt ugyldig og du kan ikke lenger logge inn. Så får du en slik link, gå inn i innstillinger - Apper og slett Logout_Facebook Appen øyeblikkelig.


Det beste rådet er at du sletter meldingen og advarer dine venner mot å IKKE trykke på linken. 
Del videre med venner og familie så de ikke blir rammet

FACEBOOK LIVE PRANK CALL

 • 28.05.2016 - 19:35


På en av Facebook live sendingene fikk vi inn et telefon-nummer vi skulle ringe. Vedkommende kjenner vi ikke, da dette var en prankcall. Vedkommende vi ringer vet ikke at vi ringer heller. Vi hadde kun fått oppgitt at personen vi ringer blir kalt for "biggen" så da var det bare til å kjøre på. Se videoen under. 

 Følg meg på Facebook (vi live streamer MYE) HER

FACEBOOK LIVE MED ANNEK (3 TIMER) 25/26 MAI + BONUS

 • 26.05.2016 - 18:47


For de som ikke fikk med seg gårskveldens Facebook live med @annek. 

Følg meg på Facebook ved å klikke ---> HER <---

BONUS: Prank calls

Flere Live videoer HER

NYTT FACEBOOK VIRUS: Trykker du på denne meldingen i messenger blir profilen din deaktivert

 • 02.05.2016 - 18:42

At det er virus på Facebook er ikke noe nytt. Hackere vil hele tiden prøve å få tak i din påloggingsinformasjon ved å sende deg og dine venner linker som ikke er helt trygge. Nå er det et veldig hissig virus som går rundt på Facebook, og du bør for all del IKKE trykke eller åpne linken om du får den tilsendt på messenger innboksen din.

Trykker du på linken vil meldingen spres videre til alle på din venneliste, og slik fortsetter det. Iløpet av de siste 48 timene har flere tusen brukere fått sin profil deaktivert eller utestengt. Flere antivirus selskaper råder Facebook brukere om å ikke trykke på linken, men heller slette meldingen. Når du trykker på linken blir du logget ut av Facebook profilen din, deretter poster brukerprofilen din nakenbilder og videoer som er en del av viruset. 

Flere av mine venner har vært dumme å trykke på linken så de har fått sin brukerprofil deaktivert. Så langt har 6 venner på min Facebook venneliste fått profilen sin deaktivert. Under ser du hvordan den farlige linken ser ut.


Får du  en slik lenke til en video som melding i messenger, ikke trykk på den!

Del videre med venner og familie så de ikke blir rammet

FACEBOOK LIVE VIDEOER, PRANK CALLS MED ANNEK (3 TIMER)

 • 23.04.2016 - 18:25God lørdag alle sammen <3 Her er to videoer fra FB live, når meg og annek pranket folk. Trykk HER for å få med deg neste live sending. Flere Live videoer HER

PASS PÅ, NYTT FACEBOOK VIRUS DEAKTIVERER PROFILEN DIN

 • 01.04.2016 - 13:41

Et nytt virus herjer nå på Facebook, og du må for all del ikke trykke på linken om du får den tilsendt av noen av dine venner. Linken er: Hei, hvor tok du dette bildet? med en link du IKKE bør trykke på. Linken logger deg ut av Facebook og du får profilen din deaktivert.

Så langt har Facebook fått tusenvis av henvendelser fra personer som ikke kommer seg inn på sin brukerprofil etter å ha trykket på linken de har fått tilsendt i chatten. Eneste måten man kommer seg inn på er ved å sende inn en melding til Facebook om det som har skjedd, noe som kan ta flere uker før du får en tilbakemelding. Om kontoen din blir åpnet igjen er en annen sak.

Under ser du en av mine venner på Facebook som fikk sin profil deaktivert i dag tidlig. 

Linken ser ut til å være en Facebook link, ettersom det står Facebook i linken, men den er langt fra trygg. Du gir også bort påloggingsinformasjonen din bort, og gir dermed hackerne direkte tilgang til din Facebook konto.

Hvis du får tilsendt denne linken bør du ignorere den.

LIK & DEL for å advare andre

FÅR DU DENNE FACEBOOK LINKEN I CHATTEN MÅ DU IKKE ÅPNE DEN

 • 28.01.2016 - 20:55

"Håper det var greit jeg tagget deg"

Nå er det enda et virus som spres ved at du får en melding av dine venner der de skriver de håper det var greit de tagget deg i en video. Klikker du på linken har hackere ditt passord og brukernavn. Med mindre du bruker totrinns-sikkerhet på profilen din får du nok aldri logget deg inn igjen på brukerkontoen din. 

Slik ser linken ut, den må du ALDRI trykke på
Ingen har tagget deg

Det er ingen video når du klikker på linken, bare en tom hvit skjerm. Linken ser ut til å være en Facebook link, men det er den langt ifra. Når det står at du har blitt tagget i noe, så frister det selvsagt å trykke på linken, men det må du aldri gjøre. Det er en hissig og farlig link.

Hvis du blir tagget i en video og linken ser mistenkelig ut bør du henvende deg direkte til personen som tagget deg, da er du på den trygge siden. 

Om du har trykket på en slik link bør du skifte ditt passord ganske så raskt.

LIK & DEL VIDERE MED DINE VENNER

NYTT FACEBOOK VIRUS TAR OVER PROFILEN DIN, VÆR OBS PÅ DETTE

 • 19.01.2016 - 20:13


Nå er det et nytt Facebook virus som rammer Facebook brukere, og du bør være OBS. Trykker du på linken du får tilsendt i chatten blir du rammet av viruset, som videre spres til alle på vennelisten din. Ifølge nettsiden sender hackerne bak viruset ut meldinger på vegne av de du allerede har på vennelisten din.

Viruset er slik:

En av dine venner skriver til deg på chatten med en melding som lyder slik: «noe så pinlig», sammen med en lenke. Trykker du på denne lenken blir du videresendt  til en side som ser ut som Facebook, men du blir dermed logget ut av Facebook, så må du logge inn igjen.

Logger du inn på nettsiden, får hackere automatisk påloggingsinformasjonen din til Facebook, og de får da tilgang til Facebook profilen din. Slike virus har vært på Facebook flere ganger tidligere, med nå er viruset kommet på Norsk.

Er du dum nok til å trykke på denne lenken bør du endre passordet ditt med en gang. Du bør også gå inn på innstillinger og trykke på sikkerhet, deretter trykker du på avslutt all aktivitet om du er innlogget fra et annet sted enn der du befinner deg.

Kilder: Fredrikstad blad & Svenske Teknologinettstedet M3.

IKKE KLIKK PÅ LINKEN I DENNE MELDINGEN, DA MISTER DU TILGANG TIL PROFILEN DIN

 • 07.10.2015 - 20:38

Flere av mine venner som ikke har så mye peiling på sikkerhet har i dag blitt utestengt fra Facebook fordi de har trykket på en link de har fått tilsendt i chatten. Når man trykker på linken i chatten blir den videresendt til deres venner på vennelisten, og slik går det. 

Dette er viktig.

De siste dagene har en ny variant av de klassiske Facebook-meldingene som forsøker å svindle deg spredd seg på nettsamfunnet. Meldingen påstår at avsenderen har vunnet en pengepremie, og tilbyr deg halvparten av beløpet hvis du klikker på den vedlagte lenken.

Etter å ha klikket på lenken blir Facebook-kontoen din kapret av phishere, som sperrer deg ute fra din egen konto. Deretter blir kontoen din brukt for å videresende lenken til dine venner.

-Dette er en klassisk phising-metode som har blitt brukt før. Grunnen til det er nok at den fungerer for svindlerne, som ender opp med å ta fullstendig kontroll over brukerkontoen din.

-Herfra kan de stjele identiteten din og komme seg inn på for eksempel e-postkontoen din, sier sikkerhetstalsmann for Facebook Norge, Thore Østvik.

IKKE trykk på linken om du får den i chatten på Facebook. 

Jeg ble advart av flere i dag. (Print fra mail)

 

DEL VIDERE OG ADVAR DINE VENNER

SLIK KAN DU SE KJÆRESTEN DIN SIN FACEBOOK INNBOKS

 • 30.03.2015 - 15:50

Har du lyst å snike på kjæresten din? føler du at h*n kanskje er utro? vel, det er en måte du kan finne det ut på. Det eneste du trenger er å bruke den nyeste nettleseren. Du må stå som - i et forhold på Facebook for å kunne se innboksen til andre. Du kan kun se personen du er sammen med sin innboks.

Gå til profilen - høyreklikk på meldinger og velg kopier linkadressenLim inn lenken i nettleseren. Det skal se slik ut (link enabled view messages)Voilà. Du kan nå sjekke innboksen til kjæresten din. Er hun eller han utro? nå vet du det. 


Trykk liker om du kan se kjæresten din sin innboks

Legg meg til som venn / følg meg på Facebook 

NÅ KAN DU SPISE "FITTE" PÅ FACEBOOK

 • 12.03.2015 - 15:48

Det er en stor "feil" fra Facebook, men det har ikke blitt oppdager enda. Er du klar over hva du kan velge av hva du spiser? Gjør dette nå!!

Gå til statusen din....

Trykk på smilefjeset (hva du driver med) 

Bla ned til hva du spiser 

Så velger du fitte, om du skal spise det i dag. 

Det samme gjelder når du velger "drikker"- SquirtTrykk liker om du ikke visste dette trikset 

FLØRTER DU PÅ FACEBOOK? IKKE GJØR DET PÅ DENNE MÅTEN HER

 • 17.09.2014 - 16:01

Flørter du på internett? det er helt greit men hvorfor går så mange av dere den største feilen? om du ikke forstår hva jeg mener kan du se disse to samtalene jeg har fått sendt på mail under. Ikke vær for desperat eller psykopat, ingen faller for det.

Du er det vakreste jeg har sett

Knulle? 

UPDATE: Her er flere dere kan lese

Lyst å ta en kaffe?

Hei du? er du der?

Jeg har prøvd å få svar i snart 2 mnd, kan du svare meg?

HAR DET KLIKKET FOR FACEBOOK? KOMMER DU VIL Å BRUKE DE NYE SIVILSTATUSENE? SJEKK VIDEO

 • 10.09.2014 - 20:01

Facebook blir mer og mer avansert og stadig nye oppdateringer kommer. Men disse sivilstatusene kunne de egentlig spart seg for, selv om det er litt kult med litt flere enn de vi til vanlig har. Under ser du hvordan de ser ut i dag.


Gleder du deg til de kommer? tror noen brukere har fått de, sjekk videoen under..

ER DU VENNER MED EN AV DISSE PSYCHOPATENE? SJEKK DETTE

 • 18.08.2014 - 18:38Off. Det er hyggelig når jeg får mail om jeg kan sjekke opp i diverse profiler på Facebook. Denne gangen skal jeg ikke skrive så mye "drit" siden de alle sammen vet hva jeg mener om slike profiler. Har funnet frem 4 "populære" profiler på Facebook.

Dette er profiler jeg har felles venner med....

Første fake profil i dag er  Sara Silverbrand Karlsson. 

Slik ser profilen til denne Sara Silverbrand Karlsson ut.

1610 personer følger henne og 2513 venner. 

Bildet over med tatoveringene er av henne? yeah right!Profilbildet til Sara Silverbrand Karlsson er av Aleksandra Skorodumova. Aleksandra er en kvinne fra Russland som var med i en Reality serie på TV. Serien heter Huset som er i likhet med Big Brother. Hun var med i 70 episoder. Hun ble født 11 Juli, 1992. Forstår du? bra! Under ser du Aleksandra sine profiler!

Under finner du linker til den fake brukeren og de ekte. Aleksandra bruker ikke Twitter eller Ask profilen så mye, men har lagt de ved. Hun har heller ikke en aktiv Facebook profil, den har hun deaktivert. Hun bruker kun Vk, som ligner på Facebook.

LINK TIL FAKE BRUKERwww.facebook.com/sara.silverbrand.karlsson.1

LINK TIL EKTE TWITTERtwitter.com/SkorodumovaAlex

LINK TIL EKTE ASK PROFIL: ask.fm/SkorodumovaSasha

LINK TIL EKTE VK PROFIL: vk.com/id84305924

LINK TIL SERIEN HUN VAR MED I: dom2neo.ru/tag/aleksandra-skorodumova

Profil nummer 2 som er fake er Simon Løvgren

Du tenker sikkert jeg må være dum i hodet? fordi det er Justin Bieber? nope. Dette er nok bare en gammel pedo som er ute etter unge beliebers. Og siden de ikke har en stor varebil hvor det står "FREE CANDY" på, så blir en Facebook profil av en Justin Bieber lookalike den eneste utvei. Slike folk må stoppes, og det fort. Derfor skriver jeg dette innlegget.

Dont get fooled, kids!

Det er faktisk en som ligner på Justin, han heter Robin VerrecasLINK TIL FAKE PROFIL
www.facebook.com/simon.lovgren.733

LINK TIL EKTE PROFIL: www.facebook.com/RobinVerrecas

LINK TIL EKTE FANPAGE: www.facebook.com/RobinVerrecasOfficial

LINK TIL EKTE TUMBLR: verrecas-news.tumblr.com

LINK TIL EKTE INSTAGRAM: instagram.com/robinverrecas

Profil nummer 3 som er fake er Linnea AnderssonHun har nesten 5.000 venner!


Men alle bildene har hun tatt fra Galinka Mirgaevas Instagram profil

Og her er linkene. Legg merke til at den falske brukeren Linnea hadde navnet Mariam Ally før (se Facebook linken under) det er et av de letteste tegnene på at noen har falsk profil. Bare sånn at du vet det.

LINK TIL FAKE PROFIL: www.facebook.com/mariam.ally.7140

LINK TIL EKTE PROFILwww.facebook.com/officialgalinka

LINK TIL EKTE INSTAGRAMinstagram.com/mirgaeva_galinka

Den fjerde og siste profilen i dag er Nancy Haily Erica Andersson.For det første høres Nancy ut som en gammel dame på 60 år. Bare der blir du busted når du ikke kommer på et bedre navn til en jente. Og tro det eller ei, alle svenske profiler pleier å kalle seg Andersson, hvorfor? fordi det virker så troverdig.

Og det gjør jo det, de har jo 5000 "venner" noe som er tragisk.


Men, alle bildene Nancy har på Facebook har hun tatt av en modell

som heter Chermaine Cem. Under ser du hennes Instagram profil.


LINK TIL FAKE PROFILwww.facebook.com/profile.php?id=10000823

LINK TIL EKTE PROFILwww.facebook.com/Chermaine.EM

LINK TIL EKTE INSTAGRAMinstagram.com/chermainecem

That's it. Håper dere lærte noe i dag også. Og til dere som spør meg hvorfor jeg gidder å buste fake profiler? fordi dette er bloggen min, stedet hvor jeg skriver alt mulig drit som er gøyt å lese. Jeg er for faen ikke noe "dagens pannekaker blogg" om du skjønner?

Det er tusenvis av bloggere som viser frem pannekaker, brød eller boller de har spist i dag, dette er IKKE en slik blogg. Det finnes bare en Kleveland, og det er meg. 

Les også 14.000 følger denne falske profilen

Les også Er du venn med en av disse 4 profilene?

Lurer du på om noen har fake Facebook profil? 

send meg linken til renekleveland.blogg.no@hotmail.com 

14.000 AV DERE FØLGER DENNE FALSKE PROFILEN, BUSTED!!

 • 12.08.2014 - 15:37

Folk slutter aldri. Eller folk som har et så kjedelig liv der hver eneste dag består av å stikke bort på nærmeste statoil stasjon for å kjøpe king size trippel burgermeny og deretter hjem til sin falske profil på Facebook. Hvorfor vil noen leve slik? i mitt forrige innlegg om falske profiler kommer folk med de dummeste kommentarene. Noen mener man gjør det så de skal få bedre selvtillit, om de får lage en falsk profil kan de bygge opp sin egen selvtillit.

Og da må jeg spørre deg som mener det, har du sagt ifra på Sandviken at du har rømt fra lukket avdeling? vet de det? slutt. Uansett, det er greit å lage en falsk profil om du trenger mer energi eller liv på Farmville, slik at du kan sende til deg selv om ikke dine oppegående venner vil gjøre det. Men lag ikke en falsk profil å lev livet til en annen person, det er bare psychopater som gjør det.

Hva er egentlig så gøy med det? er det fordi du er skamfeit og får komplimenter på at du aldri har sett bedre ut? med tanke på at du legger ut bilder av en kvinne som kan bruke en bikini? i motsetning til deg? det er sikkert mange grunner oppi hodene til slike mennesker, noe vi normale aldri vil forstå. Men nå skal jeg komme til saken.

Amanda Dianne Forsberg er en falsk profil.

Alle bildene tilhører Ida Martine Dypvik

Amanda Dianne Forsberg. Det står hun har 14.292 følgere. Det er 14.292 personer som tilbringer 24 timer i døgnet på wow (World Of Warcraft). Det er folk som aldri har sett pene jenter, så en falsk profil vil de aldri kunne gjenkjenne. Det står hun er fra Gothenberg, så noe sier meg at dette er en feit Gother kvinne med nagler langt opp i.....

De fleste som lager falske profiler skriver "i et forhold" det er fordi de aldri kommer til å få seg et ekte forhold.Her er noen av bildene Amanda Dianne Forsberg (FAKE) har lagt ut på sin Facebook

Alle bildene er stjelt av Ida Martine Dypvik's Instagram profil

Ida Martine Dypvik var med i den åttende sesongen av Charterfeber på TV3 med TCMN og Rannveig Heitmann (bloggere) for de av dere som lurer. Hun blogget også før.

EKTEwww.facebook.com/idamartine.dypvik

FAKE: www.facebook.com/amanda.forsberg.5011

IDA PÅ INSTAGRAMhttp://instagram.com/idasmil

Sjekk ut flere falske profiler  KLIKK HER

ALLE TRYKKER TILLAT & GODTA, MEN VET DU HVA FACEBOOK MESSENGER APPEN GJØR?

 • 11.08.2014 - 19:15

For det første, dette er veldig viktig å lese og forstå. Jeg gjør mitt beste for å hjelpe alle Facebook-brukere som ikke er like teknisk eller kunnskapsrike som det jeg er. Dette står på de fleste amerikanske sidene (kilder til dette ligger i slutten av innlegget) men ikke så mye i media her i Norge.

Du bruker helt sikkert Facebook på telefonen din mer enn du bruker den på en datamaskin, på jobben osv. Når du bruker Facebook-applikasjonen vil det trolig spørre deg om du vil installere Facebook Messenger Appen, har jeg rett? det har skjedd med meg og mange andre.

Det har alltid vært valgfritt, men snart  har du ikke lengre noe valg, det vil ikke være et alternativ. Om du skal sende meldinger til en av dine venner på Facebook vil ikke den vanlige Facebook Appen fungere, du MÅ innstalere Facebook Messenger Appen.

Du tenker sikkert ikke over det, men det langt over halvparten ikke vet er hvilken tillatelser du må gi Facebook for å bruke Facebook Messenger Appen. Her er en kort liste over de mest urovekkende tillatelsene Appen krever og en rask forklaring på hva det betyr for deg og ditt privatliv.

Screenshot fra Facebook Messenger Appen. Without you confirmation, altså uten din tillatelse kan Facebook gjøre alt de vil, så lenge du innstalerer Appen. Sjekk ut hele listen under, med info til hva det innebærer.


Change the state of network connectivity 

Dette betyr at Facebook kan endre eller forandre din forbindelse til Internett eller andre mobile tjenester. Du gir i utgangspunktet Facebook muligheten til å slå av og på funksjonene på telefonen din, uten at du blir fortalt om det.

Call phone numbers and send SMS messages 

Dette betyr at hvis Facebook ønsker så kan de sende tekstmeldinger til dine kontakter på dine vegne. Ser du problemet i dette? Hvorfor skal Facebook få kunne ha tilgang til og sende meldinger på DIN telefon? Du gir altså i utgangspunktet en fremmed telefonen din og forteller dem at de kan gjøre hva de vil.

Record audio, and take pictures and videos, at any time 

Les den linjen igjen...ta opp lyd...ta bilder av hva som HELST !! Det betyr at folk på Facebook kan se gjennom objektivet på telefonen når de vil eller lytte på dine samtaler om de ønsker det? hvorfor? idiotisk.

Read your phone call logs, including info about incoming and outgoing calls 

Hvem har du ringt? Hvor lenge har du snakket med dem? Nå vil Facebook vite alt dette fordi du har lastet ned den nye Facebook Messenger Appen.

Read your contact data, including who you call and email and how often 

Et annet klart brudd på personvernet. Facebook vil være i stand til å lese e-postmeldinger du har sendt og ta informasjon fra dem til bruk for egen vinning. Enten det er for "personlig reklame" eller om det er for "forskningsformål". Uansett hva det skal være godt for har de full tilgang til deg og dine samtaler og det du sier og gjør.

Read personal profile information stored on your device 

Dette betyr at hvis du har adresser, personlig info, bilder eller noe annet som er privat for deg og dine nærmeste, de kan lese den.

Get a list of accounts known by the phone, or other apps you use 

Facebook vil nå ha en oversikt over alle programmene du bruker, hvor ofte du bruker dem og hva slags informasjon du vil beholde.

Og det er vel ikke rart den nåværende versjonen av Facebook messenger bare har 1 av 5 stjerner på rangeringen? trykk HER for å se selv på Itunes


En annen toppblogger på blogg.no har fått et av sine bilder lagt ut som reklame på en dating annonse på Facebook, uten at hun selv har godkjent dette. Les om dette på Berit sin blogg HER HER HER HER

KILDER: 1,4 millioner har delt dette (HEROg Huffington (HER) Og Snopes (HER)

Del videre med dine Norske venner!!!

HAHAHAHA ER DU HJERNESKADET? AKKURAT NÅ DRITER DU DEG UT

 • 09.08.2014 - 20:49

I mitt forrige innlegg skrev jeg om falske Facebook profiler og kort tid etterpå skriver denne Emma Sofie Lund Gullbrandsen (som er en av de falske Facebook brukerne jeg skrev om i innlegget) til meg i innboksen. Og det etter at jeg har tatt hun så jævlig (ikke seksuelt, nei) men på alle fakta og ting jeg kan.

Emma Sofie Lund Gullbrandsen har tatt nesten alle bildene av den svenske fitnessbaben Jelly Devote. Meeeeen, hun har også en haug med andre bilder på sin Facebook profil der det er en annen kvinne. Emma mener at hun kun har stjelt en del bilder av Jelly Devote, men at de fleste bildene er av henne.

Dette skriver hun i innboksen til meg på Facebook!

Hun mener at de andre bildene er av henne,det ser man godt??? you fuckin FREAK!!!

Hun sender meg dette bildet i innboksen!

Er dette Jelly liksom? LOL! hun mener at det er henne??? Nei. Det er EMMA BUGGO

Her er Emma Buggo's insta instagram.com/emmabuggo 

Her er Emma Buggo's Ask ask.fm/Buggobabe

Her er Emma Buggo's blogg buggoansaldo.myshowroom.se

Ergo: Alle bildene Emma Sofie Lund Gullbrandsen har på Facebook er av Jelly Devote og Emma Buggo, case closed!

Noe mer? Game over!

ER DU VENN MED EN AV DISSE 4 FACEBOOK PROFILENE? DA BØR DU SE DETTE OG ANGRE!

 • 09.08.2014 - 14:00Fake Facebook profiler. Hvorfor i helvette folk har det? fordi de er venneløs og det er eneste muligheten de kan få snakket med folk. Selv om de kun får snakket med andre via internett og ikke i real life er det mer enn nok for de.

Det er feite lesper eller overvektige luddere som lager disse profilene. 

Hvorfor vil jeg avsløre dette for alle sammen? fordi da kan alle som er venner med disse fake profilene klø seg på kuken eller fitten og tenke "faen for en taper jeg er som trodde den personen var ekte", hvorfor i helvette tro på slike profiler? skyt meg.

Det er alt for mange av de. Men disse 4 profilene jeg nå skal avsløre vil få mange til å rive seg i håret.

Jeg hadde tenkt til å avsløre disse for et par dager siden men tenkte "fuck it", helt til jeg ser flere av mine venner er blitt venner med disse profilene. Uansett, let's fucking go!!!

Første profilen som er FAKE

Ser dere denne profilen? June Cartway kaller hun seg. Dette er en fake profil. Hun skriver Norsk til alle sammen og sier selv hun er en EKTE person og at profilen ikke er FAKE. Her er link til "June Cartway" www.facebook.com/june.cartway

June Cartway står oppført som "i et forhold", navnet hun står i forhold med vil jeg ikke skrive. Så jeg håper du leser dette og føler deg dum. 


Men hvordan vet jeg at den ikke er ekte? svaret er forbanna enkelt. For det første er det 2 profiler av June Cartway på Facebook. Den som har laget begge to har for det første hatt stryk i geografi på skolen. Bare se under, Bergen, Hordaland England Oklahoma? altså kan du til helvette bestemme deg hvor du bor?.

Men ta det med ro, det er den øverste som står i forhold med en Norsk person (LOL). Men begge er falsk.Et søk på google gir dette!

Og så har vi den andre profilen som er på Facebook! Hun kaller seg Emma Sofie Lund Gullbrandsen. Her er Facebook linken www.facebook.com/emmasofie.gull93


Denne personen er like fake som Louis Vuitton veskene i Tyrkia, om ikke fakere. Jeg har 10 felles venner med henne, det vil si jeg har 10 venner med down syndrom, noe jeg ikke kan gjøre noe med.

Hun har faktisk over 800 følgere. Det vil si 800 med down syndrom som tror at denne Emma profilen er ekte. Jeg får så vondt i sjelen min på deres vegne. Men samtidig er jeg glad, fordi jeg får ødelegge drømmene deres og avsløre slike ting.

Her er Emmas Facebook bilder og følgere!!!


Klikker vi innpå bildene til denne  Emma kjerringen får vi opp disse bildene


Men alle bildene Emma har på Facebook har hun tatt fra den svenske fitness kvinnen ved navnet Jelly Devote. Klikk på linken http://instagram.com/jellydevote om du vil se mer av Jelly Devote.


Og etter at jeg sjekket igjennom profilen til Emma og alle hun har tagget fant jeg enda flere profiler du bør holde deg til helvette unna. Det står gjerne en kommentar fra en gutt her og der om at han elsker henne og "love you jenten min" men alt det er bullshit.

Det gjør de kun for at du skal tro profilen er ekte. Men hvorfor har hun da 400 likes på profilbildet? fordi 399 av de er tyrkiske som de har kjøpt på "buy facebook likes etc" sider. Kun 1 av likesene er ekte.

Her har vi Hanna Friberg, som hun da kaller seg. Hun er også FAKE! En low life loser!


Og går vi på bildene hennes ser vi at en Joachim har skrevet "verdens fineste kjæreste" i kommentarfeltet. 

 

Men det er jo bare jævlig trist å lese. Tenk når man har et så forferdelig trist og ensomt liv at man må late som man har en kjæreste, ikke i virkeligheten men ONLINE med en FAKE profil? trist, bare veldig trist. Anyway, denne Emma profilen og alle bildene er jo stjålet fra den svenske bloggeren Elvira Laven. Du kan trykke her www.nattstad.se/elviralaven for å se bloggen til Elvira.


Den fjerde fake profilen er en som kaller seg Linnea Friberg som liksom er søsteren til Emma Friberg som jeg nettopp avslørte (WTF?).  For å komme til den fake profilen hennes klikker du her www.facebook.com/linnea.friberg.587 


På profilen har hun vært så taper å skrevet seg opp som forlovet. Om ikke dette mennesket trenger hjelp? nei da vet jeg ikke. Jeg har fire felles venner med denne profilen også. Desperat etter fitte? eller? eller? eller?????

Og at hun har skrevet status den 31 juli om hvem som skal ut i Oslo gjør meg litt redd. Tenk deg da, dette er en fake profil hvor det sikkert er en feit pedofil mann bak, og så prøver han å hooke noe mus? jeg syns litt synd i slike personer!


Men ja, alle bildene denne Linnea Friberg har på profilen er tatt fra den finske modellen Melissa Roos. Du kan sjekke ut Melissa Roos sin Facebook profil her www.facebook.com/officialmelissaroos . 


Nå gidder jeg ikke skrive mer. Håper dere selv kan få opp øynene når dere blir venn eller følger slike profiler. Det burde jo faen ikke være mulig å være så forbanna desperat etter fitte? sånn seriøst.

Linkene til alle disse fake profilene jeg har gått igjennom finner du under, en gang til.

FAKE: www.facebook.com/linnea.friberg.587

FAKE: www.facebook.com/hanna.friberg.12

FAKE: www.facebook.com/emmasofie.gull93

FAKE: www.facebook.com/june.cartway

UPDATE: Emma Sofie Lund Gullbrandsen sendte meg innboksmelding på Facebook, og du vil aldri tro dine egne øyner når du leser hva jeg gjorde, les her http://renekleveland.blogg.no/1407609036_hahahaha_er_du_hjerne.html

5 FOLK PÅ FACEBOOK SOM TAR TERRORTRUSSLENE FOR SERIØST

 • 28.07.2014 - 21:18

For det første vil det ikke bli noe terror i Norge. Det forstår de mest oppegående menneskene i Norge. De andre, de som er redd sin egen skygge, de tror jo selvfølgelig på det, desverre. Men noen ganger lurer jeg på hva enkelte mennesker tenker med? jeg trenger ikke forklare noe mer.

Her er 5 Facebook statuser angående denne terroren som endå ikke er kommet.

Tror ikke de tar kiwi, kjære..


Heller ikke en svømmehall...

Luftrommet, ikke luften på....glem det


Syrisken? ikke spør meg....


Ja, for de har kontakter i Telenor og Netcom....sant?
BLITT SINGEL? DÅ ER DET VIKTIG AT MAN FORTELLER ÅRSAKEN PÅ FACEBOOK (NORSKE STATUSER)

 • 26.06.2014 - 18:32

Er du i et forhold bør du ikke ha Facebook, så enkelt er det. Ihvertfall ikke om du er den som er utro eller psychopat. Jeg ser hver eneste dag når jeg logger inn på Facebook om personer som går i et forhold. Vet du hva det første jeg tenker er? de der gjør det slutt innen et par uker. Det som er fascinerende er at det faktisk skjer, de gjør det slutt.

Her er noen grunner til hvorfor du ikke bør ha Facebook om du er i et forhold.

Eller forresten, bare ikke vær utro?

(1) Han ville bare være med konen sin (LOL)(2) Kan vi ikke starte på nytt då?


(3) Jeg har jo brukt så mye penger på deg?

Deler du alt som skjer i livet ditt, på Facebook?

Sjekk ut 17 ting du bare ikke gjør på Facebook, trykk på bildet under

HER ER 17 TING DU BARE IKKE BURDE GJØRE PÅ FACEBOOK

 • 06.05.2014 - 22:32


Det er din egen Facebook profil, så du kan skrive å gjøre akkurat det som måtte passe deg, men det er en del ting som irriterer de fleste.

En ting du bør tenke på, fremstiller du deg som en idiot? ja det gjør du om du gjør noe av det som står på min liste. Jeg sier ikke at du bør bry deg, men håper alle som gjør disse tingene tenker over dette. Kan garantere at det ikke bare er jeg som tenker "hva faen driver du med?" bare vær glad Facebook ikke har en liker ikke knapp, ennå. 

Når du liker din egen status på Facebook, er du virkelig seriøs? Jeg ser det hele tiden, flere ganger for dagen. Når du poster en status, så er jo det en grunn til at du poster den? ikke sant? så hva er greien med at du må like din egen status? er det for at du skal gi alle klar beskjed om at din status er BEST? jeg har tatt printscreen under så kan du se selv hvor dumt det ser ut. Ser det ikke ut som jeg er en taper om jeg liker min egen status?

Er du en kjendis? neivel, hvorfor poster du flere titalls bilder i timen med selfies? det er irriterende. Om du liker deg såpass mye kan du lage deg en Fanpage på Facebook (trykk HER for å lage) så kan heller invitere alle dine venner til å like siden slik at de som faktisk vil kan få dine bilder i feeden sin, uten at du må spamme de med bilder av deg selv som de egentlig ikke vil se..

Det er en stor grunn til at du blir slettet på Facebook, det er INGEN som vil ha hele Feeden sin med kun bilder av DEG. Ikke post så mange oppdateringer med bilder, om du bestemmer deg for at du i dag kommer til å ta 30 bilder, last heller alle bildene opp i et album samtidig eller lag deg en Fanpage (igjen, trykk HER)..

Er du gravid? greit, du kan gjerne oppdatere en status med at du er det slik at alle dine venner får vite den store nyheten, gratulerer. Men er det virkelig nødvendig at du legger ut ultralyd bilder av det lille nurket som ligger inni magen din?. Om du vil vise det frem kan du heller vente til du får venner og familie på besøk, Facebook er ikke stedet til slike ting, just sayin..

Ikke vær pålogget på Facebook når du drikker. Ja, jeg har gjort det flere ganger men våkner dagen derpå og angrer. Når du drikker skriver du mye du til vanlig aldri ville gjort. Logg alltid av Facebook før du skal drikke og ikke engang tenk på Facebook når du drikker. Heldigvis har jeg blitt bedre til akkurat det, men jeg er vel ikke akkurat den eneste som har gjort slike feil? Alkohol + Facebook = FAIL.

Skal du på trening? du trenger ikke poste 5 statuser på 30 minutter, sånn helt alvorlig. Det er flere som gjør dette, et bilde legges ut når de løfter vekter før et nytt bilde kommer 5 minutter etterpå av at de har hoppet på tredemøllen, Woooho så flink.

Selv om du ikke poster 5 statuser når du er på treningsstudiet så har du gjort en god jobb, registrer deg heller på treningsforum.no (TRYKK HER) så kan du poste så mye du vil. Dette er bare irriterendes, det er også de som poster masse bilder på Facebook samtidig som de samme bildene postes på Instagram og Twitter + at de samme bildene blir sendt på Snapchat (virkelig?)

Er du i et forhold? kjæreste, samboer eller ektemann? greit, kan du være så grei og holde problemene dine for deg selv?. Er det virkelig nødvendig at hele Facebook ser hvilke problemer dere har i forholdet? ta det heler face2face istedenfor at dere krangler over Facebook, dere er ikke 13 år.

Det er ikke bare pinlig, men det ser faktisk ut som dere lever er kjedelig liv, at dere har verdens mest tragiske kjæreste forhold. Eller syns du dette ser så kult ut?.

Skal du spise? virkelig? wææ det skal jeg også. Tror du at du er den eneste i hele verden som spiser en kake? eller en muffins? tro det eller ei, du er ikke den eneste som spiser en middag eller lunsj på cafe. En ting jeg ikke skjønner er hvorfor folk legger ut bilder av frokosten, lunsjen eller middagen sin på Facebook.

Hva er vitsen? kan godt være du syns det du spiste var godt, men hva kan et bilde av det du har spist gjøre med oss andre? sjalu?. Ikke legg ut bilder av hva du hele tiden spiser eller drikker, bruk Instagram, selv om det er like latterlig (det er bare mat).

Er du blitt en nybakt mamma? ikke legg ut flere hundre bilder av barnet ditt. Jeg skal ikke si som de fleste andre sier "har barnet ditt sagt det er greit du legger ut bilder?" eller "hva med å vente til barnet er gammelt nok til og bestemme selv?". Nei, det jeg mener er at det er irriterende når folk legger ut 100 bilder for dagen (kanskje litt overdrevet) men utrolig masse bilder av ungen sin på Facebook.

Du trenger ikke legge ut bilder hele tiden for at du skal bevise til dine venner at du elsker ungen din. Når veggen til dine venner kun består av barnebilder kan de fort bli lei, ikke bare venner, men også andre som du ikke kjenner. Dessuten vet du aldri hvem som lagrer bildene av barnet ditt, det finnes rare mennesker der ute som kan misbruke bildene, ikke bare av barnet ditt, men alt du legger ut er offentlig. .

Er du irritert over noe? ikke klag hele jævla tiden. Det er flere av de som skriver klagestatuser hver eneste gang det skjer en liten bagatell, og det kan fort bli irriterendes for alle du har på vennelisten din. Det er ingen som liker at du kun poster negative statuser, se eksempler under:.

Slike statuser har du sikkert sett før, hvem kan egentlig hjelpe deg?. Let etter nøklene, ikke skriv status av hver minste ting..

Ingen bryr seg hvorfor din spotify ikke virker, se om du får fikset det før du klikker og skriver statuser! Dette er bare et par eksempler, du har sikkert sett flere tusen andre statuser over folk som klager over hver minste ting. Jeg har ikke tellingen over hvor mange statuser jeg har lest som får meg til og tenke "eehh er du seriøs eller? har du tatt medisinen din?". Ikke klag over hver minste ting, pust dypt inn..

Er du forelsket? det er bare kjempeflott og fantastisk, men en ting du bør unngå er at dere oppfører dere som dere var drittunger og nypult. Jeg ser dette hele tiden, fra 16-40, spiller ingen rolle. Dette er bare ubehagelig og rart for alle oss som må lese slike ting.

Nå snakker jeg ikke bare om en status, men når dere kommenterer frem og tilbake om hvem som er best og hvem som er mest fantastisk begynner jeg faktisk å lure på om dere skriver slikt for å skjule at dere faktisk har det helt jævlig bak skjermen.

Om dere elsker hverandre så er det nok til at dere selv vet det, trenger ikke vise det hver dag, hele tiden på Facebook. Og blir du tagget i en status som din kjære har skrevet, kommenter Loveu2, ferdig med saken!

Det sies faktisk at de som overdriver helt enormt mye (som mitt eksempel under) vel, de har egentlig et vanskelig forhold samtidig som de vil fremstå som perfekt til alle andre. Trist men sant.

Lik min status! Hva er greien? om du skriver en status og noen liker det du har skrevet, vel da klarer de fint å trykke "liker" selv. Du har sikkert fått en sånn melding på chatten før? og vi har sikkert alle gjort det selv, men det er seriøst litt barnslig.

Ikke spør om noen kan like statusen din, du vil få en "like" fra de som faktisk liker det du har skrevet uten at du må spørre rundt på chatten. 

Det er ikke synd på deg. Hva er du ute etter når du skriver statuser som "fy faen, jeg kan ikke tro det skjedde" osv, sympati?. Du er kun ute etter oppmerksomhet, likes og at folk skal snakke med deg.

Hvorfor skrive en slik status men ikke fortelle hva som faktisk er gale? hva som faktisk har skjedd? BULLSHIT! Det er ikke få som gjør dette, jeg ser det hele tiden men ingen vil fortelle hva som faktisk er gale. 

CAPSLOCK. Kan du være så snill å skrive uten capslock? når du bruker den knappen ser det ut som du skriker etter oppmerksomhet. Det er ingen som vil se din kommentar eller status bedre eller raskere selvom du bruker den. Capslock=SE PÅ MEG,JEG VIL HA OPPMERKSOMHET! 

Om du skifter sivilstatusen din på Facebook flere ganger i uken, så ser alle sammen det. Og du må regne med at folk blir nyskjerrig. For det første ser det ut som dere er veldig ustabile, ikke en kul ting akkurat. 

Men du gjør det ikke noe bedre når du skriver sinte statuser om at dere elsker hverandre og ikke har problemer i forholdet når du skiftet sivilstatusen din 322 ganger i uken. Bare ikke gjør det.

Ser det ikke rart ut?

En ting jeg aldri har forstått er når noen har lagt meg til som venn, jeg godtar og så spør de "hvem er du?". Altså hva er greien då? var jo ikke jeg som la deg til som venn? har aldri forstått meg på slike mennesker. Jeg hadde vært flau og slettet profilen min om jeg hadde spurt noen om det samme, om JEG la deg til som venn.

Dette gjør du bare ikke. Det er jo ikke noe flaut at du har lagt til en person? skriv heller "takk for at du godtok" eller, "heisann, wanna cuddle?".


Jeg får ikke sagt det nok, badevideoer på Facebook er det dummeste. Du vet at du ikke MÅ gjøre det fordi alle andre gjør det sant?. Jeg utfordrer @renekleveland (ditt navn) til å bade innen 24 timer. Bare slutt, det blir for dumt.

Dessuten stresser du alt for mye for en 6 pk med alkohol. Og siden alle du utfordrer gjør det for å være "kul" så kommer du aldri til å få deg en 6 pk med øl, cider osv, så var det verdt å hoppe i havet for ingenting? bortsett fra frostskader i underlivet?.

Dette er bare NEI!


Lager du en profil til din hund eller katt er det noe som ikke helt stemmer. Selv om det sies at hunden er menneskets beste venn, så trenger du ikke ta steget så langt som dette. Og det er jo du selv som styrer profilen til dyret ditt, så hvorfor? hva er vitsen?. Har aldri forstått meg på slike mennesker og aldri vil jeg gjøre det heller.

Bare ikke lag profiler som dette


Vi blogges:)

FACEBOOK KRASJET PÅ GRUNN AV OVERBELASTNING AV 150.000 NORSKE BADEVIDEOER

 • 06.05.2014 - 02:45


Om du ikke kom deg innpå Facebook fra klokken 22.30 og utover natten i går kveld, så vet du hva jeg snakker om. Til dere andre som sovnet før 22.30, dette har skjedd. I flere timer var Facebook nede pga overbelastning av Norske badevideoer. Om dere ikke skjønner at det er på tide og gi en god faen , så er det bare forbanna trist. Ser dere ikke hvilket stort problem dere har stelt i stand? slutt å vær så sinnsyk barnslig, håper alle dere bare drukner snart.


Jeg mener det ikke bokstavelig, at dere drukner, men du må skjønne og forstå meg. Når verdens største sosiale nettsted, Facebook, blir "lagt ned" noe som varte i litt over 4 timer og rammet de fleste brukerne i Norge og Sverige, pga norske badevideoer rævkjærte Facebook sine servere, ja då bør det ringe en forbanna bjelle oppi hodet på enkelte. 

Over 150.000 badevideoer har blitt lastet opp på Facebook på et par dager, det er bare faen IKKE greit.

Jeg nominerer... klar over hvor dumt det høres ut? du hopper ut i det kalde vannet i minus grader og får frostskader på kjønnsorganet, alt i håp om å tjene deg litt alkohol. Neste person jeg ser deler/ legger ut en badevideo, sletter jeg!

Update: kl 02.43, problemet er fikset!


Facebook med nye oppdateringer, varsler din kjære om du er utro!

 • 17.02.2014 - 18:39

Facebook har nå oppdatert personinformasjonen for sine brukere. Oppdateringen er foreløpig ikke tilgjengelig før om et par uker, så innen den tid kan du trygt sende meldinger til det motsatte kjønn uten at din kjære får en kopi av meldingene dine i sin innboks av Facebook. Facebook er det nettstedet som splitter mest par, ekteskap og kjærester splittes pga en gammel flamme, alt som trengs er en poke, så er flørten i gang.Den nye oppdateringen foregår ganske enkelt slik,

Om du står oppført som i et forhold på Facebook og sender meldinger til det motsatte kjønn, så vil Facebook sende din kjære en kopi av meldingen som du har sendt. Dette er noe du kan slå av i personverninnstillingene dine, om du ikke vil snoke på din kjære og hva hun skriver til andre, så klart. Det vil ikke være mulig å deaktivere funksjonen, men du kan selv velge å ikke motta varsler (innboksmeldinger fra Facebook). Denne funksjonen vil kun være tilgjengelig om du er i forhold.

Det blir også lagt inn et valgalternativ på hvor ofte du vil ha varsler (kopier) i innboksen din. Etter så utrolig mangen forandringer opp gjennom de siste årene vil nok dette redde mer enn bare forholdet. At det nå vil være mulig for folk som er i forhold til å følge med om partneren er utro er den beste ideen vi har hatt. Bare i 2013 var det cirka 180.000 tilfeller hvor et forhold  gikk i stykker pga Facebook.

Er du gutt og i et forhold - sender en melding til en annen jente, så får hun du er i forhold med kopi av meldingen du sendte til vedkommende, samme omvedt. Dere begge får en kopi av meldinger dere sender til andre.

Om du har på Alle varsler i varslingsinnstillinger (se under).

For det store flertallet vil denne oppdateringen bety mye, ihvertfall for brukere som er sjalu på sin kjære. Slik vil det fungere, du velger om du skal ha ingen eller alle varsler på, inne i personverninnstillinger..


Og så lenge du har på alle varsler og står oppført i et forhold på Facebook, vil det se slik ut..Facebook forandrer seg hele tiden, så blir spennende hva mer som skjer i fremtiden.

Frykter du denne oppdateringen? har du noe å skjule i forholdet ditt?.

13 TING DU BARE IKKE GJØR PÅ FACEBOOK,SJEKK LISTEN!

 • 05.02.2014 - 12:25

Facebook...Hva kan jeg egentlig si? hvor mye drit er det ikke som du blir irritert over?. Det er din egen Facebook profil og du kan skrive og gjøre akkurat det som måtte passe deg, men det er en del ting som irriterer de fleste..

E ting du bør tenke på, ser du egentlig ut som en taper? fremstiller du deg som en idiot? ja det gjør du om du gjør følgene av det som står på MIN liste. Jeg sier ikke at du bør bry deg, men håper alle som gjør disse tingene tenker over dette. Kan garantere at det ikke bare er jeg som tenker "hva faen driver du med?" hvor er IDONTCARE knappen? sjekk ut listen..


#1. Når du liker din egen status på Facebook, er du virkelig seriøs? Jeg ser det hele tiden, flere ganger for dagen. Når du poster en status, så er jo det en grunn til at du poster den? ikke sant? så hva er greien med at du må like din egen status? er det for at du skal gi alle klar beskjed om at din status er BEST? jeg har tatt printscreen under så kan du se selv hvor dumt det ser ut. Ser det ikke ut som jeg er en taper om jeg liker min egen status? jo!.

#2. Er du en kjendis? neivell, hvorfor poster du flere titalls bilder i timen med selfies? det er irriterende. Om du liker deg såpass mye kan du lage deg en Fanpage på Facebook (trykk HER for å lage) så kan heller invitere alle dine venner til å like siden slik at de som faktisk vil kan få dine bilder i feeden sin, uten at du må spamme de med bilder av deg selv som de egentlig ikke vil se..

Det er en stor grunn til at du blir slettet på Facebook, det er INGEN som vil ha hele Feeden sin med kun bilder av DEG. Ikke post så flere oppdateringer med bilder, om du bestemmer deg for at du i dag kommer til å ta 30 bilder, last heller alle bildene opp i et album samtidig eller lag deg en Fanpage (igjen, trykk HER)..

#3. Er du gravid? greit, du kan gjerne oppdatere en status med at du er det slik at alle dine venner får vite den store nyheten, gratulerer. Men er det virkelig nødvendig at du legger ut ultralyd bilder av det lille nurket som ligger inni magen din?. Om du vil vise det frem kan du heller vente til du får venner og familie på besøk, Facebook er ikke stedet til slike ting, just sayin..

#4. Ikke vær pålogget på Facebook når du drikker. Ja, jeg har gjort det flere ganger men våkner dagen etterpå og angrer. Når du drikker skriver du mye du til vanlig aldri ville gjort. Logg alltid av Facebook før du skal drikke og ikke engang tenk på Facebook når du drikker. Heldigvis har jeg blitt bedre til akkurat det, men jeg er vel ikke akkurat den eneste som har gjort slike feil? Alkohol + Facebook = FAIL.

#5. Skal du på trening? du trenger ikke poste 5 statuser på 30 minutter, sånn helt alvorlig. Det er flere som gjør dette, et bilde legges ut når de løfter vekter før et nytt bilde kommer 5 minutter etterpå av at de har hoppet på tredemøllen, Woooho så flink.

Selvom du ikke poster 5 statuser når du er på treningsstudiet så har du gjort en god jobb, registrer deg heller på treningsforum.no (TRYKK HER) så kan du poste så mye du vil. Dette er bare irriterendes, det er også de av dere som poster masse bilder på Facebook når dere trener samtidig som dere poster de samme bildene på Instagram,Twitter + at de samme bildene blir sendt på Snapchat (virkelig?)....

#6. Er du i et forhold? kjæreste, samboer eller ektemann? greit, kan du være så grei og holde problemene dine for deg selv?. Er det virkelig nødvendig at hele Facebook ser hvilke problemer dere har i forholdet? ta det heler face2face istedenfor at dere krangler over Facebook, dere er ikke 13 år.

Det er ikke bare pinlig, men det ser faktisk ut som dere lever er kjedelig liv, at dere har verdens mest tragiske kjæreste forhold. Eller syns du dette ser så kult ut?.

#7. Skal du spise? virkelig? wææ det skal jeg også. Tror du at du er den eneste i hele verden som spiser en kake? eller en muffins? tro det eller ei, du er ikke den eneste som spiser en middag eller lunsj på cafe. En ting jeg ikke skjønner er hvorfor folk legger ut bilder av frokosten, lunsjen eller middagen sin på Facebook.

Hva er vitsen? kan godt være du syns det du spiste var godt, men hva kan et bilde av det du har spist gjøre med oss andre? sjalu?. Dette er bare tragisk, ikke legg ut bilder av hva du hele tiden spiser eller drikker, bruk Instagram selvom det er like latterlig (det er bare mat).

#8. Er du mor og har nettopp født et barn? ikke legg ut flere hundre bilder av barnet ditt. Jeg skal ikke si som de fleste andre sier "har barnet ditt sagt det er greit du legger ut bilder?" eller "hva med å vente til barnet er gammelt nok til og bestemme selv?". Nei, det jeg mener er at det er irriterende når folk legger ut 100 bilder for dagen (kanskje litt overdrevet) men utrolig masse bilder av ungen sin på Facebook.

Du trenger ikke legge ut bilder hele tiden for at du skal bevise til dine venner at du elsker ungen din. Når veggen til dine venner kun består av barnebilder kan de fort bli lei, ikke bare venner, men også andre som du ikke kjenner. Dessuten vet du aldri hvem som lagrer bildene av barnet ditt, det finnes rare mennesker der ute som kan misbruke bildene, ikke bare av barnet ditt, men alt du legger ut er offentlig. .


#9. Er du irritert over noe? ikke klag hele jævla tiden. Det er flere av de som skriver klagestatuser hver eneste gang det skjer noe som kan være irriterendes, og det kan fort bli irriterendes for alle du har på vennelisten din. Det er ingen som liker at du kun poster negative statuser, se eksempler under:.

Slike statuser har du sikkert sett før, hvem kan egentlig hjelpe deg?. Let etter nøklene, ikke skriv status av hver minste ting..

Ingen bryr seg hvorfor spotify ikke virker, se om du får fikset det før du klikker! Dette er bare et par eksempler, du har sikkert sett flere tusen andre statuser over folk som klager over hver minste ting. Jeg har ikke tellingen over hvor mangen statuser jeg har lest som får meg til og tenke "eehh er du seriøs eller? har du tatt medisinen din?". Ikke klag over hver minste ting som skjer i livet ditt, pust dypt inn..


#10. Er du forelsket? det er bare kjempeflott og fantastisk, men en ting du bør unngå er at dere oppfører dere som dere var drittunger og nypult. Jeg ser dette hele tiden, fra 16-40, spiller ingen rolle. Dette er bare ubehagelig og rart for alle oss som må lese slike ting. Nå snakker jeg ikke bare om en status, men når dere kommenterer frem og tilbake om hvem som er best og hvem som er mest fantastisk begynner jeg faktisk å lure på om dere skriver slikt for å skjule at dere faktisk har det helt jævlig bak skjermen. Om dere elsker hverandre så er det nok til at dere selv vet det, trenger ikke vise det hver dag, hele tiden på Facebook. Og blir du tagget i en status som din kjære har skrevet, kommenter Loveu2, ferdig med saken!

Det sies faktisk at de som overdriver helt enormt mye (som mitt eksempel under) vel, de har egentlig et vanskelig forhold samtidig som de vil fremstå som perfekt til alle andre. Trist men sant.


#11. Lik min status! Hva er greien? om du skriver en status og noen liker det du har skrevet, vel da klarer de fint å trykke "liker" selv. Du har sikkert fått en sånn melding på chatten før? og vi har sikkert alle gjort det selv, men det er seriøst litt barnslig. Ikke spør om noen kan like statusen din, du vil få en "like" fra de som faktisk liker det du har skrevet uten at du må spørre rundt på chatten. 

#12. Det er ikke synd på deg. Hva er du ute etter når du skriver statuser som "fy faen, jeg kan ikke tro det skjedde" osv, sympati?. Du er kun ute etter oppmerksomhet, likes og at folk skal snakke med deg. Hvorfor skrive en slik status men ikke fortelle hva som faktisk er gale? hva som faktisk har skjedd? BULLSHIT! Det er ikke få som gjør dette, jeg ser det hele tiden men ingen vil fortelle hva som faktisk er gale. 


#13. CAPSLOCK. Kan du være så snill å skrive uten capslock? når du bruker den knappen ser det ut som du skriker etter oppmerksomhet. Det er ingen som vil se din kommentar eller status bedre eller raskere selvom du bruker den. Capslock=SE PÅ MEG,JEG VIL HA OPPMERKSOMHET! 

Vi blogges!

FRA 1 AUGUST VIL FACEBOOK KOSTE 39 KR PR MND - FORTELLER ZUCKERBERG PÅ FOREDRAG!

 • 01.07.2013 - 00:21

God kveld alle kjære søte lesere, dere har sikkert lest om at facebook skal begynne og ta betalt, og mark zuckerberg har nå inngått en avtale med paypal og et par andre betalings sider online som western union. Det vil fra 1 august koste 39 kroner pr mnd for å kunne bruke facebook, første du må gjøre natt til 1 august når du kommer til innloggings vinduet på facebook er at det vil komme opp et betalings vindu, du kan betale med visa eller mobil, inkludert paypal og western union, flere betalings muligheter vil komme sier zuckerberg, så snart kontrakter er inngått.

At vi nå begynner å ta betalt er pga det ikke ligger nok penger i reklamen som det gjorde for 2 år siden, derfor blir vi nå nødt til og ta betalt, zuckerberg sier det kommer til og komme en del klager men det er desverre ikke noe vi kan gjøre med saken, når de største selskapene som zynga ( et av verdens største spill firma ) og mangen andre ikke gjør opp for seg blir vi nødt og tjene inn pengene ved at vi lar våre brukere betale så lite som 39 kroner pr mnd. Men ser vi bort ifra den lille summen får jo alle brukerne en gratis t-skjorte så lenge de sender inn adressen sin etter de har logget inn 1 august, dette håper zuckerberg skal gjøre brukerne litt glad, uten alle våre medlemmer hadde vi aldri vært så stor som vi er i dag.

Hva mener du om saken?

Jeg selv kommer til og betale 39 kr mnd, ettersom jeg bruker facebook hele tiden og uten facebook hadde jeg ikke overlevd.

 

SEND MEG SPILLFORESPØRSLER OG JEG......

 • 27.06.2013 - 00:09

En ting jeg hater er spillforespørsler på facebook, det spiller ingen rolle om du sender meg forespørsler i zynga poker, men om du sender meg invitasjon til Bubble Witch Saga, Farmville og alle andre idiotiske spill så gjør jeg rett og slett en ting, ingen nåde...

1: Når det popper opp en invitasjon til noe tenker jeg, faen!!


2: Så deaktiverer jeg spillet jeg er blitt sent invitasjon til, slik at jeg aldri mer får invitasjon til det.

3: Så går jeg innpå facebook profilen til den som sendte meg forespørselen

4: Før jeg sletter deg..

Jeg er ikke noe vanskelig, men når du sender meg 10.000 spillforespørsler for dagen blir jeg nødt og slette deg!.

MENNESKER BLIR IKKE FRISK OM DU LIKER ELLER DELER ET BILDE PÅ FACEBOOK

 • 12.06.2013 - 20:34

Det finnes mangen slike bilder på facebook, en baby som er skadet, en kvinne uten et bein osv, kan jeg da få spørre dere om noe?

Hva får andre til og legge ut slike bilder? skrive 1 like = 50 cent, 1 comment = 10 $, 1 share = 100$ ? 

Facebook er ikke med på dette, slik det står i infoen på bildene som legges ut, facebook and ( en eller annen ) vil donere og betale for hele operasjonen, og desverre går mangen tusen på dette, hvorfor? fordi folk er dum og har du gjort det, er du også dum. 

Ingen blir frisk og fin om du liker et bilde på facebook, hvordan? fortell meg hvordan en baby med uhelbredelig kreft skal bli frisk igjen om du deler et bilde på facebook? det høres jo helt idiotisk ut, men mangen deler og liker bildene som blir lagt ut. De som legger ut slike bilder har ikke noe respekt, de er kun ute etter likes / abbonenter på facebook, desverre. 

Mens andre har det vondt, har andre det litt kult, når de ser de får mangen abonnenter på facebook pga de ligger ut bilder av en syk baby eller lignende. 

Det samme gjelder bilder med overskriften som "this baby will get surgery if we get 1000 likes" altså? hva faen? tror du familien som kommer inn på sykehuset med denne syke babyen møter leger som forteller de at de IKKE kan operere før de har fått 1000 likes på facebook? 

Ingen blir frisk om du deler et bilde, ingen bilder trenger 1000 likes for at et barn skal få operasjon, ingen får tilbake familien sin som er død om du deler et bilde. 

Det er så mye rart på facebook for tiden, men så stort som det er, så er det lett og få mangen likes, hvorfor de vil ha det på den måten må du ikke spørre meg om, jeg har en del venner på facebook som faktisk deler og liker disse bildene, jeg blitt litt sånn, wtf? tror du på det?

Det er kun for å få oppmerksomhet at noen faktisk legger ut slike bilder, publisitet, enkelt og greit. Om du faktisk bruker google til og google de forskjellige bildene folk hevder lider av uhelbredelige sykdommer, så finner du noe som heter hoax, hoax er på godt norsk en bløff, for å skape mye drama rundt et tema kan man si. Ikke tro på det, ikke del eller lik slike bilder, det hjelper faktisk ikke den som faktisk lider, og de blir som sagt ikke frisk om du trykker liker eller del..

Vi blogges:) :)

KA I HELVETTE HAR SKJEDD MED FACEBOOK?

 • 07.04.2013 - 20:01

Virkelig, hva har skjedd med facebook den siste tiden? 

Når jeg lagde meg en konto på facebook i 2007, vel då var det ikke så mye jeg visste om, men det var det at man kunne laste opp bilder, snakke med familie og venner osv. Men så er vi kommet til år 2013, og det er dette som alle er opptatt av:

LMS - Lik min status så skal jeg !! Virkelig? hvorfor be noen om å like din status? tvinge noen til og like det, det er en jævla knapp der, og liker folk det de ser så får du en jævla like. Hater det, jeg ser det hver eneste dag, LMS - LMS - LMS. Til helvette med hele statusen din, du får en like om noen faktisk LIKER den. 

Pornoklipp - Jeg kan huske at i 2007 var det virkelig ikke noen pornoklipp på facebook, nå? vel, 2013 og det overflyter med porno overalt på facebook, jenter og kvinner som fingrer seg selv for at de skal få 100.000 likes på en video og desperate mannfolk subscriber til disse folkene, er det virkelig verdt og fingre seg selv på video slik at hele facebook kan se det? 100.000 likes and i make another one. Syke desperate kvinnfolk, alt for en like..

Det er så latterlig, jeg skal ikke nevne noen nettsider eller noe, men facebook er virkelig ikke en pornoside!!..

Alle disse falske historie, en dame sitter med barnet sitt osv, del videre!! ALT DETTE BLIR BARE SKRIVET OG DELT FOR AT DE SOM DELER OG SKRIVER DETTE SKAL FÅ SEG SUBSCRIBERS. 

Alle disse R.I.P den og den personen, de er ikke engang død men flere hundre tusen joiner gruppen / siden ? Why? det står ingen andre steder på nettet at denne personen er død, men dere tror på det? LOL!

Det er mye som er fucked opp med facebook for tiden, og litt av det står som sagt over. 

MÅ HELLER IKKE GLEMME DETTE HER, SHARE THIS PICTURE AND I WILL GIVE YOU A MILLION?? ELLER AT BILL GATES GIR DEG 5.000 DOLLAR OM DU DELER BILDET? VIRKELIG? DET ER JO BARE PHOTOSHOP, HØRT OM DET? det bilde programmet du kan manipulere bilder i? Sjekk ut under då, det er et bilde som alle deler på facebookJEG KAN OGSÅ PHOTOSHOPPE INN HVA JEG VIL SKAL STÅ DER, LOLOg til slutt, skjer med alle som vinner i lotto då? share this picture and i will give you 1 million... Facebook er blitt så stort at alt går ann og det er tusenvis av folk som biter på alt sammen, desverre ikke meg!

Og så må vi ikke glemme alle som får en iphone 4 og 5 bare dere deler et bilde, hvem faen skal betale for alt dette? Ingen, fordi det er SCAM og tull for at de skal få mangen likes / subscribers, hva enn de måtte oppnå med det. Alt er bare kødd og facebook rekker ut til mangen tullinger som går på alt!:) 

LIVET DITT FØR FACEBOOK?

 • 25.01.2013 - 16:38
Leste noe på internett i dag, det var en artikken om hvordan var livet egentlig før facebook? her er en liten liste med mine ord.

Du var sikkert ikke den som løy så mye? nå er det så lett å skrive du har vært og trent, tatt husarbeidet eller fikset på bilen, men egentlig har du ikke gjort en dritt?, det er jo bare til å skrive en status nå som du har facebook for å skryte litt.

Alt du nå ligger ut på din facebook profil er ikke lengre privat, det hadde du før facebook, nå skriver alle ned all informasjon, hvor du bor, mobil nummeret osv. På dagens mobilen kan du til og med synkronisere alle vennene du har på facebook oog lagre mobilnummeret deres på mobilen din.

Om du skulle hatt en ekskjæreste eller en vennine / kamerat du ikke lengre er venner med kan du fremdeles vite alt de driver med, før facebook kunne du ikke gjøre dett på samme måte.

Før glemte du sikkert noen bursdager til en eller annen venn eller familie medlem? nå får du alle oppdateringer på facebook, har du mangen venner på facebook får du opp en haug med bursdager, facebook hjelper deg og holder deg oppdatert, det var vel ikke like lett før å huske alle som hadde bursdag?

Nå kan du se hvem som er singel av gutter og jenter på facebook, så om du treffer noen på byen vet du hvem du kan rote med pga facebook har sagt hun var singel, det kunne du ikke sett eller visst fra før av uten facebook sin hjelp.

Før fikk du gjerne ekte bursdags invitasjoner eller invitasjoner til bryllup osv, men nå bruker flere facebook for å sende ut invitasjoner. Om noen har en fest eller skal feire noe bruker ikke alle lengre samme måten som før, da du fikk invitasjon i posten, i dag er det mest facebook.

Før gjorde du gjerne ting du virkelig hadde lyst til å gjøre, men nå som du har facebook er det jo veldig kult og gjøre ting som du egentlig ikke ville gjort om du ikke hadde hatt facebook, men du gjør det fordi du vil laste opp dette bilde eller filmklippet og se om du får likes..

Før samlet du sikkert bilder i et fotoalbum, men nå blir det samlet opp i et fotoalbum på facebooken din.

God helg alle sammen..

Ikke glem at jeg deler ut 2000 kr fra proteinfabrikken.no HER

LA MEG GÅ FORBI ANNEK PÅ TOPPLISTEN. LIK OG DEL DETTE MED ALLE

 • 09.01.2013 - 19:41

Har dere lyst å hjelpe meg litt? dele dette innlegget så går jeg forbi annek på blogglisten i natt? hadde vært så tidig, del det med alle sammen så skal jeg gi dere alle og enhver EN STOR TAKK på bloggen, jeg skal seriøst skrive ned navnet ditt på dette blogginnlegget om det skulle skje, så please, del dette innlegget med alle sammen. Dette blir morsomt. Og jeg skal love dere en overraskelse dere seint vil glemme!!!.renekleveland

Norges beste blogger. Solbrun og perfekt kropp. Blogger ikke akkurat om knekkebrød og klær jeg har fått i posten som alle de andre hundre tusen bloggerne gjør. 80.000.000 visninger på nett. Love blogging! Følg meg for spenning i hverdag. Legg meg til som venn på Facebook, du vil ikke angre. Ellers, tusen takk for at du er innom bloggen. Bergens stolthet.

Kontakt/Sponsing

Renekleveland.blogg.no@hotmail.com

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no