hits
Facebook Youtube Snapchat Twitch Snapchat Samtaler Facebook Samtaler Videoblogger Derfor hater gutter meg Hvithai i Bergen Playaz Club 2017

Studie: kvinner er bedre og tryggere sjåfører enn menn

 • 18.02.2018 - 19:41

beautiful young woman in car

I forholdet er det som oftest mannen som sitter bak rattet og du ved siden av. Dette er ikke slik det bør være, ifølge ny studie.  I hele 90 prosent av tilfellene er det mannen som alltid, eller som oftest, kjører. 

Forskere og eksperter sier at kvinner er generelt sett bedre sjåfører:

Kvinner tar mye mindre risiko, de er også mye tryggere sjåfører. Menn derimot, forårsaker alltid ulykker, kjører forbi, er aggressive og utålmodige og har et merkelig konkurranseinstinkt mot alle på veien, mye av grunnen vil vi tro kommer fra The Fast and the Furious filmene.

beautiful young woman in car

I 2018 har det så langt vært 417 ulykker på veiene, 392 av de har vært gjort av menn, 25 er gjort av kvinner, ifølge  tall og fakta, fra UP og Statens vegvesen. 

Mange kvinner kjører for lite og får ikke slippe til. Hvis kvinner kjørte like mye som menn, og samtidig beholdt den mer defensive holdningen de har, så ville det vært bra for trafikksikkerheten. Er du i et forhold og dere begge har førerkortet bør det være kvinnen som sitter bak rattet og ikke mannen. Dette skaper mye mer trygghet på norske veier.

Del med din mann, you GO girl

Forskning viser at menn bør ta alt husarbeid slik at kvinner kan sove og slappe av

 • 14.02.2018 - 21:44

Kvinner bruker hjernen mye mer enn menn, hver eneste dag. Kvinner multitasker også mer enn menn. Ny forskning viser at kvinner skal og bør ha mer søvn enn menn, av den enkle grunn fordi hjernene deres stimuleres mer i løpet av dagen enn det gjør hos menn.

Jo mer du bruker hjernen, jo mer har du bruk for søvn og ingen mann kan klage på at du faktisk sover eller slapper av. Når kvinner multitasker har de en høyere hjerneaktivitet enn menn, ifølge studien ved Loughborough universitet. Menn kan ikke oppnå like høy hjerneaktivitet fordi de gjør langt mindre enn det kvinner gjør i løpet av dagen.

Menn bør derfor ta alt husarbeid slik at kvinner ikke blir helt utslitt. Kvinner gjør allerede nok, så at menn tar på seg det ansvaret er det minste de kan gjøre.

Dette innebærer støvsuging, vasking av leiligheten, matlaging, oppvasken, klesvask, gå ut med søppelet, betale regninger og alt det andre som må til.

Så da vet du det, LIK & DEL

Les også: Ny studie viser at kvinner skal slappe av sofaen etter jobb og skole

NÅ LÆRTE DU MER ENN DU GJØR PÅ HELE UNGDOMSSKOLEN

 • 30.11.2013 - 13:36DETTE VISSTE DERE IKKE OM MEG, JEG BLE FØDT UTEN TISSEMANN - MEN ER FREMDELES PERFEKT

 • 11.09.2013 - 00:53

UTEN PENIS LISSOM!.

 Som blogger føler jeg at jeg er nødt til og gjøre som alle andre bloggere, dele ting med dere som dere gjerne ikke visste om meg fra før av. Jeg kan si dere en ting, jeg ble født uten tissemann. Jeg er en av få i Norge som faktisk er blitt det. Jeg bryr meg ikke om dere ler av meg eller noe, men vi er alle mennesker, uansett hva vi lider av. Selvfølgelig var det hardt for meg å finne ut jeg ikke hadde en tissemann, det hadde jo alle mine venner, bare ikke jeg. Før var det vanskelig for meg, men etterhvert ble det en mye lettere hverdag, jeg ble jo vandt til og ikke ha noe mellom beina. 

Jeg må smøre inn en salve hver eneste dag, det går som regel greit men så skulle jo jeg alltid ønske at jeg hadde noe der, området der det skulle vært en tissemenn er så trist og grått. 


Jeg har ikke lov og fortelle mer om dette, legene vet ikke om det er en sykdom eller en evulusjon, men det vil tiden vise. Jeg er ikke redd for å skille meg ut, jeg har fremdeles et hjerte som alle dere andre, bare ikke en tissemann. Hvordan jeg tisser? det skulle dere likt og visst, men jeg har et hull rett under der, så det går fint. Dere trenger ikke le av meg.

When you ready come and get it, ikke det at det er så mye å hente..

Vi blogges, dere er alle unike, uansett hvilken sykdom og problemer dere har:)

VISSTE DU DETTE OM LEGER? SJOKKERENDE MEN SANT, PASS PÅ NÅR DU SKAL OPERERES!

 • 02.09.2013 - 18:43

Du visste kanskje ikke dette, men det å være lege er ikke bare, bare!. Greit, de tjener gjerne masse penger osv.Det er ikke bare sex og kokain, ja faktisk, leger tar en del kokain, og ikke minst fester de en god del. Her skal jeg jeg vise dere noe dere ikke visste om leger. Du kan gjerne google alt jeg skriver i dette innlegget, for det kan høres sykt ut, men alt er sant, så google det jeg skriver før du skulle skrive at jeg tar feil av noe som helst.

Hver eneste dag dør eller tar en lege sitt eget liv. Når det kommer til selvmord så er det leger som står høyest på listen av å ta sitt eget liv, ifølge journal of american medical association. Men det er endå verre med de kvinnelige legene, du tenker kanskje de elsker å se deg naken? tro om igjen, de ligger på en rangering som er 2,3 ganger høyere enn det nasjonale gjennomsnittet, verden over.

15% av mannlige leger og 26% av kvinnelige kirurger lider av alkohol misbruk, de er rett og slett alkoholikere.Det virker kanskje ikke som et veldig høyt tall, men det er langt over landsgjennomsnittet. Det som egentlig er mest skremmende er at det dør 800 personer årlig pga leger har drukket eller tatt narkotika eller andre medikamenter før eller under jobb. Hvorfor dette skjer spør du? å være lege kan være en stressende jobb, og det er liv der ute som kun leger kan gjøre noe med, mye stress under operasjoner og alt en lege må gå gjennom på jobben kan gjøre leger til noen svært depressive mennesker, derfor blir en del alkoholikere, ifølge studier. 

Dette høres også rart ut, men leger som har barn er de du bør la deg bli undersøkt eller opereret av, de har jo en familie og har ikke like mye beskymringer som det en lege uten familie har. Leger uten barn og kone er de som drikker mest, også de som gjør flest feil under operasjoner. 

Folk gjør feil, ikke bare jeg og du som leser dette. Men visste du at hvert år dør 98.000 mennesker pga leger begår feile handlinger? dette er også grunnen til at leger drikker så mye. Hvert eneste år, 98.000 menneske liv går tapt. Greit, det er vel ikke bare legene sin skyld, men også sykehuset, men uansett, 98.000 mennesker!.Feilene kan være operasjoner, feile resepter, eller merkelig nok at leger glemmer redskaper som skalpeller i kroppen under operasjoner.

Men må ikke glemme at apoteket også gjør feil, 7000 mennesker dør årlig pga apoteket gir feile piller, noen ganger skal du kanskje ha viagra, men så får du piller som tar livet av deg istedenfor, det må være helt jævlig, du skulle bare ha sex men dør før du får den opp, snakk om YOLO!.

Cirka 15.000 leger gjør feil når det kommer til sykdom og graviditet, hvert år. Flere kvinner får beskjed om at de ikke er gravid, selvom de er noen mnd på vei. Did you know?, men når de besøker en annen lege kan han si noe helt annet. Du skal ikke stole på alt en lege sier til deg. Så tenk på dette, om du får en resept av legen din og du syns det er vanskelig og lese det som står på papiret? vel, ikke gi den til apoteket, om ikke du kan lese hva som står der, kan ikke apoteket det heller. Be legen din skrive skikkelig, ellers kan det gå gale, slik det gjør med 7.000 mennesker hvert år pga legen skriver feil, eller at apoteket gir deg feile piller fordi legen har en vanskelig lesbar håndskrift.

Har du legebesøk, eller skal du opereres i juni eller juli måned? ikke gjør det, hvorfor? fordi det er disse to månedene EKTE leger går på ferie og det blir leid inn studenter som må påta seg jobben, dette vil si IKKE ferdig utdannede leger som kan gjøre det game over for deg (drepe deg). Hvert år dør igjennomsnitt 2000 mennesker pga kvinnelige leger og menn tar seg en lang 3 ukers ferie, desverre men sant.Så husk dette: leger er også vanlige mennesker og ingen gud, de begår feil de også. 98.000 mennesker dør pga leger gjør feile ting. 

MENN ER SOM HUNDER - RETT OG SLETT

 • 06.07.2013 - 18:25

Menn er svært enkle vesener. Litt som hunder. Derfor er det også utallige kvinner som har forsøkt å 'oppdra' mennene sine ved hjelp av bøker beregnet på hundedressur. Hvorvidt forsøkene har lykkes vites ikke, men at det er mulig å oppdra eller forbedre enn mann ved hjelp av enkle dressurteknikker som å belønne ham med en godbit når han har gjort seg fortjent til det eller kjefte på ham når han har gjort noe galt, tror jeg absolutt. Menn og hunder har nemlig mange likheter:

 • Både menn og hunder tar opp for mye plass i sengen
 • Både menn og hunder unngår støvsugeren
 • Både menn og hunder føler seg truet av andre menn (/hunder)
 • Både menn og hunder er dypt fascinert av det kvinnelige kjønnsorgan


 • Verken menn eller hunder tar oppvasken
 • Både menn og hunder fiser når og hvor de vil
 • Både menn og hunder kan finne på å stikke av dersom de ikke har bånd på seg
 • Både menn og hunder går etter personen med 'godsakene'.
 • Både menn og hunder er hårete


 • Både menn og hunder jukker på mennesker
 • Både menn og hunder ligger i sofaen
 • Verken menn eller hunder lager maten sin selv
 • Verken menn eller hunder kan sitte i en bil uten nedrullet vindu
 • Både menn og hunder rister på håret etter å ha dusjet / badet
 • Både menn og hunder er dypt fascinert av biler


 • Verken menn eller hunder er nevneverdig begeistret for naboens katt
 • Både menn og hunder uler når de hører kjente sanger på radioen
 • Både menn og hunder er glade i ballspill (som oftest).

 


Skrevet av Barbie, www.warbie.blogg.se

KVINNER ER MER MODEN EN MENN

 • 05.07.2013 - 14:53

Heisann alle snuppiser. Som overskriften sier så er kvinner mer moden enn menn, dette fordi menn egentlig er ganske barnslig om du tenker over det, ja det er helt sant. I en ny undersøkelse har det kommet frem at 46 % av kvinnene som ble spurte om dette spørsmålet : syns du kjæresten din er barnslig? svarte kvinnene ja, noen ganger har jeg følt at jeg har hatt en morsrolle ovenfor kjæresten min. Dette vil jo si at vi menn faktisk er litt barnslig når kvinner må være en "mamma" for oss.

Mangen av kvinnene som var med i undersøkelsen har også svart at de har følt hele forholdet har vært litt barnslig og en "lek" til tider. Kvinnene hadde forskjellige svar på hvorfor menn er barnslig, og her er noen punkter 

1.Å le av sin egen fis og rap

2. Spise fast food klokken 02 om natten

3. Spille dataspill / Xbox / Playstation

4. Kjøre for fort

5. Begynner og le av banneord

6. Kjøre rundt i bilen med høy musikk

7. Kødde med andre folk

8. At menn alltid skal slå barn i spill

9. Ikke si noe når man krangler med kjæresten

10. Kan ikke lage selv enkle måltider

Kvinner ligger faktisk 11 år foran oss i tankegangen foran oss menn, så her er låten til alle dere mannfolk. 

Avril Lavigne - here's to never growing up 

BESTE MUSEN JEG HAR VÆRT BORTI

 • 01.07.2013 - 17:28

En raskt innlegg før jeg stikker, hvor stikker jeg? hmm, kommer noe nytt i natt, men først og fremst  tenkte jeg å vise dere den beste musen jeg har vært borti. Jeg har to muser jeg bruker og som jeg skifter på for tiden, er så kjedelig og bruke samme mus hele tiden,  den hvite er den jeg bruker til og surfe med, men den med diamanter er favoritten når jeg redigerer og bruker photoshop, absolutt den beste musen selvom den er liten, anbefales:)

Den jeg surfer medDen jeg redigerer med

Vi blogges <3

JENTER ER HORER MEN GUTTER ER PERFEKT?

 • 07.06.2013 - 12:32

Heisann alle sammen, hvordan står det til? som du sikkert ser på overskriften, så tenker du nok hva er det nå? 

Det har seg sånn at det er en stor forskjell på hvordan jenter blir sett på i forhold til gutter. Om jenter går i litt mindre klær enn du gjerne er vandt til og se, så blir de sett på som horer, hvorfor det egentlig? Spesielt nå som det er sommer, jenter går i shorts og bikinier, men blir ofte kalt for horer pga klærene, hva er horete med det? står det hore på prislappen i butikken eller står det bikini / shorts - og 199 kr? ikke spill dum.

Og til de som kaller jenter horer fordi at de går i litt mindre klær enn vanlig burde jo egentlig blitt......skal ikke si det engang. Hvorfor skal gutter få gå i bar overkropp og tro de er noe då? men om en jente går i en shorts og litt liten topp blir de stemplet som en hore? det er virkelig ikke noe og klage på, det er bare deilig og se på, og med mindre de IKKE får penger for å gå "horete"  eller de selger seg, så skal du absolutt ikke åpne kjeften din, never ever. Det at du bruker det ordet kan såre de veldig, tenk på din mor? hun er jente, hun har født deg, var hun en hore som gjorde en feil den dagen hun ble gravid? tenk over før du snakker!.

Ikke kall noen for det ordet, alle går forskjellig, om du ikke liker det du ser en jente går i, hvorfor bry seg? det er virkelig ikke du som går med det klesplagget, er det? hører du jenter klager på det du har på deg? Nei.At man skal hakke ned på andre enten det er pga måten man kler seg, væremåten, oppførselen, hvordan de sminker seg, alt du egentlig kan tenke deg er bare tragisk. Alle er forskjellig og jeg kan garantere at de du kaller for hore pga de går med litt for "lite" klær er mer perfekt enn deg, hvorfor? fordi du hater på noen som virkelig ikke fortjener det, uten at de har gjort deg en dritt. 

En trang shorts og en topp er ikke "horete", hadde du sett en jente stå på strandkaien og viftet med undertøyet hadde det vært noe annet, men så lenge de ikke viser både mus og tits, shut the fuck up!.

 

Gå med det dere vil jenter, gå uten klær for den saks skyld <3 Ha en fin fredag!!!

Btw: Hører jeg noen gutter klager eller kaller jenter for hore en gang til pga klærene de går, ring meg på 98183668 og forklar meg problemet ditt, så skal jeg få deg lagt inn på nærmeste avdeling, enten det blir på sandviken eller et hospits, du er IKKE normal om du klager på noe sånt. Skjerping!!

Baby i like it <3

HVA FAEN SKJEDDE MED MEG? WTF,LOL,ROFL,EPIC FAIL - FAILBLOG.ORG

 • 11.04.2013 - 12:10

Greit, det er noen som forandrer seg med tiden, men hva faen skjedde egentlig med meg, tenker jeg på, når jeg ser igjennom bilder på harddisken. Vel, sjekk ut bildene under som er fra 2009, sånn gikk jeg og sånn stil hadde jeg fra 2007-2011, rundt der vil jeg tro, wtf? jeg trodde virkelig det var noe kult og gå sånn, og det skumleste er at det er bare knappe 2 år siden jeg gikk sånn, den dag i dag er jeg forandret i både klesstilen og hår frisyren, tro meg. Dette er jo faen bare til å le av, noen ganger får jeg egentlig bare lyst til å spy av meg selv, men dette var weird as fuck!:)

2013 : Meg i  dag, tatt for en 4 uker siden eller noe!!:) litt annerledes, takk gud for det!!!!LITT OM MEG

 • 10.01.2013 - 03:04

Jeg tenker på alle andre før meg selv, vet jeg at andre har det bra, så har jeg det bra.

Jeg elsker å få andre til å smile eller le, det gjør meg glad innvendig. 

Jeg hater å danse, men om jeg skulle være full nok så gjør det meg ingenting

Jeg elsker brunetter like mye som blondiner 

Jeg er avhenigig av cola og må ha det hver eneste dag

Jeg elsker når jenter går i skinnklær eller rosa

Jeg elsker å ta solarium, foretrekker å være brun istede for hvit, hele året rundt

Jeg bruker giorgio armani parfymer og million.

Jeg elsker å lage musikk, lager musikk hver eneste dag, det beste er at jeg kan få ut mine følelser når jeg skriver låter

Jeg har laget totalt 1067 låter siden jeg begynte i 2006 / 2007.

Jeg drikker ikke kaffe

Jeg foretrekker å gå med skjorter enn gensre, bortsett fra når jeg er inne eller det er en kjedelig søndag.

Jeg hører på hip hop, men også litt house musikk

Jeg redigerer, mixer, og gjør alt selv, bruker photoshop Cs6 og Cubase 6

Jeg digger skrekkfilmer fremfor alle andre kategorierLik min fanpage HER

renekleveland

Norges beste blogger. Solbrun og perfekt kropp. Blogger ikke akkurat om knekkebrød og klær jeg har fått i posten som alle de andre hundre tusen bloggerne gjør. 80.000.000 visninger på nett. Love blogging! Følg meg for spenning i hverdag. Legg meg til som venn på Facebook, du vil ikke angre. Ellers, tusen takk for at du er innom bloggen. Bergens stolthet.

Kontakt/Sponsing

Renekleveland.blogg.no@hotmail.com

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no