hits
Facebook Youtube Snapchat Twitch Snapchat Samtaler Facebook Samtaler Videoblogger Derfor hater gutter meg Hvithai i Bergen Playaz Club 2017

Dette er årets sommershorts, vent til du ser baksiden

  • 06.04.2018 - 22:17

Denne shortsen er årets sommershorts, av den enkle grunn fordi over 100.000 stykker er solgt på under en uke. Men ikke alle er like fornøyd med hvordan den ser ut. Shortsen er laget av jeansbukser (no shit) men ser faktisk ut som du har på deg en tanga bakfra.

Ifølge Pretty Little Thing som selger shortsen er den perfekt til festivaler, så lenge du dekker til baken med en fancy genser eller noe som passer. Prisen ligger på 160 norske kroner men er utsolgt i en del størrelser ettersom de er så populær. 

Selv om folk på Twitter og andre sosiale medier ikke helt liker shortsen, er den faktisk en bestselger. For de som vil gå med en slik i sommer, er linken til shortsen HER

C-SHAPE, ÅRETS HOTTESTE SOMMERMOTE FOR MENN ER HER

  • 13.05.2015 - 15:54

For to dager siden skrev jeg om årets sommermote for kvinner, nemlig C strengen. Men så klart er det noe for oss menn også. Årets hotteste sommermote for menn denne sommeren er nemlig kalt C shapen. Om det er fint å se på er en helt annen sak, men det er ihvertfall det hotteste, så det er vel bare til å henge seg på. 


Om du ikke vil ha skille i sommer er dette noe du virkelig burde vurdere. Hva er vel bedre om alle kvinner gikk med C strengen og alle menn gikk med denne C shapen? 


C shapen kommer i flere forskjellige farger og koster like lite som kvinnenes C streng.

Prisen ligger på 15 - 50 kr og kan kjøpes på ebay HER

Trykk på LIKER eller DEL for å spre nyheten med dine kompiser, summer is coming!

C-STRENG, ÅRETS SOMMERMOTE FOR KVINNER ER HER (VIDEO)

  • 11.05.2015 - 14:07

Dropp G-strengen i sommer, i år er det C-strengen som blir det hotteste denne sommeren. Det er en del år siden den kom på markedet, men det er nå i 2015 det har tatt helt av ifølge selskapet bak den populære C-strengen. Kvinner vil føle seg naken når de er på stranden, og vi ville lage noe som kvinner ville sette pris på. C-strengen er som bind, veldig lett. Bare pass på at du ikke bruker den når din tid er kommet (mensen).

C-strengen er bøyelig og passer de fleste (ikke overvektige). Den selges i flere forskjellige farger og mønstre, prisen ligger på cirka 15-50 kr. Selges på Amazon.com HER


Du kjenner ikke at du har på deg C-strengen og du føler deg veldig frisk og fin. Om du vil skille deg ut og få et par blikk er dette noe du burde kjøpe i sommer og bruke på stranden. Den er også laget for at du skal slippe å få skille når du soler deg, for hvem vil vel ha skille?

Dette blir årets sommermote i årene fremover. 

Det er også en slik for menn, les innlegget her 

Sjekk ut videoen under

Trykk på LIKER eller DEL for å spre nyheten med dine venniner, summer is coming!

Følg meg gjerne på Facebook

GOD LØRDAG, DENNE SANGEN BØR DU SPILLE OM DU KJENNER TØSER

  • 14.06.2014 - 19:35

God lørdags kveld alle snuppiser. Det er lørdag og då er det god stemning langt opp i....I dag blir det byn og det blir så kjekt, som vanlig. Sjekk ut alle disse tøsene som er en rask freestyle som ble spilt inn over Bodybangers - Sirens låten. Spreng låten så høyt du kan om du får besøk av noen tøser i kveld på fest eller vors før byn.

Snakkes.Og drikk forsiktig. See ya later!

Upload Music - Upload Audio Files - Lyrical - Tøsene (Sirens Re...

TIGHTS ER IKKE GREIT PÅ MENN!!

  • 07.06.2014 - 14:05Nei, Nei, Nei, faen i helvette, NEI! Hva er det jeg leser? Tights er ikke bare for jenter? jo hvist faen er det BARE for JENTER. Med mindre du er transeksuell eller har operert vekk hele jævla "understellet" som alle andre menn har, ikke engang gå i tights om du er mann.

Mote? mote er for faen ikke menn i tights, og menn i tights er faen ikke menn. Innlegget jeg snakker om leste jeg på minmote.no, jeg kommer ikke til å trekke frem noen bilder eller noe fra det innlegget, men har lagt ved link i slutten av dette blogginnlegget. Det er også kommet nettbutikk hvor de selger tights til menn, trist men sant. Det heter Meggings som ganske enkelt er leggings for men.


Men en undersøkelse viser faktisk at menn som går i trange jeans / tights opplever urininfeksjon, blæreproblemer og det å få barn blir et stort problem når den kuken, ja kuken ikke vil fungere som den skal ettersom den ligger klistret og skvist inni trange tights over lengre tid.

Jeg har alltid sagt det, jeg skjønner faen ikke hvordan gutter klarer å gå med så stramme bukser, får de faen ikke vondt, der nede?? Og hvordan i hel*ette får de på seg så stramme bukser? nei, det gidder jeg ikke engang å spekulere i.

5 grunner til at kvinner går med tights:

1: De er behagelig og komfortabel å gå med.

2: For å se bedre ut.

3: Fordi de får en bedre og fastere rumpe (uansett hvilken rumpe de har).

4: For å "tease" andre gutter, catch me if you can.

5: Oppmerksomhet..

Det var 5 grunner til at kvinner går med tights, kvinner! Det eneste du som mann får utav de punktene over er oppmerksomhet. Du får ikke blikk av andre fordi de syns du ser kul ut, men fordi de tenker at du trenger hjelp fortere enn f..

Det er forskjellige meninger angående dette. De fleste har samme mening som meg!


Du kan lese *Tights er ikke bare for jenter, HER* Men håper du har forstått deg på dette innlegget. Ingen menn går med tights, 
då mangler du flere tusen hjerneceller. 

NÅ KAN DU BETALE MED PUPPENE DINE + AT DU TJENER PENGER SAMTIDIG MED TITCOIN (VIDEO)

  • 24.05.2014 - 14:44Er du en av de som liker å flashe puppene dine til folk du ikke kjenner? vel, nå kan du endelig få noe igjen for det. Det vil snart være mulighet for å betale med Titcoins (online valuta).

La oss si du er ute på byen og ikke har penger på kortet eller mer kontanter, vis bare frem puppene dine, for det er nemlig betalingen.

Istedenfor at du drar kortet ditt, så tar personen bak kassen opp en mobil som de har tilknyttet Titcoin, knipser et bilde av dine delikatesser, og dermed har du betalt. Jeg er ikke så sikker på om en dame på 50 år med hengepupper får like mye verdi for sitt puppebilde som det en dame på 25 år vil få, men det får tiden vise. 

Det er vel ingenting som er bedre enn at du får det du har lyst på bare ved å vise frem noen pupper? samtidig som du får betalt for det også?. Jeg vil ikke påstå det er prostitusjon, for her er det ikke noe fysisk kontakt med andre, it's all free stuff & money honey.

Hvordan vet jeg hvor mye penger jeg har tjent? 

Svar: Du får en sum for hvert bilde du tar. La oss si at et puppebilde er verdt 50 titcoins, tar du 20 pupperbilder på en dag har du tjent deg 1000 kr. Disse pengene er knyttet til en titcoin konto som du sparer opp alle pengene på.

Hvordan og hvor kan jeg gjøre dette? 

Svar: Om butikkene / barer / nattklubber osv godtar Titcoin som betaling, så gir du beskjed om at du skal betale med puppene dine. Ekspeditøren vil da ta frem en mobil og knipse et puppebilde av deg. Bildet blir beskjært før det lastes opp på internett og du er anonym. Når bildet er tatt får du Titcoins inn på din konto. Kjøper du noe som koster 500 kroner (feks) må du ta 10 bilder. 

Hvor kan jeg bruke mine opptjente Titcoins?

Svar: Du kan bruke de på samme sted du tok puppebildene dine. Alle steder som aksepterer Titcoin som betalingsmiddel.

En liten del av pengene vil gå til brystkreft-forskning, så her er det vinn vinn for alle sammen. Det er mange fordeler med Titcoins, se videoen under.

Get them titties out

HER ER MIN NYE GULLKLOKKE

  • 14.05.2014 - 00:03

Heisann og god onsdag alle snuppiser. Jeg har masse spennende på gang, bare så det er sagt. Men over til saken, har du klokke til 100.000 kr? ikke jeg heller. Men du skulle nesten tro den kostet det sant? helt enig.

Klokken kommer fra (HER) så sjekk ut nettsiden og kjøp deg en skikkelig klokke du også.


Klokken er av skikkelig kvalitet og veier mer enn puppene til damen din. Neida, joda. Men skal man først ha en skikkelig klokke så kjøper man en skikkelig klokke. Og den nettbutikken (HER) selger kun kvalitet, og kvalitet koster. Den forrige klokken jeg hadde var noe drit, med sånn gele-reim. Nå føles det så mye bedre på venstre armen min.


Ha en fin dag videre, igjen, sjekk nettsiden (HER) de har også sinnsyke kvinneklokker som du helt sikkert vil elske.

Vi blogges siden..

renekleveland

Norges beste blogger. Solbrun og perfekt kropp. Blogger ikke akkurat om knekkebrød og klær jeg har fått i posten som alle de andre hundre tusen bloggerne gjør. 80.000.000 visninger på nett. Love blogging! Følg meg for spenning i hverdag. Legg meg til som venn på Facebook, du vil ikke angre. Ellers, tusen takk for at du er innom bloggen. Bergens stolthet.

Kontakt/Sponsing

Renekleveland.blogg.no@hotmail.com

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no