hits
Facebook Youtube Snapchat Twitch Snapchat Samtaler Facebook Samtaler Videoblogger Derfor hater gutter meg Hvithai i Bergen Playaz Club 2017

HVORDAN VILLE DET VÆRT OM JEG VAR SKUESPILLER I HOLLYWOOD?

  • 02.10.2013 - 13:14

Heisann alle snuppiser. Er det en drøm jeg som som sikkert veldig mangen andre der ute så er det å bli skuespiller, spille i storfilmer i hollywood osv. Jeg ville også produsert egne filmer.

Jeg hadde en syk drøm i natt og jeg var faktisk inni en del av filmene jeg har sett på dvd eller kino, jeg vet ikke hva det heter men det var så virkelig. Så då slo det en tanke oppi hode mitt, hvordan ville det vært om jeg var skuespiller? lurer du på det samme? ta en titt under så får du svaret ditt.

Om jeg spilte i texas chainsaw massacre 3d. 

Piranha 4. Jeg skulle spilt en livvakt med navnet chuck som redder jenter som trenger hjelp når pirajaer kommer inn mot bassengene. Jeg skulle hatt et vakt tårn hvor jeg passet på, men på slutten skulle jeg mistet en fot slik at publikum i kinosalen syns synd på meg. Jeg redder alle jeg kan og er den helten, men mister en fot på slutten, trist? ja...

Du har sikkert sett Vacancy 1 og 2, som handler om et ektepar som sjekker inn på et motell langt ute i ødemarken, og der befinner det seg syke folk. I min versjon skulle det vært slik at jeg treffer en eller annen toppblogger fra blogg.no midt ute i ødemarken, vi blir kjent og skal ta oss inn på et motell, det som er samme handling som i eneren og toeren, bare med meg og en toppblogger.The strangers 2 (the maniacs). 

Return To House On Haunted Hill 2 skulle handlet om et forlatt hus hvor det spøker etter at en familie ble funnet drept i kjelleren for over 20 år siden. Vi kommer oss ikke ut pga alle dører og vinduer blir spikret igjen utvendig av noen vi ikke vet hvem er. Vi finner tunneler i huset og det bor mutanter i kloakken. 

Jorden Rundt Med Rene Kleveland hadde vært en kjærlighets film hvor vi blir strandet på en øde øy, på flyet til hawaii treffer jeg en jente som må leve med meg på denne øyen. Jeg finner en ukulele som jeg hele tiden spiller låten min "kroppen e på stell" på, hun blir mer og mer forbanna og irritert. Vi lager oss en hytte av bambus og vi må bo på denne øyen i lang tid, vi får barn og blir til slutt reddet av at det kommer et stort cruiseship forbi.

The Cabin 2 skulle handlet om en hytte i skogen hvor det bor mutanter, meg og 5 venner må overleve frem til vi får hjelpen vi trenger.

Friends With Benefits 2 skulle hatt samme handling som i eneren, om venner trenger hjelp til noe uansett om det skulle være noe seksuelt så stiller jeg opp. Jeg skulle vært en layback fyr som tok livet med ro.

Grown ups 2 har vært på kino, og du så meg ikke i den versjonen, men blir det extended version ute skal du ikke se bort ifra at jeg er med i den.

Snitch (min versjon) skulle handlet om folk som skriver anonyme kommentarer med trusler. Jeg skulle funnet de som sto bak så skulle vi sett hvor tøff de var face2face.

The Pussy Cave eller fitte gruven på godt norsk skulle handlet om masse jenter som er fanget i en gruve etter at det har vært en stor kraftig storm langt inni skogen. Jeg var den eneste gutten der som kunne redde de, jeg måtte tilbringe flere dager med de og som alle vet så hadde de blitt seksuelt frustrert, og då var det kun jeg som kunne tilfredstille de. Derfor hadde filmen fått The Pussy Cave, filmen hadde jeg satt til 18 års aldersgrense.

Halloween 2 skulle som den vanlige versjonen vært like syk om ikke sykere. Men forskjellen hadde vært at jeg kun skulle tatt voldteksmenn.

Midnight Movie handler om at jeg er barnepasser for en gutt og en jente på 9 og 15 år, jeg tar de med på bergen kino men der finnes det en seriemorder. Jeg må redde de jeg er barnepasser for og resten av publikum i salen. Jeg finner et tilfluktsrom i kjelleren på bergen kino og tar kontroll over situasjonen, deretter skal jeg få tak i seriemorderen.

Min versjon av Scary Movie 5 skulle vært med meg i hovedrollen.

3G A Serial Connection skulle handlet om hvor farlig det er med 3G på mobilen i dagens samfunn. En liten feil ved bruk av 3G på min Iphone skulle gjort slik at jeg fikk en syk stalker etter meg, hun finner ut hvor jeg bor og blir seksuelt tiltrukket av meg. Jeg spiller med fordi jeg blir redd henne, men samtidig syns jeg hun er sexy. 3G skulle jeg brukt rundt 2 millioner kroner på å lage, og jeg skulle selvfølgelig brukt en indisk jente / en fra bollywood som skulle fått godt betalt for rollen som skulle stalke Rene Kleveland gjennom hele filmen.

I Filmen Løvstakken Chainsaw Massacre vil hele filmen filmes inn på løvstakken. En hytte vil bli bygget midt i skogen og det skal først og fremst handle om en ungdomsgjeng på cirka 10 stykker som samles til en helg med masse alkohol og party. Det som skjer er at det er en psychopat med motorsag oppi skogen som skal terrorisere disse ungdommene, de må komme seg levende ned fra skogen før de blir drept, en etter en.

Du har sikkert sett Wrong Turn filmene før? det er mine favoritt filmer når du kommer til skrekk sjangeren. Her har jeg ikke noe info, men jeg skulle ønske jeg kunne vært med i Wrong Turn 6 når den kommer, isåfall ville det sett slik ut (under).

I Zombie Strippers 2 skulle jeg laget filmen i svart hvitt, slik at det blir litt sånn gammeldags følelse. Jeg skulle også brukt jenna jameson i 2eren og laget den endå mer bloody fucking disgusting. 


Det var ihvert noen av mine planer om jeg blir skuespiller en gang. Du leser kanskje dette innlegget nå, men før du vet ordet av det ser du meg sikkert i en storfilm. Vi blogges, xoxo!.

VG SINE FILM EKSPERTER ER TILBAKESTÅENDE

  • 08.08.2013 - 17:27

God dagen alle sammen!.

Når du ser en film, eller venter på at en film skal komme ut på enten kino eller dvd, bryr du deg egentlig om hva andre mener om den filmen du vet er drit morsom, spennende eller fantastisk bra? vel, jeg ser gang på gang at de idiotene som anmelder filmer for vg.no sitter og skriver drit om nesten alle filmene som kommer ut, og det er nettopp det som er problemet, fordi at en tilbakestående idiot i vg ikke liker en film, så skal ikke du gå og tenke på at filmen kan være dårlig, tvert imot. 

Vg sine film eksperter gir som regel de beste filmene terningkast 1,2 eller toppen 3 om filmen klarer og treffe film anmelderen rett i hjertet, noe som skjeldent skjer. Det er som regel gamle menn som ikke vet hva humor er, eller som hater alle filmer som er produsert etter 1970, og det kan jeg forstå når han som anmelder filmer er oppmot 60 år.

Vi lever ikke lengre på nittenhundre tallet, vi er i 2013 og det er en tid hvor mye har forandret seg opp igjennom tiden, hollywood lager filmer og putter inn filmstjerner som alle vil se, og det selger.

Det går ikke ann og hate på filmer når vi har Kevin James, som spilte i tv serien Kongen Av Queens, i hele 9 sesonger fra 1998 - 2007, 206 episoder totalt. Adam Sandler som spilte i filmene Water Boy, Happy Gilmore, Mr Deeds, The Longest Yard og en haug med andre filmer, putter du bare disse sammen i samme film så får du faen ikke en dårlig film, og ihvertfall ikke terningkast 1.

Det jeg ser i dag er at grown ups 2 med alle disse gode skuespillerne Adam Sandler, Taylor Lautner, Salma Hayek, Steve Buscemi, Andy Samberg, Kevin James, Milo Ventimiglia, Maria Bello, Jackie Sandler, Chris Rock, Aly Michalka, David Spade, Steve Austin, Alexander Ludwig, Maya Rudolph, David Henrie, Will Forte og Nick Swardso får terningskast 1. Det er jammen ikke hver dag man ser en komedie som får en til å skjemmes over å være menneske. (Skammen vil gripe menn av noenlunde samme generasjon som Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock og David Spade spesielt hardt).

Husker du da Adam Sandler var en ung, lovende komiker? Du vil ikke huske det lenger etter at du har sett «Grown Ups 2».

Hvorfor gidder jeg egentlig og bry meg spør du? fordi det går ann og gi en film en skikkelig anmeldelse, og ikke hate på hver eneste film bare pga noen er oppgitt og forbanna på livet, hvorfor får slike folk beholde jobben?  at vg ikke skjønner at de burde ansette en med kunnskap når det kommer inn 100 hat kommentarer på hver eneste film den fyren anmelder, LOL lizzom!. 

 Har du sett Grown Ups bør du se Grown Ups 2, som kommer 9 august (imorgen) Norge.!..

Grown ups for faen!!

ONE DIRECTION KOMMER MED 2 FILMER - EN TURNE & EN KJÆRLIGHET

  • 08.01.2013 - 21:29

One direction er i disse dager på settet til 2 nye filmer. Den første filmen som vil komme ut heter spunk trumpets, den andre er remake av titanic. Den første handler om hvordan gruppen ble til, og vi får gjennom hele filmen følge etter alle medlemmene, både når de dusjer og når de slapper av. Vi får også se klipp fra Norge når de hadde konsert her.

I den nye versjonen av titanic får vi se Louis og Harry når de skal ut på en reise. Harry har kjøpt billett til Louis og de skal på turne, det som venter de er desverre trist, men Harry er en mann som kjempe til siste slutt. Filmen kommer ut i 2014, Harry har allerede sett filmen og griner like mye hver gang, sier han til weeklys.

renekleveland

Norges beste blogger. Solbrun og perfekt kropp. Blogger ikke akkurat om knekkebrød og klær jeg har fått i posten som alle de andre hundre tusen bloggerne gjør. 80.000.000 visninger på nett. Love blogging! Følg meg for spenning i hverdag. Legg meg til som venn på Facebook, du vil ikke angre. Ellers, tusen takk for at du er innom bloggen. Bergens stolthet.

Kontakt/Sponsing

Renekleveland.blogg.no@hotmail.com

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no