hits
Facebook Youtube Snapchat Twitch Snapchat Samtaler Facebook Samtaler Videoblogger Derfor hater gutter meg Hvithai i Bergen Playaz Club 2017

Dress like Henote ♥

 • 15.10.2017 - 22:53

Siden flere av dere som leser denne bloggen har spurt meg om jeg kan spørre Henriette om hvor hun kjøper klærne sine, og hvor de kommer fra, så kan dere heller få et eget innlegg på det. Skrevet av Henriette, enjoy!

Jeg er utrolig fornøyd med absolutt alt og har allerede brukt klærne mye. Håper du finner noe du liker ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s2 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

Caps HER / T-skjorte HER / Tights HER / Sko HER

Jeg virkelig elsker denne outfitten! Den er så chill men samtidig dødskul. Fargen på tightsen og capsen er til å dø for og jeg synes capsen fikk øynene mine til å poppe frem. Tightsen er behagelig på og gir rumpa et lite løft, det sier vi vel ikke nei takk til, eller?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s2 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s2 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s2 preset

Skoene må jeg bare vise dere noen ekstra bilder på fordi de er SÅÅ fine!! De er superbehagelig og gode å gå i. Du finner de HER.

Skjørt HER / Genser HER

Dette er faktisk det første dongeriskjørtet mitt og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Fargen og fasongen er helt perfekt, synes jeg da. Jeg digger fargen på genseren og har allerede brukt den masse. Stoffet er tynt, akkurat slik jeg liker det.

SAMSUNG CSC

Soph har faktisk denne capsen og jeg har cravet den helt siden jeg lånte den av henne da jeg var på Stavernfestivalen i sommer. Jeg ble så glad da jeg så at Junkyard hadde fått den inn! Dere finner herligheten HER. Jeg har forresten XS i alle plaggene :-)

Jeg har også fikset rabattkode til dere. Skriv inn HENOT15 i kassen og du vil få hele 15% avslag på kjøpet. Du må handle over 500 kroner og rabattkoden kan brukes på alt utenom salgsvarer og limited edition. Den er gyldig frem til 31. oktober. Happy shopping cuties ♥

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

Jævla Nav Snylter

 • 13.10.2017 - 23:36

Dette innlegget er skrevet av Lisa Rørvik (lisarorvik.blogg.no)

Jeg så deg gå på senteret i går, med poser i hendene. Du hadde vært og shoppet. Når du klarer å gå på et senter å shoppe klarer du ihvertfall å jobbe. Jeg så deg ute på byen for noen helger siden. Du hadde drukket. Du danset og det så ut som om du hadde det kjempe bra.

Du smilte og lo og var ute til klubben stengte. Du ser ikke syk ut, så hvorfor går du på NAV? Jeg så deg sitte på en cafè for en måned siden. Der satt du og koste deg med en kopp kaffe med en annen. Du hadde stelt og fikset deg. Du snakket mye og koste deg.

Du kan da umulig være så syk at du ikke kan jobbe da? 

Dette er spørsmål og kommentarer man opplever når man er sykemeldt. Lite visste de at den ene shoppingturen ned på senteret er den enste gang jeg hadde vært ute av døren, på to uker. Den ene gangen du så meg ute fest for noen uker siden, var den eneste bra dagen min den måneden.

Jeg hadde ikke sett vennene mine på flere uker. Jeg hadde ikke klart å dra ut på flere uker. Men den ene kvelden hadde jeg det faktisk så bra med meg selv, at jeg turte å gjøre det. Jeg klarte for en gang skyld å kose meg ute. Ha det gøy smile og le. Den cafeen du så meg på for en måned siden, satt jeg å drakk kaffe med min far som jeg ikke hadde sett på flere uker. 

Når man sliter psykisk så har man bra dager, og dårlig dager. De som er 100% sykemeldt sånn som meg, er som regel kanskje ute av døren 1-4 ganger i måneden. Når man først klarer å komme seg ut de få gangene vil man selvfølgelig gjøre det beste ut av det.

De dagene som faktisk er så bra, at man klarer å komme seg i dusjen. Klarer å sminke og stelle seg, den ene dagen du ikke føler deg syk. Man har lyst til å være en normal person, gjøre det vennene dine gjør eller møte familie eller ta seg en tur på senteret for  å shoppe litt. Noen veldig få vet er at dette er en stor utfordring for oss som sliter psykisk.

Det er så mange psykiske lidelser som ikke synes utenpå.  Å gjøre noe koselig, er faktisk veldig bra. Jeg ligger som regel bare i sengen dag ut og dag inn.  Man kan jo selv prøve å tenke seg hvordan det er. Slippe å gjøre noen ting, ingen forpliktelser som man må ta stilling til. Men der tar dere rimelig feil. Det er utrolig hardt, tøft, kjedelig og sårt å bare ligge inne.

Jeg vet jeg snakker på vegne av mange som sliter psykisk, at det å komme seg ut å få lov til å være "normal" en gang i blant betyr utrolig mye. Det er et tegn på at man vil bli bedre. Flere har det faktisk som en del av behandlingen sin at man skal gjøre sånne ting. 

Det er så lett å dømme når man sitter på utsiden. De som har noen som står dem nær som sliter psykisk og er sykemeldt har en bedre forståelse for alt dette. Fordi da ser man det selv på nært hold, da får man se hvor mye den personen faktisk sliter. Selv om man er sykemeldt så betyr ikke dette at man bare skal ligge inne, ikke møte noen eller gjøre noe. Vi alle trenger å komme oss litt ut, i stedet for å bare ligge inne å bli mer syk.

Så det at jeg faktisk klarer å komme meg ut litt, gjøre det mine venner gjør er faktisk en veldig viktig ting for meg. Selv om jeg er sykemeldt betyr ikke det at jeg ikke kan gjøre noen ting, jeg har enda en lang vei å gå før jeg kan begynne å jobbe. Men jeg jobber med meg selv hver eneste dag. Jeg har lyst til å begynne å jobbe. Jeg har ikke lyst til å være 100% sykemeldt, men sånn er det dessverre nå. 

Det jeg ville frem til med dette innlegget, er at man burde tenke seg om to ganger før man kommer med en slik kommentar. Det er så mange psykiske lidelser man ikke kan se på utsiden. Er man sykmeldt så er det en grunn for det. Jeg personlig har veldig lyst til å jobbe. Det å bli en normal 21-åring. Gjøre det alle de andre rundt meg gjør, men sannheten er den at jeg ikke er frisk nok til det enda. Dette er livet mitt nå, og jeg prøver å gjøre det beste ut av det. Så selv om  man er ute en gang i blant, betyr ikke det at man ikke sliter. 

Lisas blogg HER - Lisas instagram HER

SUNNIVA: TING JENTER GJØR MOT ANDRE JENTER SOM ER IDIOTISK

 • 16.11.2016 - 21:20

1. Kroppspress

Hvor skal jeg begynne. Det finnes ikke noe som heter kroppspress, bare sjalusi. Man ser en kropp man liker og som man kan jobbe for å få. Men i stedet for å gjøre det så legger man seg ned i sengen og griner. HALLO! Det blir så dumt at de som har «fine» kropper må ta dritt fra sjalue jenter som sitter foran en pc skjerm og ikke gidder å ta seg en joggetur.

Voks opp. Lær litt fra guttene.

2. Alle er stygge, men ikke meg

Hvorfor er det sånn at en jente aldri kan være perfekt i andre jenters øyne. Hvis en kjempe fin jente går forbi så begynner man å lete etter den minste feil. Sånn som «åh, hun hadde litt stor nese». Jeg blir flau av å være jente når det er sånn verden er. Jeg sier rett ut at «hun var pen! Jeg er så sjaluuu!». Hvorfor må man dra hver eneste jente ned i søla. Er vi virkelig så bitre at vi ikke kan innrømme at noen er penere enn andre?

3. Kanskje han liker meg hvis jeg er dum?

Dette har de fleste opplevd på et eller annet tidspunkt. Jeg har hatt venninner som har vært sånn. Nemlig stokk dum når de er med gutter de liker. «hva? Er ikke Europa et eget land? Haha, dumme meg». Jeg har så å si bare kompiser, og jeg kan skrive under på at ikke en av dem har sagt «Hun er så perfekt! Hun vet ikke engang hva 2+2 er! Drømmedama». Skaff dere push up og Ass lift. Det funker 100x bedre. Jeg mener, når dere først skal late som dere er noen dere ikke er.

4. Hvorfor er jeg hore hvis jeg har sex?

Vel, dette er jeg personlig imot. Jeg, sammen med tusen vis av jenter mener at man skal få lov til å ha sex med så mange man vil uten å bli kalt hore. Gutter er jo konger hvis de har masse sex i løpet av helgen. Men skal jeg fortelle dere noe? Dere legger opp til det selv jenter. Fordi det er «vi» som kaller andre jenter for horer. Dere sier det er urettferdig? Vel, så stopp å ødelegg for dere selv!


5. Janteloven RULER

Janteloven, loven alle elsker å hate. Eller, den loven alle tror de hater. Har dere hørt om Du skal ikke tro du er noe? Når jeg leser den setningen vet jeg inni meg at det den står for er tull. Men likevel følger vi den som om det skulle vært fengselsstraff hvis ikke.

Hvis en jente hadde kommet bort til meg og sagt det at jeg var flink til å blogge, så kunne jeg ALDRI svart «Jeg vet». Eller hvis noen hadde sagt jeg var flink til noe helt annet. Det hadde blitt tredje verdenskrig! Baksnakking og drittslenging. Her i Norge skal ingen jenter tro de er noe fordi det er de ikke. Vi skal svare : tusen takk, nei, så flink er jeg ikke.


Ugh, jenter er helt jævlige mot hverandre. Drama og sjalusi for ingenting. Jeg må bare takke gud for at jeg ikke er lesbisk, fordi det hadde jeg ikke klart ett sekund av. Creds til gutta som gidder. Men det skal vi ha, er aldri en kjedelig dag som jente.

Sjekk ut Sunniva sin blogg HER HER HER

JÆVLA NAV SNYLTER

 • 28.01.2016 - 17:26

Dette innlegget er skrevet av Lisa Rørvik (lisarorvik.blogg.no)

Jeg så deg gå på senteret i går, med poser i hendene. Du hadde vært og shoppet. Når du klarer å gå på et senter å shoppe klarer du ihvertfall å jobbe. Jeg så deg ute på byen for noen helger siden. Du hadde drukket. Du danset og det så ut som om du hadde det kjempe bra. Du smilte og lo og var ute til klubben stengte. Du ser ikke syk ut, så hvorfor går du på NAV? Jeg så deg sitte på en cafè for en måned siden. Der satt du og koste deg med en kopp kaffe med en annen. Du hadde stelt og fikset deg. Du snakket mye og koste deg. Du kan da umulig være så syk at du ikke kan jobbe da? 

Dette er spørsmål og kommentarer man opplever når man er sykemeldt. Lite visste de at den ene shoppingturen ned på senteret er den enste gang jeg hadde vært ute av døren, på to uker. Den ene gangen du så meg ute fest for noen uker siden, var den eneste bra dagen min den måneden. Jeg hadde ikke sett vennene mine på flere uker. Jeg hadde ikke klart å dra ut på flere uker. Men den ene kvelden hadde jeg det faktisk så bra med meg selv, at jeg turte å gjøre det. Jeg klarte for en gang skyld å kose meg ute. Ha det gøy smile og le. Den cafeen du så meg på for en måned siden, satt jeg å drakk kaffe med min far som jeg ikke hadde sett på flere uker. 

Når man sliter psykisk så har man bra dager, og dårlig dager. De som er 100% sykemeldt sånn som meg, er som regel kanskje ute av døren 1-4 ganger i måneden. Når man først klarer å komme seg ut de få gangene vil man selvfølgelig gjøre det beste ut av det. De dagene som faktisk er så bra, at man klarer å komme seg i dusjen. Klarer å sminke og stelle seg, den ene dagen du ikke føler deg syk. Man har lyst til å være en normal person, gjøre det vennene dine gjør eller møte familie eller ta seg en tur på senteret for  å shoppe litt. Noen veldig få vet er at dette er en stor utfordring for oss som sliter psykisk.

Det er så mange psykiske lidelser som ikke synes utenpå.  Å gjøre noe koselig, er faktisk veldig bra. Jeg ligger som regel bare i sengen dag ut og dag inn.  Man kan jo selv prøve å tenke seg hvordan det er. Slippe å gjøre noen ting, ingen forpliktelser som man må ta stilling til. Men der tar dere rimelig feil. Det er utrolig hardt, tøft, kjedelig og sårt å bare ligge inne. Jeg vet jeg snakker på vegne av mange som sliter psykisk, at det å komme seg ut å få lov til å være "normal" en gang i blant betyr utrolig mye. Det er et tegn på at man vil bli bedre. Flere har det faktisk som en del av behandlingen sin at man skal gjøre sånne ting. 

Det er så lett å dømme når man sitter på utsiden. De som har noen som står dem nær som sliter psykisk og er sykemeldt har en bedre forståelse for alt dette. Fordi da ser man det selv på nært hold, da får man se hvor mye den personen faktisk sliter. Selv om man er sykemeldt så betyr ikke dette at man bare skal ligge inne, ikke møte noen eller gjøre noe. Vi alle trenger å komme oss litt ut, i stedet for å bare ligge inne å bli mer syk. Så det at jeg faktisk klarer å komme meg ut litt, gjøre det mine venner gjør er faktisk en veldig viktig ting for meg. Selv om jeg er sykemeldt betyr ikke det at jeg ikke kan gjøre noen ting, jeg har enda en lang vei å gå før jeg kan begynne å jobbe. Men jeg jobber med meg selv hver eneste dag. Jeg har lyst til å begynne å jobbe. Jeg har ikke lyst til å være 100% sykemeldt, men sånn er det dessverre nå. 

Det jeg ville frem til med dette innlegget, er at man burde tenke seg om to ganger før man kommer med en slik kommentar. Det er så mange psykiske lidelser man ikke kan se på utsiden. Er man sykmeldt så er det en grunn for det. Jeg personlig har veldig lyst til å jobbe. Det å bli en normal 21-åring. Gjøre det alle de andre rundt meg gjør, men sannheten er den at jeg ikke er frisk nok til det enda. Dette er livet mitt nå, og jeg prøver å gjøre det beste ut av det. Så selv om  man er ute en gang i blant, betyr ikke det at man ikke sliter. 


Lisas blogg HER - Lisas instagram HER

ALBERITA NIKCI - MOTEBLOGGEN ALLE KVINNER BURDE LESE!

 • 23.12.2013 - 19:30

Hei alle sammen. Hva om jeg fortalte deg at Norge har en norsk versjon av Kim Kardashian? ja, jeg tuller ikke. Navnet er Alberita Nikci og på hennes moteblogg poster hun outfits og inspirasjonsbilder som alle kvinner burde ta en titt på. 

Stilen hennes er mer unik enn alle andre toppbloggere, det tror jeg du fort ser når du klikker deg inn på bloggen hennes. Hvert av innleggene under er linket, så trykk på bildene for å komme direkte til innlegget bildene er hentet fra. Hva mer trenger jeg å si? take notes!

 GJESTEINNLEGG FRA ANNA MYKLEBUST (HELSE)

 • 25.02.2013 - 18:45

Hei igjen, Anna Myklebust her, skrev et gjesteinnlegg tidligere HER om trening og kosthold, denne gangen handler det om god helse. Har du lyst på god helse?

Da er dette produktene for deg!
Jeg har selv kjøpt det og jeg syntes det er helt fantastisk,  jeg våkner tidligere om mornigen og føler meg mye mer uthvilt. Jeg yter mer på trening og har blitt mer scenesterk og egentlig sterk i hele kroppen.
Jeg har en utrolig høy forbrenning men med dette produtet har forbrenningen økt. Noe som har hjulpet meg til å bli mer markert. Er ikke akkurat noe jeg klager over. 
Det hjelper faktisk også mot fyllasyke. Jeg har egentlig aldri vært det men har venner som drikker seg så full at de spyr i flere dager etterpå.
Men når jeg gidde de denne mulitichi, da fjernet den kvalmen. Hørtes helt rart ut egentlig men det funket. Det er helt naturlige stoffer og alt er produsert i Norge. Jeg syntes dette er helt fantastisk! Det bedrer helsen din og hjelper deg innen trening.
To fluer i en smekk tenker no jeg da!
Jeg kan fortelle litt om hvert produkt sånn at dere får et lite innblikk i hva dette er for noe.

Multichi Energy gir deg energi og bidrar til å balansere og rense kroppen din. Det er satt sammen over 20 urter som kan bedre energinivået ditt og rensing av kroppen din.

K2 plus er basert på 100 % naturlige råvarer fra soyabønner som inneholder vitamin D3. Den bidrar til å redusere kalsium i årveggene og samtidig øke tilførselen av kalsium til skjelettet.

Nuleomega inneholder det torskemelk i pulverform. Den gir deg det beste fra fisken som et rent næringstilskudd. Produktet har en positiv effekt på lever - og kolesterolnivå samtidig som det styrker immunforsvaret. Det er også anbefalt som tilskudd i baby-mat og til sportsutøvere.
OM DETTE ER ET ØNSKE VIL JEG GJERNE AT DERE TAR KONTAKT MED MEG! :-D

GJESTEINNLEGG FRA KRISTINE MOSSING

 • 22.02.2013 - 12:10

Hei alle sammen, nå skal jeg gjesteblogge her hos rene, er fast leser faktisk selv.

Elsker og følge alt som har med sladder, drama,musikk og mote å gjøre:)

Jeg har hvert ganske stille fortiden etter store forandringer, å jeg vil nå tilbake for fullt for å gi dere ennå mere å være nyskjerrig på.

Bloggen skal handle om outfit, hvordan skal du kle deg selv å ditt barn. ser at her i norge er ikke behovene så store for barnemote, men jeg synes det er så inspirerende, fordi jeg selv har en liten jente jeg elsker å kle pent, men man skal jo ikke glemme at barn skal få være barn. men er morro å pynte de små prinsessene uansett. følg bloggen å få inspirasjon til deg selv å barn.så håper jeg du/dere liker det som blir lagt ut:)

Takk for at dere tok dere tid til å lese:) da blogges vi;) les mer om kristine her kristinemossing.blogg.no

Hilsen mor og datter:) 

 

ANNA MYKLEBUST (TRENING & KOSTHOLD)

 • 19.02.2013 - 17:21

Jeg fikk et spørsmål av Rene Kleveland om jeg kunne lage et innlegg der jeg forteller litt om hvordan jeg trener, hvor mye jeg trener og hva jeg spiser.
Det kan jeg selvfølgelig gjøre og det var kjempe kjekt og få det spørsmålet.

Jeg kan begynne og fortelle litt om hvor mye jeg trener.

Jeg trener 6 ganger i uken og har 8 økter.  Mandagen og onsdagen trener jeg to ganger for dagen. Og tirsdag, onsdag, fredag og lørdag. Har jeg en økt. Har fri søndagen.
Det er dager der jeg trener hver dag og flere ganger for dagen, men det kan bli litt for mye + det er viktig med en dag hvilepause.

Jeg har mye styrketrening der jeg fokuserer på min egen kroppsvekt.
Jeg syntes det er en veldig grei måte og trene på og jeg får ytet mye mer det enn å bare bruker apparater. Helt ærlig har jeg aldri vært helt fan av og trene med apparater så det er egentlig like greit. 
Du blir mye sterke og merker fort forskjell. Det syntes ihvertfall jeg.

Jeg trener også kondisjon, er ikke særlig glad i å jogge så det går mest i intervaller og powerwalking.
Jeg syntes det er mye bedre og gøyere! Kort og effektivt. Jeg bruker også å ha ro intervaller. Jeg liker å varierer litt, man kan bli så fort lei de vanlige øvelsene.
Så jeg syntes det er gøy å kunne gjøre litt forskjellig. Det er jo bra trening begge to, så hvorfor ikke.Når det kommer til hva jeg spiser så er det veldig sunne matvarer. Men hovedgrunnen til det er at jeg skal stille i bikinifitness til høsten og må da begynne og forbrede meg på diett.
Er ikke helt den konkurranse dietten enda men greit å få begynt å få et lite innblikk i hva det går i.

Men til dere som ikke tenker slik og bare ønsker et sunt kosthold, vil jeg anbefale knekkebrød med noe kjøttpålegg på, salat, kylling, biff og fisk med grønnsaker til. 
Dere kan også spise cottage chees med noe mandler og bær oppi eller havregrynsgrøt med blåbær og kanel .Det går jo også ann å forholde seg til lavkarbo brød, fullkorns pasta og fullkorns ris.
Jeg kunne sittet her i timesvis og bare ramset opp hva som er bra og godt å få i seg.
Men det skal dere få slippe, dere kan heller spørre meg om dere vil vite mer innenfor det.

Siden jeg fikk spørsmål om jeg kunne gi noen treningstips så valgte jeg og gjøre det.

Hvis dere har lyst og trene og komme i form men er lenge siden dere har drevet med det. Vil jeg anbefale og begynne rolig.
Jeg vet om mange som har hatt en del pauser i fra treningen og når de begynner igjen så er det " 6 dager i uken, nå er jeg virkelig klar for sommerkroppen". Det er ikke det beste å gjøre tenker no jeg.
Grunnen til det er at da kan kroppen din få et sjokk siden den ikke er helt vandt med det og du blir veldig fort sliten. Så min anbefaling er å begynne rolig, se det ann og heller øk etter hvert.
Tenk at dere begynner med 2 ganger i uken også ser dere det ann om hvor mye dere orker. Da blir det mye gøyere å trene og du får mer motivasjon når du kan ta det i ditt eget tempo.
Det syntes ihvertfall jeg.

Hvis du er en veldig aktiv person så ville jeg fokusert på hardtrening og et godt kosthold.
Kostholdet er ca 70 % av treningen og 30 % er selve treningen. Det er ikke mange som tenker slik men det er faktisk sånn. Ønsker dere fin og en sund kropp er dette måten og gjøre det på.

Da vil jeg bare ønske dere masse lykke til og håper at innlegget falt i smak! :-)
GJESTE INNLEGG FRA LENE MODAHL

 • 12.02.2013 - 21:32

Heisann! Nå er det Lene Modahl fra www.lenemodahl.blogg.no som gjesteblogger for Rene! Først vil jeg bare si at jeg leser bloggen til Rene vær eneste dag og ser faktisk opp til han, han virker som en veldig grei gutt, selv om alt dramaet mellom han og Anne. Jeg syns han er helt konge! En døds herlig gutt altså.

Jeg er en jente fra Bergen som er gravid, og venter en liten prinsesse om noen uker, har termin 25 februar. Hun skal hete Susanne! Selv om jeg bare er 15 år, vet jeg at jeg er utrolig sterk! Gjennom hele graviditeten har jeg bare tenkt positivt og tenkt at alt kommer til å ordne seg uansett hva. For meg er det helt normalt nå at jeg snart skal bli mamma som en 15 åring. Jeg har fått så masse hjelp og støtte hele veien at jeg ikke har hatt det noe vanskelig. Jeg gleder meg mer enn alt til å få en liten en, om dette ikke hadde skjedd hadde livet mitt vært helt anderledes og vært ganske så kjedelig! Jeg hører ofte jeg er et stort forbilde for mange unge jenter i min alder som havner i samme situasjon som meg, noe jeg er veldig glad for! Jeg vil bare vise til alle der ute, som er i samme situasjon eller kan komme i samme situasjon at alt kommer til å ordne seg! Du får masse hjelp og har uansett noen som støtter deg. Jeg blogger om graviditeten og vær dagen som en gravid 15 åring. Når lille gullet kommer, kommer jeg til å blogge om værdagen våres!

Jeg er så sterk, det vet jeg. Jeg har tro på meg selv og jeg vet jeg vil klare å ha en liten en, i så ung alder!

Takk for meg! www.lenemodahl.blogg.no

STYLING YOLO WINTHER (GJESTE INNLEGG)

 • 12.01.2013 - 17:44Idag skal jeg ha et gjeste-innlegg for René. God som han er, syns jeg folk kanskje burde være mere oppmersom på denne mannlige bloggern - å gi han litt "creds". For 90% av blogg.no består av females sant? Så hvorfor ikke gi mannfolka i blogg verden litt spot også?

Så rene likte jenter i pink... Så den røde-tråden på dagens fashion tema er (rosa).Det jeg først ønsker å si, er at det er veldig mange jenter som kjøper ting uten å tenke på hva det skal kombineres med. De bare kjøper fordi det så fint ut... "Dont do it"... Tenk!

Den simple fashion reglen jeg har... for folk som ikke har shopping "koden hel i boks" er å altid handle saft. Kjøp klær med minst mulig "dill dall" på til å starte med. Kjøp plagg med en farge kombinasjon.Dette fordi man altid har tilbehør som kan "piffe" opp ensform'a antrekk. 

Så handle plaint er ofte det lureste, før du begynner å exspremitere med mønster, trykk osv... Når du har fått dreisen på å shoppe plaine plagg, kan man begynne å øve seg på ulike farge kombinasjoner - kontraster blandt annet....Eller man kan følge den safe regel å "matche" plaggene/ tilbehøret - lik farge kombinasjon. Etter følt litt på disse 2 enkle shopping triksene, kan du begynne å gå over til trykk, mønster & glitter.

For folk som ikke kan shoppe, styr unna "mønster" på ting. 
Leopard, zebra & tiger mønster (hold dere unna) hvis dere ikke har knekt shopping koten ennå. 

Når det kommer til sko shopping, bør alle være oppmersom på at pumps med høyt platå foran, er det som ser best ut pgr av holdningen. Styr unna sko med lavt platå. De som ikke har sko shoppingen inna-bords, bør holde seg unna skinnstøvletter. Dette kan fort bli senes "tacky" ut hvis man ikke veit hva man driver med.
Hårmote, syns jeg "dip dye" ser awsome ut (farge i tuppene på håret)... Trendy, fra ifjor. Bølger er også noe jeg syns er "hot" istedenfor slett & rettet hår på fest. Blir mere volum & spill i håret;) High-lights er også en slager...Negl-moten viser nye høyder. Kaviar, graffiti, klistermerker, glitter er "hot"! Det er lettere å få ting til å passe sammen, med en simpel kles-stil som hovedfundament. Det er også lettere å "leke" seg med tilbehør for et gjennomført resultat:)


Håper jentene satt pris på tipsene & kan bruke det. Håper rene lister seg oppover!!! det håper jeg faktisk, for vi har jo nesten ingen mannlige bloggere! Stå på rene, vi ses snart;) Ikke lenge til bergens tur^^ Btw, ja folka jeg har type, men det er lov å snakke med folk uten at det måtte være et stort nummer^^ rene er en kul fyr uansett:)

GJESTEINNLEGG FRA aur00raa.blogg.no

 • 12.01.2013 - 14:55

Halla folkens, jeg har fått sjansen til å skrive et gjesteinnlegg for rene i dag, Det er ikke hver dag man får den sjansen nei :)

jeg vil da først si at rene virker som en grei kar :)jeg kan da si jeg ikke kjenner han, men utifra det jeg følger med på bloggen hans så virker det sånn :)) jeg rett og slett følger med på bloggen hans hver eneste dag for og si det sån :) han skriver mye bra, og ikke minst driver han med musikk, så fint vi er to om den saken :))

Jeg tror jeg skal skrive litt om hva musikk betyr for meg jeg :) og musikken egentlig:)

Musikk for meg det er egentlig veldig mye det :) I musikken så kan du faktisk vise følelsene du har, for bak ver eneste tekst så har det en mening med det, sanger er ikke skrevet for morro, di er skrevet for at det betyr noe. Jeg driver da selv på med musikk men det med og skrive tekster er ikke min sak innen for musikken egentlig, jeg elsker mere og synge og vise hva sangen betyr for meg når jeg står og synger foran mye mennesker:)

Musikken den kan gjøre noe med deg, musikken den kan da gjøre deg glad, lei deg, eller være helt oppo toppen om dere skjønner :)) rett og slett gira, I musikken så når du står og synger for mange mennesker så skal du formidle noe med sangen du synger for andre, ikke bare stå rett opp og ned og se kjedelig ut, da er det faktisk kjedeli og se på.

Men ja, om man er veldig interisert i musikk så synes jeg et år på skole i Bergen er det beste, for her får du jobbe mye med musikk og synge for alle andre.

Musikken betyr egentlig ganske mye, noen tenker litt over hvordan humør man er i og da vil man høre på det som passer seg,:)

Jepp hvem er det som ikke vil bli kjent innen for musikk, det er vertfal noe jeg prøver på. eller vertfal litt. men sjangsen er ikke så stor er i lille Norge hehe.

Også må jeg faktisk skryte litt av Rene da :) synes jeg må det siden jeg fikk lov til og skrive :) Men jeg rett og slett liker musikken hans, han er rett og slett flink, jeg hører at han får frem det han vil i sangene av di jeg har hørt på, og det er bra, også ikke minst har han en bra stemme :) det liker vi :))

En til ting, hva egentlig blogging er for meg: Jo det blogging er for meg, det er at det er artig og vise folk hva som skjer på musikk linjen jeg på på i Bergen, hva vi gjør og ssanger vi lager eller synger. så det er jo egentlig det jeg synes er gøy og vise på min blogg da :) også ikke minst er jeg meg selv 1++% inne på bloggen. så bloggen for meg betyr vel at jeg vil vise hva som skjer i en hverdag på en musikk linje i Bergen. og ellers hva som skjer :)
renekleveland

Norges beste blogger. Solbrun og perfekt kropp. Blogger ikke akkurat om knekkebrød og klær jeg har fått i posten som alle de andre hundre tusen bloggerne gjør. 80.000.000 visninger på nett. Love blogging! Følg meg for spenning i hverdag. Legg meg til som venn på Facebook, du vil ikke angre. Ellers, tusen takk for at du er innom bloggen. Bergens stolthet.

Kontakt/Sponsing

Renekleveland.blogg.no@hotmail.com

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no