hits
Facebook Youtube Snapchat Twitch Snapchat Samtaler Facebook Samtaler Videoblogger Derfor hater gutter meg Hvithai i Bergen Playaz Club 2017

BARNEVERNET VIL GRIPE INN OM BARNET DITT GÅR MED SKUMLE KOSTYMER PÅ HALLOWEEN

  • 10.10.2015 - 20:12

Om under 3 uker er det Halloween i Norge. Men dette året blir ikke som alle andre år. Barnevernet ønsker nemlig å slå hardt ned på skumle kostymer i år. 

I Norge er omsorg og oppdragelse av barn foreldrenes rett og plikt. Det at barn får gå rundt i skumle masker og kostymer ser vi på som barnemishandling.

Det er ikke greit at små barn kler seg i masker fra skrekkfilmer som har 18 års aldersgrense. Med barn mener vi personer under 16 år. Barn har krav på omsorg. Det er foreldrenes ansvar.

Slike kostymer er helt i orden

- Vi er 9000 ansatte i barnevernet, som over hele landet vil stå i forskjellige butikker fra 22. oktober. Dersom vi ser foreldre som kjøper skumle kostymer vil vi gripe inn. Kostymer som er eller kan virke skumle kan gi barn traumer og en vanskelig oppvekst. Det er ikke noe vi godtar, slik er det bare, forteller barnevernskoordinator Lisbeth Lysaker. 

Kle barna i koselige kostymer, det vil barna sette pris på. Barnevernet skal være en garanti for en sikker omsorg og oppvekst med gode utviklingsmuligheter.

renekleveland

Norges beste blogger. Solbrun og perfekt kropp. Blogger ikke akkurat om knekkebrød og klær jeg har fått i posten som alle de andre hundre tusen bloggerne gjør. 80.000.000 visninger på nett. Love blogging! Følg meg for spenning i hverdag. Legg meg til som venn på Facebook, du vil ikke angre. Ellers, tusen takk for at du er innom bloggen. Bergens stolthet.

Kontakt/Sponsing

Renekleveland.blogg.no@hotmail.com

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no