hits
Facebook Youtube Snapchat Twitch Snapchat Samtaler Facebook Samtaler Videoblogger Derfor hater gutter meg Hvithai i Bergen Playaz Club 2017

NOE FOR DEG? DETTE UNDERTØYET LYSER I MØRKET, HOT OR NOT ?

  • 17.09.2014 - 15:43

Dette undertøyet lyser i mørket. Luminous eller lysende undertøy fra Cosabella er det hotteste denne høsten. Det finnes flere varianter og farger.

Det er blitt laget fordi det skal være lettere å se partneren sin før man har sex i mørket. Undertøyet lyser sterkt opp i total mørke om du gir det sollys i 3 minutter, eller vanlig lys innendørs i cirka 12 minutter. Det vil da lyse en lang og god stund.


Når undertøyet slutter å lyse eller det blir svakere lys, gi det 3 nye minutter i sollys eller 12 minutter foran en lampe. Så fortsetter du der dere slapp.

Dette kan du også bruke til andre anledninger enn bare sex så klart, om du vil gå inne og føle deg sexy med dempet lys for eksempel. Undertøyet er laget av photoluminescent pigmenter (samme som gjør at glowsticks kan lyse) 


Det er ikke så veldig billig desverre. En bh og en truse som lyser koster deg cirka 150 dollar, noe som tilsvarer 960 norske kroner. Men om du ikke bryr deg om prisen er det et godt kjøp. Nettbutikken er her for de av dere som vil sjekke ut utvalget. 


Hot or Not?


DUCKFACE - HOT OR NOT?

  • 24.06.2013 - 00:01

Heisann alle sammen!

Dette med duckface vet du, hvorfor er det så mangen som ikke liker når jenter lager det? mangen mener det ser så idiotisk ut og det er på en måte irriterende og barnslig? akkurat der er jeg helt uenig, ettersom jeg syns det er sexy. Duckface er noe som kan minne om en and, eller donald duck, men herregud det minner jo meg mer om et sexy kyss eller noe, uansett er det bare frekt og sexy. Er ihvertfall ingen grunn til og IKKE like det med mindre du er homo, ikke det at jeg har noe imot homser, de er jo grei de også. 

Men men, vi er alle forskjellig med forskjellige meninger, alle kan ikke like det samme, selvom jeg faktisk skulle ønske det, når jeg egentlig ikke ser noe feil i det når jenter lager duckface. 

Og så har vi jo dette som heter duckface spaghetti, noen mener at når jenter lager duckface ser det faktisk ut som de spiser spaghetti, hvorfor og hvem fant på det? søkte litt på google og fant noen bilder..Nei, min mening er at restylane og botox i leppene er sexy, ikke det at man trenger det for å ta duckface bilder, min mening :) Syns du det ser dumt ut når folk tar duckface bilder? eller er det kill yourself? tehe!.

renekleveland

Norges beste blogger. Solbrun og perfekt kropp. Blogger ikke akkurat om knekkebrød og klær jeg har fått i posten som alle de andre hundre tusen bloggerne gjør. 80.000.000 visninger på nett. Love blogging! Følg meg for spenning i hverdag. Legg meg til som venn på Facebook, du vil ikke angre. Ellers, tusen takk for at du er innom bloggen. Bergens stolthet.

Kontakt/Sponsing

Renekleveland.blogg.no@hotmail.com

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no