hits
Facebook Youtube Snapchat Twitch Snapchat Samtaler Facebook Samtaler Videoblogger Derfor hater gutter meg Hvithai i Bergen Playaz Club 2017

BILDER FRA EXTENSIONS VINNEREN (SUSANNE)

  • 21.03.2013 - 18:08

Hei, Jeg er susanne, en av de som har vunnet extensions fra hårgrosissten for rundt 1 mnd siden , som rene har delt ut extensions fra flere ganger tidligere på bloggen , jeg har vært så heldig og vunnet 50 cm. Kvaliteten på håret fra hårgrosissten er veldig, veldig bra og det er tykt hår, ikke slikt alle andre extensions butikker selger. Jeg er veldig fornøyd med det extensionet jeg har vunnet og det er veldig lett og ta av og på. Jeg har farget håret i helt lik farge som extensionet er, slik at jeg endelig kan bruke det.

Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med hvordan kvaliteten er, ikke minst hvordan det er og ha på. legger ved et par bilder, litt dårlig kvalitet siden det er med webcam, men extensions fra hårgrosissten er virkelig verdt alle pengene om dere vurderer og kjøpe, og til dere som melder dere på den nye extensions konkurransen rene har på bloggen nå, lykke til, dere vil bli veldig glad om dere vinner slik jeg har gjort. 


Tuppene er ikke slik som andre extensions (spisse tupper) dette er skikkelig.

Hårgrosissten.no

MISTER DU HÅR? - BRUK TOPPIK HÅRFIBER

  • 15.02.2013 - 12:01

Det finnes en enkel og naturlig måte å skjule håravfallet på. har en avansert tilvirkningsprosess som gjør at håret får tilbake den tettheten og volumet det en gang hadde. Menn og kvinner over hele verden har med stor suksess brukt Toppik når de mister håret. Toppik er et kosmetisk produkt som fører til at det set ut som om du har mer, og tykkere hår enn det du egentlig har. Hele produktserien fraToppik består av proteinet keratin, som håret selv inneholder og er derfor fullstendig ufarlig å bruke. Toppik hårfiber finnes i 3 forskjellige varianter, 


Før og etter bilde ved bruk av toppik, annbefales om du mister hår.
Et unikt og naturlig produkt!
Verdens mest solgte stylingprodukt for alle med tynt hår! Vi anbefaler deg å bruke en farge som er litt mørkere enn ditt eget hår.
En boks rekker til ca 30 dagers bruk ved normalt forbruk.

Hvordan bruke Toppik:
1. Toppik tilføres alltid i tørt hår.
2. Dryss Toppik over områdene hvor du ønsker fyldigere og tettere hår.
3. Gre håret med fingrene eller børste/kam for å fordele hårfibrene.
4. Ta i styling og form håret etter ønsket frisyre.

Ekelte velger å style håret først og drysse toppik over etterpå.
Prøv deg frem for å finne den fargen og den metoden som fungerer best for deg!

Hva gjør Toppik: Umiddelbart eliminerer forekomsten av håravfall og tynt hår.
Toppik Hair Building Fiber er et helt naturlig keratin "hår" som bindes til ditt eget eksisterende hår å raskt får håret til og se fyldigere og tykkere ut.

For å bruke Toppik: bare dryss eller spray med "toppik applicator" der du ønsker fyldigere hår. På sekunder flettes tusenvis av små hårfiber til ditt eget hår.

Slitesterk og fullstendig umulig og oppdage: Toppik er motstandsdyktig i vind, regn og svette. Det er helt umulig å oppdage, selv på næret hold. Toppik sitter godt på plass og gir naturlig tykkelse og fylde frem til nest hårvask. Den er kompatibel med alle hårprodukter og er flott for både menn og kvinner.

Et trygt, effektivt alternativ: Toppik er anbefalt av leger fordi det er helt trygt og fungerer også utrolig godt med hårtransplantasjon. Uansett hva din tilstand er, hvis du er bekymret for synlig hårtap, vil Toppik endre måten du føler om deg selv hver gang du ser i speiletToppik får du kjøpt HER - dette vil som sagt hjelpe deg om du mister hår. 

It's got to be got2b

  • 18.01.2013 - 19:18

Hvilken produkter jeg bruker i håret mitt? jeg bruker kun produkter fra got2be, det er noe av de beste produktene man kan bruke, spør du meg!.

Alle andre hårgeler får ikke håret mitt til å stå opp sånn som got2be gjør, got2be er veldig sterkt og det sitter seg fast på en skikkelig måte. Jeg er så og si avhengig av produktene som de lager. 

Det går ikke en dag uten, hvilken hårproukter foretrekker du?
renekleveland

Norges beste blogger. Solbrun og perfekt kropp. Blogger ikke akkurat om knekkebrød og klær jeg har fått i posten som alle de andre hundre tusen bloggerne gjør. 80.000.000 visninger på nett. Love blogging! Følg meg for spenning i hverdag. Legg meg til som venn på Facebook, du vil ikke angre. Ellers, tusen takk for at du er innom bloggen. Bergens stolthet.

Kontakt/Sponsing

Renekleveland.blogg.no@hotmail.com

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no