hits
Facebook Youtube Snapchat Twitch Snapchat Samtaler Facebook Samtaler Videoblogger Derfor hater gutter meg Hvithai i Bergen Playaz Club 2017

Vil du sjekke inn på Paradise Hotel 2019, meld deg på nå

 • 31.05.2018 - 23:44

Vil du sjekke inn på Paradise Hotel 2019? Er du den neste vinneren av Paradise Hotel? Har du de taktiske eller sosiale ferdighetene som skal til?

Årets sesong er over, men du kan allerede nå melde deg på neste års sesong. Er du en spiller? Gratis ferie og penger. Sol, varme, drikke, festing og nye venner.

Meld deg på neste sesong av Paradise Hotel nå!

Til søknadsskjema:  www.shortaudition.com/Paradise-Hotel-2018

Ida (7) ble utvist da hun kom på skolen i denne t-skjorten

 • 09.04.2018 - 17:38

Da syv år gamle Ida dukket opp på skolen mandags morgen i denne t-skjorten fikk læreren tidenes sjokk. På t-skjorten til Ida står det med skriften: My mom is my main bitch, som på godt norsk betyr: Min mamma er min hoved kjerring. 

- Dette er ikke noe vi tolererer på vår skole, forteller rektor Vigdis Molstad. Ingen elever i andre klasse skal kle seg i slike klær, ikke engang de eldre går kledd slik Ida gjorde i dag.

- Hvorfor mor har tillatt datter å gå i en slik t-skjorte på skolen kan jeg ikke fatte og begripe, dette er upassende for en syv år gammel jente som går i andre klasse. 

Mor til Ida, Sølvi Gundersen forteller at hun ikke visste at Ida gikk med den t-skjorten på skolen, men at hun har fått den t-skjorten da de var i syden i fjor. Så klart er ikke dette noe jeg har tillatt min datter å gå i, men vi hadde dårlig tid da vi våknet senere enn normalt. Ida må ha tatt den på seg under jakken uten at jeg har visst noe. 

- At skolen velger å utvise Ida i tre dager er helt håpløst. Men samtidig forstår jeg hvorfor de har tatt den avgjørelsen, forteller Sølvi.

Rektor Vigdis forteller at hvis eleven viser en oppførsel som "i alvorlig grad går ut over orden og arbeidsro på skolen", kan man utvise eleven for resten av året. Ettersom Ida ikke gjorde noe av dette, følte vi at en tre dagers utvisning var passende. Lik og Del saken - Via dagsnytt

Drømmejobben er ledig: Sov - og få betalt for det

 • 03.02.2018 - 13:10

Drømmejobben er ledig: Sov - og få betalt for det!

Sover vi mindre eller mer enn før? Søvnforskere trenger din hjelp. Sover du mye? Har du lyst å delta i en søvnstudie som går ut på at du skal sove med en pulsmåler rundt armen, samtidig som du får betalt for det? 

Drømmejobben kan bli din. Du skal delta i undersøkelsen som varer i et helt år, 365 dager. Du får tilsendt en pulsmåler hjem til deg som du skal ha rundt armen hver gang du skal sove. Forskere får da vite hvor lav hvilepulsen din blir når du sover og hvor lenge du sover. 

Aktivitetene dine synkroniseres mot et dataprogram som registrerer all data. Disse dataene skal brukes til forskning som har med puls og søvn hos det Norske folk å gjøre.

Gjennomsnittet i Sverige er 7,6 timer før arbeidsdager og 8,3 timer på fridager. I Storbritannia er det 8,4 timer før arbeidsdager, men de samme 8,7 timene på fridager. Nå skal det forskes på det Norske folk. Lønnen er 2.895 kr pr uke, noe som utgjør kr 11.580 på en mnd, for å sove.

Dersom du sover mye kan du sende en mail til sovnstudie@gmx.com

Søknadsfristen går ut 27. april

Something Epic Coming

 • 24.09.2017 - 23:28

HENOTE SENDTE MEG DETTE PÅ SNAP, DET ER IKKE HÅP

 • 01.09.2017 - 17:28

Henriette sendte meg dette på snapchat tidligere i dag og tro meg jeg lo. Jeg får litt vondt i hjertet når jeg måtte skrive til henne at det ikke var en blomst, for hun virker så glad og fornøyd. Jeg hater å ødelegge gleden til andre, hvor søt er hun ikke når hun faktisk tar med seg det hun tror er en blomst hjem? og setter den i en blomsterpotte i stuevinduet?

Her kan dere se chatloggen fra snap, hahaha <3

Hahahahahaha

Hun har postet en haug med bilder på bloggen sin, gå inn og forklar henne at det er en forbanna SOPP. Se bildene hennes  HER HER HER NÅ!! LOLOL

Vil få slutt på mobbing ved å gjøre sminke forbudt på alle skoler fra august 2018

 • 13.09.2015 - 20:41

Dette kan kanskje virke skremmende for de fleste jenter som går på skole rundt om i landet. Stortinget har siden 2011 slått hardt ned på mobbing i skolegården, noe som har fungert til en viss grad. Men en undersøkelse viste i januar at cirka 6 av 10 jenter som blir mobbet på skolen, blir mobbet av andre jenter, og det måtte gjøres noe med. 

Noen har dyrere sminke enn andre

-Vår studie viser blant annet at jenter som går med mye sminke er de som oftest mobber andre jenter, noe som er forferdelig trist. Vi tror jenter med mye sminke har råd til å kjøpe sminken de går med, i motsetning til jenter som gjerne bruker lite eller ingen sminke. Jenter rakker som regel ned på andre jenter ved å nevne utseendet.

-Litt sånn som dyre skolevesker og Canada Goose jakker, det er ikke alle som har råd til det, og det fører til problemer i skolegården sier doktorgradsstipendiat Ruth Levanger Vadstø ved Læringsmiljøsenteret ved Universitetet i Oslo, i en artikkel på universitetets nettside.

-Ikke alle har foreldre med god økonomi, kanskje noen kjøper sminken sin på Cubus, mens andre velger å kjøpe litt dyrere sminke som MAC, som har en litt stivere pris enn Cubus sine sminkeprodukter. Dette legger jenter lett merke til, og da oppstår det mobbing, forteller rektor Elise Hagevik. 

Sminke vil bli forbudt

-Denne nye ordningen tror jeg nok alle lærere og rektorer på landets skoler er glade for. Vi tror ikke det vil bli noe som helst mobbing i skolegården når alle går rundt usminket, da er det ingen som kan si at noen er stygg når alle sammen går uten sminke. 

Det som vil skje om noen jenter våger å komme på skolen med sminke vil det bli anmerkninger og vedkommende vil bli sendt hjem. Dette vil ikke tre i kraft før etter august, i 2018, så får vi se hvordan dette fungerer i første omgang.

LIK & DEL med dine venniner

Etter nyttår vil alle ungdomsskole og videregående elever få betalt 87 kr dagen for å gå på skole.

 • 01.07.2015 - 13:23

 

Utdannings-komitéen på Stortinget har i dag vedtatt at ungdoms-skoleelever og elever ved videregående skole heretter skal få betalt for å gå på skole. Dette for å sikre at de står utdanningsløpet ut. Det ble i dag gjort store endringer i regjeringens skolesatsning.

- Penger vil motivere elevene, slik at de faktisk vil stå opp om morgenen da det vil lønne seg å gå på skolen. Etter lange diskusjoner i komiteen, ble det avgjort at hver elev vil få 87 kr dagen for å gå på skolen. Det utgjør ca 1740 kr pr måned for den enkelte elev. Det er i dag cirka 11% som dropper ut før skoletiden er ferdig, og dette er et stort samfunnsproblem, forteller Lisbeth Grovik i utdannings-komitéen.

- Ved å tilby penger tror vi at vi vil se en nedgang i fraværet hos elevene og sikrer at elevenes læringsgrunnlag og faglige kvalifikasjoner ivaretas. Hadde utviklingen fortsatt slik som idag der faktisk mange faller fra i et videre utdanningsløp, ville vi også risikert at mange faller utenfor arbeidsmarkedet og ville blitt en samfunnsbelastning på budsjettet for uføretrygdede. Det kan på sikt gi store samfunnskostnader, så vi ser det som en investering i fremtiden med å kunne tilby hver enkelt elev et beløp på 87 kroner dagen, fortsetter Grovik.

Når det kommer til tentamen og eksamen vil det være et høyere beløp.

Elever som stiller opp til tentamen vil få 156 kr, mens det på eksamen vil være en godtgjørsle på 229 kr.

-Vi håper alle elever rundt om i Norge med en slik løsning vil bli topp motiverte, og dette vil medvirke til å styrke skolen som en samfunns-institusjon og gi en klar gevinst for alle parter. Vi må klare å overføre den motivasjonen til også å gjelde noe så viktig som å fullføre videregående opplæring, forteller Grovik.

Hvordan vil dette systemet fungere?

- 9. Mars vil alle elever ved landets skoler få utlevert et elektronisk adgangskort. Dette kortet skal elevene registrere i en av skolens elektroniske kortmaskiner, både ved ankomst og ved utsjekking av skolen. Utbetaling vil skje den 15. i hver måned som er den dato Statens lånekasse kommer med sine utbetalinger, forteller Lisbeth Grovik.

LIK & DEL 

HVOR DEILIG ER DU? TA TESTEN

 • 08.05.2015 - 23:36Har du noen gang lurt på hvor deilig du egentlig er?

Svar på 9 spørsmål over og få svaret du alltid har lurt på. 

Send svaret du får til meg i innboksen på Facebook

HEEEEEI BLOGGÆN

 • 27.01.2015 - 15:59


Hvordan går det med dere snuppiser? håper dere alle har det bra, det har jeg. Er bare innom for å ønske dere en fin dag. Jeg har en ny samtale til dere som jeg kommer til å poste i dag. Ellers må jeg si det er fantastisk at 4000 stykker har tatt min "hvor deilig er du" test her på bloggen. Utrolig mange av dere sendte inn resultatene dere fikk (400-500 cirka) , stort sett var de fleste fornøyd, veldig hyggelig for min del. Sjekk ut nedefor..

Drømmekroppen 

Deilig søtsak


Skulle ikke tatt testen 

Men den mest populære 

Nice...


Har du ikke tatt testen min enda? ta den nå her 

Send meg svarene på innboksen på Facebook

Image and video hosting by TinyPic

NY STUDIE VISER AT KVINNER HAR HØYERE IQ ENN MENN

 • 24.01.2015 - 23:58

Kvinner smartere enn menn

I godt over hundre år har menn hatt en mye høyere IQ enn kvinner, men det har nå endret seg helt. For første gang er det nå kvinnene som har de kvikkeste hjernecellene, noe som gjør menn irritert.

I løpet av de siste hundre årene har IQ resultatene for menn blitt lavere, mens det hos kvinner bare stiger høyere og høyere. Kompleksiteten i den moderne verdenen gjør at våre hjerner tilpasser seg, og øker vår IQ.

Kvinner kan mer enn menn

En mulig forklaring på dette er at kvinners liv er blitt mer krevende, da de skal multitaske mellom det å ha et familieliv og å utføre en jobb. Menn gjør ikke stort sett mer enn en ting av gangen, og når de først gjør noe trenger de hjelp fra en kvinne. 

Ettersom verden blir mer kompleks, så kreves en mer abstrakt tankegang, så kvinner vet å tilpasse seg. 

Image and video hosting by TinyPic

BACK IN BUSINESS

 • 30.12.2014 - 22:05Eyyyy snuppiser.

Føler jeg må skrive en liten oppdatering siden jeg ikke har blogget på 1 mnd snart (fy meg). Vi er i slutten av desember og det er ikke så altfor mye å fortelle bortsett fra at jeg har tatt en liten pause, er mye arbeid å blogge så mye..

Jeg har det helt kanon og har hatt en fin jul, det samme håper jeg dere har hatt. Jeg er ihvertfall tilbake igjen og innlegg vil komme som normalt igjen. Ellers håper jeg alle får en fin kveld videre, i morgen er det nyttårsaften og vi går inn i 2015. Det året blir nok spennende, vent å se.

Følg/ Add meg på Facebook www.facebook.com/LyricalProductions

Image and video hosting by TinyPic

BETALER PENGER TIL DEN SOM KAN HJELPE MEG MED DETTE (VIDEO)

 • 28.11.2014 - 19:48

Det begynner å gjøre meg forbanna. Jeg hadde i går kveld 7% eller noe igjen på mobilen og jeg har nå 2% igjen med strøm. Jeg har alltid brukt stikk-kontakt som er inni veggen, men nå har jeg fått en sånn bryterboks eller hva det heter.

Jeg gidder ikke forklare her når du kan se selv at den forbanna driten ikke vil funke. Gi meg tips eller send meg meldinger på Facebook, jeg klikker snart.

Ikke fortell at jeg må ta den bryterboksen i veggen osv, jeg skal ha telefonen min i den boksen slik at jeg får strøm. Om jeg skulle tatt telefon laderen i veggen så hadde jeg ikke kjøpt en sånn bryterboks. 

Har fått en del tilbakemeldinger på hva jeg bør gjøre, men ingenting fungerer eller nytter. Kanskje dere som leser har et alternativ eller en løsning.

Image and video hosting by TinyPic

FY FAEN I HELVETTE, SNUPPISER. BESTE MAILEN I VERDEN !!!!!

 • 29.09.2014 - 10:44

Mine snuppiser, hvordan går det med dere? jeg beklager at jeg har vært opptatt, virkelig. Men jeg skal ikke la det skje igjen, lover.

Det har skjedd mye den siste tiden og det skjer mye fremover også.

Derfor skal jeg være flinkere på å oppdatere dere på alt. Akkurat nå ville jeg bare ønske dere en riktig fin mandag så blogges vi siden. Jeg kan også fortelle dere at jeg kommer til å smelle ut en haug med videoblogger, ukentlig.

Håper alle er like smilende og glad som det jeg er, ha en strålende dag alle snuppiser.

Men hva skjedde???? en times tid etterpå? jo, jeg fikk en mail av noen på hotmail. En eller annen fyr som er kjempe rik som ville dele 15 millioner dollar med meg :O Jeg kjenner ikke personen en gang men han har jo fått tak i mailen min. Det eneste jeg måtte gjøre var å svare på mailen, helvette jeg skjelver her jeg sitter. 


Jeg vet det er vanskelig å lese mailen siden den er så bred, men sjekk under!


Er det sykt??????????? jeg svarte på alt med en gang. Jeg skrev alderen var 50, slik at det skal virke mer troverdig. Jeg tror det ser litt bedre ut, samtidig som det står jeg er gift. 


Har du vært så heldig før? jeg vet ikke hvor mye av de 15 millioner dollarne jeg får, men litt blir det nok. Hahaha fy faen så heldig det går ann å bli. Nå sitter jeg på nettet og shopper. LYKKELIG!!!!!!!!!!


Hmmmm what should i buy? :D :D :D :D

DOKUMENTAR,HELG OG TWERKING (OH WEE) GOD HELG SNUPPISER

 • 22.08.2014 - 15:31

Det er fredag og det er helg. Hva mer kan jeg skrive? lol. Mine planer for helgen er ut på byn og drikke. Men ikke før i morgen, i dag må jeg ta solarium så jeg har den fine brunfargen. Jeg husker før når jeg ikke tok sol (548903943 år siden) og når jeg så meg i speilet ble jeg kvalm. Jeg tenkte, faen så ekkelt. Jeg hater det så jævlig. Jeg skjønner ikke de som vil være hvit, uansett om vi bor i Norge.

Er man solbrun ser jo det hundre ganger bedre ut, er du ikke enig? det burde du være. Ja, det koster kanskje en del hundrelapper men det er verdt det. Angående bildet over så er det et utkast fra et nytt intervju som kommer snart og jeg har som sagt mange prosjekter på gang. Kommer til å bli større enn noensinne. Så med det kan jeg si skål til alle dere som skal ut i dag, jeg roer ann til i morgen. Då blir det liv som faen!

Har du ikke sett min twerke video endå bør du se den nå

Love you snuppiser og stay tuned..

NÅ ER HVITHAIEN KOMMET TIL BERGEN, SJEKK DENNE VIDEOEN

 • 24.07.2014 - 22:28Dra til helvette!! Jeg har sett hai på Discovery Channel og Animal Planet. Jeg har smilt og sagt "LOL" når overskrifter i media har vært "Mener hvithaien kan komme til norden". Og jammen meg kom det en forbanna hai når jeg var ute i båt i dag og fisket.

Det er det sykeste jeg har sett. Helt inntil båten dukker det opp den jævelen. Om det er den sinnsyke varmen som har gjort at haien har tatt turen til Bergen vet jeg ikke!

Fra før av er det blitt observert hvithai i England, så det er sikkert samme hai som nå befinner seg i Bergen?.

Dette var i nærheten av sotra!!! Bade?

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ DER VAR DET I GANG

 • 23.07.2014 - 14:24Goooooooood dagen alle snuppiser! Då var jeg endelig tilbake igjen og jeg har savnet dere sånn. Jeg skrev jeg skulle være borte i 13 dager men det ble en 10 dager over tiden. Jeg har mye å ta igjen, mye å skrive, mye i vente!

Jeg skal ikke la dette innlegget være så altfor langt, jeg ville egentlig bare gi beskjed om at jeg er tilbake igjen og klar for mye heftige saker. Om en ukes tid (1 august ) har jeg bursdag og da skal jeg love deg det blir et helvette (neida, joda).

Mer om det siden, jeg er ihvertfall tilbake igjen, here we goo!


Og siden du allerede leser dette kan du høre på Hangover remixen under, det kicker og gir deg frysninger på 2.07 ut i låten!

BLIR VEKKE I 13 DAGER, MEEEEEEN!

 • 01.07.2014 - 11:35Hey sweet lovers.

Fra i dag av blir jeg vekke i 13 dager, så det kommer til å bli veldig lite blogging fra min side.

Men fortvil ikke kjære snuppiser.

Gled dere til jeg er hjemme igjen, da blir det store nyheter og masse som skjer.

Ellers må dere ta vare på hverandre, love you all.

See you soon!:) 

RED DANGER, OUTFITZ

 • 29.04.2014 - 13:01

 

GOOOOOOOD MORGEN! (+VIDEO)

 • 28.01.2014 - 08:49

God morgen bloggen, god morgen snuppiser. Det er lenge siden jeg hadde et innlegg der jeg faktisk bare sier god morgen. Alle andre har jo sånne flotte innlegg så jeg burde jo også ha det, jeg er jo en av dem (er jeg ikke?). Jeg håper dere får en vidunderlig dag på jobb, skole, akademiet (det er vel skole det også) så whatever, jeg ønsker dere alle en riktig flott dag.

Ellers har jeg det fint, satt oppe litt lenge i går kveld då, men det må jo til når man blogger, då må man nesten tenke ut nye innlegg og planlegge litt! Ellers har jeg en unødvendig video som vanlig, videoen har ikke noe navn, men når man ikke har en dritt å gjøre på om kvelden, ja då lager man bare en video, samme hva det måtte være (rare faen). Jeg bare mimer litt overdrevet til en låt, that's it liksom!.

Men du kan jo trykke på play og høre låten, å se en psychopat med 3.000 ansiktsutrykk på litt over 2 minutter skjønner jeg ikke helt at noen av dere vil, men det er jo opp til hver enkelt. Ellers må jeg bare avslutte med å si love you all. Kommer et innlegg om ikke så altfor lenge, det er 10 grunner til hvorfor det er kjedelig å være en lav person (om noen av dere er lav).Om du er lav vil du nok kjenne deg igjen i innlegget, btw, jeg foretrekker lave mennesker (store er så unaturlig å se på, om du skjønner).. Og ja, har poser under øynene ettersom jeg ikke har sovet på flere døgn, sånn er blogglivet...

Dere må forresten ikke glemme å skru på TV2 på fredag kl 20.00 (Trykk HER for å se hvorfor) jeg tror at....Vi blogges

ER DU I ET FORHOLD ER IKKE DETTE GREIT, YOU DIRTY, SILLY.....GIRL

 • 25.01.2014 - 19:56Heeeeeeeeeei snuppiser. Nå er det lørdag og det betyr alkohol i blodet og byen i kveld, skål btw. Jeg er nå litt forbanna egentlig, fordi at jeg ikke skjønner hva som foregår oppi hodet til enkelte mennesker. Håper dere kan forstå hva jeg mener med dette innlegget. Se då, eller les dette nøye med innlevelse. På Facebook er jo det masse mennesker, og der er det mye flørting kan man si.

Det er personer der som flørter så mye med meg at jeg blir forbanna, men forstå meg rett, dette skjedde senest i går kveld, og de er nå i et forhold????. Dette er ikke rett, om noen flørter med deg på fredagen men går i et forhold på lørdagen, hva sier det? horete. Regner jo med at dersom noen går i et forhold så har de holdt på en stund, og ja, dette er ikke noe "Facebook leke forhold" som drittunger gjør på gøy.

Jeg skjønner ikke hvorfor jenter vil holde på slik, kan jo ikke få i pose og sekk. Samme gjelder når du er på byen og horer deg, mens du hjemme har du type eller dame. Jeg har skrevet før om damer som går bak ryggen på typen, og dette begynner å irritere meg skikkelig. Om det ikke snart stopper blir jeg nødt til å publisere printscreen meldinger uten sladd, så dere blir busted selv foran alle sammen. Det er ikke greit å være slik på denne måten.

Og jada, vi skal møtes, vi skal gjøre ditt og datt, men så har du type og i et forhold????????! Nei, jeg skal ikke bry meg for mye, jeg må drikke nå, snakkes på byn! (trykk play og hør min sexy låt om party,damer og byn)!!


(GJENBRUK AV BILDE) DONT GIVE A SHIT MÅ DRIKKE CANT IKKE REDIGERE NÅ!)Vi snakkes, vi blogges!:).

1 UKE MED FORTVILELSE OG SMERTE ER OVER! IM BACK

 • 24.01.2014 - 10:22

Heeeeei. Jeg vet det er 7 dager siden (1 uke) siden jeg blogget. Og tro meg jeg har vært sur og sint, hatet meg selv pga det. Jeg er ikke død, jeg er ikke arrestert, jeg er ikke på ferie, men grunnen til at jeg ikke har fått blogget siden sist fredag kan du lese under:):):)

Føler meg elsket, men også litt død ettersom folk sender meg meldinger om det går bra med meg.<3

Det som skjedde sist fredag var at jeg våknet og sjekket updates på telefonen, noe jeg gjør daglig. Så ser jeg at jeg ikke er tilkoblet hjemmenettet. Så jeg slår på pcen og der står det også et gult ekkelt trekantet kryss, nederst i høyre hjørne!

Jeg tenkte det måtte bare være noe midlertidig feil, men den feilen var desverre et evig langt helvette som aldri tok slutt. Det var ruteren som var gått lei, så jeg måtte desverre få tak i ny, noe som tok 1 uke før jeg fikk ny i posten!

Hadde jeg ikke fått internett i dag hadde jeg sikkert hengt meg. Takk til alle som bryr seg der ute, jeg har ikke sjekket internett hos venner eller familie, rett og slett fordi jeg føler for å blogge fra min pc hvor jeg har alle bilder og videoer:)

Nå kan jeg jakte på den store kjærligheten igjen:) Tinder vettu


Å leve et liv uten internett er det samme som å vente på døden, du trenger kanskje en ny nyre for å leve, men får du den før du faktisk gir opp alt håpet??? Du går og venter, dag ut og dag inn..Når får du egentlig nettet tilbake? det klikker totalt oppi hodet ditt..

Til de av dere som påstår jeg overdriver kan prøve å være uten internett i en uke, om du har levd med internett store deler av livet ditt og har en blogg,twitter,facebook og tusenvis av mennesker som er avhengig av deg, ja då skjønner dere meg godt. Til de av dere som fremdeles mener jeg overdriver skulle gjerne sett meg denne uken jeg ikke har hatt internett, jeg har vært et totalt nervevrak, hadde noen av dere banket på døren hadde dere trodd jeg var en alkoholiker på rehab!

La meg heller sammeligne det med dere som har barn, hadde du likt om noen kidnappet barnet ditt?? og lite vet du når du får se det igjen? jeg tror du hadde hatt det helt jævlig du også. Men nå er det endelig tilbake igjen:)

Når jeg endelig fikk internett igjen fikk jeg frysninger, jeg skalv ukontrollert i flere minutter, det er helt forbanna sykt. Internett er hjertet mitt, og uten internett kan man ikke leve! Jeg er tilbake sweeties!.


På tide at jeg tar meg en titt på internett livet igjen, lets go!:) <3 Nå kommer det masse innlegg igjen, jeg går ingen steder! Det kommer også konkurranser litt seinere i dag!

NYE VIDEOER, NYHETER, BRUN & BLID & MYE MER - HELLO SWEETIES!

 • 16.01.2014 - 01:08

Heeeeeisann snuppiser. Jeg vet det er 3 dager siden jeg sist blogget men det skal jeg med hånden på hjertet love aldri skjer igjen. Jeg sier det nå, den dagen det går en dag jeg ikke publiserer et innlegg, så kan dere få nipple twiste meg (det gjør vondt)..


Under kan du se et klipp fra en video som kommer snart...(den handler om kjærlighet til alle som føler seg ensom). Tror den vil bli tatt godt imot av alle sammen, hva skulle dere gjort uten meg? :).

Er vel ikke så altfor mye som har skjedd siden sist, kanskje litt. Gleder meg til nye sesongen av Norske Talenter, det er jo alltid like morsomt, denne gangen tror jeg blir like bra (uuhm). Ellers så har jeg vært og tatt sol (Brun og Blid) tok en time sol, og når jeg sier en time sol så mener jeg ikke 20 minutter som i en soltime, jeg mener 60 minutter fordi jeg er blåst i hodet og ønsker å være veldig brun på denne tiden av året.

Under ser du en liten video fra idag når jeg var på brun og blid. Når jeg kom inn i det ene rommet hadde ikke den personen som var der før meg vasket solsengen etter bruk, du burde virkelig skamme deg din idiot. Det sto en kjeks pakke på gulvet, den kastet jeg i bosset (til pass deg deg). Neste gang vasker du opp etter deg, slik som jeg alltid gjør (se video beeelow)...

Nå er det snart 2 mnd siden jeg var ute på byen, ja, jeg har holdt meg unna alkohol en stund (drakk på nyttårsaften da).. Så i helgen braker det løs, pass på liksom!. Så slenger med et throwback bilde fra 2013, tatt nede i sentrum:):):)


Skal sette opp en konkurranse fra Brun og Blid i morgen til dere, så kan dere også få litt sol på kroppen. Jeg har en video jeg også vil vise dere, har veldig mye bra til dere. Nå må jeg nesten avslutte så jeg kan begynne på de andre innleggene mine, slik at de blir postet i morgen formiddag. Love you all og stay blessed! Sier det igjen, elsker alle sammen som er fast leser av denne bloggen.

Jeg gjør mitt beste for at dere skal få en bedre hverdag, det tror jeg dere gjør av å lese denne bloggen. Ser du? jeg sier jeg skal stoppe men fortsetter (hjerneskade)...Men før jeg avslutter, jeg skal blogge og holde dere oppdatert flere ganger daglig. Jeg kan ikke stoppe opp i 1 til 3 dager osv. Det burde vært forbudt å holde på sånn (skjerp deg Rene)!.. See you sweeties!

NÅR REKLAMER IKKE PASSER INN I NYHETSARTIKLER PÅ NETTET (LOL)

 • 11.01.2014 - 21:05Du har sikkert sett det før når artikler på internett har reklame på siden som ikke helt passer inn ved siden av artikkelen?. Noen ganger er det sikkert dumt av meg å le, men når reklamen POPPER opp på hele skjermen kan jeg ikke noe for det.

Over ser du en annonse jeg kom over i går på side2 sine sider. Artikkelen handler om selvskading, men reklamen på siden passer vel ikke akkurat helt inn? eller?.. Nei, det var dagens epic fail. Og slike feil er det overalt, hele tiden...

Barn som er skadet med en mobilreklame  vedsiden av med teksten " I am laughing so hard right now!" blir vel litt dumt? ikke vet jeg!.

Boksefilmer med "keep him fighting fit with there 3 belters" rett under en artikkel som handler om kvinner som blir slått av sine ektemenn var vel ikke helt tenkt gjennom? Skulle nesten tro det var Chris Brown som hadde godkjent trykket før det ble publisert.

COMING SOON...

 • 03.01.2014 - 15:54

Gooooood fredag og god helg alle snuppiser. Hvordan går det med dere? med meg går det bare fint, takk som spør. I disse dager holder jeg på med en del ting, det gjør vel vi alle sammen? selvom det sikkert er litt mer spennende når det handler om Kleveland.

Jeg har lovet dere at dette året skulle bli endå mer spennende enn 2013, og det kan jeg love deg det blir. Dette var bare en kort liten update, har ikke tid til å skrive mer akkurat nå, må løpe.... frokosten min ser dere under, så kan dere #tagge renespiserreker på Twitter!

Rockstar <3 

10 KLEVELAND INNLEGG VI IKKE GLEMMER FRA 2013

 • 30.12.2013 - 15:54

Heeeey alle snuppiser. Du har sikkert sett det på nettaviser nå i det siste, overskrifter som 10 store øyeblikk vi ikke glemmer fra 2013, det er nettopp det jeg har tenkt å vise dere nå. Dette året har jo det skjedd mye, jeg snakker ikke bare om litt heller, men veeeldig mye. Det var dette året bloggen startet, og hvem skulle tro at denne bloggen ble så stor? nei ikke spør meg.

Jeg skal ikke skrive så veldig mye angående det, for dere som har lest bloggen fra dag 1 (love you) har fått med dere alt som har skjedd. Til de av dere som sikkert ikke husker alt sammen, her er de 10 største øyeblikkene ingen vil glemme. Hvorfor? fordi det er innlegg som de fleste har lest og som er blitt brukt i media, og ikke minst fordi innlegget er nyttig!


Hvorfor gutter hater på meg! Dette innlegget skrev jeg etter at noen kvinner hadde skrevet til meg på Facebook innboksen, de hadde spurt om diverse sex greier. Disse kvinnene hadde typer, så jeg skrev innlegget om at damen din går bak ryggen din. Det var også fordi at når jeg gikk på byen så spør gutter om jeg kan "hooke" opp damer for de. Innlegget ble delt av over 16.000 over natten, det ble også lest 100.000 ganger, inkludert at det er over 1200 kommentarer, 99% av de er negative..but still. 

Innlegget kan du lese (her)


Jenter / damer syter alt for mye når de har mensen, det gjør jo ikke vondt, samme når dere føder barn!

Tro meg, jeg vet mensen kan gjøre jævlig vondt for dere kvinner, det sier jo seg selv?. Innlegget skrev jeg når Facebook feeden min florerte av statuser som lød slik: Mensen er så jævlig vondt, gi meg smertestillende ASAP. I den duren der, slik var statusene fra kvinner, og jeg? joda, jeg ville vri om på at det ikke var vondt, hvorfor? har ikke peiling.

Jeg skrev at det føles ut som et ballespark, og et ballespark gjør ikke vondt?... Innlegget ble delt nesten 2000 ganger og fikk over 600 sinte kommentarer, ble også lest av 65.000! Innlegget kan du lese (her)

(Nei, det er ikke jeg som røyker, det er en penn tror jeg det var?)..Dont smoke <3

Har du skiftet profilbilde ditt til en sjiraff på Facebook? alle kan se passordet ditt!

Dette innlegget husker jo hele Norge, det var for knappe 2 mnd siden når alle begynte å skifte profilbilde til en sjiraff. Dette var jo egentlig bare en uskyldig lek, en slags gåte som ble populær på Facebook. Klarte du gåten fikk du beholde ditt profilbilde, svarte du feil måtte du skifte profilbilde ditt til en sjiraff. Jeg logger plutselig inn på Facebook og der ser jeg alle mine venner har sjiraff som profilbilde, jeg tenker whaaat? hvorfor?.

Jeg søkte da opp på google og fant ut at det var en gåte, alle hadde det gøyt med dette, helt til jeg var litt dum. Jeg skrev at det var virus i sjiraff bilder på google som hackere sto bak (lol),alle kunne se passordene til hverandre på Facebook. Folk fikk panikk og jeg hadde faktisk det innlegget i utkast i 24 timer før jeg postet det, om det var bra eller ikke at jeg postet det får være en annen sak.

Alt var oppdiktet, men folk trodde på det, det ble fort spredt overalt. Hvorfor skulle Facebook brukere få virus av en sjiraff? men ikke jeg som selv brukte en sjiraff i bildet jeg hadde postet på bloggen min (se under)? skjønner? hehe. Det er mye man kan si, men at det fikk mye oppmerksomhet er det ingen tvil om. Flere millioner besøkte bloggen, det var herlig.

Etterhvert skrev alle verdens nettsider om innlegget mitt, og ansiktet mitt poppet opp på alle nettsider du kan tenke deg, ja til og med CNN skrev om det. Over 46.000 delte innlegget på kort tid, det er Norges rekord på en bloggpost.

Les hele innlegget (her) 

Her kan du lese utfallet av innlegget (her)

Nå blir også korset i gravsteiner fjernet vekk!

Vi husker alle hva som skjedde angående Nrk og korset? ansatte ble nektet kors på jobben. Det samme skulle jo skje med gravsteiner, at korset fjernes. Hvordan dette skulle være mulig må du ikke spørre meg om. Innlegget ble delt av over 7.200 stykker og 75.000 leste det. 

Les hele innlegget (her)

Dette blir Norges nye flagg!

Det samme som med gravsteinene (over), Norge skulle også få nytt flagg, nesten. Innlegget ble skrevet kort tid etter at korset i gravsteiene skulle bli ulovlig, det ble også et veldig populært tema. Faktisk så ble det så populært av noen på Facebook lagde 2 flagg grupper.

Disse gruppene var "NEI til nytt flagg" som i skrivende stund har 41.996 medlemmer og "behold det gamle Norges flagget" som har 17.087 medlemmer i skrivende stund. Disse gruppene ble då opprettet etter bloggposten jeg publiserte. Under kan du se printscreen av gruppen... Les hele innlegget (her)

Forslaget mitt (under) C'en står for Change, siden det var så mye drama i Nrk (duuuh)..

Denne shortsen for kvinner er voldtektssikker med kodelås!

Faktisk en av de mest geniale tingene jeg har funnet på nettet. Shortsen er laget for kvinner som føler seg utrygge når de går aleine. Den er så slitesterk at ikke engang en kniv kommer gjennom. Innlegget ble fort populært og det ble delt av over 3.500 personer ganske raskt.

Du kan se video og lese hele saken (her)

10 grunner til at du bør drikke alkohol!

Vi har alle lest artikkler på nettaviser der forskere har funnet ut av hva som er bra med alkohol, ikke sant?. Noen ganger er det farlig å drikke, noen ganger er det sunt, det er noe som går frem og tilbake hele tiden. Jeg gjorde mitt beste og fant den løsningen som passer alle sammen, så lenge du er 18 då. Innlegget er nøye og tallene korrekt. Så om du lurer på hva som er bra med alkohol kan du lese 10 grunner til at du bør drikke alkohol.

Les hele innlegget (her)

Hvorfor fjerner jenter øyenbrynene for å så tegne på nye? makes no sense!

Ikke misforstå meg nå, jeg elsker jenter med masse dull dall sminke osv, men hvorfor fjerne øyenbrynene om du har fine og perfekte? for å så tegne på nye? det gir jo ikke mening?. Jeg ser det er mange som gjør det, og tro meg det er jenter som får det veldig bra til, men noen ser faktisk ut som de gir en god faen, pikk er pikk tankegang, yolo?!

Jeg mener altså at om du har fine,vakre hårstrå over det lille øyelokket ditt bør du ikke nappe eller vokse / barbere det vekk for å så tegne på nye med spritusj!

Hele innlegget kan du lese (her)

Vil noen adoptere en sloth? 7 sloths søker hjem hos en dyreelsker!

Tro meg, denne dagen var ikke mobilen min i ro i et sekund. Minutter etter at jeg postet innlegget om at jeg hadde sloths (dovendyr) så ville alle adoptere en, ja for jeg hadde jo adoptert 7 stykker fra Costa Rica når jeg var der på ferie (duuh).

Det ringte familier som spurte om hva de spiste, kunne de bo i pappesker? kunne de vært sammens med barn? det var ville tilstander kan man si. Jeg hadde 300+ ubesvarte anrop på kort tid, jeg var nødt til å slå av mobilen i et par timer! Facebook chatten min gikk også amok, desverre skjedde det noe forferdelig trist, de falt ut av flyet som skulle til Norge.

Hele innlegget kan du lese (her) og når de falt ut av flyet (her)

Det er ikke greit å være feit, feite lyger til seg selv!

Dette var et gjesteinnlegg fra en annen blogger, noe som over 900 kommentarer tar feil av. Innlegget er delt over 6500 ganger. Innlegget er postet på min blogg,men det er et gjesteinnlegg. Innlegget er kun ment slik: Overvektige snakker stygt om de tynne, de tynne snakker stygt om de tykke, skjønner?.

Om alle kan fokusere på seg selv, da hadde alt vært så mye bedre. Men med engang noen nevner dette med overvektige blir det kjempestor debatt, det samme hadde det vært om det var omvendt ( innlegg om de tynne ). Det var det som var poenget til denne gjestebloggeren, at alle rakker ned på hverandre, noe vi må slutte med! Jeg personlig har ikke noe imot overvektige, vi er alle forskjellig, vi kan ikke være samme vekt og høyde alle sammen.

Det er de som har fulgt denne bloggen et helt år nå, de har fått det med seg at jeg syns at damer med former er pent og fint, derfor velger jeg å ikke legge ved det bildet som skal være her (bildene i innlegget - det er ikke greit å være feit)..

Hele innlegget kan du lese (her) og btw, les mitt innlegg om du ikke har gjort det. Det innlegget finner du (her)

 Vi blogges, one love!

STOR DILDOSAMLING INKLUDERT BATTERIER SELGES BILLIG M /MER

 • 16.12.2013 - 14:20


Det er ingen tvil om at folk selger mye rart der ute. På nettstedet finn har jeg tatt meg en liten titt og funnet frem noe av det rareste, helt uten tvil. Noen må selge dildo samlingen sin for og få betalt en husleie, da er det gale.UPDATES & SÅNNE TING!

 • 11.12.2013 - 20:43

(Screenshot fra mobilen)

God kveld snuppiser!. 

Et par dager siden jeg har blogget så på tide jeg oppdaterer dere litt. Har vært en del opptatt med litt forskjellig, jeg var jo på Norske talenter, som ble spilt inn i helgen! Så følg med 29 januar 2014, då sendes det fra Bergen. Noe mer trenger jeg ikke si om den saken (popcorn i halsen). Jeg har også masse andre spennende ting som skjer, så det blir jo artig og følge med på. Ellers har jeg det bra, har du? <3. 

Dette er sånne kjedelige innlegg jeg hater og skrive, men når jeg ser hva annet drit andre bloggere skriver om, som feks hvilket nytt kaffekrus de har kjøpt på nille (sier ikke noe stygt om nille) men du skjønner hva jeg mener. Dessuten føler jeg at jeg må holde dere oppdatert med hvordan det går, jeg kan ikke bare forsvinne, dere kan jo bli redd for meg.

Skal ihvertfall få blogget som vanlig nå, 3 dager uten noe særlig blogging funker ikke for meg vet dere. Ha en kjempeflott kveld!<3

IKKE KALL MEG JUSTIN BIEBER!!!!

 • 29.11.2013 - 18:11Heisann alle snuppiser og god kveld. Jeg bare føler jeg må ta opp en ting, for det irriterer meg litt. Jeg leser på diverse nettsider og forumer at jeg ligner og oppfører meg som Justin Bieber, og det vil jeg ikke at dere skal tro. Justin er Justin, Rene er Rene. Det er ikke gøyt for meg at dere skriver slike ting på nettet, forstå meg rett, jeg har ingenting imot Justin, han er en kjekk gutt og lager god musikk, men jeg vil bli sett på som Rene Kleveland, bloggeren, ikke Justin Bieber. Jeg kan ikke stoppe dere, dere gjør som dere vil, men det irriterer meg og det er ikke kjekt for meg. Håper dere kan respektere dette. 

Jeg har lagt ved noen bilder som folk poster på nettsider, der de skriver at jeg gjør samme som Justin med øynene osv, når han tar bilder. Dette er ikke litt derfor, jeg gjør det fordi då blir bildene litt mer seksuelle, har ingenting med Justin å gjøre. Håper dette var greit forklart, og at dere kan respektere dette innlegget. Dere må ha en flott fredags kveld, nå nærmer det seg Jule måneden, det blir koselig. Jeg har en del konkurranser til dere også. Akkurat nå har jeg en konkurranse ute til dere, i samarbeid med todiefor.se (To Die For) som selger de fineste bikiniene og badetøyet du kan tenke deg. Du kan velge deg akkurat den bikinien du vil ha, gå (HER) for å melde deg på.!

Under har jeg laget en video (ny versjon) av hvordan du får Justin Bieber sin swag. I denne omgang er det snakk om hvordan du får buksene til Justin, helt gratis!.

NÅ KAN DU GÅ TOPPLØS I ALLE SVØMMEHALLER I NORGE

 • 29.11.2013 - 15:22Gledelig nyhet alle sammen.

Det har lenge vært slik at svømmehallene her til lands ikke tjener like mye de hadde håpet på. De fleste hallene går med underskudd og det har vært flere møter for hvordan dette kan rettes opp igjen. Mange kvinner ønsker at de kan gå uten bikini eller en badedrakt. Vi kan ikke tillate at kvinner går helt naken, men vi kan og vil tillate at kvinner går toppløse. At bryster skal stues vekk er ikke riktig.

Når menn kan gå i speedo og i bar overkropp, kan også kvinner gjøre det samme. Det er mange menn som har større pupper enn kvinner, selvom det ikke har noe med saken å gjøre, så fikk vi ihvertfall frem poenget og at forslaget gikk i boks. Når menn kan bade toppløs, hvorfor ikke kvinner? om de ønsker det selv?. Jeg tror ikke dette vil bli et problem for oss, når man kommer til en svømmehall så kommer man her for å svømme, puppene vil man ikke se så mye ettersom kvinner svømmer i vannet.

Om det blir slik at menn ikke kan oppføre seg vil vi kaste de ut på sekundet. Handlingen er inspirert av svenske feminister, som lenge har kjempet for nakne bryster i offentlige svømmebassenger. Kvinner skal kunne føle seg som ekte kvinner, og ekte kvinner vil vise frem sine pupper, enten de er små eller stor.

DIN FORBANNA TREIGE HO*E

 • 26.11.2013 - 00:05

God kveld alle sammen. Ja du tenker sikkert på hva som er gale? det har seg sånn at den nye drittmobilen ikke gir meg gode signaler. Når det ringer så høres det ut som en hore i andre enden som er på jobb, det er bare sånn stønning og hakking om du skjønner. Det irriterte meg noe helt sinnsykt, så jeg måtte utenfor og da virket det helt fint. Men problemet var bare at jeg måtte trykke på noen innstillinger, så var mobilen fin og rask, nå er jeg glad. Så jeg tok noen bilder med den, det er så kjekt når alt ender godt, det syns jeg.Musikkvideoen til Timber er ute btw

GET TANNED, VINN VINN VINN!

 • 12.11.2013 - 13:43

Suuup peepz? eller snuppiser som jeg pleier og si, herregud asså!. Hvordan står det til med dere? her går det bare inn i helvette bra, livet går ihvertfall, jeg skriver jo?. Eg har en del ting på gang nå, og det blir spennende skal jeg si deg. Jeg må nok en tur til oslo om en liten stund, noe mer om den saken kan jeg desverre ikke si (har ikke lov, fuck). Hadde jeg bare kunne skrevet ned alt jeg har på menyen til dere hadde dere sagt "fy faen Rene Kleveland er så jævla perfekt", men jeg kan desverre ikke si så mye, og tenker du jeg bare skriver det for å skrive det, så syns jeg det er litt synd. Dere får se, det er umulig og IKKE se meg når det skjer, du kan si jeg er 2 meter fra deg (oooh weee). 

Nei, i dag har jeg tatt solarium og svart på masse mail, det er alltid så kjekt. Så dette var vel egentlig bare en liten update, må jo vise dere hva jeg holder på med <3. Dere må ikke glemme at jeg deler ut solkort frem til jul, kall meg gjerne en julenisse, gavmild er jeg. Jeg har også en konkurranse hvor dere kan vinne for 1000 kr i klær fra Zoovillage.com, begge linkene finner dere under bildene. Ha en fin dag videre, snuppiser, one love.


Her kan du vinne solkort på 1000 kr, http://renekleveland.blogg.no/1383999731_konkurranse__vinn_sol.html

Her kan du vinne klær for 1000 kr http://renekleveland.blogg.no/1384190980_konkurranse__vinn_100.html

Get tanned bitchez!


DETTE SKJER DE NESTE DAGENE

 • 31.10.2013 - 15:28


God dagen alle sammen. Jeg prøver så godt jeg kan og oppdatere her men det skjer så mye på en gang. Jeg må skrive en liten update så dere får det med dere, har jo dere som er dønn fans. Nå på lørdag skal jeg og min fetter på Norske talenter nede i byen klokken 10.00, dette går rett i boks håper jeg.

Jeg har ihvertfall beaten og alt klart, sangen kan vi begge utenatt. Etter vi har vært på Norske talenter skal jeg på noen intervjuer, så det blir jo også kjekt. Seinere når det nærmer seg kveld blir det byen, må jo feire at over giraff innlegget mitt gikk ut til 38 millioner mennesker verden rundt iløpet av helgen og alt annet som har skjedd (intervjuer, etc).

Det som også skjer er at jeg har flere konkurranser til dere, jeg har fått mer extensions fra mine sponsorer som jeg skal dele ut, extensions konkurransen tenker jeg og legge ut i dag. Jeg har også solkort jeg venter på, så då blir det også nye brun og blid konkurranser, så då blir dere fin og brun, det er jo vinter snart.

Alt som skjer på Norske talenter skal vi også filme, så videoen kommer ut iløpet av lørdagen. Det blir også en del annet som skjer, men det tar jeg når det kommer. Bare følg med, er veldig mye styr nå. Vi blogges.

JEG ER NORGES SMARTESTE PERSON! 38,5 MILLIONER HITS!!

 • 29.10.2013 - 15:50Heisann og god ettermiddag alle sammen. Det har vært helt sinnsyke dager siden lørdagen når jeg skrev om giraff viruset her på bloggen. Så kjent som jeg var fra før så topper jeg hele driten igjen med så inn i helvette mangen hundre tusen lesere, hvem får det til? Rene Kleveland er svaret. Det jeg syns er litt morsomt er dere som mener jeg IKKE er smart, hvorfor er jeg ikke smart når jeg kommer på en sånn gjennnomført plan da? og når hele verden deler innlegget mitt og det går ut til 38.5 millioner mennesker, tro det eller ei. Ifølge flere nettsider blir jeg kalt for ting som dette: genius blogger from Norway, og det stemmer som bare faen. 

Ingen andre enn meg kommer opp med så gjennomførte innlegg. Når hele facebook hadde giraff bilder som profilbilder, hvorfor ble de iløpet av helgen, en etter en fjernet? fordi alle trodde på meg og det jeg skrev om "viruset". Jeg må også si at jeg kan mye om data, hallo? se hva jeg har skapt på nettet?. Jeg må jo også ta med at flere hundre nettsider har trykt opp bilder av meg og skrevet overskrifter som dette: This guy is smarter than you, eller: the legend behind the giraffe hoax, eller: Rene Kleveland, Norges største blogger. 

Det er mye man kan si om meg, men en ting skal alle være enig, jeg er så inn i helvette smart. Denne uken skjer det en god del, på lørdag stepper vi opp på Norske talenter kl 10 om morgenen, så det blir jo artig (fnis). Et par intervjuer blir jo det også,men det er jo bare kjekt. Ellers koser jeg meg virkelig nå, elsker livet mitt og kjendistilværelsen, og takker så klart for at alle elsker meg. Dere betyr mye for meg, og jeg må bare avslutte med at jeg har kjøpt for 5.000 kroner i klær i går kveld, cashing (legger ut shopping listen og bilder seinere), penger ikke noe problem liksom!. Ha en superfin tirsdag. Vi blogges

Jeg er et MONSTER i disse dagen! 

Jeg kom også over endå et blogginnlegg om meg tidligere. Dette innlegget var litt annerledes enn de andre, dette likte jeg! Sjekk hva Ronja Alexandra skriver om meg på bloggen sin under (fikk lov og dele). 10.000 tomler opp til deg! Her er bloggen hennes (trykk her)

Herlighet som mange av dere syter over innlegget Rene Kleveland skrev på bloggen sin om dette giraff viruset. Er det virkelig verdens undergang for noen av dere, eller? Tenkte jeg skulle si min mening om denne saken, for jeg er langt i fra den som setter meg på bakbena og blir dritforbanna på grunn av denne spøken. 

For det første så viser det seg at Rene er en ganske smart gutt med mye kunnskap om data og it. Det er langt i fra hvem som helst som kunne kommet opp med en spøk så bra som denne. Den er faktisk så bra gjennomført at 40602 stykker har valgt og dele innlegget med sine venner på Facebook. Det sier meg også noe om hvor bra gjennomført innlegget er når så mange i media norge faktisk må skrive på sine nettsider og nettaviser at innlegget er en spøk, at det faktisk ikke finnes noe giraff virus. På min venneliste på Facebook var det utrolig mange som hadde byttet om profilbildet til et giraffbildet, men så fort Rene sitt innlegget ble postet og spredd forsvann dem en etter en.Så, var dette en dårlig spøk? Langt i fra, den slo såpass an at Rene satt dagen etterpå med over 200.000 lesere. Jeg ville nok ikke tiltrukket meg lesere og oppmerksomhet på denne måten selv da jeg tror all den negative responsen hadde blitt litt i overkant for meg, men all cred til Rene for at han takler den stormen han nå opplever.

Jeg skal være helt ærlige med dere, da jeg først leste innlegget jeg trodde på det, nettopp fordi innlegget var så bra gjennomført. Men jeg har vært på Internett såpass lenge at jeg vet jeg skal sjekke opp sikre kilder før jeg blir panisk. Da jeg søkte opp og leitet etter flere kilder som kunne vise at giraffgåten egentlig er et virus fant jeg ingenting, og da skjønte jeg med en gang at dette var bare en spøk. For det hadde vel vært merkelig om det kun var Rene som satt med all denne informasjonen, og samtidig var den eneste som informerte om det? Jo, veldig, veldig merkelig.
Folk er rett og slett alt for naive og godtroende. Her tar vi ting for en god fisk med en gang å blir like gjerne panisk uten at vi i det hele tatt tenker tanken på å sjekke det nærmere opp. Jeg må nesten le litt, jeg! Kan se for meg at mange av dere blir litt furt og sint over at jeg skriver dette, men det er jo faktisk sant. Tenk litt over det, så skjønner dere.

Når dette er sagt så vil jeg verken si meg enig eller uenig når det kommer til spørsmålet om hvorvidt det var nødvendig av Rene å skrive dette innlegget eller ikke. For og være helt ærlig så bryr det meg veldig lite, både innlegget og intesjonene hans med innlegget. Jeg sliter liksom litt med å føle med alle som ble skremt og redd, for hadde dere hatt det som kalles nettvett hadde dere sluppet å bli helt paniske. En ting man alltid bør gjøre når man er på nett og leser noe som man føler seg truet eller truffet av er å gjøre research FØR man skaper panikk. Det var ikke Rene som skapte panikk, det var faktisk alle de andre som tok dette for en god fisk å spredde innlegget som ild i tørt gress!

Her kan du lese giraffinnlegget som har over 40.000 likes http://renekleveland.blogg.no/1382750304_har_du_skiftet_profil.html

Les også hvorfor gutter hater på meg som har 16.000 likes her http://renekleveland.blogg.no/1369432867_hvorfor_gutter_hater_.html

JUSTIN BIEBER - IKKE LE, JEG BANGER BITCHES

 • 23.09.2013 - 00:52HER VAR NESTEN DRØMMEJOBBEN MIN PÅ 4,3 MILLIONER I LØNN I BOKS - (BILDE)

 • 18.09.2013 - 15:11

Heisann og god dagen alle sammen. Jeg fikk en melding i innboksen på Facebook i dag, og lite visste jeg at det var drømmejobben som snart var i boks. Første meldingen var om jeg ville ha en drømmejobb, selvfølgelig vil jeg ha en jobb der jeg kan tjene flere millioner. Ja, det er en jente og hun er på vennelisten min, så om noen av dere som leser bloggen min er mer engasjert og villig til og ta denne jobben, gi meg en lyd så kan sikkert dere tjene 4,3 millioner i lønn, denne jobben skal bare gjøres en gang.

Og når jeg får beskjed om at jeg kan tjene 4,3 milloner så takker man ikke nei? men det var litt for godt til å være sant. Se printscreen av samtalen under.

 

Jaja, noen ganger er ting for godt til og være sant. 

Har du fått slike tilbud før? Vi blogges

ERNA SOLBERG ER NY STATSMINISTER - HER ER HELE LISTEN OVER TING SOM BLIR BEDRE :)

 • 10.09.2013 - 00:24

STATSMINISTEREN VÅR

 Gratulerer til Erna Solberg som er blitt vår nye statsminister. Det har vært et bra valg og jeg har ikke stemt selv, det gjør jo ikke noe, jeg hadde troen på Erna. Her er ihvertfall hele listen over ting som blir bedre i Norge. Det kunne ikke vært et bedre parti som vant valget i år. Let's go..
1: Alle utesteder blir nå åpent frem til 04.00, alkoholsalget stoppes 0345. Dette gjelder alle nattklubber i hele Norge.

2: Snus,tobakk og sigaretter blir 34% billigere.

3: Øl salget er åpent helt til butikken stenger. 

4: Det er ikke noe som heter smugling lengre, du kan ta med så mye øl,vin,tobakk,snus og sigaretter du vil fra dannmark og sverige.

5: Kino billetter blir 25% billigere

6: Mindre skatt

7: Gratis barnehageplass og flere barnehager skal bygges

8: Nrk lisensen fjernes fra 1 desember, så nå slipper du og betale lisens for en drittkanal du sikkert skjeldent ser på

9: Egen park der narkomane kan være i fred, med masse flotte benker

10: 3445 kr ektra pr måned til alle under 29 år som går på trygd fra Nav

11: Kontantstøtten økes med 30%

12: Engangstønad når du føder blir satt opp til 45.500

13: Bompenger skal ikke betales fra og med 04.11.2013

14: Gratis tannlege til alle Norske statsborgere, kan benyttes en gang pr år.

15: Eldreomsorgen blir skjerpet, alle gamlehjem blir pusset opp. De eldre får også mer i pensjon.

16: Alle elever får 8 ekstra fridager fra skolen. Et frikort til hver eneste elev vil bli delt ut 6.10.2013 til alle elever i Norge. Dette frikortet kan du bruke når du vil ta en fridag fra skolen. Brukes når du skal til tannlegen eller andre ting som begravelse osv. Dette frikortet gir deg fri en hel dag. 

17: Alle som er syk fra jobben får betalt lønn, ingen sykemelding er nødvendig fra 8.10.2013

18: Alle butikker blir åpent på søndager, dette gjelder butikker som rema 1000, ica (matkroken) og coop butikker. Alle butikker vil også selge alkohol på søndager helt frem til stengetid.

19: Bor du i Bergen får du gratis inngang på brann sine hjemmekamper, dette gjør vi for å fylle opp stadion.

20: Kondomer på butikken blir gratis, så lenge du kan bevise at du skal ha samleie kort tid etterpå. Dette gjør vi for å IKKE fylle opp sykehusene med unødvendig plass. De pengene vi sparer på dette kan vi heller bruke på gratis kondomer, kun en pakke pr kunde, prøver du og skifte klær for å få flere pakker vil du bli politianmeldt.

21: Man skal ikke lengre betale for sin egen død, begravelsen blir nå dekket av staten, inntil kr 74.000 kr.

22: Det blir heller ingen arveavgift fra og med 28.11.2013

Listen er så utrolig lang, men det var vel det viktigste.

 

Vi blogges:) xoxo

SAY WHAT, DERE FÅR TESTE SMINKE, JEG FÅR VERDENS STØRSTE NETTBRETT (19 TOMMER)

 • 09.09.2013 - 14:53

VERDENS STØRSTE NETTBRETT

Heisann alle sammen, how ya doin?

Som de fleste vet så får de beste bloggerne i Norge teste ut diverse produkter, jenter får teste ut sminke og masse annet drit, men gjett hva jeg har vært så heldig med? vel, verdens største nettbrett, den kom med bring tidligere i dag og jeg har for å være helt ærlig, ikke brukt eller hatt noen tidligere nettbrett modeller, så hva jeg kan si om dette nettbrettet er vel ikke noe negativt, men fy faen for en skjærm det er på den. 

Dette brettet kommer ut for salg nærmere juletider sies det, jeg har fått testet ut en del på det men har ikke satt meg skikkelig inn i den endå, har bare lastet ned instagram og twitter på den.

Hva prisen vil ligge på vet jeg heller ikke, men alt jeg vet er at jeg er en av de første i Norge som får teste den, og ja, jeg får beholde den.Blogg livet er herlig, ikke sant? Jeg kommer nok til og gi den til en av dere lesere, ha en konkurranse om det er noen av dere som vil det?

Vi blogges <3

Her er det som står på produkt beskrivelsen på papirene som følgte med

Powerful, Full HD Entertainment. 

ASUS delivers vivid visuals thanks to the latest Intel® Atom? Z9000 processor (3.6GHz) and a 178° wide view angle, 1920 x 1200 Full HD IPS display.

1920 x 1200 native resolution for vivid visuals and 178° wide viewing angles to reduce color shift.

Intel® Atom? Z9000 processor (3.6GHz) with 4GB memory.

Up to 20 hours of battery life. 

Dual speakers with Beats By Dre Technology for incredible sound.

Only 9.5mm thick and 1580g in weight.

Seamless video streaming with Miracast.  

NYHET BROES & HOES - MEG OG ANNE ER.........

 • 05.09.2013 - 19:23

Venner igjen :)

Siden jeg blir nødt til og holde mine lesere oppdatert med info om hva som skjer i hverdagen min og ikke minst nyheter verden over, blir jeg nødt til og fortelle dette også:)!. Meg og anne er venner igjen, selvom vi egentlig ikke har vært noe uvenner sånn egentlig. Sist jeg snakket med hun var rett etter 17 mai når det skjedde en liten dum episode på downstairs. 

Det har skjedd mye drama og det ikke alltid like lett og følge med, men dere elsker jo tydligvis og lese bloggene vår, så det jeg kan si nå er at dere kan forvente masse videoblogger av oss allerede neste uke,  der vi mindfucker dere. Så nå vet dere ihvertfall det, vi er blitt venner igjen og alt er all good in the hood!.Her er en videoblogg, perfekt nå som skolen er begynt igjen, lær dere engelsk :) 

Vi blogges snuppiser:)

 

HVOR I HELVETTE ER MINE LIKES?

 • 29.08.2013 - 17:06

Ja, livet mitt er så og si ødelagt nå, jeg vil ikke lengre leve, jeg vil dø. Hvilken grunn skal jeg ha for å leve?!!! Hva er det nå tenker du? vel, det er fordi at facebook har et forbanna problem og det er at alle de største innleggene er ødelagt, ødelagt? ja, dere vet hva likes er? likesene på innleggene er forsvunnet pga facebook er klikket, eller er det blogg.no som seriøst har fått problemer, og det gjør meg forbanna!. Det er da bare likes Rene? nei, ikke for meg kjære deg. Likes viser jo hvor mangen som faktisk har delt et innlegg, hvor mangen som har lest det eller som er interesert i det innlegget jeg skriver. 

Det som er problemet er at jeg mangler over 45.000 likes, og ja, det er en god del, ikke sant? slike ting gjør meg ikke bare sint og forbanna, men det irriterer meg noe jævlig!. Jeg har sendt blogg.no en mail så håper de får fikset opp i problemet, med mindre problemet ligger hos facebook, hvem vet. Jeg har søkt litt rundt på google og funnet frem at det samme skjedde for cirka 5 mnd siden med utrolig mangen brukere på tumblr, men problemet ble fikset opp i bare noen timer senere. Flere brukere som hadde oppmot 500 likes hadde 0 likes på de fleste innleggene, men det ble da fikset opp igjen slik at det var 500 igjen. Jeg savner 16.000+ likes på et innlegg, der har jeg bare 31 likes nå, og på et annet innlegg savner jeg 2000 likes, der har jeg også bare 31 likes. Så det som har skjedd er at utrolig mangen av mine innlegg som har flere tusen likes på, er nede i 31 likes, så om du ser det, så vet du hva grunnen er, selvom du sikkert ikke bryr deg om det, men det gjør jeg. 

Innlegget under er et gammelt printscreen, det har nå 167 kommentarer (se bilde nummer 2)

Over står det 555 likes, men det var 835 likes for et par dager siden. Men se nå? (under) 31 likes! (alle mine innlegg er 31 likes)


Og så har vi hvorfor gutter hater på meg, det skal egentlig være nesten 16.000 likes

Det er et gammelt printscreen, så det har nesten 16.000 likes, men nå? (se under)

Alle forpulte innlegg!.....

Dere vet også det innlegget hvor jeg skal prøve en fødselssimulator? vel, det hadde et par hundre likes, og dere vet jeg trengte likes på det slik at jeg kan se hvor mangen som er interresert i om jeg skal prøve det ut eller ikke, ettersom jeg har skrevet en del om mensen før. Det innlegget har ihvertfall også gått ned til 31 likes, så alt sammen er bare gått til helvette, HELVETTE!!!

Her er et printscreen fra facebook, det samme skjedde for 5 mnd siden og alle nettsider hadde 0 likes på alle innlegg, men det ble fikset etter kort tid.Måtte bare gi dere beskjed, ettersom et par folk spør meg hva som skjer med at de innleggene mine med 16.000 likes er nede i 31 likes, fuck!. Håper bare det blir fikset snart. Hun som har laget designet på bloggen min mente det kunne være en kode i bloggen som var feil, men etter at vi prøvde og sette inn nye bloggkloder i bloggen var problemet der fremdeles, så vi får se hva blogg.no svarer..

Like you care! xoxoxo

Fikses nok til slutt skal du se:) <3

 

NÅ BLIR DET SLUTT PÅ LEKSER ETTER SKOLEN

 • 25.08.2013 - 18:26

Heisann snuppiser. En liten glad nyhet kan vel man kanskje si, spørs hva du selv syns om lekser. 

Siden 2005 har det vært et tema, et diskusjonstema på stortinget har det også vært, men etter åtte lange år, har vi nå kommet til enighet. Lekser skal ikke lengre noen av landets elever lengre ha.Dette vil nok være en gladnyhet for mangen. Lekser skal gjøres på skolen, alle de timene man er på skolen og gjør oppgaver er mer enn nok, man skal ikke gå hjem etter skolen for å gjøre mer lekser, det er et overgrep. Lekser bryter med menneskerettighetene, det ødelegger et barns fremtid. 

Vi kunne ikke bare la barna slippe unna lekser etter skolen, men vi velger og gjøre det med alle barneskoler, ungdomsskoler og vidergående skoler, slik at det blir en løsning alle kan være fornøyde med. At man sitter i 7-9 timer på skolen og gjøre oppgaver er mer enn nok arbeid, hvorfor skal man da tvinge barn og ungdom til og fortsette når skolen er slutt? 

Vi skulle hatt denne ordningen for lenge siden,vi skulle gjort som Digermulen skole i Lofoten gjorde for lenge siden, en leksefri skole. Det er nå 12 år siden Digermulen skole ga elevene sine lekser, det ble det nemlig slutt på i år 2001. Trykk på bildet under for å lese saken om Digermulen skole.For mye lekser kan gjøre mennesker til tapere i fremtiden, de blir rett og slett hjernevasket. Mangen går ut døren hjemme i 07.00 tiden om morgenen, og kommer hjem i 15.00-1600 tiden, er det virkelig meningen at elevene skal sitte seg ned og gjøre endå mer skolearbeid? tenk om lærerne skulle gjort det samme? det skal ikke være vanskelig og se at dette måtte det bli en stopp på.Vi håper ihvertfall at alle elever er positiv til dette, vi er spente på hvordan det vil gå! 

18 BILDER SOM ØDELEGGER BARNDOMMEN DIN

 • 22.08.2013 - 21:19

Vi har alle vært barn en gang, der og då tenkte vi ikke over hvor grisete barnetv og barne filmer egentlig var, men når vi blir voksen og ser tilbake på dette, fy faen så perverst? eller?

Ta bare en titt på bildene under, først har vi et bilde av meg når jeg var liten..

Og seriene som virket så normale :(

1

2

3

4

5

6

8

9

10

11

12

14

15

16

17

18

19

21

Vi blogges, <3

ER DU PÅ STRANDEN OG SOLER DEG? ELLER GRILLER DU? SLIK SER DU UT NÅR DU LEGGER UT BILDER PÅ TWITTER,FACEBOOK ELLER INSTAGRAM

 • 21.08.2013 - 17:31

Er du jente som leser dette kan jeg garantere deg at du sikkert har tatt et bilde av beina dine når du enten soler deg eller når du sitter på stranden, grunnen til at du tar bilder av beina dine er fordi du vil vise den fine brunfargen din, og det er ingenting gale med det, har du fin brunfarge skal du nesten være stolt av det, ettersom vi bor i kalde norge, der vi så og si nesten aldri har så mye sol at det gjør noe. 

Men har du kanskje tenkt på dette? at når du ligger ut slike bilder så ser det ut som pølser? at du griller pølser på grillen? tro meg, mangen av bildene er vanskelig og skille fra bein og pølser. Sjekk ut eksemplene under så skjønner du meg, neste gang du legger ut slike bilder så ha beina på en litt annerledes måte, og ta med litt av kroppen din, ikke bare beina, da ser det nesten ut som grillpølser :)Om du liker dette innlegget kan du bli medlem i denne gruppen https://www.facebook.com/HotDogsorLegs?fref=ts

Under ser du 3 bilder, de 2 første bildene er jente bein, når dere soler dere. Det tredje bildet er pølser, skjønner du hva jeg mener?


GREIT, SKAL JEG TESTE UT FØDSEL SIMULATOR? VISE DERE DET IKKE GJØR VONDT?

 • 19.08.2013 - 23:16

God kveld alle sammen:) xoxo

Som dere kanskje vet og som dere sikkert har lest så har jeg skrevet innlegg om mensen og om kvinner som føder, det gjør ikke vondt osv, kvinner overdriver har jeg skrevet. Innlegget har nå over 600 kommentarer fra dere, og etter at jeg har lest igjennom flere hundre av de, så er det mangen av dere som mener jeg burde prøve ut en fødsel simulator, og jeg har tenkt litt. Jeg tar utfordringen!. (Vil du se meg slik?)

For at jeg skal få dette til, må du like dette innlegget ,slik at jeg kan se hvor mangen som vil jeg skal gjennomgå et "smerte helvette", og om det i det hele tatt er noe interesse for at jeg burde gjøre dette. Dette vil då bli filmet (selvfølgelig), og en video fra dette vil bli lagt ut på youtube og ikke minst dokumentert på bloggen.

Dette gjør jeg for å bevise dere at det faktisk ikke gjør så vondt. Så om dere vil se meg hvordan det er å føde, trenger du bare å like innlegget ved og trykke på "liker knappen" under dette innlegget.

Jeg vil holde dere oppdatert med info og når dette vil skje, men først og fremst må jeg se om det er mangen som vil jeg skal gjøre dette :) Vil jeg skrike som andre kvinner gjør? vel, det får du kanskje vite!

Det blir meg og en kamerat som skal gjøre dette, og det hele blir filmet av preben wergeland, dere vet hvem det er!:)

Her kan dere lese innlegget jeg skrev om at det å føde ikke er noe vondt, samme gjelder mensen (TRYKK HER) eller les under:)!Trykk på liker under om du vil se meg føde på video:)

SLIK JENTER ER MOT OSS MANNFOLK NÅR DERE HAR MENSEN (VIDEO) KJENNER DU DEG IGJEN?!

 • 05.08.2013 - 01:01

Du kjenner deg sikkert igjen i denne videoen jeg nå har laget til dere jenter.Når dere har mensen så kan dere være grei og snill i det ene øyeblikket, i det neste kan dere klikke helt, hvorfor? pga mensen tar over kroppen, akkurat som den skrekkfilmen exorsisten. Dere mener det ikke der og då når dere kaller oss for både det ene og det andre, men vi er ikke noe vonde mennesker, vi gutter når dere er inni den perioden av måneden, vi bare prøver og holde en lav profil, fordi vi vet bare vi sier noe som dere ikke helt liker så kan dere lage tredje verdenskrig..

Men nå var det på tide at jeg lagde endå en ny video, bare at jeg denne gangen kan vise dere jenter hvordan dere behandler deres kjærester, venner, familie osv, når dere har den jævla mensen :) Jeg føler med dere, men håper at dere etter denne videoen føler med oss menn som må gå igjennom et slikt helvette ( no big deal <3 )

Hvordan er du når du har mensen? er du veldig bitchy mot noen? :)

ER DU LEI AV OG BLI KALT FOR EN HORE? (VIDEO)

 • 03.08.2013 - 01:21

Heisann snuppiser, hvordan går det med dere? :)

Det er jo helg så blir ikke så altfor mye blogging, men det blir jo litt, og siden jeg ikke skulle ut i dag (fredag) måtte jeg jo få til noen innlegg, fordi dere er noen veldig fine mennesker, det skal dere absolutt vite. I dag er det lørdag, så i dag blir det ut på byn, partyyyyy!. 

Jeg tenkte og ta opp en liten ting, som overskriften på dette innlegget sier, er du lei av at folk kaller deg for en hore bare pga du er oppmerksomhets syk? du ønsker kanskje og være midtpunktet blandt alle sammen? gjerne på fest eller ute på klubben på byn ? vel, la folk kalle deg for en hore, men du skal vite en ting, du er langt i fra en hore. En hore er en som tar alt på to bein og som kun tenker på det mannfolk har mellom beina. og den som rett og slett ikke har kontroll på fylla, det er en hore.

Om du kjenner deg igjen på denne (bildet under) så er det typisk hore kan man si, om du puler på alt og alle og har sånn type humor, noen spør deg på byn "knulle?" du svarer "har du kondom?" du tenker deg litt om, nei, du trenger jo ikke det, har jo en inni meg allerede, jump in.!Så uansett hvor mye oppmerksomhets syk du er når du er på byen, folk kan gjerne se på deg som en løs kjerring med null i IQ, men det får de bare tro, kan jo være du er det geniet med en høy utdanning, greit, hvem prøver jeg og lure, ingen med høy utdanning går på byen, men du skjønner hva jeg mener. Folk tar feil av andre, vi er alle forskjellig, men jeg syns det er feil at jenter som bare er ute på byen for og kose seg og som gjerne ønsker og vise seg frem blandt gutter blir sett på som løs. Jeg ser aldri på noen som horer,bortsett fra når jeg nærmer meg strandkaien, men det er kun når jeg skal inn i den gågaten for og handle...

Om du kjenner deg igjen på denne (bildet under) er du også litt løs, eller veldig. Om du kliner med 3 forskjellige gutter på en kveld og sier du elsker typen din etter helgen er ferdig, Whore!..

Dette kaller ikke jeg for hore, men greit det skriker kanskje oppmerksomhets syk, men kan godt være hun er en trofast, snill og grei jente, hvem vet, man skal ikke dømme noen uansett.Her er en video, som viser at dere kan være like løs som meg, er jeg hore? nei, fordi jeg går ikke borti alt og alle...

Du er IKKE hore bare fordi du elsker oppmerksomhet, men om du puler på alt og alle og har en horete additude, go ahead!:) <3 

har noen sagt hore til deg før?

FY FAEN SÅ JEG ELSKER DEG

 • 02.08.2013 - 19:15

Helvette så jeg elsker deg, vet ikke hva jeg hadde gjort om jeg en dag mister deg, vet du kanskje tenker at det er dumt at jeg går på tur med deg i bånd, men det er nettopp en grunn for det, jeg vil aldri noensinne miste deg. 

Du er herlig på alle måter, det første jeg gjør når jeg våkner om dagene er og løpe til ditt fine store bur og se at du spiser og har det godt, gjett om det varmer når du hopper og ser på meg, fy faen. Du er gull, du er klumpen min.

 Noen bilder fra i dag, hver tur er mer verdt MER enn 1 million kroner, vet du hvorfor? fordi kjærlighet kan ikke kjøpes for penger, det må oppstå!

BURSDAG I DAG - DOWNSTAIRS I KVELD + WEBCAM LIVE & NYE LÅTER

 • 01.08.2013 - 16:39

Wassup homiez & bitchez? not, snuppiser. 

I dag har jeg bursdag, like i care, så i dag blir det bra med liv. Nå har jeg fått besøk av en kamerat, så det blir vors og webcam live litt seinere når resten kommer ? nye låter kommer også ut, og vi tar turen til downstairs seinere i kveld. Til helvette skål for livet og ha en forbanna fet kveld alle sammen, hvor enn dere befinner dere, skal du  også ut kanskje?

Så langt har eg bare fått drittgaver - dritt mobilOg en pc skjærm som eg ikke hadde 2 fra førog så masse sponsor gaver - happy birthday rene klevelandHar masse masse bilder men må løpe for å kjøpe alkohol, vi blogges seinere!... snakkes snuppiser!

 DOWNSTAIRS

2 DAGER IGJEN

 • 25.07.2013 - 00:07

Heisann alle snuppiser, hvordan går det?

Beklager veldig for lite blogging disse dagene, jeg har kanskje et innlegg for dagen denne uken, og det er på grunn av det går timesvis med innspilling, vi startet på søndag for 4 dager siden og på fredag, altså om 2 dager skal vi ha 15 nye låter ferdig, som du vil se overalt i bergen, tro meg. Dette er låter som vil bange rævholet i stykker, dessuten kommer det en haug med musikk videoer til låtene også, det er helvettes mye på gang, selvom du kanskje ikke se det, men fredag vil denne bloggen ha oppmot 10-15 blogginnlegg, dette er store ting som skjer, dessuten vil du høre en av låtene som vi har gjort ferdig i kveld på utesteder i bergen. Stay the fuck tuned :)

På fredag vil jeg blogge som normalt igjen, men oppmot 5 innlegg for dagen som jeg pleier, er bare forbanna opptatt med dette prosjektet !!

Nytt klipp du kan sjekke ut, kl 21.00-22.00 på fredag skjer det 

TRAMPOLINE FUN FUN IN THE SUN SUN (VI KJØRER NO PÅ) 15 LÅTER UTE PÅ FREDAG

 • 23.07.2013 - 17:35

God dagen alle sexy fucks, det er herlig med sommer i bergen hæ? endelig? ah yeah!.. Nå er det tid for innspilling og jeg har mye ferdig, veldig mye og jeg vil egentlig bare slippe ut alt nå, men det blir på fredag. Så dette var bare et kort lite innlegg for å holde dere oppdatert, herregud dere må jo nesten vite hva jeg gjør på, det er jo en blogg for faen. 

For en liten stund siden tok jeg noen hopp på trampolinen, squat,squat,squat bby. Har masse bilder og videoer til dere, men det må nesten vente litt. Recordig here we go. Love you all, dere er best, ingen protest <3

Selve videoen har ingenting med selve lydklippet og gjøre, men som jeg sa i går så ligger jeg ut småklipp hele tiden, helt frem til fredag, då vil det komme 15 fulle ferdige låter som du kan fyre opp på din høytaler, dette er skikkelige låter, ikke akkurat så mye kuk og fitte, men litt...

Under kan du høre litt av låten ( det du hører er ikke det ferdige resultatet )

OPPDATERING - ALBUM / MIXTAPE UTE PÅ FREDAG, MUSIKKVIDEOER,EXTENSIONS KONKURRANSER OSV - POW!

 • 23.07.2013 - 01:33

Heisann alle snuppiser, beklager for veldig lite blogging denne helgen, eller rettere sagt søndagen da jeg bare publiserte 1 innlegg, og i går (mandag) da jeg ikke publiserte noen innlegg, men grunnen til det er ikke fordi jeg ikke gidder, men fordi jeg holder på med veldig mye akkurat nå, som skal være ferdig til helgen.

Det jeg kan si er at det er et album / mixtape som skal bli ferdig, og på fredag skal det være 15 låter ferdig, så alt blir lagt ut for nedlastning på fredag, så stay the fuck tuned. Og dette er skikkelige saker, hørt kless og kroppen er på stell? dette banger 25 ganger mer. Jeg holder også på med musikkvideo eller en video til hver eneste låt, 5 av videoene er ferdig, så har JÆVLIG mye og legge ut på denne bloggen, og fredag er dagen... 

Et par smakebiter kommer her og der...

Btw: Har extensions konkurranser som kommer i morgen eller på onsdag også, så bare følg med. Love you all

I kveld avsluttet vi klokken 23.30, så var det på en tur på cola automaten for å kjøpe cola..

Så traff jeg dette skjønne snille nurket..herregud så nusselig, er du ikke enig?

Så ble det en runde badminton, mens jeg nyter utsikten over bergen by

I May Play hard, but I am not hard 2 get Vi blogges xoxoxoxoxoxo

HVEM FAEN KLAGER PÅ EN COLA FLASKE?

 • 19.07.2013 - 16:12

Leste et innlegg på om at enæringsforsker Camilla Andersen klager på coca cola sin nye flaske, ikke den 0,5 liters flasken, men den på 0,375 vettu. Hun mener flasker ikke er i riktig retning, det er for mye sukker i de flaskene der, i en 0,5L  flaske er det tilsatt 50 gram sukker, og i 0,375L flaskene er det 41 gram sukker, i begge disse to flaskene er det veldig mye. 

Jeg lurer da på, hva faen skjer med verden? hvorfor må folk bry seg om alt, hver eneste lille ting hakker folk på. Sukker? Cola? kan du ikke være så jævlig grei og bare kjøpe deg en forbanna cola zero om du må klage på at det er for "mye" sukker i 0,375L flaskene? eller drikke olden istedenfor då?Jeg leser videre, bla bla bla, cola gjør folk overvektig osv, er det virkelig noe nytt då? har ikke de fleste barn, foreldre som kan passe på hva barnet drikker da? herregud, det er så ekkelt. Jeg leser videre mens jeg klør meg selv i hodet..

Et barn mellom 2 og 5 år bør ikke få i seg mer enn 30 gram sukker per dag,  og i de nye flaskene til coca cola (0,375L) er det 41% gram, så jeg håper ingen gir ungene sine en så stor flaske med cola. 0,375L, det er virkelig ikke så mye mer enn en liten cola boks, en cola boks er 0,33L, og det er 3 slurker for meg, men nå er ikke akkurat jeg noe barn heller, men det som enkelte personer sier og mener er bare helt på trynet. Jeg kan innrømme jeg drikker faen meg for 10 unger pr dag, om en unge fikk en boks cola for dagen. 

Men nei, det er ikke det jeg reagerer mest på, det jeg reagerer på er at hun ber coca cola ta ansvar, og da spør jeg, hva skal coca cola ta ansvar for da? de produserer vel så mye cola de bare vil, og du ber de gjøre flaskene mindre for at barn ikke skal overgå den sukker begrensningen din? tror ikke det skjer i nærmeste fremtid, cola produserer cola for å selge som faen, ikke for å sitte og tømme cola oppi tåteflasker, oiii der var det 0,230L, stopp!. Dette er nok, neste flaske. Det er ikke slik det fungerer.

Her er hva du kan gjøre, åpne den lille flasken om du i det hele tatt gidder og kjøpe en så liten flaske i første omgang, så heller du litt oppi et glass og gir det til den ungen din, så har du det lille problemet ute av verden. Herregud..

Den lille flasken koster 17 kroner de fleste steder, for 0,375L, jeg tror ikke akkurat det hjelper på de overvektige, det selges fremdeles 0,33L , 0,5L og 1,5L flasker. Og hvorfor coca cola i det hele tatt gidder og selge 4 forskjellige størrelser på cola skjønner jeg ikke, og en ting til, er du overvektig kan man ikke skylde det på noen andre, det er ditt eget problem, kun du kan gjøre noe med vekten din, coca cola har ikke noe ansvar. Stop bitching!..

MEG PÅ VORS & FEST

 • 16.07.2013 - 23:41


NÅR MAN ER 40 ÅR ELLER OVER SKAL MAN IKKE KLE SEG SEXY, DET BLIR FEIL, DIN MENING?

 • 13.07.2013 - 00:28

Leste ett innlegg isted om en som kledde seg "sexy" når hun er 49 år. Debatten var om det var sexy eller ikke når man kommer opp i årene, altså spør du meg så er ingenting sexy når man blir over 40 år, uansett hva man går med av klær. Hvordan kan noenting som helst være "sexy" når man er gammel? greit at klærene kan være sexy, men det som er under klærene begynner jo og se sine siste glans dager? altså, den stramme musen man en gang hadde begynner jo og henge, huden strekker seg og rynkene kommer frem, hvordan kan klær gjøre opp for alt dette?

Uansett ville ikke engang  korsett vært sexy på noen når man nærmer seg 50 år. Det finnes jo unntak da, om man er sånn plastic fantastic / bimbo fra Los angeles som tar operasjoner, botox og trener hver dag for å holde seg i form, det er jeg enig i, de kan faktisk være sexy i den alderen der, men ikke i Norge. Det blir bare feil, veldig feil. Og vi ser jo nesten ikke kvinner som er 50 år gå med sexy klær i norge? nei, fordi det ikke finnes damer på 50 år som ser bra ut, vil ikke engang lukke øynene mine for å se det for meg, my god!.M.I.L.F - en milf er ikke en dame opp i den alderen, kanskje i ditt hode, men i mitt er det damer med barn fra alderen 18-rundt 30-35, det er milf for meg. Greit alle har forskjellige meninger, men går man med sexy klær når man nærmer seg 50 år så tenker jeg bare " hun der vil jo bare tilbake til fortiden, hun vil være ung igjen" bare dumt det ikke er mulig, dessuten minner det meg litt om sånn bordell / horemamma som man leser i avisene eller i media,  dere vet de som bestemmer over horene? de som skaffer horene arbeid og kunder på hotellet? ja, sånn..

Jeg har ingenting imot damer som kler seg "sexy" i den alderen, men jeg syns ikke man på noen måte klarer og skape frem ordet "sexy" ved og kle på seg undertøy fra kondomeriet, eller et korsett fra Victoria Secret, helt umulig for meg, men jeg skjønner jo mannfolk som er i 50 årene, de må jo bli tent av slikt, men når jeg leser mennesker i 20 årene diskuterer om det er sexy eller ikke, så tenker jeg bare wtf? røykt noe?! Men så har vi alle forskjellige meninger og syn på ting her i verden..

Uansett hvor fine klærene er, hvor sexy de er, så spiller det ingen rolle, fordi du er gammel, då er det på tide og kle seg deretter. Hvorfor tror du horer kler seg horete? så folk skal kjenne de igjen vel, hvorfor kler gamle folk seg dritt kjedelig og stygt? fordi de er gammel og venter på sin siste time, samme hadde jeg gjort. Hvorfor tror du advokater går i dress? fordi de er advokater og "viktig", altså, man går i de klærene utifra slik man er som person eller alder, man kan lett kjenne igjen en person, og vite hvordan den personen er bare man ser på klærene. Derfor blir gamle folk som er oppi 40-50 år litt sånn horemamma sjef for alle horene om man kler seg horete. Men greit, fikk man ikke være skitten og vill  i 18-19 års alderen, hvorfor ikke ta igjen den tiden når man er oppi 50-60? :)..

Nei, min mening er ihvertfall at man ikke kan eller klarer og kle seg sexy når man nærmer seg 50 årene, hva mener du? er det mulig?!..

Hva mener du? kan man fremdeles kle seg sexy? etterhvert som man kommer opp i årene?

 

MEDIA LYGER - HVA HAR JEG SAGT?

 • 11.07.2013 - 19:18

Heisann og god kveld alle sammen, how ya doin?

Hva har jeg sagt om at media er fucked up? jeg har sagt det før og jeg sier det igjen, det media skriver skal du egentlig ikke høre på, tro gjerne på de som faktisk skriver mye fakta, som kjendis nettstedet / gossip bloggen Tmz, men noen andre? Nei, never. 

Nå skal jeg ta opp en liten ting om det jeg skrev i går, om at 5 øl i uken kan ødelegge deg, rett og slett ta livet av deg, bullshit skrev jeg, da hadde jeg vært død for lenge siden, og hva dukker i dag opp på en annen nettside? jo, ta en titt under...

10 Juli skriver vg om at øl er farlig og at 5 øl i uken over lengre tid kan ta livet at deg om du drikker så "mye" ifølge nye studier, men som alle vet så leser folk det nettaviser og media skriver, og folk biter faktisk på det de skriver, men slike overskrifter får også folk til og tenke over en ting, bør jeg slutte og drikke alkohol når man kan dø av det? vel....

DAGEN ETTERPÅ (i dag) så skriver kk.no om en ny studie som viser at øl øker blodstrømmen til og fra hjertet ditt. Ser du hvor mye media mind fucker? om du skal gå rundt og tro på alt media skriver og sier blir du til slutt ødelagt, derfor skriver jeg dette innlegget for å bevise at de bare skriver drit, denne bloggen har alle de beste tipsene og er det noe gale med verden der ute, så finner du svaret ditt på denne bloggen. Ikke la deg lure av media, jeg skrev i går om at alkohol ikke dreper deg, ihvertfall ikke 5 øl i uken over lengre tid, noe nye studier viser, ifølge vg. Hva skjer i dag? ny studie som viser at øl er godt for hjertet. Nå vet dere dette også, som jeg skrev i går, alkohol dreper deg ikke, du kan dø av mangen andre årsaker. 

Flere av ingrediensene du finner i drikken har nemlig en del effekter på hjertehelsen din. Sammenlignet med vodka og andre ikke alkoholholdige drikker kan øl faktisk styrke blodtilførselen til og fra hjertet med opp til 50 prosent, som skrevet tidligere i innlegget.

Over flere uker overvåket forskerne hjertehelsen til 17 deltakere, mens de ved tre forskjellige anledninger ble bedt om å drikke øl, vodka eller alkoholfritt øl.

Selv om alle tre drikkene hadde en positiv effekt på hjertehelsen, var det den vanlige ølen som, uten tvil, hadde størst fordeler. 

Vi blogges!:) 

OM DETTE STEMMER BURDE JEG VÆRT DØD?

 • 10.07.2013 - 20:27

God dagen alle sammen, kjære dere. Hvordan står det til? bra? samme her, som vanlig. 

Vi alle vet og leser om "nye studier" bla bla, og nå er det kommet frem til at 5 øl i uken kan gjøre at du dør i ung alder. Hvem kommer opp med alt dette? har de testet dette? har de virkelig invitert 10 personer til og teste ut denne "teorien" og gitt testpanelet 5 øl hver i uken over lengre tid og skrevet ned etterhvert som de dør, helt til alle er død? for og så komme ut med dette fakta pisset?!

At man virkelig gidder og komme opp med alt mulig drit, bare det og leve er farlig, du vet aldri man man dør, det kan hende du ikke våkner opp i morgen, hjertefeil, du kan få kreft, du kan bli påkjørt, det er mye som er farlig i livet, men jeg fatter bare faen ikke hvorfor folk kommer opp med nye studier hver eneste dag, skulle tro man hadde bedre ting og ta seg til?

Jeg drikker jo 3-4 ganger mer enn 5 øl i uken, nei 5-6 ganger mer enn det, eller når jeg tenker meg om kanskje 9-10 ganger det tallet. Jeg lever fremdeles og legene sier jeg er frisk som en fisk, og jeg kjenner det på kroppen at jeg blir mer sprek og oppegående av og drikke når helgen kommer, gjør ikke dere? 

Man skal aldri stole på det som står i avisene, da er det mye bedre og gå innom bloggen min, for er det et sted du vil lese fakta og spennende historier er det nettopp her, ikke bry deg om at du kan dø fortere og i ung alder om man drikker så lite som 5 øl i uken, 5 øl er ingenting, så ikke vær redd for å drikke alkohol, det er større sjans for at du blir påkjørt eller blir utsatt for en ulykke enn at du dør av alkohol (5 øl pr uke)

Det er folkehelseinstituttet som sier dette....

Dere som reiser til ayia napa eller alanya, sant dere drikker ikke mer enn 5 øl på en uke dere nede? ja, det var ironi. Bare ikke tro på studier skrevet av folk som tror på engler og demoner, kristne folk som drikker et glass rødvin med gammel ost på ritz kjeks på en lørdags kveld. Live you life!..


Drikker du derimot hver eneste dag, 5 øl for dagen skal jeg heller tro på de studiene, men ikke 5 øl i uken, hva mener du? er 5 øl mye i uken? hvor mye drikker du?!

 

JEG FIKK LYST PÅ EN KATT NÅ

 • 10.07.2013 - 00:13

For første gang på mange år har jeg faktisk lyst på en katt, etter jeg så denne videoen på youtube, kan være jeg er litt merkelig men du skjønner det sikkert om du trykker på play. Kitty wanna play?!. Vi er alle unike og skapt på hver vår måte, så ikke si noe om at hun er rar eller noe, for hun er bare litt leken!..hva syns du?Courtney stodden er i dag 18 år, men er sammen med en 35 år eldre skuespiller. Det sies også at hun går så lettkledd til vanlig, og at hun liker og kle seg "horete" syns du det er horete?..

Vil du se flere videoer? trykk bare her for å komme til youtube kanalen hennes (HER)

Har du noen dyr som katt eller hund?

LAR DU UNGEN DIN SE TEGNEFILM? DET KAN ØDELEGGE SYNET TOTALT

 • 06.07.2013 - 23:13

Heisann og god kveld alle sammen.Jeg kom over en artikkel som jeg bare blir nødt og dele med dere, siden jeg vet det er mangen mødre som leser denne bloggen, og som eventuelt kanskje har en unge. Lar du ungen din se på tegnefilm? det kan isåfall være farlig for barnet, hvorfor spør du? fordi tegnefilmer inneholder for mangen pixler som gjør at ungen kan få sprukne blodkar eller i verste fall bli blind. Om du faktisk lurer på hvorfor ungen din ikke sover som den skal iløpet av natten er det nettopp pga tegnefilmer.Det sies også at dersom du ikke har Hd kanaler i skikkelig bra kvalitet, men derimot kabeltv, har ungen din større sjanse for å få dårlig syn, dette pga blurrete bilde på skjærmen. Tegnefilmer har i usa og tyskland ødelagt 12.929 barns syn bare i 2012 og det er desverre ikke noenting vi kan gjøre med det sier forsker Dag Atle ved øyeavdelingen. 

Tegnefilmer som inneholder mangen bevegelser er det som ødelegger barnets syn, dette pga barnet ikke har utviklet Makula (som ligger inni øyeeplet) som vi voksne har, dette skjer gradvis etter vi fyller 10-12 år, så foreldre med barn under 10 år burde ikke la barnet se på tegnefilmer. Det har blitt bevist at donald duck og snurre sprett er de filmene som kan ødelegge barnets syn totalt, snurre sprett pga figuren er grå, dette pga senehinnen til barn under 6 år ikke takler slike farger i så ung alder.

Donald duck pga han er blå og hvit, og barnets iris (den fargede delen bak hornhinnen) kan bli blendet og forvirret om et barn stirrer for lenge på blått og hvitt. Voksenfilmer, tro det eller ei, er laget av ekte mennesker og barnet har ingen problemer med slike filmer, dette pga de ser ekte mennesker på film, det blir så ekte og levende, forteller optiker magne silseth. Vi kan desverre ikke fortelle foreldre hva som er best for barna deres, men vi råder ikke barn i ung alder og se tegnefilmer, fordi dette rett og slett skader synet deres, og det blir for lang kø på øyeavdelingen om vi ikke gir beskjed, dette har vi ikke tid til nå som det er sommer, vi ønsker heller at foreldre med litt vett i hode tar med barnet ut for å bade, eller på en ferie der hotelrommene ikke har tv.

 

OMG - WTF - SØNDAGER SUGER?

 • 30.06.2013 - 16:52

Kjedelig søndag, noen andre som har det?
Neida, det blir ikke en kjedelig søndag vettu, skal se filmen Snitch fra 2013, skal være jævlig bra!. The Rock har hovedrollen, ha en fin søndag alle sammen!.Traileren, verdt og se? ah yeah!..

HER ER NORGES 10 BESTE BLOGGINNLEGG

 • 29.06.2013 - 15:27

God dagen alle snuppiser, nå er listen over norges 10 beste blogginnlegg klart, og utrolig nok er alle 10 innleggene og finne på min blogg, wow!. Dette er innlegg som har blitt lest av de fleste mennesker og som kanskje irriterer en del mennesker pga jeg har andre meninger enn andre, men sånn er verden. Her er ihvertfall listen, trykk på hvert bilde for å komme inn til den fullstendige innlegget. Enjoy!

1: Et innlegg hele Norge har lest, hvorfor alle gutter hater meg

2: Et innlegg om at alle jenter og kvinner i norge syter over at mensen og det med å føde gjør vondt, når det egentlig ikke er vondt i det hele tatt.3: Som overskiften sier, man trenger ikke utdanning når man spiller på rap, sex og damer

4: Om du ikke vet hva yolo betyr, ikke si det. Innlegget inneholder også en wet & dirty video av meg, sjekk ut

5: Hvorfor fjerner jenter øyenbrynene sine for og så tegne på nye? er det kreft eller sykdom? 

6: Innlegget som gjorde at jeg fikk mattilsynet på nakken og tlf av politiet, pga jeg adopterte vekk dovendyr fra puerto rico. Les hele innlegget ved og klikke på bildet under, masse info og bilder. 

7: Alle kjenner til rene kleveland's kjærlighets tips, og disse blir alltid tatt godt imot,trykk på bildet for å se hele listen på hvordan du kan få en jente til og bli glad, inneholder 30 tips..8: Hvorfor blir man mor i ung alder? er det for pengenes skyld og silikonpupper som står høyt på listen?

9: Som alle andre bloggere tar jeg også outfits bilder, bare at jeg inspirerer andre beliebers, hva syns du om JB Summer Denim stil? sjekk ut alle bildene ved og klikke på bildet under.

10: Det er ikke greit og være feit, feite folk lyger til seg selv, er du enig eller uenig? trykk på bildet for å komme til innlegget, stort diskusjons tema på bloggen i skrivende stund.
GUTTER OG MAGETOPPER - HOMO MUCH?

 • 26.06.2013 - 15:23

Greit, skal prøve og ta dette innlegget litt rolig, men når jeg logger på internett i dag og finner ut at nå kommer det topper for gutter på markedet, WTF! Er det nå verden går under? og hvorfor skal menn gå med magetopper? jeg kan sverge og love at ser jeg en mann med magetopp i mitt liv vil jeg gå bort til den personen og spørre hvor lenge han har igjen og leve, for tydligvis gir han faen og lider av en sykdom som ikke kan helbredes. Magetopper og topper er for damer,kvinner, faen IKKE MENN.

Under mens fashion week i london tidligere denne måneden gikk det menn som viste frem topper og denne nye trenden som vil komme blandt gutter. Jeg leser at jenter liker at menn viser litt hud, nå som det er sommer og sol , men dere vil vel faen ikke at vi ser ut som Right sight fred (se video under), jeg gir opp alt som heter menneskeheten, jeg vil rett og slett ikke leve lengre.

Skjedde med at menn skal være menn og kvinner skal være kvinner? jeg blir veldig forvirret når vi bytter kjønn. jeg googlet og fant ut at denne kolleksjonen for menn kommer til og være på markedet i 2014, og alt jeg da kan si er at jeg håper båten ( om det blir en båt ) som skal levere containere med 2014 kolleksjonen går til bunns..Dette blir for tragisk, fuck it..
NÅR FOLK GÅR PÅ TUR MED STAVER (HØY?)

 • 25.06.2013 - 13:04

God dagen alle snuppiser, hvordan står det til med dere?. Det er jo egentlig sommer selvom vi ikke har så mye sol for tiden, men det kommer nok. En ting jeg bare må skrive om er det jeg ser veldig mangen driver på med, og det er når folk har glemt at det ikke er vinter lengre, ski sesongen er over men veldig mangen mennesker klarer ikke og legge fra seg skistavene, de klarer og legge fra seg skiene, men stavene? du klarer og gå uten staver, med mindre du er handikappet

Jeg ser så mangen overalt gå med disse stavene, men på beina er det ikke noe ski, det ser veldig rart ut og jeg tenker for meg selv hver gang jeg ser en person "er du høy?" altså har du røykt noe du ikke tåler eller? jeg er ingen hater eller noe, eller jo kanskje litt siden jeg skriver dette innlegget, men jeg håper at folk som ikke legger fra seg skistavene kan se dette innlegget, fordi jeg har nemlig redigert et bilde, slik at dere kan se mitt syn på det.

Jeg vet det er noe som heter turstaver, men disse "turstavene" er prikk lik skistaver, derfor ser du bare veldig dum ut når du går ute med slike staver når det ikke er noe snø på bakken, og det ser endå verre ut når du går med slike på sommeren. 

Deres synMitt synJeg er ikke noe vanskelig med dere, men håper dere skjønner poenget mitt, kjære turgåer.

BLOGGERE - SÅ KLEIT, OMG!!

 • 21.06.2013 - 14:34

God dagen snuppiser, hvem har vel ikke sett det eller fått det med seg en gang før eller siden, jenter som ligger ut bilder på bloggen sin, fullsminket, med leppestift osv, men hevder de er USMINKET, eller når de lager videoblogger og hevder det er så KLEINT, herregud, OMG asså, Krise ALERT. 

Hvorfor legger dere ut videoer om det er så kleint då? hvorfor ikke spille inn på nytt til dere faktisk blir fornøyd, istedenfor å skrive at det er så sinnsykt kleint og legge ut diverse bilder og videor som dere publiserer? dere skriver jo det bare fordi at dere IKKE vil at leserne deres skal skrive en stygg eller dum kommentar, dere er på en måte forberedt på det, men finner på og skrive at det er så kleint eller at dere ikke fikk tid til og sminke dere skikkelig før dere tok bilder..

Smink dere ferdig før dere tar bilder da? eller rediger videobloggen deres skikkelig til dere blir fornøyd før dere faktisk publiserer den på youtube og så bloggen, my god. Enkelte kvinnfolk asså, illustrasjon under. 

Det jeg mener er at bloggere, en del kvinnelige bloggere alltid kommer med hvor kleint det er med bilder og videoer de legger ut. Har de på følelsen at de er sminket dårlig en dag skylder de på at sminken er dårlig og de må kjøpe ny, eller som det tilfellet du ser over, speilet er knust og de får ikke sminket seg, duuuuh (gå på badet?)..

HER ER MIN DOBBELTGJENGER?? !!

 • 21.06.2013 - 00:06

Heisann alle sammen. 

Jeg fikk en mail i dag og der var det en link til min dobbeltgjenger? og masse annet, jeg fikk nemlig vite at han har skrevet ett innlegg om hva han syns om mennesker som er overvektig, hvor dum andre er som ikke får seg "pussy", hvor tragisk mennesker er som ikke får seg noe annet enn bilder av damer på internett, og mye mer. Det sto i mailen klart og tydelig at han er helt lik meg i væremåten, han har til og med samme hårfrisyre som meg, og han liker damer, alkohol og fester, wow.. 

Så kan egentlig bare legge ut det samme som jeg fikk tilsendt på mail, det var et fint innlegg..:)

JOEY CARRERA

RENE KLEVELAND

De holder også alkoholen på samme måte, sjekk hånden på det tredje bildet og sammelign med bildet øverst.

JOEY CARRERA 2007 

RENE KLEVELAND 2013SAMME IDIOTISKE ANSIKTSUTTRYKK OGSÅ Sjekk ut bildene av joey carrera på google HER

Sammenlign de med bildene av rene kleveland HER

Har rene sett for mye på jersey shore? tydligvis.

Takk for innlegget Erik ;)

FOLLOW - FOLLOW - FOLLOW :) FØLGER TILBAKE

 • 12.06.2013 - 14:46

Sånn då har jeg det meste av alt som heter nettsider, så det du kan gjøre er og adde meg på de tre sidene som står under, så følger jeg deg tilbake :)

trykk på bildene for å komme til profilen eller add brukernavnet :)

INSTAGRAM (renekleveland)

SNAPCHAT (renelyrical)

OG TWITTER (reneakalyrical)


Her kan du legge igjen snapchat brukernavnet ditt http://renekleveland.blogg.no/1360239849_hva_er_din_snapchat.html

DAGENS BILDER (SOMMER LIZZOM)

 • 04.06.2013 - 21:02

Sommeren er kommet for fullt, får ihvertfall jeg håpe. Har dere det bra? det har jeg og håper du også har det, været er perfekt og livet smiler. Her kommer ihvertfall noen bilder fra i dag, når jeg ser på alle andre bloggere som griller osv, så tenkte jeg at jeg burde også legge ut slike bilder, jeg er et menneske jeg også, jeg også griller. Denne bloggen er ikke bare om hvor søt og perfekt jeg er, heller ikke bare om tips og fantastiske videoer som jeg legger ut, innimellom kommer jo det dagens outfit bilder, siden andre bloggere legger det ut, så da følger jeg trenden. Her er bilder fra i dag sweeties<3

Yeeeeey, fordi det er fint vær, jeg er så lykkelig for at det er sol og blå himmel, hater regn azzå!..

Siden solen var på sitt beste bare slengte jeg føttene opp, tanning bby<3Mellom beina var det jo kald cider, jeg er jo dritt glad i alkohol <3

Plutselig var det noen over meg, jeg var visst han der bloggeren, årgh du skygger for solen!...Andre bloggere slenger sikkert på biff og kjøtt fra slakteren til 600-700 kr, men på rimi får du også kjøtt, bare til rett under 100 kr :) liver er herlig

Isbiter hører også med, hva er alkohol uten isbiter i denne varmen?

Fuck me sideways for et liv, skål mine søtiser :)

Tanning,tanning,tanning <3 er du bleik? gi meg en lydOg fra innsiden da...<3

Nå må det nesten bare bli helg så det kan bli vors,fest,nach, og alt som følger med. Er ikke livet herlig?

Sunblock, I'll be ready <3 

Sunblock - baby baby <3 

Ha en fortsatt fin kveld så blogges vi ganske snart, hilsen bergens stolthet, Rene Kleveland <3

DENNE BLOGGEN ER LÆRERIK & NYTTIG!!

 • 04.06.2013 - 13:13

Heisann alle sammen, hvordan står det til? solen skinner i bergen og livet er herlig. Jeg leste noe på nettet hvor noen hadde diskutert bloggen min, igjen. Der skriver de hvorfor og hvordan kan rene kleveland slippe ut så mangen videoer og skrive så mangen innlegg osv, det er jo så mye sykt? og mangen av videoene er virkelig noe jeg aldri hadde lagt ut, skrives det på et forum.

Jeg må då få spørre dere, er videoene virkelig så gale? det er jo nyttige videoer dere kan ta i bruk, om dere lurer på hvordan dere skal bli en bedre danser, så har jeg laget en sånn video. Hvordan du skal drikke alkohol har jeg også lagt ut på youtube, alle videoene og alt jeg skriver på denne bloggen er for å hjelpe andre, for å gi dere tips og råd. Håper ihvertfall mangen bruker tipsene og tar til seg det jeg skriver, jeg gjør mitt beste for dere alle sammen. Jeg leser videre på forumet og der stilles det ulike spørsmål som "vil ikke rene kleveland en dag at bloggen skal ligges ned?"

Svaret mitt er hvorfor skulle jeg en dag ligge den ned? bloggen er som en dagbok og jeg kommer aldri til og legge den ned, når jeg blir lei meg eller deprimert, kanskje jeg begynner og kutte meg i armen pga jeg blir sur og lei fordi jeg aldri får komme med i idol eller x-factor,noe som har vært drømmen min siden sesong 1, alle vet jo at vinnerne av de programmene aldri blir glemt, de er jo så populær med media på nakken hele tiden, det hadde vært stas. Men siden det aldri skjer kan jeg da heller bare stikke innom denne bloggen for å få opp humøret, fordi jeg skriver om livet og alt mellom himmel og jord som gjør at livet er verdt og leve. Livet handler om å ha det gøy, ikke så mye mer, lev det ut lizzom, yolo om du vil.

Ingen av de 343 videoene, 508 innleggene,6.000+  bilder, intervjuer eller noe som noensinne er blitt postet på nettet er noe jeg noensinne vil angre på.Sommeren er kommet så, get fucked up!...

JEG TROLLET HELE NORGE - DERE BETALTE FERIEN FOR MEG - JEG ER EGENTLIG VELDIG NORMAL :) DEN VIRKELIGE RENE

 • 30.05.2013 - 19:36

Heisann alle sammen, jeg skriver dette for at dere ikke skal tro noe annet om meg, selvom hele norge egentlig tror jeg er en stor idiot nå. Jeg har bare trollet med hele norge, jeg visste ikke at ett innlegg skulle skape så mye oppmerksomhet som det har gjort, jeg skrev innlegget for å provosere, noe av det er gjerne sant, og det er bare et lite tilfelle at noen prøver seg på meg når de er i et forhold, men jeg er jo ikke den gutten som ødelegger noen forhold eller noe, så ikke tro noe slikt. Jeg skrev innlegget og hadde ikke forventet så mye oppmerksomhet som det har blitt til. Jeg skrev det i helgen, men på mandagen så det plutselig ut til og eksplodere over alt på nettet, dette ble spredt veldig raskt, og ble nådd ut til så og si hele norge på facebook. 

Hvorfor skjedde det egentlig slikt? Jeg er langt ifra den typen du ser på denne bloggen, tvert imot så er jeg en hyggelig fyr, men tenk om det faktisk var noen slike gutter i verden? som skriver slike innlegg fordi at de er stolt over den de er, ja, de har kanskje veldig stor selvtillit, det har jeg også, men skrev det bare for å se hvordan folk ville reagere om jeg gjorde noe slikt. Men det jeg gjorde før jeg skrev innlegget var at jeg registrerte meg på fire nettsider som gir deg penger pr klikk du får på bloggen, samme gjelder kommentarer osv, og med så utrolig mangen mennesker som leser denne bloggen og ikke minst kommentarer har jeg tjent godt, veldig godt. 

Dere kan gjerne si det har vært dumt gjort av meg, siden så mangen hater meg, men de har hatet på den de tror jeg er, på den personligheten de ser på bloggen, men i virkeligheten finner du en helt annen rene kleveland, det med alle de negative kommentarene jeg har fått, det skjønner jeg dere veldig godt på, det tar jeg meg ikke nær av, fordi jeg skjønner dere blir provosert, men det var det som var meningen med det hele.

Når det kommer til kvinner som føder, så vet jo jeg selv at jeg ikke skal uttale meg om det, rett og slett fordi jeg ikke er en kvinne, men hvorfor skrev jeg det? fordi det er veldig mangen kvinner som leser denne bloggen, og det er et tema som gjelder alle kvinner, for alle som leser denne bloggen skal enten føde en gang i tiden ,eller så har de født et barn, gjerne flere. 

Når det gjelder at jegskal sende advokat på alle som nevner mitt navn? hehe, det hadde jeg egentlig bare ledd av, det må jo dere ihvertfall ikke tro på, jeg elsker når folk skriver navnet mitt, og det har jeg altså ingen grunn til, og jeg hadde aldri brukt en krone på advokat heller, det går en grense, hehe!. Alle de siste bildene som er brukt er også bare på pure faenskap, kun for å underholde dere alle.

Det samme med mensen, jeg kan bare tenke meg at det gjør utrolig vondt når dere har det og det kan ikke være så deilig heller og bare gå rundt og blø en uke i strekk, gjerne lenger. Og når det gjelder at jeg har fått ballespak i pungen min? det har heldigvis aldri skjedd, men jeg kan regne med at det gjør veldig vondt om det skjer en dag, håper jeg slipper og føle den smerten. 

Når det gjelder det justin bieber outfit innlegget, der jeg går med stram bukse og stram dogneri jakke, det er ikke helt min stil, og jeg ville aldri gått med så stramme klær, jeg er utrolig sjokkert egentlig at så mangen vil tro slike ting om meg, at dere går på alt jeg skriver, ihvertfall når det kommer til og være så selvgod, det er virkelig ikke en slik person jeg er, tror de fleste som kjenner meg har en helt annen forklaring på hvordan jeg er , enn det dere skriver på flere hundrevis av blogger, jeg har skapt utrolig mangen lesere og provosert hele norge, det vet jeg. 

Utdannelse også, veldig viktig om man skal komme langt i livet, men det er ikke alltid man trenger det, se bare på de heldige som vinner 102 millioner i powerball, eller eminem som droppet ut av skolen for å satse på musikk, tenk heller litt lengre, det er INGEN som kan være så dum som jeg har beskrevet meg selv på denne bloggen,om det finnes slike personer som jeg har utgitt meg for å være, da trenger de virkelig hjelp, for jeg har vært en liten syk fyr, i know!,  og nei, jeg går ikke på nav eller noe :)

Har blitt kontaktet av veldig mangen som vil intervjue osv, samme med radiokanaler, så hvordan det utvikler seg får dere egentlig bare følge med på, men alt dette som har skjedd har vært et PR stunt, og jeg har tjent en god del penger på dette, ikke kall meg dum, kall meg smart.

Så for å oppsumere så kan man tjene seg rik på nettet om man har egne meninger, nå skjønner jeg justin bieber, never say never! Og jeg brukte det jeg hadde av lesere til og fortsette litt lengre, men stay tuned, det kommer mangen overraskelser fremover, dere vil elske det. Takk for at du leser bloggen, you rock!.Twitter inneholder sinnsykt mangen tweets, helt sinnsykt !
Og så må vi ikke glemme alle bloggerne som har publisert meg over alt og fått fra 100-900 likes på innlegg de har skrevet om meg, setter utrolig stor pris på det, på bare 3 dager har hele norge blitt kjent med en kar ved navn rene kleveland, og jeg skylder dere masse, evig masse. Stay tuned så ser dere hva som kommer. 


Bloggere som skriver om meg tjener seg likes som bare det :) hyggelig for den som blogger, og veldig hyggelig for meg :)
Ellers vil jeg takke kvinneguiden.no som også har laget en tread til meg angående blogg innleggene mine, ja jeg har lest om meg der også jenter.Ellers kan jeg bare takke hele norge og si tusen takk for at dere alle sammen er så nusselig og grei som deler bloggen min, og takk til 800.000 visninger på youtube på kort tid. Noen som vil bli med til bora bora i sommer? :) Jeg spanderer btw!

Og du kan gjerne hate meg etter at jeg trollet hele norge, men som dj khaled ville sagt, all i do is win :)

JUSTIN BIEBER VIL MØTE MEG, HAN ELSKER MEG OG MIN KLESSTIL !! (SE BILDE)

 • 30.05.2013 - 13:32

I dag er det en stor dag, for det første har jeg fått flere forespørsler om å komme på intervju både på radio og aviser, ukerblader osv, men det største kan jeg med hånden på hjertet si er justin bieber som tweeter om meg og bloggen min, då vet du at jeg ikke bare har tatt over hele norge, men også utlandet, i går hadde jeg faktisk 6000 lesere fra utlandet, det sier jo seg litt, men blir nok fler i dag, ettersom justin bieber tweeter denne meldingen. Jeg har snakker med scooter braun som tydligvis er agenten til justin bieber og jeg skal på søndag fly ned til los angeles. LIVET ER HERLIG. 

Jeg vet at nå blir mangen jenter både sur og missunelig, men jeg kan  desverre ikke gjøre noe, noen er bare bedre enn andre, og jeg er tydligvis mer populær enn alle andre. 
Her er innlegget han likte http://renekleveland.blogg.no/1369772005_dagens_outfits_summer.html
JENTER / DAMER SYTER ALT FOR MYE NÅR DE HAR MENSEN, DET ER JO IKKE VONDT !! SAMME NÅR DERE FØDER BARN

 • 29.05.2013 - 03:57

Heisann alle sammen, hvordan står det til med dere? håper dere har det bra, det har jeg. Dette innlegget går ut til jenter og damer som sliter med mensen, eller som klager på mensen, hvorfor er det så gale egentlig? det gjør jo ikke litt vondt, jeg regner med det er en liten hodepine nede i kjeden av vaginaen som irriterer litt, men det er jo sånn migrene også er, det gjør litt vondt og så går det over, så hvorfor klager dere når mensen kommer? syns dere overdriver litt mye når det gjelder mensen, samme når dere skal føde barn, hvorfor skriker dere så høyt?

Jeg prøver ikke og være dum eller noe nå, men at mensen skal gjøre dere så sur og forbanna når den tiden av måneden kommer? jekk dere ti hakk ned søte vakre mennesker, det blir ikke bedre om dere skal gå til oss mannfolk og klage på smerter, vi kan ikke helbrede det vekk eller noe, det går jo vekk av seg selv, men ja. Og dette med å føde et barn, hva er greien med og skrike så høyt? må jo være bedre og bare ta det helt rolig? tenker ikke dere på barnet når det lille nurket kommer ut av vaginaen? det må jo få kjempevondt i ørene sine, så det bør dere tenke på neste gang dere føder, og nei, jeg tror ikke det gjør så vondt som dere skal ha det til, fordi det gjør ikke vondt.

Ikke sammenlign at jeg må putte en vannmelon inn i baken min for å så presse det ut, fordi en vannmelom er mye større enn et baby hode, dere er alt for dramatisk, og det er heller ikke noe grunn til og sammenligne det med ballespark, jeg har fått det før og kjente ingenting, utrolig nok :) Og til dere som nevner rier, wow? jeg vet nøyaktig hvordan det må føles, som et lite mageknip, ikke sant? jeg skjønner meg ikke helt på dere, søte er dere, det skal dere ha når dere ligger og griner for ingentingLEGG GJERNE IGJEN EN KOMMENTAR OM DU SKULLE VÆRE UENIG:)

Og blir du gravid etter du har hatt sex, klarte du tydligvis en hard omgang, så då greier du og føde rolig og greit .

ALLE SOM BRUKER NAVNET MITT FÅR ADVOKATEN MIN PÅ NAKKEN, YOLO!

 • 28.05.2013 - 15:26

Heisann alle sammen, skrev jeg yolo? jeg som ikke skulle bruke det i setninger eller samtaler med mindre det gjelder krig? vel, dette er en viktig melding til alle bloggere som bruker mitt navn for å skaffe seg flere hundre likes og kommentarer, dere vil få advokaten min på nakken om dere bruker meg i deres innlegg eller mine bilder, ikke heng meg ut, det er det verste jeg vet, ikke drit meg ut på noen måte, ikke rakk ned på meg, jeg er frustrert nå og dette kan få konsekvenser for dere om dere fortsetter. 

Media kan bruke navnet mitt og mine bilder, dere kan kjøre på med fult navn og skrive hva enn dere måtte ønske, men ikke andre bloggere, det er ikke jeg som skal være på bloggen deres, er det? Men sant dere skjønner meg litt? jeg skriver et innlegg om hvor forbanna deilig og fin, perfekt og alt det derre jeg er, så klarer dere ikke å friste dere med å putte bilder av meg på bloggen deres? jeg tar hintet damer, dere flørter med meg online, det er sånn blogg triks har jeg funnet ut, så bare poke meg på facebook så poker jeg tilbake, men husk, ikke bruk navnet mitt, advokaten følger med.

Som dere kan se under blir jeg utrolig sliten av alt dette, det er så mangen kommentarer som jeg ser igjennom ( leser ikke alt då) og så følger jeg med på google om det har skjedd noe nytt rundt navnet mitt, så både selvbruningen og geleen renner av, beklager men har ikke tid til og ta et bedre bilde, blogges xoxo <3Har sansen for broiler og digger denne låten, ha en fin dag hoes and broes - å å å å å å å å å her står vi sammen på vannski, skål for sommeren dåe!

1 PLASS PÅ BLOGG.NO MED 93.000 LESERE (LOVE YOU) HVA SKJER OM JEG SLUTTER OG BLOGGE? (VIDEO)

 • 28.05.2013 - 11:54

Måtte bare stikke innom bloggen for og takke dere alle sammen, you rock my small wiener. Etter at det ene innlegget mitt ble spredt som malari rundt på facebook, twitter og alle andre forum sider på nettet, landet jeg på utrolige 93.000 lesere, noe som betyr 1 plass i norge på blogg.no. 

Takk til dere alle sammen, her får noen en liten oppmerksomhet, kan sverge og love dere haugevis med nydelige innlegg som vil komme dere til nytte, nyt finværet, det skal jeg.

Og under ser du hvorfor jeg aldri slutter med bloggingen, jeg vil ikke få andre til og grine eller bli lei seg, dere er fantastisk alle sammen <3 

HVORFOR TAR BLOGGERE OUTFITS BILDER OM DE BARE SITTER INNE? EHH?

 • 25.05.2013 - 17:29

God ettermiddag alle sammen, hvordan står det til? her går det bare bra. En ting jeg lurer litt på er hvorfor bloggere tar outfits bilder om de bare sitter inne hele dagen? altså, jeg mener ikke at alle bloggere gjør det, men veldig mangen. Jeg leser feks dette " hei skjønne lesere, her kommer dagens outfits bilder, har bare vært inne i hele dag, men måtte ut for å ta dagens outfits bilder til dere, og resten av dagen skal jeg bare sitte inn". Er ikke det litt morsomt? hvorfor ta outfits bilder for å vise leserne hva du går med om du bare sitter inne?. Er det noe jeg egentlig ikke gidder å blogge om er det hva jeg går med av klær, det er klær lissm? alle går jo med klær, skjønner ikke hvorfor det er så viktig for mangen bloggere å vise frem hva de går med? samme gjelder hva de spiser av mat, dagens middag, dagens dessert, dagens frokost, wtf lissm? 

Vi alle går med klær, vi alle må spise for å overleve, så hva er poenget? Av og til føler jeg det er en kamp blandt kvinnelige bloggere, også blandt mannfolk som blogger, hvem som har dyrest veske, bukse, sko osv. Jeg bare MÅ ta OUTFITS bilder til bloggen. Nei, jeg er ingen hater men har ikke helt skjønt hvorfor det er så viktig og vise frem klær man går med hver eneste dag, samme gjelder hva man spiser til frokost, lunsj, middag og kvelds. Men ha en kjempefin lørdag, solen skinner og det er fint vær. yeeeey!..

Ps: om du nå prøver og gå igjennom bloggen min for å se om jeg noen gang har lagt ut dagens middag innlegg, så har jeg det en eller to ganger, men det var nå jeg fikk servert laks og jeg var lykkelig og brisen, pluss at paradise hotel var på tv, that's it, never again!. Føler ikke det er så viktig for meg.

SLIK SER JEG UT OM 10 ÅR ?

 • 22.05.2013 - 21:39

Det er ikke lett og se inn i fremtiden eller vite helt hvordan man ser ut om 10, 20 eller 30 år fra nå av, men det egentlig veldig lett og se hvordan jeg ser ut om cirka 10 år, eller er du ikke enig? fikk bildet av min fetter på facebook og jeg måtte nesten bare dele det, skulle nesten vært litt deprimert på bilde, så hadde det vært bedre sammenligning, men du kommer ikke nærmere enn dette. Får sikkert sånt hår også, ettersom jeg sikkert ikke kommer til og bruke like lang tid på håret når jeg blir eldre, ja, du skjønner meg !..Kommer sikkert ikke til og trene så mye heller at det gjør noe, har du noe peiling på hvordan du ser ut om 10 år frem i tid? 

DETTE ER JEG MEST REDD FOR, AV ALT!!

 • 22.05.2013 - 00:43

God kveld alle sammen, tenkte og ta et lite innlegg om det jeg er mest redd for av alt i verden, det er jo en del av livet, men det må være dette med døden, det er det jeg er mest redd for av alt. Jeg er ikke redd for så veldig mye annet, men det at man en dag skal dø og aldri mer leve på jorden er vel det jeg er livredd for, yes i said it. Hva skjer egentlig når man dør? kommer man til himmelen som mangen tror? jeg er ikke kristen eller noe, men prøv og tenk på dette då, at man aldri mer eksisterer eller lever, man er død? det er så mye mer jeg kunne skrevet fordi det er så sinnsykt rart, bare ordet døden gjør meg redd.

Her er meg som liten, rart vi vokser til, er det noe du er redd for? 

ER DERE LEI DERE? HAR DERE SPISEFORSTYRRELSER? MISSFORNØYD MED UTSEENDE? VI ER FORSKJELLIGE !!!

 • 15.05.2013 - 18:28

God ettermiddag alle sammen, det forrige innlegget vet dere, det med de aktivistene som setter opp klistremerker på plakater av kjendiser som er retusjert, der klikket det for folk, why?. Det kommer inn kommentarer som dette " blir ikke du sånn at du vil se ut som en deilig mannlig kjendis når du ser de på en plakat, rene?" svaret mitt er nei, hvorfor skal jeg få den tanketanken då? jeg er jo allerede en deilig mannlig kjendis? slutt og vær så lei dere. 

Hvorfor blir dere forbanna om jeg sier at det er idiotisk av noen og sette på klistremerker på modeller på plakater pga de er retusjert? har dere et så dårlig selvbilde, er dere så missfornøyd med dere selv at dere føler dere må støtte noe slikt? photoshop er jo faen meg laget for at man skal redigere og retusjere? forstå meg rett, men skjønner ikke hvorfor noen skal få lyst til og bli som en modell pga de ser en plakat, eller hvorfor de skal være missfornøyd med seg selv pga de ser en som er deiligere?.Jeg har skrevet er innlegg, eller et par innlegg før om kvinner og modeller, hvordan en kropp skal se ut og hvordan man er perfekt, sjekk ut de innleggene ( legger de nederst i denen artikkelen ). Alle har noe og si på alt og alle, om noen feit, tynn, høy, lav, whatever! Om noen har den og den meningen om noe, hvorfor i helvette bry seg om hva andre mener og skriver og ikke minst skriver? DU mener jo at det er rett at de klistrer på disse klistremerkene på modell plakater hvor modellen er retusjert, jeg mener det ikke, hvorfor i helvette skal du få mene det er rett då? men jeg skal ikke få lov å mene det motsatte? vi har alle forskjellige meningen, forskjellen er bare at jeg tør og skrive det, ikke minst driter jeg i hva andre mener meg, mens dere er anonym, LOL?..

Jeg kan ikke skjønne hvorfor dere mener retusjering er et "NEI", og at dere mener at andre føler at de blir nødt å gjøre det samme som de ser på plakater, INGEN må kopiere og se slik ut, som disse modellene, hvem sier det? 

Om du har anoreksia, og ser feks beyonce som har former, blir du forbanna då? pga hun er mer perfekt enn deg? hvorfor har du i det hele tatt gått ned til anoreksia nivået då? ikke gjør deg selv til et dårlig menneske for å så angre i ettertid, om du skjønner!. Under ser du nicole ritchie, tviler på at hun så en reklame plakat og tenke, hmm, jeg er perfekt men vil bli tynn, og så bare skjedde det? Den dag i dag så er hun tilbake til sin normale vekt, (som til venstre ) man får ikke spiseforstyrrelser av å se på bilder av andre, man får det pga deprisjoner og alt mulig annet piss!..Om du er feit og vil ha fine former, hvorfor må en plakat til for at du tenker over hvor feit du har blitt? skjønner? tenk deg om før du ødelegger kroppen din, og ikke la noen retusjerte plakater gå utover helsen din og alt det derre, du er den du er for f'en. Og jo, modeller og kjendiser som bruker sminke ser slik ut som du ser på plakater, de ser faktisk ut som deg når du har sminke på deg, kanskje de er litt penere pga de har mer penger til diverse operasjoner enn det du har råd til, då tenker jeg på kritthvite tenner, botox og silikon.

Det er bare så tidig og lese alle kommentarene og meningene deres angående dette, hvorfor ta livet sitt pga en plakat? hvorfor begynne og grine, få dårlig selvbilde pga en jævla plakat? ånei, det er ikke sånn det skal være rene, det er ikke virkeligheten å se retusjert ut, eg gir meg nå, selvom jeg kunne skrevet en hel bibel ( nei er ikke kristen )..

Sjekk ut dette innlegget, tynn vs babe http://renekleveland.blogg.no/1358187197_modell_kropp_vs__babe.html

Sjekk også ut dette http://renekleveland.blogg.no/babes.html vi er alle forskjellig og burde ikke bli påvirket av noen plakater, men så lenge noen har noe og gjøre på i hverdagen, go for it!..

NOEN MÅ HA ET FORPULT KJEDELIG LIV - UNGDOM MOT RETUSJERING? STAKKARS!!

 • 15.05.2013 - 15:12

Leste en artikkel i dag om noen ungdommer som kaller seg "ungdom mot retusjert reklame", de startet opp i 2010 og går og ser etter reklame hvor modeller osv er redigert, over reklame plakaten tar de et stort klistremerke hvor det står (se under)

Disse ungdommene går rundt i norges byer og leiter etter reklame de mener då er retusjert (redigerte), er det virkelig noen som har så lite og gjøre på i hverdagen og at de i det hele tatt gidder og bry seg om noe slikt? jeg tenker på dette, om du bruker tiden sin på noe så idiotisk og har et så kjedelig liv, så har de sikkert ikke sex før de gifter seg, er kristen og går i kirken hver søndag, eller de rett og slett hater seg selv pga de har stygg kropp, fakta!. 

De mener at alt dette med kroppsfokusering har negative konsekvenser for ungdom, når andre ungdommer ser på plakater hvor fine modeller står på plakaten med en perfekt kropp, kan få ungdommer til og bli missfornøyd med sin egen kropp, og at det kan gå så langt til at de tar selvmord, altså hvor er den jævla logikken? selvfølgelig er bilder retusjert og redigert, det er jo slikt i dag, ikke bare på plakater, men i alle verdens blader og magasiner, aviser osv. Jævla aktivister som bryr seg om alt mulig, er det rart det er hat i verden?. Vi merker bildene med denne advarselen pga bildene ikke er ekte, er det mulig? hva som ikke er ekte? litt redigering? det er jo faen samme person, og alt må jo være perfekt, er jo et produkt eller varemerke som skal selges, penger,penger,penger...Runa fjellanger som er talsperson for dette nettverket mener at når de ser reklame som er retusjert så skriker reklamen til de " dere er ikke bra nok" det er så ekkelt!...De har vært ute etter beyonce i første omgang pga de mener at ingen mennesker er som beyonce, at ingen ser slik ut, til og med ikke beyonce selv ser slik ut, kanskje etter mangen timer i photoshop, noen som er bitter eller?...

De har 10-30 mennesker som går rundt og setter på disse reklamene hver dag, så min konklusjon er at det er 10-30 mennesker med et veldig kjedelig liv, ikke minst noen som hater seg selv og sitt utseene, har jeg rett?....Moteindustrien tjener fett med penger mens vi må gå rundt med dårlig selvtilitt, og mangen ungdommer kommer og sier vi gjør en god jobb for dem, stakkar,stakkar,stakkars mennesker!!

Altså, uansett hvordan man vender på dette, så har man lite oppi hodet om man skal begynne og grine pga noen reklame plakater av en retusjert beyonce, "jeg er så tynn, vil bli som beyonce, jeg tar selvmord, hun er så mye finere enn meg" skjønner du meg? om de aktivistene vil henge opp disse ekle klistremerkene sine, så har jeg rett til og skrive dette innlegget, get it?.

Jeg selv blir ikke påvirket av en dritt, ser jeg en plakat av nugatti feks så løper jeg faen ikke og kjøper meg nugatti, selvom de ikke er så opptatt av matvarer under denne "aksjonen" sin, de bryr seg kun om modeller osv som er blitt retusjert for at moteindustrien osv skal tjene drøssevis med penger. Blir man sjalu av bilder av modeller? pga du selv ikke kan bli det? noen er bare mer heldig enn andre utseende messig, selvom jeg selv har vært jævlig heldig, tihi. Ikke bli så oppgitt når du ser plakater, tenk heller at du er like deilig, eller så går du hjem og laster ned en 30 dagers prøve versjon av photoshop cs6 HER 

BLOGGEN LEGGES NÅ NED !! :)

 • 14.05.2013 - 00:30

God kveld alle sammen, skjer? vet sikkert at overskriften kan virke litt skremmende, ikke sant? legge ned bloggen? Nei tror du har missforstått litt feil, eller kanskje jeg har skrevet det på en dum måte. Jeg mener at bloggen legges ned for i kveld, at jeg er ferdig og blogge for i kveld, det er jo på tide og ta kvelden. Jeg har jo mangen spennende innlegg fremover, så er jo alltid noe å lese på, ellers så skjer det ikke så mye mer akkurat nå. Lage noe mat og cops på tv. Skal lage meg instagram også, så har jeg det og!.Stay tuned lizzom..Masse spennende...kommer (stopper aldri med blogging btw) ooh noo!!

NOEN TRENER FOR Å FÅ EN BEDRE KROPP, ANDRE VIL BLI FEIT, VERDENS FEITESTE!! WTF

 • 10.05.2013 - 15:38

Noen har mål om å trene seg til den perfekte kroppen, andre har mål om å spise seg feit, du leste riktig, 23 år gamle tammy fra usa vil bli verdens feiteste person, og spiser alt hun kan hver eneste dag for å legge på seg, wtf skjer med verden?. Før hadde hun en normal vekt, nå vil hun bli så feit som mulig, og de sier at er du forelsket så er du forelsket, men jeg skjønner ikke hvorfor kjæresten støtter hun på det, greit nok han elsker hun og alt det, men når damen har en normal kropp men plutselig våkner opp en dag og får et sykt innspill i hode, " hey sweety, i wanna get fat, like superfat", det må jo ha klikket for hun?.

Og nei, jeg hater ikke på hun på noen måter, men at hun vil bli verdens feiteste? det er jo bare for dumt, men hennes valg!.

Det er vel egentlig ikke så mye og skjønne. Hun er 155 cm høy og veide en gang 50 kilo, men nå er hun kommet seg opp i 192 kilo, og vil ikke stoppe, tvert imot, hun vil endå lengre, hun vil opp i 300-400, fuck it, hun vil bli verdens feiteste, snakk om å drite i livet? hun vil tydligvis dø, men hun gjør dette for å bli internett kjendis, og hun tjener allerede cirka 10.000 kroner på internett ved at hun poster videoer av seg selv som "fansen" betaler for å se, fucked up? yep!

Hvem betaler for å se på noe slikt? ikke noe frekt ment, men hvem betaler for å se en dame tar på magen sin og snakker om hvor mangen kalorier hun vil spise, eller at hun smeller valkene på kaffebordet? Ikke vet jeg, men en ting vet jeg, hun leker med livet med tanke på helsen!..

Vaffler, bacon og pølser er helt normalt hverdag, inkludert noen besøk hos mcdonalds, og så påstår hun at ingen størrelse er for stor, jo større jeg blir jo mer kvinnelig føler jeg meg, WTF? Lykke til sier no bare jeg, så lenge hun lever!. Er du enig?

RENE & ANNE = DRAMA IGJEN?

 • 29.04.2013 - 00:34

Føler bare for å skrive dette ettersom jeg kommer hjem til mangen rare idiotiske spørsmål i innboksen min på facebook og bloggen, jeg leser at dere mener det blir drama igjen mellom meg og anne pga hun har snakket med sin forrige eks (navnet gidder jeg ikke skrive ettersom han ikke fortjener min oppmerksomhet) om at de kan være venner igjen når de er på vors og fest, pga de har mangen felles venner, det blir sikkert litt dumt at anne ikke kan gå i et bursdagsselskap til en vennine pga eksen skal være der, og de begge er venner med anne sin vennine, skjønner?..

Det har jo vært mye drama før mellom meg og anne, pga denne eksen hennes, og alle vet jo hva som skjedde i tyrkia, og hvem som var der når hun kom hjem igjen pga alt hadde gått til helvette der nede? joda, jeg som gikk på døren og snakket med hun og trøstet hun vel, pga jeg er en så god person, prøv å finn noen bedre? (nei, skryter ikke)..

Det er ikke noe big deal, jeg driter som sagt egentlig i det, jeg vet hva jeg er god for, og jeg vet som anne sier selv, hun vil aldri miste meg som verdens beste venn, for en som bryr seg så mye om andre som jeg gjør, er vanskelig og finne. Hun hadde aldri igjen gått bak ryggen min igjen og satt det sterke vennskapet vi har på spill igjen, det vet hun selv, selvom hun gjorde det slutt med meg og ble venner igjen og startet på nytt med eksen sin rett etter det var slutt med meg ettersom hun ville være singel lenge, så hadde hun aldri gjort noe slikt igjen. Jeg har alltid vært der for hun, og det var en grunn for at hun savnet meg når hun var i tyrkia, jeg var verdens beste venn for hun, stiller alltid opp og gjør alt, ikke fordi jeg er en tøffel som dere påstår, men fordi jeg har et hjerte av gull og tenker godt om alle mennesker jeg er glad i. 

Så der har dere mitt syn på dette, fra min blogg og fra min side, at de kan være venner igjen går fint for meg, er ikke snakk om at hun er med han og alt det (som hun har sagt til meg) men på fest og vors trenger ikke noen å leke drittsekk, og hun har selv sagt hun har avsmak fra han og kommer aldri til og tilgi han for noen ting han har gjort, men du vet, fortid er fortid, fremtiden er nå, og jeg kan si det igjen, vennskapet vi har vil jeg ikke sette på spill eller ødelegge, for en venn for livet, som det anne er vil jeg ikke miste, ikke vil hun det med meg heller. Hun sier ting fra hjerte, så om det er noe som plager hun sier hun det rett ut, en løgner kan man ikke akkurat si hun er, så jeg stoler på det hun sier. Jeg kan love dere at så lenge vi har det vennskapet vi har, så blir det ingen drama, og jeg ser ikke for meg noe drama igjen. Bytte bort vennskap mot drama igjen? hadde aldri klart det, det helvette som var for 3 mnd siden vil jeg ikke gå igjennom igjen, dere som leser bloggene leser og ler av det, men tror meg, det er mye smerte og ikke noe gøyt. Men det skjer ikke fra min side igjen, uansett. Vi har det bra som bestevenner og vi har det fett sammen, så der har dere svaret, blir ikke noe trekant drama eller noe som helst.Nå på tirsdag skal jeg forresten sammen med en kamerat flytte for anne, til anne's nye leilighet, hvor snill er ikke jeg? med glede..Vi blogges!.

DERE ER SÅ DUM NÅR DET GJELDER DET NORSKE FLAGG - DERE HAR MISFORSTÅTT!?

 • 27.04.2013 - 00:43

Dønn seriøst, jeg bryr meg ikke noe særlig om saken, men føler bare for å legge ved dette, ja, bor du i norge så skal man bruke det norske flagg, ettersom det er norges nasjonal dag, men herregud, tror mangen har misforstått hele greien!.

For Aspøy skole var det aldri noen prinsippsak å få med de små hjemmelagede papirflaggene i årets barnetog.

Elevene tegnet flaggene i forbindelse med skolens nittiårsjubileum tidligere i år.  Tanken var at de kunne være ett av flere innslag de tar med til barnetoget i år for å vise kjennetegnene til skolen. 

Det presiseres at Aspøy skole aldri har bedt om å få fjerne de norske flaggene og erstatte dem med fremmede flagg. Tvert om skal de eldste elevene gå med nyinnkjøpte store norske flagg. Det er også laget små faner som viser detaljer fra skolebygningen som noen av barna kan ha med i toget.  

Grunnen til at skolen kom med forespørselen har sammenheng med nittiårsmarkering og at de i år dermed går fremst i toget. Skolen har elever fra svært mange nasjoner. Derfor ble det stilt et spørsmål om å få gjenbruke de små flaggene elevene så stolt hadde tegnet tidligere i år. De aller fleste er norske, et klart mindretall har norsk flagg på den ene siden og flagg fra elevenes opprinnelsesland på den andre.

Debatten har tatt helt av på nett. Skolen mottar nå en rekke eposter med et innhold som skolen ikke fortjener, med  bakgrunn i hva saken egentlig gjelder. 

Ålesund kommune tar samtidig sterk avstand fra det som nå spres av feil fakta og insinuering av at Ålesund og Aspøy i særdeleshet er belastet på noe som helst vis.

 Så ja, det norske flagget skal ikke fjernes, og andre flagg skal ikke taes i bruk!. 
15,5 KILO I HVER PUPP? NEI, DET ER FETT - SILIKON PÅ EN VANLIG KROPP SLÅR DET!!

 • 26.04.2013 - 14:54

Som vanlig er jeg innom nettavisene og fant en artikkel i går men tenkte og ta det opp nå, det er denne damen som mener hun har de største puppene i hele england, men hallo her? greit de veier 15,5 kilo i hennes øyne, men i andres øyne er det snakk om fett, ikke missforstå meg nå, men alle overvektige har store pupper, er du enig?

Jeg hakker ikke ned på noen i dette innlegget, eller snakker stygt om noen folkegrupper, men forstå meg rett, hun er ute etter oppmerksomhet, ikke det at det er noe galt i det, men at hun har 15,5 kilo pupper og de kan drepe kjæresten når de har sex, get the fuck out, grunnen er jo fordi hun er svært overvektig vel? 

Og ja alle sammen, jeg vet at pupper består av fett og vev, ikke se om på alt som blir skrevet, jeg mener FETT generelt, at hun er stor, derfor har hun store pupper (fett).I artikkel står det hun bruker størrelse MMM i BH , og det er jo ganske så stort. Nå skal jeg prøve å forklare meg litt her, om du mener hun har store pupper og ikke er overvektig så er jo du veldig blind, det ser jo ikke akkurat noe fint ut når du er så stor som hun og likksom har 15,5 kilo pupper? men om det var en normal størrelse på en dame, vi tar linni meister feks, hun har 600 gramm i hver pupp, denne damen har 15,5 kilo, altså 14,9 kilo mer enn linni meister, men allikervel ser det hundre ganger bedre ut på linni meister, skjønner?Nå spør jeg deg, se på bildet øverst og så på bildet av linni meister, ser det ikke ut som de har like mye eller at linni meister har litt mer? skjønner? og vet du hvorfor, fordi hun andre er overvektig og puppene henger pga det er fett, jeg tuller ikke. Alle som er veldig stor i størrelsen har store pupper, men det er jo ikke noe å skryte av når det ikke er noe fint å se på, unasett om du har 15,5 kilo som hun påstår.


«LEVEBRØD»: Claire forsøker seg nå som modell og sier at hun trives foran kameraet.

Nå må dere ikke tro jeg er frekk eller noe, men du skjønner jo hva jeg vil frem til? å være så stor og skryte av puppene er ikke noe kult, itillegg vil hun bli modell, MODELL? om de fineste kvinnene ikke har sjans her i verden pga de har litt ekstra på kroppen og ikke riktig høyde, hvordan skal hun da greie å komme seg inn i noe modellbransje? verden er urettferdig isåfall. 

Min konklusjon er at jenter, som er normal størrelse og med 600 gram silikon er hundre ganger bedre og har mye mer å skryte av enn denne damen som påstår hun har 15,5 kilo i hver pupp, fordi at alle overvektige har store pupper, men det består av 95% fett, noe som ikke er noe å skryte av, enig eller ikke?

LES HELE SAKEN HER 

LA MEG FORKLARE LITT :) I.D.G.A.S

 • 09.04.2013 - 19:13

God ettermiddag alle sammen, hvordan står det til? la meg forklare litt om meg som person. Jeg bryr meg ikke om noenting for å si det rett ut, drite meg ut? aldri. Jeg skriver kanskje mangen rare innlegg som får deg til og tenke, wtf? men det er bare sånn jeg er, humoren min også, fucked up, men jævlig tidig om du skjønner deg på det. Greit mangen som er i 20 årene er veldig sånn voksen og alt skal være perfekt, alle stiler og tekster skal være perfekt skreve, man skal vite hvordan man bruker å / og i setninger, gå på cafe og snakke om hva som skjedde på stortinget i dag og hvordan livet er som student osv, men sånn er ikke jeg. 

Vi er alle forskjellig og jeg er akkurat på min måte, siden jeg var sånn 15-16 år gammel, og frem til i dag, har ikke akkurat forandret meg, alltid vært den samme og kommer alltid til og forbli den jeg er i dag. Altså, det er mangen som prøver og få livet sitt så perfekt som mulig, sove klokken 21.00 og drikke kaffe latte med så og så mye sukker i, bake brød og så har vi de som sier nei til en pose på rema 1000 til 50 øre fordi de har med seg sine egne poser hjemme fra, no hate likksom. Altså jeg kan gå på butikken og har jeg noen kroner stykker jeg mister ut av lommen så gidder jeg ikke ta de opp, jeg driter i det. 

Klær, noen må ha de dyreste klærene og dress når de skal på byn, i dont give a shit, eg går med en dogneri og skjorte, akkurat som passer meg, vil ikke gå slik alle andre går, hvorfor må jeg det? har aldri likt dress heller, føler meg så jævlig gammel og kristen då, no hate igjen!:)

Alle jeg kjenner, vel nesten då, leker så voksen og bruker så detaljerte ord når jeg snakker med de, shut up!, jeg er en jævlig enkel person som lytter og hører, gjør det som passer meg og gidder ikke noe drama med noen, hører jeg drama eller merker noe drama så bare stikker jeg, verden hadde vært mye bedre om alle bare kunne vært en enkel person, altså du trenger ikke stresse så sinnsykt for å late som du er perfekt, ingen er perfekt!. Du trenger heller ikke være redd for at du ikke passer inn hos andre menneske grupper, du er deg selv og enten liker de deg som person, ellers hater de deg! enkelt og greit.

Jeg har ihvertfall alltid vært sånn som jeg påstår, sier heller aldri nei til noe, tro meg. Spør meg om en ting og jeg sier bare, ja greit, jaja,ingen problem, why? fordi jeg ikke gidder noe drama og vil at alt i livet skal gå sin gang, alt skal være lett og ingen problemer i hverdagen er mye bedre enn stress og kav.

Og jeg har nevt dette før, hvorfor jeg går på utesteder som er 18+?, fordi det er der mine venner går og jeg har venner som er 18+, fordi jeg alltid har vært den jeg er og henger ikke med så mangen folk som er 20+ for å si det sånn, kanskje et par, men grunnen er at de er så kjedelig og går på cafe og drikker kaffe latte og diskuterer nye bøker som er kommet ut på biblioteket, jeg vil heller drikke noe sprit med red bull og gå på byn. No hate


Herregud, piff opp et sexliv... 

Vi blogges, Xoxo!:)

VIRKELIG RENE? ER DET SANT? NEI :)

 • 02.04.2013 - 01:46

God kveld bloggen, hater når jeg bruker den setningen, men la gå. Ja det var jo første april i går og eg lå ut tre innlegg for å lure dere, det ene innlegget var at mine private sexbilder var lekket på nettet, og som jeg skrev i innlegget så var det aprilsnarr, og jeg har ingen bilder som er lekket på nettet, it's all safe. Dette innlegget skriver jeg bare fordi det er så mangen som fremdeles spør meg om hvor de kan se mine private bilder, selvom jeg har skrevet det var aprilsnarr, LOL!:) så skriver kun for at dere skal slippe og spørre meg angående det....

Det andre innlegget jeg lå ut på bloggen var alicia keys som synger til meg, hun tar opp den rammen fra vesken sin vettu, men det er en gammel video jeg har hatt på harddisken fra 2009, så det er også bare en video som er redigert på en god måte, fake altså.

Det tredje innlegget jeg lå ut var at anne ble intervjuet av e24.no, angående alkohol, og ja, det innlegget er også redigert, fake. Så there we go, alle de tre innleggene var fake, men det var mangen som gikk på det jeg skrev, som trodde innleggene var ekte, ihvertfall sexbildene som var "lekket" inkludert alicia keys videoen. 

Got ya!!

ANNE I AVISEN (E24.NO) ALKOHOL ER LIVET :)

 • 01.04.2013 - 20:43

Anne hadde et intervju i nettavisen e24.no, du kan lese hele innlegget som handlet om ikke annet enn alkohol og mer alkohol HER bra innlegg vennen :)

Her er et lite utdrag from intervjuet, anne karin er en festglad jente som liker og drikke så mye hun kan og helst til alt stenger, alkohol er noe jeg drikker for at jeg skal føle meg levende, andre er kanskje i lykkerus når de får en ny bil av pappa, men jeg kan bli like glad om jeg hadde fått en øl, jeg går mye på downstairs med en som heter rene og der koster en øl bare 19 kr på torsdagen før kl 00.00 og 24 kr etter 00, det er ingenting og si på. Jeg vet mangen tenker jeg drikker mye når dette innlegget kommer ut, men det gjør jeg ikke, bare 5 dager i uken når det er påske og andre helligdager. Les hele innlegget hennes HER
SKAM DEG, LATTERLIG OG FUNNY LIKE WTF

 • 28.03.2013 - 18:08

Er du seriøs eller? blir du virkelig sint når du ser billig godteri i butikkene? da er det vel egentlig bare synd på deg, jeg er ingen hater eller noe, men du blir det du spiser, og kan skjønne denne fyren på en måte hvorfor han er sint og forbanna, men min grunn trenger jeg vel egentlig ikke og si, dere skjønner. Hvorfor skal noen forby snop som koster under 6 kr hg? er det fordi du har så jævlig lyst og kjøpe hele jævla snopedisken når du ser hvor billig det er? latterlig sagt av deg, ingen har sagt at du trenger og kjøpe en dritt, kjøp deg heller noen epler eller bananer, ikke gidd og hat på billig godteri, er ikke så vanskelig å ungå det, du blir hva du spiser. 

Hvor latterlig er ikke dette? Eg må bare le hver gang er ser dette bildet, sorry. Altså en voksen man blir forbanna når han ser billig snop? vedder på han badet i snop før han ble voksen og forbanna og innså hvor stor han var, shits fucked up!. Nei, jeg hater ikke, men det er hans egen feil. Ingen andre!
FU*K MEG

 • 27.03.2013 - 16:55

Noen ganger så går ting til helvette og når du ikke har en dritt å blogge om så blir det ihvertfall kjedelig, jeg er desverre ikke på noe påsketur eller fjellet, så noen skibilder eller noe vil dere nok ikke få se. Jaja, er ikke alltid det er noe å blogge om selvom jeg har titusensekshundreogtre ting jeg kan blogge om, men det er jo ikke alt som er like gøyt å lese. 

Men men men, eg har et par ting jeg kan legge ut til dere seinere, så får dere ihvertfall noen oppdateringer, ha en forbanna fin påske.

Vi blogges
ANNE HAR RETT, DE DREPER DYR FOR PELS (SJOKKERENDE VIDEO)

 • 26.03.2013 - 19:04

For det første så tar dere alle feil når det gjelder dette med pels, utenom anne som faktisk har vett i hodet sitt, det med pels er at de dreper dyrene, og dere nekter på det? dere mener dyrene er døde fra før? er det virkelig seriøs når dere skriver slikt? dyrene blir rett og slett drept på stedet og slaktet, i kina. Anne lå ut et innlegg om at canada goose jakker, der uskyldige dyr blir drept, og dere mener at dyrene er døde fra før av, derfor blir det til at de kan lage jakkene. Dette er helt feil og jeg vet nøyaktig hva hun mener med dette, og jeg er helt enig med det hun skriver i innlegget, bare synd dere andre ikke ser på det på samme måte. Her er en skremmende video under som er veldig trist og se på, men det er realiteten, det er slik pels jakker blir til.

Les anne sitt innlegg HER  

Del også dette videre så alle kan se hvordan pels blir til, fucked up!


 

Ikke kom med dumme kommentarer med at anne må ha fakta klar før hun poster  et innlegg om skinn og pels, fordi som dere kan se i videoen over, så er det helt riktig som anne sier, pels jakker blir til pga uskyldige dyr blir drept levende. Respekt til anne sitt innlegg, forby pels!.

DREPE DEG SELV FOR EN BIEBER BILLETT?

 • 25.03.2013 - 16:03

Leste nettopp en artikkel om at jenter sender mail til firmaet som arrangerer justin bieber konserten som skal være i april på telenor arena. Er det virkelig så gale? de sender mail om at får de en billett vil dette få de bort fra tanker de har i hodet, som selvskading, selvmord og overgrep. Dette er jo bare sykt og tenke på, går dere virkelig så langt for en bieber billett? tar du virkelig livet ditt om du ikke får tak i en billett? då har du virkelig syke problemer med deg selv, ingen skader seg eller dreper seg for en billett, eg har jævlig lyst på en cola i skrivende stund, men jeg skader eller dreper meg ikke pga det, det kommer en tid der jeg kan kjøpe meg en cola, og det kommer en dag der du kan se justin fucking bieber.

Det står også i innlegget der en 15 år gammel jente skriver at kun en klem fra justin bieber kan redde henne, virkelig? det høres ut som du har kreft og justin bieber er din cellegift, herregud noen er virkelig desperat, greit nok at mangen jenter bare prøver seg frem for å se om dette går, om de faktisk klarer å skaffe seg en billett, men alvorlig talt, jeg tviler egentlig ikke at faktisk mangen vil skade seg pga den fyren, cut 4 bieber lizzom.

Det var 125.000 personer som prøvde og kjøpe billetter og iløpet av 30 minutter var det 42.000 som fikk seg billetter, dermed var det utsolgt, hva skjer då? jo det sitter 83.000 jenter og gutter, sørger, kutter seg selv, griner og hater seg selv fordi de ikke får se idolet sitt. Verden er virkelig fucked opp om du tenker deg om, at noen går så langt for en billett.Men men, når påsken er ferdig så kan jo de som har billett glede seg då, ettersom han skal ha 3 konserter, 16,17 og 18 april i telenor arena.

GOOGLER DERE VIRKELIG MEG SLIK? LOL

 • 25.03.2013 - 15:37

Ja jeg måtte google meg selv, og når jeg gjør det så kommer det opp litt av hvert dere søker på, det som dere søker mest på når det gjelder rene kleveland er som du kan se under, rene kleveland sin twitter, mine sextips og mye mer. Google meg du også, så finner du så mye rart du kan lese og dele på facebook. 
KARMA - VÆR SLIK DU VIL ANDRE SKAL VÆRE MOT DEG, SÅ FÅR DU DET GODT TILBAKE

 • 25.03.2013 - 15:24

God ettermiddag alle sammen, jeg vil bare ta opp dette med karma, du har sikkert gjort noe dumt og så angret etterpå? men det som skjer då er at karma tar deg. Dette innlegget er ikke ment mot noen, men jeg vil bare skrive et innlegg om det også, jeg har også gjort dumme ting, så angret jeg, men karma tok igjen. Det er egentlig veldig lett, gjør gode ting mot andre og gode ting skjer deg, gjør noe stygt mot andre og stygge ting skjer deg, det er likt begge veier, det er karma. 

Så vær egentlig forsiktig med hva du gjør, for gjør du en feil kan det slå hardt tilbake på deg, thats karma. Det er også sånn at om noen er god mot deg, så er du stygg tilbake, vel då får du ihvertfall igjen, karma. De sier at de handlingene du gjør i dette livet er med å bestemme hvordan det vil bli i det neste, så gjør alt du kan for at det skal være godt her i livet, gjør gode gjerninger så kanskje det blir bedre i det neste, selvom du ikke får oppleve det, med mindre du tror på et neste liv. 

Det har seg sånn at alt du gjør har et resultat, enten failer du eller så klarer du det, failer du pga du gjør noe stygt mot andre slår karma tilbake på deg, gjør du noe godt får du noe godt tilbake igjen, så husk på det i påsken, del det du har av snop og alt det derre, så slår ikke karma tilbake igjen når du er tom for solo og vil ha varm kakao av dine venner :) 

God påskeSHARING IS CARING - HUSK DET !

IKKE SLÅ EN KVINNE !!!

 • 20.03.2013 - 20:14

God kveld alle sammen, er det en ting jeg endå ikke har skrevet noe om så er det kvinnemishandlere, der gutter eller menn slår sine kvinner eller damer av ingen grunn. Dette er noe av det sykeste jeg kan tenke meg og det er helt jævlig og tenke på hva som foregår oppi hodet til gutter og menn som faktisk gjør dette, hva får de ut av det? og hvem i det hele tatt slår en jente? for og få ut sin frustrasjon eller sinne? dette er helt feil og helt sinnsykt at noen kan gjøre. Dette innlegget har ingenting med noen og gjøre, men mitt syn på akkurat dette. Det er jo veldig mangen som driver og misshandler kvinner og damer på det groveste men de selv gjør ingenting for og komme seg ut av dette helvettes forholdet, de er så vandt til det at det nesten er blitt en vane for de. 

Ingen gutter eller menn har noen som helst grunn for og slå en jente, alle vet at jenter er det svakeste kjønnet, og de kan ikke forsvare seg på samme måte som en voksen mann. Jeg har lest om kvinner som er i forhold der de blir misshandlet daglig men de lar dagene gå forbi, med traumer og alt mulig helvette, det tørr rett og slett ikke og forlate sin voldelige mann. Det er mangen som også holder dette for seg selv, og de er kanskje glad og smilende på utsiden, men på innsiden skjulder det seg store smerter. 

Jeg blir rett og slett forbanna når jeg tenker på dette, at gutter og menn kan slå jenter og kvinner, det må være noe av det jævligste jeg vet om, og alle som blir eller har det slikt burde tatt afære med en gang, enten og søke hjelp, politiet eller fortelle det til sine nærmeste, slik at de kan komme seg vekk fra denne situasjonen. 

Om du er en ekte mann slår man ikke kvinner, en ekte mann behandler en kvinne med respekt og omtanke. Aldri slå en kvinne, kvinner er gull verdt. 
ER DET DØNN SERIØST? WTF

 • 19.03.2013 - 15:11

Heisann og god ettermiddag alle sammen, på tide med litt blogging, det jeg vil fortelle om nå er hvordan du ser meg foreksempel oppfører meg på video, altså jeg lå ut ett innlegg i går med 14 videoblogger. Noen har delte meninger, ikke bare her på bloggen, men mest på youtube, i kommentar feltet, er dere seriøs? er dette ekte? mener dere det, dere må ta engelsk kurs. La meg stille deg et spørsmål, hva tror du egentlig da? tror du vi spiller dum eller at vi bare er så dum? det er visst ingen som finner svarer på det, så er det bare veldig godt skuespill da?.

De som virkelig kjenner til meg vet jo hvordan jeg er som person, og hører du foreksempel låtene mine, klarer du og sette opp mine låter mot hvordan jeg er på video? om du skjønner hva jeg mener?. Noen tror dette ikke kan være ekte, noen mener det er ekte og andre mener det er veldig rart og det ligger noe bak dette, hva ligger bak dette kan jeg få spørre om?, om du ikke klarer og se hva som er hva, ekte og falskt så er det jo bare litt synd, men jeg kan ærlig innrømme at alt du ser på video ikke er ekte, noe er bare litt skuespill, men alt er tatt på sparket. 

Sånn som jeg er som person på video foeksempel, det er sånn jeg er i virkeligheten, men alle tingene jeg sier,  og om det høres veldig rart ut og for godt til og være sant, ikke tro på det som blir sagt, det er kun for at du skal få noe og tenke på. Men som sagt, tro på det du vil, jeg vet det er mangen som stiller seg det spørsmålet på både youtube, twitter og bloggen, er videoene seriøse? er det dere sier ekte og mener dere alt som blir sagt? it's all up 2 you. 

Vi blogges siden


Det er et eksempel på screenshot fra twitter, hva tror du? er gardiner = curtiner? og annlegg = musica allah? be the judge!:)

GÅRSDAGENS OPPSUMMERING

 • 17.03.2013 - 14:47

Ja hvor skal jeg begynne? Det begynte med at det kom sånn 12-14 stykker på vors her, jeg kjente vel kanskje 10 av de. Vi drakk og hørte musikk, og jeg fikk uheldigvis i meg litt for mye sprit, igjen. Vorset begynte sånn 20.30, var vel då folkene begynte å komme, og cirka klokken 23.00 tok vi turen rett nedenfor meg hvor det var et annet vors på gang, vi stakk ned der og drakk mer. Det skjedde litt av hvert, jeg var veldig dårlig etterhvert og begynte og spy en del, og så skulle jeg av en eller annen grunn hoppe fra altanen, ikke spør meg hva jeg holder på med der. Det var meg, elisabeth, anne, nathalie, andreas, en som heter kristian og flere som var der. 

Etter en stund og jeg hadde blitt litt "bedre" så tok meg, anne, nathalie og en som heter silje, taxi. Vi ble kjørt ned til fotballpuben hvor det var veldig mangen folk når vi ankom, vi var der en liten stund og jeg var helt ute og alt surret rundt i hodet mitt. Når vi skal gå derfra så står det noen jenter utenfor ved utgangen, der ved trappene. Det som skjer då, er at meg og anne går forbi de, og jeg hører hun ene sier "rotte", og då snur eg meg og spør, hva sa du no? og så bare snappet det for hun jenten, og då tar jeg igjen og svarer hun noe som fører til at hun klikker endå mer, var flere som tydligvis så dette og jeg skriker ut ord for å gjøre hun forbanna, anne bare tar meg i armen og sier vi skal gå, så hun fikk tommel opp av vakten for den, av meg også. 

Vi stikker fra det drama greiene der og tar turen bort til utestedet ovenpå, når vi kommer bort der var det like mye liv der, så vi finner oss en plass, nå gikk det ihvertfall rundt for meg. Her var det meg, kristian og anne som var. Det var en forbanna bra kveld i går, litt sånn drama, men egentlig så føles det ut som det har skjedd ti tusen ting i livet ditt på under fem timer. Når klokken passerte 02.30 og det skulle stenges så forsvant han kristian og det var meg og anne igjen. Eg tok hun på skuldrene og bærte hun bort til fotballpuben igjen hvor vi skulle ta taxi, vi finner en taxi og kjører hjem. Det var litt av en kveld skal jeg si deg, og ja, mistet så og si alle sammen når vi var ute i går, vi var 12-14 stykker men det endte opp at det kun var meg og anne som var igjen. 

Vi kjøpte nattmat på bensinstasjonen, hamburgermeny og elsket livet bokstavelig talt. Nå er det dagen derpå og ingen verdens hangover, thank you god!..

(fikk ikke tatt noen bilder i går, det suger jævlig, men hadde jeg gjort det kunne jeg laget en spillefilm for dere, for den kvelden der var weird as fuck"!!..6.000 + 8.000 = 14.000 har sett vår harlem shake på få dager, har du sett den?

 

VORS & BYEN - GOD HELG!!!!

 • 16.03.2013 - 18:19

God kveld alle sammen, hvordan står det til? i dag blir det vors med en god gjeng, så det blir drikking før vi seinere tar turen til byn. Hvor vi ender vet jeg ikke endå, blir vel til at noen skal forskjellige steder, men jeg skal ihvertfall på ovenpå sammen med anne, så får folk joine om de vil det. Kommer til og ha sende webcam live under vorset, via mobil (ustream) så sender det via facebook og bloggen direkte. Oooh yeah!..Dere får alle sammen ha en fin kveld videre, hva enn dere finner på!.

Fyr denne låten på fult om du har fest eller vors, banger!..Pow!

DAGEN I DAG!

 • 13.03.2013 - 23:17

Ja hvordan går det alle sammen? i dag var meg og anne på vinterlyd konserten som var på festplassen, kaldt og jævlig som det var, ble det ikke akkurat noe bedre når vi hørte lyden på annlegget, skuffenes, dessuten var det en lame konsert, putt oss opp på en scene så skal du se hva liv er, hvordan man setter bergen by på kartet, seriøst. Ettersom vi ikke gadd å stå oppreist i så lang tid tok vi heller turen bort på dolly dimples på festplassen, der var det ihvertfall varmt og godt, inkludert forbanna god pizza. Ja, lever man livet så lever man livet, noen ganger fryser du ræven av deg, i det neste øyeblikk er du varm og har en god matbit foran deg. 

Nå er det reprise av paradise hotel på gang, så vi får blogges seinere, slenger ut noen bilder fra i dag, take care you sick sweetheart!:)

Heisann, jeg vet egentlig ikke hvem du er, men siden du må ta bilde av meg får jeg heller late som jeg elsker livet :)å jeg sverger deg at disse halsdropsene er så sur, hva faen rene? åååå slå deg?


Gidder du og rette linsen litt lengre ned då? sånn, nesten, der ja, knips det bildet asap. Ahhh - blitsen ikkje på!! Eg svir så jævlig på det høyre øyet rene, vi må innom apoteket før det klikker for meg, blitz blitz blitz!!......paparazzi Life lizzom!.:)Der lurte jeg deg godt rene, jeg har ikke vondt i øyet, bare ta så mangen bilder du kan, vi må jo legge ut innlegg på bloggene, tommel opp for en fante jente, åååe! (auuu)Når vi kom til vinterlyd, ikke som forventet for å si det sånn, men er du glad i livet så smiler du anyway :) :)Ja, så sto vi litt bak der for vi ikke ville presse oss frem der med alle de andre, vi holder oss litt tilbake om du skjønner, lyden var jo ikke den beste heller :OSå vi gikk heller bort til dolly dimples og varmet oss mens vi spiste god mat, you dig?Litt dårligere bilde, men det var pga det var uten blitz og lysene i taket ble plutselig dempet..!:)Er det en som er fornøyd og glad i livet er det virkelig hun som du ser på bildet, haha, ! skål for livet anne, another awesome day..love life lizzom!..

Og har du endå ikke sett harlem shake videoen vår som over 11.000 har fått med seg på under 48 timer, altså knappe to dager, se den under nå

 

VINTERLYD KONSERT PÅ FESTPLASSEN

 • 13.03.2013 - 16:27

God ettermiddag alle sammen, ja nå har jeg nettopp spist, glad og fornøyd, skål for livet. Seinere blir det vinterlyd konsert på festplassen, det blir jo awesome, eller hva? jeg har satt speilrefleksen på lading så blir det masse bilder og video seinere i kveld når konserten er avsluttet. Solen skinner jo også med blå himmel, hva er vel egentlig bedre enn det? greit det er litt kaldt, men er jo bare å kle seg godt. Dere får alle sammen ha en fin dag videre, hva enn dere måtte finne på. Vi blogges

 

KVELDSMAT - PARADISE HOTEL OG MUFFINS

 • 12.03.2013 - 21:41

Akkurat nå har jeg fått servert god mat og drikke og så er det paradise hotel på tv3, og muffins. Vi får blogges eg må se paradise nå.!!

Vi blogges etterpå!..

ALLE VIL HA EN BIT..NÅR DU...

 • 12.03.2013 - 18:53

God ettermiddag, en liten ting jeg vil ta opp er at når du ikke er en dritt så bryr ikke folk seg om deg, men med en gang du blir kjent, vinner i lotto, oppnår noe stort, då vil alle komme og leke venner med deg, hvorfor er det egentlig slikt?.

Dette vil jeg kalle falskt, når du først er en person som ingen kjenner til, bortsett fra dine venner, så er det ingen som akkurat bryr seg, bortsett fra dine venner. Men med en gang du oppnår noe stort, og du plutselig en dag blir en person alle kjenner til, eller du som sagt vinner i lotto, da kommer venner av deg som du ikke har sett på flere år og tar kontakt. Jeg hadde selv ikke vært sånn, om jeg hadde fått høre om en av mine gamle venner jeg ikke har hørt fra på flere år blir kjendis en dag, eller han plutselig har mangen millioner på konto, det blir bare helt dumt og ikke minst fake. 

Jeg leste for en liten stund siden at en dame hadde slått opp med typen sin pga hun ikke hadde følelser for han lengre, dagen etterpå vinner han over 100 millioner i lotto, hva skjer? hun stikker på døren der han bor og ligger ned roser, skriver et brev om at hun gjorde et dumt valg og hun angret. Hallo? dette skjer dagen etterpå han vinner 100 millioner, så der ser du hva jeg mener sant?. Alt handler om penger og alle vil ha en bit av kjendis tilværelsen, uansett, ihvertfall de fleste. 

Mangen tar dumme avgjørelser men så slår alltid karma tilbake og da er det for seint og angre, akkurat som hun damen over gjorde når typen vant 100 millioner. Og hvem vil ikke være litt i rampelyset, der alle vet hvem du er? Jeg kan også ta et annet eksempel, en jente slår opp med typen sin på en lørdag, på søndagen laster eks kjæresten da opp en videoklipp på youtube og blir sett av 19 millioner iløpet av 4 dager, hun angret veldig for å si det sånn når et tv selskap spurte ut om forholdet de hadde hatt.

Det er og har alltid vært sånn, når du er en person ingen kjente og plutselig blir en alle vet hvem er, alle vil då ha en bit av deg, ta bilder eller snakke med deg, pga du er et menneske alle vet hvem er. Vær lojal mot de du vet er ekte, så har du ingenting og angre på!.

Vi får blogges.. 

AARGH DØDEN NÆR

 • 11.03.2013 - 22:40

Jeg beklager for lite blogging, men jeg er blitt helt jævlig dårlig, sinnsyke smerter og feber som faen!. Det er så vidt jeg klarer og stikke på dass, og jeg sover hele tiden. Det er over 6mnd siden jeg har vært så dårlig og jeg pleier ikke bli så forbanna dårlig. Jeg har heldigvis hostesaft og alt det andre jeg trenger og en god venn som er der for meg, det setter jeg utrolig stor pris på. 

Jeg håper bare dette snart gå over, det er to grunner jeg tror dette har skjedd meg, det skjedde dagen etter jeg har brukt det jævla barbiedopet i en uke og jeg har brukt litt for mye, ellers kommer det etter jeg drakk for mye sprit på lørdagen, blir alltid like jævlig dårlig. Jeg beklager at jeg virker som en forbanna idiot på dette innlegget, men det er faen så store smerter :/

Dette er ihvertfall grunnen til at jeg ikke har blogget så mye i dag, men jeg blir nødt og legge meg nedpå igjen, dette suger som faen.

 

HELGENS OPPDATERING

 • 10.03.2013 - 23:33

God kveld alle sammen, beklager for lite blogging i helgen men det har desverre vært litt stress og mye liv så har desverre ikke fått gjort det. Hele helgen har vært perfekt for og si det sånn, det har vært vilt. På torsdagen var jeg ute og hadde ingen planer om og stikke ut på fredagen ettersom jeg fikk nok på torsdagen når meg og anne tok turen der og delte ut over 4.000 glowsticks, hele gulvet fløt over og stemningen var ikke annet en jævlig bra. På fredagen når kvelden kommer får jeg plutselig beskjed om og ta turen ned til fotballpuben, det var jo liv der av en eller annen grunn, så klokken 01.00 tok jeg turen ned, selvom det ikke var planlagt. Når jeg kommer ned var det faktisk en god del folk der og det var god stemning. 

På lørdagen var jeg på vors hos anne selvom hun ikke egentlig hadde tenkt seg ut, men vi vorset no sammen og tok turen til fotballpuben. Når vi kom der var det jævlig tidig og kvelden var ikke annet enn perfekt. Vi lo som faen og det skjedde mye greier som jeg nå bare kan se tilbake og tenke wtf? gjorde jeg det og det. Jeg drakk en god del før jeg stakk ut, men stemningen var også på topp denne kvelden. 

I dag har jeg bare egentlig slappet av og tatt livet med ro, søndagen er jo kjedelig men det har vært en fin dag for og si det sånn. Det er ikke så mye mer og fortelle, jeg fikk ikke tatt bilder i går, uheldigvis, ellers skulle dere fått sett hvor syk kveld det var i går. Vi blogges...:)
VENN FOR LIVET

 • 06.03.2013 - 23:58

God kveld bloggen, (hater når jeg skriver hei bloggen, akkurat som bloggen kan høre meg?), god kveld mine kjære lesere. Jeg må bare si det en gang til, at jeg er veldig glad for at det ble ordnet opp mellom oss, meg og anne altså. Er det noe som er viktig i livet så er det og ha en venn som bryr seg, selvom at det dramaet som har skjedd mellom oss, det er vel en viktig ting i livet, at du har personer rundt deg som egentlig bryr seg om andre, og jeg er veldig glad for akkurat dette, at vi ble venner igjen til slutt. Alt ordnet seg, det tok en liten stund, men ting kunne ikke vært bedre, er veldig glad i deg anne, du er et godt menneske, selvom du kan lage veldig mye drama til tider (hahaha). 
Og så er du en drittflink kokk :) :) :) :) Lager alt mellom himmel og jord, og alt smaker fantastisk :=)

HVORFOR BLE MEG OG ANNE VENNER IGJEN?

 • 04.03.2013 - 19:38

God kveld alle sammen, det store spørsmålet sikkert mangen stiller seg er "hvorfor ble meg og anne venner igjen?", vi var jo så bitre fiender og lagde så mye drama mellom oss, det var og ble et helvette på jord for to måneder siden. Det var jo sånn at vi var så knyttet til hverandre og var så gode mot hverandre, men så mistet hun som sagt følelser for meg, men vi har da snakket ut om alt dette. I går leste jeg blogginnlegget hun hadde skrevet på sin egen blogg, og der leser jeg at hun har savnet meg sånn når hun var der nede i tyrkia, også hvordan alle hun hadde reist ned meg, hadde behandlet hun så fælt. 

Jeg tok da kontakt på facebook, ettersom hun hadde fjernet blokkeringen fra meg, hun hadde fra før blokkert meg i disse to månedene. Jeg skrev en melding om at det var fælt hun hadde det sånn og jeg prøvde og sette meg i hennes situasjon og hvordan hun faktisk hadde det, ja jeg tenker på andre og ingen fortjener og ha det vondt. Jeg skrev da en liten melding til hun på facebook, og fikk tilbake at hun var så lei seg og alt dette. 

Jeg møtte da hun og vi har snakket om alt sammen som har skjedd, i mangen, mangen timer har vi snakket ut om som har skjedd mellom oss, alt dramaet vi har holdt på med via våre blogger den siste tiden. Det som er greien er at det er mye bedre vi kom frem til denne løsningen, for hun har jo vært en del av livet mitt, og jeg har vært en del av livet hennes, vi har tross alt vært kjærester og samboere, vært i utlandet sammen og mye mer. Det blir også dumt slik vi har hatt det mot hverandre, at hun går på samme utested som meg på  byn, men en av oss stikker alltid vekk pga en av oss er der, det syns jeg blir for dumt. Nå har vi kommet til enighet og fått lagt alt det dumme som har skjedd mellom oss, og lagt det bak oss, jeg er faktisk glad for at vi kan være venner igjen. Ja, hun hang ut familien min og jeg skrev masse dumt tilbake, men saken er at vi begge skrev innlegg mot hverandre i full sinne, vi var begge veldig forbanna på hverandre og noen ganger gjør man ting man ikke helt tenker over. 

Det er ikke lett og bare glemme en person og overse en du har hatt noe med og gjøre i en såpass  lang tid, og delt  litt av livet ditt med en person. At mangen sier jeg er dum pga jeg vil være venner med henne igjen skjønner jeg på en måte, pga dere har lest alt hun har sagt og gjort, men så er jeg selv som dere sier, dumsnill. Hun har selv sagt til meg at hun har vært helt jævlig mot meg og hun angrer på det, jeg og hun har etter mangen timer kommet frem til at vi skal være venner igjen og legge det onde bak oss. Hele bergen har jo fått meg seg alt fra starten siden vi kom hjem fra tyrkia i september 2012, da lagde vi bloggen "annek" og siden den tid har vi vist dere livet vårt og alt som skjedde mellom oss kunne alle sammen få med seg, og når hun slo opp med meg ble dette også delt med hele bergen. Etter det, i januar lagde jeg meg en blogg også, og ble veldig sint på anne pga hun gjorde ting jeg ikke visste om, og da starten også kringen mellom oss, og alle ville få med seg dramaet, det har vært et helvette mellom oss, og vi har såret hverandre på det hardeste, jeg har felt mine tårer, samme med henne. Det har vært mye opp og ned, men vi har da som sagt blitt enig om at vi skal nå være venner, og både jeg og hun ville holde dette skjult, men ettersom vi sikkert blir sett i offentligheten er det egentlig best vi bare fortalte dette til dere via våre blogger nå. 

Jeg har fått svar på alt, hvorfor hun har sagt det og det, hvorfor hun gjorde det mot meg, det og det. Alt har jeg fått svar på, og alt er et nytt perspektiv på, jeg skjønner hvordan det har vært for hun.

Jeg er kjempeglad for at vi har fått snakket ut om alt sammen, og det var veldig rart og se henne igjen i går, etter to, nesten tre lange måneder. Er glad for at vi har ordnet opp i alt. Både hun og jeg har sagt mye stygt om hverandre til personer vi kjenner så er ingen grunn for at dere skal gå rundt og si at jeg har sagt det og det om anne, anne har sagt det og det om deg rene, dette vet vi, men dette er fortid. 

Så til neste gang, om dere ser oss ute på byn sammen eller noe, vi er ikke sammen eller noenting, vi er bare gode venner og har lagt bak oss alt det som har skjedd, vi har ordnet opp. Før jeg avslutter dette innlegget vil jeg bare slenge inn en video som et lite tilbakeblikk, er glad for at vi er venner igjen :) 

MEG OG ANNE ER VENNER IGJEN

 • 04.03.2013 - 15:38

Det har skjedd mye de siste 24 timene, men jeg kan fortelle dere at meg og anne er venner igjen, forteller mer om dette seinere på bloggen, men nå må jeg løpe til bussen! trekker også vinnere som vant tannbleking i går, vi blogges...


HVORFOR 18 ÅRS STEDER RENE?

 • 03.03.2013 - 15:33

God ettermiddag alle sammen, jeg skal prøve og skrive dette innlegget kort og enkelt for dere, så jeg slipper og kommentere dette spørsmålet hver eneste gang jeg skriver et innlegg om at jeg skal ut på byn. Når jeg skriver at jeg skal på vors - byn og ha det gøy, så kommer det alltid en kommentar eller to som lyder " hvorfor går du på 18års steder når du kan gå på 20? ", let me break it the fuck down 4 u, aight? Jeg har venner som ikke går på 20 års steder og jeg går ikke aleine på 20 års steder om mine venner ikke går der, ja mine venner er også under 20 år så der har du endå en grunn. Jeg går ikke på byn med de og lar de stikke et sted og så stikker jeg et sted, og for meg er det egentlig samme faen hvor jeg går, det er alkohol alle plasser, om du skjønner, damer også!. 

Det spiller vel ingen rolle om jeg går på ute steder der du må være 18 for og komme inn? men rene, du er jo over 20, du MÅ gå på 20 års steder då, hvem faen har sagt det?. Det skulle virke som det gjorde dere pissed off når jeg ikke henger på 20 års steder, men det gjør jeg ikke så lenge MINE venner ikke går der, av og til ja, da hender det at jeg går på 20 års plasser, men som regel går jeg der hvor mine venner går, og der hvor alle jeg kjenner er, og de som jobber på de utestedene jeg går spiller også en rolle, de er jo fucking awesome. 

Og når det kommer til downstairs, hvorfor jeg går det? vel, det er jo den beste plassen for faen, og på torsdagene er det intet unntak. Jeg har alltid vært med folk som er 17-18-19-20-21, alderen spiller ingen rolle for, hvorfor skal det egentlig bety noe? når jeg er 50 år kommer jeg sikkert til og henge med kjerringer som er 25, skjønner du tegningen? jeg er sånn, nyter livets glade dager til dagen eg forlater, og hver dag er en dag som skal nytes, om du ser på livet som en negativ ting, synd for deg, jeg elsker livet, og jeg elsker mennesker og har det fett som faen, og jeg bryr meg ikke om jeg har venner som er 17 år og oppover som jeg henger med og som er på vors med meg, so what? slutt og fokuser på alder, samme gjelder kjærlighet, det finnes ingen grenser når det kommer til akkurat dette, du har sikkert en far og mor der alderen skiller 15 års forskjell? din far er 55 og din mor er 40? det kan jeg nesten vedde med deg du har, så hva er problemet at jeg går på 18 års steder når jeg er over 18 og kunne gått på 20? woow. 

Alder har ingenting og si, og jeg elsker 18 års plasser, det er der ungdommen er, det er der mine venner er, det er der det er liv, sikkertt der du går også, men det driter jeg langt f'en i. Jeg er ung til jeg dør, så lev ditt liv, så lever jeg mitt. Vi blogges siden Meg og thomas, nyter livets glade dager..

WTF? AWESOME

 • 01.03.2013 - 22:24

Kom nettopp over en video på worldstarhiphop.com, en side som for de meste ligger ut alt som har med hip hop musikk (musikk videoer) og gjøre, men også andre videoer som er litt spesielle.Så ser jeg denne videoen eg bare føler for og dele, de som har filmet videoen snakker norsk, men det som er veldig spesielt med denne videoen er at det er en hund, ja en hund som går på to bein som den var et menneske, dette gjør denne hunden en god stund også faktisk, morsomt, wtf lizzom? det må jo være noe sånn stitch fra lilo og stitch, eller noe sånt??

 

Har du noensinne sett noe slikt før? eller kanskje hunden din gjør dette?

BLOGGING - DET ER IKKE BARE, BARE

 • 27.02.2013 - 22:34

Om du som leser dette har blogg, så vet du hva jeg mener, om du som leser dette ikke har det, følg med nå. Når man blogger så er det ikke alltid bare å blogge for å blogge, skal man klare å holde på sine faste lesere må man gjøre det beste utav det. Hver dag må man klare å holde leserene sine med innlegg, om man ikke blogger noen innlegg på en dag eller to, ryker man fort litt ned. Det er ikke bare å blogge for min del, dere som leser denne bloggen har sikkert ikke tenkt på det, dere leser den bare og melder dere på alle konkurransene, men visste du at jeg hver dag må ha 3-5 faste innlegg, sette opp konkurransene til riktig tid, få opp banneret til sponsorene til riktig tid, sjekke alle mailene og sende ut alle pakkene til leserene mine som dere vinner, sende ut  og levere tingene dere vinner, stikke til postkontoret oppmot 5 ganger i uken for å sende ut pakker, hente pakker osv. Det er faktisk veldig mye stress og det tar veldig mye tid. Jeg selv skriver ikke dette for å klage eller noe, tvert imot, jeg bare tenkte å fortelle dere dette, kanskje dere ikke helt har tenkt på det. Samme gjelder alle andre bloggere, for at du som leser av en blogg skal være en fast leser må jo den som blogger prøve å fange din oppmerksomhet, så faste, spennende innlegg og konkurranser hjelper jo alltid på, men dette må en blogger klare hver eneste dag. 

Men jeg selv syns det bare er kjekt å blogge, vet det ikke er så veldig mangen mannlige bloggere, men jeg bryr meg fint lite om det, her får jeg ihvertfall skrive akkurat hva jeg føler for. I begynnelsen trodde jeg ikke at jeg skulle klare å ha flere tusen lesere for dagen, men det har jeg da klart siden dag 1, i dag har jeg blogget fast i 2 mnd, og jeg selv syns jeg har gjort det bra.Anyway, takk til alle som leser og er innom denne bloggen hver dag, hadde jeg ikke hatt så mangen lesere som jeg har nå hadde jeg aldri giddet, så takk til dere alle sammen!. 


ER DETTE DET SKJØNNESTE DU HAR SETT?

 • 26.02.2013 - 22:02

Jada, hva gjør jeg med dyr på bloggen? det er jo bare damer og alkohol du skriver om rene, og sånne sex innlegg og konkurranser , men vet dere hva? jeg blir bare nødt til og slippe denne videoen inn på bloggen. Er det noe av det skjønneste du har sett? den ser litt lei seg ut, men søt som faen då.

 

SKJER JENS STOLTENBERG? 20 ÅR PÅ ALKOHOL?

 • 26.02.2013 - 03:01

Ja jeg er gammel nok til og kjøpe øl og alt det drite der, men føler det som jeg leser blir litt dumt, gjør det ikke? at nå skal det blir 20 års aldersgrense på alkohol? haha, greit nok at du jens kanskje er blitt gammel og sint og bitter på livet, men hvorfor la det gå utover ungdommen som endelig har blitt 18 år? de kan endelig begynne og gå på utesteder på byen, men alkohol kan de ikke kjøpe? hvor har du tenkt de skal vorse då? De trenger alkohol for faen, og kommer uansett til og få kjøpt det, uansett hvordan du ser og vrenger på dette jens. Vedder på at når du var 18 år var du drita full og levde livet ditt, du gledet deg som faen når du endelig ble 18, men nå er du blitt 54 år, og jeg og resten av norge skjønner at du ikke unner ungdommen litt fyll og alkohol i helgene.

Om du velger og sette opp aldersgrensen til 20 år, så burde du også tenke på og gjøre det samme med den røyken, eller har du ikke tenkt så langt? du setter ikke alkoholen opp til 20 mens røyken er på 18, blir litt feil, men så er jo ikke akkurat tankengangen til arbeiderpartiet noe å skryte av. Jeg sier dette igjen jens, du kommer ingen verdens vei med dette, alle får uansett tak i alkohol, om du er 15 - 17 år, det er ingen verdens problem, alle drikker, og alle får tak i alkohol, uansett alder. Men jeg vet at du er en grei mann, men når du tenker på dette med 20 år for å kjøpe, så tror jeg egentlig bare at du er en bitter mann i ovegangs alderen, eller så har du våknet en av disse dagene og sett noen gråe hår på hodet og innsett at dine ungdoms dager ihvertfall er over. 

(jeg har sagt før jeg ikke røyker, det er en røyk jeg holder for en vennine)

Jeg har ingenting imot at du har satt det opp til 20 år, jeg er over 20 selv, så jeg skal kjøpe til alle som spør meg, jeg skal stille meg utenfor vinmonopolet hver helg og kjøpe for alle som trenger min hjelp,jeg skal faktisk kjøpe meg et telt og campe der, kun for å irritere deg,  for du er bare veldig urettferdig jens. De har tross alt ventet i 18 år på dette livet, de kan endelig ta turen ut på byen, men så skal de ikke få drikke før de ankommer byen? de må kjøpe drikken på byn? hvorfor være vanskelig?.

Alle ungdommer trenger et vors, og på vors trenger de alkohol. Tenkte du på det?. Ikke vær så sur og hat på livet, du gjør en god jobb, men ikke sett aldersgrensen opp til 20. Vær en homie, om du lar den være 18 så skal jeg heller ha arbeiderpartiets banner på bloggen min ut hele 2013, jeg kan skaffe dere flere tilhengere. Om du virkelig kommer til og gjøre dette og dette innlegget ikke betyr en dritt for deg, så kan du like godt sette opp aldersgrensen for sex opp til 20 også. Beklager dette innlegget, men ser så mangen gutter, men mest jenter som irriterer seg over dette, kan du ikke bare skjønne at jenter bare vil ha det gøyt? om jeg ikke fikk gitt deg klar beskjed nå, så får cindy lauper gjøre det, vi blogges

PAKKER I POSTEN

 • 25.02.2013 - 19:17

Er jo ingen tvil om at jeg har mangen sponsorer, faktisk så har jeg over 30 stykker, og i dag kom det endå flere pakker i posten, bortsett fra bamsefleecene som jeg hentet ute på oasen shopping senter. Jeg syns det er kjekt og levere ut ting til dere som vinner, så her er en liten del av det som jeg har hentet i dag. Hver dag er julaften, tro meg. Jeg har også i dag fått nye sponsorer så er bare til og følge med, og ikke glem at det er 3 konkurranser som er på bloggen i skrivende øyeblikk. Ha en fin kveld alle sammen, så blogges vi seinere. Ta vare på hverandre:) 

AKSEL & TONE = GAME OVER

 • 25.02.2013 - 13:11

Ja, du leste riktig, aksel og tone har slått opp. Selv om det så ut som det mest perfekte paret, holdt ikke dette forholdet heller, dette er fra sikre kilder skriver vg, paret er ferdig med hverandre. Paret holdt ut i 3 og et halv år før det i dag ble kjent at de har slått opp. Nå i august skulle paret ha bryllup på sicilia, som ligger i italia. Trykk på bildet under for og lese hele saken.
MOVIE TIME - AH YEAH!

 • 24.02.2013 - 20:06

Nå skal jeg sitte meg ned og se en film, hvilken film det blir vet jeg ikke helt, men satser på det blir en skrekkfilm som heter the collections, ellers blir det tsunami filmen the impossible. En av de blir det ihvertfall. Dere får ihvertfall ha en fin kveld videre så blogges vi. Kjørte nettopp i gang en fin konkurranse til dere, som en fin start på uken, ghd rettetang.  Vi blogges siden. 

 En av disse filmene må jo være god, det blir enten eller, movie time!:) 

OPPSUMERING FRA LØRDAGEN

 • 24.02.2013 - 15:07

Ah yeah, god ettermiddag alle sammen, hva skjer? skal fortelle dere litt fra gårsdagen, selvom det ikke alltid er noe kult og fortelle, men fuck it. I går gikk jeg først og leverte 5 gavekort til hun som vant de av meg, rikke. Etter jeg hadde levert gavekortene gikk jeg på vorset jeg skulle på. Der satt vi og drakk i noen timer før vi ble hentet av en kompis av meg. Når vi kommer til byn hadde vi fremdeles noe drikke igjen, så det gikk nedpå før vi stakk inn til fotballpuben. Det var en god del med folk der før det kom endå fler. Treffer på en god del kjente mennesker og slår til med noen samtaler her og der. Treffer også mangen hyggelig mennesker, blir kjent med et par stykker, og det morsomste, den jenten som jeg alltid treffer på er der, så hun kom plutselig foran meg, hei rene. Ah yeah, der var hun igjen, hadde aldri regnet med at hun skulle være der. Så der står vi og snakker, drikker og lever livet. Vi stikker en liten tur ut for frisk luft og får i oss mer drikke. 

De som jeg var med klarer jeg gang på gang og miste på byn, hver eneste gang sier jeg til de, vi holder sammen og skal ikke miste hverandre. Men, med en gang jeg ser noen så er jeg borte vekk, på sekundet. Men men, sånt skjer. Jeg hadde det ihvertfall kjempe kjekt i går og skal ihvertfall ikke klage på noenting. Det var en fin kveld, og mangen fine mennesker ute, thank you all for en fin kveld. Jeg fikk ikke tatt bilder selv, men det fikk andre gjort, men så vet jeg ikke hvem dere er, så er vel egentlig bare og sende som vanlig på renekleveland.blogg.no@hotmail.com. 

Nå skal det bli godt med biff og full pakke til middag, og så er det jo kanon blå himmel ute og sol, kan det bli bedre? neppe. Dere får alle ha en fin søndag, så blogges vi. Ikke glem og meld dere på konkurransene jeg har på bloggen nå, 5 vinnere får hver sitt solpudder til en verdi av kr 249 HER og en ny sminkepakke til en verdi av kr 2.500 HER . Lykke til alle sammen. 

Slenger med et twitter throwback bilde, nå må jeg stikke, dinner time:) ah yeah, see ya sweeties!:)
TENK OM DAMEN DIN KUNNE GJORT DETTE

 • 23.02.2013 - 22:03

Nå sitter jeg her på vors og litt seinere blir det byn, ah yeah, men så kommer jeg over denne videoen, tenk om din dame kunne gjort noe slikt? hadde du ikke vært en happy jævel? sorry ordbruket, men dette er fint og se på:) nå må jeg vorse videre, kos dere så lenge, så snakkes vi på byn.

 

MONSTERMAG.NO

 • 23.02.2013 - 13:04

Fikk en kommentar her på bloggen og ble linket til monstermag.no og ser då at det er skrevet om meg, sjekk det ut HER . 

Takk for endå mer oppmerksomet til de som står bak monstermag.no. Ha en fin lørdag alle sammen, nå er det så sinnsykt fint vær ute, knall blå himmel og faktisk litt varmt. Og det er sefføgelig lørdag som gjør det endå bedre. Vi får blogges litt etterpå, nå er det rett i dusjen. See yah!

MÅTTE DU FUCKINGS KOMME NO?

 • 22.02.2013 - 19:56

Alt gikk som det skulle i dag sant, alt var i orden helt til klokken ble 16.00, så blir kvelden og alt avtalt, så kommer det plutselig en liten hodepine, og jeg har jo migrene så der kommer den sant. Ligger meg nedpå og har lagt alle planer klar for kvelden, så våkner jeg i 1800 tiden, fremdeles like jævlig, ligger meg ned igjen på puten og våkner nå, klokken 19.30. Vorset begynner kl 21.00 og jeg er i boxeren, hvordan skal jeg få tid til alt sammen då? inkludert med en hodepine som gir meg sinnsyke smerter. Jeg har ikke fått trekt extensions vinneren endå, pga jeg har så sinnsyk vondt i hode, ingenting hjelper nå, men får bare håpe det går over. Jeg har ikke glemt å trekke noen, trekker en iløpet av kvelden så bare til og følge med. Helvette så jeg hater det, hva skal det egentlig være godt for? smerte i kroppen en stund, så går den over? why?... 

Jeg er nødt til og se hva jeg finner på, enten må jeg bli hjemme i kveld ellers må jeg drite i alt og bare gå på vorset og håpe at den lille turen jeg må gå hjelper på, at frisk luft gjør det litt bedre. Uansett dere får alle ha en fin kveld videre, jeg skal prøve å gjøre det bedste ut av det. Bare jævlig kjipt det måtte komme på dette tidspunktet nå. Vi blogges :)
GOD HELG ALLE SAMMEN!

 • 22.02.2013 - 13:58

God dagen alle sammen, solen skinner som bare faen i bergen, hvordan er været der? kunne ikke vært bedre her ihvertfall, ah yeah. I dag er det fredag og i dag blir det vors og liv, jeg har egentlig en del og gjøre før kvelden kommer, må hente fire pakker på posten, igjen. Begynner og bli lei av å hente pakker, men så lenge jeg har så mangen konkurranser er det ingenting jeg kan klage på. Jeg skal også hente noen tusen glow armbånd, skal også ta med et par hundre på byen i dag og dele ut, lets all glow the fuck up!:) Blir en bra helg, eg føler det, eg vet det. Må også lade speilrefleks kameraet, tomt før strøm, krise sant?. Jeg skal også trekke ut vinneren av extensions, fikk ikke gjort det i går ettersom jeg var så trøtt, delte ut 4 premier i går, 16 lesere vant premier i går, husk at dere må sende meg adressen, jeg kan ikke deres adresser i hodet. 

 
Jeg har også fått flere sponsorer denne mandagen, så er vel egentlig bare til å følge med på hva som skjer, det vil også bli flere sminke pakker til dere lesere, inkludert en fet konkurranse til gutter og jenter. Stay tuned. Hva enn du skal i helgen, så får du ha en fin helg, om du skal en tur ut på byen i dag eller i morgen, så treffes vi sikkert. Ah yeah!.. Nå må jeg avslutte innlegget så det ikke blir en bibel. Vi blogges sweeties

JEG VIL HA SOMMER, NÅ !!

 • 20.02.2013 - 15:54

Kan det ikke bare bli sommer nå? er så lei dette drittværet, hvorfor må det egentlig være sånn? våkner opp til regn og dritt vær, hver eneste dag, jada, byen mellom de syv fjell, vakre bergen, MY ASS!. Ja, byen er vakker når det er sommer og sol ute, men ellers ser det ut som en forlatt by, dratt ut fra scene som du finner i en skrekkfilm. Kjedelige dritt by, regn 300 dager i året, så ser du på miami, nede i usa, er det regn der, er det katastrofe, der våkner de opp og ser damer i tanga, damer i bikini som ligger og soler seg overalt, jogger mens puppene bouncer som hydralikk på en chevy impala, 67 modell!. Er så lei dette været..

 

Under ser du skikkelig deilig sommer vær, ja det er i utlandet (i fjor når jeg var der) men det er fremdeles slik en god sommer skal være, det er det som er livet. Våkne opp til solfylte dager og du kan slenge deg ut på altanen med en kald øl eller hva enn det måtte være, nyte livet og stikke til stranden og bade i over 20 grader. Luksus spør du meg. Så ser du det drittværet vi har i norge, nærmere sagt bergen, skikkelig deilig, ikke sant?Med så mangen regn dager i bergen by skjønner jeg ikke engang hva turister gidder å reise her til, ja jeg skjønner de vil oppleve kulturen og alt det drite der, fisketorget osv, men for å være ærlig tror jeg de alle bare ler høyt innvendig, det er jo ikke noe å skryte av. Til og med folk fra california, hawaii, japan og resten av verden, der de har sol så og si hver eneste dag, de vil reise fra sitt solfylte land til en by som bergen, snakk om å gå på en smell. Ja, bergen er en fin by, men ikke når det regner så mye som det gjør. 

TJENER DU NOE PÅ BLOGGEN RENE?

 • 19.02.2013 - 20:05

God kveld alle sammen, et spørsmål jeg får veldig ofte, i kommentar feltet, på byen og på facebook, tjener du noe på bloggen din rene? siden du har så inn i helvettes mangen sponsorer? svaret er seffølgelig ja. Jeg hadde aldri kunne hatt så mangen konkurranser og delt ut så mangen produkter om jeg ikke tjente noe eller fikk noe igjen for dette. Blogge tar jo en del tid, og så er det jo veldig mye å passe på når det er så mangen konkurranser og ting som skal sendes ut til dere som vinner. Noen pakker blir sendt til meg direkte, da vil det ta litt ekstra tid før dere som vinner får produktene deres, men om dere bor innenfor bergen får dere det levert på døren av meg. Jeg gjør alt for at dere skal være fornøyde.

Men som sagt, så er svaret mitt ja, jeg tjener jo selvfølgelig noe på denne bloggen min, jeg får også teste masse produkter og så må jeg skrive om dette, noen sponsorer skal også ha banneret sitt på min blogg, slik at de får flere kunder og pga reklamering. Det er jo det de fleste bloggere prøver å få til, er det ikke? å få sponsorer?.Kjenner du noen som har oppmot 7 sponsorer / konkurranser på en uke på samme blogg? eller noen som deler ut 2 extensions og 4 andre premier inkludert solfilm til hele bilen? på samme uke? hehe. 

Jeg har denne bloggen av et par grunner, så jeg kan underholde dere med mine innlegg, samtidig som jeg deler ut fete premier til dere alle sammen, så tusen takk til alle sammen som er innom hver eneste dag, det blir bare flere og flere ting som skjer fremover og jeg kan love dere mangen overraskelser. Stay tuned, nå er det mat i ovnen, vi blogges sweeties!...Skal ta over blogg.no snart, og hele bergen !! love you all

MANDAG - NY UKE, NYE MULIGHETER

 • 18.02.2013 - 15:45

God ettermiddag alle sammen, hva skjer då? i dag er jeg egentlig syk men det stopper meg ikke fra noenting. Jeg har sinnsykt vondt i halsen, er nok pga jeg drakk torsdag, fredag og lørdag. Men det som faktisk hjelper meg er cola, tro det eller ei. Hodepine også, eneste som hjelper meg er cola og jeg er avhengig av det. Men som sagt, det er ny uke og nye muligheter, jeg har noen nye konkurranser til dere, i går fikk jeg delt ut 4 premier til 4 heldige lesere, 2 sminke premier til 2000 og 3000 kroner, inkludert piercing pakke og proteinpulver. Denne uken er det extensions HER og proteinfabrikken HER + solfilm til hele bilen HER ( solfilm konkurransen ender i kveld ) som gjenstår på bloggen, holder det med 3 konkurranser samtidig? nei, jeg er vandt med 6-7 samtidig. Men i dag har jeg fått mail og det kommer noen kule konkurranser, er bare til oppdatere bloggen, så ser du plutselig noe awesome du kan melde deg på. 

Nå skal jeg få i meg noe middag, hater å gå rundt dårlig og jævlig i kroppen, men en ting som er bra er at det går fort over, jeg er litt heldig der. Dere får ihvertfall ha en fin dag videre så blogges vi. Jeg vil også råde dere og like min fanpage på facebook HER der får du beskjed med en gang det kommer nye innlegg eller konkurranser på bloggen, take care alle sammen!..Hands up!! i said hands up !!

TACO & LEVERING AV PAKKER TIL LESERE

 • 15.02.2013 - 17:43

God kveld blir det vel snart nå, nå blir det snart taco til mat og god drikke. Jeg tror nok det blir sånn at jeg holder meg hjemme i dag pga jeg var ute i går og skal levere pakker til dere lesere som vinner ting på bloggen min litt seinere i kveld, og pga jeg skal ut i morgen på bursdagsfest på luux. Jeg skal blandt annet levere extensions og send ut en rosa trenings topp fra better bodies. Ja, så grei er jeg, jeg kommer til døren og leverer det du vinner, det går litt raskere for både meg og dere, med mindre dere ikke bor utenfor bergen då. Så da vet dere det, jeg har også fått noen andre sponsorer i dag, det er noe dere alle vil kunne få bruk for, det er både til gutt og jente. Nå får vi blogges, its time to eat..see ya!...  Du kan også vinne extensions HER

Extensions fra trendhair skal leveres i dag, sammen med denne rosa treningstoppen under som noen vant på fanpagen min.

Better bodies trenings topp, om dere fikk lyst på en kan dere kjøpe den HER for kr 549

TORSDAGEN + HELGEN SOM KOMMER

 • 15.02.2013 - 13:44

God ettermiddag alle sammen, i går var jeg som sagt ute og jeg hadde et vors her med noen venner før vi tok turen til byen. Traff som vanlig på mangen kjente fjes, det var ingen drama eller noe på byen og alt gikk perfekt for å si det sånn. Noen ganger så klarer jeg og forsvinne vekk fra de jeg går med, fordi jeg alltid ender i en eller annen samtale med folk jeg enten kjenner eller folk som vil snakke,hehe. Klarte jo seffølgelig og glemme nøklene og passet mitt sant, typisk meg. Det var ihvertfall en fin kveld, valentines dagen var ikke så gale den, håper din også var fin. Jeg tok sinnsykt mangen bilder i går, send over til mailen min, renekleveland.blogg.no om du leser dette. Takk til alle for en fin kveld. 

Nå er det fredag og helgen begynner, i dag skal jeg egentlig bare ta det helt rolig, fikk nok i går, rett og slett. I morgen derimot skal jeg på vors i byen, litt tidlig blir det pga jeg skal på bursdagsfest på utestedet luux. Så det blir en god kveld vil jeg tro, eller jeg vet det blir det, kommer så mangen kjente der.Dessuten skal jeg dele ut en del premier som jeg har gpende på bloggen, i dag våknet jeg til en mail, i mailen har jeg fått nytt extensions jeg skal dele ut til en av mine lesere, dette er da det tredje extensionet som jeg deler ut. Du kan melde deg på HER . Ellers må dere alle sammen ha en fin dag videre, vi blogges.!!.Ikke glem at jeg også deler ut et spann med proteiner i morgen, altså på lørdag. Dette kan du få levert i morgen eller i posten om du bor utenfor bergen, trykk HER

UT I KVELD !!

 • 14.02.2013 - 18:46

God kveld alle lesere, som sagt så driter jeg i hele valentines dagen, så i kveld tar jeg heller turen ned til downstairs, får besøk litt seinere, så då drikkes det her så snakkes vi på byen om noen andre skal der. Jeg skal få trukket ut valentines vinneren som får en fin ting i posten sin, litt seinere, ihvertfall før jeg stikker på byn. Akkurat nå må jeg finne frem klær og stryke skjorter. Vi får snakkes litt seinere, om dere skal være hjemme og kose foran tven med film eller ut på byen, kos dere uansett. Kanskje vi treffes. Happy valentine til de som måtte bry seg.

DAGEN I DAG !!

 • 14.02.2013 - 00:29

Heisann alle sammen, i dag har jeg fått hentet noen pakker fra forskjellige sponsorer, har også fått en pakke fra proteinfabrikken som jeg deler ut fra. Seinere på dagen fikk jeg besøk av noen fucking sweet senoritas. De var her hele kvelden og har nå blitt kjørt hjem, så nå sitter jeg her og hører musikk på spotify. Jeg har mangen ting og gjøre, og i morgen skal jeg dele ut et par ting på bloggen, det samme med resten av uken. Kommer også flere konkurranser, så det vil nok aldri være stopp eller mangel på det. 

I morgen, eller i dag siden klokken er over 12, er det valentines dagen og jeg skal også velge en vinner som får en fin ting i posten. Om jeg skal ut eller ikke i dag vet jeg endå ikke, jeg skal jo på så mye greier i helgen så det får jeg heller se når tiden kommer. Ellers så var bare dette en liten update, litt lite blogging i dag, men det grunnet besøk og masse greier. Dere får alle ha en fin kveld videre, vi blogges..

 

IT'S ALL DONE, ALL GOOD

 • 12.02.2013 - 17:25

Nå har jeg fått gjort det jeg skulle, kjøpt inn nye klær og drikken for helgen, då blir det som sagt tidligere, bursdagsfest på luux. Sko,bukse, skjorter, alt er på stell. Vet ikke hva som skjer videre i dag, ihvertfall ikke endå, får se om jeg får lagt ut noen nye låter, skal også velge den som vinner den ene sminkepakken til en verdi av kr 3000. Så dere får ihvertfall ha en fin dag videre så blogges vi uansett. Meg og joachim - vakten på fotballen, alltid like glad han :) Vi blogges

MOVIE TIME!!!

 • 12.02.2013 - 00:54

Akkurat nå har jeg fått delt ut extensions til en av mine skjønne lesere. Jeg sitter her med en bestekompis og vi skal se en god film, håper ihvertfall den er god. Jeg likte veldig godt eneren som heter the collector, men nå er toeren kommet ut, den heter the collection. jeg elsker skrekkfilmer mye bedre enn komedier, thrillere og alle de andre sjangrene. Jeg skal lage noe mat, så har vi god mat og drikke til filmen. Ikke glem å melde dere på alle mine andre konkurranser, lykke til alle sammen. Dere får ha en fin kveld videre, det skal vi. Vi får blogges seinere. Sleep tight angels..

The collection trailer..Ah yeah!.. 
GOD KVELD FOLKENS

 • 11.02.2013 - 22:19

Akkurat nå har jeg hatt besøk av noen venner og hele besøket er nå gått, spist og kost meg, så nå sitter jeg her igjen med en kamerat, skal nå gå igjennom alle sammen som har meldt seg på extensions konkurransen til en verdi av kr 2.798 fra hår leverandøren trendhair.no . Jeg sier bare lykke til alle sammen, jeg skulle som sagt ønsket jeg kunne gitt alle extensions, men det ville kostet meg dyrt. Idag har jeg hatt en fin dag, sånn cirka. Var også en liten tur med en kompis av meg, sammen med hans lille datter. I morgen skal jeg kjøpe inn drikke og klær til helgen, for då blir det bursdags feiring på luux.Men nå må jeg sette igang å finne en vinner. Vi blogges om en liten stund, stay tuned!!..UT PÅ TUR ALDRI SUR!!

 • 11.02.2013 - 16:45

God ettermiddag kjære lesere, fikk som sagt nye solkort til dere som jeg har på bloggen nå, deler denne gangen ut 10 nye solkort til 10 heldige lesere. Konkurransen fra brun og blid finner dere HER jeg skal også dele ut 61cm langt extensions til en av mine lesere, hvem det blir ser vi seinere i kveld, om du ikke har meldt deg på, gjør du det HER

Akkurat nå må jeg løpe en tur i dusjen, klokken 1700 kommer min beste kamerat på besøk og vi skal en tur med hans lille datter. Så vi får nesten bare blogges, dere får ihvertfall ha en kjempefin dag videre.Lykke til med konkurransene alle sammen. 
JEG FORTJENER IKKE DETTE - GIDDER IKKE MER :/

 • 11.02.2013 - 01:53

Jeg har ikke lyst å gi deg min oppmerksomhet, men gjør det en siste gang. Hva har jeg gjort for at du skal beskylde meg for å ha laget falske profiler av deg på sex sider? eller at du påstår jeg bestiller mat og alt mulig i ditt navn?, du kjenner meg såpass godt, men jeg kjenner desverre ikke deg igjen. Hva hadde du gjort om jeg plutselig fortalte alle sammen at du har laget sex profiler av meg? men så får du veldig vondt inni deg fordi du ikke har gjort en dritt, men du blir beskyldt for det?. Når du skriver at jeg står bak sex profiler av deg, så kan jeg bare si en ting, ja du får meg sint og lei, for jeg ville aldri brukt min tid på å lage noe sånt om deg, hva tjener jeg på det?, ingenting. Jeg tenker ikke lengre på deg, jeg savner deg heller ikke, jeg er heller ikke missunelig på deg eller ditt liv, jeg lever mitt liv og trenger ikke drama fra deg. 

Jeg syns det er helt forferdelig at du skal henge meg ut på den måten du gjør, når du vet hvilken gutt jeg er. Du og alle som kjenner meg vet at jeg er snill som et lam og vil ingen i verden vondt, men så skal du beskylde meg helt utav det blå? jeg ble helt paff når jeg fikk en melding på chatten på facebook at du hadde skrevet at jeg lager profiler av deg, og hva  får du ut av å beskylde meg for de verste tingene?, håper den eller de som står bak det kan stå frem, selvom jeg vet de aldri kommer til å gjøre det, la heller rene få skylden, han og anne tåler jo alt, fakta er at det begynner å gå veldig hardt inn på meg. Jeg skulle ønske det gikk dager der det ikke er drama, der du ikke gjør de dummeste ting eller henger meg ut, men så elsker jo du å få oppmerksomhet, og du ser jo hvem det går utover?. 

Jeg syns du var grei når du skrev et innlegg om meg i dag på bloggen din om at folk må slutte å beskylde meg for å knust bilen til din forrige eks, fordi sannheten var at jeg var på fotballen hele kvelden og natten men altfor mangen folk rundt meg, og du har en mistanke om hvem som står bak, så også at din kamerat skrev på bloggen at folk må slutte å si det var meg, der og då var dere voksen.

Men så begynner du med tullete innlegg om at jeg lager profiler av deg på sex sider og dating sider, veldig lite voksent.Jeg har da andre ting og gjøre i livet mitt, jeg har det kjempe fett, men ikke når du gjør alt for å få oppmerksomhet. Du selv vet at jeg ikke kunne gjort det, og jeg fatter ikke at du selv kan få printscreen på din egen mail om at en brukerkonto har blitt opprettet uten at du selv har bekreftet den?.

Jeg skulle faktisk ønske at du sluttet å nevne MEG, eller snakke om meg, jeg har glemt deg, fortid er fortid, på tide du ser fremover og slutter å ta det ekstra langt for å få noen flere lesere. Slutt å heng meg ut for å få deg lesere, og til dere som faktisk står bak alt dette (om det er sant) reis langt til helvette og lengre enn det. Jeg ville aldri, ikke om jeg hadde fått betalt for det, laget en helvettes falsk profil om deg på nettet. ALDRI

Fokuser på litt annet i livet, for om du ikke slutter så tar jeg seriøst å henger meg. Kunne ikke alt dette bare vært en forbanna drøm?? dere får tro på det hun sier, eller tro på mine ord. 

SKYT MEG ASAP !!!

 • 08.02.2013 - 20:51

Sverger dere, noen ganger kommer det tider det ikke er en dritt å finne på. Joda, fredag i dag og jeg sitter inne. Eller er det bare jeg som er blitt så vandt med å være ute?, greit nok at det av og til er greit å slappe av, men det kan være veldig, veldig kjedelig til tider. Akkurat nå er det ikke så mye som skjer, men så må jo alt passe mine venner også. Om de ikke har tid, så er det ikke akkurat så mye jeg kan gjøre heller, gå ut på byen aleine? greit nok jeg alltid treffer folk, men det suger å gå aleine til byen. Loner 4 life

Nå blir det fish & chips, cola og en film, så eg får bare ta det rolig i dag. Men i morgen kan jeg sverge at jeg skal ut, holder på med en konkurranse til dere nå, legger den ut snart på bloggen, så vi blogges!...

Ååå så gøyt vi har det, BOOM!... kjempestilig effekt og rosa farge, awesome!!!

 

IT'S THE WEEKEND

 • 08.02.2013 - 13:02

Så var vi kommet til fredag og helgen begynner, hva skjer denne helgen? det vet jeg egentlig ikke helt, men det blir ihvertfall en tur eller to på byn. I går var jeg hos noen venner på vors, før vi tok turen til downstairs. Det var ikke så mangen folk der når vi kom, men det ble jo litt til slutt, ikke det helt store men nok folk. Traff som vanlig på kjente fjes, snakket,drakk og hadde det kjekt som jeg pleier. Send meg gjerne bilder dere tok i går med meg, renekleveland.blogg.no@hotmail.com

I dag vet jeg ikke helt hva som skjer, kanskje det blir en tur ut, får se hvem som blir med. Ellers så er jo det fint vær ute, litt overskyet, men det er jo bedre enn rein. Dere får ihvertfall ha en fin dag alle sammen, så vi blogges vi siden. I dag skal jeg også dele ut de to siste gavekort kodene fra mudy.no (moteklær på nett) for kvinner. For å delta må du trykke HER . Det ene extensionet vil bli delt ut på søndag, det er på 50cm og har en verdi på kr 2.399, den konkurransen finner du HER ellers blir det delt ut piercinger, et extensions til, valentines gave og sminkepakke neste uke. Ha en fin dag alle sammen.

Kan det ikke bare bli sommer då? er så forbanna kjedelig med snø og kulde, kom igjen då!..

LEV SOM DAGEN I DAG VAR DIN SISTE !!

 • 07.02.2013 - 12:27

Hva er egentlig livet? er det noen grunn for at du skal være en negativ person som hater på alt som skjer i livet ditt, slutt med det. Lev livet ditt som dagen i dag var din siste, ikke bruk tiden din på å være negativ, se posetivt på alt som skjer rundt deg, uansett hva du egentlig måtte føle, du har ikke tid til å leve et bittert kjedelig liv. Tenk når du blir gammel, åårgh jeg skulle gjort det når jeg var levde mine yngre dager tenker du, ja så lev det livet du vil nå, du har ikke tid til å vente, det er nå du må gjøre det.

Det jeg vil frem til er at alle syter om hvor kjedelig livet deres er, vel du er selv det kjedelige mennesket som gjør hverdagen din kjedelig, finn på noe med dine venner, bli litt sosial, omgå andre mennesker, sosialiser deg. Jeg har selv noen venner som hater seg selv mer enn alt på jord, men jeg har desverre gjort alt jeg kan for at de skal få det bedre med seg selv, men til ingen nytte. Jeg lever ihvertfall mitt liv og gjør det beste utav det. Jeg vil ikke tenke tilbake på tingene jeg ikke fikk gjort når jeg er gammel, min tid er nå, din tid er nå. 

Vi har alle fått et liv, vi lever på lånt tid, ingen vet når livet vårt er over, ingen vet hva som skjer dagen i dag, eller om du i det hele tatt våkner for å se morgen dagen. Jeg har tanker oppi hodet som gjør at jeg føler for å være slik jeg er, jeg må ha andre rundt meg, jeg vil leve livet max, jeg vil gjøre så mye, så derfor er jeg slik jeg er. Jeg liker å gå på byn i helgene og ut på torsdagene, da treffer jeg så mangen kjente fjes, og det er bare kjekt.

Lev livet ditt, ikke vær lei eller deprimert, har du kjærlighets sorg? kom deg over det og lev singel livet til du blir lei, så finner du deg en ny en, en dag. Du har ingen tid å miste, du lever på lånt tid, bruk tiden din fult ut. Vi blogges

 

INNSPILLING & BESØK !! AHH YEAHH

 • 06.02.2013 - 16:17

Akkurat nå har jeg fått besøk av min beste kamerat kjetil (nummer to fra venstre) , og vi sitter her og skal spille inn nye låter som jeg har ferdig skrevet. Ah yeah. Skal også ha en liten photoshoot, you dig? den nye musikken skal jeg få lagt ut på bloggen som en liten preview før helgen starter. Og så er jo det så fint vær ute også, så er egentlig ingenting å klage på. Dere får ha en fin dag så lenge, og meld dere på alle konkurransene jeg har ute nå. Vi blogges seinere.
AHHHHH YEAHHH!!!

UT FOR Å LEVERE PRODUKTER TIL VINNERE

 • 05.02.2013 - 19:13

Nå skal jeg ut en tur for å levere produkter som dere lesere vinner på bloggen min, jeg er så grei at jeg gjør det. Vi blogges! Ikke glem å melde dere på begge mine extensions konkurranser. Den ene er på 50 cm & den andre er 61 cm. Noe for dere jenter. 
HVA SKJER I DAG + OPPDATERING

 • 05.02.2013 - 15:29

I dag skal jeg gjøre ferdig noen låter som jeg har hatt lagret i cubase ( innspillings program ) det som gjenstår er bare for meg å mikse de ned til mp3. Har ikke gjort det endå. Så skal jeg faktisk ta turen helt ut til indre arna for å levere proteinpulver og diverse produkter til hun ene som vant proteinfabrikken.no konkurransen jeg hadde her på bloggen. Hun vant for kr 1000 i produkter, så nå kan hun endelig få brukt dette.Og jeg er så grei med dere at jeg leverer dere tingene dere vinner, ikke det snilt gjort?. 

Til alle dere som er med i extensions konkurransen, det kommer nok en konkurranse til hvor du kan vinne extensions, så meld dere på begge om dere vil ha dobbel sjanse. Det vil skje mest sannsynlig til helgen. Om man tenker på det så har jeg faktisk på denne lille tiden jeg har blogget sånn skikkelig, på 5 uker ( i går ) gitt vekk 25 solkort til dere, 2000 kr i produkter fra proteinfabrikken, delt ut 2 av 4 gavekort fra mudy.no, og så har noen vunnet iphone deksler som jeg skal få sendt ut denne uken, inkludert supertan som kommer i posten. Det er så mye å holde styr på. Og så kommer det endå flere ting som skjer.

Synes ikke dere at det er greit med konkurranser på en blogg? og hva synes dere om de konkurransene jeg har til dere? er det ikke kjekt med litt skikkelige premier, slik som jeg gir dere?. Jeg vet der er mangen som har konkurranser på bloggene sine, men noen har premier på 50 - 100kr. Jeg liker at det skal være litt spenning i det, derfor gir jeg dere produkter som koster fra 1000 til langt over 2000 kr. Takk til alle som sponser.

Dette var bare en liten oppdatering.Jeg skulle gjerne gitt alle en premie, men desverre kan jeg ikke gjøre alle fornøyde. Jeg prøver mitt beste og håper dere er fornøyd med det. Ha en fin dag videre så blogges vi..

Noen av produktene som skal leveres i dag, lik min fanpage på facebook for de beste konkurransene, trykk HER

UKEN SOM GIKK - WHAT DID HAPPEND?

 • 03.02.2013 - 22:33

Ja då var denne uken ferdig og en ny starter. Denne uken har vært veldig bra, kan vel egentlig ikke klage? kan jeg?, jeg har fått to nye sponsorer til bloggen, startet en ny konkurranse hvor jeg deler ut fire gavekort fra motehuset mudy.no, jeg har fått alle varene fra proteinfabrikken og levert ut noe, har hatt det kjempe kjekt på byen på torsdag og lørdag med vakre mennesker. Jeg har fått spilt inn nye låter som vil komme ut på bloggen denne uken. Jeg har vært på vors hos noen herlige mennesker og gjort litt av hvert her og der. 

Jeg kan ikke klage på noenting lengre, jeg lever livet for å si det sånn. Uken som har gått har vært awesome, denne uken som starter nå blir helt sikkert like bra. 

Jeg skal dele ut fire gavekort til heldige vinnere, jeg skal starte opp to nye konkurranser, jeg skal dele ut produkter, jeg har masse å vise dere til uken ihvertfall. Tusen takk til alle som har vært involvert i uken som har gått, dere alle vet hvem dere er. Alle jeg har vært med, alle jeg har snakket med, alle sammen, tusen takk. Dere må  ha en fin uke så snakkes vi nok. Her er litt bilder fra hva som er blitt gjort uken som gikk.Nye sponsorer = flere konkurranser til dere

Varer fra proteinfabrikken er kommet

Nye låter er på vei denne uken

Vinnere er plukket ut og varer har de fått plukket selv fra proteinfabrikken.no

Feriestedet for 2013 er bestemt, Ayia Napa 

Fikk også nytt design fra silje lienOg selvfølgelig noen herlige mennesker, vi blogges !!! ciao

 

FU*K - EG LEVER LIVET

 • 31.01.2013 - 00:46

Føler bare for å si en liten ting, og det er det at jeg lever faen meg livet. Skal ikke ta opp noe drama greier for det har jeg ikke noe formening om. Jeg nyter livet så jævlig, sorry ordbruket. Jeg har noen perfekte venner rundt meg og det er så deilig, at jeg kan våkne å tenke - aaah fuck yeah!.Skjønner du meg? har du det sånn også? du kunne ikke hatt det bedre for du har det du trenger og livet behandler deg på en god måte? sånn føler jeg det. Hver dag er det alltid noe spennende som skjer i hverdagen, og nå er vi jo kommet til torsdag, hva skjer? I dag blir det vors, rene kommer til meg i 18.00 tiden så er det av gårde. Seinere på kvelden blir det byen. Nei vet du hva, lev mens du kan.

Ikke la noe hindre deg i å leve livet, du lever til du dør og det finnes ingen hindre. Hver eneste uke er forskjellig, men en ting er sikkert, torsdag,fredag og lørdag blir alltid like minnerik. Du kan ha det gøy uten alkohol rene, ja jeg vet det kjære deg, men ikke like gøyt. Nå får jeg avslutte dette innlegget for nå skal det mikses ned noe av det jeg har spilt inn av låter, snart kommer den nye låten som kommer til å gå deg til hode. tro meg, vi blogges... (Gled dere til dere ser denne karen på paradise hotel 2014. Skal love dere et tv program dere seint vil glemme. )

 

NY UKE - NYE MULIGHETER

 • 20.01.2013 - 23:14

Hva skjer då bloggen? ( ikke ta meg seriøst ) kan jo ikke si hei til min egen blogg, blir altfor dumt!

Det er ny uke og det betyr nye muligheter, denne uken så skjer det mye fra min side ihvertfall, skal ikke røpe så altfor mye men det ser jo dere. 

Jeg skal også få sendt ut alle solkortene til alle som har vunnet, og på onsdag trekker jeg også ut 3 vinnere som får supertan i posten + jeg skal velge ut 6 vinnere som får hver sin usb halskjede i sølv / diamanter. 

Jeg har også mangen andre konkurranser som vil komme denne uken, og hva sier dere om jeg deler ut en god del gavekort? det er vel egentlig mest for jenter då, siden de selger alt fra kjoler, sko , alt innen klær egentlig. 

Så forhåpentligvis vil dere finne veldig mye kult på den nettsiden, jeg skal faktisk være med å åpne det nye designet, mer kan jeg ikke si noe om. 

Det vil også deles ut noen produkter dere alle vil få nytte av, så stay tuned sier nå bare jeg. I dag har jeg ikke gjort så veldig mye, jeg har redigert ferdig noen videoer, hatt besøk av en kamerat og  spilt inn noe musikk som dere også vil få høre til uken.

Jeg har mye på gang så er egentlig bare til å følge med, og så gleder jeg meg egentlig bare til alt mulig. Dere får alle sammen ha en fin mandag ihvertfall, nyt den i finværet, jeg har hørt det skal være knallvær hele uken.

Jeg har kost meg hele helgen og hatt det kjempe kjekt, håper du / dere har kost dere like mye som jeg har gjort. Vi blogges....

 

Disse bildene fra Finnmark er blant verdens beste nordlys bilder

 • 18.12.2012 - 20:11

renekleveland

Norges beste blogger. Solbrun og perfekt kropp. Blogger ikke akkurat om knekkebrød og klær jeg har fått i posten som alle de andre hundre tusen bloggerne gjør. 80.000.000 visninger på nett. Love blogging! Følg meg for spenning i hverdag. Legg meg til som venn på Facebook, du vil ikke angre. Ellers, tusen takk for at du er innom bloggen. Bergens stolthet.

Kontakt/Sponsing

Renekleveland.blogg.no@hotmail.com

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no