hits
Facebook Youtube Snapchat Twitch Snapchat Samtaler Facebook Samtaler Videoblogger Derfor hater gutter meg Hvithai i Bergen Playaz Club 2017

HER ER JEG I JULESTEMNING, + EN STJERNE SKINNER I NATT (VIDEO)

 • 12.12.2013 - 18:38

Vi er i desember måned,og det betyr masse ribbe og pinnekjøtt. Det betyr også at vi er i julemåneden, noe som bare er kjempe koselig. Jeg elsker alt som er rødt, og dempet belysning. Jeg føler jeg får sommerfugler i magen når jeg står opp om dagene, jeg bare slenger med ned og storkoser meg. Jeg har en fin juleskål hvor jeg har masse snop, jeg er en skikkelig snopeguri asså, noen ganger deler jeg med ingen, da blir de sure, men er jo jeg som har kjøpt det, så de får kjøpe sitt eget godteri. 

Jeg vet jeg er rar når jeg skriver dette, men noen ganger ser jeg faktisk engler, kan godt være det er noe i skyene? men uansett jeg bryr meg ikke, det finnes mer mellom himmel og jord. Jeg har laget masse julekuler og julepynt på egenhånd, er så koselig <3.. Slenger med noen koselige bilder, jeg syns de er kos da..Ihvertfall når jeg hadde leppepomade på kinnene.
Og en liten videosnutt slik at du kommer i julestemning:) beklager dårlig kvalitet, men full hd neste gang!:) <3

Vi blogges kjære snuppiser <3 <3

ER DU LEI SÅNNE KJEDELIGE PEPPERKAKER TIL JUL? SLIK BAKER DU RUMPE & PUPPEKAKER

 • 03.12.2013 - 00:15

God kveld alle snuppiser. Vi er i desember måned, noe som betyr det er juletider. Jeg fikk en forespørsel om jeg hadde noen baktips nå som det er julemåned. Jeg skrev hva tror du? denne bloggen inneholder alt mellom himmel og jord. Mange velger å bake pepperkaker og boller, og masse annet godt såklart. Men om du er den som ikke har en familie så passer disse rumpe og puppe (pepperkakene) perfekt til deg. Det er ikke så vanskelig skjønner du. Oppskriften finner du under.

 Oppskriften på pepperkaker (om du ikke kjøper ferdig pepperkake bokser)

 • 250 gram sukker
 • 2 dl lys sirup
 • 1 ss kanel
 • ½ ss malt ingefær
 • ¼ ss nellik
 • 250 gram smør
 • 1 ss natron
 • 2 egg
 • 650-800 gram hvetemel

1: Ha sukker og sirup i en liten kasserolle og gi det hele et forsiktig oppkok.

2: Tilsett kanel, malt ingefær og nellik og rør godt sammen, og nyt den deilige juleduften som brer seg i rommet.

3: Rør inn natronet i sirupsblandingen og rør fort og godt sammen. Blandingen blir nå lysere og eser litt.

4: Hell den varme sirupsblandingen umiddelbart over det kalde smøret, som du har gjort klart på forhånd i en stor bolle. Rør til alt smøret er smeltet og blandingen er kald. Det kan være kjekt å være to om røringen.

5: Visp sammen eggene og rør de inn i blandingen. Tilsett deretter melet, litt etter litt, til du får en jevn og relativt fast deig. Sett deigen kaldt noen timer, gjerne over natten.

6: bruk hjerteform som du kjøper på butikken. Lag hjerter og knekk av den nederste delen, snu pepperkakene på hode.

Oppskriften på glasuren

1 eggehvite

4 dl melis

2-3 dråper sitronsaft

Pisk eggehviten litt med en gaffel. Ha i litt og litt av melisen og pisk godt. Smak til med noen dråper sitronsaft. Ta frem flere skåler om du skal bruke forskjellige farger!

Glasur farge-2

Farger kan du kjøpe her for 59 kr stykket, alle farger du kan tenke deg, også rosa <3. http://www.sloyd-detaljer.no/kategorier/hobby-aktiviteter/baking/dekorasjon/glasur-farge-pid9360

HVORFOR ER DET JULESTEMNING 2-3 MND FØR JULAFTEN I BUTIKKER? HER ER SVARET

 • 30.09.2013 - 17:30

God ettermiddag kjære søte vakre medmennesker. Som vi alle sammen sikkert vet så nærmer det seg jul, altså for meg og deg er det kanskje en god stund til endå, men ikke for de som jobber i butikker hvor det selges mat. Du skjønner at jeg har aldri egentlig forstått meg helt på dette, sikkert ikke du heller.

Jeg går på butikken vettu, og hva ser jeg i inngangen på en del butikker nå? jo, et pyntet juletre. Vi er i oktober, det er 2 måneder igjen til jul!

Butikkene selger også julebrus, pepperkaker, og alt annet du kan tenke deg. Men hvorfor? jo fordi butikkansatte tar feil av datoen, du har sikkert merket det selv? at for hvert år som går så blir det tidligere og tidligere julaften i butikkene? etter det jeg har regnet ut vil det bli salg av julebrus og pepperkaker, kakemenn og pinnekjøtt så tidlig som sommeren i år 2016.

En undersøkelse viser at det er Selektive serotoninreopptakshemmere som er problemet, også kalt Lykkepiller. Sjefene i landets butikker bestiller inn varene for tidlig, mens selgerne på andre siden av røret ler av kjøpmennene, kan de ikke annet enn og selge de produktet de vil ha, du vet jo alt handler om penger.

Lykkepillen brukes til behandling av angst og depressive lidelser, noe de fleste butikksjefer lider av pga mye overtidsarbeid, det er ikke bare,bare å være sjef. Du skjønner at det er mye man skal huske på når man har flere hundre ansatte i en bedrift, og mye hardt arbeid kan da føre til et helvette på jord, lykkepillen er da eneste utvei.

Selv om det fører til at butikkene får inn julevarer 2-3 mnd før tiden gir det jo også penger i kassen, selv om det egentlig er en glipp fra sjefen selv. 

Da vet du det

renekleveland

Norges beste blogger. Solbrun og perfekt kropp. Blogger ikke akkurat om knekkebrød og klær jeg har fått i posten som alle de andre hundre tusen bloggerne gjør. 80.000.000 visninger på nett. Love blogging! Følg meg for spenning i hverdag. Legg meg til som venn på Facebook, du vil ikke angre. Ellers, tusen takk for at du er innom bloggen. Bergens stolthet.

Kontakt/Sponsing

Renekleveland.blogg.no@hotmail.com

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no