hits
Facebook Youtube Snapchat Twitch Snapchat Samtaler Facebook Samtaler Videoblogger Derfor hater gutter meg Hvithai i Bergen Playaz Club 2017

VI ER I DESEMBER, DISSE VIDEOENE BØR FÅ DEG I JULESTEMNING

  • 03.12.2014 - 19:08

Heisann snuppiser. Det er 3 desember i dag og bare 13 dager igjen til julaften, wæææ. Det er ikke kommet snø her i Bergen enda, her er det bare regn. Men en ting er sikkert, det ødelegger ikke min julestemning. Har to videoer til dere som vil få dere i julestemning. 

Jeg ønsker meg egentlig ingenting i år, siden jeg har alt jeg trenger. Jeg har iphone 6, jeg har Mac, jeg har alt i hele verden, bare ikke en kjæreste, det skulle tatt seg ut lissom. Om jeg fikk en kjæreste i julegave, OMG!!!!!!!! Vi blogges, jeg har mye spennende i vente.

Englene synger høyt i kor, synger om fred på vår jord

Image and video hosting by TinyPic

renekleveland

Norges beste blogger. Solbrun og perfekt kropp. Blogger ikke akkurat om knekkebrød og klær jeg har fått i posten som alle de andre hundre tusen bloggerne gjør. 80.000.000 visninger på nett. Love blogging! Følg meg for spenning i hverdag. Legg meg til som venn på Facebook, du vil ikke angre. Ellers, tusen takk for at du er innom bloggen. Bergens stolthet.

Kontakt/Sponsing

Renekleveland.blogg.no@hotmail.com

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no