hits
Facebook Youtube Snapchat Twitch Snapchat Samtaler Facebook Samtaler Videoblogger Derfor hater gutter meg Hvithai i Bergen Playaz Club 2017

17 tegn på at du og kjæresten din er ment for hverandre!

 • 13.06.2018 - 21:56


1. Han er din beste venn.

Du kan alltid være deg selv rundt ham, uansett. Han gjør slik at du føler deg komfortabel hele tiden, og du trenger ikke å forandre deg på noen som helst måte. 

2. Han investerer sin tid i deg.

Du våkner opp til tekstmeldinger, og sovner når dere har hatt en telefonsamtale. Det høres kanskje litt "klissete" ut, men du elsker å få slike meldinger der han ønsker deg en fin dag og når han ringer for å høre hvordan du har eller har hatt det. 

3. Han blir ikke sint på deg når du er opptatt med andre ting / venner

Fordi han vet hvor han har deg. Han ønsker bare at du skal være lykkelig, og forstår deg 100% når du trenger å bruke tid på å studere / jobbe eller andre ting. Han er alltid støttende og er der alltid om du trenger hans hjelp eller råd.

4. Han stoler på deg, 100%.

Tillit er det viktigste i et forhold. Hvis din kjæreste stoler på deg, ikke gi ham grunner til å ikke gjøre det. Din kjærlighet kan bare vokse sterkere hvis du har tillit.

5. Han holder alltid det han lover.

Handlinger sier mer enn ord. Når han alltid holder det han lover og står for det han sier så burde du ta vare på han.

6. Han synes du er vakker selv når du ikke gjør det.

Ifølge han er du alltid vakker. Du trenger ikke sminke deg eller noe som helst. Når du har dårlige hår dager eller våkner opp etter en bytur med en skikkelig hangover, finner han deg uansett vakker og det vil han alltid synes.

7. Han vet hvordan han skal få deg til å le og smile.

Alle vet, hvis en mann kan få deg til å le, kan han få deg til å gjøre hva som helst. Det viser bare at han bryr seg nok til å ta seg tid til å være der for deg når du ikke har det så bra. Ikke mange gutter gjør eller gidder det.

8. Du føler deg trygg med ham.

9. Han gjør deg til en bedre person.

Han hjelper deg å vokse som et individ. Hvis du kan lære fra han og bli en bedre deg, så er du med den rette personen.

10. Han vet du er kjærligheten i hans liv.

Og vil minne deg hver gang han får sjansen. Fordi en jente som deg kommer en gang i livet, og at han aldri ville risikere å miste deg.

11. Han er ikke sjalu. 

Han er ikke sjalu eller usikker. Så hun nettopp på han? Hvem er han fyren som sender henne meldinger midt på natten? Hva gjør hun på en lørdag kveld uten meg? Nope, er han den perfekte kjæresten bruker han ikke tiden sin på å tenke på slike ting. Han stoler på deg og er sikker på at du stoler på ham.

12. Kommer overens med din familie

Han kommer godt overens med din familie, du trenger ikke bekymre deg når det gjelder å møte familien. Den perfekte kjæresten gjør alt han kan for å oppføre seg ovenfor dine foreldre og bli venn med dine søsken. 

13. Han er ikke redd for å vise at dere er sammen

En del gutter / menn vil helst ikke holde hender når de går ute blant andre, men har du den perfekte kjæresten bryr han seg fint lite om hva andre mener, sier eller tenker, han elsker deg.

14. Han vil introdusere deg for vennene hans

Han skjuler ingenting. Han har ingen problemer med å ta "i et forhold" som status på Facebook, som mange menn / gutter ikke vil. Han har heller ingen problemer med at du er med han og hans venner, du kan være med han hvor som helst, han skjuler ingenting for deg.

15. Han har troen på "for alltid"

Det dere har sammen har han troen på. Han vil at du er den jenten han gifter seg med, den han tilbringer hele livet sitt med. Han gjør alt for at det dere har sammen vil vare livet ut.

16. Spanderer på deg

Han er ikke den som sparer på noe, han spanderer på deg. 

17. Han tar vare på deg

Han tar alltid vare på deg, uansett!

Les også: 20 ting jenter sier og hva det egentlig betyr HER

Les også: 10 ting alle jenter gjør men ingen innrømmer HER

Les også: 17 tegn på at du og kjæresten din er ment for hverandre HER

Les også: 25 ting dere kun forstår hvis dere har vært bestevenner for alltid HER

Les også: 9 ting bitchy jenter er lei av å høre HER

Les også: 23 tegn på at du og bestevenninen din er ment for hverandre HER

LIK & DEL med din kjæreste <3

Per gir bort psyko kjæresten fordi hun ligger med alt og alle

 • 20.04.2018 - 17:01

På jakt etter kjæreste? Enkelte jenter liker badboys, men hva gjør du om en jente er badgirl? Eller i dette tilfellet en total psykopat. Noen som er interessert?

Lik & Del om du kjenner noen som trenger kjæreste, la oss hjelpe Per.

Her er 10 tegn på at du har en sinnsyk kjæreste, sjekk listen!

 • 07.04.2018 - 23:22

Det er tusenvis av de, overalt. Før du går inn i et forhold kan det virke som hun er verdens mest perfekte jente, helt til du angrer på alt sammen, på all tiden du brukte før du innså at hun var en kjæreste fra helvete. Her er 10 tegn på at du bør komme deg ut av forholdet.

1. Om du sender hun en melding og hun ikke svarer på flere timer men klikker som en demon når du spør om hun fikk meldingen din.

2. Eller når hun sender deg en melding og du ikke svarer innen 20 sekunder

3. Om hun plutselig begynner å snakke om ditt forrige forhold og du svarer ærlig på spørsmål hun spør deg om. Det var hun som ville snakke om ditt forrige forhold, du svarte bare ærlig, men HUN klikker bitchy!

4. Hun kommer alltid for sent når dere har avtaler, men når du kommer for sent er det 3 verdenskrig.

5. Om hun sier du er den styggeste og ekleste kjæresten i verden hver gang hun drikker alkohol. Selv om hun er full skal det ikke gå utover deg. Husk at når man drikker så sier man det man egentlig ikke tør å si i edru tilstand. Så sier hun du er den styggeste og ekleste kjæresten i verden når hun drikker alkohol, så mener hun det. 

6. Om hun spør deg om forskjellige kvinners profilbilde på Facebook var sexy og du sier JA!

7. Om du tuller med hun når dere er en liten samlet gjeng og hun gir deg dette blikket. Hadde dere vært alene hadde hun slått deg

8. Om du har lyst å se en serie på Netflix men hun vil at dere skal se en film sammen, en film du har sett 70.000 ganger før. Hun begynner å grine, lage drama om hvorfor du kan være så jævlig mot hun.

9. Om du tar telefonen hennes for å sjekke meldingene hun får. FØR hun får sett meldingen selv! PSYCHO!!!

10. Om du ikke lar damen din gå med det hun selv ønsker av klær. Hun har 10.000 plagg, men om du bestemmer hva hun skal gå med er du en 

PSYKOPAT!!

Les også: Dette er årets sommershorts, vent til du ser baksiden HER

Les også: 13 ting jenter skulle ønske at gutter forstod, sjekk listen HER

Les også: Hvor flau hadde du vært om du skrev dette til din søster? HER

Les også: 17 tegn på at du og kjæresten din er ment for hverandre HER

Les også: 25 ting dere kun forstår hvis dere har vært bestevenner for alltid HER

Les også: 9 ting bitchy jenter er lei av å høre HER

Les også: 23 tegn på at du og bestevenninen din er ment for hverandre HER

Les også: Derfor må du aldri sende kukbilder til en jente HER

Les også: 50 grunner til hvorfor det er best å være singel HER

Les også: 18 ting du sier til venninen din når dere er fyllasyk dagen derpå HER

Les også: Disse pillene gjør mensen regnbuefarget HER

Les også: Vibrerende tamponger skal gjøre mensen smertefri HER

10 TING DU BØR TENKE PÅ FØR DU GÅR INN I ET FORHOLD

 • 01.04.2018 - 23:22

De fleste som ønsker seg en kjæreste ser for seg et forhold der alt er perfekt. OMG hun er så perfekt for meg, hun er så nydelig. Det samme tenker jenten om gutten, OMG han er så perfekt. Men er det egentlig slik? nei. Hvorfor tror du de fleste forhold ryker innen kort tid? fordi de ikke leste dette innlegget før nå.

1) Før du blir sammen med noen går de med sminke, men når du blir sammen med personen viser de seg hele tiden uten sminke. WHY? det er bare slik jenter er. 

2) Før dere blir sammen har hun perfekt hår. Men når du blir sammen med hun bryr hun seg plutselig ikke om håret, hun kan til og med gå ut med deg selv om håret ser ut som et bombet horehus.

3) Denne slår aldri feil. Når du først treffer jenten i ditt "liv" eller gutten i ditt "liv" så er h*n tynn og perfekt. Men når dere blir sammen og det har gått noen mnd har h*n plutselig rast fra 50-100 kg. De fleste jenter skylder på at det er "kjæreste-kiloer" selv om jeg ikke vet hva de mener med det. Grunnen til at de fleste går opp i kilo når de blir sammen med noen er fordi de allerede har "kapret" deg, de trenger ikke lenger å imponere noen andre med utseende sitt, RIP.

4) I begynnelsen barberer jenter seg for å vise at hun er renslig og at hun bryr seg. Men etter en stund inn i forholdet skal du se at hun ikke lenger bryr seg. Så om du vil ha hår i maten (til de av dere som forsto det) lykke til. 

5) Er du singel kan du feste og gjøre hva du vil, hele tiden. Men går du inn i et forhold blir det sofaen med en bok og et glass vin. Treffer du den rette "skolepiken" blir du nok sittende med rævsvette mens du later som du bryr deg når dere leser en bok sammen. Om du gjør det i håp for at dere skal ha sex på kvelden? kjør på. 

6) Går du i et forhold kan du si farvel til pengene dine. Sminke, klær, date, kino, extensions +++ listen er lang. Ja, hun betaler så klart det meste selv om hun har penger, men du vil nok merke at dine egne penger forsvinner også. 7) Off.. Øyenbrynene også ja. Når du først treffer jenten i ditt "liv" er ALT med henne perfekt. Men tro meg, akkurat som med extensions (punkt 2) vil du se disse fucked up iløpet av kort tid. Jenter bryr seg fint lite når de først er i et forhold, og det er grunnen til at de ikke lenger trenger å bruke lang tid på å fikse øyenbrynene. Så bare vær forberedt på at øyenbrynene til jenten din vil skremme deg!

8) Om du tror at du får sex hver eneste dag fordi du er gått inn i et forhold, tro om igjen. Når man er singel vil alle hore seg rundt, det blir litt mer spenning om du skjønner. Så bare vær forberedt på at tørketiden kan komme og gå. Grunnen til dette er fordi du er kjedelig i sengen, hun blir også lei av å se trynet ditt.

9) Mat. Når du går inn i et forhold må du dele maten din, du trenger ikke, men det er sånn kjærestepar gjør fordi det er "søtt"- Men er du singel kan du få spise maten din i fred og ro, helt selv. Hvor mange ganger har du delt maten din med kjæresten din og tenkt "KILL ME"

10) Sist men ikke minst, oppmerksomhet. ALLE jenter vil ha oppmerksomhet, enten de er i et forhold eller ikke. Problemet er bare en ting, de fleste får det ikke pga de kler deg som en nonne, noe som er forståelig pga de faktisk er i et forhold. Men er du singel kan du gå i akkurat det du vil, og oppmerksomhet? det får du.

Og for all del, flytter dere sammen må du forvente at ting du ikke forstår deg på, vil skje. Som at sofaen du sitter i blir fylt med puter (hva er det med jenter og puter i sofaen?) og masse annet du aldri vil forstå. 

Lik og Del om du kjenner deg igjen😍😍😍

Les også: 20 ting jenter sier og hva det egentlig betyr HER

Les også: 10 ting alle jenter gjør men ingen innrømmer HER

Les også: 17 tegn på at du og kjæresten din er ment for hverandre HER

Les også: 25 ting dere kun forstår hvis dere har vært bestevenner for alltid HER

Les også: 9 ting bitchy jenter er lei av å høre HER

Les også: 23 tegn på at du og bestevenninen din er ment for hverandre HER

Les også: Derfor må du aldri sende kukbilder til en jente HER

Les også: 50 grunner til hvorfor det er best å være singel HER

Les også: 18 ting du sier til venninen din når dere er fyllasyk dagen derpå HER

Les også: Disse pillene gjør mensen regnbuefarget HER

Les også: Vibrerende tamponger skal gjøre mensen smertefri HER

Her er 50 grunner til hvorfor det er best å være singel

 • 30.03.2018 - 23:12

 

Her har du 50 grunner til hvorfor det er best å være singel. I hvert fall om du går rundt hele tiden å tenker på at livet suger fordi du ikke har kjæreste. En kjæreste kan være greit, men sjekk listen.

Null stress, null drama. Her er hele listen.

1) Du kan si "Hei" til andre på gaten uten at kjæresten din skal spørre hvem faen det var, eller hvordan i helvete du kjenner vedkommende.

2) Du kan gå på do uten at kjæresten din spør hva du skal der.

- Nei altså jeg skal bare se om flisene på badet  fremdeles henger på veggen..

3) Du kan gå ut døren når som helst uten at kjæresten din tror du skal være utro.

4) Du kan gå i de klærne du vil uten at kjæresten din sier du ser ut som en hore.

5) Du kan snu deg etter folk på gaten uten at kjæresten din klikker.

- Vi alle vet hvordan det er når du ser en sexy jente eller mann på gaten, du snur deg ikke men tenker "hadde ikke kjæresten min vært her nå"

6) Du som jente kan gå på do uten at du trenger å ta på springen for at vannet skal renne fordi ingen skal høre deg når du er på do.

7) Du kan ha sex med forskjellige mennesker (du slipper samme sexen hver dag)

8) Du trenger ikke henge med svigerforeldrene (de fleste vet det er awkward)

9) Du kan gå ut og ha jente eller guttekvelder uten at kjæresten tror at du skal ha gangbang..

10) Du har hele sengen for deg selv, ingen som tar plassen din.

11) Du kan poke andre på Facebook uten at kjæresten din skal klikke

12) Du kan legge til hvem som helst på Facebook uten at kjæresten din spør hvem den horen er.

13) Du kan se på det tv-programmet du vil uten at kjæresten skal se på noe drit på samme tidspunkt.

14) Du slipper å diskutere, du kan gjøre som du vil.

15) Du kan fise om du må fise uten at du trenger å være flau

16) Du kan bruke så lang tid du bare vil (på hva som helst) uten at kjæresten din må vente på deg.

17) Du slipper å fake latteren din fordi kjæresten din ikke er morsom.

18) Du slipper å henge med vennene hans som er tapere.

19) Du slipper å gi noe tilbake. "Du lager middag til meg så gir jeg deg oral" ...

20) Du kan kline med hvem du vil, når du vil

21) Det er vanskelig å bestemme seg for hva man skal kjøpe til kjæresten på bursdagen, valentinsdagen eller i julegave, er du singel trenger du ikke tenke på det.

22) Du har mye mer penger hver måned.

23) Du kan lage hva du vil til middag uten at kjæresten din skal gi deg sex nekt i 2 uker fordi h*n ikke får en bestemt middag.

24) Du slipper å fake orgasmer. Selv om det er typen din og du "elsker" han så trenger du ikke late som han er så god i sengen ved å lage de sykeste orgasme lydene. Inni deg tenker du kanskje "FML" men det er jo kjæresten din så.

25) Du kan våkne når som helst i helgene uten at kjæresten vil at du skal være med på sykkeltur, gåtur i fjellet eller lignende.

26) Du slipper å vaske klærne til kjæresten din, tiden du sparer kan du bruke på noe annet.

27) Du kan bruke dildoen din uten at kjæresten din griner fordi du koser med deg selv.

28) Du kan komme hjem når som helst på kvelden uten at kjæresten din skal sjekke underlivet ditt for rekelukt (om du har hatt sex med noen)

29) Du trenger ikke imponere foreldrene til kjæresten din. At du er så perfekt og uskyldig selv om du har pult 344 stykker....på to måneder. Slipper også en bitchy søster og en hund som sniffer på deg hver gang du besøker svigerforeldrene.

30) Ingen krangling, ALDRI

31) Du slipper å være flau over kjæresten din når dere er ute blant andre folk. Du har sikkert hatt en kjæreste før og tenkt "fy faen så flau jeg er"

32) Du kan drikke så mye alkohol du vil uten at noen diskuterer med deg på hva som har skjedd og hvor mye du har drukket osv.

33) Du mister ikke venner. For ja, når du har et forhold ser du mindre og mindre til vennene dine. Før dere til slutt uansett slår opp og forholdet går til helvete. Ergo: Du mistet venner og kjæresten din, just stay single.

34) Du slipper å svare på en tekstmelding innen 10 sekunder før kjæresten din klikker og tror du er utro.

35) Du trenger ikke slette leserloggen (internett) på pcen din, NEVER.

Du slipper å legge klærne dine som har fått mensen-flekker helt under skittentøykurven slik at kjæresten din ikke skal se det. Er du singel slipper du det problemet.

37) Du kan ha mobilen for deg selv uten at kjæresten din skal sjekke igjennom eller være nyskjerrig på hvilken samtaler / meldinger du har fått.

38) Du slipper å tenke på tanken at du må suge kjæresten din eller få sperm i ansiktet.

39) Når du skal ha filmkveld kan du bestemme filmen selv og ikke Ringenes Herre osv som kjæresten din liker. Du har selv lyst til å knuse tvèn eller brenne ned huset, bare for å slippe og se den filmen. Men du ser den fordi kjæresten din vil, Nååååw.

40) Du kan ha toalettsetet oppe hele tiden om du er mann og nede hele tiden om du er kvinne. Ingen kan skrike til deg. Du slipper også og se piss ved siden av toalettet...

41) Du trenger ikke bruke sminke fordi du får kjæresten din på besøk. Er du singel kan du gå rundt som et spøkelse uten at du trenger å bry deg om det.

42) Om kjæresten din har et problem er det også ditt problem. Er du singel har du INGEN problemer.

43) Du slipper katter. I 80% av forhold er det alltid en katt. Alle vet at katter stinker piss og fucker opp møblene dine med kattehår og kloremerker. Er du singel slipper du katt og problemer.

44) Om kjæresten din har liten pikk er du fucked.

Men er du singel og ligger med noen med liten pikk kan du si BYE BYE og finne deg en annen, you slut.

45) Er man i et forhold gir man faen i å barbere seg, hvorfor? fordi man tror at det ikke er vits i å barbere seg når man allerede er i et forhold. H*n bryr seg liksom ikke (tror du) men sannheten er at du er forbanna ekkel. 90% av de som er singel, barberer seg.

46) Du kan la håndkleet ligge på badegulvet uten at det blir tredje verdenskrig.

47) Du kan bade/dusje så lenge du vil uten at det blir kaldt vann etter 5 minutter.

48) Du kan høre akkurat den musikken du selv vil.

49) Du slipper å dele drinken/maten din

50) Du slipper meldinger som dette hver gang du er opptatt med noe.

Lik & Del om du er fornøyd...

Les også: 17 tegn på at du og kjæresten din er ment for hverandre HER

Les også: 25 ting dere kun forstår hvis dere har vært bestevenner for alltid HER

Les også: 9 ting bitchy jenter er lei av å høre HER

Les også: 23 tegn på at du og bestevenninen din er ment for hverandre HER

Les også: Derfor må du aldri sende kukbilder til en jente HER

Les også: 50 grunner til hvorfor det er best å være singel HER

Les også: 18 ting du sier til venninen din når dere er fyllasyk dagen derpå HER

Les også: Disse pillene gjør mensen regnbuefarget HER

Les også: Vibrerende tamponger skal gjøre mensen smertefri HER

Studie: Menn som låner bort kredittkortet sitt til kjæresten er lykkeligere

 • 10.09.2017 - 19:51

En ny undersøkelse viser at menn som låner bort kredittkortet sitt til kjæresten er lykkeligere. I flere hundre år har det vært studert på forhold, hva er nøkkelen til det perfekte forhold? vel, en av de er at du som mann låner bort kredittkortet ditt til kjæresten når hun trenger det, helst at du gir det når hun minst forventer det.

Ifølge en rekke forskere bak en ny studie publisert i The Journals of Gerontology, så er hemmeligheten penger. I studien har man kommet frem til at menn som gir bort kortet sitt uten at kvinnen spør om det, eller når kvinnen spør om det, har det bedre enn andre forhold.

4.836 personer deltok i studien, hvor 2.418 har vært i et forhold i minst 2 år, de andre 2.418 hadde vært i et forhold i over 10 år. Alle ble spurt om hvor ofte de fikk låne kredittkortet til kjæresten, hvor ofte de fikk det uten å spørre og hvor mye de brukte når de fikk låne det.

Resultatene viste seg at det var flere som lånte bort kredittkortet sitt hos dem som hadde vært sammen i 2 år enn de som hadde vært i forhold i over 10 år.

Deretter ble det spurt om hvor ofte det var krangling i forholdet. Resultatene viste at krangling oppstod 79% mer hos de som hadde vært i forhold i over 10 år enn hos de som hadde vært i forhold i 2 år. Forskerne mener altså at dersom du låner bort kredittkortet ditt vil du ha et mye bedre forhold, ihvertfall være mer lykkelig.

En av grunnene er også at mannfolk får være i fred og se fotball på tv eller andre ting kvinner ikke liker, av den enkle grunn fordi du er ute på shopping. Lik & Del, gå ut og shop!

15 TING JENTER LIKER AT GUTTER GJØR, SJEKK HELE DENNE LISTEN

 • 29.11.2016 - 21:22


Dette innlegget har Andrine Bauge skrevet for meg. Sjekk henne ut her

At han husker små detaljer om deg. Enten det er ting som du har sagt for lenge siden eller liker å gjøre osv.

At han viser interesse for det du sier og hører etter, uansett hva det gjelder. Skjønner at det ikke alltid er like gøy å høre på oss jenter fortelle om masse drama som for eksempel inngår i jentegjengen, eller hvor feit vi ser ut i den og den kjolen, men det er nettopp der dere gutter har en gylden mulighet til å si noe som gjør at vi merker at dere bryr dere.

At han klarer å kose uten at det fører til noe mer hver gang. Det er deilig å bare ligge og kose noen ganger også, uten at det skjer noe mer action.


At han pynter seg for deg. Det viser jo bare at han tenker på deg til en hver tid, og vil se bra ut for nettopp deg. 

At han lukter godt.

At han viser interesse for det du liker å gjøre. Vi er alle forskjellige og vi liker forskjellige ting, men det er alltid søtt når gutten vil være med deg på for eksempel shopping, fordi han vet hvor mye du liker det.

At han tar kontakt med deg, og ikke prøver å være hard to get. Trenger jeg å si mer egentlig? Å spille hard to get, er bare sløsing av tid og et stort nei i mine øyne. Si det du føler og ikke minst; vær ærlig fra dag en.

Kyss på nakken, trenger jeg å si mer?

At han viser at han er glad i deg. Et kyss på pannen er jo alltids søtt, eller kanskje en bukett med roser?


At han viser at han liker personligheten din og ikke bare kroppen din. 

Gutter som er flinke med unger vil alltid få masse pluss fra meg hvert fall.

At han viser at han er stolt av deg. Det kan være hva som helst, for eksempel at han leier hånden din foran andre mennesker, at han snakker om deg til vennekretsen sin eller legger ut bilde av dere på instagram.

Han han deler ting med deg. Han åpner seg for deg og forteller om ting som er tøft og sårbare ting i livet hans. Og at han ikke er redd for å vise følelser. 

Vil finne på ting med deg, som for eksempel å gå på kino, eller gå på restaurant osv. 

At han sier at han ser en fremtid med deg. 

Gjesteinnlegg skrevet av Andrine Bauge, sjekk henne ut HER HER HER

HER ER 10 TING DU BØR TENKE PÅ FØR DU GÅR INN I ET FORHOLD

 • 24.11.2016 - 22:36

De fleste som ønsker seg en kjæreste ser for seg et forhold der alt er perfekt. OMG hun er så perfekt for meg, hun er så nydelig. Det samme tenker jenten om gutten, OMG han er så perfekt. Men er det egentlig slik? nei. Hvorfor tror du de fleste forhold ryker innen kort tid? fordi de ikke leste dette innlegget før nå.

1) Før du blir sammen med noen går de med sminke, men når du blir sammen med personen viser de seg hele tiden uten sminke. WHY? det er bare slik jenter er. 

2) Før dere blir sammen har hun perfekt hår. Men når du blir sammen med hun bryr hun seg plutselig ikke om håret, hun kan til og med gå ut med deg selv om håret ser ut som et bombet horehus.

3) Denne slår aldri feil. Når du først treffer jenten i ditt "liv" eller gutten i ditt "liv" så er h*n tynn og perfekt. Men når dere blir sammen og det har gått noen mnd har h*n plutselig rast fra 50-100 kg. De fleste jenter skylder på at det er "kjæreste-kiloer" selv om jeg ikke vet hva de mener med det. Grunnen til at de fleste går opp i kilo når de blir sammen med noen er fordi de allerede har "kapret" deg, de trenger ikke lenger å imponere noen andre med utseende sitt, RIP.

4) I begynnelsen barberer jenter seg for å vise at hun er renslig og at hun bryr seg. Men etter en stund inn i forholdet skal du se at hun ikke lenger bryr seg. Så om du vil ha hår i maten (til de av dere som forsto det) lykke til. 

5) Er du singel kan du feste og gjøre hva du vil, hele tiden. Men går du inn i et forhold blir det sofaen med en bok og et glass vin. Treffer du den rette "skolepiken" blir du nok sittende med rævsvette mens du later som du bryr deg når dere leser en bok sammen. Om du gjør det i håp for at dere skal ha sex på kvelden? kjør på. 

6) Går du i et forhold kan du si farvel til pengene dine. Sminke, klær, date, kino, extensions +++ listen er lang. Ja, hun betaler så klart det meste selv om hun har penger, men du vil nok merke at dine egne penger forsvinner også. 7) Off.. Øyenbrynene også ja. Når du først treffer jenten i ditt "liv" er ALT med henne perfekt. Men tro meg, akkurat som med extensions (punkt 2) vil du se disse fucked up iløpet av kort tid. Jenter bryr seg fint lite når de først er i et forhold, og det er grunnen til at de ikke lenger trenger å bruke lang tid på å fikse øyenbrynene. Så bare vær forberedt på at øyenbrynene til jenten din vil skremme deg!

8) Om du tror at du får sex hver eneste dag fordi du er gått inn i et forhold, tro om igjen. Når man er singel vil alle hore seg rundt, det blir litt mer spenning om du skjønner. Så bare vær forberedt på at tørketiden kan komme og gå. Grunnen til dette er fordi du er kjedelig i sengen, hun blir også lei av å se trynet ditt.

9) Mat. Når du går inn i et forhold må du dele maten din, du trenger ikke, men det er sånn kjærestepar gjør fordi det er "søtt"- Men er du singel kan du få spise maten din i fred og ro, helt selv. Hvor mange ganger har du delt maten din med kjæresten din og tenkt "KILL ME SOFTLY" ? nettopp. 

10) Sist men ikke minst, oppmerksomhet. ALLE jenter vil ha oppmerksomhet, enten de er i et forhold eller ikke. Problemet er bare en ting, de fleste får det ikke pga de kler deg som en nonne, noe som er forståelig pga de faktisk er i et forhold. Men er du singel kan du gå i akkurat det du vil, og oppmerksomhet? det får du.

Og for all del, flytter dere sammen må du forvente at ting du ikke forstår deg på, vil skje. Som at sofaen du sitter i blir fylt med puter (hva er det med jenter og puter i sofaen?) og masse annet du aldri vil forstå. 

Følg med på Instagram, legg til: Reneklevelandblogg

20 tegn på at du og bestevenninen din egentlig kunne vært søstre

 • 31.01.2016 - 17:18


Har du en bestevennine du føler kunne vært din søster pga dere er så like i alt dere gjør? her er 20 tegn på at du og din vennine kunne vært søstre. 
1) Dere er nesten alltid i samme humør. Er hun glad, er du glad. 

2) Dere avslutter ofte hverandres setninger.

3) Du har aldri følt deg så knyttet til noen før.

4) Uansett hvor dere går så tror folk at dere er søstre. 

5) Hennes klesskap er ditt klesskap. Dere bruker samme størrelse og låner kler av hverandre hele tiden, det som er hennes er ditt, og omvendt. 

6) Dere har faktisk mensen på samme tid, så dere er der alltid for hverandre.

7) Du vet når hun er lei seg, du klarer å lese tankene hennes.

8) Som med punkt 5, dere deler alt. Ikke bare klær, men mat, penger, ALT.

9) Dere kan være med hverandre hele dagen, og når hun stikker hjem savner du henne allerede.

10) Vennskapet dere har sammen gjør livet til sånn du skulle ønske det skulle bli, perfekt.

11) Hennes familie er din familie, og omvendt. Du er som en datter for hennes foreldre, og omvendt.

12) Når dere er for lenge vekke fra hverandre, som når dere må på hver deres ferie, føles alt helt annerledes og du klarer ikke å vente til dere treffes igjen.

13) Dere kan faktisk gjøre alt sammen, fordi dere kosen ræven av dere hele tiden.

14) Dere dømmer ikke hverandre for noen ting som helst. Du aksepterer henne for den hun er og det hun gjør, samme gjør hun med deg. 

15) Dere har mange historier sammen, dere har gjort så alt for mye sammen. Dere kan av og til sitte å snakke om ting dere har gjort i flere timer.

16) Humoren deres. Ingen forstår den så godt som det din vennine gjør.

17) Du lytter til henne. Du liker å lytte på hva hun har å si før du tar noen beslutninger. 

18) Du sier alltid ja når hun er ved din side, fordi dere støtter hverandre i alt, uansett hva det måtte være.

19) Om hun ikke liker kjæresten din, vel, da er det bye bye til kjæresten din. Hun betyr faktisk mer enn kjæresten din.

20) Hun vil aldri gjøre noe for å såre deg.

Lik & Del dette innlegget om du er glad i din vennine

Les også: 17 tegn på at du og kjæresten din er ment for hverandre HER

Les også: 25 ting dere kun forstår hvis dere har vært bestevenner for alltid HER

Les også: 9 ting bitchy jenter er lei av å høre HER

Les også: 23 tegn på at du og bestevenninen din er ment for hverandre HER

Les også: Derfor må du aldri sende kukbilder til en jente HER

Følg meg på Facebook HER eller trykk på bildet under

10 STORE FORSKJELLER PÅ DET Å VÆRE SINGEL ELLER I ET FORHOLD

 • 07.01.2016 - 22:50

De fleste som ønsker seg en kjæreste ser for seg et forhold der alt er perfekt. OMG hun er så perfekt for meg, hun er så nydelig. Det samme tenker jenten om gutten, OMG han er så perfekt. Men er det egentlig slik? nei. Hvorfor tror du de fleste forhold ryker innen kort tid? fordi du ikke har lest dette innlegget før nå.

1) Før du blir sammen med noen går de med sminke, men når du blir sammen med personen viser de seg hele tiden uten sminke. WHY? det er bare slik jenter er. 

2) Før dere blir sammen har hun perfekt hår. Men når du blir sammen med hun bryr hun seg plutselig ikke om håret, hun kan til og med gå ut med deg selv om håret ser ut som et bombet horehus.

3) Denne slår aldri feil. Når du først treffer jenten i ditt "liv" eller gutten i ditt "liv" så er h*n tynn og perfekt. Men når dere blir sammen og det har gått noen mnd har h*n plutselig rast fra 50-100 kg. De fleste jenter skylder på at det er "kjæreste-kiloer" selv om jeg ikke vet hva de mener med det. Grunnen til at de fleste går opp i kilo når de blir sammen med noen er fordi de allerede har "kapret" deg, de trenger ikke lenger å imponere noen andre med utseende sitt, RIP.

4) I begynnelsen barberer jenter seg for å vise at hun er renslig og at hun bryr seg. Men etter en stund inn i forholdet skal du se at hun ikke lenger bryr seg. Så om du vil ha hår i maten (til de av dere som forsto det) lykke til. 

5) Er du singel kan du feste og gjøre hva du vil, hele tiden. Men går du inn i et forhold blir det sofaen med en bok og et glass vin. Treffer du den rette "skolepiken" blir du nok sittende med rævsvette mens du later som du bryr deg når dere leser en bok sammen. Om du gjør det i håp for at dere skal ha sex på kvelden? kjør på. 

6) Går du i et forhold kan du si farvel til pengene dine. Sminke, klær, date, kino, extensions +++ listen er lang. Ja, hun betaler så klart det meste selv om hun har penger, men du vil nok merke at dine egne penger forsvinner også. 7) Off.. Øyenbrynene også ja. Når du først treffer jenten i ditt "liv" er ALT med henne perfekt. Men tro meg, akkurat som med extensions (punkt 2) vil du se disse fucked up iløpet av kort tid. Jenter bryr seg fint lite når de først er i et forhold, og det er grunnen til at de ikke lenger trenger å bruke lang tid på å fikse øyenbrynene. Så bare vær forberedt på at øyenbrynene til jenten din vil skremme deg!

8) Om du tror at du får sex hver eneste dag fordi du er gått inn i et forhold, tro om igjen. Når man er singel vil alle hore seg rundt, det blir litt mer spenning om du skjønner. Så bare vær forberedt på at tørketiden kan komme og gå. Grunnen til dette er fordi du er kjedelig i sengen, hun blir også lei av å se trynet ditt.

9) Mat. Når du går inn i et forhold må du dele maten din, du trenger ikke, men det er sånn kjærestepar gjør fordi det er "søtt"- Men er du singel kan du få spise maten din i fred og ro, helt selv. Hvor mange ganger har du delt maten din med kjæresten din og tenkt "KILL ME SOFTLY" ? nettopp. 

10) Sist men ikke minst, oppmerksomhet. ALLE jenter vil ha oppmerksomhet, enten de er i et forhold eller ikke. Problemet er bare en ting, de fleste får det ikke pga de kler deg som en nonne, noe som er forståelig pga de faktisk er i et forhold. Men er du singel kan du gå i akkurat det du vil, og oppmerksomhet? det får du.

Og for all del, flytter dere sammen må du forvente at ting du ikke forstår deg på, vil skje. Som at sofaen du sitter i blir fylt med puter (hva er det med jenter og puter i sofaen?) og masse annet du aldri vil forstå. Les også: Derfor tar jenter selfies med en finger i ansiktet HER

Les også: Dette skjer når du sender jenter et kukbilde HER

Les også: 50 grunner til hvorfor det er best å være singel HER

Les også: En blowjob om dagen kan gi deg 7 år lenger levetid HER

Les også: 17 tegn på utroskap HER

Følg med på Facebook, trykk HER

DETTE MOBILDEKSELET GJØR MOBILEN DIN OM TIL EN VIBRATOR

 • 02.12.2015 - 17:13

Nå er det endelig kommet et mobil deksel til den som er lei det normale kjedelige dekselet sitt. IZIVIBE er et deksel formet som en vibrator, rett og slett fordi det er en vibrator for mobilen din. 

Ifølge nettsiden:

Discover your smartphone's hidden side. Simple but effective, izivibes internal dildo structure is designed to propagate the phones vibrations along the entire length to get maximum pleasure.

Slik fungerer det:

Du tar på dekselet på mobilen. Deretter åpner du en app du får med (laster ned) Appen har flere funksjoner og inkluderer syv vibrasjonsmelodier. Du kan også la kjæresten din styre appen via hans mobil slik at han kan velge hastigheten på vibrasjonen osv, perfekt til deg som vil ha et fint deksel til mobilen samtidig som du kan kose deg, når som helst, hvor som helst.


Dekselet er laget av silikon. Perfekt julegave til den som allerede har alt.

23 TING MENN BURDE PASSE PÅ NÅR KVINNER HAR MENSEN

 • 25.05.2015 - 18:03Har din kjære mensen? er du frustrert fordi du ikke skjønner hvorfor hun er så sur og irritert på deg uten grunn? vel, her er en fin liste over ting du burde følge, så slipper du å ha en sur kvinne når mensen slår til. 

(1) Vel, for det første bør du ALDRI si "har du mensen eller?" når hun har mensen. Det gjør de bare enda mer sur og irritert. 

(2) Alltid kjøp med deg sjokolade om du har vært utenfor døren. Enten du kommer fra jobb eller trening, besøk osv, alltid kjøp med SJOKOLADE

None animated GIF

(3) Ikke pust. Er du i nærheten av henne og det er stille i rommet og hun hører du puster kan hun klikke. Det er noe med pusting og mensen.

(4) Vil hun at du skal kjøre brannbil, da kjører du brannbil. Når kvinner har mensen er det enten eller. Vil hun ha sex, så har du sex, vil hun ikke ha sex, vel, da er du heldig. Du må nesten bare gjøre som hun selv vil, hun har tross alt mensen desverre.

(5) Motsatt av den over. Aldri spør om blowjob (når du inni hodet ditt er redd for å kjøre brannbil) vent til hun kommer til deg, ALDRI SPØR.

(6) Lag maten når hun har mensen.

(7) Ikke ta på henne når hun har mensen med mindre hun kommer til deg. Har de mensen er de en tikkende bombe, tro meg!

dont touch me animated GIF

(8) Ikke si dumme ting når de griner. Når kvinner har mensen er de utrolig følsom, de kan desverre grine for hver minste ting. Bare la de grine.

(9) Ta oppvasken, vask klærne og gjør det din kjære egentlig pleier å gjøre. 

(10) Ikke vær redd for å kjøpe tamponger for henne.

(11) Alt du sier til din kvinne når hun har mensen er FEIL, derfor er det ingen grunn til å diskutere, de har alltid rett.

None animated GIF

(12) La henne spiser så mye hun vil. Når kvinner har mensen spiser de mer enn de egentlig pleier, noe som er helt normalt. 

None animated GIF

(13) Aldri si "ja, jeg skjønner hva du mener" eller "Jeg vet hvordan du har det" fordi vi menn kan aldri forestille oss den smerten, uansett.

None animated GIF

(14) Aldri si NEI. Uansett hva dumt hun gjør når hun har mensen, la henne gjøre det. Å si nei til noe som helst er bare farlig, aldri si NEI.

(15) Kan du være stille? jeg ser på film. Aldri be henne være stille, la hun skrike og sutre så mye hun vil. Du gjør det bare verre om ber henne roe seg ned.

(16) Hent ting når hun ber om det, ALDRI VENT (ALDRI)

(17) Aldri legg ting på feil plass, legg ting tilbake der du fant det.

(18) Kos med henne, du må alltid kose, de er følsom og lei seg 24/7

(19) Send alltid meldinger om du forlater huset, svar alltid tilbake på alt hun skriver. Venter du for lenge kan du forvente et helvete når du er hjemme.

(20) Aldri snakk om deg selv. Aldri si ting som "vet du hva JEG" bla bla. Har hun mensen driter hun langt i deg og hva som angår deg, hun har tross alt mensen.

(21) Ikke fortell henne at hun er deilig, fin og sexy når hun har mensen, hun vet du lyver.

(22) Alltid ha smertestillende liggende i huset, ALLTID. Aldri gå tom.

None animated GIF

(23) Synes du det var mye å tenke på? vel, kvinner har mensen hver fjerde uke og det varer i 4-5 dager. I løpet av et liv vil en gjennomsnittskvinne blø i ca 3500 dager.

En kvinne kan bruke nesten 11400 tamponger i løpet av livet  Man regner med at over 330 millioner kvinner til enhver har mensen verden over. 

Les også: 

Dette skjer når dere gutter sender et bilde av kuken til en jente HER

Dette er årets sommermote for kvinner HER

En blowjob om dagen kan gi deg 7 år lenger levetid HER

Er kjæresten din utro? her er 20 tegn HER

13 ting jeg ikke forstår med kvinner HER

Legg meg til på Facebook for flere tips, trykk HER

Del det gjerne med typen din så han forstår dette.

HER ER 10 TEGN PÅ AT DU HAR EN SINNSYK KJÆRESTE, SE LISTEN

 • 20.05.2015 - 19:16

Det er tusenvis av de, overalt. Før du går inn i et forhold kan det virke som hun er verdens mest perfekte jente, helt til du angrer på alt sammen, på all tiden du brukte før du innså at hun var en kjæreste fra helvette. Her er 10 tegn på at du bør komme deg ut av forholdet.

1. Om du sender hun en melding og hun ikke svarer på flere timer men klikker som en demon når du spør om hun fikk meldingen din.

2. Eller når hun sender deg en melding og du ikke svarer innen 20 sekunder

3. Om hun plutselig begynner å snakke om ditt forrige forhold og du svarer ærlig på spørsmål hun spør deg om. Det var hun som ville snakke om ditt forrige forhold, du svarte bare ærlig, men HUN klikker bitchy!

4. Hun kommer alltid for sent når dere har avtaler,

men når du kommer for sent er det 3 verdenskrig.

5. Om hun sier du er den styggeste og ekleste kjæresten i verden hver gang hun drikker alkohol. Selv om hun er full skal det ikke gå utover deg. Husk at når man drikker så sier man det man egentlig ikke tør å si i edru tilstand. Så sier hun du er den styggeste og ekleste kjæresten i verden når hun drikker alkohol, så mener hun det. 

6. Om hun spør deg om forskjellige kvinners profilbilde på Facebook var sexy og du sier JA!

7. Om du tuller med hun når dere er en liten samlet gjeng og hun gir deg dette blikket. 

Hadde dere vært alene hadde hun slått deg

8. Om du har lyst å se en serie på Netflix men hun vil at dere skal se en film sammen, en film du har sett 70.000 ganger før. Hun begynner å grine, lage drama om hvorfor du kan være så jævlig mot hun.

9. Om du tar telefonen hennes for å sjekke meldingene hun får.

FØR hun får sett meldingen selv! PSYKO!!!

10 . Om du ikke lar damen din gå med det hun selv ønsker av klær. 

Hun har 10.000 plagg, men om du bestemmer hva hun skal gå med er du en 

PSYKOPAT!!

HER ER 50 GRUNNER TIL HVORFOR DET ER BEST Å VÆRE SINGEL

 • 18.04.2015 - 19:36

 Her har du 50 grunner til hvorfor det er best å være singel.

Null stress, null drama. Her er hele listen.

1) Du kan si "Hei" til andre på gaten uten at kjæresten din skal spørre hvem faen det var, eller hvordan i helvete du kjenner vedkommende.

2) Du kan gå på do uten at kjæresten din spør hva du skal der.

- Nei altså jeg skal bare se om flisene på badet  fremdeles henger på veggen..

3) Du kan gå ut døren når som helst uten at kjæresten din tror du skal være utro.

4) Du kan gå i de klærne du vil uten at kjæresten din sier du ser ut som en hore.

5) Du kan snu deg etter folk på gaten uten at kjæresten din klikker.

- Vi alle vet hvordan det er når du ser en sexy jente eller mann på gaten, du snur deg ikke men tenker "hadde ikke kjæresten min vært her nå"


6) Du som jente kan gå på do uten at du trenger å ta på springen for at vannet skal renne fordi ingen skal høre deg når du er på do.

7) Du kan ha sex med forskjellige mennesker (du slipper samme sexen hver dag)

8) Du trenger ikke henge med svigerforeldrene (de fleste vet det er awkward)

9) Du kan gå ut og ha jente eller guttekvelder uten at kjæresten tror at du skal ha gangbang..

10) Du har hele sengen for deg selv, ingen som tar plassen din.


11) Du kan poke andre på Facebook uten at kjæresten din skal klikke

12) Du kan legge til hvem som helst på Facebook uten at kjæresten din spør hvem den horen er.

13) Du kan se på det tv-programmet du vil uten at kjæresten skal se på noe drit på samme tidspunkt.

14) Du slipper å diskutere, du kan gjøre som du vil.

15) Du kan fise om du må fise uten at du trenger å være flau

16) Du kan bruke så lang tid du bare vil (på hva som helst) uten at kjæresten din må vente på deg.

17) Du slipper å fake latteren din fordi kjæresten din ikke er morsom.

18) Du slipper å henge med vennene hans som er tapere.

19) Du slipper å gi noe tilbake. "Du lager middag til meg så gir jeg deg oral" ...

20) Du kan kline med hvem du vil, når du vil

21) Det er vanskelig å bestemme seg for hva man skal kjøpe til kjæresten på bursdagen, valentinsdagen eller i julegave, er du singel trenger du ikke tenke på det.

22) Du har mye mer penger hver måned.

23) Du kan lage hva du vil til middag uten at kjæresten din skal gi deg sex nekt i 2 uker fordi h*n ikke får en bestemt middag.

24) Du slipper å fake orgasmer. Selv om det er typen din og du "elsker" han så trenger du ikke late som han er så god i sengen ved å lage de sykeste orgasme lydene. Inni deg tenker du kanskje "FML" men det er jo kjæresten din så.

25) Du kan våkne når som helst i helgene uten at kjæresten vil at du skal være med på sykkeltur, gåtur i fjellet eller lignende.

26) Du slipper å vaske klærne til kjæresten din, tiden du sparer kan du bruke på noe annet.

27) Du kan bruke dildoen din uten at kjæresten din griner fordi du koser med deg selv.

28) Du kan komme hjem når som helst på kvelden uten at kjæresten din skal sjekke underlivet ditt for rekelukt (om du har hatt sex med noen)

29) Du trenger ikke imponere foreldrene til kjæresten din. At du er så perfekt og uskyldig selv om du har pult 344 stykker....på to måneder. Slipper også en bitchy søster og en hund som sniffer på deg hver gang du besøker svigerforeldrene.

30) Ingen krangling, ALDRI

31) Du slipper å være flau over kjæresten din når dere er ute blant andre folk. Du har sikkert hatt en kjæreste før og tenkt "fy faen så flau jeg er"

32) Du kan drikke så mye alkohol du vil uten at noen diskuterer med deg på hva som har skjedd og hvor mye du har drukket osv.


33) Du mister ikke venner. For ja, når du har et forhold ser du mindre og mindre til vennene dine. Før dere til slutt uansett slår opp og forholdet går til helvete. Ergo: Du mistet venner og kjæresten din, just stay single.

34) Du slipper å svare på en tekstmelding innen 10 sekunder før kjæresten din klikker og tror du er utro.

35) Du trenger ikke slette leserloggen (internett) på pcen din, NEVER.

Du slipper å legge klærne dine som har fått mensen-flekker helt under skittentøykurven slik at kjæresten din ikke skal se det. Er du singel slipper du det problemet.

37) Du kan ha mobilen for deg selv uten at kjæresten din skal sjekke igjennom eller være nyskjerrig på hvilken samtaler / meldinger du har fått.

38) Du slipper å tenke på tanken at du må suge kjæresten din eller få sperm i ansiktet / håret osv.

39) Når du skal ha filmkveld kan du bestemme filmen selv og ikke Ringenes Herre osv som kjæresten din liker. Du har selv lyst til å knuse tvèn eller brenne ned huset, bare for å slippe og se den filmen. Men du ser den fordi kjæresten din vil, Nååååw.

40) Du kan ha toalettsetet oppe hele tiden om du er mann og nede hele tiden om du er kvinne. Ingen kan skrike til deg. Du slipper også og se piss ved siden av toalettet...

41) Du trenger ikke bruke sminke fordi du får kjæresten din på besøk. Er du singel kan du gå rundt som et spøkelse uten at du trenger å bry deg om det.


42) Om kjæresten din har et problem er det også ditt problem. Er du singel har du INGEN problemer.

43) Du slipper katter. I 80% av forhold er det alltid en katt. Alle vet at katter stinker piss og fucker opp møblene dine med kattehår og kloremerker. Er du singel slipper du katt og problemer.

44) Om kjæresten din har liten pikk er du fucked.

Men er du singel og ligger med noen med liten pikk kan du si BYE BYE og finne deg en annen, you slut.

45) Er man i et forhold gir man faen i å barbere seg, hvorfor? fordi man tror at det ikke er vits i å barbere seg når man allerede er i et forhold. H*n bryr seg liksom ikke (tror du) men sannheten er at du er forbanna ekkel. 90% av de som er singel, barberer seg.

46) Du kan la håndkleet ligge på badegulvet uten at det blir tredje verdenskrig.

47) Du kan bade/dusje så lenge du vil uten at det blir kaldt vann etter 5 minutter.

48) Du kan høre akkurat den musikken du selv vil.

49) Du slipper å dele drinken/maten din

50) Du slipper meldinger som dette hver gang du er opptatt med noe.

Les også disse innleggene:

20 ting alle menn burde vite om kvinner HER

Sier du "nei" til en kvinne? glem alt HER

10 tegn på at damen din er psykopat HER

7 Ting damen din lyger om HER

Trykk liker under, jeg vil se hvor mange som er singel. 

11 TING JEG IKKE FORSTÅR MED JENTER

 • 01.04.2015 - 19:44

Kvinner er komplisert og avansert, men vi elsker de mer enn alt annet.

Etter at jeg postet del 1 for en liten stund siden, har jeg laget del 2. Kvinner gjør mye rart som vi menn aldri kan forstå oss på. Under ser du 11 ting...

1) FACEBOOK PROFILBILDER.

Dette ser jeg ofte. Jenter som putter opp en tekst som

"Jeg vet dette er et stygt profilbilde..." i beskrivelsen

Hvorfor bruker du et stygt profilbilde av deg selv om det er "stygt"? jo, kun pga oppmerksomhet og fordi det ikke skal komme noen negative kommentarer, men derimot "dette er ikke stygt, du er driiiiiit fin vennen" osv fra dine venniner. 

2) NÅR DU ER MED KJÆRESTEN VS ALENE

Dette gjelder ikke alle jenter. Når du er med kjæresten din går du som du vil, enten du ser ut som en uteligger eller en som ikke har hatt søvn på 12 døgn. Hvorfor? helt sikkert fordi at når man først har fått seg en kjæreste så har man "jobbet" hardt nok for å få seg en kjæreste, og da blir det litt sånn "endelig, nå kan jeg gå som en slask, nå er jeg trygg"

Men når jenter er alene og uten kjæresten? da har de tid til å sminke seg og kle seg fint for å gå på chatroulette, Snapchat og instagram. Just sayin!


3) JENTER KAN KØDDE, IKKE GUTTER

De fleste jenter tåler en spøk, men ikke alle. Jenter kan kødde (tulle) så mye de bare vil med gutten og gutten vil LE med deg (fordi vi gir en faen og tåler en spøk) men når gutten gjør noe tilbake blir det tredje verdenskrig og null sex på 2 uker, skyt meg.


4) NÅR DIN KOMPIS LIKER ET BILDE 

Denne trenger vel egentlig ikke noen forklaring, men la gå. Om du som gutt liker bildet til en random jente (som ser bra ut) så får du en melding av en av dine venniner som skriver "ÆÆÆSJ, hvorfor liker du...bla..bla..bla" - din vennine har gjerne noen venniner som ikke ser like bra ut (som det bildet du likte av en random jente), så ser du at din vennine kommenterer "du er verdens peneste, deiligste osv" på et profilbilde til en av hennes venniner som faktisk IKKE ser bra ut. WTF


5) JENTER OG STRØMPEBUKSER

Ikke alle gjør dette, men en del. Det er et lite hull i strømpebuksen, men det lille hullet som du nesten ikke kan se blir til 8 store og 3 små hull. Jenter bare MÅ plukke..


6) JENTER OG BUTIKKEN

Når du ber en jente om hun kan kjøpe med seg et brett med cola, men det er for tungt å bære ut fra butikken og inn i en bil, men kommer ut med en HM pakke med som veier 3 ganger så mye som det cola-brettet. Det gir ikke mening, men for jenter gjør det., ALLTID.

7) ER HUN PEN?

Ikke alle er like syk oppi hodet sitt, men det finnes de som klikker skikkelig. Denne trenger ikke så mye forklaring, kanskje du kjenner deg igjen (uten kniven, eller med) 8) HVA SKAL JEG GÅ MED?

Når du som jente spør hva du skal gå med, du holder opp 2 kjoler vi kan velge mellom. La oss si du har en rød og en svart kjole. Jeg sier "gå med den røde" du svarer "men den er så stygg" jeg sier "så gå med den svarte da?" du svarer "men den er ikke fin den heller" - Hvorfor spørre oss om hva du skal gå med om meningen vår ikke betyr en dritt?

Riktig svar: Jenter vil at vi skal si det samme svaret som de tenker, på første forsøk.


9) JENTER OG HUMØRSVINGNINGER

Når jenter først blir sur for en ting så går det ut over alle andre, er du i et forhold så går det utover deg som gutt. Og når de først har blitt sur kan det ta lang tid før de faktisk blir glad igjen. Er du heldig går det fort over, er det en skikkelig heks kan du forvente humørsvingninger du ikke skjønner deg på. 

10) JENTER OG FORHOLD

Nei, denne gjelder ikke mange jenter. Men det finnes de som faktisk er så hjernedød. 


11) JENTER & SMINKING

Haha. Hva er det med at ALLE jenter lager dette ansiktet når de sminker seg? for all del, det gjør meg ingenting men har aldri forstått det, noen som har svaret på det? hahaha. Det ser ut som dere er redd for å sminke dere eller at det er et smerte helvete.


Om du er jente og kjenner deg igjen i noen av disse tingene, trykk LIKER&DEL

Følg meg / legg meg til som venn på Facebook HER

Vil du lese om 12 andre ting jeg ikke forstår med jenter?

Les også: 12 ting jeg ikke forstår med jenter

SLIK FÅR DU GUTTEN ETTER BARE EN DATE

 • 27.03.2015 - 21:161) For det første er det viktig at du kler deg som et skikkelig ludder, slik at du er så pen at du ikke trenger å si noe fornuftig. Ikke vær redd for at gutten du skal møte vil tro noe dumt om deg, de fleste gutter liker horer men ikke alle tør å innrømme det.

Bruk mye sminke. Dette er viktig. Jo mer sminke, jo bedre inntrykk. Eksempler ser du under. Det kan se ut som mye sminke for enkelte, men det er dette gutter liker!

2) Hvis dette er en fyr du møter for første gang, må du huske å fortelle alt om deg selv. Hvor mange barn vil du ha? Hadde du store problemer når du var liten? var du et problembarn? har du pult alt for mange? har du gjort slik at andre forhold har gått til helvete pga du rotet deg borti andre sine forhold?

Ja det er viktig at han får høre dette på FØRSTE date.

En gutt vil vite alt om deg, og jo mer du forteller jo mer vil ha kunne stole på deg. Om du sier du har pult 100 stykker vil han bare tenke "wow, hun må være god i sengen" og ikke at du er løs liten hore. Har du stjålet noe? tar du dop? er du en løgner? uansett hva du er forteller du alt slik han vet hvor ærlig du er. Dette er viktig på første date.

3) Kribler det i magen din? pga det er første date? alkohol er løsningen. Drikk deg så full at du ikke skjønner en dritt. Sett deg i en taxi og nervene vil roe seg. Når du ankommer møte-stedet vil han falle for deg på sekundet.

Alle gutter elsker å se en full jente med null kontroll.

Hvorfor? gutten må ta vare på deg da, og han vil føle seg som en gentleman. Det gir han sommerfugler i magen samtidig som du kan si så mye drit du bare vil om han, uten at han bryr seg, du er jo full.

4) En annen ting som er utrolig viktig, er at du er over-entusiastisk over ALLE de fantastiske tingene dere har til felles. Om han sier han liker fotball bør du skrike "JEG OG". Dette gjelder alt han sier, uansett om du ikke liker det han liker, bare si du liker det samme. Det går helt fint å lyve. De fleste gutter liker jenter som lyver, hvorfor? fordi gutter tenker du er en skitten, skitten jente.

Så uansett hva han måtte like, liker du det samme. Uansett!

5) Eksen din. Et veldig viktig tema på første date. Fortell han gjerne om alt fra hvorfor dere slo opp, til sexlivet dere hadde. Hvorfor skal du fortelle om eksen din spør du? fordi da vet han hva han kan gjøre bedre. Gutter elsker å vise hvem som er best.

Du kan faktisk ta med deg eksen din på første date slik at den nye typen din får hilse på han. Det gjør du som du vil, men husk å fortelle alt mellom himmel og jord, angående det forrige forholdet du hadde.

6) Om han ikke skriver tilbake til deg etter denne daten er det høyst sannsynlig fordi mobilen hans er på lydløs, eller at den har gått i stykker, eller at han tilfeldigvis ikke ser når du ringer. Derfor må du bare ringe som faen. Send flere tekstmeldinger i timen, slik at han kan se du elsker han.

Da vil han i hvert fall se at du er interessert, når han ser han har 98 ubesvarte anrop og 151 nye meldinger fra deg på mobilen. Om han ikke svarer deg på flere dager bør du gå på døren med roser. Han vil se på deg som verdens beste jente.

Det er da han ser du er den rette for han.

7) Om han ikke er hjemme og ikke tar telefonen, ikke svarer deg på sosiale medier som Facebook osv, bør du spørre foreldrene hans, om de har Facebook så klart. Om de ikke har Facebook bør du finne nummeret til foreldrene på 1881 å spørre hvor han er.

Bare si det er viktig og at du må få tak i han. Du kan gjerne lyve å si en eller annen person holder på å dø om du ikke får tak i han. Selv om det er foreldrene hans vil nok de forstå du bare elsker sønnen deres, når de senere får vite at du har prøvd å få kontakt med han.

8) Om ikke noe av det heller funker og du ikke får kontakt med han kan du gå til en av dine tidligere sexpartnere å spørre de om dere kan ha sex i sånn 1 minutt, slik at du skal ta noen selfies som du skal sende denne nye gutten som du så gjerne vil bli kjent med.

Send han et sex bilde og skriv "miss you", han vil med en gang tenke "jeg vil ha hun, nå". Han vil etter et par sekunder ringe deg eller sende deg en melding og du vil føle deg så utrolig lykkelig. Takk meg om et par år.

LIK & DEL

ER KJÆRESTEN DIN UTRO? HER ER 20 TEGN DU BØR LESE OG FORSTÅ

 • 12.03.2015 - 17:18

Det er mye som er utroskap, listen er lang. Og gjør din kjære noe av det som står i denne listen, da bør dere slå opp. Sjekk hele listen under

Her er 20 tegn på at din kjære er utro.

1: Om h*n sier "Hei" til andre, eller ser på andre mennesker.

2: Om h*n "Poker" andre på Facebook

3: Om hun sier nei til å suge deg eller han sier nei til sex etter jobb. Sier hun nei er det fordi hun nettopp har sugd noen, og sier han nei er det fordi han har hatt seg med noen på jobben. 

4: Om h*n ikke tar på høytaler når mobilen ringer slik at du får høre det personen i andre enden sier, eller hva de diskuterer. 

5: Om du ikke får være med på toalettet når h*n skal på do. Høres kanskje rart ut men når man er alene på toalettet kan h*n skrive skitne meldinger til andre uten at du vet om det.

6: Om h*n sover med undertøy om natten, dette er for å skjule at h*n lukter reke mellom beina. Rekelukten kommer av seksuell omgang (som du sikkert vet) og sover h*n med undertøy er det for å "skjule" lukten fordi h*n ikke har dusjet etter å ha vært utro.

7: Om han ikke snur seg når det er damer i undertøy på tv, samme gjelder omvendt.

8: Om hun har en dildo. Dette fordi dildoen minner hun om en annen persons pikk. En kvinne kjøper som oftest en dildo i samme størrelse med den pikken hun har vært borti / utro med. Er dildoen større enn din pikk er det bare til å spørre hvem hun holder på med.

9: Om hun liker bilder av andre gutter på Facebook, eller han liker bilder av andre jenter.

10: Om du ringer h*n og du ikke får svar innen 10 sekunder, tro meg, han eller henne har sex et eller annet sted. 

11: Om typen din sier nei til deg når du spør om han kan kjøpe en jakke / bukse til deg når dere er på et kjøpesenter. Eneste grunnen til at han sier nei er fordi han har brukt nok penger på en hore dagen før. 

12: Om dere er ute og typen din treffer på noen han sier han kjenner og han klemmer en jente, så har han hatt sex med henne, det er 99% sikkert, hvorfor skulle han ellers gitt en annen jente bortsett fra deg, en klem?

13: Må h*n jobbe overtid på jobben? NEI. Det er ingenting som heter overtid. Eneste grunnen til at h*n må jobbe overtid er fordi h*n er utro med en av kollegaene, det er ikke pga mer penger, men derimot SEX.

14: Om hun skriker til deg når hun har mensen. Det er ikke fordi det gjør vondt, men fordi hun vil at mensen skal gå over så hun kan ha sex med en hun går bak ryggen din med. Hvorfor skal hun skrike til deg som er kjæresten? jo, fordi hun vil ha sex og du går henne på nervene.

15: Sover h*n ikke inntil deg i sengen? det er fordi h*n skulle ønske det var en annen person i sengen og IKKE deg. UTRO, utro, utro!

16: Guttekveld? jentekveld? NEI. Det er ingenting som heter gutte eller jentekveld. Guttekveld betyr gangbang med en annen jente og jentekveld betyr orgy og klamydia. 

17: Legger du ut bilder på Instagram eller Facebook? om kjæresten din ikke er den første som liker bildet ditt er det nok fordi h*n synes du er stygg, h*n føler seg flau over deg. 

18: Snapchat. Ingen som er i et forhold bruker snapchat. Snapchat er stedet hvor din kjære sender dirty snaps når du ligger å sover.

19: Om dere ser en film sammen og det kommer en sex-scene, om du ser henne LER av det, vel....det er kun fordi hun har bilder i hodet av en samleie hun har hatt bak ryggen din. Spør henne hva som er så jævlig morsomt. Jeg kan garantere deg at hun blir stille...

20: Om du kommer hjem etter å ha vært borte fra typen og han har fått kloremerker. Du spør han hva som har skjedd og han svarer "den jævla katten oppi gaten" - eller lignende. Ehhh nei...

Er du imot utroskap deler du dette videre / trykk liker under

Følg meg / add meg på Facebook ved å klikke på bildet under

HVER DAG ER EN VALENTINSDAG I ET SKIKKELIG FORHOLD

 • 12.02.2015 - 16:56

Nå er det bare 2 dager igjen til Valentinsdagen, en dag de fleste av dere som er i et forhold har ventet på. De siste dagene har jeg sett utrolig mange statuser på Facebook der folk som er i et forhold, skriver de gleder seg så utrolig masse. 

Denne dagen har de ventet på så lenge, de skal få roser osv. For det første, ro litt ned? for det andre er Valentinsdagen oppskrytt, hvorfor? fordi det er ikke bare en dag i året dere skal være lykkelig som kjærester. 

Er du i et skikkelig forhold er hver eneste dag en Valetinsdag.

Et år består av 365 dager, det vil si at dere skal være lykkelig 365 dager i året. Det vil si 8765 timer, eller 525949 minutter, 31556953 sekunder. Om du gleder deg så utrolig mye til en dag i året er det noe som ikke helt stemmer.

Her er et par statuser fra Facebook.

Ventet i snart et årGleder seg til roser, sjokolade og filmkos

Jeg skulle nesten tro at dere alle sammen var i et ulykkelig forhold, men den 14 februar, altså en gang i året, ja da må dere være lykkelig med hverandre, at dere på noen som helst måte kommer til å såre hverandre, det er i dag forbudt.


Er man i et forhold, har man en kjæreste man faktisk elsker, så burde hver eneste dag være fylt med kjærlighet, ikke bare en dag der man må glede seg til dagen kommer. Man burde ikke bare gå på kino, få roser eller kose seg med et glass vin i sofakroken en gang i året. Gjør hver dag til en dag du aldri vil glemme, ta vare på hverandre. 

Legg meg til på Facebook HER HER HER

Happy Valentine

Trykk gjerne på liker knappen under om du er enig <3

20 TING MENN BURDE PASSE PÅ NÅR KVINNER HAR MENSEN

 • 12.02.2015 - 16:48Har din kjære mensen? er du frustrert fordi du ikke skjønner hvorfor hun er så sur og irritert på deg uten grunn? vel, her er en fin liste over ting du burde følge, så slipper du å ha en sur kvinne når mensen slår til. 

(1) Vel, for det første bør du ALDRI si "har du mensen eller?" når hun har mensen. Det gjør de bare enda mer sur og irritert. 

(2) Alltid kjøp med deg sjokolade om du har vært utenfor døren. Enten du kommer fra jobb eller trening, besøk osv, alltid kjøp med SJOKOLADE

None animated GIF

(3) Ikke pust. Er du i nærheten av henne og det er stille i rommet og hun hører du puster kan hun klikke. Det er noe med pusting og mensen.

(4) Vil hun at du skal kjøre brannbil, da kjører du brannbil. Når kvinner har mensen er det enten eller. Vil hun ha sex, så har du sex, vil hun ikke ha sex, vel, da er du heldig. Du må nesten bare gjøre som hun selv vil, hun har tross alt mensen desverre.

(5) Motsatt av den over. Aldri spør om blowjob (når du inni hodet ditt er redd for å kjøre brannbil) vent til hun kommer til deg, ALDRI SPØR.

(6) Lag maten når hun har mensen.

(7) Ikke ta på henne når hun har mensen med mindre hun kommer til deg. Har de mensen er de en tikkende bombe, tro meg!

dont touch me animated GIF

(8) Ikke si dumme ting når de griner. Når kvinner har mensen er de utrolig følsom, de kan desverre grine for hver minste ting. Bare la de grine.

(9) Ta oppvasken, vask klærne og gjør det din kjære egentlig pleier å gjøre. 

(10) Ikke vær redd for å kjøpe tamponger for henne.

(11) Alt du sier til din kvinne når hun har mensen er FEIL, derfor er det ingen grunn til å diskutere, de har alltid rett.

None animated GIF

(12) La henne spiser så mye hun vil. Når kvinner har mensen spiser de mer enn de egentlig pleier, noe som er helt normalt. 

None animated GIF

(13) Aldri si "ja, jeg skjønner hva du mener" eller "Jeg vet hvordan du har det" fordi vi menn kan aldri forestille oss den smerten, uansett.

None animated GIF

(14) Aldri si NEI. Uansett hva dumt hun gjør når hun har mensen, la henne gjøre det. Å si nei til noe som helst er bare farlig, aldri si NEI.

(15) Kan du være stille? jeg ser på film. Aldri be henne være stille, la hun skrike og sutre så mye hun vil. Du gjør det bare verre om ber henne roe seg ned.

(16) Hent ting når hun ber om det, ALDRI VENT (ALDRI)

(17) Aldri legg ting på feil plass, legg ting tilbake der du fant det.

(18) Kos med henne, du må alltid kose, de er følsom og lei seg 24/7

(19) Send alltid meldinger om du forlater huset, svar alltid tilbake på alt hun skriver. Venter du for lenge kan du forvente et helvete når du er hjemme.

(20) Synes du det var mye å tenke på? vel, kvinner har mensen hver fjerde uke og det varer i 4-5 dager. I løpet av et liv vil en gjennomsnittskvinne blø i ca 3500 dager.

En kvinne kan bruke nesten 11400 tamponger i løpet av livet  Man regner med at over 330 millioner kvinner til enhver har mensen verden over. 

Legg meg til på Facebook for flere tips, trykk HER HER HER

Del det gjerne med typen din så han forstår dette.

13 TING MED KVINNER JEG IKKE FORSTÅR

 • 02.02.2015 - 17:19

Kvinner er komplisert og avansert, men vi elsker de mer enn alt annet. Men en ting jeg virkelig ikke skjønner er det du nå skal få lese under. Jeg kan garantere at flere av dere har gjort en eller flere av disse tingene, de fleste kvinner gjør det. 

Om det er oppmerksomhet eller bare for å være bitchy, det vet jeg ikke. Men her er altså en fin liste over 13 ting jeg ikke helt forstår med kvinner. But i still love you all

NUMMER 1:) Når du går i bikini vil du ha oppmerksomhet fra alle, men når du går i undertøy som viser like mye hud som det en bikini gjør, da er det "IKKE SE PÅ MEG". Det skjønner jeg virkelig ikke, hva er problemet?

NUMMER 2:) Dette kjenner du deg sikkert igjen i. Det er salg, du driter langt i hva det er for noe, eller om du virkelig trenger det som er på salg. Du bare kjøper det, fordi det er på salg....GIRLS

NUMMER 3:) Kanskje ikke alle kvinner, men jeg har fått hørt det før. Om du drømmer om at typen din har vært utro i en drøm, hvorfor er det typen din du er sur på når det er du som har DRØMT det? LOL....

NUMMER 4:) Gjett om dette gjelder mer enn 50% av dere kvinner. Denne kaller jeg for "skjulte" pul meg meldinger. Jeg tar "skjulte" i anførselstegn fordi det er egentlig ikke noe som er skjult. Et godt eksempel på dette kan dere se på bildene som er under.

Det første er med skriften - White walls anyone? men kan jeg da få spørre hvorfor hun står på bildet med rumpen slik hun gjør? om hun vil ha meningen fra andre om hun skal male veggene hvit? OPPMERKSOMHET

Jeg slenger med et eksempel til, i tilfelle dere ikke forstår hva jeg mener. 

Her står samme kvinne i undertøy, mens hun holder en kopp i hånden.

Meldingen som står i infoen på bildet er "I love this cup". Hvorfor ikke bare ta bilde av koppen uten at hun er med på bildet i bikini? GIRLS...

Dette gjelder også jenter på Facebook som skriver "jeg vet jeg er stygg" osv i beskrivelsen når de bytter profilbilde. De står gjerne i undertøy de også, men bare for å være sikker på at de ikke får noen stygge kommentarer, så putter de opp en slik "jeg vet jeg er stygg", bare fordi at deres venner skal kommentere "nei, du er nydelig vennen" - "du er verdens beste" - "Sexy mama" osv....

NUMMER 5:) Om en kvinne sier at hun er for trøtt til å ha sex så går det helt fint for mannen. Han klarer å sove en natt uten sex, han ser ikke på det som noe problem. Men når en mann sier nei til en kvinne, da tror kvinner at det er noe gale, "er jeg feit, er jeg stygg, hvorfor vil han ikke ha sex? han kan jo ikke være trøtt". Jo, menn kan være like trøtt som kvinner, faktisk.


NUMMER 6:) Denne trenger ingen forklaring. Dette er noe av det rareste jeg ser, skjønner ikke hvorfor noen som helst vil gjøre det. Det gir faen ikke mening! Du har fine øyenbryn men napper de vekk, for å tegne på helt nye? like WTF?


NUMMER 7:) Dere vet at dere kan kle på dere mer klær om dere IKKE vil at noen skal se på dere på treningssenteret sant? om du går nesten helt naken, så vil menn stirre på deg. Men ikke fortell meg at du klær deg i så lite klær for at du IKKE vil ha oppmerksomhet?NUMMER 8:) Du vil innerst inne at typen din skal si du er fin og pen. Så du spør typen din "er jeg fin?" typen din svarer "ja,det er du kjære" du svarer med "nei, jeg er ekkel og stygg" WHY?

NUMMER 9:) Denne ser jeg egentlig hver dag på sosiale medier. Når en jente er misunnelig på en annen jente. Har hun en stor rumpe? det må være PHOTOSHOP, har hun store pupper? det må være PHOTOSHOP. Men når noe faktisk er photoshoppet, vel da tror de det er ekte. Ja, dette er et tilfelle jeg ser ofte...


NUMMER 10:) Dette har jeg aldri forstått. Baderommet kan se ut som et bombet horehus, men om en mann legger igjen et håndkle på badegulvet er det ROTETE, samme gjelder om toalettsetet står oppe...

NUMMER 11:) Dette er stygt. Ikke ta selfies om du skal holde hendene foran ansiktet, da kunne du heller latt vær. Ganske irriterendes..


NUMMER 12:) Dette er like dumt som nummer 11. Du ser et bilde på Facebook...

NUMMER 13:) Dette er vel noe alle kvinner kjenner seg igjen i, som vi menn IKKE forstår oss på. Du har 10.000 klesplagg, 200 par sko, men du har fremdeles ingenting å gå med når du skal ut på byn/date/etc. WTF girl?


Kvinner er komplisert...

Kjenner du deg igjen i en av punktene? gi innlegget en like under. Får det nok likes lager jeg en om menn også. Ha en fin dag snuppiser.

Legg meg til som venn på Facebook, trykk HER HER HER

HER ER 10 TEGN PÅ AT DU HAR EN SINNSYK KJÆRESTE, SE LISTEN

 • 19.08.2014 - 18:48

Det er tusenvis av de, overalt. Før du går inn i et forhold kan det virke som hun er verdens mest perfekte jente, helt til du angrer på alt sammen, på all tiden du brukte før du innså at hun var en kjæreste fra helvette. Her er 10 tegn på at du bør komme deg ut av forholdet.

1. Om du sender hun en melding og hun ikke svarer på flere timer men klikker som en demon når du spør om hun fikk meldingen din.

2. Eller når hun sender deg en melding og du ikke svarer innen 20 sekunder

3. Om hun plutselig begynner å snakke om ditt forrige forhold og du svarer ærlig på spørsmål hun spør deg om. Det var hun som ville snakke om ditt forrige forhold, du svarte bare ærlig, men HUN klikker bitchy!

4. Hun kommer alltid for sent når dere har avtaler,

men når du kommer for sent er det 3 verdenskrig.

5. Om hun sier du er den styggeste og ekleste kjæresten i verden hver gang hun drikker alkohol. Selv om hun er full skal det ikke gå utover deg. Husk at når man drikker så sier man det man egentlig ikke tør å si i edru tilstand. Så sier hun du er den styggeste og ekleste kjæresten i verden når hun drikker alkohol, så mener hun det. 

6. Om hun spør deg om forskjellige kvinners profilbilde på Facebook var sexy og du sier JA!

7. Om du tuller med hun når dere er en liten samlet gjeng og hun gir deg dette blikket. 

Hadde dere vært alene hadde hun slått deg

8. Om du har lyst å se en serie på Netflix men hun vil at dere skal se en film sammen, en film du har sett 70.000 ganger før. Hun begynner å grine, lage drama om hvorfor du kan være så jævlig mot hun.

9. Om du tar telefonen hennes for å sjekke meldingene hun får.

FØR hun får sett meldingen selv! PSYKO!!!

10 . Om du ikke lar damen din gå med det hun selv ønsker av klær. 

Hun har 10.000 plagg, men om du bestemmer hva hun skal gå med er du en 

PSYKOPAT!!

SLIK FÅR DU GUTTEN TIL Å ELSKE DEG ALLEREDE ETTER FØRSTE DATE

 • 31.07.2014 - 19:29

1) For det første er det viktig å kle deg som et skikkelig ludder, sånn at du er så pen at du ikke trenger å si noe fornuftig. Ikke vær redd for at gutten du skal møte vil tro noe dumt om deg, de fleste gutter liker horer men ikke alle innrømmer det.

Bruk mye sminke. Dette er viktig. Jo mer sminke, jo bedre inntrykk.


2) Hvis dette er en fyr du møter for første gang, må du huske å fortelle alt om deg selv. Hvor mange barn vil du ha? Hadde du store problemer når du var liten? var du et problembarn? har du pult alt for mange? har du gjort slik at andre forhold har gått til helvete pga du rotet deg borti andres forhold?

Ja det er viktig at han får høre dette på FØRSTE date.

En gutt vil vite alt om deg, og jo mer du forteller jo mer vil ha kunne stole på deg. Om du sier du har pult 100 stykker vil han bare tenke "wow, hun må være god i sengen" og ikke at du er noen hore. Har du stjålet noe? tar du dop? er du en løgner? uansett hva du er forteller du alt slik han vet hvor ærlig du er. Dette er viktig på første date.

3) Kribler det i magen din? pga det er første date? sprit er løsningen. Drikke deg så full at du ikke skjønner en dritt. Sett deg i en taxi og nervene vil roe seg. Når du ankommer møtestedet vil han falle for deg på sekundet. Alle gutter elsker å se en full jente med null kontroll.

Hvorfor? gutten må ta vare på deg da, og han vil føle seg som en gentleman. Det gir han sommerfugler i magen samtidig som du kan si så mye drit du bare vil om han, uten at han bryr seg, du er jo full.

4) En annen ting som er utrolig viktig, er at du er over-entusiastisk over ALLE de fantastiske tingene dere har til felles. Om han sier han liker fotball bør du skrike "JEG OG". Dette gjelder alt han sier, uansett om du ikke liker det han liker, bare si du liker det samme. Det går helt fint å lyge. De fleste gutter liker jenter som lyger, hvorfor? fordi gutter tenker du er en skitten, skitten jente.

Så uansett hva han måtte like, liker du gjør det samme. Uansett!

5) Eksen din. Et veldig viktig tema på første date. Fortell han gjerne om alt fra hvorfor dere slo opp, til sexlivet deres. Hvorfor skal du fortelle om exen din spør du? fordi da vet han hva han kan gjøre bedre. Gutter elsker å vise hvem som er best.

Du kan faktisk ta med deg exen din på første date slik at den nye typen din får hilse på han. Det gjør du som du vil, men husk å fortelle alt mellom himmel og jord, angående det forrige forholdet du hadde.

6) Om han ikke skriver tilbake til deg etter denne daten er det høyst sannsynlig fordi mobilen hans er på lydløs, eller har gått i stykker, eller at han tilfeldigvis ikke ser når du ringer. Derfor må du bare ringe som faen og send flere tekstmeldinger i timen, slik at han kan se du elsker han.

Da vil han i hvert fall se at du er interessert, når han ser han har 90 ubesvarte anrop og 51 nye meldinger fra deg på mobilen. Om han ikke svarer deg på flere dager bør du gå på døren med roser. Han vil se på deg som verdens beste jente.

Det er da han ser du er den rette for han.

7) Om han ikke er hjemme og ikke tar telefonen, ikke svarer deg på sosiale medier som facebook osv, da bør du spørre foreldrene hans, om de har facebook så klart. Om de ikke har facebook bør du finne nummeret til foreldrene og spørre hvor han er.

Bare si det er viktig og at du må få tak i han. Du kan gjerne lyge å si en eller annen person holder på å dø om du ikke får tak i han. Selv om det er foreldrene hans vil nok de forstå du bare elsker sønnen deres, når de senere får vite at du har prøvd å få kontakt med han.

8) Om ikke noe av det heller funker og du ikke får kontakt med denne gutten kan du gå til en av dine tidligere sexpartnere og spørre de om dere kan ha sex i sånn 1 minutt, bare fordi du skal knipse noen mobil bilder som du skal sende denne nye gutten som du så gjerne vil treffe.

Send han et sex bilde og skriv "miss you", han vil med en gang tenke "jeg vil ha hun, nå". Han vil etter et par sekunder ringe deg eller sende deg en melding og du vil føle deg så utrolig lykkelig. Takk meg om et par år.

One love...

Takket være fleshlight kan du nå ha sex med ipaden (video)

 • 28.06.2014 - 03:42

Drit i oppblåsbare dukker og alt annet.

Nå har skaperne bak fleshlighten etter to og et halv år kommet ut med Launchpad!

Har du noen gang sett damen din på webcam? og hun er langt vekke fra deg? fortvil ikke, nå kan du putte willyen inn i Ipaden din mens du ser henne på video! Eller så har du kanskje sett på pornofilmer POV (point of view) kameravinkel? tenkte meg det.

Du skal bruke den til det du tror, så om du noen gang har sett pornofilmer og tenkt "jeg vil inn i den skjermen" så er dette det rette produktet for deg.

Launchpad er et deksel til Ipaden som koster 25 euro, nøyaktig 209 kroner. 

No fleshlight? fortvil ikke, de har pakker på Launchpad + flashlight på sin hjemmeside.

Sjekk ut noen av tilbakemeldingene Launchpaden har fått under

Og for all del, sjekk ut reklame videoen under 

HER ER DE NYE KONDOMENE SOM KOMMER PÅ MARKEDET (VIDEO)

 • 08.06.2014 - 14:41


Hvem skulle tro at Microsoft grunnleggeren Bill Gates gikk fra data til kondomer? ikke jeg ihvertfall. Han har gitt 100.000 dollar til University of Wollongong i Australia for at de skal utvikle neste generasjons kondomer. Disse nye kondomene kommer til å føles mer som ekte hud.

Istedenfor latex vil den nye kondomen være laget av hydrogel. Det sies at samleie med disse nye kondomene vil bli 3 ganger bedre enn det var med vanlige latex kondomer. 

Disse nye kondomene er en del av Bill og Melinda Gates Foundation, de har begge tatt initiativet for å bekjempe den globale spredningen av HIV ved å utforme en kondom som menn er mer villig til å bruke.

Sjekk ut videoen under

VIL FORBY BIFF & BLOWJOB DAGEN, 45 SENDT TIL SYKEHUS. KAOTISK DAG FOR AMBULANSEN

 • 14.03.2014 - 20:22


Vi advarer mot Biff & Blowjob dagen sier overlege Henrik Espeland. Så langt har vi i dag hatt 45 personer innom sykehuset, bare 1 er sendt hjem igjen. Denne dagen er rett og slett farlig. Her lager som regel kvinnen biff til sin kjære før han kommer hjem fra jobb, og når maten er nedi magen er det tid for blowjob. Kvinnen får som regel ikke spist opp maten sin før mannen vil ha seg et sug, dette blir det store problemer av som i verste fall kan føre til døden.

I det ene tilfellet her i dag har vi fått en kvinne som har stresset i hele dag med å lage biff, mannen hadde vært så vill at han hadde spist veldig fort, det samme hadde han sagt at kvinnen måtte gjøre. Når han hadde åpnet buksesmekken satt denne kvinnen fremdeles ved middagsbordet. Han hadde skreket og sagt kom igjen, blitt veldig ivrig kan man si, denne kvinnen hadde gjort som han sa, spist veldig fort. Når hun skulle gi denne 14 mars presangen sin hadde hun fremdeles en biff bit som ikke hadde rukket og trekke utfra spiserøret. Dette gjorde at hun ble kvalt, mannen hadde ringt ambulansen og vi fikk heldigvis sendt hun til sykehuset til riktig tid. Hennes mann har beklaget seg og de har heldigvis ordnet opp!

De andre vi har fått inn på sykehuset har vært utsatt for lignende. Det er spesielt, det er det. Når par i forhold går og ventet på denne dagen kan det bli litt mye stress.

Vi har i dag hatt 12.000 ambulanser konstant på veiene pga denne dagen, utenom de vi til vanlig har. Telefon sentralen vår har gått i ett kjør. Legevakten har også hatt stor pågang sier Vigdis Nysether. Det pleier å være sånn på denne dagen, noe vi ikke helt syns er greit. En kvinne burde gi en blowjob regelmessig, og ikke la mannen vente til 14 mars på Biff og Blowjob dagen. Da er det ikke rart at menn kan bli litt for ville. Vi kommer nå til å sende inn en klage, denne dagen vil vi forby. Vi vil heller at det skal være Suppe og Handjob, da går suppen rett ned og en hånd skader jo ingen.

PEN KVINNE SØKER RIK EKTEMANN PÅ ET NETTFORUM, LES HVILKET SVAR HUN FIKK FRA EN INVESTOR

 • 27.02.2014 - 18:54Jeg er ikke så sikker på om en administrerende direktør har tid til å svare på slike ting på, men dette er ihvertfall verdt å lese, LOL!

En ung og pen dame postet dette på et populært forum, det var på engelsk men jeg har oversatt det til norsk.

Tittelen på innlegget hun har skrevet er: Hva bør jeg gjøre for å gifte meg med en rik mann?

Jeg kommer til å være ærlig med alt jeg skriver her. Jeg er 25 år. Jeg er veldig pen og har stil og god smak. Jeg ønsker å gifte meg med en mann som har 3 - 3,5 millioner i årslønn eller høyere. Du kan si jeg er grådig, men en årslønn på 6 million er middelklasse i New York. Kravet mitt er egentlig ikke så høyt. Er det noen i dette forumet som har en årslønn på 3 millioner eller høyere? er du gift?

Jeg må også spørre: hva skal jeg gjøre for å gifte meg med en rik person som deg? Blant de jeg har datet er den rikeste oppført med 1,6 millioner i inntekt, dette er også minimumskravet mitt. Men om noen ønsker at vi skal flytte inn i et boligområde i New York City er ikke 1,6 millioner nok, da må du ha mer i inntekt.

Jeg vil også stille et par ekstra spørsmål:

1) Hvor henger de rikeste ungkarene? (vennligst oppgi navnene og adresser til barer, resturanter, gym osv)

2) Hvilken aldersgrense bør jeg gå etter når jeg selv er 25?

3) Hvorfor har konene til rike menn bare et gjennomsnittlig utseende? de er ikke pene syns jeg. Jeg har møtt en del jenter som ikke har utseende, de er heller ikke noe fin å se på, men de vil gifte seg med de rike mannfolkene og mannfolkene vil gifte seg med de, hvorfor?

4) Hvordan bestemmer du hvem som kan være din kone og hvem som kan være din kjæreste? (mitt mål er nå å gifte seg)

Hilsen Miss Pretty

Så kommer det et filosofisk svar fra en administrerende direktør, LES!

Kjære frøken Pretty,

Jeg har lest innlegget ditt med stor interesse. Antar det er mange jenter der ute som har lignende spørsmål som det du har. Vennligst tillat meg å analysere situasjonen som en profesjonell investor. Min årlige inntekt er mer enn 3,5 millioner i året, noe som oppfyller dine krav, så jeg håper alle mener at jeg ikke kaster bort tid her.

Fra mitt synspunkt er det en dårlig beslutning som å gifte deg. Svaret er veldig enkelt, så la meg forklare. Sett detaljene til side, det du prøver å gjøre er en utveksling av "skjønnhet" og "penger". Person A gir deg skjønnhet og Person B betaler for det, rettferdig og enkelt. Men det er et problem her, skjønnheten din vil etterhvert forsvinne, sakte men sikkert.

Pengene mine derimot vil ikke bli borte, uten noen god grunn. Faktum er, min inntekt vil øke fra år til år, men du kan ikke bli penere fra år til år. Så synspunktet mitt angående økonomi er at jeg vil bli rikere og du vil bli fattigere. Av de uttrykkene vi bruker i Wall Street har hver handling en stilling, så dating med deg er en "byttehandel".

Dersom denne handelen dropper i verdi vil vi selge det, for det er ikke en god ide å holde på slikt for lenge, samme gjelder med ekteskapet du ønsket. Alle med over 3 millioner i inntekt er ikke en tosk, vi ville bare datet deg, men aldri giftet oss. Jeg ville rådet deg at du avsluttet søket etter en rik mann du kan gifte deg med. Og forresten, gjør deg heller selv til en rik person med 3 millioner i inntekt. Har du det vil du ha større sjanse for å finne deg en rik tosk.

Håper dette svaret hjelper deg, lykke til videre!

BRUDEKJOLE SELGES BILLIG GRUNNET UTRO EKTEMANN

 • 26.02.2014 - 22:57

Noen ganger får du bare lyst til og gi mennesker en god klem. Tenk deg om du var i et forhold, du var gift og finner din ektemann i sengen med din søster? hva hadde egentlig du gjort?. Vi får nok aldri vite hvordan denne kvinnen taklet denne situasjonen, men en ting er sikkert, hun fortjener en bedre mann i livet sitt.

Og ikke minst 400 kr for denne flotte kjolen.

TIPS - SLIK FÅR DU OG DIN KJÆRE EN PERFEKT VALENTINES DAG + RENE'S SPOTIFY SPILLELISTE

 • 07.02.2014 - 18:44

Nå nærmer det seg snart valentines dagen, og dere tenker sikkert hvordan dere skal oppføre dere ovenfor deres partner?, vel la meg gi dere noen tips. Som sagt er mine sextips noen av de beste på nett, hører jeg rykter om. Om du vil ha deg noe kjøtt på staken eller slæppe litt på baken, hør på meg nå gutter og jenter. Dere må for all del ikke være redd, jeg vil råde dere å kjøpe inn masse roser, kutt opp rosene og legg de rundt i sengen,

Kjøp også inn mangen duftelys, jeg ville foreslått vanilje eller aprikos lukt.

Hvorfor aprikos tenker du? fordi aprikos er litt eksotisk, og eksotisk rimer på erotisk, derfor. Husk for all del og ha dempet belysning på, dette gjør du litt utover kvelden, kjøp inn noe god mat og putt gjerne sprit i glasset istedet for vin, dere blir fortere full og går raskere til sengs. Ta også turen innom kondomeriet, kjøp inn noen gode oljer, ingen sier nei til å bli smørt inn med oljer som lukter jordbær, ta det gjerne også på dine kjønnsorgan, dette gjør du rett etter du har kommet ut av dusjen, din partner vil da komme krypene rundt deg som en løve midt i paringstiden.


Alle elsker at noen lukter godt, så valentines dagen er intet unntak, BRUK parfyme og DEO. Sjokolade og roser er som sagt alltid en slager, kjøp også inn et fint kort hvor du skriver noe sexy, piff opp stemningen i kortet, finn på noe elegant. Under har jeg funnet frem låter som vil sikre deg en episk natt, en natt du sent vil glemme. At det tok meg en liten time å finne frem låtene er ikke noe dere trenger å takke meg for, jeg vil bare hjelpe. Det er litt varierte låter, noen litt slow, noen litt mer liv i..

Husk at dere har dempet belysning gjennom hele kvelden. Flørt litt med din partner ved å si frekke ting. Jeg ville også rådet dere å kjøpe skinnbukse om du er kvinne, ta også på noe rosa. Jeg sier ikke andre gjør det, men dette får meg til å vibrere både her og der, kanskje typen din også tenner på det samme, hvem vet? om han ikke gjør det kan dere heller gjøre det for min skyld og tenke på meg når dere har sex med typen, det er vel god nok grunn.

Når dere kommer til natten og du er lei av å vente på at dere skal ha sex, gå mot soverommet og lat som du snubler, din partner vil da komme inn på soverommet og spørre hva som har skjedd, du sier "ikke noe, skal vi ha sex?" det finnes ingen unnskyldning for at din partner skal gå ut igjen fra soverommet, BANG!..

Dette er som sagt bare noen tips til hvordan du skal få en fin valentines dag, om din kjære fremdeles sier nei til en seksuell omgang med deg, si dette " I WANT IT THAT WAY " så tar du låten til backstreet boys i spillelisten over, bare hyggelig:):) Her er EXTRA tips  http://renekleveland.blogg.no/1358799817_sex_tips_til_alle_les.html

GODE FORELDRE SKAL VOKSE OG NAPPE BARNETS ØYENBRYN!

 • 19.12.2013 - 14:33


Har du barn? da bør du virkelig lese videre. Om du mener du er en god mor eller far bør du passe godt på hvordan barnet ditt ser ut. Det er ikke bare tannpussen du skal passe på. Et barn ville brydd seg like mye som det du gjør, om det kunne sagt ifra. At du vokser og napper øyenbrynene til barnet ditt er noe som har med å være en god forelder.

Vis at du bryr deg -Tenk at du viser barnet ditt ute i offentligheten, vil du virkelig at noen skal stirre på barnet ditt med et skeptisk blikk å tenke "hva er gale med det barnet der". Derfor er det viktig at du både napper og vokser barnets øyenbrynen regelmessig. På denne måten vil du vise at du bryr deg, du vil også bli stemplet som en god mor eller far.

Når skal jeg starte / fordeler? - Start så tidlig som mulig. Når barnets første hår er kommet! Velformede øyenbryn er en viktig del av ansiktet på barnet. Det er viktig med pene bryn siden de rammer inn både ansiktet og øynene, dette vil også fremheve barnets skjønnhet.Trenden er inne for at øyenbrynene skal være tykkere og mer naturlige på barnet. Det som er viktig når du napper øyenbrynene, er å følge brynets naturlige form.

Det verste du kan gjøre er å nappe for mye, og skape en unaturlig fasong på brynene, det vil ikke se ut som en pen unge etterpå! 

EKSPERTER: TA BARNA I BÅND

 • 20.11.2013 - 11:21

Barn kan være vill og uforsiktig, derfor mener ekspertene nå at du bør gjøre som du gjør med både hunder og katter, putt de i bånd. I flere av landets barnehager er det et økende problem at foreldre ønsker å begrense barnas utendørslek. Det viktigste er at det skal være trygt og sikkert, om du bryr deg om barnas sikkerhet bør du ha båndtvang.

Foreldre velger å holde barnet i bånd når de beveger seg i storbyer eller på kjøpesentre og flyplasser, fordi barnet ikke skal forsvinne vekk fra mor og far. I vestlige land, og spesielt USA, er barn i bånd et vanlig syn. Også i Norge blir det nå mer og mer populært, ihvertfall når båndene kommer i ulike fasonger og farger, apekatter er helt klart favoritten.

Det finnes en lang rekke varianter bånd å velge mellom, og noen er utrolig sukkersøte. For eksempel kan båndet være festet i en plysj-apekatt eller et annet kosedyr som barnet bærer på ryggen, som en ryggsekk barnet til og med kan bruke på skolen som en skolesekk, genialt mener mange foreldre som bare kan ta med seg båndet og feste det igjen når barnet skal hentes.

Hovedargumentet for å ta sele eller bånd på barnet når man går ute, er altså at det er trafikksikkert. Barnet stikker ikke av når de går i bånd, av den enkle grunn fordi de føler seg som noen hundevalper. Foreldre trenger ikke bruke så mye energi på å passe på barna lengre, dette er både nyttig og genialt mener eksperter. Inger Marie Kofoed, butikksjef i Babyshop i Ullevålsveien, Oslo, forteller at slike bånd er veldig populært nå.

Min egen personlige mening angående dette er at HUNDER kan være i bånd, ikke barn! Uansett om dette er sikkerhet ifølge eksperter, for hvem er disse ekspertene?. Er du en forelder passer du jo alltid på barnet ditt, du trenger ikke noe bånd, mener nå jeg.

Kilder: Nyhetene (Her) og her kan du se 35 bilder av barn i bånd (Her)

DERFOR LIKER BARNA DINE "TEGNEFILMER", VISSTE DU DETTE?

 • 20.11.2013 - 11:06

God dagen alle snuppiser. Har du tenkt på en ting? hvorfor elsker barnet mitt tegnefilmer? og at tegnefilmer ikke bare er en tegnefilm? såklart har du ikke tenkt på det før, du regner jo med det er en tegnefilm. Vel, om du tenker deg godt om så er det et ordtak som heter "sex selger" og det gjelder overalt, ikke bare blant prostituerte. Neste gang du setter på en tegnefilm til barnet ditt, pass på, det er dette de ser.

Under ser du film coverert til Løvenes Konge som kom ut og tok verden med storm i 1994. Men det du tror er en løve er desverre noe helt annet, ser du damen med rumpen? derfor barnet ditt ville ha filmen, ikke fordi filmen er bra (noe den er, en av mine favoritter). Så neste gang barnet ditt spør deg om hvor Løvenes Konge er, ta ut filmen fra coveret, så slipper du og tenke noe mer på den saken.

Så har vi også en favoritt blant barn, Den Lille Havfruen som kom ut i 1989. Men har du noengang studert coveret før? det er ikke helt normalt om du tenker deg om. I bakgrunnen er det tydligvis en dildo vi alle kan se. Hvorfor de har valgt og putte den der vet jeg ikke, men om du har filmen liggende hjemme, er det bare til å se selv. Men som jeg skrev over, om du har barn som vil se disse filmene, gi de selve filmen og ikke coveret.

Her kan du se det tydelig når det er zoomet inn. Kjekt? 

I begynnelsen av Løvenes Konge kan du klart og tydelig se at det står SEX i skyene. Hvorfor de har skrevet dette vet jeg ikke. Og her er det zoomet inn så du kan se det bedre. 

Her ser vi Mikke Mus holde rundt sin kjære Minnie, du ser vel selv hva det ligner på?. Om det skulle vært en kjole kunne de gjort den litt annerledes, men her er det ingen unnskyldninger!

Og hvilken fantasi kan de ha når de tar 1 jente og 7 dverger i samme seng? jo, det kalles gangbang!.

Nei, fy flate altså, vi lever i en verden der alt handler om sex, det blir nesten for dumt..

DETTE ØDELEGGER FORHOLDET DITT - MEN SLIK REDDER DU DET

 • 13.11.2013 - 20:28


Tenkte og ta opp dette med forhold og hvorfor akkurat forholdet ditt ryker. Jeg ser støtt og stadig folk på Facebook, kjærestepar altså som krangler og viser det i all offentlighet, dette er bare rett og slett for dumt. Jeg har nå, eller skal skrive ned hvorfor forholdet til mange der ute går rett til helvette, rett og slett.

Hvite løgner eller manglende kommunikasjon mellom deg og din kjære. Dette er bare to av tingene som kan få forholdet til og gå rett til helvette.

Forholdet er ikke lenger en dans på roser. Etter den herlige nyforelskelsen ramler man raskt ned igjen til hverdagen, og de små tingene begynner å irritere oss. Så glem ikke at et godt og sunt forhold ikke bare handler om smil og gaver, det får jo du på julaften, det krever nemlig kommunikasjon, respekt og vaner som fungerer for begge parter. Om din kjære oppfører seg idiotisk, ikke skyld på familien, at det er familien sin skyld, hvorfor skal de få skylden for et voksent menneske sin oppførsel? you feel me?.

Om du mener at din svigermor eller svigerfar er noen forbanna idioter, hold det for deg selv, forteller du det til din kjære vil det bare føre til krangling og et helvette på jord. Du kan ikke styre din kjære, ingen liker å bli styrt med mindre dere har en syk sexlek. Om du er en person som alltid skal styre i forholdet vil bare partneren din se på deg som en psykopat, og ingen vil leve med psykopater. Ta heller beslutninger sammen, istedenfor at dere skal krangle hele tiden, mye bedre spør du meg.

Om du er irritert over partneren din bør du gi beskjed, ingen kan lese hva du føler eller tenker, ikke engang klarsynte i åndenes makt  (ja, det er et fake program). Når det oppstår problemer mellom dere, snakk sammen og kom heller til en enighet, så skal du se hvor lykkelig og glad dere er etterpå!.

Alle kan gjøre feil i et forhold, det sier seg selv. Men om du er langvarig sint og sur så kan det skape stress og angst mellom dere, dette er ikke sunt for noen av dere. Som jeg skrev, snakk sammen og kom til en enighet i problemet som har oppstått. 

Ekstra tips for å styrke forholdet.

Tro meg, alle krangler i et forhold, og det er faktisk sunt. Prøv å starte krangler enten på kjøkkenet om hvem som skal få lage pasta sausen eller få situasjoner til og oppstå. Dette er både gøyt og smart, jo større krangler dere får i gang, jo mer styrker dere forholdet, til slutt kan dere kalle hverandre drittsekk, forpulte mongo osv, uten at noen andre dere klikker, men derimot smiler.

Vi blogges kjære,søte,lesere!.

HVORDAN KAN MAN GÅ FRA OG VÆRE TAPER TIL NORGES KJEKKESTE MANN? LOVE YOU ALL

 • 20.10.2013 - 16:47

Heisann alle sammen. Er det et spørsmål jeg stiller meg selv hver eneste gang jeg ser igjennom bilder fra et par år tilbake er det dette, hvordan gikk jeg fra og være en sånn rar fyr med stygge klær og hårfrisyre, til og bli Norges kjekkeste mann?. Det har seg sånn at svaret ligger ikke bare i at man forandrer seg med tiden, det er mye mer bak dette mannfolket her, som bærer navnet Rene Kleveland. Hver dag har ikke alltid vært en lek skjønner dere. Før brydde jeg meg ikke hvordan jeg så ut, jeg gikk i joggebukser og jeg brydde meg fint lite hvordan jeg så ut på håret.

Men så kom det en tid, før var jeg bare kjedelig i klesstilen og ikke minst hvordan jeg så ut fikk meg til og tenke, hva faen holder jeg på med?. Så kom jeg over en serie som heter Jersey shore, jeg elsket det programmet. Jeg ville bli som de, jeg ville leve som de. Pauly D var favoritten, noe med den mannen fikk meg til og tenke, tenk om det var meg?. Jeg kastet vekk joggebuksene, hettegensre, capser og alt annet, nok var nok tenkte jeg. Jeg begynte og gå over til dogneri bukser og finere klær, jeg var fornøyd så langt. Jeg ville ikke ha kort hår lengre, jeg ville forandre den også. Jeg sparte ut litt hår slik at jeg kunne få samme frisyre som Pauly D i Jersey shore, i loved it. 

Men så måtte jeg bli brunere. Jeg får lett brunfarge når jeg er ute i solen om sommeren så det er egentlig ikke noe problem. Jeg begynte og ta solarium, mye sol med tanke på at brun og blid sponser meg. Jeg er avhengig av solarium den dag i dag, mens dere som er kristen må ha bordbønn før maten må jeg ta sol før jeg hooker opp chicks, jenter elsker det. Jeg følte meg mer og mer sexy for hver dag som gikk, og jeg elsket min nye look den dag i dag. Jeg lagde så denne bloggen og det begynte og fly jenter overalt rundt meg, uansett hvor jeg gikk. Den dag i dag er jeg avhengig av et par ting. 

Jeg må alltid ha en kam liggende, hver eneste dag som jeg bruker til håret. En kam for meg er et must, akkurat som mac er for rosabloggere. Jeg må også passe på at jeg har got2be hårgele. Jeg trimmer også håret mitt (sidene) med jevle mellomrom hver uke. På toppen passer jeg på at det ikke skal bli for høyt. Underlivet mitt har jeg ikke hår, det er ut. Så du kan gjerne si jeg er en perfeksonist blitt når det kommer til utseende og hvilke klær jeg går med. Men så har jo det gjort meg til den jeg er i dag, Norges kjekkeste mann. Om du tenker inni deg eller mener at jeg ikke er det så lyger du. Det er ingenting og si på meg og mitt utseende, det er det bare til og innrømme.Jeg er takknemlig og takker alle som har stemt meg frem til dette. Elsker dere alle sammen.

Tusen takk til alle som har stemt meg frem, atter en gang. Dere er nydelige alle sammen. Kiss Kiss til alle som ønsker det. Selvom dere kanskje ikke ser det så betyr hver enkelt av dere mye for meg. Uten dere hadde jeg ikke vært der jeg er i dag. Unike sjeler...

betyr vekten noe så lenge det er ekte kjærlighet?

 • 03.09.2013 - 17:02

Kom over et bilde som jeg bare var nødt til og dele her på bloggen!.

Jeg har skrevet om overvektige mennesker her på bloggen, det vet vi alle, og jeg har sagt at det er deres egen feil når man er blitt så stor i størrelse, og det står jeg for, selvom flere av dere mener det ikke alltid er vår egen feil at vi mennesker blir så stor. Men nok om det, det jeg ville ta frem er dette bildet her (og flere bilder lengre nede)Ser du feilen? du ser på bildet mens du leser det jeg skriver, men tydligvis var dette bildet en STOR feil. Det sto som overskrift på bildet: She took him to prom!!

Og då begynte jeg å lure på en ting, hva så om hun tok han med på et skoleball? det er nettopp der feilen ligger, det var en haug med kommentarer, faktisk flere tusen der folk spurte seg selv og andre, er dette feil og en stor sak pga han er litt større enn hun? fordi han ikke ser like bra ut som hun? jeg syns det egentlig blir veldig rart at folk skal ta det så ille opp, bare fordi en gutt ikke ser like bra ut som hun jenten på bildet, les videre.

Vi vet jo ikke om de er venner, eller hva som egentlig ligger bak dette? men for all del, spiller det virkelig noen rolle, egentlig? om hun har lyst og ta han med på skoleballet er jo det bare kjempebra, kanskje han føler seg utenfor, at han ikke har venner eller noe? og så gjør hun det, kanskje hun er skolens mest populære jente, og så spør hun den gutten som ikke har venner eller noenting, om å gå på ballet med hun? hadde bare alle vært slik, godhjertet.

Som de fleste av oss vet, det handler ikke bare om det ytre på en person, det man har på innsiden teller vel egentlig mest, med mindre du er en gold-digger som kun er ute etter pengene, altså en dritt kjerring. Når man er liten har man gjerne en vennine, vi er 3-4 år gamle og vokser til, man har vært venner i over 15-20 år, jenten blir veldig vakker og pen, gutten blir kanskje litt annerledes, litt overvektig, folk begynner da og tenke på hva hun holder på med, etterhvert som de er blitt voksen, hvorfor er en så vakker og pen jente med en sånn gutt som det? svaret blir da: fordi de har vært venner siden de var barn, barndomsvenner!.Jeg kan garantere deg at når du ser bilder av en pen jente på bilder og hun holder rundt en gutt, gjerne litt overvektig, så har du helt sikkert tenkt "hva feiler det hun?" men det blir helt feil av deg. Det kan ligge så mye mer bak det forholdet enn du tror, de kan være verdens beste venner, det kan være hennes bror, det kan være så mye.

Det jeg også reagerte på var at resten av overskriften som var "respect to her", hvorfor skal hun få respekt for det bildet? hvorfor ikke han?.

Vi lever i et samfunn der man blir sett på som spesiell om man ikke er like perfekt som resten av de rundt oss.

Det handler ikke bare om hvordan noen ser ut utseende messig, har du et hjerte av gull vil nok det bety mer enn bare noen muskler? greit, du har gjerne muskler.Men hva om du er en skikkelig idiot i tillegg? den gutten som gjerne skiller seg ut, gjerne venneløs og litt mer kilo på kroppen enn det du har, han kan gjerne bli bedre likt av andre jenter enn det du blir, fordi han har et hjerte av gull.

I dagens samfunn handler det om å være best i alt, hvem ser best ut, hvem trener seg opp til den perfekte six packen osv. Det har alltid vært sånn, hvorfor er det så gale om du ser et kjærestepar der jenten eller gutten er større enn den andre? kjærlighet er kjærlighet, og det har ingenting med vekt og gjøre.

Les videre på dette dere:

Mannen du ser på bildene under lider av en form for fedme, damen på bildene hadde anoreksia. De traff hverandre på et sykehus pga spiseforstyrrelse, hun veide 41 kg når han veide 222 kg, de traff hverandre i januar dette året (2013) og forlovet seg i februar. De er fortsatt sammen og lever lykkelig, de skal gifte seg i 2014. De har støttet hverandre under hele oppholdet på sykehuset, ekte kjærlighet kan man si.

Enig? betyr vekten noe så lenge det er kjærlighet?

Vi Blogges!:)

TOPP 10 LAND I VERDEN SOM HAR DE VAKRESTE KVINNENE - HER ER HELE LISTEN

 • 30.08.2013 - 17:37

God dagen alle snuppiser. Tenkte og vise dere topp 10 land i verden som har de vakreste kvinnene, som vi alle vet er det skjønnhet verden over, i alle land. Men jeg har tatt frem 10 land hvor det faktisk kryr av skjønnhet, og da mener jeg ikke bare litt, dette er land som det faktisk går ann og gå rundt lykkelig i, hvor enn du snur deg ser du skjønnhet. Let's go!.

Btw: Jeg tar ikke med Norge, landet vi bor i, for i Norge vet vi alle sammen det er mye skjønnhet, Norske kvinner er på topplisten uansett. 

Husk at rekkefølgen har ingenting og si, dette er topp 10, så nummer 1 er ikke bedre enn nummer 10, feks.

Nummer 1: Latvia

Uansett hvor du i Latvia du går er vil du nok se jenter i trange shorts og hotpants, sies det. Men det kan nok stemme også, for det finnes en del folk fra Latvia her i Norge, og de går faktisk nesten bare i minimale klær for å vise hele bakdelen, jeg klandrer de ikke. De fleste jentene her nede har blondt hår og landet er kjent for sine vakre kvinner. Nummer 2: Sverige

Jeg vet hva du tenker når jeg skrev Sverige, men det kan jeg faktisk love deg, selvom du tenker de er dum som faen, ettersom vi i Norge har hørt hundrevis av Svenske vitser, så kan det ikke forandre det faktum at Jenter fra Sverige faktisk er pene, vakre, you name it. Høye slanke kropper, blondt hår, bimboer, kall det hva du vil, men det er ihvertfall et av 10 land i verden med de vakreste kvinnene.Nummer 3: Brasil

Snakker vi om verdens vakreste kvinner og lager en topp 10 liste kan man ikke utelatte Brasil. Brasil er kjent for sine kvinner og ikke minst kroppene. Verden over vet de fleste av oss at damene fra Brasil har rumper, det er det Brasil er kjent for når det kommer til skjønnhet og kvinner. De fleste ser veldig sporty ut, og de fleste veldig veltrent, så med den perfekte rumpen og ikke minst utseende er dette et land hvor verdens vakreste kvinner kommer fra. Nummer 4: Spania

Spanske kvinner er kjent for å være vennlige og ikke minst kjent for sin skjønnhet. De er også glad i og feste, det er ikke så mye mer og si men alle vet, ihvertfall de fleste av oss at spanske kvinner må plasseres på listen over verdens vakreste. Spanske kvinner er på grensen med Brasilianske, portugisiske og kvinner fra Argentina.Nummer 5: Argentina

Argentina, hvor skal man begynne? kvinner fra Argentina og ikke minst fra Bueno Aires har gjentatte ganger stått på listen over verdens vakreste kvinner. Som Brasil er også Argentina kjent for vakre kvinner, hvor de fleste kvinner har en fin rumpe og slank og fin kropp. Kvinnene her er også veldig opptatt av mote, og det passer jo perfekt? skjønnhet og mote, ikke rart de er på listen over verdens vakreste!.Nummer 6: India

Du tenker sikkert hva faen jeg holder på med nå? India? seriøst? ja, jeg mener det. Når jeg skriver India tenker du sikkert bollywood osv, men det skjønner jeg ikke hva som egentlig er noe gale med? men drit i det. India har faktisk veldig mangen vakre kvinner, og de fleste av oss forbinner Indiske kvinner som eksotiske.  At jeg putter India på listen over verdens vakreste kvinner er ikke noe tull.Nummer 7: Italia

Italienske kvinner blir ofte sett på som "bella" du har sikkert sett det på Q-tips du bruker i øret? jeg kan garantere deg at om du har Q-tips på badet ditt hjemme så står det helt sikkert "bella" på de, dette betyr skjønn / skjønnhet på italiensk. Kvinenne fra Italia kler seg godt og blir sett på som elegante kvinner med stil. Det sies at de fleste menn gir blikk til de fleste kvinnene i Italia, pga deres skjønnhet, jeg kan forstå det.Nummer 8: Russland

Russland har alltid blitt sett på som det landet med masse fine,vakre kvinner. De skiller seg også veldig ut på missekåringer, de har så og si perfekt hud, og en slank og fin kropp. Men en ting som blir sagt er at de er mer aggresiv enn andre kvinner fra andre steder i verden, men på listen må de..Nummer 9: Sør Afrika

Igjen kan jeg tenke meg du sier, hva faen? men jo, det stemmer, Sør Afrika. De fleste av oss forbinner Afrika med henge pupper osv, men nå snakker jeg om Sør Afrika. I Sør Afrika finnes det veldig mangen hvite mennesker, ja, altså det blir ikke bare født afrikanere der nede. Ihvertfall, de så og si knuser de fleste på missekåringer og kommer veldig langt, de fleste forbinner de med å være sporty og sexy, de fleste kvinnene fra Sør Afrika foretrekker å ha blondt hår, og med en solbrun kropp kan jeg ikke si noenting som helst, og ja, de må på listen de også!.Nummer 10: Venezuela

Samme som Brasil og Argentina er kvinner fra Venezuela kjent for sitt perfekte utseende, de har også rumpen. Venezuela har vunnet en del missekonkuranser oppgjennom tiden og det er ingen tvil om at det finnes mye fint i Argentina. Istenfor et bilde runder vi av med en video fra youtube, med 3 kvinner fra Venezuela!. 

Utover dette, så kunne jeg langt til mange flere land. Men jeg tok 10 land og det føler jeg er nok. Dette er land som ikke bare har et få kvinner med perfekt utseende og skjønnheten i behold, i disse landene er det veldig mye, ikke bare 1 av 1000 for å si det sånn. Jeg kunne laget en topp 20 liste, men jeg føler ikke det er noen flere land det er verdt og ta med, fordi det ikke er stor nok prosentandel med skjønnhet om du skjønner?

La oss si jeg tar danmark, altså, du ser jo ikke 100 fine kvinner iløpet av 1000 stykker du går forbi? gjør du det? nei, så du skjønner hva jeg mener, det gjør du derimot i de landene jeg har skrevet opp!. 

Vi Blogges:)! xoxo

FY FAEN FOR EN FITTE (VIDEO)

 • 22.08.2013 - 00:45

God dagen (kveld) alle snuppiser,hvordan står det til med dere? jeg regner med at noen av dere som leser denne bloggen er noe kåte mennesker, litt kanskje? vel, jeg har fått en pakke i posten for en liten stund siden, men har ikke fått gjort et innlegg før nå, er så mye jeg må huske på, er ikke bare og blogge. For en liten stund siden hentet jeg ihvertfall ut en pakke fra posten, og der lå det en fitte og håndjern. 

Vel dette innlegget er sponset av Hetenetter.no og der kan dere få tak i alt sexutstyr dere trenger, enten dere er noen kinky samboere, kjærester eller bare ute etter og piffe opp hverdagen med litt utenom det vanlige? sjekk nettsiden ut ihvertfall. De har alt dere trenger, jeg kan garantere deg at håndjernene holder, din partner stikker ikke av for å si det sånn, de kan åpnes uten nøkler også, men de følges med på gøy, som pynt kan man si, jeg har da mistet mine et sted, men det skal jeg ikke gå mer innpå, TULLER! neida, men sant, er damen din sur kan du kjøpe deg fitte på boks, er typen din sur kan du kjøpe deg dildo, opp til hver enkelt av dere hvor ubalansert forholdet deres er. 

Jeg måtte bare lager en rask og enkel video, enkelte er jo bare en fitte, ligger bare der, redd for kameraet, fy faen!. haha, sykt azzå!. 

Update 12 september (videoen er rappotert på youtube)Bedre håndjern skal du leite lenge etter, dessuten koster de bare 149 kroner her http://www.hetenetter.no/butikk/leopard-handjern/

Fleshlight med fitte og rumpehull for den som vil ha begge deler http://www.hetenetter.no/butikk/juicy-lucys-dobbelt-fleshlight/

Takk til Hetenetter.no for pakken, vi blogges <3

LOOOL, HVEM HAR LAGET EN DATING PROFIL?

 • 10.08.2013 - 16:15

For det første, denne brukeren kommer ikke til og få verken kontakt eller mail av noen når det står det som det står i "om meg" infoen, liker ikke overvektige kvinner, v.i.p på byen, på byen får man mus, det gjør ikke vondt når kvinner føder barn osv, selvom jeg selv har skrevet det på denne bloggen, loL!. Alderen er også feil.


Herregud så mange språk jeg kan, dansk,tysk,spansk og italiensk er bare noen, jeg er også kristen og banner faen aldri? mitt politiske syn forteller jeg senere? pensjonert?Trener på elitenivå? aktiviteter jeg elsker er sykling? har faen ikke sykkel engang, tennis og squash? motorsport? og mine ferievaner er safari ferier? elsker reptiler?!..Søker alle kvinnfolk? uansett om de drikker, sivilstand? om de har barn eller hvor de bor spiller ingen rolle?

Har sendt mail om at den kontoen må slettes, om noen hadde sendt en melding til den brukeren syns jeg synd i dere :( ikke det at jeg tror noen av dere er så dum i hodet <3

Neste gang vær litt mer orginal - WTF

HVA SKJER OM EN JENTE SPØR GUTTER OM SEX PÅ GATEN? OG HVA SKJER NÅR EN GUTT SPØR JENTER? (VIDEO) HVEM HOOKER OPP FLEST?!

 • 05.08.2013 - 13:38

Hva skjer egentlig om en jente spør gutter om sex på gaten?

Vel, det som skjer er at de fleste sier ja. Dette innlegget viser bare at gutter sier ja så og si med en gang når det kommer til sex, til og med når det er på gaten, jada, kall menn horebukker :)! Men hva skjer når en gutt spør en jente om sex på gaten?`vel, det går til helvette, se begge videoene under.

En jente har ikke noe problem om hun føler hun trenger litt kos i hverdagen, med gutter er det litt verre, ifølge spørreundersøkelsen.!:)Når en kvinne spør gutter om sex

Når en gutt spør jenter om sex

HVORFOR HAR FINE DAMER STYGGE TYPER?

 • 31.07.2013 - 15:54

God dagen alle sammen. 

En ting jeg bare føler for å ta opp, rett og slett. Hva skjer egentlig med verden? når for eksempel fine damer finner stygge typer som er ugly?, hva faen foregår og skjer med verden?. 

Ja, jeg blir faktisk litt sånn, ækkelt. Hvorfor går egentlig damer etter sånne typer? når de kan få seg noe som er hundre ganger bedre? ikke kom og si at det er innsiden som teller når man ser at utsiden er helt jævlig. Alle vet at damer kan være noen luringer, som kanskje sniker seg inn i familien, om familien er rik? det finnes mangen grunner til det, men er det virkelig verdt og skjemme seg ut?

Vet det finnes flere grunner til at fine damer går i forhold med stygge typer,  så de kan føle seg så mye bedre når de går ute med typen enten på gaten eller bare på nattklubber, men så vet jo alle at det ikke er noe som helt stemmer, enten er det pga penger eller bare fordi du driter langt i det. 

Ja, det kan godt være at en som er mindre begavet utseende messig har et mye bedre hjerte enn en som ser bra ut, bedre personlighet osv. Men hvorfor finne en som ligger på nivå 2-3 av 10? når du egentlig kan finne deg en på samme nivå når du vet du ser bedre ut? som alle vet og som alle vil tro så er det kun snakk om penger, ingenting annet. ta bare en titt på bildene under, real love? neeh!.

Penger eller kjærlighet ?

HVORFOR HAR VI SEX?

 • 25.06.2013 - 18:44

Har du tenkt på det før? hvorfor har vi egentlig sex?

Det er veldig mangen grunner til at man faktisk har litt kosetid, noen ganger er det pga man blir kåt og man vil få ut det seksuelle i kroppen som strømmer rundt. Noen ganger gjør man det pga en person føler seg litt nedfor, og då kan sex være løsningen, man kan fort gå fra trist til lykkelig etter en real omgang. Men det er ikke alle som bare har sex for kosens skyld, noen gjør det for å produsere lykketroll, jeg snakker om babyer ja. Livet kan være hardt noen ganger og den økonomiske delen av livet kan være hardt, så då blir det og lage barn en utvei for mangen, noen er så heldig at de får tvillinger og trillinger, kall det jackpot når man kommer til barnetrygd. 70 % av alle som går på byen i helgene har sex iløpet av helgen, så det sier seg litt at mangen har en koselig helg.

Men nå må dere ikke ta feil av det jeg skriver, mangen har ikke sex for å skaffe seg penger, kanskje noen da, på strandkaien i bergen, men når man bestemmer seg for å få barn har man jo rett på penger, altså barnetrygd, så det er jo bare en bra ting. Men hva som gjør at man egentlig har sex? her er noen grunner

Du er kåt, og som Tine melk sier, du bare må ha det. Du vil oppleve gleden, spenningen, det føles bare så godt at du må ha det.

Du vil kanskje vise din kjærlighet ovenfor kvinnen du er glad i, så du vil vise hun hva du har og by på. Du føler deg kanskje opphisset, listen kan egentlig bare fortsette ut i det uendelige. Det finnes så mangen grunner, men mest av alt gjør vi det pga hormoner i kroppen vil leke seg. Man har også sex for å føre generasjonen videre. 

Sex kan være en fin ting, deilig også for den saks skyld, men egentlig er det jo meningsløst? Ifølge biologer:

En rådende teori for hvorfor det er slik, får nå støtte i en ny studie iScience:

Å blande genpølen med jevne mellomrom, lar organismer holde seg en hårsbredd foran parasittene som forsøker å drepe dem, og på den måten unngår de at arten bukker under av sykdommer.

Rød dronning

Teorien har fått navnet rød dronning-hypotesen, og er kalt opp etter den røde dronningen i Lewis Carrolls bok ?Alice: Gjennom speilet og det hun fant der? (Alice Through the Looking Glass), som er oppfølgeren til "Alice i eventyrland".

Om du driter i alt det biologiske skriveriet råder jeg deg bare til og fortsette med sex'en du allerede har, pul i vei, bruk kondom om du ikke vil bli mor nå, p-plaster og p-piller om du vil gjøre det uten kondom, alt i alt er det bare deilig. Vi har sex fordi det er koselig. Enig? ja.

Når som du har lest dette, les også sextips innlegget mitt til alle mine leserne her

 http://renekleveland.blogg.no/1358799817_sex_tips_til_alle_les.html

Og 5 ting menn ikke liker (sextips) http://renekleveland.blogg.no/1368678199_5_ting_om_menn_og_sex.html

Og 5 ting damer ikke liker (sextips) http://renekleveland.blogg.no/1368681712_5_ting_damer_ikke_lik.html

 

SIDEN ALLE HAR KJÆRESTER FOR TIDEN, JEG OGSÅ FANT MIN STORE KJÆRLIGHET<3

 • 19.06.2013 - 21:48

Skulle ikke tro det var mulig, men endelig fant jeg min store kjærlighet.Har du funnet din store kjærlighet? :)

JEG HAR IKKE UTDANNING ELLER NOE, SO? JEG SPILLER PÅ SEX,RAP & DAMER <3 ER MER PERFEKT ENN DEG!

 • 30.05.2013 - 15:22

Heisann og god dagen alle sammen, kjære søte lesere. Fått en del kommentarer i det siste osv, men en ting jeg vil ta opp er det at dere nevner utdanning og slikt, hva skal jeg med det? hvorfor må jeg ha utdanning då? hvem vil og gidder og stresse ræven sin hver dag for en utdanning? det er bortkastet med tid kjære deg, jeg kommer aldri til og bry meg om det, utdanning er bortkastet tid. Jeg kan si dere en ting, og det er at denne kjendis tilværelsen jeg har ( hatt det en god stund ) det gir meg alt jeg trenger, penger, mat, babes, alkohol osv, jeg spiller som sagt på mitt sexy utseende, og dere som sier jeg ikke er deilig og pen, vakker osv, det er jo fordi dere vil hate en deilig fyr som nettopp bloggeren rene kleveland, mr fix it. 

Jeg skal inn på paradise hotel i 2014 og vise dere hvordan man vinner både bitches og penger, null stress, why? fordi jeg er smart og har de rette sjekketriksene vel, dont be a hater, be my lover. Jeg har også de rette kontaktene når det gjelder musikken min, jeg vet jeg kan rappe 110% bedre enn de fleste, DU høres jo ut som du stønner når du rapper, at du blir sugd av damen din og du er 3 sekunder fra å "komme", så at jeg er bedre enn deg? ja.

Så der har du det, jeg kan spille på sex, rappen min og damer er null stress, jeg vet det er hardt for deg og tro det, men som sagt, jeg bryr meg ikkje!...love you all, xoxo<3

Og jeg sier ting rett ut, akkurat det som passer meg, har du små pupper kaller jeg det ripsbær, har du store kaller jeg de meloner, det var bare et eksempel, men en ting er sikkert, dere er alle mennesker, noen mer perfekt enn andre, og vet du at du har store pupper, en fin rumpe og blondt hår? vel, då er du perfekt i mine øyner, elsker bimboer, rosa klær på en kvinne, fy faen, snakk om å gå vill i underbuksen då? 

Jeg vet hva jeg er god for, og jeg har knust alle rekorder, kanskje også i sengen til damen din når du var på ferie med jobben, men hallo? du var jo vekke fra hun og hun følte seg aleine, så da måtte jeg nesten steppe inn og være over hun som en dyne, jeg passer bare på damene deres når de trenger omsorg, du er er jo så perfekt og holder på med utdanning, det gjør ikke jeg, så jeg tar meg den friheten til og "låne" hun litt, må jo få tømt meg jeg også, herregud. 

Jeg vet som sagt at jeg er guds gave til kvinne, og nei, tuller ikke. Jeg er unik på alle måter, er du? nei, fordi du hakker ned på denne perfekte gutten på nettet, du er tøff du!.I LOVE ELLE, der jeg finner inspirasjon til bloggen, og dette bildet sier det samme som står på bladet, sexy bohemsk, definasjon på rene kleveland <3

HER ER FORRESTEN LÅTEN DAMEN DIN SENDER TIL MEG PÅ FACEBOOK NÅR DU IKKE SER DET, HUN FLØRTER SOM EN VILLJENTE, DO YOU WANNA FUCK ME HETER LÅTEN, JEG SKRIVER BARE, TEHEHEHE, SÅ SIER HUN, 10 MINUTTER OG ADRESSEN SIN, JEG TAR SJANSEN JEG, HEHE <3 

TA VARE PÅ DET DU HAR :)

 • 18.04.2013 - 20:05

Heisann alle sammen, er det noe som er viktig her i verden, så er det og ta vare på det du har, da tenker jeg på venner og folk rundt deg som bryr seg. Det er fort gjort og miste noen du er glad i, men om du gjør det så har du selv gjort noe dumt eller kanskje den andre parten har gjort det. Det er viktig og ta vare på de som virkelig bryr seg om deg, det samme gjelder om du bryr deg om noen.

Ekte venner er veldig viktig og ta vare på, livet ut, er ikke noe som vokser på trær. Det kan godt hende du har hatt flere års vennskap med noen, og selvom du noen ganger skulle krangle med den som virkelig bryr seg om deg, den som alltid har vært der for deg, ikke mist det, ta godt vare på slike mennesker i livet ditt, det er noe alle trenger og det er noe av det mest verdifulle du kan ha, og det er noe du må ta vare på, livet ut.

En ekte venn betyr som oftest alt mellom himmel og jord, en venn for livet er en venn som du kan fortelle alt til, en som er der for deg når du har det vondt, og når du har det vondt og ikke så bra i livet, er det virkelig godt å ha en god venn som alltid er der for deg, aldri mist de du verdsetter og bryr deg om.Noen gamle bilder, men husk, ta vare på det du har, det er vel det viktigste her i livet. :) vi blogges!

SEXBILDENE MINE ER LEKKET PÅ NETTET !!!!!!

 • 01.04.2013 - 00:51

Jeg kunne ikke vært mer forbanna eller sint enn det jeg allerede nå er, jeg fikk en melding på facebook om at noen av mine private bilder er på nettstedet 4chan, om noen ikke vet hvilken side det er så er det en side som er kjent for å fucke opp for andre, folk er kjent for å hacke der. Hvordan noen har fått tak i mine private bilder skjønner jeg faen ikke litt engang, jeg har jo alt på pcen? og ingen som har brukt pcen min sånn sett, men når jeg tenker meg om så er det veldig mangen som har brukt den når jeg har hatt vors her hjemme hos meg, jeg er forbanna, sint og oppgitt og skjønner ikke hva jeg skal gjøre, bildene er også lagt ut på instagram og twitter, veldig kjedelig for min del, ikke fordi jeg er redd for at dere skal se meg naken, men fordi det er private bilder av meg, inkludert at det er visse personer med på bildene. Det er blitt lagt ut 18 bilder, og jeg har sendt mail til 4chan.org om bildene kan fjernes umiddelbart , uten at jeg tror det vil hjelpe meg noe særlig, de er jo spredt til twitter, instagram og et forum der tone damli fikk sine private bilder spredt. Er det noen som kan hjelpe meg her? hva kan jeg gjøre? har det skjedd noe lignende med dere før? 

Jeg har virus program og alt på pcen, jeg trodde jeg var trygg, men som jeg sa så kan det godt være at noen som har vært på vors her har snokt på pcen og lagt de opp på nettet selv eller noe, jeg vet ikke en dritt og kommer nok til og finne ut hvem som har gjort det, og er det en av mine nære venner blir det virkelig store problemer, vent og se. Jeg vet om mangen kjendiser som har fått sine bilder lekket på nettet, og de er desverre aldri blitt fjernet, vil ikke mine private bilder bli fjernet? noengang? !!

Og hvorfor vil noen egentlig ha mine private sexbilder ut på nettet? hvorfor vil noen se på mine private ting, mitt privat liv, mitt utstyr? Er dere helt forbanna skadet eller? Jeg håper den som egentlig står bak dette kan gi meg beskjed fort, jeg kommer ikke til og gjøre noe da, om du kan melde deg snarest, jeg vil bare vite hvem som lekket alle disse bildene, tusen takk til alle som tok seg tid til og lese dette innlegget, aprilsnarr!! Dere får alle sammen ha en fin påske videre, er jo bare en dag igjen nå!:)Ops i did it again :(

I LOVE A BIMBO - MY GOD

 • 19.03.2013 - 16:31

Heisann igjen mine kjære lesere. 

Det jeg nå vil fortelle dere er et innlegg jeg ikke akkurat har tatt før, og det er hvor mye sminke er egentlig nok på en jente, og hvor mye er for mye, skjønner?. Det jeg ærlig kan innrømme er at jo mer sminke en jente har på, jo mer sexy syns jeg det er. Sånn seriøst ja, noen mener det er stygt og ekkelt når en jente har masse sminke på seg, men for min del, HELL NO!, det er jo bare mer tiltrekkende spør du meg personlig. Hva som egentlig er greien med det har jeg ikke skjønt meg selv på, men jeg har alltid vært sånn, jeg har jo skrevet innlegg før til dere på bloggen om silikon pupper HER og der nevner jeg også det med at store pupper er jo ikke noe big deal, men det skader jo ikke, jeg har på en måte alltid vært sånn ååårgh bimbo, masse sminke og dullete jenter , ja det høres helt rart ut, i know, men thats me. 

Den dagen i dag så er jeg faktisk omringet av sånne bimboer, skal ikke nevne noe navn her men skal ikke akkurat si jeg hater det. Hvorfor er det egentlig sånn med meg då? skal ikke si det bare gjelder meg, for det er nok sikkert tusenvis, om ikke millioner av menn som foretrekker jenter med masse sminke?. Når en jente sminker seg naturlig og det ser ikke akkurat ut som hun har brukt så mye sminke, så tenker jeg, eh ja! Men med engang når hun har tatt på seg masse sminke og det, boom, underpants explosion, seriøst.

Ikke fortell meg at det ikke er normalt eller unormalt, det er noe midt i mellom når det gjelder det derre, og vi alle tenner på ulike ting, jeg tenner som sikkert alle har fått med seg, og det som gjør meg kåt er skinnbukser som du kan lese HER og som sagt tidligere i innlegget om det er snakk om silikon så spiller det ingen rolle, det er like mye fun fun med vanlige orginale pupper, de er mye mer bouncy.

Og når det gjelder hva som tenner en og enhver, det er opp til hver enkelt individ, jeg er på min måte, fucked up og tenner på skinnbukser og masse sminke inkludert rosa klær, på en eller annen måte har de fleste fått det med seg. Det er ihvertfall sånn jeg har det, skinnbukser, rosa, og masse sminke = bimbo. 

Vi blogges


JEG SKAL BLI PAPPA!!!!!

 • 06.03.2013 - 22:07

God kveld alle sammen, hva skjer? som dere kan lese på overskriften så skal jeg bli pappa, en dag, når tiden en dag er inne. Mangen av mine venner er allerede blitt foreldre men den dagen kommer nok til meg en dag også, men nå er jeg for glad i livet og alt annet, så den tiden er ikke akkurat ikke for meg nå. Men den dagen jeg faktisk blir det, vil jeg forgude den ungen som alle andre foreldre ville gjort, det er jo et veldig stort ansvar og det er ikke bare bare og kjøre på, for og så vite at du skal bli far. Det er jo noe begge parter må bestemme seg for, men det som er litt stygt gjort er gutter som forlater jenten under graviditeten og driter i ansvaret de egentlig skal ha, det er simpelt og umodent gjort. 

Men som sagt, når man får barn og under graviditeten burde hvilken som helst være der 110% og støtte sin jente / dame hele veien, det er veldig viktig, ikke bare stikk fra hele ansvaret, du har tross alt vært borti henne, og stikker du vekk fra alt sammen før ungen kommer er du egentlig bare egoistisk, det er jo noe man burde glede seg over, når man venter barn. 

Men som sagt, en dag blir jeg far og da skal jeg gjøre mitt beste og jeg vet jeg blir en god far, for det barnet skal ha det så perfekt og godt, samme med moren til barnet. Nå skal jeg hoppe i dusjen, vi blogges.
TØFF UTENPÅ, MEN HJERTE AV GULL - LES

 • 27.02.2013 - 23:09

Jeg føler at nå som jeg er så godt i gang så vil jeg bare fortelle dere en ting. Jeg vet jeg har mye sånne sex tips og masse greier på bloggen, og at jeg går på byen og gjør det og det, drikker og lever litt mitt. Men en liten ting jeg vil dere skal forstå, jeg håper mangen allerede vet det fra før, ihvertfall de jeg kjenner vet det. Før jeg fikk meg denne bloggen hadde jeg ikke noe av livet mitt utpå nettet, bortsett fra hundrevis av youtube videoer og sosiale nettsider. Men en ting dere sikkert tror om meg er at jeg er en sexgal fyr som bare drikker og gir faen i alt, feil, jeg kan garantere at jeg er mer enn bare den fyren du leser om på denne bloggen. Jeg har et hjerte av gull og gjør alt for de jeg er glad i. Alle som kjenner meg, og alle som har blitt kjent med meg gjennom bloggen, det vil si veldig mangen, og de alle har sett hvordan jeg er som person. Jeg er kanskje hard og tøff på utsiden, men innerst er jeg myk og god, det finnes ingenting ondt med meg. Jeg elsker og bli kjent med nye folk og jeg gjør alt jeg kan for å hjelpe alle som trenger hjelp. 

Jeg var før en veldig sjenert gutt på barneskolen og jeg var likt av alle, jeg har alltid vært den som vil at alle andre skal ha det godt, før jeg har det godt selv. Jeg klarer ikke se noen har det vondt i livet, ser jeg andre har det vondt får jeg selv vondt inni meg, ser jeg noen grine er det sånn at jeg nesten får en tåre selv, tro meg. Jeg kan virke veldig sånn wannabe og fuck it type gjennom bloggen, men i virkeligheten er jeg den som lytter og bryr meg om alle rundt meg. Jeg sier alltid ja til alt, om noen spør meg om en ting sier jeg nesten aldri nei, så det er også en ting. Jeg elsker og få alle andre til og le, spør alle jeg kjenner, de vet jeg er den som skal kødde og få de til og le, jeg liker også å være midpunktet, den som får oppmerksomhet. 

Jeg er også en person som holder alt inni meg, har jeg det veldig vondt holder jeg det inni meg, veldig veldig lenge. Jeg kan gå med veldig mye smerte i kroppen, bære på ting bare jeg selv vet,  og når jeg er ute blant venner kan jeg virke som verdens lykkeligste. Og med dette innlegget ville jeg frem til at jeg kan virke som en type som bare fester, drikker og lever livet på en måte du ser på som "wow" om du skjønner, men egentlig har jeg et hjerte av gull, ikke for å skryte, men jeg er jævlig grei person, så er bare til og bli kjent med meg så skal du se. Love you all, vi blogges!


FORTJENER KUN DET BESTE

 • 27.02.2013 - 00:33

God kveld alle sammen, her kommer jeg igjen med et av mine mange innlegg som har med kjærlighet og jenter, jada, hat på det så mye du vil, men på denne bloggen slenger jeg ut alle mine følelser og ting som skjer rundt meg, ned på denne bloggen.  Jeg vil bare fortelle at når jeg hører at noen jenter har blitt såret, har det vanskelig i et forhold, så blir jeg faktisk litt sånn, uff. Hvorfor fortjener egentlig noen gutter å ha kjæreste om de ikke klarer og behandle hun på verdens mest perfekte måte?, og jeg skjønner heller ikke de guttene som kan gå bak ryggen på den de er sammen med eller elsker, for å være utro, true story, det får meg til og spy. Ingen i verden fortjener og leve i et forhold der gutten ikke behandler hun pent, rene? dette innlegget burde også gjelde gutter for jenter er også frekke, nei, dette innlegget handler om jenter, så shut it. 

Vet det kanskje er litt vanskelig for jenter og forlate den de allerede er sammen med, og så er det dette utrykket her "kjærlighet gjør deg blind", men fakta er at du fortjener kun det beste fra en gutt, du fortjener ikke og bli behandlet på noen måte der du føler deg ensom og forlatt pga gutten ikke bryr seg særlig mye om deg. Er det sånn at i begynnelsen er dere stup forelsket men så daffer det av, då er det noe gale, eller så er det bare jeg som tar feil? når det kommer til meg så klarer jeg og elske noen hver eneste dag for resten av livet mitt om det så var det, fordi den jenten får meg lykkelig og jeg har stor grunn til og våkne opp lykkelig hver dag, se henne smile, se henne le, dere skjønner hva jeg mener med det. Alle jenter, ja jenter, fortjener og leve et liv der de blir satt pris på, elsket , at en gutt behandler deg på en unik måte. 

Glem penger og alt det derre, det er ikke det kjærlighet går ut på, om du føler at du kan kjøpe henne alt hun ønsker seg i livet, så er det ikke alltid det som betyr noe, kan du elske hun like mye som du kjøper ting til henne? kan du sette pris på alt hun gjør for deg?. Jeg ser og vet om mangen som ikke bryr seg noe særlig om kjæresten sin, og jeg kan egentlig ikke gjøre så veldig mye, for hadde jeg hadde en mulighet så hadde jeg selv vist hvordan man behandler en jente. 

Jeg vet ikke hvordan det er med dere, om noen gutter leser dette, og du har en jente,  så bør du gjøre alt for henne, hvordan kan du på noen som helst måte få henne til og bli lei seg? ved at du foreksempel kaller hun for stygge ting, overser hun, eller at du ikke lengre bryr deg, fordi du tror du har hun uansett for alltid? det er der du tar feil, om du ikke gjør det beste for henne og behandler og respekterer hun på riktig måte, vil hun en dag gi slipp på deg, dessuten vil du se noen andre gjøre det du ikke klarte og du har mistet din store kjærlighet. Med dette innlegget ville jeg bare frem til at alle jenter fortjener og bli behandlet på verdens beste måte, og jeg blir rett og slett frustrert over de som ikke klarer det, eller de som driter i alt fordi at de tror hun er der for alltid. En dag mister du henne, så gi henne kjærlighet, respekt og vis at du bryr deg, ikke bare en dag, men 365 dager i året til dagen du dør. 

Sangen sier det meste, du elsker henne når du først mister henne? men da er det for seint

Ta vare på det du har, før du plutselig mister det og alt virker urealistisk. Treat your girl rightMitt siste lille tips, om damen din ikke lengre griner over deg, så betyr det at noen andre får henne til og smile, heads up :)

DU EIER HUN IKKE - DE ER GULL VERDT

 • 24.02.2013 - 17:20

God ettermiddag girls and homies, tenkte og ta et lite innlegg om en liten ting som irriterer meg, når jeg er ute på byn så ser jeg mye rart som er ute og går. Det som irriterer meg litt er når mannfolk behandler kvinner som dritt, noen ganger stikker jeg bort og spør om det er noe problemer for jeg klarer ikke og overse at menn behandler kvinner som drit og oppfører seg som idioter. Det jeg ser er feks om en kvinne stikker til baren så bruker hun litt for lang tid feks så klikker typen eller vennen til denne kvinnen, pga hun brukte for lang tid, slår drikken ut av hånden på henne og oppfører seg som en drittunge. Jævlig barnslig oppførsel vil jeg si, klarer du ikke behandle en kvinne? er du kvinnemisshandler? stakkars dere kvinner som må leve i slike forhold, ikke skjønner jeg, kom dere vekk. 

Jeg har sett mye rart , det verste var vel egentlig den gangen en fyr slo til en kjerring i ansiktet,veldig mann du er sant?, skikkelig badass. Det verste jeg vet er faktisk denne typen, menn som er stygg mot jenter, så vakre mennesker, og så har noen hjerte til og være stygg mot jenter, som er mye svakere enn oss menn. La hun få lov til og ha det gøyt, la hun få lov til hygge seg på byn uten at dere skal klikke på små detaljer, du eier hun ikke, uansett om du er sammen med henne, eller ikke. Vis litt respekt, alltid så mye drama på byn, aldri mellom meg og andre , men det jeg ser rundt meg er utrolig. 

En annen ting er om en jente står og danser så kommer det en type, som enten er en venn eller kjæresten, og river hun vekk fra dansegulvet litt sånn voldelig, hva er egentlig problemet med slike mennesker? om du har en kvinne i ditt liv, vet du ikke hvordan du skal behandle hun på en skikkelig måte? hun er kvinne, så ro ned den voldelige bruken. Hater og se det på byn, greit du har alkohol i blodet, men jeg kan drikke 20 liter alkohol og det verste jeg kan gjøre er og si "faen du var deilig",  ja bokstavelig talt, men man behandler kvinner med respekt og når jeg ser noen begynner og bli voldelig mot en kvinne, så blander jeg meg inn, sorry. Skjønner ikke menn som klarer og være stygg mot kvinner, de er gull verdt!.. 

Jeg kunne egentlig skrevet en hel bok om dette, men har fått frem det jeg ville fortelle, at menn som er voldelig mot kvinner på byn, og i hverdagen generelt,  er en stor skam. Men at noen kvinner faktisk finner seg i dette, bli behandlet som dritt og tilgir dette gang på gang er også trist.Tenk over dette, om du blir behandlet slik som jeg har skrevet, så fortjener du mye bedre og det er alltid noen der ute som kan behandle deg på en riktig måte, en måte der du føler deg spesiell, om du har det jævlig og finner deg en riktig mann som kan vise deg hva kjærlighet er, så vil du få øynene opp og tenke på hva du virkelig har holdt på meg. Vi blogges

RUMPE VS TITTIES

 • 14.02.2013 - 20:49

God kveld bloggen, nå sitter jeg her og venter på et besøk. Jeg har tatt et slikt innlegg før, men då var det modell vs babe, hva er en rumpe, silikon vs original boobs, men aldri har jeg tatt rumpe vs pupper. Hva foretrekker du rene? hva syns du en jente MÅ ha, du kan kun velge en av delene, vel da velger jeg rumpe, ja der sa jeg det, rumpe. Jeg er et rumpe menneske og jeg foretrekker rumpe foran pupper, i said it!..

Om jeg som sagt måtte velge en av delene, at en jente måtte ha enten pupper eller rumpe? då måtte jeg sagt og valgt rumpe, det er så mangen perfekte rumper der ute at det er helt sinnsykt. Jeg har sett mangen fine skal jeg si deg, og det er guds gave til kvinnen, noen er bare helt utrolig. Hadde en jente hatt pupper men ingen rumpe så hadde det vært litt turn off, er du ikke enig? men om en jente har fin rumpe og normale pupper så er det jo perfekt?, skjønner du hva jeg mener eller?. Tenk deg om, hva ville du sagt var best? en med rumpe og vanlige pupper, eller en med store pupper men ingen rumpe?, jeg går for rumpe og vanlige pupper. FUCK DEG VALENTINE!!!

 • 14.02.2013 - 02:38

Ja så var vi kommet til valentines dagen då, hva kan jeg egentlig si? fuck hele deg valentines. Jeg kan skjønne dere som har kjæreste at dette er en fin dag for dere, dere kan gi hverandre fine gaver, kose dere med kake og kanskje noe god mat med dempet lys, men vet du hva? det kan desverre ikke alle. Det var en tid jeg var glad på valentines dagen, men denne gangen er jeg helt alene, som sikkert flere tusen andre, jeg kunne egentlig ikke brydd meg, for hadde jeg hatt en fuckigs jente hadde det vært valentines dag hver eneste dag, med tanke på hvor mye jeg hadde gjort for en jente. 

Men herregud, jeg skal ikke ødelegge noe for dere som faktisk har en å dele denne fine dagen med, jeg har en flaske sprit og spotify. Er litt morsomt å tenke på då, valentines dagen og jeg deler ut en gave til en av mine lesere som fortjener en liten oppmerksomhet, jeg trenger ikke noe, jeg bare gir vekk for å gjøre dere fornøyde. Hadde jeg hatt en i livet mitt, så skulle jeg gitt henne så mye at hun skulle trodd det var bursdagen hennes og julaften på samme dag, fuck it. Nei du, denne gangen feirer jeg den alene, singel som bare faen. Jeg får tenne meg noen lys og kjøpe meg chicken curry, sette på noen romantiske sanger og le av meg selv, fuck hele valentines. Jeg skal vudere sterkt å ta meg en tur på byen, kanskje jeg får dele dagen min med miss alkohol. Hvorfor må alle egentlig ta helt av på valentines dagen? snakke om det 6 uker før dagen kommer? wow, big deal då? det er snakk om en dag i året, en dag du skal gjøre noe fint for damen eller typen din? hadde du fuckings vært min så hadde du hatt valentines dager hele året, ikke sånn at du går rundt og gleder deg fordi at nå er det bare 2 uker igjen til du får deg en sjokolade og en rose fra typen din.

Dere tenker sikkert som meg, noen av dere, jeg har ingen å dele dagen med?, jeg selv trenger ikke det, det gjør ikke meg noenting. Det som er litt funny er at mangen klager på at de ikke har noen kjæreste eller noen og dele denne dagen med, men om du tenker deg om så er det ikke alle som har en mor på morsdagen eller far på farsdagen, så slutt og klag.

Om du som leser dette og er aleine på denne dagen så burde du vært med meg, hva om morgen dagen aldri kommer?

happy valentine til alle som bryr seg, vi blogges sweethearts!!<3

ET STED GÅR GRENSEN JENTER, SØTE,KJÆRE DERE!!

 • 07.02.2013 - 17:28

En liten ting jeg føler for å ta opp er dere som faktisk har type, greit dere snakker med meg og vi har en samtale, men en ting jeg ikke er med på er syke ting dere spør meg. For det første vil jeg ikke involvere meg i deres kjærlighets liv, jeg er ingen dr phil, jeg kan ikke fikse ditt kjærlighets liv og jeg vil heller ikke være med på å få deres typer sjalu på noen som helst måte. 

Dette skriver jeg fordi det er en del av dere jenter som har en kjæreste, men som ikke lengre vil være i noe forhold, og hva skal jeg gjøre rene? , kan du hjelpe meg  til å slå opp osv?, nei og atter nei. Det sykeste må vel egentlig være de som spør om vi kan treffes for ha samleie, men jeg må ikke si det til typen. Hallo her, hvem som egentlig sier noe sånt? , og jeg støtter heller ikke noen form for utroskap, det er det verste jeg kan tenke meg. Om du ikke vil være i noe forhold så slår du opp på riktig måte, ikke ved å gå bak ryggen på andre du har vært glad i eller er glad i, men du føler deg usikker.

Det er mangen som skriver veldig mye sykt, men jeg må aldri, aldri fortelle dette til deres kjære, men tro på mitt ord jenter, jeg forteller ingenting, men jeg er heller ikke med på noe slikt, har dere type så får dere holde dere til typen, om du ikke liker typen din, stay the fuck single...Men som sagt, jeg skal holde deres ord hemmelig. Men ikke spør meg om slike råd, skulle faktisk noen ganger tro jeg var et sex leketøy som ikke lager lyder. 

Hysj, i wont tell... body language sayin whatever - men for all del, dere er jo sexy, men forholdet får dere holde for dere selv, i cant fix it :*

HEMMELIG GAVE TIL EN SOM TRENGER VALENTINES GAVE?

 • 05.02.2013 - 22:30

Det nærmer jo seg snart valentines day, og syns du at du fortjener å bli satt ekstra pris på? fortell i kommentar feltet hvorfor du fortjener denne hemmelige gaven. Gaven som vil bli gitt vekk til en av mine lesere og levert før valentines vil nok bli satt pris på. Så om du har en kort historie å fortelle, kom med den. Den jeg syns er best vil jeg gi denne gaven til. 

Hva er det jeg kan få tenker du? vel, om du er jente blir du nok mer enn fornøyd med produktet, om du er gutt kan du gi den til din jente på valentines. Jeg velger ut en vinner 14 februar. Navnet vil bli publisert på bloggen som alle andre konkurranser. Det eneste jeg forventer er at dere forteller i en kort kommentar hvorfor du fortjener dette, dette kan være extensions, stor gavepakke med produkter, gavekort og mye mer. Hemmelig.

Lykke til alle sammen, muah!!..
SEXTIPS TIL ALLE MINE LESERE <3

 • 21.01.2013 - 21:40

God dagen kjære lesere, tenkte å gi dere noen sex tips i kveld, det er bare nytting om du vil ha deg litt kos uten at det skal gå gale!. Det er først å fremst veldig viktig at du sier noe forførende, hva du skal si er opp til deg og din fantasi, si noe sexy.

Om du skal ha sex er jo det litt vitkg at begge parter kan kysse skikkelig, det er jo bare en liten fordel i hele forspillet. Bruk tungen og forfør partneren din oppetter halsen, work it work it. Kroppskontakten er også veldig viktig, stryk hendene dine følsomt nedover partneren din, om du er gutt, stryk hendene dine nedover innsiden av lårene til damen.

Om du er jente, stryk hendene dine følsomt hvor enn du måtte føle for. Bruk også litt tenner på hodet, Nei, ikke det hodet de fleste tenker med. Et godt tips er også å bruke olje, kjøp inn noen flasker med babyolje, holder sikkert med en flaske, men om du skulle være vill og kåt, kjøp inn slik at du har hele uken.Jeg kan også gi dere mitt personlige tips, det er det at kvinner har et ømt punkt som ligger utenfor vagina kjeden, om du klarer å bruke peke fingeren og tommelen samtidig og så treffe dette ømme punktet som vi kaller klitten, samtidig som du beveger de opp og ned ( tommelen og pekefingeren ) så vil damen forgude deg gjennom hele sexen. Som sagt så har alle damer et ømt punkt, du må nesten bare finne ut hvor dette er. Vær på jakt under hele forspillet, men om du er usikker så må du spørre hva hun liker.

Dette er forskjellig fra dame til dame. Noen damer liker å bli bitt i øreflippen, dette kan du gjøre sakte men sikkert, si noe forførendes som hun vil ha glede av gjennom sexen. Husk på hva du sier i øret, hun vil absolutt huske dette til neste gang, ikke bruk alle replikkene samme natt.

Mange damer liker å bli dullet med på tærene, finn noe som du kan bruke, har du et fjær liggenes hjemme kan du bruke det, hun vil automatisk skrike, men vær forsiktig så hun ikke får orgasme før dere har begynt, da er det game over for deg!. litt kjedelig kan man si.


Musikk, musikk er veldig viktig, om du tar på noe av Celine dion, ta gjerne på låten Titanic. Alle jenter har sett filmen, og du kan bli nattens Leonardo Dicaprio. Dette er bare noe alle jenter ser på som romantisk.Ta hun med på en tur hun sent vil glemme. Bytt sexstillinger ofte, kjør på med doggy i 10 minutter, så flipper dere over til 69.

Dette er underholdning for dere begge, om dere skulle klare over 10 forskjellige stillinger under sex akten er dere unike og skapt for hverandre.Om dere følger rådene mine ta på låten under, under sex. Ready set fuck!

SILIKON VS ORIGINAL BOOBS

 • 21.01.2013 - 19:46

Hva er forskjellen på silikon og normale pupper? hva er finest å se på? hvorfor silikon?

Vi har alle foskjellige meninger om hvordan en perfekt kropp skal se ut, jeg mener ingenting om at en jente må ha store pupper for å se fin eller bra ut.

En jente har mye mer enn bare puppene å tenke på når det kommer til utseende, en jente har jo smilet, personligheten og væremåten også, inkludert så mye mer!..

Det jeg vil frem til er at noen velger silikon pupper pga de er missfornøyd med sitt front parti. Jenter velger da og ta silikon for å få opp selvtilliten sin. Om noen velger å ta silikon er det andre som skal irritere seg over det, men då må dere nesten tenke at de har gjort det for en grunn. De har gjerne hatt små pupper fra før, eller følt seg lei på hvordan kroppen deres har vært tidligere, eller mobbing?.

Spør du meg så syns jeg silikon pupper er noe veldig fint å se på, men jeg foretrekker normale pupper for å si det sånn, men som sagt, jo større jo bedre mener noen. Jeg kunne ikke brydd meg mindre om en jente hadde hatt store eller små pupper, men skriver dette fordi at jenter som tar silikon, alltid ( nesten ) har en grunn for det. Om du skulle tatt på silikon pupper så er de mye fastere enn normale pupper, så det er vel en grunn til at jeg foretrekker normale, de er jo mye mer bouncy ( bedre å ta i ) spør du meg.

Men for all del, folk velger selv hva de syns er fint, men en ting jeg ikke forstår er at noen faktisk kan si at silikon ikke er noe fint å se på!..

Ingen kan vel egentlig klage på silikon? men for all del, vi er alle forskjellige mennesker med forskjellige meninger, love your body bby, uansett hvilken størrelse du måtte ha på dine fine bryst <3

Du er perfekt på din måte, uansett om du har silikon eller vanlige titties!..

HVORDAN BLI LIKT?

 • 21.01.2013 - 18:33

God ettermiddag, har du noen gang lurt på hvorfor noen ikke liker deg? Jeg har noen tips til hvordan du kan bli likt, selvom vi alle er mennesker, kan desverre ikke alle like alle.

Men hvordan bli likt? om du skulle føle deg litt sånn utenfor? Mine tips..

Husk at du alltid må være deg selv, om ikke noen liker deg fra starten av, synd for de. Du kan ikke forandre deg for at du SKAL bli bedre likt. du er den du er, enten liker de deg eller så hater de deg. Men som sagt, alltid vær deg selv.

Ikke vær en over dramatisk person, ingen liker det. Om du skulle elske drama i hverdagen din så går folk lei deg til slutt.

Husk alltid å lytte til personer som prøver å si deg noe, ikke drit i det noen har å si til deg. Om noen du ikke kjenner kommer bort til deg og vil snakke med deg, vær en god lytter og ikke gi en god faen. Om du skulle drite i hva noen har å si til deg, selvom du ikke kjenner vedkommende så setter du deg bare i et dårlig lys. Folk snakker og det går rundt at du er "careface", vær litt hyggelig.

Husk alltid å være reinslig, om du kjenner at du stinker dritt, ta deg en dusj og puss tennene, dette burde ingen si til deg selv. Hvem liker vel ikke å dusje? jeg personlig gjør det to ganger for dagen, morgen og kveld.

Ha stor tro på deg selv, ikke gå rundt å vær redd for å snakke med folk, det verste som kan skje med deg er at de snur ryggen til for å gå videre. Jo flere du snakker med, jo flere blir du kjent med, og gir du noen et godt inntrykk får du et godt rykte på deg.

Det er lov å være sjenert, men om du skulle vært ute og du ser en fin jente eller gutt, ikke la din venn gå bort for å snakke med vedkommende, litt awkward? hei, min venn der borte liker deg, kan du gå bort å snakke med hun / han? det blir for dumt, stikk bort om du skulle ha et godt øye for den personen. DO IT!!!..

Om du føler du er aleine i verden og alt er så dønn kjedelig, stikk ut på byen og ha det gøyt. Snakk med alle sammen og skaff deg noen homies & bitches.

Om du ser en jente / gutt og hun eller han har fint hår feks, sleng ut en kommentar som "du var drit fin på håret", hvem liker ikke å få slike komplimenter? eller du har fine øyne, du lukter godt..


Få andre til å føle seg komfortabel, få de til å føle seg respektert av deg, så får du samme respekt tilbake. Dette er bare noen tips, ingen som sier du trenger å bruke noen, men for all del, VÆR DEG SELV..

HVA ER EN GOD VENN?

 • 18.01.2013 - 20:55

En god venn er en som støtter deg i alt du gjør, en som er der for deg om du trenger hjelp.

En god venn tar ikke fra deg damen du vil ha, finneren er vinneren!!.. (men dønn)..

En god venn deler med deg, han har ikke alt for seg selv.

En god venn stiller alltid for for deg, uansett...

En som prøver å hjelpe deg om du har problemer, eller ikke har det så bra..

En god venn går aldri bak ryggen din.

En god venn er en som aldri svikter deg på noen måter.

En du kan fortelle alt til, en som ikke sier hemmeligheter videre.

En som pusher deg om du har mål i livet, om du brenner for noe så vil han / hun at du skal lykkes med det.
 

HVA GJØR MEG KÅT?

 • 16.01.2013 - 20:24

Heisann alle lesere, sånn dønn seriøst, jeg har fått så mangen som skriver tidige ting på twitter og facebook, og lest noen blogg innlegg som skriver om meg angående dette.

Jeg kan med hjertet på hånden si hva som gjør meg kåt, jeg sier dette rett ut, om du skulle gått i skinnbukse eller gått i rosa klær, så hadde jeg vært så lett å få kontakt med at det er skummelt. Om du noengang skulle gått med skinnbukse eller noe rosa klær og sett meg ute et sted, så hadde det tatt meg et sekund å fått kontakt med deg, jeg hadde lagt merke til deg med engang. 

At en jente går i skinnbukse eller i noe rosa, det må være det mest sexye jeg kan se en jente i, eller en skinn shorts, ingenting gjør meg villere i underbuksen. Om jeg kunne valgt mellom en million kroner eller sett en dame i skinnbukse? sett en dame i skinnbukse vel, det er verdt så og si alt her i verden. Slenger med noen bilder...

¨

Ha en fin kveld alle sammen, kroppen e på stell, hun der e modell, hun der gjør meg vill ifra morgen til kveld!!!.....

TUUUUUSEN TAKK!!!

 • 15.01.2013 - 00:53

God kveld alle mine lesere, jeg føler jeg må takke dere for at dere er innom denne bloggen, ja mangen er innom for å se om det er drama, andre følger med på bloggen, men alt i alt, tusen takk til alle som er innom. 

Jeg har siden forrige mandag hatt 3500 - 6000 daglige lesere, og det går ikke under 3000 lesere. Jeg må bare takke dere alle sammen og keep it up!!. slenger med et bilde , hadde dere kunne tatt meg i hånden nå, så ville jeg sagt det til hver enkelt av dere. Kan love dere mangen spennende innlegg fremover og det vil skje mangen ting dere vil ha glede av, tro meg. Ha en kjempefin kveld alle sammen. Unike mennesker hele gjengen..
DU ER UNIK, PÅ ALLE MÅTER!!

 • 13.01.2013 - 15:20

God søndag alle sammen

Jeg tenkte å ta opp en liten ting med dere, det er det at du bør være stolt over den du er, hvorfor? for alle mennesker er unik på sin måte.

Du er heldig som ble født, og du ble født for en grunn, fordi du var unik og fortjente noe, du fortjente å leve et liv, så ikke gå rundt å tenk at du ikke er verdt noe, du er verdt gull. Hvert eneste menneske har noe å utrette, du må bare stå på for å klare det. Aldri si til deg selv at dette kommer aldri til å gå, ikke se på deg selv og tenk du er feit, du er for tynn, du er stygg eller at ingen bryr seg om deg. 

Det er alltid noen som klager på deg, uansett hvor du går i livet, men overse det og fokuser på dine mål, ingen kan knekke deg. Du har unike egenskaper, du må bruke de og vite at du er verdt gull. Gå for alt du vet du klarer, og det du ikke klarer også.

Skal du komme langt i livet kan du ikke se ned i bakken og tenke negativt, du må være posetiv til alt, og utnytte hver eneste mulighet du får. Det kan hende du ikke har så stor selvtilitt og tro på deg selv, men når du leser dette, tenk deg litt om, hvem kan egentlig stoppe deg? har du ikke lyst å komme langt i livet? suksessfull? Ikke la mulighetene gå fra deg, gjør det nå!..

Gjør dette fra i dag av, ikke lengre gå rundt å tro du ikke er verdt noe, det er alltid noen som setter pris på det du gjør, selvom du ikke alltid kan se det. Og det er alltid mennesker som er glad i deg for den du er, som alle dine venner og familien din, trenger du flere? du har de du elsker.

Ingenting er umulig, det tar bare lengre tid. 

Ihvertfall, dere alle må ha en fin søndag, jeg sitter her med en kamerat av meg, thorbjørn heter han. Venter på en som heter kjetil så skal jeg få laget videobloggen til dere, skal få lagt den ut i kveld en gang. 

Ikke se ned på deg selv, du er UNIK..

Sincerely Rene KlevelandHVORDAN ER JEG SOM PERSON?

 • 11.01.2013 - 19:02

Hvor skal jeg begynne? hvordan er jeg som person? 

Jeg er så og si glad hele tiden, jeg elsker å kødde med folk, å få andre til å smile og le. Jeg bryr meg om alle rundt meg og de jeg er glad i og jeg ser ikke ned på noen, alle mennesker er unike på hver sin måte. De som kjenner meg vet jeg er en veldig grei person og de som har noe vondt å si om meg? la gå, bli kjent med meg så skal jeg vise deg min side:)

La oss si jeg blir kjent med en jente då, så kan det gå et par dager så skal jeg begynne å kjøpe ting til henne, hvorfor? fordi det er sånn jeg er. Nei det går ikke ann å kjøpe kjærlighet, men jeg vil få jenten til å føle seg spesiell, og alle jenter liker jo å bli satt pris på. Det finnes ingenting vondt i meg og jeg elsker å bli kjent med folk, jeg er utadvent og liker å finne på ting hele tiden. 

Jeg lytter til alle som har noe å si, jeg lar det ikke bare gå forbi, har en person noe å fortelle? da lytter jeg etter. Jeg gjør alt for en person jeg er glad i, forguder de. Kanskje litt sjenert til tider men så lenge jeg har fått i meg noe drikke så er det bare til å se bort ifra det, hahaha. 

Jeg klarer ikke å lyge til noen, hvorfor gå rundt å holde på hemmeligheter når sannheten kommer frem for en dag? då er det bare å fortelle sannheten spør du meg. 

Jeg tenker alltid på alle andre før meg, for då vet jeg at jeg har gjort noe bra

Jeg faller lett for en jente om hun skulle være min jente type, det finnes så mangen vakre jenter der ute :*

Ikke ta meg seriøst på bildet under då, kiss kiss girls :*
TING SOM GJØR MEG GLAD

 • 11.01.2013 - 15:05

Heisann alle lesere:)

Tenkte å ta et innlegg, der jeg skriver om ting som gjør meg glad. 

Når jeg kan få andre til å smile, gjør det meg kjempe glad, når jeg ser at andre har det bra med seg selv gjør meg også glad. Alle mine venner som er rundt meg.

Når noen skriver fine ting til meg eller en søt jente prøver å få kontakt med meg.

Når jeg er ute og finner på ting med de jeg er glad i . 

Når jeg lager musikk og jeg treffer riktig på en beat, og jeg hører resultatet når det er ferdig, så kan jeg sitte sånn og si, DER, der har vi det.

Jeg jeg ser at det er mangen som bryr seg om meg.

Når jenter skriver ting som rører meg inn i hjerteroten. 

En filmkveld med masse snop og brus, og en pizza fra peppes eller dolly.

Når jeg ser noen prøver alt de kan for å nå målet sitt i livet, det gjør meg glad. At noen benytter sjansen til å gjøre drømmene sine til virkelighet.

En tur på byn med gode venner.

Alt innen redigering, jeg elsker å ta bilder og filme, så det er også noe som gjør meg glad.

At noen forteller meg at de har vært så lei seg, men etter å ha snakket med meg føler de seg mye bedre, lykke :D

Når jeg forteller en fin ting til en jente så blir hun så rørt at hun feller tårer, sykt <3

At noen setter pris på tingene jeg gjør, at jeg får høre hvor perfekt jeg er, det er også noe jeg setter stor pris på.

Det er veldig mangen ting som gjør meg glad i livet, men det var ihvertfall et par ting, kos dere i det fine været vi har.

Lik min Fanpage på fb? trykk HER
BABY BILDER AV MEG !!!

 • 09.01.2013 - 23:51

 


 

MIN TYPE JENTE

 • 09.01.2013 - 13:56

Heisaaan, tenkte å ta opp en liten ting, hvordan må min type jente være?

For at jeg skal kunne like deg må du være litt sånn bimbo, du må ha pupper, uansett. Du må også ha en stor og fin rumpe, stramme lår og helst blond, men hårfargen betyr egentlig ikke så mye. Du må være en liten barbiedukke, elsker det,det er bare helt deilig å se på. Neida, jeg bare tuller med dere. 

Min type jente må jo se litt fin ut, jeg liker jenter som har rumpe, gjør ikke noe om det er litt fett på kroppen, trenger ikke være noe slank og stram, trene hver eneste dag på et trenings senter for å si det sånn. Litt pupper må man jo ha, må jo ha noe å ta i. At jenter har hofter er bare et pluss i boken, personligheten må jo være der også. For å være helt ærlig så har jeg ikke noe imot bimbo / rosa jenter, det er jo litt sexy. Jeg må kunne stole på den personen også, og så må jenten ha humor, kan ikke fortelle noe kjempe morsomt så står alle der og ler mens du ikke skjønner en dritt, haha. 

Hårfargen på jenter betyr ingenting, om jenten er brunette eller blondine, men alt i et så må jenten ha former, det liker jeg. Og så elsker jeg SKINN KLÆR på jenter, altså skinn bukse, fy faen det får meg til å gå vill i boxeren. En drømmejente for meg må altså ha litt former, en fin rumpe, litt pupper, fin personlighet, humor :)

Jeg elsker å filme og ta veldig mye bilder, så om ikke jenten liker å filme eller ta bilder av og til, glem det. Då er du bare så kjedelig at jeg ikke gidder. 

Hun må like å finne på ting, kino, byn, gå ut og spise? jeg er ikke så veldig kresen til hvordan en jente skal se ut, men jeg faller ikke akkurat for hvem som helst, det skal litt til, men med engang du begynner å snakke med meg, så ser jeg egentlig hvordan du er og då ser jeg hvilket inntrykk jeg får. Jeg liker hip hop musikk, elsker det, driver med det selv, men det spiller ingen rolle om jenten har en helt annen musikk sjanger enn meg, jeg hører på hip hop, men hører også på noe house faktisk. 

Alder? så lenge du er over 18 :*

Liker også jenter som går i rosa eller har rosa på seg, i know, weirdo. Sier ikke nei til en date heller, call me, lagre nummeret mitt 98 18 36 68

Vi blogges alle sammen, ta vare på hverandre alle sammen.

renekleveland

Norges beste blogger. Solbrun og perfekt kropp. Blogger ikke akkurat om knekkebrød og klær jeg har fått i posten som alle de andre hundre tusen bloggerne gjør. 80.000.000 visninger på nett. Love blogging! Følg meg for spenning i hverdag. Legg meg til som venn på Facebook, du vil ikke angre. Ellers, tusen takk for at du er innom bloggen. Bergens stolthet.

Kontakt/Sponsing

Renekleveland.blogg.no@hotmail.com

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no