hits
Facebook Youtube Snapchat Twitch Snapchat Samtaler Facebook Samtaler Videoblogger Derfor hater gutter meg Hvithai i Bergen Playaz Club 2017

NYHET: Paris Hilton lanserer kleskolleksjon som tar deg tilbake til år 2000

 • 12.06.2018 - 21:48

Paris Hilton, reality-stjerne og ikon fra 2000-tallet, lanserer egen kleskolleksjon. I et nytt samarbeid med nettbutikken Boohoo.com skal Paris lansere en full kolleksjon med klær til under 100 dollar (cirka 800 kroner) inspirert av hennes "liv og stil, det tidlige 2000-tallet, Beverly Hills og Ibiza," forteller Paris.

Hver av de 70 plaggene er nøyaktig det enhver jente fra 2000-tallet ville ha elsket å gå med i 7. klasse på juleballet. Tenk plysj-joggedresser, leopardmønster og one-piece badedrakt i knall rosa med teksten "That's Hot" på.

Det er også en rekreasjon av hennes ikoniske sølvkjole (den som Kendall jenner gjenskapte på sin egen 21-årsdag), og et massivt halskjede.

"Jeg har alltid elsket å være en trendsetter - å skape min egen stil. Jeg tok den helt ut med denne kolleksjonen og den presenterer virkelig meg," forteller Paris til Cosmo, der hun avslørte at favorittplagget er den Beverly Hills hotell-palme-inspirerte kjolen og "That's Hot chihuahua-joggedressen."

"Paris er alt som Boohoo-jenta er og vi kan ikke vente med å få henne ombord i sommer," sier direktøren for Boohoo.com, Carol Kane. "Her finner du alle stilene fra 2000-tallet som Paris er best kjent for. Vi tror kundene kommer til å elske dette."

I tillegg til sin nye rolle som motedesigner er Paris allerede en godt kjent skjønnhets mogul. Hun har 23 parfymer i sitt navn og en sminkekolleksjon. Kolleksjonen går live om 7 dager HER

Vil du ha oppmerksomhet? Da er dette hårstrikket for deg

 • 02.05.2018 - 21:24

Hårstrikk og sommer er noe som passer sammen, og er du lei de vanlige kjedelige strikkene som er å finne i butikkene er det en løsning på det problemet. 

Nå får du tak i et strikk som gjør at du skiller deg ut i sommer, det er helt sikkert. Videoen av dette hårstrikket er sett over 1.650.000, så dette strikket er årets sommerstrikk uten tvil.

Hårstrikket finnes i flere forskjellige farger, gul, svart, rosa, grønn for å nevne noen. Link til strikket finner du i bunnen av innlegget.

For de som vil skille seg ut i sommer, så koster det 8 kr på Ebay HER HER HER

Denne sommerbuksen koster 1350 kr, sjekk ut baksiden

 • 02.05.2018 - 17:31

På jakt etter ny sommerbukse? Hvis du noen gang har ønsket å betale over 1000 kr for jeans som ikke engang dekker rumpen din, så kan Carmar hjelpe deg.

Moteforhandleren har nettopp begynt å selge Extreme Cut Out Jeans. Klipp ut jeans i utgangspunktet er ikke engang jeans. Det er tråder av dogneri, det sier seg selv.

Prisen for disse "buksene" ligger på 1.350 kroner, så dersom du ønsker oppmerksomhet uten at noen skal be deg om å kle på deg (du har jo bukse på deg) så er dette buksen for deg.

Kanskje litt kaldt på kvelden, men det tenker du lite over når du drikker, om du har tenkt å bruke disse på festivaler eller byen. Buksen finner du her om du faktisk vil ha deg en slik

Om du ikke synes denne buksen var fresh nok, hva med denne? Ja, det er også en av årets sommerbukser. Litt billigere enn buksen over, cirka 400 kr. Hele innlegget kan du lese HER

Dersom du nå tenker "faen" jeg skulle hatt en shorts og ikke bukse, så har jeg skrevet om det også, så klart. Disse shortsene er årets sommershorts, i samme stil som buksene over. Disse ligger på 160 kroner. Les hele saken og se flere bilder HER

Lik om gleder deg til sommeren, følg meg på Facebook HER

Dette er årets sommerbukse, kan du forstå hvorfor?

 • 01.05.2018 - 22:44

Folk er ikke fans av Fashion Nova sine nye snørebukser, som ser ut til å være like vanskelig å ha på seg som å ta på seg. Motemerket har nettopp begynt å selge Wild Thang Lace Up Pands, i lyseblå farge, for 49,99 dollar.

Jeansene består av en liten del av strekkvasket denim og hvite snørebånd. Mens hele baksiden av jeansene bruker denim, er det bare snørebånd som dekker forsiden.

Fashion Nova tok til Instagram for å vise frem det nye plagget, men folk har ikke gitt god respons på bildene. Ved siden av bildeteksten: 'All Tied Up', delte Fashion Nova et bilde av en av modellene som poserer i buksene.

En person skrev: 'Jeg er så forvirret, hvordan skal du ta dette på? wtf', mens noen andre sa: 'Hvem ville noen sinne ha dette?' En annen skrev: "Kan dere bare lage noen høyvannete søte, plette bukser, hva er dette?"

Litt snorer er kult, men folk mener dette blir litt for mye. De kommer til å bli fort utslitt, og er det kaldt får du iskalde ben. Er det sol får du Zebra-stripete brunfarge.

Les også: Dette er årets sommershorts, vent til du ser baksiden HER

Les også: Nå får du baileys sandwich is, drømmende deilig HER

Les også: Coca Cola lanserer egen slush, Fanta frozen appelsin og drue HER

Les også: Den største flytende lekeplassen i Asia - Unicorn Island HER

Les også: Nå får du solkrem med glitter, bli sommerens høydepunkt HER

Les også: Gigantisk flamingo flytemadrass har plass til 6 voksne HER

Ny studie søker etter en kvinne som klarer å nettshoppe for 120.000 kroner på 90 minutter

 • 19.10.2017 - 22:34

Hvor mye klarer du å shoppe for på 90 minutter? Høres 120.000 kroner mye ut? I fjor handlet 85 prosent av alle norske forbrukere nett. Vi netthandlet for tilsammen 38, 8 milliarder kroner.

I en ny studie skal det forskes mer på dette med nettshopping, bare at det nå gjelder julegaver som blir kjøpt blandt det norske folk. Hvilken gaver kjøpes det mest av?

Nå skal det undersøkes detaljert, og det skal ikke bare regnes ut hvor mye vi nordmenn shopper for i desember måned. Nå skal det regnes ut hvor mange bher det kjøpes, truser, sokker osv.

Online Shopping Purchasing Commercial Electronic Concept

Det blir en lang og morsom prosess. Hver nordmann handlet i snitt per kvartal i fjor for 3265 kroner. Cirka fire av ti nordmenn handler på nett minst én gang i måneden.

Dersom du vil være med på undersøkelsen er det ikke mye som kreves fra deg, bare skriv ja i kommentarfeltet under, og du kan bli valgt ut til å shoppe for 120.000 kroner. Det du kjøper beholder du så klart helt selv. En tilfeldig blir kontaktet første uken i desember.

LENE ANTONSEN HAR EN VIKTIG BESKJED TIL ALLE JENTER DER UTE

 • 10.02.2016 - 21:40

 Skrevet av Lene Antonsen

Lene Antonsen fra Horten bruker ikke sminke, derfor har hun er viktig melding til alle jenter der ute i Norge.

Vi jenter er født uten sminke, og derfor mener jeg vi må være mer naturlig, og derfor droppe sminken. En annen ting er all den fæle brunkremen som ALLE jenter går med om dagen, det ser helt forferdelig ut ettersom de fleste har skille som ser helt grusomt ut. Jeg råder derfor jenter til å ta sol, slik at man ser mer naturlig ut- sånn som meg!

Dere må tenke på at med mye sminke får guttene et horete inntrykk, og det vil vi vel ikke? Gutter liker naturlige jenter som ikke gjør seg til. Selv er jeg veldig opptatt av å gå uten sminke, slik at jeg formidler hvem jeg egentlig er. Jeg bruker nesten aldri sminke, og det burde ikke dere jenter heller gjøre. De gangene jeg bruker sminke kan man ikke se det på meg.

Jeg vil at guttene skal se meg som person, og ikke noe annet. Og bli stemplet som horete og løs er en av mine største frykter, og derfor er jeg svært nøye med hvordan inntrykk jeg sender ut på sosiale medier.

"All natural" er det som er inn. Jeg ønsker å være et forbilde for alle mennesker, og vi må være naturlig fra topp til tå. Det er slik man får seg et ligg, sminke bare skremmer vekk gutter. 

Lene sin snapchat: lurelene91 Lene sin Instagram: leneantonsen

Gjør som meg- dropp sminken!

Skriv hva du mener i kommentarfeltet til Lene på Facebook HER

Nå innføres det skoleuniform i Norge for å unngå klespress

 • 26.01.2016 - 21:13Dette mener de blant annet fordi det vil føre til at mange slipper å oppleve klespress. Det klespresset som er på skolene i dag ødelegger for veldig mange, og fører til ekstremt mye mobbing og utestenging for elever som ikke følger trenden.

Mange som blir mobbet på skolen pga klærne de går med, opplever skoledagene som et mareritt, og det kan ødelegge for karakterene og ikke minst fremtiden. Cirka 6 av 10 elever gruer seg til skolen hver eneste dag, pga noen elever gjerne har moteklær mens andre har billige klær fra Spar Kjøp, Cubus eller H&M for å nevne noen.

Skoleuniformer er vanlig i utlandet men grunnen til at Norge ikke har hengt seg på er nok fordi skepsisen bunner i hensynet til individualitet og at man skal la barna få utfolde seg fritt. Skolegården er ikke en catwalk, og det er ikke greit at barn og ungdommer går med Canada Goose-jakker og Michael Kors-vesker, da oppstår det misunnelse forteller skolepedagog Therese Nyborg.

Har du fine ting i livet, fine dyre klær ser andre på deg som en vellykket person, dette gir status som igjen fører til at du ikke blir mobbet av de andre på skolen, noe som ikke er greit.


FOTO: AARON VINCENT ELKAIM / AP

Klespresset
Ungdommer bryr seg mer enn tidligere om hvor klærne kommer fra, og de bruker mye mer tid på shopping og hvordan de ser ut enn før. Dette har fått regjeringen til å koke. Når de mest populære elevene skaffer seg nye klær, går det ikke lang tid før alle andre vil ha de samme klærne.

Dette skaper problemer i samfunnet, og foreldre som ikke har råd føler seg som dårlige foreldre. Derfor er det nå bestemt at regjeringen vil innføre skoleuniform i Norge for å dempe kjøpe og merkepresset blant elevene.

Slik ser skoleuniformene ut
Den norske stat har i dag publisert det aller første bildet av skoleuniformene. Uniformene skal brukes av alle som er fylt 13 år og oppover, helt til de er ferdig utdannet. Uniformene kan bestilles på alle skolers hjemmeside fra og med 10 januar 2017.

Prisen er 1290 kr for jenter og 1450 kr for gutter. På brystet er det brodert inn en Norsk sløyfe som symboliserer at du er stolt og kry for at du bor i Norge. 

 LIK & DEL for å spre gleden

HER ØDELEGGER JEG EN DESIGNERVESKE TIL 8000 KR (VIDEO)

 • 04.02.2015 - 19:37God kveld alle snuppiser. De siste dagene nå har det vært mye snakk i media om dyre designervesker som drittunger på 15-17 år kjøper til en pris av opp mot 15.000 kr. Dette kjøper de fordi man blir akseptert? akseptert av hvem? hva skjer om du ikke kjøper den vesken til 10.000 kr for eksempel?

Folk må slutte. Du er 15 år, når jeg var 15 år ble jeg glad for en skolesekk til 299 kr. Ungdommen nå til dags er helt forbanna på trynet. Kun fordi en person har en dyr veske eller jakke, så skal alle andre ha det samme, er det så kult? nei.

Den vesken eller jakken du betaler 10.000 kr for, den kan du få helt identisk til 499 kr, bare uten logoen (merket) på produktet. Kjøps-press meg i ræven. Du er like mye verdt om du ikke har noe til flere tusen kroner, du er ikke en taper fordi du vil bruke pengene dine på noe annet. Det er heller ikke regel som sier at fordi noen på skolen din har kjøpt en dyr veske eller jakke, så MÅ du gjøre det samme for å passe inn i "gjengen"

Foreldrene som lar barna få så dyre produkter er like blåst i hodet. Selv om dine foreldre har mer enn nok penger, så er det bortkastet med penger. Sjekk ut videoen under. Ja, jeg kjøpte en veske til 8000 kroner, bare for å ødelegge den. Hvorfor, spør du? fordi det er bortkastet med penger. You get it...

Legg meg til som venn/ følg meg på Facebook

Kilder: TV2 og TV2

HVORDAN KAN EN KVINNE VÆRE HORE BARE PGA KLÆRNE?

 • 11.09.2014 - 16:09

Det har seg sånn at det er en stor forskjell på hvordan jenter blir sett på i forhold til gutter. Om jenter går i litt mindre klær enn du gjerne er vandt til å se, så blir de sett på som horer, hvorfor det egentlig? Nå som det har vært sommer, jenter gikk i shorts og bikini, men blir ofte kalt for horer bare pga de går med lite klær?, hva er det som er så horete med det? står det Hore-shorts kr 199 på prislappen i butikken på det plagget når de betalte?

Og til de som kaller jenter horer fordi at de går i litt mindre klær enn vanlig burde jo egentlig blitt......skal ikke si det engang. Hvorfor kan gutter få gå i bar overkropp og tro de er noe? men om en jente går i en trang liten shorts og en sexy liten topp, så blir de automatisk stemplet som en hore? det er jo virkelig ikke noe man kan klage på.

Det er ingenting som heter "hore klær" bare sånn du vet det. Det at du bruker det ordet kan såre en jente veldig, tenk på din mor? nå vet jeg ikke hvor mye du kaller hun for hore, men du kan jo prøve å si det til hun? så ser du hvor såret hun blir. Det er lett å dømme noen bare ved klærne en jente går med, herregud se på hun "horen" der, og det bare fordi hun går med klær som er sexy. Overalt, hver eneste dag. 


Ikke kall noen for det ordet, alle går forskjellig, om du ikke liker det du ser en jente går i, hvorfor bry deg? det er virkelig ikke du som går med det klesplagget, er det? hører du jenter klager på det du har på deg? Nei. At man skal hakke ned på andre enten det er pga måten man kler seg, væremåten, oppførselen, hvordan de sminker seg, alt du egentlig kan tenke deg er bare tragisk.

Alle er forskjellig og jeg kan garantere at de du kaller for hore pga de går med litt for "lite" klær er mer perfekt enn deg, hvorfor? fordi du hater på noen som virkelig ikke fortjener det, uten at de har gjort deg en dritt. En trang shorts og en topp er ikke "horete", hadde du sett en jente stå på strandkaien og viftet med undertøyet hadde det vært noe annet, men så lenge de ikke viser både mus og pupper, shut the fuck up!

En hore er en som selger seg, en som tar imot penger for sex. Det har ingen verdens ting med klærne de går med. Jeg vet det er vanskelig å forstå men PENGER+SEX= HORE, okay?

THE POWER OF MAKEUP

 • 06.08.2014 - 16:07

The power of fucking makeup. Det er utrolig sykt hva sminke, extensions og falske øyenvipper kan gjøre med kvinner. Bildene du ser er tatt av Melissa Murphy som er en amerikansk makeup-artist. Daglig legger hun ut før og etter bilder av sine modeller på instagram.

Og hvem sa at det naturlig er det beste? kanskje i noen tilfeller men ikke alltid. Sjekk ut noen av bildene under. Om du skulle være i tvil er alle bildene til venstre uten sminke, og alle bildene til høyre med sminke.


Jeg har tidligere skrevet et lignende innlegg (HER)

PAKKE I POSTEN, WÆÆÆÆÆÆ!

 • 01.05.2014 - 16:23

God dagen mine snuppiser, har fått pakke i posten. Fikk den for 2 dager siden men har ikke hatt tid før nå og legge ut. Alt du ser i dette innlegget kommer fra Zoovillage.com. Så er det et sted du bør handle klær er det på denne nettbutikken. De har flere hundre merker, så helt sikkert ditt favorittmerke også. Beklager dårlig kvalitet, er tatt med mobilkamera. Noe av dette kommer til og bli gitt vekk i konkurranser, inkludert Acne skjerfet som alle vet koster 899 kr.

Her er produktene.

 Zoovillage.com

 Zoovillage.com

 Zoovillage.com

 Zoovillage.com

 Zoovillage.com

 Zoovillage.com

 Zoovillage.com

 Zoovillage.com

 Zoovillage.com

 Zoovillage.com

 Zoovillage.com

 Zoovillage.com

 Zoovillage.com

 Zoovillage.com

 Zoovillage.com

Kommer flere bilder..

Det er nå satt opp en konkurranse hvor du kan vinne Acne skjerf og en cardigan

Trykk (Her) for å delta 

Brenner et skjerf til 1.299 kr (video) ingen trenger dyre klær

 • 26.11.2013 - 13:33Siden det er snakk om dette for tiden, så kan jeg like godt ta det opp jeg også. Hvorfor er dyre merkeklær det beste for barnet? tror du virkelig barnet ditt skjønner så mye om hva det klesplagget koster? svaret er nei. La meg gi deg et eksempel, om du har en sjokolade til 20 kr i den ene hånden og en burberry lue til 1340 kr i den andre, hva tror du ungen din velger? sjokoladen så klart, din idiot.

Greit nok, har du nok penger så skal du få bruke de på akkurat det du vil, ingen som skal styre økonomien din. Men akkurat der bør man tenke litt lengre, populæritet skal ikke behøves å kjøpes av foreldre. 

Det handler ikke hvordan du kler deg, dyre klær og sko, vesker og jakker, det er hvordan du oppfører deg som person som betyr noe. Om du er den kule, godhjertede personen alle kjenner til, hvorfor skal du då gjøre som alle andre gjør? ha det dyreste på markedet?!. Du blir ikke forandret selvom du kjøper deg en mulberry eller canada goose jakke, du er fremdeles den du er, klær og sko forandrer ikke deg som person, det er noe du tror. Husk at dersom du skal være så idiot at du kun føler barnet ditt må ha merkeklær så er du med på at det forekommer mobbing på skolen, det er ikke alle foreldre som har råd til merkeklær til flere tusen kroner. Selvom du kanskje har mer penger enn andre betyr det ikke at du er en bedre mor eller far, kjærlighet kan ikke kjøpes, det må oppstå.

26 August i år kjøpte jeg et skjerf til 1.299 kr, fordi det skulle brukes nå i vinter, men etter alt dette som skjer i media om at barna skal ha dyre klær? nei, fy faen altså!.....


Et skjerf til 1.299 kr er IKKE noe du ha, for å bevise dette, så brenner vi det. Ja, jeg brukte penger og kjøpte et dyrt skjerf. Men når personer der ute i verden bruker så mye penger på noe så ekkelt og stygt, vel da fortjener alt du kjøper og gå opp i røyk. 

RANNVEIG HEITMANN, HVORFOR LYGER DU? DETTE ER KLEINT

 • 24.11.2013 - 17:30

Haha, jeg leste et innlegg i dag på side2.no om at bloggeren Rannveig Heitmann bruker flere tusen kroner på klær til ungen sin, og at andre er missunelig på at hun kan bruke så mye penger. Hun skriver også at hun aldri kjøper klær på Hennes og Mauritz eller andre "billigkjeder". Jeg skal nå bevise det motsatte... Under er mer fra side2.no  innlegget..

«I det siste har det vært mye snakk om merkeklær til barn, og hvorvidt det er greit eller ikke. Det er nok mye meninger rundt dette, men selv er jeg ekstremt merkebevisst når det gjelder barna. Jeg kjøper kun de beste klærne til de, uansett hvordan prislappen ser ut!» 

«Jeg kjøper for eksempel aldri ulltøy på Hennes og Mauritz eller andre billigkjeder, for å si det sånn! Og det er rett og slett fordi jeg vil mine barn det beste, og at jeg har mulighet til å kjøpe de dyre klær», fortsetter hun.

Hvorfor gidder du å lyge? jeg har lest bloggen til Rannveig et par ganger og jeg husker hun alltid lå ut klær fra Hennes og Mauritz og Cubus. Men i innlegget til side2 sier hun at hun aldri kjøper klær der fra? bitch please...

Hvorfor gidder du? under er printscreen fra et av dine mange innlegg hvor du stolt viser frem klær fra disse kjedene...


H&M H&M H&M H&M.. <3 <3 <3

Trykk på linken for å se selv  http://rannveigheitmann.blogg.no/1332280215_nathaniel_outfits_180.html

Og ja, hun skriver også at hun bare eeeeelsker Cubus...

Under ser du mer fra innlegget fra side2.no...


 Link til printscreen http://rannveigheitmann.blogg.no/1348782951_bittelitt_innkjp__anb.htmlDet jeg ville frem til med dette innlegget er at Rannveig ikke er så perfekt som hun prøver å fremstå som. Ikke si andre er missunelig på deg og at du aldri kjøper klær fra "billigkjeder" som Hennez Og Mauritz og Cubus, for en dag kommer sannheten frem, og det var i kveld.

Nå kan jeg egentlig spørre deg hvem som er kleinest av oss to? deg eller meg? :)
SLIK FÅR DU PERFEKT RUMPE I JEANS BUKSER - FREDAGS TIPS!

 • 08.11.2013 - 11:36

Heisann darlings. Jeans er et plagg alle mennesker har i skapet, med mindre du er nudist, men de har jo kler på seg de også, det er jo ulovlig og gå naken i Norge. Men å bevege seg ut fra sofaen på jeans jakt og prøve å finne et par som får rumpen din til og se perfekt ut, samtidig som den sitter behagelig, det er lettere sagt enn gjort, like vanskelig som når dere kvinner skal kjøpe Bh.

Ingen kropper er like, takk gud for at jeg har min perfekte kropp og en sprett rumpe. Det kan føles som en umulig oppgave å finne en jeans bukse som sitter som et skudd rundt din rumpe. Er du for feit er det et helvette på jord,er du for tynn blir det også problemer i prøve rommet. Dette er også et helvette på samme måte som å velge riktig farge på øyenskyggen som fremhever øynene dine slik at du kan ha vill sex, men sex er ikke temaet nå!

Her er flotte bilder av meg med tips på hvert bilde, here you go!Bukse: Jack & Jones (kr 699) Jakke: Denim Jakke (kr 999) Klokke: Quartz (sponset) T-skjorte:Richroot (Kr 399) Sko: LMC (Kr 399)

Håper virkelig noen av disse tipsene eller bildene ga deg litt inspirasjon, vi blogges snuppiser.

HØSTENS MOTETIPS FOR MENN

 • 08.10.2013 - 00:16

Det begynner å bli kaldere og kaldere ute, derfor er det på tide med varmere klær. Nå som det er høst ute er det viktig at man har varme klær på seg. Hva er egentlig greit nok å kle på seg uten at man ser ut som en total horebukk? jo, det skal jeg vise deg. Det som er viktig er at du ikke overdriver med klesplaggene. En jakke er ikke bare en jakke, men en jakke skal kunne gi deg den varmen du trenger så ikke kulden trenger gjennom stoffet som jakker en laget av. Det er nettopp her mangen går på en smell. Men la meg ta deg gjennom en liten prosedyre, så har du dette tipset i bakhodet når du skal kjøpe deg høstens moteklær.

Når du først skal kjøpe deg en god og varm jakke er det viktig at du ser elegant ut (bildene under). Du skal sikkert ha en del oppi disse lommene, så at jakken har store lommer er en ting du også bør se etter når du kjøper deg en varm jakke. Selvom jakken gjerne er tung er det aller viktigst at jakken er varm, så då driter du i dette. Jakken skal være lett og kle på seg, lett og kle av seg. 


Det andre du bør se etter når du kjøper deg en jakke er om de har et sjal i samme butikk som gjerne matcher jakken du skal kjøpe. Dette er noe mange menn gjør feil, de kjøper gjerne sjalet et annet sted enn hvor de har kjøpt jakken. Det trenger ikke være et acne sjal / skjerf. Du finner sjal som helt sikkert kler deg perfekt der du kjøper jakken din. En annen viktig ting når du kjøper deg en høst jakke er at det står den kan vaskes på 60 grader, kjøper du en som bare kan vaskes på 30-40 grader vil den ikke være like fin etter høsten en ferdig og når vi går mot vinterstid.

Denne jakken jeg har på meg kler meg midt i blinken, jeg ser både ut som en stamkunde på strandkaien og eieren av et bordell på samme tid. Jakken var på røvertilbud til 2199 kr på nettet. Men en ting menn må holde seg unna er jakkene du ser under, de er både kjedelig og vanlig, med slike jakker kan du glemme jakten på høstmus. 

Unngå disse jakkene!.


DUFFEL-JAKKA: Oppe fra venstre; Lang duffelkåpe fra H&M, 999 kroner, kort duffeljakke fra Nelly.com, 1895 kroner, kort duffeljakke med skinnermer fra Zara, 1199 kroner. Nede fra venstre; duffelkåpe fra Nelly.com, 2495 kroner, duffeljakke fra Zara, 1159 kroner. Slike jakker er kun laget for at du skal bli hatet på. Den første jakken ser ut som noe hitler hadde gått med om han fremdeles var i live (det svinet!). De andre som du ser på bildet over er like stygg, men for all del, kjøp det du føler for å gå med.


FRAKKEN: Oppe fra venstre; mørk blå kåpe fra H&M, 1499 kroner, camelfarget kåpe fra Acne, 3895 kroner, grå kåpe fra Matinique, 2300 kroner. Kåpe nede fra venstre, 1295 kroner fra Selected hos Nelly.com, mørk blå jakke fra A.P.C., 3452 kroner. Om ikke disse frakkene skriker "this person molest everything on two legs" så vet jeg ikke. Dette er noe prester går med når de skal flørte med vaskehjelpen i kirken før en søndags bønn starter klokken 11.00. Dette ser ikke bare forferdelig ut, men helt jævlig. Ser du en mann gå med en av disse frakkene bør du stille og rolig ta opp tlf og late som du snakker med noen, ellers har du en psychopat bak ryggen din før du vet ordet av det.

Men så har vi jo også jakker dere kan gå for. Dette er jakker som faktisk ser bra ut, uansett om du skulle være tidenes mest kjedeligste person med null selvtillit.

Gå for disse jakkene!BOMBERJAKKEN: Er definitivt høstens hotteste herrejakke. Øverst fra venstre: Match RYI, kr 2499. Minumum, kr 1400. Gant, kr 2300. Gant, kr 6900. 
Dyre jakker, i know, men det står swag,pussyhunter,yourthefuckingman og alt annet du kan tenke deg i pannen din. Dette er ikke bare dyre jakker for no reason liksom, de er også laget av skikkelig stoff som varmer deg godt, samtidig som det er fete jakker. Det var ihvertfall mine tips, så håper jeg du velger riktig jakke når du først skal kjøpe, ikke gå for noe stygt..
 

KLESPRESS PÅ SKOLEN DIN? JEG BRENNER ACNE SKJERF (VIDEO) DU TRENGER IKKE DYRE KLÆR

 • 29.08.2013 - 17:09

Du har sikkert begynt igjen på skolen og du føler du må gå med det dyreste? du tør ikke gå på skolen om du ikke har fått den dyre mulberry vesken av mamma og pappa til 7.000 kroner? du trenger canada goose jakke og alt det andre for og være med i "gjengen", mener du?. Då må jeg spørre deg, hvorfor må du ha så dyre ting for og bli akseptert på skolen din eller dine klasse kamerater eller venner?, er det virkelig prisen på tingene du går med som betyr og viser hvordan du er som person?.

Jeg har lest et par artikkler i dag om kjøpepress og merkeklær man kjøpe for å være en del av den såkalte "gjengen" og det er jo bare tragisk, spør du meg. Jeg husker når jeg gikk på ungdomsskolen og alle andre hadde dyre merkeklær, mens jeg? jeg gikk i joggeklær og brydde meg fint lite om hva alle andre hadde av klær,sko og vesker. Noen kunne bruke 2000 kroner på en bukse husker jeg, jeg brukte 300 kroner, de 1700 jeg hadde igjen kunne jeg bruke på noe helt annet, mens de jeg kjente ikke hadde en krone og ville låne av meg, you see?.

Motebransjen beveger seg nedover i barnehagealder, og unger som går i barnehagen går med dyre merkeklær, hva er egentlig vitsen? vil dette lille barnet bli hatet av de andre om det kommer i Hello Kitty eller cubus klær? også har vi 16 åringer som alle må ha den dyreste vesken som selges, ikke til 4000 kroner, men den må koste 7000 kroner, det må være mulberry!.Tenk på resten av verden, det går barn naken i mange land, de har aldri hørt eller sett klær før. Mens du griner om du ikke har dyre merkeklær eller dyre vesker?, du vil ikke lengre leve om ikke pappa betaler. Så lenge man går med klær som er fin og behagelig og gå med spiller det vel ingen rolle hva prisen er? idiotisk at folk må tenk slik, dyrest er best. Det er også normale barn som ikke har så rike foreldre som blir påvirket av dette, skal de måtte betale oppmot 7.000 kroner for en veske eller husleien? 

Du ser sikkert ikke problemet selv, for du får alt du peker på, men det er vel kanskje fordi foreldrene dine er redd for at du skal bli holdt utenfor, de vil jo tross alt barnet sitt det beste, så de punger ut pengene, koste hva det koste vil!. Og jo eldre barnet blir, blir det bare større press, men foreldrene betaler, rett og slett fordi de er redd for at barnet deres skal bli utestengt eller mobbet på skolen.

Det handler ikke hvordan du kler deg, dyre klær og sko, vesker og jakker, det er hvordan du oppfører deg som person. Om du er den kule, godhjertede personen alle kjenner til, hvorfor skal du då gjøre som alle andre gjør? ha det dyreste på markedet?!. Du blir ikke et forandret selvom du kjøper deg en mulberry eller canada goose jakke, du er fremdeles den du er, klær og sko forandrer ikke deg som person, det er noe du tror. Jeg har skrevet noe slikt før, vil du kjøpe en dyr jakke eller veske til flere tusen kroner eller betale en ferie for samme pris? skjønner?

Og dette Acne dritet dere kjøper? faen er vitsen? Acne er kviser på engelsk, kviser er stygt, det samme er Acne, er en grunn for at de har kalt det Acne (ekkelt)

Slik gjør vi med ekle Acne skjerf 


Ikke gjør som alle andre, til slutt er vi alle helt lik, det vil være kjedelig. Vær deg selv og ikke vær redd for hva andre syns om deg, se på meg? i dont give a fuck, still fucking popular!. 

Råd til foreldre:

Ikke drit penger!.

MOTEBLOGGERE - MÅ ALT VÆRE SÅ JÆVLIG DYRT? JEG SER IKKE FORSKJELL!!!

 • 03.04.2013 - 01:02

Er det en ting som er jævlig tidig så er det bloggere og ikke bloggere som må bruke flere tusen kroner på en veske, når du kan få samme vesken på h&m til 199kr. Dette gjelder ikke bare vesker, men også gensre, jakker, sko osv, hva er egentlig poenget? sløse vekk, ja sløse vekk flere tusen kroner når andre folk ikke ser forskjellen på dette med pris med mindre du går bort til hver eneste person du går forbi på gaten og sier hvor mye du har kjøpt det og det kles plagget for. Jeg er ingen hater eller noe, for meg kan dere bruke 34.000 kroner på et par sko, en veske og en bukse, men jeg hadde heller kjøpt det samme til under en tusen lapp og tatt meg en ferie for de resterende 33.000. 

Det handler jo i dag ser det ut som om hvem som har dyrest klær, de nyeste veskene til skolebruk, det er jo jævlig tidig og tenke på. Dere som bruker 6.000 - 10.000 kroner på en veske, blir dere ikke litt sånn, faen holder eg på med? kunne reist en en weekend tur til london på shopping, men istede sitter jeg her med forbanna veske? forstå meg rett, men den vesken du har kjøpt til så mye penger, tåler den flere kilo enn en veske til 199kr?

Bayswater i fargen oak, fra Mulberry, ca 7000 kr. Er denne vesken virkelig verdt 7.000 kr? aldri, det er 2 uker i tyrkia det, istede for denne vesken.!


Veske fra H&M til 199kr, og mye mer sexy enn den vesken over, er du ikke enig? og 6.800 kr spart er det også.


Her ser du en dun parka jakke fra woolrich til 6.299 kr, er den virkelig verdt de pengene? why? fortell meg please?Er ikke denne lik den som er over? vel, denne er fra shine og koster bare 1000 kr, du sparer 5.299 kr, det er også 2 uker i tyrkia om du er heldig.

De fleste ungdommer vil i dag kun ha det dyreste for å skille seg ut, men for å være helt ærlig med dere, om jeg ser deg på gaten og du går i en av disse jakkene over, eller i en canada goose jakke, jeg klarer ikke å tenke på hva det har kostet deg, du kan gjerne ha brukt 18.000 kr på det du går med, men i mitt hode kunne det vært 600 kr for buksen, 1000 for jakken og 500 for skoene, altså 2100 kr.

Jeg driter langt i hvor mye klærene og jakkene, veskene du går med koster ( men hvorfor skriver du dette innlegget då rene?) vel, fordi jeg syns det er tidig hvor mye penger enkelte bruker bare for at de skal følge "moten" eller "trenden". Men for all del, vi er alle forskjellig, men jeg hadde heller brukt så mye penger på en reise til utlandet enn en jakke og veske til 15.000 - 20.000 kr. Hva ville du brukt så mye penger på?


Her ser du noen Giuseppe Zanotti sko til 5.455 kr, og ja, jeg kan inrømme at de var fet som faen, men er det virkelig verdt 5.455 kr med mindre du er jævlig rik?


Her er samme opplegget som skoene over, og disse koster bare 1.135 kr ( de har de også i samme fargene som skoene over) du sparer over 4.000 kr om du kjøper disse.!!

Nei, det jeg ville frem til med dette innlegget er at det dyreste er ikke alltid nødvendig for å "skille" seg ut, og hadde du gått med enten vesken, jakken eller de dyrene skoene så hadde jeg aldri hatt en tanke om at det var så dyrt. Spør du meg så er de andre produktene like stilig om ikke stiligere, samt flere tusen kroner billigere.Og så er det sånn at alle motebloggere må ha apple produkter? why? ipad, iphone,ipod,mac.... Må du bevise du har alt når du blogger? ser også enkelte bloggere skriver "sorry, iphonen min er litt skitten men pytt pytt" tror du virkelig noen bryr seg om din iphone er skitten på skjærmen? enkelte bloggere får meg til og spy, og jada, dere spyr sikkert enkelte ganger av mine innlegg også, men det da måte på!:)

Du trenger ikke det dyreste, vi blogges:):):) XoXo

G-STAR RAW !!!

 • 30.03.2013 - 14:36

Wassup? Jeg har egentlig aldri tatt noe innlegg der jeg forklarer noe om klær, har jeg? vel, en ting jeg kan fortelle er at jeg elsker kles merket g-star raw. Første gangen jeg faktisk hørte om det merket var når jeg var i tyrkia hvor det var g-star raw overalt i alle butikker på hvert eneste hjørne.Men det som gjør at jeg digger det er pga de lager min type kles stil, og buksene de selger er raw, ikke rart det heter g-star raw. De slitte lyse buksene med hull i er vel de jeg elsker mest og t.shortene de selger er også awesome. Har du ikke hørt om det merket før? det er og forblir mitt favoritt merke, klærene passer meg perfekt. En bukse koster cirka tusen kroner og en t-skjorte ligger på tre-seks hundre kroner.

G-star raw lager sko, bukser, genser, t-skjorter, jakker, belter, alt du kan tenke deg, inkludert tilbehør, hatter, capser, osv. Legger ved noen bilder. 
Denne buksen er det skrillex som har designet, ikke helt meg men fremdeles g-star raw

50 cent bruker også g-star raw!


De lyse buksene som er mest slitt er slik jeg foretrekker, thats nice.
For mer info, sjekk ut nettbutikken til g-star raw nå, trykk bare HER


renekleveland

Norges beste blogger. Solbrun og perfekt kropp. Blogger ikke akkurat om knekkebrød og klær jeg har fått i posten som alle de andre hundre tusen bloggerne gjør. 80.000.000 visninger på nett. Love blogging! Følg meg for spenning i hverdag. Legg meg til som venn på Facebook, du vil ikke angre. Ellers, tusen takk for at du er innom bloggen. Bergens stolthet.

Kontakt/Sponsing

Renekleveland.blogg.no@hotmail.com

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no