hits
Facebook Youtube Snapchat Twitch Snapchat Samtaler Facebook Samtaler Videoblogger Derfor hater gutter meg Hvithai i Bergen Playaz Club 2017

KONKURRANSE: VINN SOLKORT PÅ 1000 KR - DELTA HER NÅ

 • 19.04.2015 - 19:35Siden det er en liten stund siden jeg hadde en konkurranse her på bloggen er det på tide igjen. Og er det noe jeg skulle ønske ALLE gjorde, så er det at ALLE var solbrun. Skjønner ikke hvorfor noen vil gå rundt bleik.

Det fineste er solbrune kropper. Derfor deler jeg ut et solkort på 1000 kr. 1000 kr gir deg mellom 4-5 timer med solarium, det spørs hvilken solseng du ligger i.

Tar du 20 minutter sol hver gang? = 12-15 ganger 

Tar du 40 minutter sol hver gang? = 6-8 ganger

Det eneste du trenger å gjøre er å skrive inn navnet ditt i kommentarfeltet under her. 

Vinneren trekkes onsdag 22 april, altså om 3 dager.

3 LESERE FÅR HVERT SITT SOLKORT PÅ 1000 KR, DELTA NÅ

 • 06.02.2015 - 22:53Lyst å bli litt brun i dette dritt været? jeg har nettopp kommet hjem etter å ha tatt 2 timer med solarium (ja, jeg er syk) å tenkte det var på tide med en skikkelig konkurranse som varmer (LOL) . Hvem vil nå ikke være brun og deilig?

Det eneste du må gjøre for å delta er:

Skriv inn ditt fulle navn i kommentarfeltet under

Lik min fanside på Facebook HER

3 vinnere blir trukket ut på onsdag som kommer kl 19.00, GOOD LUCK!

KONKURRANSE, 3 LESERE VINNER SOLPUDDER,ØYENVIPPER + SMINKE

 • 09.09.2014 - 18:56

God dagen snuppiser. Jeg lovte dere en ny konkurranse i helgen men fikk tid. Så her er den. 3 heldige lesere får sminke som inneholder dette:

Øyenvipper + Solpudder + lipgloss (lyserosa) + øyenskygge + eyeliner og fake øyenvipper.

Det er litt mer i de eskene men jeg kan ikke navnet på alt.

3 lesere får pakke nummer 1 og 2 (bildet over).

Det du må gjøre for å delta i konkurransen er følgende:

Skriv inn ditt fulle navn i kommentarfeltet under.

Svar på dette spørsmålet: Hvor mye penger bruker du på sminke hver mnd?

Trykk liker på en av liker knappene under (Facebook, Twitter etc)

Vinnerne blir trukket på søndag 14 september. Good luck

VINNEREN (UGGS & ACNE SKJERF)

 • 05.09.2014 - 23:54

Hei snuppiser, da var vinneren trukket.

Hvordan kom jeg frem til en vinner? jeg tok alle som har klart å skrive både fornavn og etternavn inn i en liste hos Random.org. Det tok en stund å skrive ned alle sammen, men da er det en random leser som vinner og ikke en jeg selv velger.

Det tror jeg de fleste setter pris på, slik at alle har like stor sjanse.

Det er den som kommer på første plass som har vunnet, og under ser du se hvem som vant. Du kan også se hvilken plassering du kom på. Gratulerer til deg.

Husk å sende adressen din til renekleveland.blogg.no@hotmail.com med en gang du leser dette. Vant du ikke denne gangen? Ny konkurranse kommer i helgen.SIDEN DET BEGYNNER Å BLI KALDT UTE, VINN ACNE SKJERF + UGGS

 • 30.08.2014 - 16:07

Det begynner å bli kaldt ute og det vil jeg gjøre noe med. Jeg kan ikke hjelpe alle men jeg kan hjelpe EN heldig leser. Du kan vinne Uggs + Acne skjerf til en verdi av 2.945 kr.

For å vinne dette må svare på et enkelt spørsmål. Hva er Uggs laget av?

Svaralternativer: A: Saueskinn B: Reinsdyrskinn

Skriv inn størrelsen du bruker.

Mellom 36 og 42, andre størrelser er ikke tilgjengelig.

Skriv inn ditt fulle navn så JEG kan kontakte deg. 

Trykk på en av liker knappene under (Facebook, Twitter, etc)

Vinneren blir skrevet skrevet opp i et nytt blogginnlegg fredag 5 september.

 

KONKURRANSE, VINN GELENEGLER INKLUDERT UV MASKIN (KOMPLETT HJEMMESTUDIO)

 • 14.05.2014 - 13:00God dagen alle sammen. Kjører i gang den beste og dyreste konkurransen så langt. Denne gangen kan du vinne komplett hjemmestudio. Altså gelenegler med UV maskin og alt utstyr du trenger. Nå trenger du ikke betale rundt 1000 kr for at andre skal gjøre det på deg. Gjør det selv eller få en vennine til å gjøre det for deg. Geleneglene varer i cirka 2-3 mnd, før du fester på nye igjen.

Du får med 300 negler, så du har rikelig.

Det eneste du trenger å gjøre er å like denne Facebook siden (TRYKK HER)

Skriv inn ditt fulle navn i dette kommentarfeltet.

Trykk på DEL under. That's it

Vinneren trekkes om 6 dager, tirsdag 20 mai. Lykke til alle sammen!.

PS: Jeg har endå en konkurranse ute nå hvor du kan velge deg for 1000 kr i klær.

Trykk (HER) for å komme til innlegget. 

DISSE 5 LESERNE HAR VUNNET TANNBLEKING,GRATULERER!!!

 • 13.04.2014 - 14:36God dagen snuppiser. Jeg har nå valgt ut de 5 heldige snuppiser som får tannbleking i posten av meg. Så nå kan dere får fine hvite tenner om du ikke allerede har det fra før.

Jeg kommer til og sette opp en ny tannbleking konkurranse allerede i morgen, så til de av dere som ikke vant, meld dere på en gang til. Her er de fem heldige som har vunnet denne uken.

Marita Eikefjord - Tuula Askeland - Vanessa Monstad - Malene C Hjelmeland & Nathalie Flakk Pedersen.

Send meg adressen deres til renekleveland.blogg.no@hotmail.com, så sendes det tannbleking til dere så snart det er gjort.

Gratulerer så mye til dere.

KONKURRANSE - VINN VALGFRI BIKINI FRA TO DIE FOR SWIMWEAR

 • 28.11.2013 - 15:29Ny konkurranse og denne gang i samarbeid med nettbutikken todiefor.se som sikkert mange vet selger badetøy / bikinier. Selvom det nærmer seg vinter er det alltid noen av oss som reiser til varmere strøk. Det er også kjekt med en ny bikini i skapet, kvinner får vel aldri nok av bikinier. Du kan nå vinne en valgfri bikini som du selv velger ut (de har mange fler enn bildet over viser).

Det du må gjøre for å melde deg på er 3 enkle steg. Lik To Die For Swimwear på Facebook (HER) og så liker du min Facebook side (HER).

Så velger du den bikinien du vil ha fra nettsiden her http://www.todiefor.se/swimwear/ skriv inn ditt fulle navn og strl du ønsker. Thats it. Vinneren trekker jeg neste torsdag (5 desember)..

Lykke til 

VINNEREN AV SOLKORT + SOLKREM

 • 25.11.2013 - 19:23


Det kom inn en god del kommentarer på brun og blid konkurransen hvor du kunne vinne et solkort på 1000 kr og Playboy solkrem. Det blir vanskelig for meg og velge en vinner, jeg vil jo gi et solkort til alle sammen, egentlig. Men når det er så mange som melder seg på bruker jeg bare random.org og lar nettsiden velge for meg. Jeg skrev inn 144 navn for hånd, vinneren skulle bli trekt for et par dager siden men har hatt en del å gjøre, beklager dette. Men denne ukes vinner ser du på bildet over (1plass). Send meg adressen din til renekleveland.blogg.no@hotmail.com så sendes det ut solkort til deg i morgen tidlig. 

VINN SOLKORT PÅ 1000KR + V.I.P PLAYBOY SOLKREM (1.250KR)

 • 15.11.2013 - 00:22

Det er helg og det er fredag. Jeg kjører nå igang med en ny brun og blid konkurranse her på bloggen. Jeg har som sagt en bunke med solkort fra min kjære sponsor Brun og Blid og deler igjen ut et solkort på kr 1000. Du får også en V.I.P solkrem fra playboy som koster 250 kr hos brun og blid. Nå som det nærmer seg vinter er jo dette helt perfekt. Det du trenger og gjøre for å delta er følgende. 

Lik Brun og Blid sin Facebook side (Her) Så liker du min Facebook side (Her)

Skriv inn ditt fulle navn i kommentarfeltet. Vinneren trekkes på torsdag 21 november. Vinneren blir som alltid skrevet opp og publisert her på bloggen. Good luck!

Jeg har også en Zoovillage.com konkurranse hvor du kan vinne klær for 1000 kr (Her)

Lik innlegget under,(Her) ser du at solkortene er fylt på med 1000 kr. Get Tanned!

VINNEREN AV SOLKORT PÅ 1000KR

 • 15.11.2013 - 00:18Det kom inn over 200 kommentarer på brun og blid konkurransen hvor du kunne vinne et solkort på 1000 kr. Det blir vanskelig for meg og velge en vinner, jeg vil jo gi et solkort til alle sammen, egentlig. Men når det er så mange som melder seg på bruker jeg bare random.org og lar nettsiden velge for meg. Jeg skrev inn 206 navn for hånd, derfor kommer dette innlegget en liten time for sent. Men denne ukes vinner ser du på bildet over (1plass). Send meg adressen din til renekleveland.blogg.no@hotmail.com så sendes det ut solkort til deg i morgen tidlig. 

Husk jeg kjører igang en ny brun og blid konkurranse etter dette innlegget er postet. Du kan vinne solkort helt frem til jul, inkludert solkremmer, get tanned.

Her er den nye brun og blid konkurransen hvor du igjen kan vinne et solkort på 1000 kr + VIP playboy solkrem (Trykk Her)

KONKURRANSE - VINN SOLKORT PÅ KR 1000

 • 09.11.2013 - 13:22


God dagen alle skjønne. Det er helg og det er lørdag. Jeg kjører nå igang med en ny konkurranse her på bloggen. Jeg har fått en bunke med solkort fra min kjære sponsor Brun og Blid i posten og deler i første omgang ut et solkort på kr 1000. Nå som det nærmer seg vinter er jo dette helt perfekt. Det du trenger og gjøre for å delta er følgende. 

Lik Brun og Blid sin Facebook side (Her) Så liker du min Facebook side (Her)

Skriv inn ditt fulle navn i kommentarfeltet. Vinneren trekkes på torsdag 14 november. Vinneren blir som alltid skrevet opp og publisert her på bloggen. Good luck!

Jeg har også en Zoovillage.com konkurranse hvor du kan vinne klær for 1000 kr (Her)

Lik under:)

GIVEAWAY -BLUETOOTH HEADSET - 50CM EXTENSIONS ELLER HÅNDJERN

 • 29.08.2013 - 17:07

Hadde ikke det vært for dere hadde jeg aldri kunne fått til så mye som jeg har gjort på denne bloggen. Så det er på tide og se vekk fra alt jeg skriver og være litt gavmild. Som alle sikkert vet, ihvertfall de som har følgt denne bloggen fra dag 1 av, så har jeg hatt over 40 konkurranser på denne bloggen, og jeg har også delt ut 8 extensions. Jeg har gjort veldig mye på denne tiden som jeg har blogget, men nå er det på tide siden det er en stund siden, at jeg har en giveaway, dere skal ikke gjøre så veldig mye for å delta.

Dere kan velge mellom bluetooth headset,extensions eller leopard håndjern, det sistnevte er vel ikke så veldig mye stas når man ser det andre, men anyway...


Alt sammen er sponsorgaver jeg har fått her på bloggen, som jeg vil gi vekk til dere!

For og delta gjør du dette:

1: Skriv inn ditt fulle navn og skriv inn et av tallene på bildet ( det du ønsker og vinne ) 

2: Svar på dette spørsmålet: Hvor i Norge bor jeg? Oslo, Bergen Eller Stavanger?

Fakta om produktene:

50cm extensions kr 2.399

Bluetooth headset kr 499

Leopard håndjern kr 149

Thats it, jeg trekker 3 vinnere på mandag som kommer, altså 2 september.

Fortsett og les bloggen som dere til vanlig gjør, love you all <3 xoxo

Under ser du tidligere vinnere på bloggen som har vunnet extensions

SusanneHenrietteJulie


Lykke til, vi blogges:)

VINNEREN AV TRENINGSSKO / CROSSFIT

 • 12.07.2013 - 13:34

God dagen alle sammen.

Vinneren av treningssko / crossfit sko er blitt trukket, og vinneren som får nye sko i posten er Madelen Nilsen 

Skoene du valgte er Reebok Nano2.0 Black/Dynamic Pink  du må sende meg adressen din til renekleveland.blogg.no@hotmail.com asap!


Stay Tuned for flere konkurranser!. 

KONKURRANSE - VINN TRENINGS SKO / CROSSFIT SKO / VERDI KR 1399

 • 06.07.2013 - 12:33

Heisann alle sammen, ny sponsor betyr ny konkurranse på bloggen.

Du kan nå vinne trenings sko / crossfit sko, perfekt til deg som trener, dette er de beste skoene med god demping og pusteegenskaper. Dette er råe sko som du bare må ha dersom du trener eller liker å holde deg i form. Det du trenger å gjøre for å delta er at du gjør følgende:

Skriv inn ditt fulle navn  i kommentarfeltet på dette blogginnlegget.

Skriv inn navnet på skoene du ønsker (ikke kopier link til produktet) og hvilken størrelse du bruker.

Så må du som alltid like min fanside på facebook HER og min nye sponsor som heter barefootshoes.no som du finner HER

Vinneren trekkes fredag 12 juli. Lykke til

Trykk på bildet under for å velge deg skoene du vil vinne


VINNERNE AV TANNBLEKING (NUMMER 3)

 • 24.06.2013 - 21:23

God kveld, god kveld alle sammen!

Jeg har ikke blogget så mye, det har jo vært helg. Men nå har jeg ihvertfall trukket ut 3 nye vinnere som får tannbleking i posten, dette er den tredje konkurransen jeg har hatt med tannbleking denne måneden. De som får tannbleking og som må sende meg adressen enten på denne mailen: renekleveland.blogg.no@hotmail.com eller skrive det på innboks på facebook er:

Anders birkeland

Henriette lien

Caroline amundsenKommer noen konkurransen i uken, så stay the fuck tuned :) You rock my..:)

VINNEREN AV EXTENSIONS (FØR & ETTER BILDER) GRATULERER TIL HENRIETTE!!

 • 18.06.2013 - 17:15

God dagen alle sammen, hvordan står det til? 

Rett før helgen ble den sjette vinneren av extensions konkurransen kåret på bloggen, og jeg tenkte og legge ut før og etter bilder, ettersom hun fikk pakken i dag. Det som er kjekt er at folk som leser bloggen blir så glad og fornøyd med det som de vinner, ingenting er bedre enn det. Henriette er kjempefornøyd, og det er bare bra:)

FØRETTERDen syvende extensions konkurransen kommer snart, stay tuned :)

VINN SMINKEPAKKE - VERDI KR 1530

 • 17.06.2013 - 16:41

God dagen alle sammen, lyst på ny sminke? inkludert parfyme? vel, jeg pleier ikke akkurat og dele andre sine konkurranser men dette er en god konkurranse med en del produkter, vinneren kåres på lørdag som kommer, alt du trenger og gjøre er og klikke på bildet under og melde deg på..BTW: Jeg er IKKE med i konkurransen, jeg bare deler den for Ida..

KONKURRANSE - VINN TANNBLEKINGS SETT (#3)

 • 16.06.2013 - 17:33

Kjører igang den tredje konkurransen med tannbleking, hvor du kan vinne tannblekingsett.

Har du lyst på hvite tenner? er du lei av og bruke masse penger hos tannlegen? vel, nå har jeg en fin konkurranse til dere, igjen. Denne gangen deler jeg ut premier til 3 heldigere lesere som kan stikke av med fulle pakke, dette produktet er det beste på markedet, etter min mening. For og delta må du gjøre følgene som står underLike min fanpage på facebook HER og så må du like DentaWhite sin fanpage HER 

Skrive inn ditt fulle navn i kommentar feltet på dette innlegget. 

3 heldige lesere vil bli trukket ut mandag, 24 juni. Lykke til alle sammen

Det dere kan vinne er komplett tannbleknings sett, og det inneholder følgene:

Innholdet i pakken:
Du får 2 tannskinner som du former og tilpasser til dine tenner.  Det medfølger også en gel sprøyte med 22% blekingsgel, samt en tilsvarende gel sprøyte med 35% blekingsgel.  Disse holder til 10-15 behandlinger hver (litt etter hvor mye gel du bruker i skinnene).  Samt instruksjoner om hvordan du bruker tannbleking fra DentaWhite på den mest effektive måten.  Tannblekingssettet holder til ca. 20-30 behandlinger - men de fleste gir seg etter 5-10 behandlinger totalt, da de har oppnådd ett tilfredsstillende resultat allerede (dette er litt individuelt).¨LIK&DEL

VINNERNE AV TANNBLEKING !!

 • 14.06.2013 - 20:12

God kveld sweeties, har nå trukket ut 3 nye lesere som får tannbleking i posten, 3 stykker vant forrige uke og var fornøyd, fikk jeg høre på facebook. Så her kommer navnene på de 3 nye som får tannbleking i posten, husk at dere må sende meg adressen på renekleveland.blogg.no@hotmail.com. Tannbleking konkurranse nummer 3 kommer i morgen.

June Jeanette Bratsberg Strømsnes 

Michelle beatrice Scott

Karina Mari Myrvoll
VINNEREN AV EXTENSIONS + GOODIEBAG FRA HAIRTOHAIR.NO - GRATULERER :)

 • 12.06.2013 - 11:50

Heisann alle sammen, hvordan står det til? kjedelig med været som er kommet nå, om du er fra bergen då, hvor er solen?. 

Jeg har nå trekt en vinner som får extensions og en goodiebag med produkter, dette er en stor fin premie og jeg kan egentlig bare si gratulerer til deg som nå har vunnet. Håper det faller i smak, og takk til alle sammen som har deltatt, det kommer flere extensions konkurranser, så stay tuned. 

Den som har vunnet extensions og en godiebag er en som har navnet Henriette Andersen Gratulerer så mye til deg.

Ha en fin dag videre alle sammen, what ever you do, og stay tuned, flere konkurranser kommer, og ikke glem å melde dere på tannbleking konkurransen, har fra før delt ut 3 pakker, nå kan 3 nye lesere vinne en pakke hver HER

Extensions farge #613 og goodiebagen blir nå sendt ut :)


Vi blogges:) :) :)

KONKURRANSE - VINN TANNBLEKINGS SETT

 • 09.06.2013 - 18:52

Kjører igang en ny tannbleking konkurranse, har jo tross alt en full kartong :)

Har du lyst på hvite tenner? er du lei av og bruke masse penger hos tannlegen? vel, nå har jeg en fin konkurranse til dere, igjen. Denne gangen deler jeg ut premier til 3 heldigere lesere som kan stikke av med fulle pakke, dette produktet er det beste på markedet, etter min mening. For og delta må du gjøre følgene som står underLike min fanpage på facebook HER og så må du like DentaWhite sin fanpage HER 

Skrive inn ditt fulle navn i kommentar feltet på dette innlegget. 

3 heldige lesere vil bli trukket ut fredag, 14 juni. Lykke til alle sammen

Det dere kan vinne er komplett tannbleknings sett, og det inneholder følgene:

Innholdet i pakken:
Du får 2 tannskinner som du former og tilpasser til dine tenner.  Det medfølger også en gel sprøyte med 22% blekingsgel, samt en tilsvarende gel sprøyte med 35% blekingsgel.  Disse holder til 10-15 behandlinger hver (litt etter hvor mye gel du bruker i skinnene).  Samt instruksjoner om hvordan du bruker tannbleking fra DentaWhite på den mest effektive måten.  Tannblekingssettet holder til ca. 20-30 behandlinger - men de fleste gir seg etter 5-10 behandlinger totalt, da de har oppnådd ett tilfredsstillende resultat allerede (dette er litt individuelt).¨LIK&DEL

VINNERENE AV TANNBLEKING :)

 • 09.06.2013 - 14:48

God dagen alle sammen, jeg har nå trekt 3 vinnere som får tannbleking i posten, om du ikke vant er det ikke noe og bli lei seg for, jeg har masse, kjempemasse tannbleking og det kommer ny konkurranse seinere i kveld. Men jeg skal ikke si så veldig mye, takk til de som deltar og gratulerer til dere som vant. Get white teeth :)

Sandra Thorsdatter Hagebø Kumhle

Julie Grindbakken

Jan Simon Berge

Send meg adressen og navn til renekleveland.blogg.no@hotmail.comNY KONKURRANSE KOMMER I KVELD :)

KONKURRANSE - VINN EXTENSIONS + GOODIEBAG FRA HAIRTOHAIR.NO (DELTA OG VINN)

 • 05.06.2013 - 13:23

Heisann alle sammen, hvordan står det til? Jeg har nå en konkurranse til dere der jeg deler ut extensions (50cm) valgfri farge som du bestemmer, inkludert at vinneren får en goodiebag fra hairtohair.no

Hva er vel ikke bedre enn det? det er sommer og du kan stikke av med nytt extensions og en fin goodiebag med masse spennende ting oppi. Det er veldig lett og delta, det eneste du skal gjøre er følgende.

Lik min fanpage på facebook HER og så like hairtohair.no sin fanpage på facebook HER 

Skriv inn ditt fulle navn i kommentarfeltet under + fargekoden (trykk på bildet under for fargene) , Lik og Del - du er nå med i konkurransen. Vinneren blir trukket onsdag 12 juni og blir skrevet opp på bloggen i nytt innlegg, du må sende inn før og etterbilde om du vinner. Lykke til alle sammen..

Trykk på bildet under for å sjekke ut fargene du kan velge mellom.
KONKURRANSE - VINN TANNBLEKNINGS SETT!

 • 02.06.2013 - 21:15

Har du lyst på hvite tenner? er du lei av og bruke masse penger hos tannlegen? vel, nå har jeg en fin konkurranse til dere, igjen. Denne gangen deler jeg ut premier til 3 heldigere lesere som kan stikke av med fulle pakke, dette produktet er det beste på markedet, etter min mening. For og delta må du gjøre følgene som står underLike min fanpage på facebook HER og så må du like DentaWhite sin fanpage HER 

Du må også like og dele dette på din facebook vegg, og så skrive inn ditt fulle navn i kommentar feltet på dette innlegget. 

3 heldige lesere vil bli trukket ut søndag, 9 juni. Lykke til alle sammen

Det dere kan vinne er komplett tannbleknings sett, og det inneholder følgene:

Innholdet i pakken:
Du får 2 tannskinner som du former og tilpasser til dine tenner.  Det medfølger også en gel sprøyte med 22% blekingsgel, samt en tilsvarende gel sprøyte med 35% blekingsgel.  Disse holder til 10-15 behandlinger hver (litt etter hvor mye gel du bruker i skinnene).  Samt instruksjoner om hvordan du bruker tannbleking fra DentaWhite på den mest effektive måten.  Tannblekingssettet holder til ca. 20-30 behandlinger - men de fleste gir seg etter 5-10 behandlinger totalt, da de har oppnådd ett tilfredsstillende resultat allerede (dette er litt individuelt).¨

Inkludert får du også en tannbleknings penn.

Penn med 35% Blekingsgel, samme type som vårt komplette sett, men en enkel og komfortabel hurtig penn som du kan ha med over alt, også på reiser, jobb med videre. Kjekk å ha med seg for å bruke når du føler at behovet er der. Holder til rundt 25-30 behandlinger dersom den brukes kun på de fremste tennene. Doser riktig så varer den lengre. Bruk børsten for å "male" dine fortenner med denne effektive blekingsgelen som inneholder 35% Karbamid Peroksid.LIK&DEL

VINNEREN AV EXTENSIONS (NUMMER 5)

 • 30.03.2013 - 00:37

God kveldalle sammen, nå har jeg trukket ut den femte leseren som får extensions, jeg har gjort det så veldig lett som at jeg brukte random.org. 

Jeg skrev inn og gjorde følgene, det er 102 kommentarer på innlegget, det vil si jeg skrev inn at jeg skal få et nummer mellom 1 - 102, det tallet jeg fikk = den som har skrevet den kommentaren, jeg fikk som dere kan se på bildet, tallet nummer 6, den som har skrevet den sjette kommentaren på denne konkurransen er LISA ANDRINE. Gratulerer til deg.(Her kan dere sjekke kommentarene)Du må nå sende meg adressen din på renekleveland.blogg.no@hotmail.com, om jeg ikke har fått den innen tirsdag vil denne premien gå til noen andre, er mangen som glemmer og gjøre dette, også etter jeg har sendt dere melding på facebook, om så skulle skje vil premien som sagt gå til noen andre lesere. Ditt extensions vil bli sendt direkte fra hårgrossisten, så jo fortere du sender meg adressen, jo fortere kan hårgrossisten sende dette ut til deg. 

Du har vunnet : EasiXtend Elite 50 cm, 100 % remyhair, valgfri farge til en verdi av kr 2.399 Trykk på bildet under og send meg din adresse, fult navn og farge koden på håret du ønsker. Stay tuned for flere konkurranser og god påske alle sammen!:) Det settes også pris fra hårgrossisten om du sender inn bilde når du har extensionet på. 


 

Under kan du se video om hvordan du fester på dette håret

 

VINNERENE AV GLOW ARMBÅND (100 HVER)

 • 24.03.2013 - 22:06

Nå er det tredje gang jeg deler ut dette.  Dere må selv sende en mail til renekleveland.blogg.no,send meg adressen på mail nå. Dersom jeg ikke har fått mailen din blir dine 100 glow armbånd levert ut til en annen leser av bloggen. Her er navnet på alle sammen, gratulerer til dere alle sammen (listen under bildet) alle får 100 hver.

monica sundt - thomas vik - anders hauge - cecilie nygård - magnus andersen - amalie knudsen - susanne solberg - kathrine krogh - kjetil jensen og amalie olsen 

get the fucking party started, ikke sant? its time to fucking glow!:)

VINN EXTENSIONS 50 CM (VERDI 2.399 KR)

 • 20.03.2013 - 20:27

Heisann mine skjønne lesere, da setter jeg igang min FEMTE extensions konkurranse her på bloggen, denne gangen er det også for hårgrossisten.no. Det du trenger for at du kan vinne dette fine extensionet er at du liker min fanpage på facebook HER og så må dere like hårgrossisten sin fanpage HER så må dere like og dele dette innlegget på din facebook vegg. Skriv også inn ditt fulle navn i kommentarteltet på dette blogg innlegget. Jeg kommer til å trekke en vinner fredag 29 mars. Vinneren vil bli publisert som vanlig, i et nytt innlegg. 

Extensionet du kan vinne denne gangen er EasiXtend Elite 50 cm, 100 % remyhair, valgfri farge til en verdi av kr 2.399


 

Under kan du se video om hvordan du fester på dette håret

Lykke til alle sammen, og ha en kjempe fin dag må dere også ha. Vi blogges sweeties:)

DELER UT 1000 GLOW ARMBÅND (VINN 100)

 • 13.03.2013 - 00:10

Glow armbåndene var populært, og i første runde var det 12 vinnere som fikk 100 glow armbånd hver ,Før jeg kjørte i gang den andre runden og delte ut til 10 nye lesere. Jeg kjører nå igang en ny konkurranse der du kan vinne 100 glow armbånd, disse armbåndene lyser opptil 12 timer. Denne gangen med 10 nye vinnere.

Glow armbånd er ganske enkelt tynne glow sticks på 20 cm som kan brukes som armbånd, ved å feste endene sammen med de medfølgende koblingene.Selges i rør som inneholder 100 stk glow armbånd.Inneholder pakken fargene blå, grønn, gul, oransje og rød, ca 20 av her.

Jeg velger ut 10 vinnere på onsdag 20 mars, og det du trenger og gjøre for å delta er :
Like min fanpage på facebook HER og så må du like glowshop.no sin fanpage på facebook HER 
Du må også dele dette innlegget på facebook veggen din, skriv også inn ditt fulle navn i kommentar feltet på dette innlegget, trekker som sagt 10 vinnere som får 100 glow armbånd hver onsdag 20 mars.
Dette er noe som tar helt av på byen om du er ute og fester, trust me. Så delta og vinn.


Lykke til alle sammen, med 10 vinnere blir det litt gøyere for dere alle sammen, og ikke minst større sjanse for å vinne :)

VINNERENE AV JAKKENE (1 GUTT & 1 JENTE)

 • 09.03.2013 - 21:04

Heisann alle sammen, jeg har nå fått trukket ut to vinnere, altså en gutt og en jente som får en jakke hver. Dere må nå sende meg inn deres adresse til renekleveland.blogg.no@hotmail.com. Om dere ikke sender mail innen tirsdag vil som sagt jakkene som alle andre premier blir gitt ut til andre lesere. Om dere ikke ble en vinner i denne konkurransen, fortvil ikke, dere har mangen andre fine premier i vente, og jeg skuffer dere aldri. De som er de heldigere vinnerene av disse fete jakkene er som sagt følgene : amalie jacobsen (jente jakken) og jonas fjellstad (gutte jakken) gratulerer til dere begge to.Ha en fortsatt fin helg alle sammen og kos dere masse i finværet, nyt helgen maksimalt mens vi har finværet! :)

VINNEREN AV EXTENSIONS (NUMMER 4)

 • 09.03.2013 - 16:05

God Ettermiddag alle sammen, jeg har ikke hatt tid før nå til og skrive opp vinneren som får extensions.

Dette er det fjerde extensionet som blir det delt ut nå, og det er en glede å gi det til en av dere lesere. Fra før har Julie, susanne og mona  fått hvert sitt extensions, så denne gangen er det din tur, du som leser dette. Jeg syns det er gledelig og dele ut så mangen fine premier til dere, dere blir glad og jeg blir glad. Om du ikke vant denne gangen, ja jeg sier det hver gang, så fortvil ikke, du har fremdeles sjansen til og vinne, når jeg kommer med flere konkurranser.

Vinneren er Karoline fredriksen

Det er desverre for meg flere hundre som melder seg på disse konkurransene og det som da hjelper meg for at det skal være rettferdig er som andre sier, random.org :)

Du må nå sende meg adressen din på renekleveland.blogg.no@hotmail.com, om jeg ikke har fått den innen tirsdag vil denne premien gå til noen andre, er mangen som glemmer og gjøre dette, også etter jeg har sendt dere melding på facebook, om så skulle skje vil premien som sagt gå til noen andre lesere. Ha en fin kveld alle sammen, konkurransene tar aldri slutt, så stay tuned. Mer extensions? hvem vet, har mye på gang.

Du må trykke på bildet under og finne den fargekoden du skal ha, så sender du meg adressen og fargekoden på mailen som står oppgitt lengre oppe i innlegget :) God helg.
VINNERENE AV GLOW ARMBÅND

 • 09.03.2013 - 13:45

Ja, det er helg og jeg har nå plukket ut 10 vinnere som får 100 glow armbånd hver, disse armbåndene lyser i opptil 12 timer så de holder natten lang. Nå kan du endelig få litt oppmerksomhet på fest eller byn, ikke sant?. Vinnerne som er blitt trukket kan få dette levert om de bor innenfor bergen, eller få det i posten om det er utenfor bergen. Dere må selv sende en mail til renekleveland.blogg.no om hvordan dere vil få dette levert, om dere skal selv på byen og bor i bergen kan dere få dette levert i helgen, eller kan dere få dette levert hjem i posten, send meg adressen på mail nå. Dersom jeg ikke har fått mailen din blir dine 100 glow armbånd levert ut til en annen leser av bloggen. Her er navnet på alle sammen, gratulerer til dere alle sammen (listen under bildet)

kristine jensen - henning storven - marianne hellevik - håkon norstrand - silje hole - simen eriksen - amund eikanger  - tina ness - nathalie kallestad & viktoria larsen

get the fucking party started, ikke sant? its time to fucking glow!:)

VINNEREN AV PROTEINER (3KG+BCAA)

 • 08.03.2013 - 23:28

Jeg har nå fått valgt ut vinneren som får proteinpulvet ved å bruke random.org, random.org er da en side som gir meg et tall, det tallet jeg får er da nummeret på kommentaren jeg velger som vinneren av denne konkurransen, slik har da alle like stor sjanse for å vinne. Den som stikker av med proteinpulver og bcca er:

Joachim pedersen

Gratulerer til deg, du har vunnet proteinpulveret du ser under, send meg adressen på renekleveland.blogg.no@hotmail.com så får du dette levert,ha en fin kveld alle sammen, trekker flere vinnere nå, fra de andre konkurransene. I uken kommer det endå flere konkurranser. Stay tuned
VINN PROTEINER (VERDI 1000 KR)

 • 04.03.2013 - 23:44

Heisann og god kveld alle sammen, har du lyst og vinne 3000g (3kg) protein og en boks med bcaa? Dette er perfekt til dere som er opptatt av trening og kosthold, dette har en verdi på 1000 kr. Det eneste du trenger og gjøre er og like min fanpage på facebook HER og så skriver du inn ditt fulle navn i dette kommentarfeltet. Del &Lik - trekker ut en heldig vinner om tre dager, torsdag 7 mars. Lykke til alle sammen
VINNERENE AV TANNBLEKING

 • 04.03.2013 - 22:07

Hei og god kveld alle sammen, jeg har nå trukket vinnerene som får komplett tannbleking sett, det skulle bli trekt i går men fikk ikke gjort det før nå. Jeg har valgt ut random vinnere via random.org. De som er heldig og får dette er er følgene:

siren gjelsvik - henriette larsen - tina steffensen - frida lokøy - rebecca olsen & lars johnsen.

Dere må nå sende meg adressen og deres navn til renekleveland.blogg.no@hotmail.com så blir dette sendt i morgen. Gratulerer til dere alle sammen og ha en fin kveld:)
 

VINNEREN AV GHD RETTETANG

 • 02.03.2013 - 00:14

Heisann kjære lesere, jeg vet det er veldig mangen som vil ha denne ghd rettetangen, men desverre er det bare en som kan vinne den, selvom jeg som sagt ALLTID vil at dere alle skal få hver sin, men det ville jo kostet meg og min sponsor dyrt. Det jeg har gjort for at det skal være lettere for meg og ta en avgjørelse på denne rettetangen er at jeg bruker random.org, da får jeg et tall og teller nedover kommentarene og trekker ut den leseren som har fått det tallet. Så det jeg kan si er at om du ikke vant nå, fortvil ikke, jeg har jo sinnsykt mangen konkurranser og sponsorer. Men over til saken, den som har vunnet er: mariell hansen

Du kan nå sende meg din adresse på mail til renekleveland.blogg.no@hotmail.com.Takk til alle som har deltatt, og keep it up!.. 

Dessuten har du sjansen på og vinne komplett tannbleking sett HER eller hva med extensions + 10 øyenvipper HER ,ellers kan du melde deg på og vinne 100 glow armbånd HER , eller hva med verdens feteste jakker HER Ellers er det bare til og gratulere til vinnere og ønske dere alle god helg!:)
VINNEREN AV SMINKEPAKKE TIL 2.500 KR

 • 01.03.2013 - 17:08

Heisann alle sammen, om du ikke har fått med deg så skal ghd rettetangen og denne sminkepakken deles ut i dag. Ihvertfall så har jeg nå valgt ut en leser som får hele denne pakken, jeg brukte random.org så det sparer meg litt for tid. Når det er så mangen som deltar på disse konkurransene er det ikke så lett, men denne som nå har vunnet, du må nå sende meg adressen din på min mail, så blir denne sendt til deg før 18.00, om du sender inn adressen din til meg på mail før den tid. Du kan sende på renekleveland.blogg.no@hotmail.com

Jeg kan herved gratulere martine haugen som har vunnet en stor sminkepakke. Om du ikke vant denne gangen heller, fortvil ikke, fortvil aldri, jeg har så mangen sponsorer så flere konkurranser vil alltid komme. Dessuten har du sjansen på og vinne komplett tannbleking sett HER eller hva med extensions + 10 øyenvipper HER , ellers kan du melde deg på og vinne 100 glow armbånd HER , eller hva med verdens feteste jakker HER Ellers er det bare til og gratulere til vinnere og ønske dere alle god helg!:)
VINN EXTENSIONS + 10 PAR ØYENVIPPER

 • 01.03.2013 - 12:35

God dagen mine kjære lesere, jeg kjører nå i gang den fjerde extensions konkurransen, du kan vinne extensions i valgfri farge, 180 gram. 50 cm langt inkludert får du også 10 par øyenvipper, 2 av hver som du kan se på bildet under. Dette er jo et must til dere jenter der ute, samlet premie verdi på dette er rundt 2.000 kr. Lykke til 

Det dere må gjøre for og delta er at dere liker min fanpage på facebook HER

Dere må også like hair to hair sin fanpage på facebook HER

Du må også skrive inn ditt fulle navn i dette blogg innlegget, og så må du dele dette på facebook.

Jeg trekker ut en vinner fredag 8 mars, vinneren blir som alle andre vinnere publisert i et nytt innlegg.

Skriv gjerne inn en liten linje hvorfor du fortjener dette extensionet + 10 øyenvipper. (du trenger ikke gjøre det, du kan også baere skrive navnet ditt)


Du får også 10 øyevipper inkludert extensions, hvor deilig er ikke det? under kan du se bilde, det er 5 varianter, du får 2 av hver, altså 10 par totalt.
VINN 100 GLOW ARMBÅND (10 VINNERE)

 • 28.02.2013 - 14:24

Glow armbåndene var populært, og i første runde var det 12 vinnere som fikk 100 glow armbånd hver , jeg kjører nå igang en ny konkurranse der du kan vinne 100 glow armbånd, disse armbåndene lyser opptil 12 timer. Denne gangen med 10 nye vinnere.

Glow armbånd er ganske enkelt tynne glow sticks på 20 cm som kan brukes som armbånd, ved å feste endene sammen med de medfølgende koblingene.Selges i rør som inneholder 100 stk glow armbånd.Inneholder pakken fargene blå, grønn, gul, oransje og rød, ca 20 av her.

Jeg velger ut 10 vinnere på onsdag 6 mars, og det du trenger og gjøre for å delta er :
Like min fanpage på facebook HER og så må du like glowshop.no sin fanpage på facebook HER 
Du må også dele dette innlegget på facebook veggen din, skriv også inn ditt fulle navn i kommentar feltet på dette innlegget, trekker som sagt 10 vinnere som får 100 glow armbånd hver onsdag 6 mars.


Lykke til alle sammen, med 10 vinnere blir det litt gøyere for dere alle sammen, og ikke minst større sjanse for å vinne :)

VINN VERDENS FETESTE JAKKE (1 GUTT 1 JENTE)

 • 27.02.2013 - 18:10

God ettermiddag alle kjære lesere, gjett hva? hvem har ikke verdens beste premier? hvem holder ikke de beste konkurransene ever? vel, jeg holder ikke konkurranser der premiene er på noen 10ere. Men nå har jeg endå en fet konkurranse til dere, denne gangen er det en gutt og en jente som får en premie, verdens feteste jakker. Om du vil vinne må du gjøre følgene:

Like min fanpage på facebook HER

Skriv inn ditt fulle navn i kommentarfeltet på dette blogg innlegget, skrive inn størrelsen du vil ha og hvilken jakke du vil ha, svart eller rød.

Vinnerene blir trukket ut onsdag 6 mars, altså om 1 uke. 

Og så må du svare på dette spørsmålet " Hva er det høyeste fjellet i norge?".

1 Galdhøpiggen

2 Galdeberget

3 Storfjellet

Her er jente jakken til dere jenter  (lommene på jakken er ekte skinn) italiensk design. 

Og her er gutte jakken til dere gutter Lik og del dette innlegget som alle andre konkurranser, og lykke til alle sammen! Ha en fin kveld

VINN FULL TANNBLEKNINGS SETT

 • 26.02.2013 - 16:41

Har du lyst på hvite tenner? er du lei av og bruke masse penger hos tannlegen? vel, nå har jeg en fin konkurranse til dere, igjen. Denne gangen deler jeg ut premier til 6 heldigere lesere som kan stikke av med fulle pakke, dette produktet er det beste på markedet, etter min mening. For og delta må du gjøre følgene som står under

Like min fanpage på facebook HER og så må du like DentaWhite sin fanpage HER 

Du må også like og dele dette på din facebook vegg, og så skrive inn ditt fulle navn i kommentar feltet på dette innlegget. 

6 heldige lesere vil bli trukket ut nå på søndag, 3 mars. Lykke til alle sammen

Det dere kan vinne er komplett tannbleknings sett, og det inneholder følgene:

Innholdet i pakken:
Du får 2 tannskinner som du former og tilpasser til dine tenner.  Det medfølger også en gel sprøyte med 22% blekingsgel, samt en tilsvarende gel sprøyte med 35% blekingsgel.  Disse holder til 10-15 behandlinger hver (litt etter hvor mye gel du bruker i skinnene).  Samt instruksjoner om hvordan du bruker tannbleking fra DentaWhite på den mest effektive måten.  Tannblekingssettet holder til ca. 20-30 behandlinger - men de fleste gir seg etter 5-10 behandlinger totalt, da de har oppnådd ett tilfredsstillende resultat allerede (dette er litt individuelt).¨

Inkludert får du også en tannbleknings penn.

Penn med 35% Blekingsgel, samme type som vårt komplette sett, men en enkel og komfortabel hurtig penn som du kan ha med over alt, også på reiser, jobb med videre. Kjekk å ha med seg for å bruke når du føler at behovet er der. Holder til rundt 25-30 behandlinger dersom den brukes kun på de fremste tennene. Doser riktig så varer den lengre. Bruk børsten for å "male" dine fortenner med denne effektive blekingsgelen som inneholder 35% Karbamid Peroksid.
VINNERENE AV SOLPUDDER

 • 26.02.2013 - 00:29

Hei og god kveld alle sammen, nå har jeg trukket ut 5 vinnere som får hver sitt solpudder fra altshop.no. Dette solpudderet har en verdi på kr 249 og sendes ut med en gang dere sender meg adressen, om dere bor innenfor bergen blir det levert til deg. Da slipper du og vente endå lengre på at det skal komme i posten, vinnerene er disse personene under :)

Viktoria silkestad

Anna myklebust

mariell hatlevik

Rebekka pettersen

Kristine eikenes

Dette solpudderet er veldig brunt så om du skulle være hvit i huden vil det sikkert se litt dumt ut, men om du skulle være solbrun fra før av, perfekt for deg og ditt ansikt. 

Gratulerer til dere alle, send meg infoen deres på mail: renekleveland.blogg.no@hotmail.com . Om ikke dette gjøres innen 3 dager blir din premie gitt til noen andre. God kveld alle sammen og meld dere på de andre konkurransene jeg har på bloggen nå. Vi blogges!
SLIK SER EXTENSIONET UT - EN AV VINNERENE

 • 25.02.2013 - 18:21

En av vinnerene som har vunnet extensions fra en av mine tidligere konkurranser for 2 uker siden skal nå vise dere hvordan det ser ut på. Hun er veldig fornøyd med extensionet hun har vunnet. Hun vant 61 cm langt remy hair, 200 gram. HER kan du lese mer. At en som vinner  noe på denne bloggen blir glad for det er bare kjempe kjekt og se, ikke minst høre. Her kan dere ihvertfall se hvordan det ble på en henne. Gratulerer til deg fra meg og trendhair.noHva syns du om dette håret? har du selv hår fra trendhair? legg igjen en kommentar, skriv gjerne hvor du kjøper ditt fra. Ha en fin kveld alle sammen:)

VINN GHD RETTETANG

 • 24.02.2013 - 19:55

Heisann og god kveld alle sammen, er du lei av din gamle rettetang? har du lyst på en som faktisk er litt bedre enn den du nå har? hva med en ghd rettetang? best of the best. Det du trenger og gjøre er at du liker min fanpage på facebook HER og så skriver du inn ditt fulle navn i kommentar feltet under, men denne gangen må du også svare på dette spørsmålet :

Hva står GHD for?

1 Good hair day

2 Gets hair dry

Lik & del dette innlegget på veggen din, en vinner blir trukket ut fredag 1 mars. Good luck sweeties

Den nye serien GOLD er den mest luksuriøse styleren fra GHD noensinne til den ultimative profesjonelle finish! 

Med et mer elegant design og gyllne plater, som er glatte og uformet, så de lett glir igjennom håret og gir et ultra skinnende resultat. Med det forbedrede ytre skall, er stylerne kjøligere å berøre og lettere å håndtere.

Med mellomstore plater er det mulig å slippe kreativiteten løs og oppnå det ønskede utseende, uansett om du vil ha det ultra glatt, spenstige krøller eller flotte bølger.

Ikke glem de andre konkurransene som er på bloggen nå, solpudder (5 vinnere HER ) og en stor sminkepakke HER . Ha en fin uke alle sammen :)

VINN SMINKEPAKKE VERDI KR 2.500

 • 23.02.2013 - 17:49

Heisann igjen mine kjære lesere, gjett hva? ny sminkepakke som dere kan vinne. Første  vinneren som vant sminkepakke til kr 3000 ble cecilie solheim, blir du den neste?

En heldig vinner vil få en stor sminkepakke til en verdi av kr 2500. Det eneste du trenger å gjøre er å like min fanpage på facebook HER og så må du skrive inn ditt fulle navn i kommentar feltet under, og dele dette innlegget på facebook (kopier nettadressen) lik & del.

Vinneren vil bli trukket ut torsdag 28 februar, så lykke til alle sammen. Denne sminke pakken inneholder alt en jente trenger, pudder, sminkekoster, eyeliners og mye mye mer. Vinneren vil bli publisert på bloggen. Ikke glem at du kan vinne 5 solpuddere fra altshop på bloggen som jeg velger ut til uken, og mye mer. God helg alle sammen. 

 VINNEREN AV EXTENSIONS ( NUMMER 3 SOM DELES UT)

 • 23.02.2013 - 00:46

God Kveld alle sammen, jeg har ikke før nå fått sjansen til og skrive opp vinneren som får extensions til en verdi av kroner 1.800. Dette er det tredje extensionet som blir det delt ut nå, og det er en glede å gi det til en av dere lesere. Fra før har Julie og susanne fått hvert sitt extensions, så denne gangen er det din tur, du som leser dette. Jeg syns det er gledelig og dele ut så mangen fine premier til dere, dere blir glad og jeg blir glad. Om du ikke vant denne gangen, ja jeg sier det hver gang, så fortvil ikke, du har fremdeles sjansen til og melde deg på de andre konkurransene jeg har på bloggen, akkurat nå deler jeg ut 5 solpudder til 5 heldige lesere. Men over til saken, den som stikker av med extensions denne gangen er : Monica Johannessen.

Det er desverre for meg flere hundre som melder seg på disse konkurransene og det som da hjelper meg for at det skal være rettferdig er som andre sier, random.org :)

Du må nå sende meg adressen din på renekleveland.blogg.no@hotmail.com, om jeg ikke har fått den innen mandag vil denne premien gå til noen andre, er mangen som glemmer og gjøre dette, også etter jeg har sendt dere melding på facebook, om så skulle skje vil premien som sagt gå til noen andre lesere. Ha en fin kveld alle sammen, konkurransene tar aldri slutt, så stay tuned. Mer extensions? hvem vet, har mye på gang.

Du må trykke på bildet under og finne den fargekoden du skal ha, så sender du meg adressen og fargekoden på mailen som står oppgitt lengre oppe i innlegget :) God helg.

Husk at dersom ikke vinneren sender meg mail innen 3 dager blir dette gitt en ny leser :)

VINN SOLPUDDER !! (5 VINNERE)

 • 22.02.2013 - 14:40

Heisann igjen lesere, jeg har som sagt fått nye sponsorer i dag, og hva er vel egentlig bedre start på helgen enn det?. Jeg har nå fått inn 5 solpudder som dere jenter kan vinne, det blir da 5 vinnere. Det dere trenger og gjøre for å delta er å like min fanpage på facebook som er HER så må dere også like altshop.no sin fanpage på facebook HER .

Dere må også svare på dette spørsmålet: hva er mitt etternavn? Dette produktet er skikkelig kvalitet og koster 249 kr.

Skriv også inn ditt fulle navn i kommentarfeltet, vinnerene blir trukket på onsdag 27 februar. Lik & DelRammer inn og lyser opp ansiktet, gir en naturlig og sunn glød. Fremhever og lager et naturlig spill i huden. Mineralpigmentene er dekket med shea smør for å gi en jevn og myk look. Marulaolje beskytter, mica forener og glatter, mens perlemor lyser opp.

En kombinasjon av mikroniserte fargepigmenter for en fløyelsaktig og gyllent resultat.

Passende for de fleste hudtoner, men ikke de aller lyseste nordiske.

VINNEREN AV RESTAURANT GAVEKORTENE

 • 22.02.2013 - 02:35

Heisann og god kveld alle sammen, dette er den tredje konkurransen som avsluttes denne uken, det er altså gavekort som kan brukes på vapiano, en italiensk restaurant i oslo, eneste i hele norge faktisk ( av vapiano i norge). Her selger de for det meste italiensk mat, som pizza og pasta som de spesialiserer seg på, inkludert god drikke til maten. Det er heller ikke så dyrt for å være en exclusive restaurant, jeg fikk da gavekortene i posten inkludert en innbydelse om å komme ned for å prøve spise maten deres. Jeg har ikke tid eller annledning til det nå, og det blir litt for langt for meg, når jeg ikke har noen andre avtaler eller gjøremål dere nede. Jeg velger da og gi vekk gavekortene og jeg hadde da en liten konkurranse her på bloggen, jeg får heller reise ned til oslo når vapiano skal invitere masse bloggere i sverige og norge med på et event. Men nok om det, jeg har valgt ut en vinner ved hjelp av random.orgVinneren som får gavekortene er rikke solheim , du må nå sende meg inn adressen din til min mail, renekleveland.blogg.no@hotmail.com.Når dette er gjort kan jeg sende deg gavekortene i posten og du kan nyte et fint måltid sammen med en du er glad i. Tusen takk til alle som deltok, bare synd jeg ikke hadde endå flere gavekort å dele ut.Ha en fin helg alle sammen, det skal i hvertfall jeg, ut på byn og glowe opp med glowsticks!..

1200 GLOW ARMBÅND, HER ER VINNERNE

 • 22.02.2013 - 01:13

Ja, det er snart klar for helg og jeg har nå plukket ut 12 vinnere som får 100 glow armbånd hver, disse armbåndene lyser i opptil 12 timer så de holder natten lang. Nå kan du endelig få litt oppmerksomhet på fest eller byn, ikke sant?. Vinnerne som er blitt trukket kan få dette levert om de bor innenfor bergen, eller få det i posten om det er utenfor bergen. Dere må selv sende en mail til renekleveland.blogg.no om hvordan dere vil få dette levert, om dere skal selv på byen og bor i bergen kan dere få dette levert i helgen, eller kan dere få dette levert hjem i posten, send meg adressen på mail nå. Dersom jeg ikke har fått mailen din blir dine 100 glow armbånd levert ut til en annen leser av bloggen. Her er navnet på alle sammen, gratulerer til dere alle sammen (listen under bildet)

susanne lavik

thea levanger

sofie durøy

casandra kaland

preben wergeland

camilla andersen

susanne vik

tom kenneth grren

steffen lehmann

isabelle skjelvik 

kristine åkernes

Julie høstaker

get the fucking party started, ikke sant? its time to fucking glow!:)

VINNEREN AV BAMSEFLEECE JAKKENE

 • 22.02.2013 - 00:31

God kveld igjen bloggen, skjer a? ja, det blir en del innlegg nå der jeg plukker ut vinnere som har vunnet på konkurransene jeg har hatt denne uken på bloggen, jeg har som sagt veldig lyst at alle som melder seg på konkurransene mine skal vinne, men hvorfor heter det konkurranse? fordi at man konkurerer med hverandre og ikke alle kan vinne, sånn er det bare. Vinnerene som får hver sin bamsefleece i posten av meg er følgene personer, ja du bare leser videre du og ser om du kan lese ditt navn ikke sant? joda, jeg skal ikke holde dere lengre, vinnerene som får hver sin bamsefleece er : Regine larsen & Silje jacobsen. Dere må nå sende meg adressen deres så vil dere få denne levert i posten eller på døren om dere bor innen bergen, om dette ikke gjøres innen 2 dager får noen andre disse bamsefleecene. Send inn adressen deres på mail her : renekleveland.blogg.no . Om du ikke ble en vinner av disse awesomme bamsefleecene så fortvil ikke, dere vet ikke helt hva jeg har i vente, vent og se i morgen. Gled dere.I morgen vil jeg ha noen overraskelser til dere, så om du ikke vant en bamsefleece, fortvil ikke, jeg har store ting i morgen :)

VINNEREN AV NOKA DIETTEN PAKKE

 • 21.02.2013 - 23:49

Heisann og god kveld alle sammen, kjære søte lesere av denne bloggen, jeg har nå plukket ut en vinner, dette gjør jeg ved og bruke random.org, som gir meg et tall, det tallet jeg får er den kommentaren jeg velger ut. Vinneren som får en noka dietten pakke med masse forskjellig innen koshold, er en leser ved navnet Sandra Hansen. Du må sende meg din fulle adresse til min mail : renekleveland.blogg.no så får du denne pakken sendt til deg. Tusen takk til alle som deltok, fortvil ikke, konkurransene tar aldri slutt på denne bloggen, og forvent dere flere fete premier. God kveld alle sammen. NB: om noen ikke sender inn adressen eller infoen til min mail når dere vinner, går dette til en annen. God kveld :)
VINNEREN AV PROTEINER FRA PROTEINFABRIKKEN

 • 21.02.2013 - 22:56

Beklager lite blogging i dag, har desverre hatt litt og gjøre i dag. Stresset rundt alle plasser, men som sagt nå er jeg hjemme igjen og det er jo flere konkurranser som denne uken nærmer seg slutten, i kveld gitt en pakke fra proteinfabrikken ut, og det er ingenting å bry seg om, om du ikke vant denne gangen. Jeg har som sagt uendelig med konkurranser og innboksen på hotmail er stappfull med konkurranser fra sponsorer. Jeg har nå enkelt og greit valgt ut en vinner som får en pakke fra proteinfabrikken konkurransen jeg hadde på bloggen denne uken. Vinneren som får en goodies bag, som inneholder proteiner og litt diverse er marielle hatlevik.

Du må sende meg din adresse på min mail renekleveland.blogg.no@hotmail.com så får du pakken sendt med en gang ( imorgen ). Dere får alle sammen ha en fin kveld videre, i morgen skal det trekkes 4 premier og mangen vinnere, inkludert 12 vinnere som får 100 glow armbånd hver, extensions og mye mer. Stay tuned.
VINN GAVEKORT PÅ RESTAURANT I OSLO

 • 20.02.2013 - 15:55

Heisann alle sammen, jeg har fått noe fint i posten, innbydelse til vapiano, eneste restauranten i norge, og den ligger i oslo, jeg bor i bergen. Så det blir litt langt for meg å reise for å spise en middag. De selger pasta og pizza der, det er en litt mer exclusive restaurant for å si det sånn. Jeg har fått 5 gavekort av de, og et innbydelses kort, men jeg må desverre takke nei til dette, men for at jeg ikke skal la gavekortene ligge i en skuff, deler jeg alle 5 gavekortene som er på 500 kr, ut til en heldig leser. Dette er jo da midt i blinken for deg som faktisk bor i oslo eller som skal til oslo i nærmeste fremtid. Gavekortene kan ikke byttes inn i penger, En pasta meny koster fra kr 95 til 155, då du kan ta med deg en venn, vennine eller kjæreste, de selger også vin og øl, og alt innen drikkevarer. Det eneste du trenger og gjøre for vinne disse 5 gavekortene er å skrive inn hvorfor du fortjener de og hvem du vil ha med deg, jeg trekker ut en vinner på søndag 24 februar. Det står navnet mitt på gavekortene, men det betyr ingenting. Her kan du se nettsiden og menyen, trykk HER vapiano ligger i oslo, rådhusgata 27. 
REMIX KONKURRANSE - REMIX DIN EGEN VERSJON AV DJ BROILER'S - AFTERSKI

 • 20.02.2013 - 15:54

Kom over en liten ting jeg tenkte å dele med dere, er du opptatt av musikk? er du kanskje dj? da kan du nå laste ned remix kittet til dj broiler - afterski (acapella og alt følger med i nedlastningen) og lage din egen versjon av afterski. Om du lager den beste versjonen av afterski får du din versjon gitt ut på sky records, sammens med de offisielle remixene, last ned remix kittet HER Låten du skal remixe

VINN NOKA DIETTEN (STOR PAKKE)

 • 19.02.2013 - 14:23

Heisann igjen, nå har jeg fått melding på mail at noka dietten skal sponse meg og jeg setter da igang en konkurranse til, dette er den femte konkurransen som er i gang på samme blogg til samme tid. Pakken inneholder slik som andre bloggere har fått tilsendt, så om du er opptatt av trening og kosthold er dette noe for deg. Det du trenger og gjøre for å vinne denne pakken fra noka er rett og slett bare og like min fanpage på facebook HER du må også skrive inn ditt fulle navn i kommentar feltet på dette blogg innlegget, lik og del det også på din facebook vegg. Jeg trekker ut en heldig vinner på lørdag 23 februar, dagen etter jeg har valgt ut vinnere av extensions, glow armbånd, bamsefleece jakke og proteinfabrikken konkurransene. Lykke til alle sammen. Bildet er ikke mitt men tatt fra google, men dette er ihvertfall pakken noka sender ut til bloggere de velger å sponse, så der er det du kan vinne på lørdag :)

VINNEREN AV SOLFILM TIL BIL (VERDI KR 6.000)

 • 19.02.2013 - 01:13

Da har vinneren som får solfilm til bilen sin, til en verdi av kr 6.000 blitt kåret. Det du nå må gjøre er å skrive inn på mail til renekleveland.blogg.no@hotmail.com hvilken bil du har og når det passer for deg. Jeg vil da sende deg all info du trenger, og du kan kjøre og få montert solfilm på din bil. Tusen takk til alle som har deltatt i denne konkurransen, jobben vil bli utført av de beste innen dette, nemlig solfilmteamet.no . Vinneren som får denne fine premien er en som har navnet Maria FrotveitGratulerer til deg, og til dere andre, meld dere på de andre konkurransene jeg har, extensions,glow armbånd, proteinfabrikken, eller bamsefleece jakke med norges flagget?

VINN 100 GLOW ARMBÅND (10 VINNERE)

 • 19.02.2013 - 00:21

Glow armbåndene var populært, og i første runde var det 12 vinnere som fikk 100 glowarmbånd hver , jeg kjører nå igang en ny konkurranse der du kan vinne 100 glow armbånd, disse armbåndene lyser opptil 12 timer. Denne gangen med 10 nye vinnere.

Glow armbånd er ganske enkelt tynne glow sticks på 20 cm som kan brukes som armbånd, ved å feste endene sammen med de medfølgende koblingene.  Selges i rør som inneholder 100 stk glow armbånd.Inneholder pakken fargene blå, grønn, gul, oransje og rød, ca 20 av her.

Jeg velger ut 10 vinnere på onsdag 6 mars, og det du trenger og gjøre for å delta er :
like min fanpage på facebook HER og så må du like glowshop.no sin fanpage på facebook HER 
Du må også dele dette innlegget på facebook veggen din, skriv også inn ditt fulle navn i kommentar feltet på dette innlegget, trekker som sagt 10 vinnere som får 100 glow armbånd hver onsdag 6 mars.


Lykke til alle sammen, med 10 vinnere blir det litt gøyere for dere alle sammen, og ikke minst større sjanse for å vinne :)

VINN EN BAMSEFLEECE JAKKE MED NORGE FLAGGET

 • 18.02.2013 - 16:57

God ettermiddag alle sammen, jeg har nå fått ny sponsor og denne gangen kan du vinne en bamsefleece jakke med norges flagget på ryggen, denne fleecen koster 699 (599 på tilbud). Det du trenger og gjøre for å være med i konkurransen er og like min fanpage på facebook HER og så må du like nettprishandel sin fanpage på facebook HER  du må også like og dele dette innlegget på din facebook vegg. Skriv inn ditt fulle navn i kommentarfeltet inkludert hvilken størrelse du vil ha fleecen i. Jeg velger ut to vinnere nå på fredag som kommer, dette er samme dag jeg velger en vinner som får extensions.(HER)

Lykke til alle sammen, jeg har mangen konkurranser denne uken, så følg med :)  

TAKK TIL ALLE SOM DELTAR - LES DETTE

 • 17.02.2013 - 21:27

Tusen takk til alle som deltar i konkurransene jeg har, jeg skulle som sagt gjort alle like glad, at alle fikk premier, men det går desverre ikke. Men en ting jeg kan nesten love dere, konkurransene mine tar aldri slutt, en dag vil du også bli en vinner, jeg har nå delt ut premier til nærmere 40 stykker, inkludert alle som har fått solkort. Det er kjekt å se alle som melder seg på, denne uken har jeg mangen spennende konkurranser og det skjer mye til uken. Jeg har også noen overraskelser til dere, og dere vil ikke annet enn å digge det som skjer, vent og se.. vi blogges!!... 

På bildet over ser du litt av hvert som skal bli levert ut til dere lesere i morgen.

Meld dere på extensions konkurranse nummer 3 HER to lesere har allerede vunnet extensions, blir du den neste?

VINNEREN AV EN STOR PIERCING PAKKE

 • 17.02.2013 - 21:25

Vinneren som får en stor piercingpakke er valgt ut ved hjelp av random.org, denne siden gjør det lettere for meg og velge ut en vinner. Den som ble den heldige vinneren er Annbjørg omre. Du må sende meg adressen din på mail til renekleveland.blogg.no@hotmail.com.Tusen takk til alle som deltar, og som sagt skulle jeg gjerne gitt alle en premie, men det går desverre ikke. Men følg med alle sammen, til uken kommer det utrolig mangen kule konkurranser og du kan vinne de kuleste klærene, feteste premiene ever. Stay tuned.

Meld dere på extensions konkurranse nummer 3 HER to lesere har allerede vunnet extensions, blir du den neste?

VINNEREN AV SMINKEPAKKE TIL KR 3.000

 • 17.02.2013 - 21:24

Vinneren som får en sminkepakke til en verdi av kr 2.000 er valgt ut ved hjelp av random.org, denne siden gjør det lettere for meg og velge ut en vinner. Den som ble den heldige vinneren er cecilie solheim. Du må sende meg adressen din på mail til renekleveland.blogg.no@hotmail.com . Pakken vil da bli sendt ut så raskt du sender meg din adresse, tusen takk til alle som deltar, og som sagt skulle jeg gjerne gitt alle en premie, men det går desverre ikke. Men følg med alle sammen, til uken kommer det utrolig mangen kule konkurranser og du kan vinne de kuleste klærene, feteste premiene ever. Stay tuned. Meld dere på extensions konkurranse nummer 3 HER to lesere har allerede vunnet extensions, blir du den neste?

Om du ikke har sendt inn din adresse til min mail innen 2 dager vil en annen leser vinne denne sminkepakken.
VINNEREN AV SMINKEPAKKE TIL KR 2.000

 • 17.02.2013 - 21:23

Vinneren som får en sminkepakke til en verdi av kr 2.000 er valgt ut ved hjelp av random.org, denne siden gjør det lettere for meg og velge ut en vinner. Den som ble den heldige vinneren er Julie helle. Du må sende meg adressen din på mail til renekleveland.blogg.no@hotmail.com .  Pakken vil da bli sendt ut så raskt du sender meg din adresse, tusen takk til alle som deltar, og som sagt skulle jeg gjerne gitt alle en premie, men det går desverre ikke. Men følg med alle sammen, til uken kommer det utrolig mangen kule konkurranser og du kan vinne de kuleste klærene, feteste premiene ever. Stay tuned. Meld dere på extensions konkurranse nummer 3 HER to lesere har allerede vunnet extensions, blir du den neste?

Om ikke din adresse er sendt inn til min mail innen 2 dager vil noen få denne sminkepakken.
VINNEREN AV PROTEINPULVER

 • 17.02.2013 - 19:45

Jeg har nå fått valgt ut vinneren som får proteinpulvet ved å bruke random.org, random.org er da en side som gir meg et tall, det tallet jeg får er da nummeret på kommentaren jeg velger som vinneren av denne konkurransen, slik har da alle like stor sjanse for å vinne. Jeg fikk tallet 44, kommentar nummer 44 er skrevet av 

Amalie Lindborg

Gratulerer til deg, du har vunnet proteinpulveret du ser under, send meg adressen på renekleveland.blogg.no@hotmail.com så får du dette levert på døren av meg, som sagt før så blir alle mine produkter kjørt ut til alle vinnerene. Dere får da produktene dere vinner mye raskere enn å vente på pakken i posten (om dere bor i bergen) , ha en fin kveld alle sammen, trekker flere vinnere nå, fra de andre konkurransene. I uken kommer det endå flere konkurranser.
VINNERENE AV SOLKORT FRA BRUN & BLID

 • 15.02.2013 - 19:55

Heisann og god kveld alle sammen, jeg har nå trukket ut 10 stykker som får et solkort i posten, det jeg trenger fra dere nå er adressen deres, send den på mail til renekleveland.blogg.no@hotmail.com.
Her er listen over de som har vunnet

Charlotte Vågheim Våge

henriette andersen

anne myklebust

julie celine steen halhjem

Charlotte Rye

Victoria Cushing

Evelyn daiana cabrero

Nadia Nilsen

Stian paulsen

Karoline nilssen

Send meg adressen deres på mail, get tanned:)...ah yeah!


VINN EXTENSIONS - VERDI KR 1.800 (EXTENSIONS KONKURRANSE NUMMER 3)

 • 15.02.2013 - 11:44

Heisann mine skjønne lesere, da setter jeg igang min tredje extensions konkurranse her på bloggen, denne gangen er det også for hårgrossisten.no. Det du trenger for at du kan vinne dette fine extensionet er at du liker min fanpage på facebook HER og så må dere like hårgrossisten sin fanpage HER så må dere like og dele dette innlegget på din facebook vegg. Skriv også inn ditt fulle navn i kommentarteltet på dette blogg innlegget. Jeg kommer til å trekke en vinner fredag 22 februar, altså om en uke. Vinneren vil bli publisert som vanlig, i et nytt innlegg. 

Extensionet du kan vinne denne gangen er EasiVolume 45 cm, 100 % remyhair, valgfri farge til en verdi av kr 1.800.


 

Under kan du se video om hvordan du fester på dette håret

Lykke til alle sammen, og ha en kjempe fin dag må dere også ha. Vi blogges sweeties:)

VINNEREN AV DEN HEMMELIGE VALENTINES DAGEN

 • 14.02.2013 - 21:23

God kveld igjen alle kjære lesere, jeg har nå valgt ut en som får den hemmelige valentines gaven, denne gangen har jeg brukt random.org til å velge vinneren som får denne gaven. Tallet jeg fikk var nummer 9, og kommentar nummer 9 på denne konkurransen var skrevet av elise knudsen. Du kan nå vente deg en pakke i posten, men det jeg trenger av deg er din adresse, som du kan sende til meg på renekleveland.blogg.no@hotmail.com . Takk til alle som har deltatt, og dere må ikke glemme de andre konkurransene jeg har gående på bloggen i skrivende øyeblikk. Og det vil også komme ny extensions konkurranse en av dagene. 

Nå skal jeg forsvinne litt vekk fra bloggen, har nemlig fått besøk og det blir byen seinere, så blir nødt og drikke litt. Kos dere alle sammen, happy valentine!..
VINN PROTEINPULVER - LØRDAG 16 FEBRUAR

 • 14.02.2013 - 14:29

Ja det er jo valentins dagen i dag, og jeg har egentlig ingen verdens planer for øyeblikket, skjer vel ikke så stort sett mye vil jeg tro. Men det jeg kan gjøre er og gi en av mine fine lesere et kilo med proteinpulver, denne gangen varer ikke konkurransen i en uke, dette spannet gies vekk nå på lørdag, det eneste du trenger og gjøre, like min facebook fanpage HER  og skrive inn ditt fulle navn i kommentarfeltet, jeg velger ut en vinner nå på lørdag, og det vil bli levert samme dag om du er i nærheten av bergen sentrum, ellers vil det komme i posten. Lett som bare det, lik og del, thats it.Ikke glem alle de andre konkurransene som er på bloggen akkurat nå, bare trykk på konkurranser som står over dette innlegget (taggen), vi blogges

VINN EN PAKKE FRA PROTEINFABRIKKEN

 • 13.02.2013 - 16:29

Jeg har nå kommet fra posten og har hentet en pakke, jeg har fått mangen varer i dag, og jeg tenker at siden så mangen likte den forrige konkurransen jeg hadde fra proteinfabrikken, så kjører jeg igang igjen. Denne gangen vil en vinner få en fin pakke fra proteinfabrikken, pakken inneholder proteiner og en liten overraskelse. Det eneste du trenger og gjøre er å like min fanpage på facebook HER så liker du også proteinfabrikken sin fanpage HER du må også like og dele dette innlegget på din facebook vegg, skriv inn ditt fulle navn i kommentarfeltet også, blir du den neste jeg kommer og leverer en pakke på døren til fra proteinfabrikken? Jeg trekker en heldig vinner torsdag den 21 februar. Lykke til alle sammen, måtte dere alle sammen ha en fin dag videre, vi blogges!.. Can you do better?

VINN SOLFILM TIL HELE BILEN DIN - VERDI KR 6.000 (SOLFILMTEAMET.NO)

 • 12.02.2013 - 21:25

Heisann og god kveld mine lesere, har du bil? eller kjenner du kanskje noen som har bil og som fortjener å vinne en fin og dyr premie?. Solfilmteamet.no og renekleveland.blogg.no gir nå en av mine lesere muligheten til å få bilen sin sotet. Premien har en verdi på cirka kr 6.000. Det du må gjøre for å være med i konkurransen er å like min fanpage på facebook HER og så må du like solfilmteamet sin fanpage HER du må også dele dette på din facebook vegg, så skriver du inn ditt fulle navn i kommentar feltet under. Du bør være fra bergens området. Om du ikke vet hva solfilm er, så er det slik at alle vinduer blir slik du ser på bilen under. (hele jobben gjør solfilmteamet, seffølgelig)

Jeg trekker ut en vinner på mandag 18 februar. Så om du kjenner noen som har bil eller du har bil selv, pimp it up. På mandag når vinneren er trukket har du solfilm på din bil kort tid etterpå. Lykke til

VINNEREN AV EXTENSIONS FRA TRENDHAIR.NO

 • 12.02.2013 - 00:30

Heisann og god kveld alle lesere, jeg har nå gått igjennom alle kommentarer og sett alle har gjort det som står i reglene, dele, like og skrive inn fult navn på innlegget. Jeg skulle som sagt ønsket jeg kunne latt alle fått hver sitt extensions, men det går desverre ikke. Selvom du ikke er en vinner denne gangen, fortvil ikke, jeg har jo flere konkurranser dere kan melde dere på, inkludert solkort fra brun og blid, der er det 10 vinnere, sminke konkurranser og mer.

Det var veldig vanskelig å velge ut en vinner når det er så mangen påmeldte, jeg vil ikke skuffe noen men har desverre bare et extensions å gi i dag. 

Jeg vil takke alle som har vært med i konkurransen og så vil jeg gratulere vinneren med nytt extensions. Det du må gjøre nå er å sende meg fargekoden på det håret du ønsker, send også din adresse så vil det bli levert til deg.  Trykk på bildet under så vil du komme til det håret du har vunnet, velg som sagt din fargekode.Du får 2X100 gram, altså 200 gram clip on. Vinneren er Julie Vågenes.

Jeg har flere extensions konkurranser som kommer seinere i uken, og det er bare til å følge med, alle får ha en fin kveld videre. 

VINN SOLKORT FRA BRUN & BLID

 • 11.02.2013 - 13:52

Heisann alle sammen, jeg har nå fått nye solkort fra brun & blid og vil dele ut 10 nye solkort til dere lesere. Det du trenger å gjøre er å like min facebook fanpage HER og så må dere like brun & blid sin facebook fanpage HER du må også legge inn ditt fulle navn i kommentarfeltet på dette blogginnlegget og dele dette på din facebook.  10 vinnere vil bli trukket ut fredag den 15 februar. Lykke til alle sammen
VINNEREN AV EXTENSIONS TIL EN VERDI AV KR 2.398

 • 10.02.2013 - 19:53

Heisann og god kveld alle sammen, jeg har nå gått igjennom alle som har meldt seg på konkurransen, og hvem som er den heldige vinneren. Jeg vil først bare få takke alle som meldte seg på denne konkurransen, om du ikke er vinneren så fortvil ikke, jeg har flere extensions å dele ut, også mangen andre konkurranser som fremdeles er på bloggen nå. 

Jeg skulle ønske alle som meldte seg på fikk extensions, men når 300 melder seg på og extensions koster 2.000 kr så blir jo det 600.000 kr, det skulle tatt seg ut sant?, hehe. Så igjen, er bare til å melde seg på konkurransene jeg har, en dag blir det din tur.

Vinneren jeg har valgt ut er : Susanne gjørøy

 

Du kan nå trykke på bildet for å komme til nettsiden av det håret du kan velge, velg din farge og koden på håret. Send koden og din adresse til renekleveland.blogg.no@hotmail.com så vil du få håret ditt levert på døren.. Du får som sagt 2 pakker, 200gram, dette er 50cm langt. . Til dere andre som ikke vant, dere kan fremdeles melde dere på den andre extensions konkurransen som er på hele 61cm, vinneren blir trukket ut i morgen, meld deg på HER

 

VINN STOR SMINKE PAKKE (VERDI KR 2000) SMINKE KONKURRANSE NUMMER 2

 • 08.02.2013 - 21:23

Ja så setter jeg i gang den andre sminke konkurransen då, denne gangen er verdien på kr 2000. Pakken inneholder alt fra sminkefjerner, neglelakk, pudder, eyeliners og mye mye mer en jente trenger. Jeg beklager at dere gutter ikke får noen konkurranser i det siste, men sånn er det bare. Etter helgen har jeg konkurranser til alle, til både gutt og jente. Men nok om dette. 

Det dere må gjøre er å like min facebook fanpage HER dere må også skrive inn fult navn i kommentar feltet, og så må dere dele dette innlegget på facebook veggen deres. Det blir trukket en vinner den lørdag 16 februar, vinneren vil bli som alle andre konkurranser skrevet ned i et nytt innlegg og kontaktet på facebook. ikke glem extensions konkurransene som jeg har på bloggen, på søndag deles det første ut. og på mandag det andre. Good luck

Lykke til alle sammen, og god kveld sier nå bare jeg!...

Dette bildet har ingenting med produktene å gjøre, jeg bare likte ordtaket på bildet. vi blogges.

VINNERENE AV GAVEKORT FRA MUDY.NO ( NUMMER 3 & 4 )

 • 08.02.2013 - 19:04

God kveld alle sammen, nå har jeg trukket ut to stykker som får hver sitt gavekort fra mudy.no, moteklær på nett for kvinner. Om dere ikke vant denne gangen så ikke fortvil, jeg har så mangen konkurranser på gang og det vil aldri være tomt for konkurranser. Tro meg, du vil nok vinne til slutt du også. Ihverfall, dere to som nå har vunnet, dere vil få en kode av meg, sendt til deres innboks på facebook. Denne koden er en rabattkode på kr 300, denne koden skriver dere inn etter dere har handlet de tingene dere vil ha, kjøper dere noe til 300 kr, skriv inn koden og summer vil bli 0.

Gratulerer til dere

Victoria Clementsen Roberts & Julie Grindbakken

Trykk på bildet over for å komme til nettsiden, ha en fin kveld videre alle sammen, det kommer en konkurranse til hvert øyeblikk siden denne er nå over. 

VINN STOR SMINKE PAKKE (VERDI KR 3000)

 • 07.02.2013 - 17:11

Ja dette blir den siste konkurransen denne uken, dette er konkurranse nummer fem på bloggen, denne uken. En heldig vinner vil få en stor sminkepakke til en verdi av kr 3000. Det eneste du trenger å gjøre er å like min fanpage på facebook HER og så må du skrive inn ditt fulle navn i kommentar feltet under, og dele dette innlegget på facebook (kopier nettadressen) lik & del.

Vinneren vil bli trukket ut torsdag 14 februar, så lykke til alle sammen. Denne sminke pakken inneholder alt en jente trenger, pudder, sminkekoster, eyeliners og mye mye mer. Vinneren vil bli publisert på bloggen. Ikke glem at du vinne 2 extensions på bloggen, gavekort + piercinger. Vi blogges
VINN STOR PIERCING PAKKE + PLAYBOY NAVLE PIERCING

 • 06.02.2013 - 16:04

Jeg gjør alt for at dere skal være fornøyde, for fjerde gang denne uken kjører jeg igang en konkurranse. Denne gangen kan du vinne en stor piercing pakke. Pakken består av 10 navle piercinger, 10 tunge piercinger + en kjempefin playboy navle piercing ( om du skulle vinne og ikke har piercing i navelen, kan navne piercingene byttes ut med tunge eller øyenbryn ) 20 piercinger + 1 playboy piercing består denne pakken av.

Om du ikke vil ha playboy piercingen kan den byttes inn mot 10 tunge ( slik at du får 30 stykker ) Det du må gjøre for å vinne er å like min fanpage på facebook  HER og så må du kopiere nettadressen til dette innlegget og legge det på din facebook vegg. Du må også skrive inn fult navn i kommentar feltet på dette blogginnlegget. Lik & del!..

Vinneren vil bli trukket ut på fredag 15 februar, husk også å melde deg på begge mine extensions konkurranser HER & HER - har også 2 gavekort koder igjen som deles ut på fredag fra mudy.no (moteklær på nett ) HER

Lykke til

VINN EXTENSIONS FRA TRENDHAIR -- VERDI KR 2.798 ( KONKURRANSE NUMMER 2 )

 • 05.02.2013 - 18:06

Da setter jeg igang extensions konkurranse nummer 2. Denne gangen kan du vinne 200gram ekte remy hair ( 61cm langt ) fra trendhair.no (valgfri farge) du får 2x100G til en verdi av kr 2.798

For at du skal kunne vinne dette produktet må du like min fanpage på facebook HER dere må også like trendhair sin fanpage på facebook HER , Du må også kopiere nettadressen til dette innlegget og ligge det på din facebook vegg. Lik og del. Du må også skrive inn ditt fulle navn i kommentar feltet på dette blogginnlegget. Vinneren vil bli trukket ut på mandag 11 februar. Dere som har deltatt i den første extensions konkurransen kan også melde dere på her, dobbel sjanse. 

Her er fargekart over fargene der kan velge (CLIP-ON 61cm med 7 deler og 21 klemmer. 200g) 

Hvordan sette på extensions fra trendhair ser du i video under

 

Den andre extensions konkurransen finner dere HER så lykke til alle sammen, hva er vel egentlig bedre med 2 extensions konkurranser på samme blogg?

VINNERENE AV GAVEKORT FRA MUDY.NO

 • 04.02.2013 - 18:58

Har nå valgt ut 2 av 4 vinnere som får hver sitt gavekort på kr 300 av mudy.no, 2 vinnere til vil bli trykket ut på fredag 8 februar. Dere som fremdeles vil vinne de to neste gavekortene kan gjøre det HER

Dere som har vunnet vil få en bonuskode av meg som dere bruker når dere handler på nettbutikken. Når dere kommer til kassen legger dere inn bonuskoden dere har fått av meg. Varer vil bli sendt direkte til dere. De to første vinnerene er :

Ingvild Torgersen & Rebekka Pettersen . Gratulerer til dere begge. Kodene vil bli sendt til dere på mail, send meg deres mail adresse til meg på renekleveland.blogg.no@hotmail.com. Ha en fin kveld alle sammen.
VINN EXTENSIONS - VERDI KR 2.399

 • 04.02.2013 - 15:16

Heisann alle sammen, nå vil jeg dele ut extensions til en av mine lesere. Extensionet har en verdi på kr 2.399 kr. Det du trenger å gjøre er å like min facebook fanpage HER + at du liker denne fanpage HER 

Du må også dele dette innlegget på din facebook vegg + at du legger inn ditt fulle navn i kommentar feltet under. Vinneren vil bli trukket ut søndag 10 februar. 

Alle fire punkter må være gjort før du er med i konkurransen. Jeg vil se om dette er delt og at du har likt begge fanpagene.

Clip-in extension kit i åtte deler. Gir håret en naturlig lengde og volum i løpet av minutter.

EasiXtend Elite 50 cm .Er produsert med 100% Remi natur-hår av beste kvalitet. Du kan bruke slette tang, krølle og / eller farge håret (ikke bleking). Rimelig og lett :Lett å feste uten å forårsake skade på ditt eget hår. I motsetning til permanent extensions, kan easiXtend fjernes og lagres på bare minutter .Bruk easiXtend å få mer lengde og volum. Med easiXtend eksklusive fargeblandinger finnes det farger som passer til alle hårtyper.Pakken Inneholder: 1 stk-23cm remse| 1 stk- 18cm remse| 2 stk -15 cm remse| 4 stk-4 cm remse. 

Noen av fargene dere kan velge Hvordan sette på hår Extensions ser du under, lykke til alle sammen.
 

VINN 4 GAVEKORT FRA MUDY.NO - MOTEKLÆR PÅ NETT

 • 03.02.2013 - 14:09

Heisann alle lesere, i dag vil jeg presentere dere for mudy.no som har nyåpning av designet på nettsiden. Nettsiden selger alt innen moteklær for jenter og har alt en jente kan tenke seg. Så om du trenger tunikaer, kjoler, jakker eller bikinier har denne nettbutikken alt du trenger. Vi vil gi vekk gavekort til dere som leser denne bloggen. Hvert gavekort er på 300 kr, og med dette kan du faktisk få 3 kjoler på mudy.no.

Det dere må gjøre er å like min fanpage på facebook HER dere må også like mudy.no sin fanpage på facebook HER så melder du deg på ved å skrive inn ditt fulle navn på dette blogginnlegget. Du trenger ikke men du kan gjerne like å dele dette innlegget. Til dere som allerede har meldt dere på i det andre innlegget, dere er påmeldt men kan gjerne gjøre det igjen på dette innlegget. Lykke til alle sammen. Jeg har allerede gitt to lesere hver sin gavekode, to lesere til får på fredag. Dere får gavekode, bestiller det dere vil ha og får da pakken rett hjem i deres postkasse.

Trykk på bildet for å komme til nettsiden

Nå skal jeg snart spise god middag, har også klippet meg i dag, bilde kommer seinere, inkludert helgens oppdatering. Vi blogges
ROLIG FREDAG OG VARER FRA PROTEINFABRIKKEN ER KOMMET

 • 01.02.2013 - 20:08

Akkurat nå har jeg fått hentet produktene som amalie og sebastian vant i proteinfabrikken sin konkurranse, så då kan dere egentlig bare glede dere. Tror nok det blir en stille og rolig kveld med mindre det skjer noe?, men i morgen blir det ihvertfall ut på byen, så då blir det liv.  Ellers har det ikke skjedd så mye mer i dag, hodepinen er vekke så nå blir det god mat og drikke. Dere får ihvertfall ha en fin kveld videre så snakkes vi nok.
 

JEG DELER UT 4 GAVEKORT PÅ 300 KR - VINN

 • 30.01.2013 - 23:42

Til helgen åpner det en ny nettside (eller den er under konstruksjon) og jeg vil dele ut 4 gavekort på kr 300. Gavekortene kan dere bruke på denne nye nettbutikken, så om du liker motehus eller lignende meld deg på.

Jeg kan desverre ikke avsløre for mye, men gavekortene kan dere bruke på denne nettbutikken. Alt du trenger å gjøre er å melde deg på. Du må like min facebook fanpage HER Så skriver du inn ditt fulle navn i kommentar feltet under. Jeg vil velge ut 4 vinnere som får hvert sitt gavekort mandag 5 februar. Nettbutikken åpnes til helgen. Alt innen mote til jenter, så er vel egentlig jenter som kan delta. 

Lykke til alle sammen

 

VINNERNE AV PROTEINFABRIKKEN KONKURRANSEN

 • 29.01.2013 - 23:25

Jeg har nå valgt ut 2 vinnere som får 1000 kroner hver i produkter fra proteinfabrikken.no, produktene blir levert til meg fra proteinfabrikken og kjørt hjem til døren deres. Produktene dere har valgt vil ta 3-5 dager til de ankommer dere. Hvorfor jeg har valgt ut disse to personene er pga de virker veldig motivert når det kommer til trening. 

Jeg vet det er mangen av dere som har meldt dere på denne konkurransen, men jeg kan ikke noe for det at ikke du ble en vinner, sorry. Jeg har 2.000 kroner å gi vekk og vinnerne er 

Om du ikke vant noe denne gangen så kan jeg si takk for at du deltok, mangen flere konkurranser kommer snart, så om du liker moteklær, energidrikker, trening og kosthold, elektronikk? stay tuned.

2 VINNERE FÅR 1000 KR HVER I VARER FRA PROTEINFABRIKKEN.NO

 • 24.01.2013 - 14:56

Heisann alle sammen

Er du den som liker å trene og holde seg i form? Da er proteinfabrikken noe for deg. Proteinfabrikken har de beste produktene innen trening og kosthold og du finner alt du trenger til treningen din hos nettopp de.

Om du skulle trenge energi eller protein pulver, treningsklær, vitaminer? alt selges hos proteinfabrikken.no. 

Litt fakta 

Proteinfabrikken er en norsk produsent av kosttilskudd, som ble startet 4. september 2003 av Bjørn Kenneth Hansen i Sandefjord. I starten holdt bedriften til i et lite lokale, men etter kort tid flyttet de inn i nye lokaler i Moveien 113 i Sandefjord. Proteinfabrikken ble kåret til årets gasellebedrift i Vestfold 2006.[1] Høsten 2008 flyttet Proteinfabrikken til Borgeskogen. Proteinfabrikken produserer i 2011 omlag 800 tonn næringskonsentrater, som proteineraminosyrer og kreatin.

Jeg skal som som sagt dele ut for 2000 kroner til mine lesere. Jeg velger ut 2 vinnere som hver får 1000 kr hver i produkter hos proteinfabrikken.  

Vinnerene trekker jeg ut  neste onsdag og varene kan du få hjem i posten eller få kjørt hjem på døren gratis, så snill er jeg!.

Det dere må gjøre for å vinne er å like min fanpage på facebook HER dele innlegget på din facebook vegg og så stikker du innom proteinfabrikken.no HER og velger deg produkter til en verdi av 1000kr.

Skriv inn navnet på produktene dere vil ha, verdi opptil kr 1000. å legge inn direkte linker funker ikke og blir stoppet av spamfilteret til blogg.no

Skriv også inn ditt fulle navn

Lykke til fra meg og proteinfabrikken.no
VINNERNE AV SUPERTAN!!!

 • 23.01.2013 - 23:29

 

Supertan blir sendt ut iløpet av helgen, så gratulerer til dere 3.... Get tanned!!.

Madeleine Schmidt +

Benedikte Søviknes Gideonsen &

Margrete ågotnes

Til helgen kommer det flere konkurranser, en til gutter, en til jenter og en som begge kan delta i. 

VINN 2 IPHONE DEKSLER ( KONKURRANSE)

 • 22.01.2013 - 20:36

God kveld mine kjære lesere, nå har jeg nettopp kommet hjem, har vært ute og tatt solarium for andre gang.

Men over til saken, jeg har endå en konkurranse på gang, denne gangen kan du velge deg 2 iphone deksler til din iphone fra nettsiden iphonedeksler.no

Det du trenger å gjøre er å like min fanpage på facebook HER og så må du skrive inn navnet ditt i kommentar feltet, du må også legge ved to linker til dekslene du ønsker å vinne.

Så trykk på bildet under og pimp opp din iphone, om du liker j.bieber eller playboy er opp til deg, du kan velge mellom 1325 deksler.

Jeg trekker ut en vinner på søndag, vinneren vil ble skrevet ned i et nytt innlegg,  lykke til alle sammen. Om dere ikke klarer å legge inn linken i kommentar feltet bruker du CTRL + V 
VINNERNE AV SOLKORT FRA BRUN & BLID

 • 17.01.2013 - 23:31

Då har jeg trekt alle vinnerne som får solkort i posten.

Her er listen, tusen takk til alle som var med. Har mangen flere konkurranser på vei, hvor dere kan vinne alt fra klær og sminke, gavekort og mye mer.!!

Susanne Vik

Birand A.Hashem

Anne M Fyllingslid

Amanda Foss Ottesen

Victoria Cushing

Maylinn Skulstad

Amalie Litlekalsøy Aase

Amalie Utvær

Kristine Mæle

Annbjørg Omre

Charlotte Angelion Kolnes

Marita nygård

Sandra Kolden

Marikken Muri

Benedikte Søviknes Gideonsen

Silje Oppedal Ellingsen

Lotte Lise Helgesen

Susanne Marie Imsland

Jenny Marie Nesse

Susanne Gjørøy

Christine Heggernes

Ingvild Torgersen

Silje Aurora Gudbrandsgard

Andrine Litlekalsøy Aase

Emilie Aurora Olsen

Gratulerer til alle sammen, solkortet vil bli sendt ut iløpet av helgen, senest mandag. Dere må alle sammen sende meg kontakt info, jeg må ha adressen deres, kan sendes på min mail : renekleveland.blogg.no@hotmail.com . Stay tuned for flere konkurranser over helgen, og ikke glem Supertan konkurransen HER


UKENS BLOGG - FLERE LESERE?

 • 12.01.2013 - 03:15

Lyst på flere lesere? 

Det eneste du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar i kommentar feltet så velger jeg ut den bloggen jeg liker best,

Jeg ligger på topplisten i norge og har 3500 - 6000 unike lesere hver eneste dag.

Jeg trekker en på onsdag, og vinneren vil da få sin blogg link under headeren min, altså der som jeg har menyen. Da fjerner jeg Twitter linken som står der og ligger inn ditt bloggnavn, det vil da være der i en uke.

Hvorfor vil jeg gjøre dette? fordi det er utrolig mangen som spør om jeg kan hjelpe de med flere lesere,,så då ville jeg være litt grei å hjelpe til. 

Jeg har mangen konkuranser som kommer, så stay tuneeeed.. (takk til alle som har sponset med alt mulig forskjellig)

Lykke til.
renekleveland

Norges beste blogger. Solbrun og perfekt kropp. Blogger ikke akkurat om knekkebrød og klær jeg har fått i posten som alle de andre hundre tusen bloggerne gjør. 80.000.000 visninger på nett. Love blogging! Følg meg for spenning i hverdag. Legg meg til som venn på Facebook, du vil ikke angre. Ellers, tusen takk for at du er innom bloggen. Bergens stolthet.

Kontakt/Sponsing

Renekleveland.blogg.no@hotmail.com

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no