hits
Facebook Youtube Snapchat Twitch Snapchat Samtaler Facebook Samtaler Videoblogger Derfor hater gutter meg Hvithai i Bergen Playaz Club 2017

Lotte (25) besøkte Tusenfryd, satt to timer i rulletrappen da den stoppet opp

 • 28.06.2018 - 23:26

Fornøyelsesparken Tusenfryd utenfor Oslo er det lenge til Bloggeren Lotte besøker igjen med det første.

- Det er lenge til neste gang jeg besøker Tusenfryd igjen, hele dagen ble ødelagt fordi rulletrappen stoppet opp før jeg faktisk fikk tatt en eneste karusell.

Det var i helgen at Lotte tok seg turen til Tusenfryd, noe Lotte hadde gledet seg lenge til. Men da rulletrappen stoppet å virke satte hun seg ned og ventet til den skulle starte igjen, noe som tok hele to timer.

- Det var flere som så rart på meg, men det så ut som de forstod at jeg var sur og forbanna. Det var bare meg i rulletrappen, det skjer alltid slike ting med meg.

Lotte forteller at hun søket om refusjon, noe hun fikk beskjed om at de ikke kunne gi. Lotte fikk beskjed om at hun kunne gått ned trappene når rulletrappen stoppet opp.

- Hvordan skal jeg vite det? Det er jo det samme med heiser, dersom en heis stopper opp kan man ikke bare gå ut av døren, da blir man jo skadet og faller ned i sjakten.

Etter to timer da Tusenfryd skulle stenge kom det en vakt som fortalte Lotte at de skulle stenge. Vakten fortalte at Lotte kunne gå ned trappetrinnene, noe hun gjorde.

Jeg har faktisk aldri gått i trappene dersom rulletrappen stopper å virke, jeg har alltid ventet til den skal starte igjen. Nå har jeg faktisk lært meg noe nytt, det er jo gøy.

Glem "kake i ansiktet" spillet, her er Jizz the game - Fyll opp med valgfri drikke og sprut

 • 10.05.2018 - 21:51

Hvis du og dine venner liker ting som er litt ut av det vanlige her i livet, så vil du elske dette nye drikkelek spillet. 

Jizz The Game er det spillet du aldri hadde trodd du ville ha brukt for, for det har du ikke, men når du sitter på vors og dere har drikkeleker, så er dette det "gøyeste" og "flaueste" spillet. 

Det er i utgangspunktet som Pie Face spillet eller kake i ansiktet spillet som du sikkert er kjent med, som også innebærer å bli sprutet i ansiktet, bare med litt pisket krem.

Reglene er enkle. Alt du trenger å gjøre er å rotere hjulet på venstre side for å finne ut hvor mange ganger du må pumpe den store, rosa "ku*en. Deretter roterer du hjulet til høyre for å finne ut hvor du må sikte når du pumper, så er du klar til å spille.

Så alt du trenger å gjøre er å pumpe og håpe at du ikke blir sprutet på. Du kan fylle den med ønsket alkohol eller hva enn du måtte ønske, det er helt opp til deg hva du måtte føle for.

Perfekt drikkelek spill for de som er litt "dirty" spør du meg. Spillet koster 215 kroner fra Firebox, mye underholdning for pengene. Video av spillet i aksjon ser du under:

Lik og del med en venn du elsker å drikke med

Lotte skulle kjøpe sandwich is på fylla, tok feil og kjøpte oppblåsbar seng istedenfor

 • 22.04.2018 - 19:53

Er det en ting du ikke gjør så er det å bestille ting på nettet når du er full. Du har sikkert gjort mye dumt på fylla du også, men det Lotte Ninja gjorde, tar kaken. Lotte fikk lyst på en is, nærmere bestemt en sandwich is. 

Butikkene var stengt for lenge siden og bensinstasjonen var alt for langt vekke. Da fikk hun en idè om å kjøpe is på internett, selv om det ville tatt flere dager. Av en eller annen grunn trodde hun at en oppblåsbar seng var en sandwich is, forståelig nok ettersom den ligner på en sandwich is. Er det mulig å være så full?

Dagen derpå innså Lotte hva hun faktisk hadde bestilt og mente at nettbutikken burde gitt henne beskjed. Lenge leve blondiner. Se omtalen hennes under

Les også: Årets sommer is - sjokolade is med søt smak av vagina HER

Les også: Nå kommer Kinder Bueno isen til Norge - la det bli sommer HER

Kunne du gjort noe sånt? Lik og Del.

Susanne fant slange i toalettet på hytten, flere hytteeiere i landet melder det samme

 • 29.03.2018 - 19:16

I går kunne TV2 skrive om hoggormen som dukket opp helt tilfeldig i en skiløype på fjellet. I dag er det meldt inn 17 tilfeller der slanger dukker opp i toalettet til hytteeiere, I hytten søker de varmen. 13 hytteeiere og 4 personer som har leid en hytte har fått besøk av både hoggorm og andre type slanger melder Norsk Skadedyrforening. 

Hoggorm og andre slanger i Norge trenger en temperatur på mellom 21 og 35 varmegrader, det er nok en av grunnene til at de dukker opp i toalettet via kloakksystemet til hytten.

De fleste har en oppfatning av hvor stor farlighet som skal tillegges hoggorm, men det er vanskelig å finne eksakte skriftlige omtaler av dette. Hvis bittet resulterer i hevelse, forsvinner den som regel av seg selv etter 8-10 dager. Likevel skal et bitt fra huggormen tas alvorlig. Moderate plager i form av hevelser i lemmer, oppkast, magesmerter og diaré er vanlig.

Skulle det dukke opp en slange i ditt toalett på hytten rådes det å ringe skadedyrkontrollen eller åpne alle dører slik at den får krype ut av seg selv, i fred og ro. 

Lisbeth Antonsen i Norsk skadedyrforening forteller at dersom man har konjakk eller brennevin i hytten kan man helle litt i toalettet hvor slangen befinner seg, dette vil gjøre slangen tam og forhåpentligvis rolig. Da kan man kaste den utenfor hytten eller legge den i skogen uten at man trenger å være redd for at den skal bite. 

Ifølge Norsk institutt for naturforskning er det rundt 35.000 slanger rundt om i norske hjem som personer har som kjæledyr. Av og til ender disse også opp i andres leiligheter via kloakken da de rømmer. Folk må nesten bare passe på, forteller Lisbeth.

LIK & DEL videre for å advare venner

Hvorfor gjør dere jenter dette? Det er både flaut og merkelig

 • 21.02.2018 - 20:11

Hvor skal jeg starte? Har du sett fine jenter som er i forhold med stygge gutter? Eller for å si det sånn, jenten er en 10er mens gutten de er sammen med er 4, maks 5? i de verste tilfellene er de 2 til 3. Vel, why? Hvorfor er skamfine jenter sammen med troll? Gutter med null utseende?

Slutt og si det er det indre som teller, for det er bullshit, jenter vil ikke ha det. Så hva er grunnen til at skamfine jenter er sammen med stygge gutter? Jo, jeg har svaret.

Grunnen til at fine jenter er sammen med gutter som ikke har hverken utseende eller stil, er fordi de ALDRI trenger å være redd for utroskap. 

Jenter vil som oftest aldri være sammen med en gutt som er på samme nivå som de fordi de er redd for at andre jenter skal se på deres "gutt", eller at han skal være utro osv.

Det kan hende de har hatt tidligere type som faktisk var på samme nivå, men så var han sikkert utro, eller fant seg en annen. Så fikk du nok og ville ikke at slikt skulle skje igjen, så du fant deg noe du vet aldri vil forlate deg, med mindre du selv får nok.

Når jenter er sammen med slike gutter har de aldri noen bekymringer, de trenger ikke være redd for at typen går på byen. De er 100% trygg, alle døgnets tider. Kjæresten deres gjør ikke en dritt slik at du kan bli såret. De vet selv at ingen andre jenter ville hatt ham også. Greit, typen din kan være grei og alt det der, men er det virkelig verdt det?

Måtte bare skrive dette fordi jeg ser daglig på Facebook at jenter er i forhold med gutter som ikke ser ut, no offence. Det er trist at jenter vil gjøre dette, men samtidig så er de jo trygg og kan ha gutten for seg selv, men da må du vite at det ikke bare jeg som snakker om det.

LIK om du er 10 i utseende, DEL om du er 0-5

Ny studie viser at BMW eiere har mindre penis enn andre bileiere

 • 09.02.2018 - 15:25

Hvilken bileiere har minst penis? Ifølge ny studie er det BMW eiere. 

65.000 stolte bileiere i Europa deltok i desember i en undersøkelse som gikk ut på hvor ofte de lyver. Bileierne skulle svare på 12 spørsmål elektronisk og 4 av spørsmålene lød som følger:

Har du løyet til kvinner om penisstørrelsen din før?

- Hvor stor er penisen din, oppgi svaret i cm

- Hvilken bil er du eier av

- Hva er bilens verdi

Av de 65.000 som deltok i undersøkelsen var det 42.000 som hadde BMW. 8.000 hadde Audi, de resterende 15.000 hadde andre merker. Over 95% av de med BMW hadde oppgitt et svar på under 10 centimeter i erigert tilstand på spørsmålet om hvor stor deres penis var.

På spørsmål om hvor ofte BMW eiere lyver til kvinner fortalte cirka 65% at de hadde løyet om bilens verdi fordi de egentlig var flau for å kjøre rundt i en BMW til under 30.000 kr med "felger" som kostet nesten like mye. 

BMW eiere er mer tilbøyelige til bevisst å lyve for å gjøre seg selv bedre. Resultatene er omtalt i Independents nettutgave, og viser at BMW eiere gjennomsnittlig lyver 1092 ganger i året eller tre ganger hver dag.

Den vanligste løgnen BMW eiere bruker er «bilen kostet veldig mye». På andreplass kommer «jeg har stor penis». 

Lurer du på hvilken bileiere som har størst? trykk HER 

Les også: Onanerer du mye? Da kan du få betalt ved å delta i ny studie HER

Les også: NYHET: Ny ereksjon snus skal hjelpe gutter som sliter HER

Les også:  Stavangermann trodde superlim var glidemiddel, satte penisen fast i kvinnen HER

Mann (42) fra Oslo sendt til sykehus da ekorn satte seg fast i mannens anus

 • 03.02.2018 - 13:09

En 42 år gammel mann fra Oslo havnet fredag ettermiddag på sykehus da et ekorn satte seg fast i mannens anus. Mannen som har enebolig bare et steinkast fra skog og mark fortalte til dagens at han i alle år har matet ekorn, men denne helgen var det et aggressivt ekorn han møtte på.

Ekorn kan gjerne se uskyldige ut, men et usedvanlig aggressiv eksemplar av gnagerrasen skadet i 2007 tre personer i Tyskland. 

Mannen forteller at han stod i morgenkåpe på terrassen da ekornet hoppet opp under morgenkåpen hans. I full panikk og med det fastbitte ekornet hengende fra mannens underliv fikk han ringt ambulansen som først ikke tok mannen seriøst. 

Etter mye skriking bestemte to ambulansearbeidere å rykke ut til mannens adresse. Da de var fremme hos mannen hadde ekornet satt seg fast i mannens anus. Mannen ble sendt til sykehus for behandling av indre blødninger.

Veterinærer skal nå undersøke om ekornet var smittet av rabies, eller om det faktisk var blitt aggressivt på grunn av manglende seksuell suksess i paringstiden.

Mannen er i fin form men ekornet døde. Lik & Del med dine venner!

18 TING DU SIER TIL BESTEVENNINEN DIN NÅR DERE ER FYLLASYK DAGEN DERPÅ

 • 03.03.2017 - 17:31


Ut med din bestevennine i helgen? da kjenner du deg igjen i dette innlegget. Enten dere treffes senere på dagen eller har overnattet hos en av dere, da går samtalen cirka slik, når dere våkner.

1:) Er du dårlig???

renekleveland

2:) Åje helvete jeg er helt død

3:) Er du like dårlig som meg? 

4:) Hva i helvete skjedde i går?

renekleveland

5:) Dere begge forteller om hva som skjedde i går 

6:) Fy faen jeg hater meg selv

7:) Jeg skal faen aldri mer drikke igjen, ALDRI ( men neste helg er denne samtalen glemt )

8:) Hvorfor i helvete gadd vi å drikke mer når vi kom hjem?

renekleveland

9:) Jeg lukter faen tequila, vodka, sprit, vin....Helvete? Hvor mye drakk jeg i går?

10:) Danset eller klinte du med han ekle fyren? gjorde jeg noe dumt?

11:) Årgh drit i det, snakker ikke om det

12:) Jeg er drit sulten.....

renekleveland

13:) Hvorfor i helvete har jeg blåmerker? Hvor kom de fra? Wtf...

14:) Jeg vil bare dø, fuck alt 

15:) Bestille noe mat???

* 4-5 timer senere, ingen av dere har spist enda * "Faen jeg er sulten, skal vi lage noe mat eller bestille?"

16:) Ja, men jeg gidder ikke reise meg fra sengen og tlf ligger der borte.....

*Kvelden kommer, 10 timer er gått, og først nå får dere i dere mat* 

renekleveland

17:) Skal vi gå ut i kveld?

18:) JA!!!!!! Jeg har noe alkohol igjen fra i går 

The Bachelor episode 4 abc bachelor season 21

Les også: 10 ting fulle jenter sier til hverandre på do HER

Les også: 19 ting som skjer hver gang jenter skal ut å drikke HER

Les også: 17 tegn på at du og kjæresten din er ment for hverandre HER

Les også: 25 ting dere kun forstår hvis dere har vært bestevenner for alltid HER

Les også: 9 ting bitchy jenter er lei av å høre HER

Les også: 23 tegn på at du og bestevenninen din er ment for hverandre HER

Les også: Derfor må du aldri sende kukbilder til en jente HER

Les også: 20 tegn på at du og bestevenninen din egentlig kunne vært søstre HER

Følg meg på Facebook ved å trykke på bildet under

39 TING DU BØR TENKE PÅ I LIVET

 • 25.05.2016 - 22:38

1. Om morgenen trenger du minst 1 time på å ordne deg før du stikker på jobb eller skole, bruker du mindre tid? da fortjener du ikke oppmerksomhet fra andre.

2. Barbering bør ikke bare være et forslag, det har med hygiene å gjøre, shave deg når du ser tiden er inne. Dette gjelder menn og kvinner!.

3. Løping, det er ikke bare dyr som burde gjøre det, prøv det du også..

4. Hasj er for tapere som som har tapt i livet.

5. Ubeskyttet sex er bare noe du kommer til å angre på, ikke der og då, men etterhvert.

6. Dating er overvurdert, bortkastet med tid.

7. Ikke date noen med mindre du føler du kommer til å forelske deg.

8. Facebook er egentlig jævlig kjedelig, tenk deg hvor mye tid du tilbringer der? sitter du på Facebook 20 minutter hver dag i et år er det 20 minutter x 7 dager = 140 minutter pr uke (2 timer og 20 min) x 52 uker = 121 timer i året. Sitter du 1 time hver dag på Facebook tilsvarer dette 365 timer pr år, 2 timer hver dag? 730 timer i året. Tid du aldri får tilbake.

9. Når du skriver under profilbildet ditt på sosiale medier at du ikke er perfekt så er ikke det nødvendig, alle andre kan se det.

10. Sex er mye bedre om du er tiltrukket av personen.

11. Bøker gjør deg dummere, Tv gjør deg smartere.

12. Reality serier som Paradise Hotel gjør deg dummere som person.

13. Måten folk ser på deg er like viktig som måten du ser på deg selv.

14. Venner er ikke noe som kommer og går, ta vare på de du har.

15. De fleste mennesker vil alltid ha noe fra deg, selvom du ikke alltid kan se det.

16. Ingenting i verden er gratis, uansett hvordan du vrir og vender på det.

17. Om du bruker mer penger på deler til bilen din enn det selve bilen din kostet er du bare latterlig, folk ler av deg..

 18. Sex på fylla er bare gøy et par ganger, etterhvert skjønner du hvor taper du er..

19. Ikke bruk penger på ting du IKKE trenger, det kommer en dag du skulle ønske du hadde de.

20. I et sunt forhold burde han elske deg MER, uten sminke, skjønnhet kommer innenfra.

21. Mer tunge er ikke alltid løsningen.

22. Aldri vær fornøyd med det sexlivet du har nå, du kan alltid utføre nye ting, du kan alltid bli bedre.

23. Ikke bruk # (hashtags) det er noe av det dummeste som er oppfunnet.

24. Om du ikke får hun til sengs etter 2 dater, passer dere ikke som kjærester, gå videre.

25. Kjærlighet koster deg ikke bare penger. Etter at forholdet tar slutt kommer det alltid en evig lang krig, noen ganger trenger du advokater.

26. Å vente med sex til dere har giftet dere er latterlig, med mindre du er en prest.

27. Dårlig sex = dårlig forhold.

28. Om du føler deg nedfor og feit er trening eneste løsning.

29. Alle vil ha det vi ikke kan få.

30. Du kan ikke kjøpe tid. Om du sier du trenger mer tid til noen er det egentlig bare deg selv du lurer.

31. Størrelse teller, tolk det som du vil.

32. Aldri si du elsker noen om du ikke mener det.

33. Vold er aldri løsningen, bruk heller kjeften din (ordene dine).

34. Sjekk helsen din regelmessig, det kan faktisk redde livet ditt.

35. Om du røyker sigaretter bør du ikke være forbanna når du får kreft.

36. Familie er det viktigste du har her i livet, etter det kommer venner.

37. Om du hater det livet du lever er det kun du selv som kan forandre det.

38. Har du lidenskap for noe er livet mer verdt å leve.

39. Uansett hva som skjer i livet, aldri gi opp..

24 TING JENTER GJØR SOM IKKE GIR NOEN MENING, SE LISTEN

 • 23.02.2016 - 21:36

Kvinner er komplisert og avansert, men vi elsker de mer enn alt annet. Men en ting jeg virkelig ikke skjønner er det du nå skal få lese under. Jeg kan garantere at flere av dere har gjort en eller flere av disse tingene, de fleste kvinner gjør det. 

Om det er oppmerksomhet eller bare for å være bitchy, det vet jeg ikke. Men her er altså en fin liste over 24 ting jeg ikke helt forstår med kvinner. But i still love you all

NUMMER 1:) 

Gjett om dette gjelder mer enn 50% av dere kvinner. Denne kaller jeg for "skjulte" pul meg meldinger. Jeg tar "skjulte" i anførselstegn fordi det er egentlig ikke noe som er skjult. Et godt eksempel på dette kan dere se på bildene som er under.

Her står en kvinne i undertøy, mens hun holder en kopp i hånden.

Meldingen som står i infoen på bildet er "I love this cup". Hvorfor ikke bare ta bilde av koppen uten at hun er med på bildet i bikini? GIRLS...

Jeg slenger med et eksempel til, i tilfelle dere ikke forstår hva jeg mener. 

White walls anyone? men kan jeg da få spørre hvorfor hun står på bildet med rumpen slik hun gjør? om hun vil ha meningen fra andre om hun skal male veggene hvit? OPPMERKSOMHET

NUMMER 2:) Når du går i bikini vil du ha oppmerksomhet fra alle, men når du går i undertøy som viser like mye hud som det en bikini gjør, da er det "IKKE SE PÅ MEG". Det skjønner jeg virkelig ikke, hva er problemet?

NUMMER 3:) Dette kjenner du deg sikkert igjen i. Det er salg, du driter langt i hva det er for noe, eller om du virkelig trenger det som er på salg. Du bare kjøper det, fordi det er på salg....GIRLS


NUMMER 4:) Kanskje ikke alle kvinner, men jeg har fått hørt det før. Om du drømmer om at typen din har vært utro i en drøm, hvorfor er det typen din du er sur på når det er du som har DRØMT det? LOL....

NUMMER 5:) Om en kvinne sier at hun er for trøtt til å ha sex så går det helt fint for mannen. Han klarer å sove en natt uten sex, han ser ikke på det som noe problem. Men når en mann sier nei til en kvinne, da tror kvinner at det er noe gale, "er jeg feit, er jeg stygg, hvorfor vil han ikke ha sex? han kan jo ikke være trøtt". Jo, menn kan være like trøtt som kvinner, faktisk.

NUMMER 6:) Denne trenger ingen forklaring. Dette er noe av det rareste jeg ser, skjønner ikke hvorfor noen som helst vil gjøre det. Det gir faen ikke mening! Du har fine øyenbryn men napper de vekk, for å tegne på helt nye? like WTF?

NUMMER 7:) Dere vet at dere kan kle på dere mer klær om dere IKKE vil at noen skal se på dere på treningssenteret sant? om du går nesten helt naken, så vil menn stirre på deg. Men ikke fortell meg at du klær deg i så lite klær for at du IKKE vil ha oppmerksomhet?


NUMMER 8:) Du vil innerst inne at typen din skal si du er fin og pen. Så du spør typen din "er jeg fin?" typen din svarer "ja,det er du kjære" du svarer med "nei, jeg er ekkel og stygg" WHY?

NUMMER 9:) Denne ser jeg egentlig hver dag på sosiale medier. Når en jente er misunnelig på en annen jente. Har hun en stor rumpe? det må være PHOTOSHOP, har hun store pupper? det må være PHOTOSHOP. Men når noe faktisk er photoshoppet, vel da tror de det er ekte. Ja, dette er et tilfelle jeg ser ofte...

NUMMER 10:) Dette har jeg aldri forstått. Baderommet kan se ut som et bombet horehus, men om en mann legger igjen et håndkle på badegulvet er det ROTETE, samme gjelder om toalettsetet står oppe...

NUMMER 11:) Dette er stygt. Ikke ta selfies om du skal holde hendene foran ansiktet, da kunne du heller latt vær. Ganske irriterendes..

NUMMER 12:) Dette er like dumt som nummer 11. Du ser et bilde på Facebook...

NUMMER 13:) Dette er vel noe alle kvinner kjenner seg igjen i, som vi menn IKKE forstår oss på. Du har 10.000 klesplagg, 200 par sko, men du har fremdeles ingenting å gå med når du skal ut på byn/date/etc. WTF girl?

Nummer 14) FACEBOOK PROFILBILDER.

Dette ser jeg ofte. Jenter som putter opp en tekst som

"Jeg vet dette er et stygt profilbilde..." i beskrivelsen

Hvorfor bruker du et stygt profilbilde av deg selv om det er "stygt"? jo, kun pga oppmerksomhet og fordi det ikke skal komme noen negative kommentarer, men derimot "dette er ikke stygt, du er driiiiiit fin vennen" osv fra dine venniner. 

Nummer 15) NÅR DU ER MED KJÆRESTEN VS ALENE

Dette gjelder ikke alle jenter. Når du er med kjæresten din går du som du vil, enten du ser ut som en uteligger eller en som ikke har hatt søvn på 12 døgn. Hvorfor? helt sikkert fordi at når man først har fått seg en kjæreste så har man "jobbet" hardt nok for å få seg en kjæreste, og da blir det litt sånn "endelig, nå kan jeg gå som en slask, nå er jeg trygg"

Men når jenter er alene og uten kjæresten? da har de tid til å sminke seg og kle seg fint for å gå på chatroulette, Snapchat og instagram. Just sayin!

Nummer 16) JENTER KAN KØDDE, IKKE GUTTER

De fleste jenter tåler en spøk, men ikke alle. Jenter kan kødde så mye de bare vil med gutten og gutten vil LE med deg (fordi vi gir en faen og tåler en spøk) men når gutten gjør noe tilbake blir det tredje verdenskrig og null sex på 2 uker, skyt meg.

Nummer 17) NÅR DIN KOMPIS LIKER ET BILDE 

Denne trenger vel egentlig ikke noen forklaring, men la gå. Om du som gutt liker bildet til en random jente (som ser bra ut) så får du en melding av en av dine venniner som skriver "ÆÆÆSJ, hvorfor liker du...bla..bla..bla" - din vennine har gjerne noen venniner som ikke ser like bra ut (som det bildet du likte av en random jente), så ser du at din vennine kommenterer "du er verdens peneste, deiligste osv" på et profilbilde til en av hennes venniner som faktisk IKKE ser bra ut. WTF

Nummer 18) JENTER OG STRØMPEBUKSER

Ikke alle gjør dette, men en del. Det er et lite hull i strømpebuksen, men det lille hullet som du nesten ikke kan se blir til 8 store og 3 små hull. Jenter bare MÅ plukke..

Nummer 19) JENTER OG BUTIKKEN

Når du ber en jente om hun kan kjøpe med seg et brett med cola, men det er for tungt å bære ut fra butikken og inn i en bil, men kommer ut med en HM pakke med som veier 3 ganger så mye som det cola-brettet. Det gir ikke mening, men for jenter gjør det., ALLTID.


 

Nummer 20) ER HUN PEN?

Ikke alle er like syk oppi hodet sitt, men det finnes de som klikker skikkelig. Denne trenger ikke så mye forklaring, kanskje du kjenner deg igjen (uten kniven, eller med) 

Nummer 21) HVA SKAL JEG GÅ MED?

Når du som jente spør hva du skal gå med, du holder opp 2 kjoler vi kan velge mellom. La oss si du har en rød og en svart kjole. Jeg sier "gå med den røde" du svarer "men den er så stygg" jeg sier "så gå med den svarte da?" du svarer "men den er ikke fin den heller" - Hvorfor spørre oss om hva du skal gå med om meningen vår ikke betyr en dritt?

Riktig svar: Jenter vil at vi skal si det samme svaret som de tenker, på første forsøk.

Nummer 22) JENTER OG HUMØRSVINGNINGER

Når jenter først blir sur for en ting så går det ut over alle andre, er du i et forhold så går det utover deg som gutt. Og når de først har blitt sur kan det ta lang tid før de faktisk blir glad igjen. Er du heldig går det fort over, er det en skikkelig heks kan du forvente humørsvingninger du ikke skjønner deg på. 

Nummer 23) JENTER OG FORHOLD

Nei, denne gjelder ikke mange jenter. Men det finnes de som faktisk er så hjernedød. 

Nummer 24) JENTER & SMINKING

Haha. Hva er det med at ALLE jenter lager dette ansiktet når de sminker seg? for all del, det gjør meg ingenting men har aldri forstått det, noen som har svaret på det? hahaha. Det ser ut som dere er redd for å sminke dere eller at det er et smerte helvete.

Om du er jente og kjenner deg igjen i noen av disse tingene, trykk LIKER & DEL

Les også: 17 tegn på at du og kjæresten din er ment for hverandre HER

Les også: 25 ting dere kun forstår hvis dere har vært bestevenner for alltid HER

Les også: 9 ting bitchy jenter er lei av å høre HER

Les også: 23 tegn på at du og bestevenninen din er ment for hverandre HER

Les også: Derfor må du aldri sende kukbilder til en jente HER

Les også: 20 tegn på at du og bestevenninen din egentlig kunne vært søstre HER

Følg meg på Facebook HER eller trykk på bildet under

LOTTE (24) BLIR FILMET I SKJUL PÅ KJØPESENTERET, ER DETTE NORGES DUMMESTE JENTE? (SE VIDEOEN)

 • 12.02.2016 - 20:25

Dere husker sikkert da Lotte (24) fra Narvik ble sittende fast i over 2 timer fordi rulletrappen stoppet å virke? Jupp. Du kan lese hele innlegget HER om du ikke allerede har gjort det fra før av. Nå er det kommet ut en video der noen har filmet henne, klippet har jeg fått tak i, jeg har så klart redigert det og lagt til musikk osv.

Videoen er fersk. Dette skjedde i går ettermiddag, like etter fikk jeg tilsendt videoen. 


Lotte er BLOND og DUM. Lotte forstår seg ikke helt på hvordan rulletrapper fungerer, hun får alltid mange rare blikk, og det er ingen rar grunn til det. Selv sier Lotte at hun ikke helt forstår hvordan rulletrapper egentlig fungerer, men de fleste av oss forstår jo ikke hvordan hjernen hennes fungerer, så det er jo greit.

Les hennes side av saken HER HER HER

Følg meg på Facebook, trykk HER eller på bildet under

Lik & Del med noen som er like blond

10 FUNNY KOMMENTARER FRA KOMMENTARFELTET PÅ FACEBOOK

 • 08.12.2015 - 20:19

Av og til når jeg poster ting på facebook dukker det opp noen som skriver en funny kommentar. Noen ganger dukker det kanskje opp en idiot som tror han eller hun er noe. Her er ihvertfall noen fine kommentarer fra kommentarfeltet mitt på facebook.

1) Når jeg skiftet headerbilde på facebook og noen spør hva som kommer snart, siden det står "coming soon" på bildet mitt. Spør man ironisk så får du skitne svar, just sayin! LINK HER

2) Når jeg brente en veske til 8.000 når denne veske-debatten tok av i media. Noen mente jeg kunne spandert 50 kr på en flaske tennveske, well done. LINK HER

FLØRTING GONE WRONG

3) Når jeg lå ut et bilde som var creepy og tidligere Paradise Hotel deltaker Mads Larsen benyttet sjansen til å flørte, noe som ikke gikk helt som han sikkert hadde forventet. LINK HER

4) Når jeg postet en videoblogg om Rannveig Heitmann som hadde spilt inn en "sexy" reklamefilm for et mobilselskap og flere av mine følgere prøvde å ringe nummeret. LINK HER

5) Når bloggeren Lotte Ninja spurte meg om jeg så på henne som dum, etter at jeg sa hun måtte føne håret i dusjen, noe som gjorde at hun endte på sykehus (kommentaren hennes er slettet) LINK HER

6) Når jeg ga bloggeren Lotte Ninja et tips om at hun måtte bruke melis i håret for å forlenge det, men så poster jeg et innlegg der jeg skriver om 25 ting man ikke sier til en jente, men noen i kommentarfeltet kommer med denne kommentaren.

7) Når du ikke helt ser det er samme jente på bildene

8) Dette kommentarfeltet. LINK HER

9) Når jeg skrev "Tagg en vennine dette kunne vært" (bildet under) og en jente kommer med en rar kommentar og tagger moren? LINK HER10) Når jeg så en fin Quote på twitter og sendte en "Hei skjønningen" melding til en random jente på facebook. Yeah right, som om det fungerer. LINK HER

 

Følg meg på facebook, så blir dagen litt bedre. Trykk HERDETTE MÅ GUTTER SLUTTE MED, DU VIRKER BARE JÆVLIG DESPERAT

 • 15.09.2015 - 22:02

Hahahaha.. Jeg synes slike ting som dette er funny, mens noen av dere som leser dette kan føle det er "synd" at slike gutter ikke får svar tilbake. Hvorfor kan ikke gutter forstå at dersom du ikke får noe særlig med svar tilbake fra en jente, så bare stopper du. Hun er IKKE interessert i å snakke med deg. 

Denne loggen fikk jeg tilsendt på Facebook av en som heter Maren. Bare pga en jente svarer deg en eller to ganger så er hun ikke interessert. Kjenner du deg igjen? 

Når du ikke får mer enn 2-3 svar på 7 måneder burde du gi opp.Trykk liker om du er enig at slike gutter er CREEPY

Følg / legg meg til som venn på Facebook, trykk her 

DERFOR TAR JENTER SLIKE SELFIES

 • 02.09.2015 - 17:13

Jeg ser det overalt, nesten ALLE jenter har tatt et slikt bilde. Jeg har alltid lurt på det, hvorfor tar jenter selfies med en finger opp mot nesen? eller fingeren under nesen? 

Det gir ingen mening, så hvorfor gjør de det? jeg har svaret. 

Grunnen til hvorfor jenter tar slike selfies er fordi de nettopp har fingret seg selv og må lukte på fingeren hvordan det lukter i underlivet, kanskje de skal til kjæresten sin eller på date. Om de lukter forferdelig, så må de gjerne ta seg en dusj først, om det ikke lukter så forferdelig tar de heller en selfie og poster det (jenter er komplisert) 

Det er ingen annen grunn til hvorfor jenter tar slike bilder, så nå vet du svaret på hvorfor jenter poster slike bilder av seg selv. Har jeg rett? eller mener du det er en annen grunn?

Trykk liker om du har tatt en slik selfie, eller sett noen gjøre det. 

Les også: 24 ting jeg ikke forstår med jenter 

Les også: 9 ting alle bitchy jenter er lei av å høre 

Les også: 23 tegn på at du og din bestevennine er ment for hverandre 

 Legg meg til som venn / følg meg på Facebook, klikk HER

20 TING KVINNER SIER, OG HVA DET EGENTLIG BETYR, LES, MENN!

 • 27.07.2015 - 18:31

Sony Pictures Studios

Kvinner er komplisert, det vet vi alle.

Men istedenfor at du krangler og havner i mer problemer enn det du kanskje gjerne har (om forholdet deres holder på å ryke) så burde du vite dette. 

1) FINT

Betyr: Det motsatte av fint. Diskusjonen er ferdig, thats it.

2) Gjør hva du vil

Betyr: Dette er bare en test. Du kan gjøre som du vil, men du kommer bare til å angre uansett. Ikke gjør hva du vil, selv om hun sier du kan gjøre det, IKKE.

3) Jeg trenger litt alenetid

Betyr: Kom deg til helvete vekk fra meg, vi er ferdig. Vil ikke være sammen med deg mer. 

4) Jeg er snart ferdig

Betyr: Gjør hva du vil i en time

5) Vi må snakke sammen

Betyr: Damen din må snakke, du må holde kjeft

6) Vi snakker om det seinere

Betyr: Du får et helvete senere, stresser ikke med det nå

7) Jeg vil ikke ødelegge vennskapet vårt

Betyr: Du får aldri se henne naken så lenge du lever

8) Kjempefin gave

Betyr: Noe av det styggeste hun har sett. Kommer til å bytte gaven

9) Ingenting

Betyr: Om du spør en kvinne om hva som er gale og hun sier "ingenting" så er alt i hele verden galt. Du kan ikke fikse det med mindre du har jævlig mye penger. 

10) Javell...

Betyr: Hun gir seg, kun fordi hun ikke gidder å diskutere med deg. Du "vant" men aldri snakk om det igjen, uansett.

11) Jeg tilgir deg

Betyr: Hun har tilgitt deg. Men ikke vær glad, for hun kommer til å bruke det du har gjort galt, mot deg, resten av livet så lenge du lever.

12) Ser jeg feit ut?

Betyr: Om du sier ja vil du angre resten av ditt liv. Bare svar "du er perfekt"

13) Jeg er ikke sulten

Betyr: Kjøp dobbelt av det du selv klarer å spise. Når du får maten din kommer hun til å plukke i maten din uansett. Du kan desverre ikke si noe på det, så bestill DOBBELT.

14) Jeg er trøtt

Betyr: Ikke prøv å stikk pikken i meg i natt....Jeg er ikke i humør..

15) Hva sa du??

Betyr: Bare løp, ta med deg noen klær

16) Synes du hun er pen?

Betyr: Si: Nei, du er penere

17) Kanskje

Betyr: NEI

18) Vi får se

Betyr: NEI

19) Ja

Betyr: NEI

20) Nei

Betyr: JA

Legg meg som venn på Facebook, trykk HER

Snapchat: renelyrical

24 TING MENN IKKE FORSTÅR MED KVINNER, SJEKK DENNE LISTEN

 • 08.07.2015 - 16:58

Kvinner er komplisert og avansert, men vi elsker de mer enn alt annet. Men en ting jeg virkelig ikke skjønner er det du nå skal få lese under. Jeg kan garantere at flere av dere har gjort en eller flere av disse tingene, de fleste kvinner gjør det. 

Om det er oppmerksomhet eller bare for å være bitchy, det vet jeg ikke. Men her er altså en fin liste over 24 ting jeg ikke helt forstår med kvinner. But i still love you all

NUMMER 1:) Når du går i bikini vil du ha oppmerksomhet fra alle, men når du går i undertøy som viser like mye hud som det en bikini gjør, da er det "IKKE SE PÅ MEG". Det skjønner jeg virkelig ikke, hva er problemet?

NUMMER 2:) Dette kjenner du deg sikkert igjen i. Det er salg, du driter langt i hva det er for noe, eller om du virkelig trenger det som er på salg. Du bare kjøper det, fordi det er på salg....GIRLS


NUMMER 3:) Kanskje ikke alle kvinner, men jeg har fått hørt det før. Om du drømmer om at typen din har vært utro i en drøm, hvorfor er det typen din du er sur på når det er du som har DRØMT det? LOL....

NUMMER 4:) Gjett om dette gjelder mer enn 50% av dere kvinner. Denne kaller jeg for "skjulte" pul meg meldinger. Jeg tar "skjulte" i anførselstegn fordi det er egentlig ikke noe som er skjult. Et godt eksempel på dette kan dere se på bildene som er under.

Det første er med skriften - White walls anyone? men kan jeg da få spørre hvorfor hun står på bildet med rumpen slik hun gjør? om hun vil ha meningen fra andre om hun skal male veggene hvit? OPPMERKSOMHET

Jeg slenger med et eksempel til, i tilfelle dere ikke forstår hva jeg mener. 

Her står samme kvinne i undertøy, mens hun holder en kopp i hånden.

Meldingen som står i infoen på bildet er "I love this cup". Hvorfor ikke bare ta bilde av koppen uten at hun er med på bildet i bikini? GIRLS...

NUMMER 5:) Om en kvinne sier at hun er for trøtt til å ha sex så går det helt fint for mannen. Han klarer å sove en natt uten sex, han ser ikke på det som noe problem. Men når en mann sier nei til en kvinne, da tror kvinner at det er noe gale, "er jeg feit, er jeg stygg, hvorfor vil han ikke ha sex? han kan jo ikke være trøtt". Jo, menn kan være like trøtt som kvinner, faktisk.

NUMMER 6:) Denne trenger ingen forklaring. Dette er noe av det rareste jeg ser, skjønner ikke hvorfor noen som helst vil gjøre det. Det gir faen ikke mening! Du har fine øyenbryn men napper de vekk, for å tegne på helt nye? like WTF?

NUMMER 7:) Dere vet at dere kan kle på dere mer klær om dere IKKE vil at noen skal se på dere på treningssenteret sant? om du går nesten helt naken, så vil menn stirre på deg. Men ikke fortell meg at du klær deg i så lite klær for at du IKKE vil ha oppmerksomhet?


NUMMER 8:) Du vil innerst inne at typen din skal si du er fin og pen. Så du spør typen din "er jeg fin?" typen din svarer "ja,det er du kjære" du svarer med "nei, jeg er ekkel og stygg" WHY?

NUMMER 9:) Denne ser jeg egentlig hver dag på sosiale medier. Når en jente er misunnelig på en annen jente. Har hun en stor rumpe? det må være PHOTOSHOP, har hun store pupper? det må være PHOTOSHOP. Men når noe faktisk er photoshoppet, vel da tror de det er ekte. Ja, dette er et tilfelle jeg ser ofte...

NUMMER 10:) Dette har jeg aldri forstått. Baderommet kan se ut som et bombet horehus, men om en mann legger igjen et håndkle på badegulvet er det ROTETE, samme gjelder om toalettsetet står oppe...

NUMMER 11:) Dette er stygt. Ikke ta selfies om du skal holde hendene foran ansiktet, da kunne du heller latt vær. Ganske irriterendes..

NUMMER 12:) Dette er like dumt som nummer 11. Du ser et bilde på Facebook...

NUMMER 13:) Dette er vel noe alle kvinner kjenner seg igjen i, som vi menn IKKE forstår oss på. Du har 10.000 klesplagg, 200 par sko, men du har fremdeles ingenting å gå med når du skal ut på byn/date/etc. WTF girl?

Nummer 14) FACEBOOK PROFILBILDER.

Dette ser jeg ofte. Jenter som putter opp en tekst som

"Jeg vet dette er et stygt profilbilde..." i beskrivelsen

Hvorfor bruker du et stygt profilbilde av deg selv om det er "stygt"? jo, kun pga oppmerksomhet og fordi det ikke skal komme noen negative kommentarer, men derimot "dette er ikke stygt, du er driiiiiit fin vennen" osv fra dine venniner. 

Nummer 15) NÅR DU ER MED KJÆRESTEN VS ALENE

Dette gjelder ikke alle jenter. Når du er med kjæresten din går du som du vil, enten du ser ut som en uteligger eller en som ikke har hatt søvn på 12 døgn. Hvorfor? helt sikkert fordi at når man først har fått seg en kjæreste så har man "jobbet" hardt nok for å få seg en kjæreste, og da blir det litt sånn "endelig, nå kan jeg gå som en slask, nå er jeg trygg"

Men når jenter er alene og uten kjæresten? da har de tid til å sminke seg og kle seg fint for å gå på chatroulette, Snapchat og instagram. Just sayin!

Nummer 16) JENTER KAN KØDDE, IKKE GUTTER

De fleste jenter tåler en spøk, men ikke alle. Jenter kan kødde så mye de bare vil med gutten og gutten vil LE med deg (fordi vi gir en faen og tåler en spøk) men når gutten gjør noe tilbake blir det tredje verdenskrig og null sex på 2 uker, skyt meg.

Nummer 17) NÅR DIN KOMPIS LIKER ET BILDE 

Denne trenger vel egentlig ikke noen forklaring, men la gå. Om du som gutt liker bildet til en random jente (som ser bra ut) så får du en melding av en av dine venniner som skriver "ÆÆÆSJ, hvorfor liker du...bla..bla..bla" - din vennine har gjerne noen venniner som ikke ser like bra ut (som det bildet du likte av en random jente), så ser du at din vennine kommenterer "du er verdens peneste, deiligste osv" på et profilbilde til en av hennes venniner som faktisk IKKE ser bra ut. WTF

Nummer 18) JENTER OG STRØMPEBUKSER

Ikke alle gjør dette, men en del. Det er et lite hull i strømpebuksen, men det lille hullet som du nesten ikke kan se blir til 8 store og 3 små hull. Jenter bare MÅ plukke..

Nummer 19) JENTER OG BUTIKKEN

Når du ber en jente om hun kan kjøpe med seg et brett med cola, men det er for tungt å bære ut fra butikken og inn i en bil, men kommer ut med en HM pakke med som veier 3 ganger så mye som det cola-brettet. Det gir ikke mening, men for jenter gjør det., ALLTID.


 

Nummer 20) ER HUN PEN?

Ikke alle er like syk oppi hodet sitt, men det finnes de som klikker skikkelig. Denne trenger ikke så mye forklaring, kanskje du kjenner deg igjen (uten kniven, eller med) 

Nummer 21) HVA SKAL JEG GÅ MED?

Når du som jente spør hva du skal gå med, du holder opp 2 kjoler vi kan velge mellom. La oss si du har en rød og en svart kjole. Jeg sier "gå med den røde" du svarer "men den er så stygg" jeg sier "så gå med den svarte da?" du svarer "men den er ikke fin den heller" - Hvorfor spørre oss om hva du skal gå med om meningen vår ikke betyr en dritt?

Riktig svar: Jenter vil at vi skal si det samme svaret som de tenker, på første forsøk.

Nummer 22) JENTER OG HUMØRSVINGNINGER

Når jenter først blir sur for en ting så går det ut over alle andre, er du i et forhold så går det utover deg som gutt. Og når de først har blitt sur kan det ta lang tid før de faktisk blir glad igjen. Er du heldig går det fort over, er det en skikkelig heks kan du forvente humørsvingninger du ikke skjønner deg på. 

Nummer 23) JENTER OG FORHOLD

Nei, denne gjelder ikke mange jenter. Men det finnes de som faktisk er så hjernedød. 

Nummer 24) JENTER & SMINKING

Haha. Hva er det med at ALLE jenter lager dette ansiktet når de sminker seg? for all del, det gjør meg ingenting men har aldri forstått det, noen som har svaret på det? hahaha. Det ser ut som dere er redd for å sminke dere eller at det er et smerte helvete.

Om du er jente og kjenner deg igjen i noen av disse tingene, trykk LIKER & DEL

Følg meg på Facebook, klikk -HER-

PUBLISERER DU SLIKE BILDER AV BEINA DINE? DETTE ER HVA JEG SER

 • 07.07.2015 - 23:40

Er du jente som leser dette kan jeg garantere deg at du sikkert har tatt et bilde av beina dine når du enten soler deg eller når du sitter på stranden. Grunnen til at du tar bilder av beina dine er fordi du vil vise den fine brunfargen din, og det er ingenting gale med det, har du fin brunfarge skal du nesten være stolt av det, ettersom vi bor i kalde Norge

Men har du tenkt på dette? når du ligger ut slike bilder så ser det ut som hot dogs pølser? at du griller pølser på grillen? tro meg, mange av bildene er vanskelig å skille fra bein og pølser. Sjekk ut eksemplene under så forstår du meg.

Under ser du 3 bilder, de 2 første bildene er kvinne bein.

Det tredje bildet er hot dogs pølser, skjønner du hva jeg mener?...


Nå vet du det. Alle dere hundre tusen jenter...

Følg meg på Facebook HER

GOD HELG SNUPPISER

 • 05.06.2015 - 20:17

Suuuup? vil bare ønske alle sammen en god helg. Har en del ting på gang, så mer om det siden. 

Sjekk ut låten jeg har laget dedikert til alle tøser

Love you all <3

 

Jeg blir glad når noen poker meg på Facebook, poke meg på Facebook.

Legg meg til som venn / følg meg på Facebook, klikk HER HER

Derfor må dere gutter aldri sende bilder av kuken deres til en jente

 • 28.04.2015 - 18:24

Fikk et spørsmål om hva en jente kunne gjøre siden en fyr sender henne bilder av kuken sin hver eneste dag på Snapchat. Derfor kan jeg egentlig bare ta dette innlegget, så håper jeg at gutter som leser dette forstår hva de fleste jenter mener om dere.

Jeg spurte 50 jenter på Facebook om hva de mener. Bare 1 jente sa hun ikke brydde seg. De fleste jentene var enig at du er taper, tragisk eller loser om du sender et bilde av kuken din..

1) Når dere sender et bilde av kuken deres, hva forventer dere? hva tror dere skjer da? at jenten dere har sendt bildet til kommer på døren din ASAP for å knulle deg? så klart ikke. I hodet ditt kan det være du tror de blir kåt av den lille kuken din som er på størrelse med en champagne kork, men tro om igjen. 

2) Sender du bilde for å se hva hun svarer? vil du vite hva hun synes om kuken din? hun bryr seg ikke, ikke litt engang. Men du sender gjerne et kuk bilde i håp om å få et svar tilbake om at den er JÆVLIG stor eller "WOW, den skulle jeg hatt i meg" men der ta du feil igjen INGEN JENTER BRYR SEG.

3) Når du sender et kuk bilde, så tenker de fleste jenter hva som egentlig feiler deg. Fungerer hjernen din? er du oppegående? hva er problemet hans? 


4) Men de fleste lurer egentlig på hva faen det greiene du har sendt skal forestille. 

5) ALLE JENTER FÅR LYST TIL Å SPY når de ser kuk bilder. Jeg har ikke hørt om en som elsker å få bilder av en kuk, ingen. 

6) Så der har du svaret ditt. Ingen jenter liker eller bryr seg om bildene du sender. Det eneste du får ut av de bildene er et stempel på at du er "pedo, ekkel, creepy" og at kuken din er "rynkete, liten, stygg" - Hilsen alle jenter.


Får du tilsendt kuk bilder?

Trykk liker så ser vi hvor mange jenter som er enig!

Les også: Singel Vs Forhold HER

Les også: Derfor tar jenter slik selfies HER

Legg meg til som venn på Facebook, HER

21 TING JENTER GJØR SOM ER SEXY (KJENNER DU DEG IGJEN)

 • 27.04.2015 - 21:13

Heeey snuppiser. Ja, som overskriften sier så handler dette innlegget om 21 sexy ting jenter gjør uten at de kanskje ikke vet det selv. Om du kjenner deg igjen i en av punktene under kan du se på deg selv som en uskyldig sexy jente, for dette er nemlig 20 sexy ting dere jenter gjør uten at dere kanskje engang prøver på å være sexy!

(1) Når du spiser is. Det kan godt være du vet det selv, men måten du spiser is på kan være veldig sjarmerendes for oss gutter (ihvertfall for meg), med mindre man er homo. Det er jo en god grunn til at de lager sexy saftis og softis reklamer med damer som "griser" med is som renner ned i kløften, så det er nok ikke bare meg som synes dette er sexy. 

(2) Når du tar deg selv i håret, eller flipper det til siden. Det kan virke litt sånn bitchy, men det er ihvertfall en sexy ting som må være med på listen. Selv om du gjerne gjør det for å være bitchy mot noen, så er det Sexaaaaaay!..

 

(3) Når du våkner om morgenen eller etter trening og strekker deg

(4) Når dere klikker fordi dere ikke får opp buksen som er for trang. Dere klager på at dere er blitt feit eller at dere har lagt på dere / buksen er kjøpt for liten. Fakta er at det er sexy å se på, rett og slett. Jeg tror ikke akkurat jeg er den eneste der ute som syns akkurat det.

(5) Når du går i pyjamas. En undersøkelse viser at 71% menn foretrekker å se damen sin i en pyjamas istedenfor sexy undertøy som korsett osv. For å være helt ærlig er jeg enig, derfor tar jeg det med som en del av hva jenter gjør som er sexy. Jenter i pyjamas, you dig!.

(6) Når du bruker en kort kjole eller shorts og rett før du sitter deg ned sakte får du en fin rund rumpe, og når du skal reise deg igjen spretter den så fint...

(7) Når du lener deg tilbake på denne måten .

(8) Når du står på begge beina mens du lener deg litt tilbake slik at det er rumpen som er borti veggen og ikke ryggen din!

(9) Når du skal prøve å få tak i noe og du må stå på tærene dine for å få tak i det, hot fuck!

(10) Eller når du gjør dette.

 

(11) Når du er nervøs eller sjenert og får frem et smil

(12) Når du skal vise noe på (mobilen,laptopen, osv) og så kommer puppene "uskyldig" borti den du skal vise noe (noe jeg har blitt utsatt for flere tusen ganger) sexy er det!

(13) Når du skal vise frem hvor sterk du er.

(14) Når du justerer på bh stroppen og så kommer det sånn elastisk lyd ( kan godt være pga lyden minner om en pisk som gjør det sexy)..

(15) Når du leker smart men egentlig er veldig klomsete, ahhh yeah!.

(16) Grimasene du lager når du skal bade for første gang på lenge og vannet er iskaldt. .

(17) Når du tar ut strikket i håret ditt på denne måten.

 

(18) Når du griner fordi du ikke har batterier som virker i dildoen.

(19) Når du smiler eller ler. Når en jente smiler eller ler, ja det er noe sexy med det!.

 

(20) Når du biter deg litt i leppen....

(21) Når du blir sint og leker tøff, RAWWWWWR!.

5 TING CHRIS FURNES & GJENGEN HANS ALDRI VIL KUNNE FORSTÅ

 • 20.04.2015 - 22:53

5 ting Chris Furnes og gjengen hans aldri vil forstå. De er jo "kjærlighets-eksperter" tror de ihvertfall. Men det som irriterer meg er at de klager og rakker ned på kvinner når de selv ikke tenker over det de skriver. Dessuten kan de suge kuken min fordi de stjeler mine innlegg og overskrifter. 

Dere er 3 stykker, men ingen av dere klarer å komme på egne innlegg? MÅ KOPIERE og REPOSTE? LOL

Her er et eksempel: Her er Chris og de sin overskrift

Under ser dere min...


Jeg skrev en kommentar til Chris, om at han må slutte å kopiere mine blogginnlegg. Og hva gjør han? jo, sletter kommentaren på 2 sekunder og blokker meg på Facebook...

Ihvertfall, her er 5 ting de aldri kommer til å forstå.

1) De skriver innlegg om hva som er turn off med jenter. Punkt nummer 2 på listen er

"når jenter går med alt for mye sminke".

Vel, det blir litt for dumt å skrive at det er turn off med jenter som går med for mye sminke, når de selv bruker inn i helvete med sminke...


2) Chris? å tegne øyenbrynene på den måten du gjør blir helt feil. Det ser ut som det ene brynet går mot sotra broen og det andre mot Oslo. Ikke tegn så svarte bryn, gjør det heller med en litt lysere farge. 

BTW: Hver gang jeg ser et bilde av deg ser jeg for meg dette..


3) De hater at jenter går trashy kledd, så går Chris med en leopard singlet som ser ut som noe min oldemor kunne gått med. Ser ut som du kommer rett ut fra en episode av flintstones, dessuten er det en jente-singlet, ERGO: du er trashy.

4) I innlegget "Hva en gutt aldri skal gjøre mot en jente skriver de:

Vel? ikke gjøre narr av en jentes kropp eller utseende?

Hmm, jeg husker at både Robin og Carl skrev i fjor på en annen blogg de hadde sammen (roksel.blogg.no som nå er slettet) at jenter over 50 kilo burde holde seg hjemme og unna stranden.

Litt av teksten i innlegget er: Av alt jeg kan se av folk som koser seg på stranden, har vi dem som prøver å ødelegge litt for alle andre når feks en halvfeit 80 kgs går forbi grillen og skal ta bomben fra 1 meteren.

 Printscreen under

5) At de lager 10 ting lister og innlegg om hva som er turn off og turn on er turn off i seg selv. Alle oppgående mennesker over 13 år vet hvordan man skal behandle kjæresten sin. Tror ingen trenger de listene deres. Dere er ingen fasit på noe som helst, det blir for dumt. Men for all del, fortsett, så blir dere til slutt sponset av Nelly så dere kan få mer sminke.

Om du fjerner blokkeringen Chris, så skal jeg sende dere alle sammen litt sminke jeg har fått sponset, dere har bruk for det mer enn meg uansett. Stay real..

Og slutt med duckface på ALLE bildene, dere er "menn". 


Trykk liker eller del om du er enig. Vi blogges <3

Følg eller legg meg til på Facebook, klikk her 

SATT PÅ WEBCAM PÅ SKYPE MED EN JENTE, NÅ ER JEG LEI MEG

 • 25.01.2015 - 14:03

Denne samtalen er fra Skype, hvor jeg i natt satt på webcam med en deilig jente. Men for å være helt forbanna ærlig med dere så angrer jeg på det. Bare les, så forstår du.

Rosa sladd er henne, jeg er den lyse fargen. 

Samtalen over valgte jeg å poste for å vise dere at dere ikke må dømme andre før dere blir bedre kjent med personen. Jenten jeg snakket med i natt på Skype hadde jeg desverre ingen anelse om var DØV. Så feil kan til og med den beste ta, i dette tilfellet, meg.

Jeg trodde ikke blonde kvinner som var deilig kunne være døv, men nå vet jeg det. Håper alle har lært av mine feil, fordi jeg hadde ikke peiling på hva jeg skulle svare henne etter at hun skrev hun var døv.

Som dere ser så svarte jeg noe så dumt som at "Det tordner her, tror nettet er ustabilt så kan være jeg forsvinner" - herregud så patetisk av meg. Aldri døm andre, selv om en jente er deilig kan hun være døv.

Trykk her for å legg meg til som venn på Facebook 

Image and video hosting by TinyPic

20 GRUNNER TIL HVORFOR DU BØR LÆRE BARNET DITT Å SKRIVE

 • 19.09.2014 - 11:19

Har du barn? med gidder ikke lære barnet ditt å skrive? da kan du få et problem når det eventuelt begynner på skolen. Hvor flaut hadde det ikke vært om din sønn eller datter skrev kuk og fitte? når hun mener noe helt annet? bruk tid til med barnet ditt.

Les disse så forstår du

Fell off your dick. 

My elephant likes to eat penis

I will miss you hoes

Helt riktig, T is for Tits (tights)


Jeg liker horer, horer har andre horer.

Happy birthday kunt (cunt) 

Smaker sikkert godt


Læreren som gir meth til barna

My dad is the best cock

Mamma? ikke plukk opp bæsj på sengen min

I like this biach

I like hard penis

Touching your balls

Cum buckit

I cum in pies (i come in peace)

Jeg skal til vagina (virginia)


Læreren som voldtok Eminem

You cunt

I learned to rid a dick (bike) from my dad

Nå får du vel lyst å sette deg ned å lære ungen din å skrive?

Ha en flotters dag alle sammen!

HVER GANG JEG TROR JEG SKAL FÅ MEG NOE, FAEN FOR ET LIV PART 1

 • 14.09.2014 - 21:13

Tro meg, jeg har gjort mye for å få meg noe (ja, du skjønner hva jeg mener) og her er en de situasjonene jeg har vært borti. Skjedd lignende med deg?HVORFOR ER DET INGEN SOM LIKER BOLLEMUS? JEG ELSKER DET!!!!!!

 • 13.09.2014 - 17:44

Hvorfor liker ingen bollemus? jeg har spurt cirka 50 stykker på Facebook chatten min og alle kommer med sinnsyke sex historier og hvem av venninene som har flat og perfekt fitte, hvor ofte de shaver seg osv. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle få vite så mye intime greier på en lørdags ettermiddag. 

Alt jeg spurte de om var "Hva syns du om bollemus?"  og da forventet jeg svar tilbake som "Bollemus er godt, elsker boller" osv, men hallo? Se svarene jeg fikk under

Btw, jeg elsker bollemus. Alt jeg spurte om var bollemus, men her var det andre tanker.

Og folk sier Renè Kleveland er en pervers blogger? 
Vi blogges. You sexy freaks!

25 TANKER KVINNER HAR NÅR DE HAR FOR MYE KLÆR I KLESSKAPET

 • 07.09.2014 - 17:16

47 Crazy Thoughts That Go Through A Girl?s Head When She Has ?Nothing? To Wear

En kvinne kan ha 10.000 klesplagg men fremdeles ikke finne noe å ha på seg, har jeg rett? Det er ingen tvil om at alle kvinner elsker shopping og klær, sko osv.

Og du kjenner sikkert til en vennine som fremdeles har prislappen hengende på flere av plaggene? vel her er 25 tanker en jente har når hun ikke har noe å gå med. 

giphy-31

Du går igjennom garderoben din og ser igjennom alt du har, men dine tanker?

1) Jeg har ikke en dritt å gå med

2) Jeg hater alt jeg har for faen

3) Flere av plaggene har fremdeles prislappen hengende på,

mens du tenker hvorfor i helvette kjøpte jeg dette?


4) Dette er det styggeste jeg har sett

5) Tok jeg dop når jeg kjøpte denne kjolen?

6) Var jeg full når jeg kjøpte denne genseren?

7) Det kommer jeg aldri i helvette til å gå med det

8) Hvorfor prøver jeg alltid klærene men går aldri med det?

9) Åååårgh jeg har for stor rumpe

10) Jeg hater kurvene mine

11) Jeg har manneskuldre

12) Ååårgh kan ikke gå med dette, da tror folk jeg er hore, noe jeg ikke er

13) Den viser for mye kløft, faen

14) Men kløft er jo tøft?

15) Om ingen så meg gå med det plagget i går, hmm, skal jeg gå med det i dag også?

16) Nei, alle så meg i går. Hva faen skal jeg gå med!!!!!!!!!!!!!!

17) Men ingen tok bilder av meg på byn i går, så hvorfor ikke?

clubbing-confetti

18) Jeg brukte 2000 kr på klær forrige uke og jeg har enda ikke gått med det

19) Det står på Facebook at eksen min skal på samme utested som meg, jeg bør finne noe pent å gå med så han ser jeg er deilig. 

tumblr_mztup0jO0U1qcky58o1_500

20) Hva faen har skjedd med kroppen min?

21) Ååårgh, jeg passet jo denne kjolen for 2 uker siden

22) Jeg skal ingen steder i dag. Ikke faen om jeg kan gå ut

23) Hvorfor kan venninen min se så fin ut i den kjolen og ikke jeg?

24) Helvette nå kommer jeg for sent 

The-Notebook-Now-Its-Too-Late-GIF

25) Nei faen heller, jeg ringer bare og sier jeg er syk. Har faen ikke klær!!!...

rs_500x227-131003121720-mean-girls-33

Les også: 20 sexy ting jenter gjør uten at du selv vet det

Les også: 20 ting alle menn burde vite om en kvinne

Les også: Hvorfor du aldri bør si nei til en kvinne

Les også: 25 ting du aldri sier til en kvinne

Les også: Denne shortsen for kvinner er voldtektssikker med kodelås

JEG HAR BARE EN KONKURRANSE, IKKE KOKAIN, CALM DOWN PEEPS

 • 04.09.2014 - 14:07

Noen ganger lurer jeg på hva som er så spesielt med tingene jeg deler ut. Noen ganger lurer jeg på om dere tror det er et kilo hasj eller kokain i produktene jeg deler ut i konkurransene jeg har på bloggen. Ja, jeg vet du ikke tenker slikt men jeg begynner å lure. Og tror du det er lett for meg når alle vil ha det jeg har? smisking? no shit. 

Men om dere kan gi meg alt dere har, hvorfor ikke bare kjøpe det selv? om dere mener sex så er jeg ikke så løs. Jeg kan ikke bare ha sex med leserne mine, det skulle tatt seg ut.

Dette er bare 0,4% av smiskingen i innboksen min på Facebook.

Sjekk ut hvor desperat enkelte er.

Giiirl be freezing

Kryss fingrene

Please Please Please

Meld deg på konkurransen om du ikke har gjort det.

Vinn Uggs + Acne skjerf HER

BEVISET PÅ AT NATUREN ER LIKE KÅT SOM OSS MENNESKER!!!

 • 26.08.2014 - 15:56

Det er helt natur(lig) og det er ikke bare mennesker som har sex. Neida, så klart har ikke trær og mat sex, men bildene i dette innlegget kan tyde på noe annet. Sjekk selv og la fantasien din ta over.

SE HVA DENNE KVINNEN GJØR MED MUNNEN, VED BRUK AV SMINKE!!

 • 21.08.2014 - 23:25

Dette er en kvinne som bruker munnen sin til andre ting enn bare sex. Laura Jenkinson er en makeup artist fra London som tegner på kjente Disney figurer (og andre) bare fordi det er kult, og det er jo det. Hadde det vært tegnet på et ark hadde det ikke vært like kult, og dette deler jeg fordi mange av mine lesere er kvinner og opptatt av makeup / sminke osv. 

Sjekk ut noen av bildene hun har lagt ut på nettet under

Den Blå Ånden (Aladdin)

Stitch (Lilo & Stitch)


Langbein

Dory (Oppdrag Nemo)

Stewie (Family Guy)


Shrek

Taz

Timon 

Pumbaa

Skippern

Powerpuffjentene

Nemo


Sjekk ut Laura på Facebook for flere bilder

ER BARNET DITT ULYDIG? HER ER 4 PRODUKTER SOM VIL HJELPE DEG

 • 17.08.2014 - 18:52

Nå kan foreldre smile bredt. Det er nå 4 nye leker på markedet som gjør at du vil få en roligere unge. Om du har et barn som løper rundt i huset eller som ikke klarer å sitte i ro, da er dette perfekt. Det er mange barn som er ulydig og som ikke lytter på det du sier.

Det er nettopp derfor disse produktene har blitt produsert.

1) Strait Jacket kan garantere deg at barnet ditt ikke kommer seg løs

 

2) Eller hva med et bur? så kan dere låse barnet inn når dere har sex?

Bare dere har nøkkelen til å slippe det ut igjen når dere er ferdig. 

3) Eller denne 3 kilos ballen som gjør at ungen din ikke kan løpe fritt rundt i huset?4) Eller denne stolen som gjør at ungen din alltid sitter i ro når det er middag?

HVORFOR VIL IKKE GIF- BILDENE TIL ALEXANDRA BEVEGE SEG NÅR HUN PRINTER DE UT FRA PRINTEREN?

 • 12.08.2014 - 18:12

Jeg skal ikke skrive noe, bare poster denne statusen og lukker internett for i dag.

Til dere som ikke vet hva et GIF bilde er, så er det et filformat der bilder beveger seg. 

Det er et slikt bilde Alexandra ikke klarer å printe ut. 

ALDRI SE PÅ DEG SELV SOM DUM, HER ER 17 GRUNNER TIL HVORFOR

 • 30.06.2014 - 20:48

Har du noen gang sett på deg selv som en dum person? fortvil ikke, du er garantert ikke dummere enn disse personene under, med mindre du har downs syndrom.

1:) Rulletrappen står fast

2:) Tannbleking?

3:) Det burde jo gå når det er vinter?

4:) DNA spor i extensionet?

5:) Utro om man fiser annerledes?

6:) De er jo død?

7:) Er krokodiller homofil?

8:) Kan man få bot?

9:) Kan man se bilder av solen på mobilen?

10:) Kan jeg ta med kamera?

11:) Isbiter er farlig? :/

12:) Noen som selger en autograf? av.....jesus?

13:) Er det mitt barn?

14:) Noen som vet svaret?

15:) Ja, han burde fått sparken

16:) Tvillinger?

17:) Det var en tjukk fugl?

Ser du? du er ikke så dum som du tror! 

BURDE DENNE JENTEN FORTALT SIN FAR OM HVA HUN HAR GJORT ?

 • 23.06.2014 - 15:57

Burde hun fortalt sin far om dette? jeg håper de fleste av dere forstår og kan engelsk.

Om dette var din datter, ville du ønsket at hun fortalte deg sannheten? eller er det like greit å bare la det være?

Les under! 10 GRUNNER TIL HVORFOR JEG ER EN BEDRE BLOGGER ENN ANDRE

 • 25.04.2014 - 14:40

Det er vel rundt 60.000 bloggere i Norge, rundt der en plass. Men hvorfor er det ingen som blir kjent? hvorfor er det slik at de gidder å blogge når de ikke får noe oppmerksomhet for alt stresset de gjør. Tro meg, blogging tar sykt med tid.. Men her er 10 grunner til hvorfor jeg er en bedre blogger enn alle andre.

1. Du får en barberhøvel til 39 kr inkludert porto, mens jeg derimot? jeg må gå 39 turer på postkontoret pr måned.

2. Du har aldri hatt 229.968 unike lesere på 24 timer. Det tilsvarer 9582 lesere hver eneste time i 24 timer.

3. Justin Bieber har aldri oppdaget bloggen din..

4. Du har aldri fått over 46.000 likes på et innlegg du har skrevet på bloggen din,

Trykk (HER) så kan du se selv

5. Du har aldri fått statsminister Erna Solberg til og lese bloggen din,

Trykk (HER) for å se kommentaren hennes og resten av kommentarene som er lagt ut på Facebook. 

6. Du har aldri vært på forsiden av CNN pga du skriver så fantastiske blogg innlegg..

7. Når du tester ut produkter på bloggen din bruker du 2 minutter, jeg bruker 2 timer. Og jo lengre tid man bruker, jo bedre blir innlegget, noe mine blir gang på gang. 

8. Ingen vet hvem du er, fordi bloggen din ikke er så kjent og populær. Mens jeg? jeg kan ikke gå noen steder uten at folk tar 87482394 bilder av meg i skjul. Uansett hvor jeg går. Fordi folk blir starstrucked som bare faen!

9. Du legger ut et par bilder fra treningen din, jeg legger ut videoer..

10. Du legger ut kjedelige outfits bilder, jeg legger ved unike tips på mine outfits bilder. 

Bonus: Du har ikke en musematte med et av dine blogginnlegg på..

NINA TRENGER 20 POSER CHIPS TIL SØNNENS BURSDAG MEN HAR IKKE RÅD, VIL DU BYTTE MOT SEX?

 • 27.03.2014 - 14:38

Nina sin sønn har snart bursdag og hun gjør alt hun kan for at sønnen skal få en bursdag han sent vil glemme, og får hun dette til er det ikke bare sønnen som vil glemme denne dagen. Sønnen 8 år og hun har kjøpt inn alt til selskapet ifølge annonsen som er lagt ut på finn. Det som mangler er chips, det blir ingen selskap uten chips.

Nina trenger 20 poser med kims chips, helst den med salt og pepper smak. Så om det er noen mannfolk der ute som kan hjelpe Nina vil hun nok bli kjempeglad. Den som kjøper 20 poser med kims chips til Nina får ha sex med henne. Slapp helt av for mannen er i nordsjøen.

Les annonsen underHER ER HELGENS TIPS, SLIK AT DU FÅR EN PERFEKT HELG! (VIDEO)

 • 14.03.2014 - 17:18Hei alle snuppiser. Det er helg og dere skal sikkert hygge dere med litt av hvert. Noen skal vel på byen og noen skal sikkert bare sitte hjemme og se på Star Trek eller streame porno på internett. Uansett hva dere skal så dømmer jeg ingen, vi er alle forskjellige, vi er alle unike.

Uansett, jeg skal ikke skrive tull, jeg skal komme til saken. Det er alltid mye som vil skje i helgene, så lenge du er sosial kan mye skje. Her er ihvertfall noen enkle tips og litt forskjellig. Det første du IKKE skal gjøre er å IKKE drikke som en idiot. Ikke gjør dumme veddemål, penger er ikke verdt smerten etterpå.

Kvelden din blir også ødelagt, kvelden du har ventet på hele uken. Bare IKKE gjør det.

Dette er mennesker du kommer til og treffe på byen i helgen 

Ikke snakk i telefonen når du står over doen. Hvert år mister faktisk 20.000 mennesker mobilen i do ifølge forsikringsselskaper, 2 ganger har det skjedd med meg. Du klarer å holde deg uten mobil i de få minuttene du er på doen. .

Jenter: Ha kontroll over hvor mye alkohol dere drikker i helgen. Det finnes utrolig mangen creepy mannfolk der ute som ikke har hatt seg noe siden nintendo 64 kom ut, og til de av dere som husker det, så kom det til Norge i 1997, så pass på. Drikk sånn at du har kontroll på alt, dont get fooled..

Låten du kan spille på nach, everytime we touch, bare en litt annerledes versjon.

Og har du en fin kropp og skal ut på byn? spill denne på vorset ditt. 

Kroppen e på stell, hun der e modell, hun der gjør meg vill i fra morgen til kveld. 

Ikke smink deg ved å se på youtube tutorials, det er det dummeste du gjør. Smink deg selv eller få noen som kan det til å sminke deg..


Trenger du en drikkelek? om du har Flappy Bird på mobilen din trenger du bare noen shots, jo flere jo bedre, jo gøyere..


Et siste tips er at du som kvinne IKKE bør gjøre dette i helgen. Cirka 50.000 kvinner i landet gjør det hver helg og exen din er liksom bare ikke verdt det, så dont do it!..

Ellers må du drikke forsiktig og kose deg masse. God helg :)

HAHAHA, JEG ER LIVREDD

 • 10.03.2014 - 15:29

God mandag snuppiser. I forrige uke som var har jeg vært syk men ble frisk igjen på fredag. Derfor ble det litt lite blogging i uken som var, men nå er det all good in the body liksom. På fredag var jeg på bowling, og på lørdag var det byyyyn! Men over til saken før jeg saken glemmer. En ting dere må slutte med, sånn dønn seriøst.

I løpet av en kveld på byn hilser jeg på veldig mangen. Jenter er det hyggelig å hilse på, men enkelte gutter? what the fuck did you smoke?. Det kommer folk, "Hallaien Rene" og så tar de meg i hånden før de sier "hyggelig å hilse på deg" joda, hyggelig sier no jeg. Og så, helt ut av det blå "er du ute etter bråk?" eller "skal du ha bank?" haha! Det skjer ikke akkurat så ofte, men når det faktisk hender, hva faen har du røykt?.

For det første er du mye mindre enn meg, det er ofte de som kanskje har drukket litt for mye eller tatt seg en røyk for mye som prøver seg. Jeg står og ser ned på dere og håper at det skal komme skjult kamera frem, for det kan jo ikke være helt seriøst? altså en som aldri har løftet en vekt, en som veier 45 kg (maks) og som ikke er høyere enn 1,50 eller noe. Altså, hadde du slått meg så hadde jo du fått vondt av slaget du ga meg, for jeg er ikke akkurat en liten fyr...er vel derfor noen aldri har prøvd å slå meg, bare vært "tøff" i kjeften..


Så hva er greien? hvorfor hilse og fortelle meg det er så hyggelig å se meg? og i samme sekund komme med "skal du ha bank?" hahaha! Bare slutt med det, det blir for dumt. Og en liten ting til, vær glad jeg ikke er en person som faktisk bryr meg, for hadde jeg faktisk brydd meg om snakket til enkelte av dere små wienerpikker, ja då hadde vel de fleste lagt med en mindre tann, just sayin! xoxo Og til kvinnene? you make my day, every fucking single time. Dere er så sukkersøte, varme gode klemmer. Love you, see yah! Signing out, one love - Rene .

Btw, klæ klæ kless

HVORFOR EKSISTERER DET SÅNNE MENNESKER? HAR DE DET VONDT

 • 04.03.2014 - 14:40

Hahaha! Kan noen være så grei og fortelle eller forklare meg hvorfor noen lager falske brukerkontoer på Twitter, Instagram osv? og når du faktisk fersker de og finner ut hvem de egentlig er så fortsetter de å nekte på det?. For det første har sånne personer en hjerneskade, de har dessuten noen kromosoner for lite. Men hvorfor?? hva er grunnen? hvorfor kommentere dritt til andre? ÆSJ,hore,fitte osv? når de selv sitter med en falsk profil og lever livet til andre?. Tenk deg, de laster ned bildene til andre kvinner og menn uten at de har en anelse om at bildene er i ferd med å bli brukt på en annen nettside / profil. 

Er livet ditt så forbanna kjedelig at du må gjemme deg anonymt bak en skjerm? Når du fersker slike mennesker, hvorfor nekte? hvorfor legger du ut bilder av en jente og en gutt som er forelsket og skriver "Love you kjæresten min" når du egentlig ikke har noen kjæreste? det må jo være jævlig trist å leve et slikt liv? når du poster det jævla bildet som du har stjelt av noen andre, får du ikke litt vondt inni hjertet ditt? når du helt sikkert er en taper som sitter og ronker til videoer på youporn? du har faen ingen kjæreste!!!!

Det som er skummelt er tanken på alle som gjør dette. 

Jeg hater det, ihvertfall når du sier at noen har en falsk bruker og de nekter på det. Dette er min ekte konto...sug min slappe pikk!!!!! Grunnen til at jeg skriver dette er fordi en feit svett gammel skinkerytter kommenterer mine bilder og skriver "ÆSJ" når personen selv sitter bak en falsk brukerprofil, hvor ekkel er du då? så ekkel at du hater deg selv? så stygg og feit at når du hadde lastet opp et bilde på Facebook så hadde du fått opp meldingen "PLEASE CROP THIS PICTURE" og når du har croppet bildet får du opp en ny melding "please delete your account,"???  til alle sammen med falske profiler, tapere!

Lager du en falsk profil på internett, kan det få større konsekvenser enn du kanskje tenker. Etter Åndsverkloven § 54 kan brudd på bestemmelsene over straffes med bøter eller i verste fall inntil 3 måneders fengsel..

Her er den falske kontoen! Som mener hun er "ekte"!!.

http://instagram.com/linneahans1


Er du oppegående i hodet og kan litt diverse på internett, så finner du fort ut hvem som er ekte. Jeg har selv flere års erfaring med dette. Og jeg kan finne ut innen 5 sekunder om det finnes falske bruker på Twitter, Facebook, Instagram, listen er lang. Om du lurer på om noen er falsk? send meg en melding, null tull. Her er den ekte brukeren!.

http://instagram.com/pamela_rf


Video av denne EKTE personen! .

IKKE BRUK HASJ, POLITIKERE!!! BERGEN ER I EN USIKKER FREMTID

 • 28.02.2014 - 16:19


Nå må dere våkne for faen. Ikke dere som leser dette, med mindre dere er fra Høyre. Som de fleste av oss vet er det nå 6 stykker fra Høyre som er siktet eller mistenkt for besittelse av cannabis. Det var i går at politiet tok en person i Høyre, i dag ble 2 nye Høyre politikere avhørt av politiet, de også mistenkt for bruk, besittelse av cannabis. At så mange politikere bruker hasj er helt utrolig og ikke minst skremmendes.

Les saken her NÅ (HER)

Hvordan tror dere at det vil gå med Bergen og ikke minst fremtiden vår? når de bruker dette??? jeg håper dere vet at vi alle ligger dårlig ann. Hasj er ikke noe man spøker med, det er det farligste stoffet som finnes der ute. Det ødelegger deg totalt og spiser opp kroppen din. Og tror dere at politikerne kan gjøre jobben sin når de bruker stoff? nei, dette er forferdelig!!!

Først var det alle skolene hvor elever ble busted en etter en, men hvor kommer hasjen fra? er det Høyre? siden de har "makt" så kjøper de seg velgere ved å dele ut hasj? jeg vil ikke tenke på tanken. Vi står ovenfor en usikker fremtid. 

Jeg håper politiet gjør en bra jobb og finner alle som bruker stoff. Om de har tatt 6 stykker fra Høyre vil de nok finne endå flere, og tenk dere hvor mange partier det finnes på stortinget? jeg vil ikke tenke på hvor og hvem som sitter med dette stoffet, det er ihvertfall ikke Erna, hun er imot alt som heter narkotika, selvom jeg er ble litt skeptisk over dette utsagnet hun sa i et tidligere intervju fra 2007, før hun ble poppis.


Les se og hør artikkelen fra 2007 (HER)

Under har jeg lagt ved før og etter bilder. Bildene viser hva hasj gjør med deg, er det slik dere vil se ut??? Tenk om det er slik våre kjære politikere ser ut om en liten stund? DEL VIDERE!!! Ikke bruk hasj!!!!!!!!!..DERFOR ER ÅRETS SESONG AV PARADISE HOTEL DEN VERSTE

 • 27.02.2014 - 15:45

Jeg er vel ikke akkurat alene om å nesten knuse tv skjermen?. For det første vil jeg tro de i produksjonen bak Paradise Hotel var drita full når de plukket ut deltakere, ikke for å være stygg men har du sett på de? jeg fikk vondt inni meg, slike mennesker må ikke vises på tv, de burde bli tatt vare på av sine nærmeste, om de har noen som bryr seg..

Jeg syns jo det er synd at slike mennesker ikke forstår det selv. Og nei, jeg hater ikke, men hadde de faktisk sett litt bra ut hadde jeg ikke brydd meg. Her har de ihvertfall plukket ut de som de syns mest synd på, og det forstår jeg godt, alle fortjener en sjanse. Og at de i årets sesong har gjort en twist og gitt de et manus? WTF?. Paradise hotel er et spill og ikke en forbanna film, det tar jo vekk hele gleden, vi som seere vil jo ha ekte drama og intriger!

Selvom du nå kanskje vil forklare meg at de ikke er så dum som jeg tror (pga de har fått utlevert et manus) så tro meg, jo de er blåst. Og det er heller ikke rart at årets sesong premiere var den dårligste noensinne? årets premiere hadde 175.000 seere (LOL) imotsetning til i fjor hvor de hadde 236.000, men hallo? hadde deltakerne vært populær hadde de hatt de manglende 61.000 seerne de mangler, men så langt tenker ikke TV3.


2014, årets sesong? jeg er både forvirret og frustrert. Uansett hvordan man vender eller vrir på det kan ingen av årets deltagere gjøre denne sesongen spennende eller sexy. Og fest? det er som og se 7 klassinger på klassefest, pinlig. Og det derre SPUMP? skal ikke herme litt mer etter JERSEY SHORE og FIST PUMP då?, er jo helt det samme. Lager sitt "eget" ord og tar æren for noe de allerede gjorde i første sesong  JERSEY SHORE som startet i 2009 på MTV. Bare drittunger som ikke har sett JERSEY SHORE syns SPUMP er kult..

Nei, de prøver for hardt alle sammen, desverre. FAIL,fail,fail!


Om du klarer å stirre på bildet over uten at du tenker "hvilket nummer skal jeg sende meldingen til? jeg vil støtte hver og en med 90 kr" Applaus til deg, jeg klarte det ikke. Tv3 har forsøkt og finne noen som kan ta over rollene til fjorårets Paradise Hotel deltakere. Han Henry som skal leke morsom har jo TV3 sikkert sagt skal være Magne, noe som ikke helt går. Hver gang han forteller en vits får jeg litt vondt i hjertet, ikke fordi vitsene hans treffer meg rett i hjertet, men fordi jeg syns synd på at han i det hele tatt prøver. Magne prøvde ihvertfall ikke for hardt. Og hva er greien med Simone i Playboy outfit? den dagen hun hadde vært i Playboy magasinet hadde Hugh Hefner vært konkurs, just sayin!.

Og som jeg skrev rett over her, om TV3 virkelig vil ha over 200.000 seere, som det står i VG, da burde de ta inn personer som faktisk er populær fra før av, enig?. Om du er enig, ser det ut som årets deltakere har veldig stor FAN BASE? sjekk under!!...

Trenger vel ikke si mer? eller vent litt. Her er forskjellen på Paradis Hotel i 2012 /2013 og årets sesong!!...

EDIT: selvom det er 5 nye "menn" ja, "menn" i anførselstegn ettersom de ikke er MENN, så forandrer dette innlegget IKKE min MENING. Alle jentene er der fremdeles, og de nye "mennene" som er kommet inn, er endå verre enn de skuespillerne som sjekket ut.

En pappagutt, en wannabe lubben Hugh Hefner, en som aldri har hørt om LEG DAY eller ordet trening, og 2 andre gjør vondt i sjelen min. R.I.P #Paradise. Og til dere som sier, gi det programmet en uke eller to til, fuck nO! Det blir verre for hver uke som går og det er mye mer spennende og se på Hotel Cæsar. 


Dette her er årets sesong...

Og her er hvordan det var, #RIP #ParadiseHotel </3

Mr Paradise...

Ballongmannen ...

Birger Show...

Nå avsluttet jeg innlegget for du forstår hva jeg mener. Kunne gjerne lagt ved flere videoer fra fjorårets Paradise Hotel, men det hjelper desverre ingenting. Ligger en god del på youtube så dere får trykke på denne LINKEN  så fører den dere direkte til det som engang var Paradise Hotel...

Vi blogges

TIL DEG SOM SIER AT DET Å FØDE ER VONDERE ENN ET BALLESPARK

 • 20.02.2014 - 21:36

DETTE SKJER NÅR DU KOMMER TIL LEVEL 999 I FLAPPY BIRD (VIDEO)

 • 18.02.2014 - 16:13

Hva skjer egentlig når du kommer til level 999 i flappy bird? svaret finner du i videoen under

FACEBOOK KOMMER MED NYE SIVILSTATUSER, SJEKK UT VIDEO

 • 17.02.2014 - 22:15

Jeg skrev et innlegg tidligere i dag om nye oppdateringer til Facebook. Og her kommer det endå mer, dumt jeg er singel, ellers kunne jeg brukt en av disse sivilstatusene. Slik ser den vanligvis ut i dag


Gleder du deg til de kommer? tror noen brukere har fått de, sjekk videoen under..

DERE ALLE MISFORSTÅR VALETINS

 • 14.02.2014 - 14:21

I dag er det valentinsdagen, Omg har ventet på denne dagen så lenge. Meg og typen skal kose oss skikkelig, åååååe valentinsdagen er den beste dagen EVER!!!!!!! For det første, ro litt ned? for det andre er valentinsdagen oppskrytt, hvorfor? fordi det er ikke bare en dag i året dere skal være lykkelig som kjærester.


Hver eneste dag i året, så lenge dere er sammen skal være like perfekt som valentinsdagen. Jeg skjønner at dere alle sammen har sett frem til denne dagen: OMG du skal få en sjokolade og roser av kjæresten din, OMG du skal på kino, OMG dere skal kose i sofakroken med popcorn og et glass vin på bordet. Jeg skulle nesten tro at dere alle sammen var i et ulykkelig forhold men den 14 februar, altså en gang i året, ja då får dere være lykkelig med hverandre, at dere på noen som helst måte kommer til å såre hverandre, det er i dag forbudt.

Jeg er ingen hater, jeg ønsker alle sammen en fin valentinsdag. Jeg ønsker også at dere alle sammen er lykkelig i det forholdet dere er i, men at dere skal klikke så JÆVLIG pga denne dagen? CALM DOWN! Det kan sikkert bare være meg som tenker slikt, ikke vet jeg. Jeg mener at er man i et forhold, har man en kjæreste man faktisk ELSKER så burde hver eneste dag være fylt med kjærlighet.

Man burde ikke bare gå på kino, få roser eller kose seg med et glass vin i sofakroken en gang i året heller. Så da spør jeg deg, hvor lykkelig er dere egentlig? siden jeg kun ser dere viser frem kjærligheten på sosiale medier en gang i året (ikke det at dere må bevise noe på sosiale medier)..

Meg og deg er sikkert helt forskjellig, vi har forskjellig syn på denne dagen og det er helt greit. Men dette skal ikke være noe langt innlegg heller, jeg ville bare få ut at dere burde ikke overdrive så sinnsykt, elsker du han? elsker du hun? gjør det hver eneste dag, 365 dager i året og ikke bare i dag.

Og til dere som klager over at dere ikke har en date i dag, det er noen der ute som ikke har en mor på morsdagen eller far på farsdagen. Just sayin!

Ellers ønsker eg dere en fin valentines:):):)

SHAKIRA & RIHANNA'S NYE VIDEO, BARE LITT ANNERLEDES (LOL)

 • 13.02.2014 - 13:53

Hvordan ville Shakira og Rihanna's nye musikkvideo vært uten musikken? men med lydeffekter så klart? sjekk ut videoen under så finner du svaret. Spank!.

FLAPPY BIRD ER SLETTET FRA APP STORE, MEN SE HVA SOM KOMMER

 • 11.02.2014 - 20:17Som de fleste av oss vet er spillet Flappy Bird slettet fra app store. Selvom utvikleren av spillet tjente oppmot 300.000 norske kroner. Han mottok drapstrusler på Twitter pga spillet var så dårlig, han mottok også drapstrusler pga han slettet spillet, men sånn er det.

Spillet er ikke mulig å få tak i lengre, utenom torrent sider. De som allerede har spillet kan selvfølgelig spille det, men de som prøver å få tak i det kan desverre bare bli skuffet. Jeg fikk ikke blogget i dag pga blogg hadde seg en oppdatering.


Det gjør jo ikke noe ettersom jeg holder på med min egen spill versjon av flappy bird.

Jeg har kalt det Flappy Guy (jeg kom ikke på et bedre navn), det går ut på det samme som Flappy bird, bare at det er meg du skal "tappe"  istedenfor fuglen. Kommer snart på App store om det går igjennom! 


Vi blogges sweeties!.

JUSTIN BIEBER HENTET AV AMBULANSEN I FULL PANIKK, GRUNNEN VIL FORBLØFFE DEG

 • 09.02.2014 - 17:32

Den kanadiske popsangeren Justin Bieber ble i dag tidlig fraktet til sykehuset Good Samaritan i Los Angeles etter at en ambulanse rykket ut til hans hjem i Calabasas. Grunnen til at 19 år gamle Justin måtte hentes av ambulansen er litt pinlig ifølge Bieber selv.

Han ble lammet av panikkanfall etter å ha fått sin aller første ereksjon. Justins telefonsamtale ble publisert på internett, les hele saken under bildet!-Bieber publiserte dette bildet fra sykehuset-

----------

Justin Bieber: Hello? Hello? Yes my name is Justin. I live at 25202 Prado Del Grandioso, Calabasas.

Ambulance: Okay Justin and do you have an emergency?

Justin Bieber: Yes. I think...I think my penis might be having a heart attack or something, i dont know.

Ambulance: Excuse me?

Justin Bieber: Well its really big. Like really big. And I can feel my pulse beating inside of it. I don't know what's going on. Please help, i'm scared.

Ambulance: Okay Justin. Help is on the way. Can you tell me more about how this happened?

Justin Bieber: Well I was watching spring breakers, you know the movie? And I started thinking about Selena Gomez. And I started thinking about how I wanted to touch her. Like touch her in a bad way, you know what I mean?

Ambulance: Okay.....

Justin Bieber: And well. I dunno what happened. It just started growing and growing. And now its bigger than I've ever seen it before. Do you think maybe this is cancer? Is this what Lance Armstrong had?

Ambulance: You think you have an emergency case of testicular cancer?

Justin Bieber: Maybe. I dunno. It just feels really really uncomfortable.

Ambulance: Okay Justin how long ago did this start?

Justin Bieber: Uh...well about 5 minutes ago.

Ambulance: Okay so its only been five minutes?

Justin Bieber: Yeah.

Ambulance: And is there any pain?

Justin Bieber: No it just feels weird. Like its made of steel or something.

Ambulance: Okay Justin it sounds to me like what you're experiencing is called an erection. If there is no pain and only lasts 5 minutes, it is perfectly normal for someone your age. But we've dispatched paramedics just in case, because very rarely a sustained erection can be a sign of something more serious.

Justin Bieber: Okay thank you. Can you? Can you stay with me until the medical people arrive. I'm scared. Dont hang up on me, i just wanna hear your voice, i'm all alone in my house...

Ambulance: Sure. ----------

Justin ble behandlet for ekstrem angst, utmattelse og sjokk. Dette vil nok gå fort over sier legene som har behandlet Bieber.

Og få sin første ereksjon kan være litt skummelt, men vi har fått gitt Bieber noen gode råd, han har også fått vann. Han er nå hjemme og slapper av. 

renekleveland

Norges beste blogger. Solbrun og perfekt kropp. Blogger ikke akkurat om knekkebrød og klær jeg har fått i posten som alle de andre hundre tusen bloggerne gjør. 80.000.000 visninger på nett. Love blogging! Følg meg for spenning i hverdag. Legg meg til som venn på Facebook, du vil ikke angre. Ellers, tusen takk for at du er innom bloggen. Bergens stolthet.

Kontakt/Sponsing

Renekleveland.blogg.no@hotmail.com

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no