hits
Facebook Youtube Snapchat Twitch Snapchat Samtaler Facebook Samtaler Videoblogger Derfor hater gutter meg Hvithai i Bergen Playaz Club 2017

GOD HELG, IKKE GLEM KL 20.00!

 • 31.01.2014 - 14:51

God ettermiddag alle snuppiser. Hvordan står det til med dere? med meg går det kjempefint. I kveld er det Norske Talenter fra Bergen klokken 20.00. Og vil noen se meg og min fetter, tune inn. Jeg kommer tilbake med mer seinere i kveld.

Og skulle du gå glipp av det vil du kunne se alt sammen her på bloggen rett etter sendetid. 

Skal ikke ut i dag til de av dere som spør meg, men i morgen skal jeg ut. Då skal jeg drikke som det var min siste dag. Håper alle får en strålende fredag, vi blogges:):):):).

45 GRUNNER TIL HVORFOR DU BØR BESØKE RUSSLAND I DAG

 • 29.01.2014 - 19:12

Har du noensinne lurt på hvordan livet i Russland er? kanskje du skal på ferie der i nærmeste fremtid og lurer på hvordan kulturen er? eller hvordan menneskene der har det?.

Her er noen bilder som viser deg livet i Russland. De virker så vennlige.. 

De kan lære deg å balansere

De kan vise hvordan du dyrker store grønnsaker

Hvordan du kan lage fiskebåt av fisk (tok du den?)

Hvordan du får adidas negler

Hvordan du lager snørev istendenfor snømann

Hvordan du kan spise pølser

Hvordan du kan drikke alkohol fra crocsene dine

Hvordan du skal posere

Politiet er veldig seriøse der nede, du kan alltid føle deg trygg

Hvordan du tar sexy bilder i skogen

De har flotte kirker hvor du alltid kan føle deg trygg

De kan vise deg hvordan du jakter

Hvordan du fisker med våpen

Lekeplassene er kjempetrygge, derfor er det graver der

Bonnie & clyde

Du kan finne deg venner på gaten som vil drikke med deg

Du ser flotte dyr overalt

De har kjempefine hodeplagg

Damer poserer i bagasjerommet, uansett om det er -30 grader

Du kan kjøpe Nike-Apple klær som ikke er kommet til Norge endå

Du ser voksne som oppfører seg som barn ved resturanter

Trashy photoshoot er veldig populært nå, særlig om du vil bli supermodell

De kan vise deg hvordan du griller

Hvordan du skal sitte på tven og fremdeles ta gode bilder

Hvordan du skal SQUATTE

Hvordan du lager pynt til dyrene dine

Hvordan du kler deg ut som barbie

Om du har barn er de veldig vennlige, bare se på bildet under

Hvordan du skreller bananer og lager hodeplagg

Hvordan du kan bli en engel?

Alle busstopp har god sitteplass

Selfies er inn, uansett alder

Om du trenger sjåfør til butikken er det ingen problem, dessuten har kvinnene fine klær

De har ikke bare tepper på gulvet men også på veggene for at det skal være varmt på soverommet. Tenk deg om hun her hadde lagt i sengen din, med en banen

De kan lære deg å lage mat

Hvordan du fekter og hvordan du tar oppvasken samtidig som du tar deg et velfortjent bad

Om du vil gifte deg i Russland er det alltid en for alle, dødningshodet i hånden betyr "til døden skiller oss ad"

Hvordan du kan, jeg vet ikke helt

Har du barn finner du alltid en som barnet ditt kan leke med, det tror jeg innbyggerne setter stor pris på

Du blir servert god drikke om du stikker på besøk til noen

Om det ikke er en benk i parken finner de alltid en løsning

De kan lære deg pullups, en fin treningsmetode

De kan lære deg å hogge ved 

Så hva sier du? Russland venter på deg

HAR DU NOENSINNE FÅTT EN SÅ TILBAKESTÅENDE MAIL FØR?

 • 29.01.2014 - 11:06

Jeg vet ikke helt om det er en normal person som har sendt meg mail. Jeg kan sverge dere jeg får så sinnsykt mye rart på mail hver eneste dag. Det er mye jeg ikke kan poste siden det ikke helt passer inn her på bloggen.

Men når det kommer tilbakestående mail fra tilbakestående mennesker er det verdt å dele med dere lesere. Hva hadde du gjort om du åpnet mailen din og der fikk du beskjed om at dopapiret på noen av dine bilder har et liv? og at du har vært med på drap? Hahaha.. Jeg syns egentlig det er litt trist at mennesker der ute har det sånn. Sjekk ut mailen fra Målfrid (svaret mitt er under)...


Og så brukte jeg desverre litt av tiden min på å svare det negative mennesket :)

Se alle bildene her 

http://renekleveland.blogg.no/1378488014_ikke_kjp_dopapir_fra_.html

10 GRUNNER TIL HVORFOR DET SUGER Å VÆRE EN LAV PERSON!

 • 28.01.2014 - 12:10

Heisann alle sammen. Er du en lav person? så skjønner jeg hvilken frustrasjon du går igjennom hver eneste dag. Her har jeg skrevet opp 10 ting en lav person må leve med, hver eneste dag av livet sitt. Om du trodde de hadde det så fett eller kult, tro om igjen! 

Her er ihvertfall listen over de 10 viktigste tingene, selvom jeg kanskje kunne skrevet 100 grunner!

Du har sikkert opplevd dette før, de store størrelsene ligger nederst i hyllene og den lille størrelsen som lave deg trenger ligger øverst. Er det bare fordi at de i butikken skal plage deg? eller fordi at de vil at du skal spørre de om hjelp? it happens!

Lappen får du, med mindre du er en sikkelig midget som må få spesial laget førersete, men er du faktisk bare litt lav kan det være et helvettes stress å kjøre bil. Du får ikke alltid med deg alt som skjer foran deg, selvom du har justert setet så godt du kan, it aint no fun!.

Du har gledet deg i flere uker til denne konserten, brukt flere hundre kroner på en billett (kanskje også hotell?), men blir det gøyt?. Ikke med mindre du får front seat billetter, eller får tak i noe VIP. Får du billetter midt i salen vet du hva du kan forvente deg. Du hører artisten som spiller, men du får ikke med deg så mye av det som skjer på scenen!

Du skal lage mat, noe jeg regner med du gjør hver eneste dag. I skapene har du helt sikkert noe du trenger til maten, så for at du skal kunne få tak i det du trenger må du bruke en stol, krakk eller begynne å klatre. Det er ikke lett å være lav på kjøkkenet!

Du liker biljard? jeg selv må alltid lende meg over biljardbordet når jeg spiller, for jeg er ikke akkurat noe 190 høy jeg heller. Men er du så lav som 1.50 - 1.60 så er det ikke lett, så at du faktisk må sitte på bordet er vel eneste mulighet du har!.

Du er på toalettet eller ute på byen, kino,kirken, uansett hvor du er så rekker aldri føttene dine helt ned i bakken eller gulvet. Det er noe lave mennesker alltid må leve med selvom det sikkert ikke er noe dumt bortsett fra irriterendes?

Svømmebassenget, stedet hvor de lave drømmer om at de en dag skal kunne klare å stå rett opp og ned, og da snakker jeg ikke om i barnebassenget. Du har sikkert venner som kan stå hvor det er 1.50 dypt, ikke sant? men om du selv prøver så vil du jo drukne, så derfor må du alltid være i bevegelse, som en liten gullfisk. Det må suge at du aldri kan ta deg en pause, med mindre du går opp fra bassenget (Sucks)!.

 Når du er lav blir du alltid sett på som en liten drittunge, du må ALLTID vise legitimasjon når du skal kjøpe alkohol. Selvom du kanskje er 20 år tror de i butikken at du er 13, kan jo ikke skylde på de når du faktisk har høyden til en 13 åring, eller?...

Å du er så søt, det er alltid søt du er, fordi du er jo så "liten"..

Hobbit, Dverg, Ompa Lompa? det er det folk kaller deg om du er lav. Samme som folk kaller rødhårete for Ginger! Men alt i alt så betyr jo ikke høyden noenting som helst, tenk om vi alle var like høy? ville vært litt fucked up? Vi blogges :)

20 SEXY TING JENTER GJØR UTEN AT DE VET DET SELV!

 • 28.01.2014 - 11:35

Heeey snuppiser. Ja, som overskriften sier så handler dette innlegget om 20 sexy ting jenter gjør uten at de kanskje ikke vet det selv. Og du tenker nok på hva dette kan være? det skal jeg nå fortelle deg. Om du kjenner deg igjen i en av punktene under kan du se på deg selv som en uskyldig sexy jente, for dette er nemlig 20 sexy ting dere jenter gjør uten at dere kanske engang prøver på å være sexy!

Måten du går på kan være sexy, veldig sexy. Om du har en nice ass booty kan det være en sexy ting, selvom du bare går helt vanlig. Noen ganger beveger den seg i en perfekt rytme når du går, det er ikke alltid du er klar over dette, men det er sexy! Det skal ikke så mye til, jo større rumpe, jo bedre blir det (ikke overvektige, no hate)..

Når du spiser is. Det kan godt være du vet det selv, men måten du spiser is på kan være veldig sjarmerendes for oss gutter (ihvertfall for meg), med mindre man er homo. Det er jo en god grunn til at de lager sexy saftis og softis reklamer med damer som "griser" med is som renner ned i kløften (ups) , så det er nok ikke bare meg som syns dette er sexy. 

Når du tar deg selv i håret, eller flipper det til siden. Det kan virke litt sånn bitchy, men det er ihvertfall en sexy ting som må være med på listen. Selvom du gjerne gjør det for å være bitchy mot noen, så er det Sexaaaaaay!..

 

Når du våkner om morgenen eller etter trening og strekker deg,...Hot diggity! For deg er det gjerne bare en liten tøy og bøy, men for oss gutter er det sexy (i fucking think so)!..

Når dere klikker fordi dere ikke får opp buksen som er for trang. Dere klager på at dere er blitt feit eller at dere har lagt på dere / buksen er kjøpt for liten. Fakta er at det er sexy å se på, rett og slett. Jeg tror ikke akkurat jeg er den eneste der ute som syns akkurat det. Eller?.

Når du går i pyjamas. En undersøkelse viser at 71% menn foretrekker å se damen sin i en pyjamas istedenfor sexy undertøy som korsett osv. For å være helt ærlig er jeg enig, derfor tar jeg det med som en del av hva jenter gjør som er sexy. Jenter i pyjamas, you dig!.

Når du bruker en kort kjole eller shorts og rett før du sitter deg ned sakte får du en fin rund rumpe, og når du skal reise deg igjen spretter den så fint...

Når du lener deg tilbake på denne måten .

Når du står på begge beina mens du lener deg litt tilbake slik at det er rumpen som er borti veggen og ikke ryggen din!

Når du skal prøve å få tak i noe og du må stå på tærene dine for å få tak i det, hot fuck!

Eller når du gjør dette.

 

Når du er nervøs eller sjenert og får frem et smil, for det er noe av det mest sexye du har, av alt annet på kroppen!

Når du skal vise noe på (mobilen,laptopen, osv) og så kommer puppene "uskyldig" borti den du skal vise noe (noe jeg har blitt utsatt for flere tusen ganger) sexy er det!

Når du skal vise frem hvor sterk du er.

Når du justerer på bh stroppen og så kommer det sånn elastisk lyd ( kan godt være pga lyden minner om en pisk som gjør det sexy)..

Når du leker smart men egentlig er veldig klomsete, ahhh yeah!.

Grimasene du lager når du skal bade for første gang på lenge og vannet er iskaldt. .

Når du tar ut strikket i håret ditt på denne måten.

 

Når du griner fordi du ikke har batterier som virker i dildoen.

Når du smiler eller ler. Når en jente smiler eller ler, ja det er noe sexy med det!.

 

Når du biter deg litt i leppen....

Når du blir sint og leker tøff, RAWWWWWR!.

GOOOOOOOD MORGEN! (+VIDEO)

 • 28.01.2014 - 08:49

God morgen bloggen, god morgen snuppiser. Det er lenge siden jeg hadde et innlegg der jeg faktisk bare sier god morgen. Alle andre har jo sånne flotte innlegg så jeg burde jo også ha det, jeg er jo en av dem (er jeg ikke?). Jeg håper dere får en vidunderlig dag på jobb, skole, akademiet (det er vel skole det også) så whatever, jeg ønsker dere alle en riktig flott dag.

Ellers har jeg det fint, satt oppe litt lenge i går kveld då, men det må jo til når man blogger, då må man nesten tenke ut nye innlegg og planlegge litt! Ellers har jeg en unødvendig video som vanlig, videoen har ikke noe navn, men når man ikke har en dritt å gjøre på om kvelden, ja då lager man bare en video, samme hva det måtte være (rare faen). Jeg bare mimer litt overdrevet til en låt, that's it liksom!.

Men du kan jo trykke på play og høre låten, å se en psychopat med 3.000 ansiktsutrykk på litt over 2 minutter skjønner jeg ikke helt at noen av dere vil, men det er jo opp til hver enkelt. Ellers må jeg bare avslutte med å si love you all. Kommer et innlegg om ikke så altfor lenge, det er 10 grunner til hvorfor det er kjedelig å være en lav person (om noen av dere er lav).Om du er lav vil du nok kjenne deg igjen i innlegget, btw, jeg foretrekker lave mennesker (store er så unaturlig å se på, om du skjønner).. Og ja, har poser under øynene ettersom jeg ikke har sovet på flere døgn, sånn er blogglivet...

Dere må forresten ikke glemme å skru på TV2 på fredag kl 20.00 (Trykk HER for å se hvorfor) jeg tror at....Vi blogges

ER DU I ET FORHOLD ER IKKE DETTE GREIT, YOU DIRTY, SILLY.....GIRL

 • 25.01.2014 - 19:56Heeeeeeeeeei snuppiser. Nå er det lørdag og det betyr alkohol i blodet og byen i kveld, skål btw. Jeg er nå litt forbanna egentlig, fordi at jeg ikke skjønner hva som foregår oppi hodet til enkelte mennesker. Håper dere kan forstå hva jeg mener med dette innlegget. Se då, eller les dette nøye med innlevelse. På Facebook er jo det masse mennesker, og der er det mye flørting kan man si.

Det er personer der som flørter så mye med meg at jeg blir forbanna, men forstå meg rett, dette skjedde senest i går kveld, og de er nå i et forhold????. Dette er ikke rett, om noen flørter med deg på fredagen men går i et forhold på lørdagen, hva sier det? horete. Regner jo med at dersom noen går i et forhold så har de holdt på en stund, og ja, dette er ikke noe "Facebook leke forhold" som drittunger gjør på gøy.

Jeg skjønner ikke hvorfor jenter vil holde på slik, kan jo ikke få i pose og sekk. Samme gjelder når du er på byen og horer deg, mens du hjemme har du type eller dame. Jeg har skrevet før om damer som går bak ryggen på typen, og dette begynner å irritere meg skikkelig. Om det ikke snart stopper blir jeg nødt til å publisere printscreen meldinger uten sladd, så dere blir busted selv foran alle sammen. Det er ikke greit å være slik på denne måten.

Og jada, vi skal møtes, vi skal gjøre ditt og datt, men så har du type og i et forhold????????! Nei, jeg skal ikke bry meg for mye, jeg må drikke nå, snakkes på byn! (trykk play og hør min sexy låt om party,damer og byn)!!


(GJENBRUK AV BILDE) DONT GIVE A SHIT MÅ DRIKKE CANT IKKE REDIGERE NÅ!)Vi snakkes, vi blogges!:).

1 UKE MED FORTVILELSE OG SMERTE ER OVER! IM BACK

 • 24.01.2014 - 10:22

Heeeeei. Jeg vet det er 7 dager siden (1 uke) siden jeg blogget. Og tro meg jeg har vært sur og sint, hatet meg selv pga det. Jeg er ikke død, jeg er ikke arrestert, jeg er ikke på ferie, men grunnen til at jeg ikke har fått blogget siden sist fredag kan du lese under:):):)

Føler meg elsket, men også litt død ettersom folk sender meg meldinger om det går bra med meg.<3

Det som skjedde sist fredag var at jeg våknet og sjekket updates på telefonen, noe jeg gjør daglig. Så ser jeg at jeg ikke er tilkoblet hjemmenettet. Så jeg slår på pcen og der står det også et gult ekkelt trekantet kryss, nederst i høyre hjørne!

Jeg tenkte det måtte bare være noe midlertidig feil, men den feilen var desverre et evig langt helvette som aldri tok slutt. Det var ruteren som var gått lei, så jeg måtte desverre få tak i ny, noe som tok 1 uke før jeg fikk ny i posten!

Hadde jeg ikke fått internett i dag hadde jeg sikkert hengt meg. Takk til alle som bryr seg der ute, jeg har ikke sjekket internett hos venner eller familie, rett og slett fordi jeg føler for å blogge fra min pc hvor jeg har alle bilder og videoer:)

Nå kan jeg jakte på den store kjærligheten igjen:) Tinder vettu


Å leve et liv uten internett er det samme som å vente på døden, du trenger kanskje en ny nyre for å leve, men får du den før du faktisk gir opp alt håpet??? Du går og venter, dag ut og dag inn..Når får du egentlig nettet tilbake? det klikker totalt oppi hodet ditt..

Til de av dere som påstår jeg overdriver kan prøve å være uten internett i en uke, om du har levd med internett store deler av livet ditt og har en blogg,twitter,facebook og tusenvis av mennesker som er avhengig av deg, ja då skjønner dere meg godt. Til de av dere som fremdeles mener jeg overdriver skulle gjerne sett meg denne uken jeg ikke har hatt internett, jeg har vært et totalt nervevrak, hadde noen av dere banket på døren hadde dere trodd jeg var en alkoholiker på rehab!

La meg heller sammeligne det med dere som har barn, hadde du likt om noen kidnappet barnet ditt?? og lite vet du når du får se det igjen? jeg tror du hadde hatt det helt jævlig du også. Men nå er det endelig tilbake igjen:)

Når jeg endelig fikk internett igjen fikk jeg frysninger, jeg skalv ukontrollert i flere minutter, det er helt forbanna sykt. Internett er hjertet mitt, og uten internett kan man ikke leve! Jeg er tilbake sweeties!.


På tide at jeg tar meg en titt på internett livet igjen, lets go!:) <3 Nå kommer det masse innlegg igjen, jeg går ingen steder! Det kommer også konkurranser litt seinere i dag!

NYE VIDEOER, NYHETER, BRUN & BLID & MYE MER - HELLO SWEETIES!

 • 16.01.2014 - 01:08

Heeeeeisann snuppiser. Jeg vet det er 3 dager siden jeg sist blogget men det skal jeg med hånden på hjertet love aldri skjer igjen. Jeg sier det nå, den dagen det går en dag jeg ikke publiserer et innlegg, så kan dere få nipple twiste meg (det gjør vondt)..


Under kan du se et klipp fra en video som kommer snart...(den handler om kjærlighet til alle som føler seg ensom). Tror den vil bli tatt godt imot av alle sammen, hva skulle dere gjort uten meg? :).

Er vel ikke så altfor mye som har skjedd siden sist, kanskje litt. Gleder meg til nye sesongen av Norske Talenter, det er jo alltid like morsomt, denne gangen tror jeg blir like bra (uuhm). Ellers så har jeg vært og tatt sol (Brun og Blid) tok en time sol, og når jeg sier en time sol så mener jeg ikke 20 minutter som i en soltime, jeg mener 60 minutter fordi jeg er blåst i hodet og ønsker å være veldig brun på denne tiden av året.

Under ser du en liten video fra idag når jeg var på brun og blid. Når jeg kom inn i det ene rommet hadde ikke den personen som var der før meg vasket solsengen etter bruk, du burde virkelig skamme deg din idiot. Det sto en kjeks pakke på gulvet, den kastet jeg i bosset (til pass deg deg). Neste gang vasker du opp etter deg, slik som jeg alltid gjør (se video beeelow)...

Nå er det snart 2 mnd siden jeg var ute på byen, ja, jeg har holdt meg unna alkohol en stund (drakk på nyttårsaften da).. Så i helgen braker det løs, pass på liksom!. Så slenger med et throwback bilde fra 2013, tatt nede i sentrum:):):)


Skal sette opp en konkurranse fra Brun og Blid i morgen til dere, så kan dere også få litt sol på kroppen. Jeg har en video jeg også vil vise dere, har veldig mye bra til dere. Nå må jeg nesten avslutte så jeg kan begynne på de andre innleggene mine, slik at de blir postet i morgen formiddag. Love you all og stay blessed! Sier det igjen, elsker alle sammen som er fast leser av denne bloggen.

Jeg gjør mitt beste for at dere skal få en bedre hverdag, det tror jeg dere gjør av å lese denne bloggen. Ser du? jeg sier jeg skal stoppe men fortsetter (hjerneskade)...Men før jeg avslutter, jeg skal blogge og holde dere oppdatert flere ganger daglig. Jeg kan ikke stoppe opp i 1 til 3 dager osv. Det burde vært forbudt å holde på sånn (skjerp deg Rene)!.. See you sweeties!

NÅR REKLAMER IKKE PASSER INN I NYHETSARTIKLER PÅ NETTET (LOL)

 • 11.01.2014 - 21:05Du har sikkert sett det før når artikler på internett har reklame på siden som ikke helt passer inn ved siden av artikkelen?. Noen ganger er det sikkert dumt av meg å le, men når reklamen POPPER opp på hele skjermen kan jeg ikke noe for det.

Over ser du en annonse jeg kom over i går på side2 sine sider. Artikkelen handler om selvskading, men reklamen på siden passer vel ikke akkurat helt inn? eller?.. Nei, det var dagens epic fail. Og slike feil er det overalt, hele tiden...

Barn som er skadet med en mobilreklame  vedsiden av med teksten " I am laughing so hard right now!" blir vel litt dumt? ikke vet jeg!.

Boksefilmer med "keep him fighting fit with there 3 belters" rett under en artikkel som handler om kvinner som blir slått av sine ektemenn var vel ikke helt tenkt gjennom? Skulle nesten tro det var Chris Brown som hadde godkjent trykket før det ble publisert.

SLIK DANSER FORSKJELLIGE MENNESKETYPER PÅ BYEN (VIDEO)

 • 11.01.2014 - 20:48


Det er fredag noe som betyr at dere som leser denne bloggen har helg, de fleste ihvertfall. Noen av dere skal kanskje ut i kveld å danse?. Når du er ute på byen ser du veldig mye rart, gjør du ikke?. Det er alltid sånn dagen etterpå, husker du h*n som danset på dansegulvet? altså det er alltid snakk om hva som skjedde kvelden før, dagen derpå.

Denne videoen har lagt ute før her på bloggen, men den er så kjekk og dessuten er det alltid nye lesere som jeg vil dele godsakene og nyheter med. Her får vi ihvertfall se hvordan forskjellige mennesketyper danser på byen. Det finnes 5-6 forskjellige typer spør du meg. Det er de som danser hip hop, de som tror de er noe, de som klikker helt og tar extacy og et par til. Sjekk ut videoen under så finner du fort ut hva jeg mener. 

God helg til alle sammen, love you all!:)

SELGE BLOGGEN FOR 30.000KR?

 • 09.01.2014 - 20:39

For en liten uke siden fikk jeg en mail fra et firma som ville kjøpe bloggen min for 30.000 kr. Jeg tenkte ikke så mye over det. Fikk flere mail iløpet av dagen og et par telefonsamtaler. Tror dere 30.000 kroner fristet meg? faktisk ikke, hva hadde jeg vært uten bloggen? ikke en dritt. Bloggen for meg er som dop er for de narkomane, avhengighet.


(hva er 30.000 kr egentlig? bare tingene du ser på bildet over har en verdi på halvparten)....

Selvom de pengene gjerne hadde fristet veldig mange andre der ute, så hadde du nok takket nei om du var i min situasjon. For det første er ikke penger alt, og for det andre er det ikke så mye når man allerede har det veldig bra...Så at jeg noensinne selger bloggen vil nok ikke skje, den blir med meg til graven så kan jeg blogge fra kisten. Husk det, penger er ikke alt...

FALSKE PUPPER PÅ BLOGG.NO

 • 09.01.2014 - 20:36

Til dere kåte idioter som biter på alt idioter legger ut på internett. Og til dere som tror noen kan lure rene kleveland. Jeg liker og ødelegge for andre, ihvertfall når de lurer andre. Til dere som tror at denne bruker er ekte, ja hun som har skrevet dette innlegget http://positivtankegang.blogg.no/1396213456_mine_perfekte_pupper_.html og lagt ut bildet av "puppene" sine. Suck my dick! 

Sjekk under, retards!!!
Politiet skal avlive hunden Fido om 2 dager fordi de mener utseendet ser farlig ut! Du kan HJELPE!

 • 09.01.2014 - 11:52

Dette må være noe av det mest latterlige jeg har hørt eller lest. Dette er Norge, dette er det politiet. Ser du hunden på bildet over? han heter Fido og skal den 11 januar (om 2 dager) avlives av politiet pga de mener han har et farlig utseende.

Tenk om det var sånn med oss mennesker? det er mange kriminelle her i Norge, men går politiet og tenker, den personen hadde farlig utseende, det mennesket må avlives, NEI!! Hele saken er utrolig og du skal nå få lese den.. tatt & delt fra an.no

Ruben Johansen fikk støtte til hundehold for å komme seg ut av et rusmareritt. Fire år med store framskritt senere, skal Fido avlives av politiet fordi han «ligner» på en farlig hund. - 19. oktober i fjor tok politiet Fido etter at det var røykutvikling i leiligheten min.

Brannvesenet turte ikke å ta seg inn i leiligheten, fordi de mente at Fido var aggressiv og stresset. Noe annet kan man ikke forvente av en hund i dødsangst, sier Ruben Johansen som har hatt den amerikanske bulldoggen i fire år. Heroin Johansen har vært tung rusmisbruker.

Han har blant annet brukt heroin over en lengre periode, og har bodd på gata i Oslo, sammen med andre narkomane. - Den sommeren ble jeg lagt inn på Ullevål universitetssykehus med kjøttetende streptokokker. Men jeg dreit i det. Jeg ville bare ut og ruse meg igjen.

Kan være farlig Nå sitter hunden på en kennel i Sulitjelma, en og en halv times kjøretur fra Bodø. Hunden har sittet på kennel i snart 12 uker. Politiet mener at Fido er av en farlig rase. På bakgrunn av at en av politimennene som tok seg inn i leiligheten til Johansen, mente at hunden kunne se ut som om den var farlig, og derfor er ulovlig i Norge.

Fido er ikke merket med mikrochip med DNA-stamtavle, som han ifølge loven skal være. Politiet kan derfor heller ikke avgjøre om han er farlig, annet enn at Fido ligner på en farlig hund av utseende.

Dokumentasjonskrav

Det er gjort DNA-tester av Fido, som med 56 prosent nøyaktighet, fastslo at hunden slekter på den lovlige rasen Dogo Canario.

Ruser seg

Ruben Johansen har nå begynt å falle tilbake til gamle synder. - Jeg oppsøker mitt gamle miljø og ruser meg igjen, forteller han. Mangelen på struktur og den grunnmuren som Fido var med på å bygge opp, forsvinner sakte men sikkert under føttene til hundeeieren. - Angsten har kommet tilbake, og jeg har blitt veldig deprimert. Dette er en følelse av maktesløshet som jeg aldri har vært borti før. Det er helt jævlig, sier han.


Politiadvokat Steindal sier at de ikke tar Ruben Johansen sine personlige forhold i betraktning, når de til slutt faller på en avgjørelse. - Vi forholder oss til hundeloven, avslutter hun.

Hvordan kan du hjelpe Fido?

1. Spre informasjon slik at flest mulig får vite hvor forferdelig denne loven rammer.

2. Send en mail til Justisministeren: anders.anundsen@stortinget.no. 

3. Skriv på Anders Anundsens Facebook-side. Link til saken og si din mening, og hold også her en saklig tone.

4. Møt opp til protestmarsj i Oslo nå kl 12 så sant du ikke har et annet sted du må være. Meld deg på her: https://www.facebook.com/events/504061269707422/

Kom igjen og jobb for å redde Fido folkens, jo flere vi er sammen, jo sterkere står vi!

https://www.facebook.com/MotRasediskrimineringAvHunder

DERFOR BLIR BILDENE DINE MISBRUKT PÅ INTERNETT!

 • 07.01.2014 - 10:13


Heisann! Jeg kom over en artikkel på side2.no som handler om bloggere som får bildene sine misbrukt på internett. Det jeg tenkte da er å fortelle dere hvordan deres bilder IKKE blir nettopp dette. Jeg trenger ikke nevne navn, men vi har sikkert sett bloggere før som er blitt lei seg (dakar) pga deres "uskyldige" bilder hvor de står i bikini har havnet på dating og porno sider.

Vet du hva grunnen til dette er? fordi dere leker sexy! Velkommen til internett, stedet hvor alt går, hvor alt ligger, hvor alt skjer. Legger du ut bilder av deg selv i bikini eller lettkledde bilder, ja då må du nesten regne med at noen idioter eller kåte tapere høyreklikker på musen (nei, ikke din mus) men musen (som i mus og tastatur) og lagrer det. Hvorfor de gjør dette? det har jeg ikke svaret på, jeg er ikke noe taper. Deretter åpner de et program som heter photoshop og manipulerer bildet ditt. Er du redd for at slike ting skal skje med deg må du passe på at du kun laster opp og legger ut bilder hvor du er påkledd. Dette gjelder ikke bare her på Blogg.no, men på Facebook, Twitter og alle andre sosiale medier du kan tenke deg.

At dere blir lei dere pga deres bilder blir misbrukt, ja det kan jeg forstå, men du er selv med på at dette skjer med tanke på at du legger ut bilder som du egentlig burde holdt for deg selv, til privat bruk. Om du vil vise alle dine venner og følgere på Facebook, eller alle dine blogglesere hvilket villdyr du egentlig er, så pass på, for internett kan være skummelt. Og en ting til din lille luremus, om dere vil vise frem et nytt mobil deksel dere har kjøpt, ta bildene på en normal måte (selvom det ikke bryr meg hvordan du gjør det), ikke lat som pupper og kroppen deres IKKE ER FOKUSET på bildet.

Vi alle ser hva du prøver på, men som sagt, det er helt opp til deg. Politiet kan ikke gjøre en dritt om dette skulle skje med deg, offentlig er offentlig. Tenkt litt på dette jeg sier til deg nå, er det virkelig nødvendig at du står i bh og tanga for å vise frem ditt nye mobil deksel? (det var et eksempel). Vær forsiktig med hva dere legger ut, det finnes idioter der ute som har veldig lite å gjøre på. Vi blogges!:)

COMING SOON...

 • 03.01.2014 - 15:54

Gooooood fredag og god helg alle snuppiser. Hvordan går det med dere? med meg går det bare fint, takk som spør. I disse dager holder jeg på med en del ting, det gjør vel vi alle sammen? selvom det sikkert er litt mer spennende når det handler om Kleveland.

Jeg har lovet dere at dette året skulle bli endå mer spennende enn 2013, og det kan jeg love deg det blir. Dette var bare en kort liten update, har ikke tid til å skrive mer akkurat nå, må løpe.... frokosten min ser dere under, så kan dere #tagge renespiserreker på Twitter!

Rockstar <3 

HER ER TRAILEREN TIL ÅRETS SKREKKFILM SOM JEG ER MED I - MISSING IN PARADISE 2013

 • 02.01.2014 - 22:05

God kveld alle sammen. Nå er vi endelig i 2014, noe som vil bety en ny spennende tid i møte. Jeg kan begynne med å fortelle at jeg har veldig mye spennende på menyen fremover her på bloggen, og det vil daglig være videoer også. Beklager at jeg ikke har blogget så mye i de siste dagene, men har vært helt sinnsykt opptatt. Jeg har 4 store prosjekter på gang, en av de kan du se om ikke så altfor lenge.

Om du liker skrekkfilmer vil du elske denne filmen. Handler om at jeg er strandet på en øde øy, venner må finne meg før jeg faktisk dør. Men langt inne i skogen på denne øyen befinner det seg en psychopat....Årets mest intense skrekkfilm???

renekleveland

Norges beste blogger. Solbrun og perfekt kropp. Blogger ikke akkurat om knekkebrød og klær jeg har fått i posten som alle de andre hundre tusen bloggerne gjør. 80.000.000 visninger på nett. Love blogging! Følg meg for spenning i hverdag. Legg meg til som venn på Facebook, du vil ikke angre. Ellers, tusen takk for at du er innom bloggen. Bergens stolthet.

Kontakt/Sponsing

Renekleveland.blogg.no@hotmail.com

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no