hits
Facebook Youtube Snapchat Twitch Snapchat Samtaler Facebook Samtaler Videoblogger Derfor hater gutter meg Hvithai i Bergen Playaz Club 2017

TILBAKESTÅENDE HUND GIES BORT

 • 31.01.2015 - 22:06

Det er mye rart som legges ut på finn.no, denne gangen er det en annonse jeg stusset litt over. En hund som ser litt rar ut gies bort. Annonseteksten er også litt utenom det vanlige. Håper virkelig noen tar imot Felix.


Zoomet inn


MOLLY (16) TOK BILDE MED SELVUTLØSER, SÅ SKJER DETTE

 • 27.01.2015 - 19:35

Molly er bare 16 år, hun tok et bilde av seg selv.

Da foreldrene lå bildet inn på pcen lå de merke til noe som sjokkerte alle sammen. 

Ser du hva som er galt? 


Hun vet det ikke selv 

Ser du ledningen? 

Og dette ansiktet

Les også: Beshines pupper veier over 18 kg, HER

Les også: 20 ting menn burde gjøre når jenter har mensen, HER

Les også: Er kjæresten din utro? her er 20 tegn, HER

Les også: Dette skjer når gutter sender jenter kukbilder, HER

Image and video hosting by TinyPic

THEA ER SINGEL, MEN DANIEL MENER DE ER SAMMEN, EPIC FAIL

 • 27.01.2015 - 17:21

Dette var litt av en samtale kan jeg fortelle dere. Her har vi en jente som mener at hun ikke er i et forhold, men typen mener det motsatte. Hun spør etter råd og tips, samtidig som han begynner å spamme innboksen min med meldinger pga han vet at hun har skrevet til meg (hun hadde skrevet det til han) så jeg måtte prøve å holde meg saklig, ellers ville dere aldri fått denne samtalen i dag. 

Håper alle dere får en fin dag, og for all del, lik og del videreOg her kommer han...

Han har et forslag...

So what?En poke er flørting?Nei, Thea sover ikke...


En liten hva?

Elsker bloggen (daah)


Etter 5 minutter....

Nå får vi avslutte

Har vi en avtale...


Lol...


The end...

Legg meg til som venn på Facebook, TRYKK HER HER HER 

Poke meg på Facebook, jeg elsker å poke folk. Poker alle sammen tilbake. Trykker på liker knappen under om du vil at jeg skal poste flere samtaler.

Image and video hosting by TinyPic

HEEEEEI BLOGGÆN

 • 27.01.2015 - 15:59


Hvordan går det med dere snuppiser? håper dere alle har det bra, det har jeg. Er bare innom for å ønske dere en fin dag. Jeg har en ny samtale til dere som jeg kommer til å poste i dag. Ellers må jeg si det er fantastisk at 4000 stykker har tatt min "hvor deilig er du" test her på bloggen. Utrolig mange av dere sendte inn resultatene dere fikk (400-500 cirka) , stort sett var de fleste fornøyd, veldig hyggelig for min del. Sjekk ut nedefor..

Drømmekroppen 

Deilig søtsak


Skulle ikke tatt testen 

Men den mest populære 

Nice...


Har du ikke tatt testen min enda? ta den nå her 

Send meg svarene på innboksen på Facebook

Image and video hosting by TinyPic

SLIK SER DET UT NÅR JEG HAR SEX (VIDEO)

 • 26.01.2015 - 20:30

Hvordan ser det ut når Rene Kleveland har sex? hvorfor danser du ikke på byn? hva gjør jeg om jeg ikke vil ha sex med en jente? hvordan skal jeg si nei til sex om jeg ikke er klar enda? Og hva gjør jeg om en jente leker med følelsene mine og ikke bryr seg om meg?

Trykk på denne rosa skriften for å legge meg til som venn på Facebook

I love you all snuppiser. 

Image and video hosting by TinyPic

KATTEN WHISKY GJORDE KANINEN BILLIE GRAVID, SE KATTUNGEN

 • 26.01.2015 - 17:55

Katten Whisky har gjort noe som er helt umulige ifølge dyrleger verden over. Whisky bor på en bodegård sammen med kaninen Billie litt utenfor hovedstaden Perth i Australia. Matmor Melissa Jenkins ante ingenting før Billie fikk større og større mage. Etter 28 dager når Billie skulle føde fant vi fort ut at det var noe som ikke helt stemte. 

- Det viste seg at Whisky hadde gjort kaninen Billie gravid, forteller dyrlege Jenny Kelsa til NatureWild.

Det ser ut som en helt vanlig kattunge, men katten har fått kaninører. Dette er noe som aldri har skjedd før og det er helt fantastisk forteller matmor Melissa. Kattungen har fått navnet Bunny.

HVOR DEILIG ER DU? TA DENNE TESTEN MIN NÅ

 • 26.01.2015 - 15:53

Har du noen gang lurt på hvor deilig du egentlig er?

Svar på 9 spørsmål over og få svaret du alltid har lurt på. Send svaret du får til meg i innboksen på Facebook

Image and video hosting by TinyPic

DETTE HATER JEG MED FOLK PÅ FACEBOOK (VIDEO)

 • 26.01.2015 - 00:02Kunne knust pc'en, så sint blir jeg på slike folk! Video under

Legg meg til som venn på Facebook, så kan vi prate  

Image and video hosting by TinyPic

SATT PÅ WEBCAM PÅ SKYPE MED EN JENTE, NÅ ER JEG LEI MEG

 • 25.01.2015 - 14:03

Denne samtalen er fra Skype, hvor jeg i natt satt på webcam med en deilig jente. Men for å være helt forbanna ærlig med dere så angrer jeg på det. Bare les, så forstår du.

Rosa sladd er henne, jeg er den lyse fargen. 

Samtalen over valgte jeg å poste for å vise dere at dere ikke må dømme andre før dere blir bedre kjent med personen. Jenten jeg snakket med i natt på Skype hadde jeg desverre ingen anelse om var DØV. Så feil kan til og med den beste ta, i dette tilfellet, meg.

Jeg trodde ikke blonde kvinner som var deilig kunne være døv, men nå vet jeg det. Håper alle har lært av mine feil, fordi jeg hadde ikke peiling på hva jeg skulle svare henne etter at hun skrev hun var døv.

Som dere ser så svarte jeg noe så dumt som at "Det tordner her, tror nettet er ustabilt så kan være jeg forsvinner" - herregud så patetisk av meg. Aldri døm andre, selv om en jente er deilig kan hun være døv.

Trykk her for å legg meg til som venn på Facebook 

Image and video hosting by TinyPic

NY STUDIE VISER AT KVINNER HAR HØYERE IQ ENN MENN

 • 24.01.2015 - 23:58

Kvinner smartere enn menn

I godt over hundre år har menn hatt en mye høyere IQ enn kvinner, men det har nå endret seg helt. For første gang er det nå kvinnene som har de kvikkeste hjernecellene, noe som gjør menn irritert.

I løpet av de siste hundre årene har IQ resultatene for menn blitt lavere, mens det hos kvinner bare stiger høyere og høyere. Kompleksiteten i den moderne verdenen gjør at våre hjerner tilpasser seg, og øker vår IQ.

Kvinner kan mer enn menn

En mulig forklaring på dette er at kvinners liv er blitt mer krevende, da de skal multitaske mellom det å ha et familieliv og å utføre en jobb. Menn gjør ikke stort sett mer enn en ting av gangen, og når de først gjør noe trenger de hjelp fra en kvinne. 

Ettersom verden blir mer kompleks, så kreves en mer abstrakt tankegang, så kvinner vet å tilpasse seg. 

Image and video hosting by TinyPic

HAN BER MEG GI FAEN Å POKE MARITA, SÅ SKJER DETTE

 • 22.01.2015 - 22:40

Som de fleste vet så er ikke en poke på Facebook noen big deal, er det? de fleste som klikker ser på en poke som en "flørt" det gjør ikke jeg. En poke betyr for meg "eey" men desverre tar noen det litt for seriøst. Uansett, her er en ny samtale til dere.

Håper dere liker capslock, det gjør markus. Enjoy

Han følger mine offentlige innlegg, herregud


Ihvertfall, samtalen fortsetter

Tenke meg det? (ja, det er jeg som er idioten)Det er jo han som skriver til meg?


Han skal snakke med Marita


Han insisterer, han er sint
Jeg sletter ikke noen som helst, derfor spør jeg henneLol......

Blir det for dumt? 

Blokkert my ASSFikk desverre ikke noe mer etter det.

The end...

Legg meg til som venn på Facebook, trykk her 

Poke meg på Facebook, jeg elsker å poke folk. Poker alle sammen tilbake. 

Image and video hosting by TinyPic

NÅ ER DAME UNDERTØY FOR MENN DET HOTTESTE PÅ MARKEDET

 • 21.01.2015 - 23:44

Det er ikke bare damer som er besatt av sexy undertøy. Stadig flere menn hiver seg også med på bølgen av sexy undertøy, og takket være en ny butikk som kun selger sexy undertøy til menn kan du få deg drømmeoutfiten! Det australske merket Homme Mystere startet i 2008. Nylig startet de å selge over nettet, og trenden har tatt av i både Sverige og Danmark.

Men også norske menn har fått øynene opp for det trendye undertøyet. Mens kvinner alltid har hatt et stort utvalg av undertøy, har menn hatt ganske triste alternativer. Men nylig kom produktene til Homme Mystere ut på nett, og har nå tatt av i over 30 land, inkludert Sverige, Danmark og Norge.

Undertøy for menn er en veldig udefinert kategori, som ofte blir sett på som lite spennende av voksenbutikker. For vanlige butikker er det rett og slett for konfronterende, forklarer Homme Mystere sine grunnleggere.

"Et voksende antall mannfolk oppdater nå komforten av vårt lette og sexye undertøy for menn", forklarer de videre. Butikken tilbyr en lang rekke med blonde-boxere, tangaer og til og med BHer for menn. Det hele ser ut som kvinneundertøy, men er designet spesielt for menn.

"Vårt mål har alltid vært å tilby et alternativ for menn, basert på fysikken deres fremfor seksualiteten deres", forklarer selskapet på nettet. Kundegruppen deres er gifte menn og unge fra 18 år og oppover, med sofistikert smak.

Han ønsker seg luksusundertøy, men vil gjerne holde sine vaner i undertøyskuffen privat. Han ønsker seg noe nytt og spennende, sier butikken. De retter seg mot både homofile, heterofile, vegetarianere, Høyre-politikere og andre med sans for sexy undertøy.

Så hvis du noen gang er på utkikk etter nytt og spennende undertøy som er komfortabelt for menn, samtidig som du bringer frem den sexye siden i mannen, er denne nettbutikken noe for deg. Det vil garantert gi deg en bli-ny-følelse, å frigjøre deg fra boxershortsen.

LYST PÅ JUSTIN BIEBER BUKSE? HERE YOU GO (VIDEO)

 • 20.01.2015 - 21:50

Justin Bieber Swag

Siden dere som følger meg ville ha Justin Bieber bukse, så blir jeg nødt å gjøre dere glad. Og alle i hele verden vet at Justin Bieber har verdens kuleste klesstil, og nå kan du få den helt gratis, takket være meg. Bare veldig hyggelig!

Følg/ add meg på Facebook og spør meg om du lurer på noe som helst. 

Image and video hosting by TinyPic

En blowjob for dagen kan gi deg 7 år lenger levetid

 • 20.01.2015 - 00:16

Nye studier viser at en blowjob om dagen kan forlenge livet ditt med hele 7 år. Det vil ikke bare gi deg lenger levetid, men det vil også styrke immunforsvaret ditt. 

Hyppig sex i et parforhold minsker også risikoen for at du som kvinne får svangerskapsforgiftning under graviditeten. WHO (verdens helseorganisasjon) vil nå sette opp oralsex på sin liste over "medisiner" som kan være med på å forlenge et liv.

Tidligere leder av avdelingen for alderdompsykologi ved Royal Edinburgh Hospital, fortalte mandag under en pressekonferanse om de helsemessige fordelene av sex, spesielt for kvinner som utfører oralsex.

Mindre depresjon..

En blowjob om dagen kan altså forlenge ditt liv med cirka 7 år, fordi det frigjør endorfiner. Den gråblanke væsken inneholder flere stoffer som også kan forebygge depresjon og få deg i mye bedre humør. Sæd inneholder blant annet ulike hormoner som er med på å påvirke både trøtthet og psykiske lidelser som for eksempel depresjon.

Tidligere forskning har også vist at kvinner som velger å utføre oralsex og som svelger sæden, har bedre konsentrasjon når det gjelder jobb og skole. Inne på Kondomeriets nettside sies det at sperm inneholder cirka 150 mg proteiner, 11 mg karbohydrater, 6 mg fett, 3 mg kolestrol, magnesium, kopper og sink.

BESHINE`S PUPPER ER VERDENS STØRSTE, VEIER 18,4 KG TOTALT

 • 19.01.2015 - 18:33

Holy Nipple...

Mayra Hills (31), eller bedre kjent som Beshine, er en tysk naken modell. Hun har alltid hatt en drøm, og den har nå gått i oppfyllelse. Hun har nemlig verdens største pupper. Hun har 10 000 cc saltvann implantater i hvert bryst, eller lettere forklart, hvert bryst veier 9,07 kg. Hennes BH-størrelse er 70XXX.

Til de av dere som er skeptisk på om dette er sant, noe som faktisk er forståelig, sjekk ut hennes twitter her (18+) eller hennes nettside (18+) og dere vil forstå at dette er en ekte kvinne med bare veldig store pupper. Beshine har selv sagt at hun vil ha enda større pupper, dobbelt så store som hun har nå. 40 kg store pupper er målet, en dag.

Det er 18,14 kg bryst hun nå har å bære rundt på, hver dag, noe som er det samme som å bære rundt på en syv-åring på brystet. Jaja, vi alle gjør ting som gjør oss glad. Under kan du sjekke ut noen av bildene hun har lagt ut på twitter profilen sin.Titt`tei

LIK & DEL videre

HAR DU FOTFETISJ? DA ER VAGINA ANKELEN I SILIKON NOE FOR DEG

 • 17.01.2015 - 20:14

Fotfetisj?

Har du sansen for føtter? har du problemer i hodet som gjør at du blir kåt av føtter? vel, da er vagina ankelen noe for deg. Folk rundt om i verden tenner på mye rart, men fotfetisj er en populær kategori på diverse voksen sider.

Søker man på fotfetish på google får man opp 322.000 resultater. 

Og med flere hundre tusen mennesker som tenner på nettopp føtter, ble Vajankle (vagina ankelen) til. Produktet har fått mange til å reagere, det kan jeg også forstå. Et par selges på nettet for 179 dollar, noe som tilsvarer cirka 1359 norske kr.

Vaginaen er kun i venstre fot, høyrefoten har ikke noe vagina. 

Ikke fortvil. Du kan velge hudfargen på føttene inkludert hvilken tånegler du ønsker. Enten franske negler eller rød cherry. De er laget av silikon og ser 100% realistisk ut. 

 

 

Les også: 17 tegn på at du og kjæresten din er ment for hverandre HER

Les også: 25 ting dere kun forstår hvis dere har vært bestevenner for alltid HER

Les også: 9 ting bitchy jenter er lei av å høre HER

Les også: 23 tegn på at du og bestevenninen din er ment for hverandre HER

Les også: Derfor må du aldri sende kukbilder til en jente HER

Les også: 20 tegn på at du og bestevenninen din egentlig kunne vært søstre HER

Følg meg på Facebook HER eller trykk på bildet under

LIK & DEL bitches

Snapchat: renekleveland

JEG KLARER IKKE MER

 • 13.01.2015 - 21:28Rene? hvordan takler du stygge kommentarer og drit du får på bloggen din? blir du ikke sur? jeg hadde aldri taklet det. Det er spørmål jeg får fra mine vakre snuppiser (lesere). Og svaret er ganske enkelt, det er noen ganger helt jævlig.

Hardt liv...

Jeg får ikke sove om natten, jeg sitter oppe å griner. Jeg har vondt i magen, føler meg tom innvendig. Livet med stygge kommentarer er helt forferdelig til tider. Men er man blogger må man tåle en støyt eller to, ikke sant?. Jeg ser på meg selv som en sterk person.

Håper alle ser hele videoen før dere sier noe som helst.

Add meg som venn på Facebook i denne tunge tiden (FACEBOOK LINK)

Image and video hosting by TinyPic

HVITE TENNER MED NEGLELAKK? JA, DET ER FULLT MULIG, SE HER

 • 13.01.2015 - 20:44

Lotte hadde sett et bilde av meg der jeg holder en god del tannbleking, og spurte meg om tips. Hun ville ha hvitere tenner hun også. Men siden hun ikke har tålmodighet å vente på at tannblekingen skal havne i postkassen rådet jeg henne å bruke hvit neglelakk. Video i bunnen av innlegget

Video under, press play!

KAN JEG TØRKE KLÆR I MIKROBØLGEOVNEN? - JA, DET KAN DU LOTTE

 • 12.01.2015 - 23:06

 


Så klart er det ikke lurt å tørke klær i en mikrobølgeovn. Men Lotte gjorde det og det GIKK TIL HELVETTE. SE HVA SOM SKJEDDE HER HAHAHA...

Følg/add meg på Facebook om du trenger tips

Image and video hosting by TinyPic

KAN RØD KONDITORFARGE GI DEG FINT BLONDT HÅR? ER DET MULIG?

 • 10.01.2015 - 17:27

Om dere jenter skal farge håret deres pga ettervekst, ville dere brukt skikkelig hårfarge eller konditorfarge? ja, nei, jeg har ikke peiling på hva som skjer med verden, men enden er nær. Lotte skulle farge håret sitt i dag og hvem kommer hun til for å spørre om hjelp?

Riktig, meg. Jeg er ganske så spent på hvordan håret hennes blir seende ut når hun poster bilde. Hun har ihvertfall lagt ut en 11 minutter lang video der hun putter 2 flasker med konditorfarge i håret sitt. 

Her kan du se hele videoen... Samtalen finner dere under (auu)

UPDATE: her er resultatet

Image and video hosting by TinyPic

DRA TIL HELVETTE, HER PRØVER JEG Å SKREMME VEKK REVEN

 • 10.01.2015 - 00:05

Rev overalt..

Jeg begynner å bli mektig lei all den reven som går rundt i nabolaget her om kveldene. Ikke bare er det veldig irriterendes, men også barn blir skremt. Så det jeg har gjort er at jeg har lagt ned feller slik at de blir tatt, en etter en.

Så kommer jeg til å kontakte akvariet i bergen i morgen så de kan sette disse fri igjen i skogen! 

Der er de ekle revene som plager nabolaget mitt.

Og her går jeg ut, de skal faen ikke plage meg eller naboene!

Men de ser meg, måtte ta av blitsen på kameraet, for en rev er fitte smarte dyr

Jeg måtte gå opp bak noen busker, det er faen ikke så lett som du tror.

Men de følger med, uansett hvor jeg faen i helvette går!!!!

Så man får ikke tak i de horene!

Jeg elsker dyr, men hater rev og ulv og sånne dyr! De bare irriterer!!

Image and video hosting by TinyPic

HUN VILLE FØNE HÅRET I DUSJEN, SÅ ENDTE HUN PÅ SYKEHUSET

 • 09.01.2015 - 19:25

Hei alle sammen, god fredag. Noen ganger kan jeg si tullete ting, men det er fordi jeg håper at vedkommende jeg sier tingene til ikke tar det seriøst. Greit at Lotte har gjort en del rare ting jeg har sagt hun må gjøre, men jeg trodde aldri at hun skulle ta med seg hårføneren inn i DUSJEN...

Nå har jeg bare dårlig samvittighet, fordi hun havnet på sykehuset. Hele samtalen kan dere lese under. 

Jeg beklager virkelig. Lotte har postet bilde fra sykehuset på bloggen sin HER for de som vil lese. Beklager lotte, håper du kan tilgi meg. Image and video hosting by TinyPic

25 TING DU ALDRI SIER TIL EN KVINNE, SJEKK DENNE LISTEN

 • 06.01.2015 - 20:24Det er mye du ikke skal si til en jente. Men hva er egentlig feil å si? jeg har samlet 25 ting du bare ALDRI sier, med mindre du vil starte 3 verdenskrig og få problemer i forholdet. Under er listen!

1# Hvorfor lukter du reke mellom beina?

2# Hvor mange ganger har du hatt klamydia

3# Den leppestiften var stygg

4# Må du snakke så jævlig mye?

5# Du tror vel ikke jeg har tenkt å betale for all maten?

6# Jeg fikk ikke ringt deg i dag, var for opptatt (ingenting er viktigere enn jenten din).

7# Du kan velge hva du vil på menyen men ikke velg biff

8# Jeg har desverre ikke tid til deg nå

9# Hvorfor ser du så rar ut i ansiktet?

10# Så det er sånn du ser ut uten sminke altså?

11# Du minner meg om en eller annen mongo

12# Jeg er ikke noe forholds type, jeg liker litt av og på

13# Om du ikke vil ha sex med meg så finner jeg en annen

14# Du er mye deiligere med kort hår

15# Du har kroppen til en mann

16# Jeg har ligget med....."teller"....vet ikke, mange!

17# Kan jeg få kysse deg? (BARE GJØR DET)

18# Exen min sant....(aldri nevn exen din)

19# Din vennine er veldig irriterenes

20# Feiler deg? har du mensen eller?

21# Alle jenter er like

22# Skal du virkelig spise alt det?

23# Faen har skjedd med håret ditt då?

24# Du suger på blowjobs

25# Du har feil (ALDRI SI DE TAR FEIL)

Image and video hosting by TinyPic

GEIRR TVEITT TRENGER DIN HJELP, LES DETTE

 • 06.01.2015 - 15:52

Jeg trenger din hjelp, du som leser denne bloggen. Geirr Tveitt Dy (bildene over) er med i årets brun og blid modell konkurranse og han SKAL vinne denne måneden. Finalen er her i Bergen (Norges beste by) 30 mai. Dette er noe han vil mer enn alt. Vinneren stikker også av med en pengepremie på inntil 500.000 kr. 

Det tar deg et lite sekund og du kan gjøre denne mannen utrolig lykkelig. 

Jeg lover dere masse spennende fremover om dere kan hjelpe meg med det. Jeg skuffer aldri dere, så da må ikke dere skuffe meg. Gjør Geirr Tveitt Dy lykkelig.

Trykk HER HER HER for å stemme

Image and video hosting by TinyPic

10 TURN OFF & TURN ONS VED MENN, FRA EN KVINNES SYN

 • 05.01.2015 - 23:54

En stund siden det er postet et slikt innlegg på bloggen, og siden flere av dere vil ha det, da får dere det. Dette er skrevet av en kvinne som heter Sarina, for renekleveland.blogg.no. Her er listen! 

1. Menn som smatter. Om det er smatting med tyggisen, eller om det er smatting med maten spiller ingen rolle. Lukk munnen din! Det er ingen som liker å høre på smattelydene dine, og spesielt ikke en eventuell partner.

2. Å være for klengete. Om du liker en jente, er det mulig å vise det på andre måter enn å klenge på henne. Gi henne rom og ikke press deg på - kvinner liker ofte det de må jobbe litt for å få, de liker en utfordring.

3. Sterk kroppslukt. Én ting er å lukte mann, en annen er å stinke svette. Bruk deodorant og eventuelt parfyme om du har et problem med svetting. Det er ingen kvinne som vil bli møtt av en vegg med svettelukt når du gir henne en klem.

4. Menn som skryter av inntekten sin. Det er helt greit å tjene mye og ha et luksuriøst liv, men ikke skryt av det på date. Ingen liker en skrytepave.

5. Menn som bare snakker om seg selv. Kvinner liker å få oppmerksomhet, og når en mann ikke viser henne oppmerksomhet i det hele tatt og bare snakker om seg selv, er det en slikkelig turn-off. Vis interesse i det hun har å si, still henne spørsmål om ting du lurer på. Å snakke litt om seg selv er så klart greit, men holdt det på et normalt nivå.

6. Dårlig personlig hygiene. Dusj, skift til rene klær, barber deg fra tid til annen. Det er ingenting galt med å være litt rufsete i kantene, men ikke vær ekkel.

7. Uhøflighet. Mange kvinner liker såkalte ?badboys?, men det er en fin linje mellom å være drittsekk og badboy. Behandle dine medmennesker med respekt!

8. Menn som er slemme mot dyr. Respekt for dyr er en ekstremt viktig kvalitet å ha. Omsorg er gull verdt.

9. Negativitet. Menn som svartmaler alt som skjer i livene deres er ekstremt lite attraktive. Ta ting med et smil, og hold sinnet minimalt. Det er lov til å reagere på ting, men ikke overreager på alt. 

10. Menn som drikker for mye. Denne gjelder forsåvidt for kvinner også: det er ekstremt usjarmerende med fulle folk. Om du er av typen som ofte blir full og prøver å legge an på damer i fylla, burde du slutte med dette så fort som mulig. Slørete tale og dårlig balanse hører ikke hjemme når man skal flørte.

1. Menn det går an å snakke med. Kvinner liker menn som kan snakke med dem om alt og ingenting, og ikke minst menn som kan få dem til å le. Å kunne snakke om alvorlige ting like lett som useriøse ting er veldig viktig.

2. Menn som tar initiativ. Kvinner elsker menn som finner på ting med dem uten at vi må spørre om de vil gjøre noe først, og når menn starter samtalen.

3. Menn som er jordnære. Ingen liker en pompøs drittsekk som tror han er bedre enn alle andre, vær litt ydmyk og ikke tro du er bedre enn alle andre.

4. Menn som ikke er redde for å være seg selv. Klarer du å være deg selv, klarer den du er med å være seg selv også. Ikke vær flau over ting du liker eller misliker, og vær entusiastisk over ting du føler det sterkt for.

5. Romantikk. Romantikk så masse forskjellig, og trenger ikke nødvendigvis å være klisjé og klissete. En mann som tør å fortelle en kvinne hva han føler om henne er skikkelig turn-on!

6. En mann som klarer å holde det ryddig. Å komme inn i hjemmet til en mann som har skittentøy, oppvask og søppel over alt er ikke en særlig god opplevelse. Hold det ryddig og hygienisk, det vil en eventuell partner sette stor pris på.

7. En mann som ikke er redd for å gjøre litt dirtywork. Enkelte kvinner vil ikke innrømme det, men oss kvinner er alltid så teknisk anlagt, spesielt ikke når det kommer til å montere ting. Kvinner liker også godt når menn gjør ting for dem som de helst ikke vil gjøre på egenhånd - som å ta ut søppelet.

8. Menn som åpner dører. Klisjé? Ja. Men de aller fleste kvinner elsker det når menn gjør ting som å holde døren åpen for dem. Det gjør at vi føler oss spesielle, og at vi tenker på deg som en gentleman.

9. En mann som tør å innrømme at han har en mykere side. Om du må gråte fordi en i familien din har dødd, eller av en annen grunn, så synes vi bare det er søtt. Vi føler oss spesielle når du tør å åpne deg selv for oss.

10. En du kan stole på. Vær der for dem du er glad i, og ikke svikt dem du står nærmest. Dette er kanskje et av de viktigste punktene på listen, ingen kvinner liker å bli forlatt når de trenger deg mest.

Skrevet av Sarina N, for renekleveland.blogg.no

Lik gjerne ved å trykke på liker knappen under om du er enig..

Følg/ Add meg på Facebook www.facebook.com/LyricalProductions

Image and video hosting by TinyPic

LOTTE VILLE HA FINERE HUD, SÅ FIKK HUN ET SKJØNNHETSTIPS

 • 05.01.2015 - 18:17

Husker dere for en liten stund siden når Lotte prøvde melis trikset mitt? tok melis i håret fordi hun hadde lest på bloggen min at man fikk lenger hår av å bruke melis i håret? vel, i går kveld skrev hun unnskyld til meg og ville ha et nytt tips.

Hun ville ha et skjønnhetstips, fin hud. Jeg skrev på kødd at hun måtte bruke kokos, melis og blande dette med vann. Kokos skrev jeg fordi hun selv har sagt at hun er allergisk mot kokos (noe hun også selv sier i videoen) og melis fordi hun har prøvd det før.

Se videoen hun lå ut i går kveld og her kan dere se hvordan hun ser ut nå. Hun mener jeg burde betale for at huden hennes blir fin igjen? når jeg selv skrev (samtalen over) at hun kan få utslett siden hun er allergisk mot kokos. 

Hun selv svarer med at hun bare skal smøre det i ansiktet (WTF)

Følg/ Add meg på Facebook www.facebook.com/LyricalProductions

Image and video hosting by TinyPic

renekleveland

Norges beste blogger. Solbrun og perfekt kropp. Blogger ikke akkurat om knekkebrød og klær jeg har fått i posten som alle de andre hundre tusen bloggerne gjør. 80.000.000 visninger på nett. Love blogging! Følg meg for spenning i hverdag. Legg meg til som venn på Facebook, du vil ikke angre. Ellers, tusen takk for at du er innom bloggen. Bergens stolthet.

Kontakt/Sponsing

Renekleveland.blogg.no@hotmail.com

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no