hits
Facebook Youtube Snapchat Twitch Snapchat Samtaler Facebook Samtaler Videoblogger Derfor hater gutter meg Hvithai i Bergen Playaz Club 2017

20 tegn på at du og bestevenninen din egentlig kunne vært søstre

 • 31.01.2016 - 17:18


Har du en bestevennine du føler kunne vært din søster pga dere er så like i alt dere gjør? her er 20 tegn på at du og din vennine kunne vært søstre. 
1) Dere er nesten alltid i samme humør. Er hun glad, er du glad. 

2) Dere avslutter ofte hverandres setninger.

3) Du har aldri følt deg så knyttet til noen før.

4) Uansett hvor dere går så tror folk at dere er søstre. 

5) Hennes klesskap er ditt klesskap. Dere bruker samme størrelse og låner kler av hverandre hele tiden, det som er hennes er ditt, og omvendt. 

6) Dere har faktisk mensen på samme tid, så dere er der alltid for hverandre.

7) Du vet når hun er lei seg, du klarer å lese tankene hennes.

8) Som med punkt 5, dere deler alt. Ikke bare klær, men mat, penger, ALT.

9) Dere kan være med hverandre hele dagen, og når hun stikker hjem savner du henne allerede.

10) Vennskapet dere har sammen gjør livet til sånn du skulle ønske det skulle bli, perfekt.

11) Hennes familie er din familie, og omvendt. Du er som en datter for hennes foreldre, og omvendt.

12) Når dere er for lenge vekke fra hverandre, som når dere må på hver deres ferie, føles alt helt annerledes og du klarer ikke å vente til dere treffes igjen.

13) Dere kan faktisk gjøre alt sammen, fordi dere kosen ræven av dere hele tiden.

14) Dere dømmer ikke hverandre for noen ting som helst. Du aksepterer henne for den hun er og det hun gjør, samme gjør hun med deg. 

15) Dere har mange historier sammen, dere har gjort så alt for mye sammen. Dere kan av og til sitte å snakke om ting dere har gjort i flere timer.

16) Humoren deres. Ingen forstår den så godt som det din vennine gjør.

17) Du lytter til henne. Du liker å lytte på hva hun har å si før du tar noen beslutninger. 

18) Du sier alltid ja når hun er ved din side, fordi dere støtter hverandre i alt, uansett hva det måtte være.

19) Om hun ikke liker kjæresten din, vel, da er det bye bye til kjæresten din. Hun betyr faktisk mer enn kjæresten din.

20) Hun vil aldri gjøre noe for å såre deg.

Lik & Del dette innlegget om du er glad i din vennine

Les også: 17 tegn på at du og kjæresten din er ment for hverandre HER

Les også: 25 ting dere kun forstår hvis dere har vært bestevenner for alltid HER

Les også: 9 ting bitchy jenter er lei av å høre HER

Les også: 23 tegn på at du og bestevenninen din er ment for hverandre HER

Les også: Derfor må du aldri sende kukbilder til en jente HER

Følg meg på Facebook HER eller trykk på bildet under

Her venter Lotte (24) på brannvesenet da brannslukningsapparatet satte seg fast i vaginaen

 • 31.01.2016 - 14:13

Man gjør mye dumt dersom man er full og kåt. Lotte (24) angrer på det hun gjorde og lover at hun aldri mer skal drikke alkohol. Da lotte kom hjem fra byen fant hun ikke vibratoren og brukte noe hun angrer svært bittert på. 

Lotte fant frem brannslukningsapparatet i leiligheten og fant ut at slangen ville gjøre nytte for seg, men der tok hun skammelig feil. Slangen på brannslukningsapparatet kilte seg og satt bom fast i Lottes edle deler. Brannvesenet måtte rykke ut til til Snapchatdronningen da hun ikke ville ringe nære venner midt på natten, det ville vært flaut forteller Lotte.

Fire brannmenn dukket opp og fikk seg tidenes sjokk. Hendelsen får brannvesenet til å komme med en tydelig oppfordring: Ikke bruk brannslukningsapparatet til hyggestunder.

Lotte sin snap er: Lotteninja. LIK & DEL for å advare andre

FÅR DU DENNE FACEBOOK LINKEN I CHATTEN MÅ DU IKKE ÅPNE DEN

 • 28.01.2016 - 20:55

"Håper det var greit jeg tagget deg"

Nå er det enda et virus som spres ved at du får en melding av dine venner der de skriver de håper det var greit de tagget deg i en video. Klikker du på linken har hackere ditt passord og brukernavn. Med mindre du bruker totrinns-sikkerhet på profilen din får du nok aldri logget deg inn igjen på brukerkontoen din. 

Slik ser linken ut, den må du ALDRI trykke på
Ingen har tagget deg

Det er ingen video når du klikker på linken, bare en tom hvit skjerm. Linken ser ut til å være en Facebook link, men det er den langt ifra. Når det står at du har blitt tagget i noe, så frister det selvsagt å trykke på linken, men det må du aldri gjøre. Det er en hissig og farlig link.

Hvis du blir tagget i en video og linken ser mistenkelig ut bør du henvende deg direkte til personen som tagget deg, da er du på den trygge siden. 

Om du har trykket på en slik link bør du skifte ditt passord ganske så raskt.

LIK & DEL VIDERE MED DINE VENNER

SKYPE INTERVJU MED CHRIS FURNES - EKSKLUSIVT INTERVJU

 • 28.01.2016 - 17:41

God kveld alle sammen.

Denne videoen har jeg hatt privat på youtube i siden august i fjor, men nå er det på tide og vise Skype intervjuet jeg gjorde med popidolet Chris Furnes. Om du ikke allerede vet hvem Chris Furnes er så har jeg hatt en del krangling med han opp gjennom blogg-tiden. Jeg er ikke noe sur på han eller noe, har ingenting imot han. Vi begge er fra Bergen og alt er all good. I fjor skrev jeg et blogginnlegg om Chris og gjengen hans da jeg ble sur fordi jeg mente de kopierte meg (les innlegget her

Videoen til Chris er fra 2012, men når han ikke gidder å være med på et Skype intervju face2face, så blir dette resultatet. Beklager for drittkvaliteten, men sånn går det med webcam.

Har tekstet den for dere!

LIK & DEL VIDERE for flere videoer

Følg meg på Facebook, trykk HER

JÆVLA NAV SNYLTER

 • 28.01.2016 - 17:26

Dette innlegget er skrevet av Lisa Rørvik (lisarorvik.blogg.no)

Jeg så deg gå på senteret i går, med poser i hendene. Du hadde vært og shoppet. Når du klarer å gå på et senter å shoppe klarer du ihvertfall å jobbe. Jeg så deg ute på byen for noen helger siden. Du hadde drukket. Du danset og det så ut som om du hadde det kjempe bra. Du smilte og lo og var ute til klubben stengte. Du ser ikke syk ut, så hvorfor går du på NAV? Jeg så deg sitte på en cafè for en måned siden. Der satt du og koste deg med en kopp kaffe med en annen. Du hadde stelt og fikset deg. Du snakket mye og koste deg. Du kan da umulig være så syk at du ikke kan jobbe da? 

Dette er spørsmål og kommentarer man opplever når man er sykemeldt. Lite visste de at den ene shoppingturen ned på senteret er den enste gang jeg hadde vært ute av døren, på to uker. Den ene gangen du så meg ute fest for noen uker siden, var den eneste bra dagen min den måneden. Jeg hadde ikke sett vennene mine på flere uker. Jeg hadde ikke klart å dra ut på flere uker. Men den ene kvelden hadde jeg det faktisk så bra med meg selv, at jeg turte å gjøre det. Jeg klarte for en gang skyld å kose meg ute. Ha det gøy smile og le. Den cafeen du så meg på for en måned siden, satt jeg å drakk kaffe med min far som jeg ikke hadde sett på flere uker. 

Når man sliter psykisk så har man bra dager, og dårlig dager. De som er 100% sykemeldt sånn som meg, er som regel kanskje ute av døren 1-4 ganger i måneden. Når man først klarer å komme seg ut de få gangene vil man selvfølgelig gjøre det beste ut av det. De dagene som faktisk er så bra, at man klarer å komme seg i dusjen. Klarer å sminke og stelle seg, den ene dagen du ikke føler deg syk. Man har lyst til å være en normal person, gjøre det vennene dine gjør eller møte familie eller ta seg en tur på senteret for  å shoppe litt. Noen veldig få vet er at dette er en stor utfordring for oss som sliter psykisk.

Det er så mange psykiske lidelser som ikke synes utenpå.  Å gjøre noe koselig, er faktisk veldig bra. Jeg ligger som regel bare i sengen dag ut og dag inn.  Man kan jo selv prøve å tenke seg hvordan det er. Slippe å gjøre noen ting, ingen forpliktelser som man må ta stilling til. Men der tar dere rimelig feil. Det er utrolig hardt, tøft, kjedelig og sårt å bare ligge inne. Jeg vet jeg snakker på vegne av mange som sliter psykisk, at det å komme seg ut å få lov til å være "normal" en gang i blant betyr utrolig mye. Det er et tegn på at man vil bli bedre. Flere har det faktisk som en del av behandlingen sin at man skal gjøre sånne ting. 

Det er så lett å dømme når man sitter på utsiden. De som har noen som står dem nær som sliter psykisk og er sykemeldt har en bedre forståelse for alt dette. Fordi da ser man det selv på nært hold, da får man se hvor mye den personen faktisk sliter. Selv om man er sykemeldt så betyr ikke dette at man bare skal ligge inne, ikke møte noen eller gjøre noe. Vi alle trenger å komme oss litt ut, i stedet for å bare ligge inne å bli mer syk. Så det at jeg faktisk klarer å komme meg ut litt, gjøre det mine venner gjør er faktisk en veldig viktig ting for meg. Selv om jeg er sykemeldt betyr ikke det at jeg ikke kan gjøre noen ting, jeg har enda en lang vei å gå før jeg kan begynne å jobbe. Men jeg jobber med meg selv hver eneste dag. Jeg har lyst til å begynne å jobbe. Jeg har ikke lyst til å være 100% sykemeldt, men sånn er det dessverre nå. 

Det jeg ville frem til med dette innlegget, er at man burde tenke seg om to ganger før man kommer med en slik kommentar. Det er så mange psykiske lidelser man ikke kan se på utsiden. Er man sykmeldt så er det en grunn for det. Jeg personlig har veldig lyst til å jobbe. Det å bli en normal 21-åring. Gjøre det alle de andre rundt meg gjør, men sannheten er den at jeg ikke er frisk nok til det enda. Dette er livet mitt nå, og jeg prøver å gjøre det beste ut av det. Så selv om  man er ute en gang i blant, betyr ikke det at man ikke sliter. 


Lisas blogg HER - Lisas instagram HER

Nå innføres det skoleuniform i Norge for å unngå klespress

 • 26.01.2016 - 21:13Dette mener de blant annet fordi det vil føre til at mange slipper å oppleve klespress. Det klespresset som er på skolene i dag ødelegger for veldig mange, og fører til ekstremt mye mobbing og utestenging for elever som ikke følger trenden.

Mange som blir mobbet på skolen pga klærne de går med, opplever skoledagene som et mareritt, og det kan ødelegge for karakterene og ikke minst fremtiden. Cirka 6 av 10 elever gruer seg til skolen hver eneste dag, pga noen elever gjerne har moteklær mens andre har billige klær fra Spar Kjøp, Cubus eller H&M for å nevne noen.

Skoleuniformer er vanlig i utlandet men grunnen til at Norge ikke har hengt seg på er nok fordi skepsisen bunner i hensynet til individualitet og at man skal la barna få utfolde seg fritt. Skolegården er ikke en catwalk, og det er ikke greit at barn og ungdommer går med Canada Goose-jakker og Michael Kors-vesker, da oppstår det misunnelse forteller skolepedagog Therese Nyborg.

Har du fine ting i livet, fine dyre klær ser andre på deg som en vellykket person, dette gir status som igjen fører til at du ikke blir mobbet av de andre på skolen, noe som ikke er greit.


FOTO: AARON VINCENT ELKAIM / AP

Klespresset
Ungdommer bryr seg mer enn tidligere om hvor klærne kommer fra, og de bruker mye mer tid på shopping og hvordan de ser ut enn før. Dette har fått regjeringen til å koke. Når de mest populære elevene skaffer seg nye klær, går det ikke lang tid før alle andre vil ha de samme klærne.

Dette skaper problemer i samfunnet, og foreldre som ikke har råd føler seg som dårlige foreldre. Derfor er det nå bestemt at regjeringen vil innføre skoleuniform i Norge for å dempe kjøpe og merkepresset blant elevene.

Slik ser skoleuniformene ut
Den norske stat har i dag publisert det aller første bildet av skoleuniformene. Uniformene skal brukes av alle som er fylt 13 år og oppover, helt til de er ferdig utdannet. Uniformene kan bestilles på alle skolers hjemmeside fra og med 10 januar 2017.

Prisen er 1290 kr for jenter og 1450 kr for gutter. På brystet er det brodert inn en Norsk sløyfe som symboliserer at du er stolt og kry for at du bor i Norge. 

 LIK & DEL for å spre gleden

ADVARSEL: FÅR DU DENNE LINKEN PÅ PC ELLER MOBIL KRASJER ALT

 • 25.01.2016 - 20:26

 

Nå er det en populær link som blir sendt rundt på Facebook og Twitter. Men du bør IKKE trykke på den om noen sender deg linken. Når du trykker på linken, enten på pc eller iphone krasjer alt sammen. Du må starte mobilen din på nytt, samme gjelder pc. Du mister alt du har lagret, alt du har åpent i nettleseren går tapt. Trykker du inn på linken via Facebook blir du utestengt.

Så får du denne linken: Crashsafari.com  må du ikke klikke på den.

Det er noe som heter short url også, slik at folk kan legge inn crashsafari linken inn i en link slik at det blir: goo.gl bla bla, det er for å lure deg at det ikke er en crashsafari link (google short url bare forkorter nettadresser, så du vet aldri hva de linkene inneholder) men du er advart. IKKE TRYKK på linken til crashsafari.com

Under ser du printscreen fra da jeg trykket meg inn, hele skjermen går i svart og pcen krasjer. Noen brukere opplever bare at hele pcen går i svart og fryser, ikke at den slår seg helt av.

Lik & Del for å advare andre

SANDRA LYNG HAR NOE VIKTIG DERE ALLE MÅ HØRE MED EN GANG

 • 23.01.2016 - 19:55

Sandra Lyng (født 18. april 1987 i Mosjøen, Nordland), er som sikkert de fleste vet en norsk musiker og låtskriver som kom på fjerdeplass i Idol 2004. I tiden etter Idol ga hun ut singlene «Sommerflørt» og «I morgen» som hadde gode plasseringer på VG-listen. Etter det ga Sandra ut sitt debutalbum Døgnvill som havnet på tredjeplass i VG-listas albumliste.

Etter at hun ga ut debutalbumet turnerte hun rundt og var med på forskjellige TV-opptredener frem til 2010. I tiden som fulgte reiste hun mye og etter et lengre opphold i Brasil og USA begynte hun å skrive musikk igjen. Sandra etablerte seg i Los Angeles for å arbeide med låtskriving. I Los Angeles jobbet hun med blant annet Will.I.Am.

I 2013 gjorde hun comeback med sin første engelske låt kalt «PRTeY». I 2014 kom hun ut med albumet LA-Files. I januar 2015 var hun aktuell i TV-programmet Mitt Dansecrew på TV 2 og med singelen «Heels Off». Sommeren 2015 var hun med på VGs Sommershow-turné og på VG-listekonsertene rundt i Norge.

Det siste året har hun kommet ut med tre nye låter som har blitt kjempepopulær. Play My Drum, Night After Night og Electric City, og nå har hun en helt ny låt ute som du faktisk bare MÅ høreNye låten til Sandra heter Moonrise og ligger på Spotify (hør under i spotify spilleren)

Fun Fact: Låten Play My Drum nådde 8.000.000 solgte streams i november, på Youtube har musikkvideoen 1,700.000 avspillinger, så langt. 

HØR MOONRISE

Night After Night


Play My Drum

Electric CitySjekk ut mer av Sandra på bloggen hennes HER Instagram HER og Youtube HER

LIK&DEL

9 AV 10 TØR IKKE SOVE ETTER Å HA SETT DETTE BILDET, TØR DU?

 • 23.01.2016 - 19:55

Dette bildet går rundt på internett og er av 19 år gamle Kristine Fjeld fra Lillestrøm. På flere nettsider og forumer skriver folk at de ikke kommer til å sove etter å ha sett det. Tør du og sove når du ser det? jeg er heldigvis ikke så redd, men det er ganske så sykt når du faktisk ser det. Når du ser det vil du nok ikke klare å sove på veldig, veldig lenge. 

Jeg skal ikke gi dere noen hint, men søvnen deres blir nok ødelagt.

LIK & DEL med dine venner

MARTHINE BRÅTHEN TRENGER DIN HJELP, LES DETTE ALLE SAMMEN

 • 22.01.2016 - 22:06

Jeg trenger din hjelp, du som leser denne bloggen. Marthine (bildene over) er med i årets brun og blid modell konkurranse og hun SKAL vinne denne måneden. Vinner hun denne måneden går hun videre til semifinalen, og så blir det finale her i Bergen 30 mai. Vinneren får 500.000 kr. Hun ligger i skrivende stund på andre plass, men mangler cirka 700 stemmer for å komme opp på første plass. Så la oss få henne opp på  førsteplass, klikk på bildet over eller linken under for å stemme på hun. 

STEM HER HER HER HER HER

Hei

Mitt navn er Marthine Bråthen. Jeg er 18 år gammel, og kommer fra Nesbyen. Nesbyen er et lite sted, og jeg føler at det å delta i konkurranser som denne vil gi meg en mulighet for å bli oppdaget. Jeg er snart ferdig med mitt 3 år på videregående, og har planer om å studere sykepleie til høsten i Oslo.
Videre ønsker jeg å ta kurs for å kunne bli kosmetisk dermatologisk sykepleier, da skjønnhet og velvære er noe jeg interesserer meg for. Jeg ønsker å vinne brun og blid konkurransen, for da kan jeg etablere meg i Oslo og kanskje investere i et lokale hvor jeg kan drive for meg selv en dag. Jeg føler at denne konkurransen er min sjanse til å oppnå mine drømmer.
Jeg er også veldig glad i å reise, og har et ønske om å reise rundt om i verden for å danne meg kunnskap om kultur og identitet. Jeg synes det er spennende å utforske verden, og jeg liker å leve livet. Alle mennesker ønsker å oppnå drømmene sine, og jeg føler dette er en sjanse for å kunne oppnå min. Jeg er også veldig interessert i mote og velvære. Det er vel det jeg kan skrive om meg i korte trekk, takk for hjelpen:) Håper dere vil stemme på meg.
De som vil kan følge Marthine på Instagram HER

SLITER DU MED Å FÅ DEN OPP? LIMP CREAM LØSER PROBLEMET

 • 21.01.2016 - 21:54

Sliter du med å få den opp? nå er problemet løst. Menn kan bli bekymret og lei seg når den ikke vil gå opp, enten når de bare skal kose seg litt eller under samleie, da er helvete løs. Dette problemet kan ha mange årsaker. 

Enten er det fordi lysten ikke er der, eller fordi det er stress eller mangel på du du rett og slett er kåt. Dette er ikke noe farlig og det er ingen grunn til å bekymre seg. Selv om cirka 60% av menn i dag sliter med dette, så er det nå kommet en løsning på dette problemet. Den nye kremen på markedet heter Limp Cream, og den får den til å stå opp. 

For kvinner finnes det derimot piller som gjør at vaginaen lukter og smaker som jordbær

Les også: Bjarte ble blind av å runke, nå advarer han andre menn (HER)

Følg meg på Facebook (HER)

LIK & DEL UNDER med noen som sliter med dette problemet

NYTT FACEBOOK VIRUS TAR OVER PROFILEN DIN, VÆR OBS PÅ DETTE

 • 19.01.2016 - 20:13


Nå er det et nytt Facebook virus som rammer Facebook brukere, og du bør være OBS. Trykker du på linken du får tilsendt i chatten blir du rammet av viruset, som videre spres til alle på vennelisten din. Ifølge nettsiden sender hackerne bak viruset ut meldinger på vegne av de du allerede har på vennelisten din.

Viruset er slik:

En av dine venner skriver til deg på chatten med en melding som lyder slik: «noe så pinlig», sammen med en lenke. Trykker du på denne lenken blir du videresendt  til en side som ser ut som Facebook, men du blir dermed logget ut av Facebook, så må du logge inn igjen.

Logger du inn på nettsiden, får hackere automatisk påloggingsinformasjonen din til Facebook, og de får da tilgang til Facebook profilen din. Slike virus har vært på Facebook flere ganger tidligere, med nå er viruset kommet på Norsk.

Er du dum nok til å trykke på denne lenken bør du endre passordet ditt med en gang. Du bør også gå inn på innstillinger og trykke på sikkerhet, deretter trykker du på avslutt all aktivitet om du er innlogget fra et annet sted enn der du befinner deg.

Kilder: Fredrikstad blad & Svenske Teknologinettstedet M3.

17 TEGN PÅ AT DU OG KJÆRESTEN DIN ER MENT FOR HVERANDRE!

 • 17.01.2016 - 14:05


1. Han er din beste venn.

Du kan alltid være deg selv rundt ham, uansett. Han gjør slik at du føler deg komfortabel hele tiden, og du trenger ikke å forandre deg på noen som helst måte. 

2. Han investerer sin tid i deg.

Du våkner opp til tekstmeldinger, og sovner når dere har hatt en telefonsamtale. Det høres kanskje litt "klissete" ut, men du elsker å få slike meldinger der han ønsker deg en fin dag og når han ringer for å høre hvordan du har eller har hatt det. 

3. Han blir ikke sint på deg når du er opptatt med andre ting / venner

Fordi han vet hvor han har deg. Han ønsker bare at du skal være lykkelig, og forstår deg 100% når du trenger å bruke tid på å studere / jobbe eller andre ting. Han er alltid støttende og er der alltid om du trenger hans hjelp eller råd.

4. Han stoler på deg, 100%.

Tillit er det viktigste i et forhold. Hvis din kjæreste stoler på deg, ikke gi ham grunner til å ikke gjøre det. Din kjærlighet kan bare vokse sterkere hvis du har tillit.

5. Han holder alltid det han lover.

Handlinger sier mer enn ord. Når han alltid holder det han lover og står for det han sier så burde du ta vare på han.

6. Han synes du er vakker selv når du ikke gjør det.

Ifølge han er du alltid vakker. Du trenger ikke sminke deg eller noe som helst. Når du har dårlige hår dager eller våkner opp etter en bytur med en skikkelig hangover, finner han deg uansett vakker og det vil han alltid synes.

7. Han vet hvordan han skal få deg til å le og smile.

Alle vet, hvis en mann kan få deg til å le, kan han få deg til å gjøre hva som helst. Det viser bare at han bryr seg nok til å ta seg tid til å være der for deg når du ikke har det så bra. Ikke mange gutter gjør eller gidder det.

8. Du føler deg trygg med ham.

9. Han gjør deg til en bedre person.

Han hjelper deg å vokse som et individ. Hvis du kan lære fra han og bli en bedre deg, så er du med den rette personen.

10. Han vet du er kjærligheten i hans liv.

Og vil minne deg hver gang han får sjansen. Fordi en jente som deg kommer en gang i livet, og at han aldri ville risikere å miste deg.

11. Han er ikke sjalu. 

Han er ikke sjalu eller usikker. Så hun nettopp på han? Hvem er han fyren som sender henne meldinger midt på natten? Hva gjør hun på en lørdag kveld uten meg? Nope, er han den perfekte kjæresten bruker han ikke tiden sin på å tenke på slike ting. Han stoler på deg og er sikker på at du stoler på ham.

12. Kommer overens med din familie

Han kommer godt overens med din familie, du trenger ikke bekymre deg når det gjelder å møte familien. Den perfekte kjæresten gjør alt han kan for å oppføre seg ovenfor dine foreldre og bli venn med dine søsken. 

13. Han er ikke redd for å vise at dere er sammen

En del gutter / menn vil helst ikke holde hender når de går ute blant andre, men har du den perfekte kjæresten bryr han seg fint lite om hva andre mener, sier eller tenker, han elsker deg.

14. Han vil introdusere deg for vennene hans

Han skjuler ingenting. Han har ingen problemer med å ta "i et forhold" som status på Facebook, som mange menn / gutter ikke vil. Han har heller ingen problemer med at du er med han og hans venner, du kan være med han hvor som helst, han skjuler ingenting for deg.

15. Han har troen på "for alltid"

Det dere har sammen har han troen på. Han vil at du er den jenten han gifter seg med, den han tilbringer hele livet sitt med. Han gjør alt for at det dere har sammen vil vare livet ut.

16. Spanderer på deg

Han er ikke den som sparer på noe, han spanderer på deg. 

17. Han tar vare på deg

Han tar alltid vare på deg, uansett!

Les også: 20 ting jenter sier og hva det egentlig betyr HER

Les også: 10 ting alle jenter gjør men ingen innrømmer HER

Les også: 17 tegn på at du og kjæresten din er ment for hverandre HER

Les også: 25 ting dere kun forstår hvis dere har vært bestevenner for alltid HER

Les også: 9 ting bitchy jenter er lei av å høre HER

Les også: 23 tegn på at du og bestevenninen din er ment for hverandre HER

LIK & DEL med din kjæreste <3

HAN SKREV TOMMEL OPP PÅ TV2 SITT KYGO INNLEGG, DETTE SKJER

 • 14.01.2016 - 19:48

TV2 lå ut et innlegg om kygo i forgårs. Den første kommentaren som kom var fra en fyr som postet en tommel opp som kommentar. Jeg bestemte meg da for å sjekke hvor alvorlig folk tok meg om jeg skrev en useriøs kommentar som "Hvorfor er du så frekk? voks opp" Og siden folk hengte seg på, vel da fortsatte bare jeg, slik at dere får et blogginnlegg. 

Under kan du se hele samtalen fra kommentarfeltet.

Du kan også lese hele kommentarfeltet usensurert HER (TV2 link)

Legg meg til som venn HER (eller trykk på bildet under)

LIK & DEL så er du sexy

BRUKER DU FOUNDATION? DET VIL DU NOK ALDRI GJØRE ETTER DETTE

 • 14.01.2016 - 19:15

Vi bruker i dag mer kremer, deodoranter og sjampoer enn noensinne, og mange av produktene inneholder stoffer de fleste av oss ikke vet hva er, noen kan til og med være skadelig for både mennesker og dyr. Som forbruker er det viktig at du vet hva produktene du bruker inneholder, og hvilke skader du daglig utsetter deg selv og miljøet for.

I dette tilfellet er det ikke noe skadelig, men gjerne ekkelt for de som ikke vet det. Octyl methoxycinnamate er et kjent stoff som brukes i et par sminkeprodukter, inkludert i de aller fleste foundation for å gi en lekker og stabil brunfarge som tåler både varme og sollys.


Det mange av oss imidlertid ikke er klar over er at dette fargestoffet faktisk er laget av kumøkk. For å få de forskjellige brunfargene i foundation er det kumøkk som gir best fargeresultat. Hvert år blir det produsert cirka 1900 millioner tonn foundation på verdensbasis. Kumøkk blir også brukt til å produsere biogass

Etter at kumøkken har blitt renset sitter man igjen med brunt pulver som skal tørkes i 12 timer. Dette pulveret skal deretter inn i en smeltemaskin sammen med noen ingredienser som gjør at det blir til flytende foundation slik at kvinner verden over kan føle seg sexy.

Tre av ti kvinner som bruker foundation ender opp med uren hud, dette skyldes pga kumøkken. Selv om all bakterien og selve møkken forsvinner under produseringen av foundation, er det fremdeles en god del kvinner som er plaget med dette.

Les også hva all den andre sminken din inneholder HER

Lik & Del med dine venniner

Følg meg på Facebook her

Nye studier viser at menn som ofte er sinte har liten penis

 • 14.01.2016 - 18:07

Blir du ofte sint? nye studier viser at det skyldes fordi du har liten penis. Om du er den som blir småsur og sint bare fordi noen spør deg om noe, så er det fordi du lar sinnet ditt gå utover det faktumet at du har liten penis. Hjernen din reagerer ikke på samme måte som den gjør hos en mann med stor penis, men dette er ikke noe du kan gjøre med, dessverre. 

Forskere ved New York University har samlet inn data fra et forskningsprosjekt som har pågått i over tre måneder. Over 300 menn har deltatt og har en gang i uken fått utdelt enkle oppgaver de skulle gjennomføre. Rapporten viste at samtlige ble sur eller sint når de ikke klarte å løse enkle oppgaver. Oppgavene de fikk utdelt gikk ut på sex og samliv, og etter tre måneder, nærmere bestemt 4 januar i år skulle mennenes penislengde måles som en del av prosjektet. 

276 av de som hadde deltatt i prosjektet hadde under 10 cm i stiv tilstand. Forskerne kom frem til at menn som er sur eller sint for små bagateller ofte har veldig liten penis. 

I en annen studie (Kinseystudien) fant de ut at normal lengde i stiv tilstand på menn er mellom 12,7 cm og 16,5 cm, mens en annen studie viser at gjennomsnittet er fra 12,9 til 14,5 cm. Enkelte har kortere, andre lengre, men de fleste har altså en lengde på mellom 12,8 og 15,5 cm om man tar gjennomsnittet av de to studiene.

Lik & Del med noen som ofte blir sint

Følg meg på Facebook HER

10 STORE FORSKJELLER PÅ DET Å VÆRE SINGEL ELLER I ET FORHOLD

 • 07.01.2016 - 22:50

De fleste som ønsker seg en kjæreste ser for seg et forhold der alt er perfekt. OMG hun er så perfekt for meg, hun er så nydelig. Det samme tenker jenten om gutten, OMG han er så perfekt. Men er det egentlig slik? nei. Hvorfor tror du de fleste forhold ryker innen kort tid? fordi du ikke har lest dette innlegget før nå.

1) Før du blir sammen med noen går de med sminke, men når du blir sammen med personen viser de seg hele tiden uten sminke. WHY? det er bare slik jenter er. 

2) Før dere blir sammen har hun perfekt hår. Men når du blir sammen med hun bryr hun seg plutselig ikke om håret, hun kan til og med gå ut med deg selv om håret ser ut som et bombet horehus.

3) Denne slår aldri feil. Når du først treffer jenten i ditt "liv" eller gutten i ditt "liv" så er h*n tynn og perfekt. Men når dere blir sammen og det har gått noen mnd har h*n plutselig rast fra 50-100 kg. De fleste jenter skylder på at det er "kjæreste-kiloer" selv om jeg ikke vet hva de mener med det. Grunnen til at de fleste går opp i kilo når de blir sammen med noen er fordi de allerede har "kapret" deg, de trenger ikke lenger å imponere noen andre med utseende sitt, RIP.

4) I begynnelsen barberer jenter seg for å vise at hun er renslig og at hun bryr seg. Men etter en stund inn i forholdet skal du se at hun ikke lenger bryr seg. Så om du vil ha hår i maten (til de av dere som forsto det) lykke til. 

5) Er du singel kan du feste og gjøre hva du vil, hele tiden. Men går du inn i et forhold blir det sofaen med en bok og et glass vin. Treffer du den rette "skolepiken" blir du nok sittende med rævsvette mens du later som du bryr deg når dere leser en bok sammen. Om du gjør det i håp for at dere skal ha sex på kvelden? kjør på. 

6) Går du i et forhold kan du si farvel til pengene dine. Sminke, klær, date, kino, extensions +++ listen er lang. Ja, hun betaler så klart det meste selv om hun har penger, men du vil nok merke at dine egne penger forsvinner også. 7) Off.. Øyenbrynene også ja. Når du først treffer jenten i ditt "liv" er ALT med henne perfekt. Men tro meg, akkurat som med extensions (punkt 2) vil du se disse fucked up iløpet av kort tid. Jenter bryr seg fint lite når de først er i et forhold, og det er grunnen til at de ikke lenger trenger å bruke lang tid på å fikse øyenbrynene. Så bare vær forberedt på at øyenbrynene til jenten din vil skremme deg!

8) Om du tror at du får sex hver eneste dag fordi du er gått inn i et forhold, tro om igjen. Når man er singel vil alle hore seg rundt, det blir litt mer spenning om du skjønner. Så bare vær forberedt på at tørketiden kan komme og gå. Grunnen til dette er fordi du er kjedelig i sengen, hun blir også lei av å se trynet ditt.

9) Mat. Når du går inn i et forhold må du dele maten din, du trenger ikke, men det er sånn kjærestepar gjør fordi det er "søtt"- Men er du singel kan du få spise maten din i fred og ro, helt selv. Hvor mange ganger har du delt maten din med kjæresten din og tenkt "KILL ME SOFTLY" ? nettopp. 

10) Sist men ikke minst, oppmerksomhet. ALLE jenter vil ha oppmerksomhet, enten de er i et forhold eller ikke. Problemet er bare en ting, de fleste får det ikke pga de kler deg som en nonne, noe som er forståelig pga de faktisk er i et forhold. Men er du singel kan du gå i akkurat det du vil, og oppmerksomhet? det får du.

Og for all del, flytter dere sammen må du forvente at ting du ikke forstår deg på, vil skje. Som at sofaen du sitter i blir fylt med puter (hva er det med jenter og puter i sofaen?) og masse annet du aldri vil forstå. Les også: Derfor tar jenter selfies med en finger i ansiktet HER

Les også: Dette skjer når du sender jenter et kukbilde HER

Les også: 50 grunner til hvorfor det er best å være singel HER

Les også: En blowjob om dagen kan gi deg 7 år lenger levetid HER

Les også: 17 tegn på utroskap HER

Følg med på Facebook, trykk HER

HER ER 12 TING DU IKKE SIER TIL KJÆRESTEN NÅR HUN GÅR GRAVID

 • 07.01.2016 - 22:50

Kan vi ha sex nå?

Her må du bare vente. Du får når du får. Gravid + hormoner + lite søvn osv, listen er lang. Hun gir deg nok et hint når tiden er inne...

1: Herregud skal du spise nå igjen?

19 Things You Should Never Say To Your Partner When She's Pregnant

foto: Paramount pictures

Når en kvinne går gravid vil hun etter hvert spise mer enn hun gjorde når hun ikke var gravid. Av den enkle grunn fordi hun har et barn i magen som også trenger mat. Du som mann har ingenting du skulle sagt.

2: Kan du ikke bare drikke en øl da?

foto: novaschin.com

Uansett hvor godt alkohol måtte smake, skal ingen kvinner drikke når de er gravid. De hater det, de tenker på barnet, så det er ingen grunn til å spørre om hun vil ta seg en øl eller to.

3: Kan du ikke rydde huset? det er så rotete

foto: thebungalowboutique.com

Ikke fortell en kvinne at huset er rotete når hun er gravid. Hun kan se det selv, hun er stresset nok fra før av, sliten osv. Du som mann kan heller bruke noen minutter av livet ditt på å rydde opp i rotet, så slipper du noen som helst problemer med din gravide kvinne. 

4: Jeg bryr meg fint lite om hvilken farge barnerommet får

foto: villavonkrogh.com

Når din gravide kvinne spør hvilken farge barnerommet burde få, ikke drit i det. Hun spør deg fordi du som mann har mer peiling på dette emnet enn det hun har. Bare velg en farge du mener soverommet til deres nyfødte barn burde ha, da blir ting så mye bedre for dere begge. 

5: Må vi diskutere babynavn? IGJEN?

foto: New line cinema

En av de viktigste tingene når du skal bli mamma og pappa er at dere diskuterer hva barnet skal hete, eller gir det et navn. Aldri se på det som et "huff" eller en kjedelig ting, dette er viktig. Uansett om det vil ta hele 9 måneder før dere bestemmer dere for hva navnet blir.

6: Må vi shoppe babyklær når det er 5 måneder til du skal føde?

foto: Universal pictures

Ja. Hun vil ha alt under kontroll til barnet kommer. Hun vil være forberedt. Er bedre om barnet har nok av klær når det kommer til verden enn kun èn body og èn bukse.

7: Kan du gå litt fortere?

foto: BBC

En gravid kvinne kan ikke skynde seg, hun har et barn inni seg. Om du ber hun gå litt fortere vil hun nok ikke være så blid, bare la hun gå i sitt tempo.

8: Griner du seriøst over så lite?

foto: Hollywoodscoop.com

Er hun gravid kan du forvente deg hormoner fra helvete. Hun kan grine over hver minste ting og det er helt greit. Bare ikke gjør en feil, så skal nok det gå fint. Om hun vil ha Oreo kake, da kjøper du Oreo kake og ikke Daim kake. 

9: Det er like hardt for meg

foto: tumblr

Du går igjennom mye med din gravide kvinne, men du har det ikke like vondt. Aldri si det til din kvinne, eller nevn det noen gang. Du er mann og vil aldri kunne føle den smerten hun går igjennom, noensinne.

10: Trenger du meg når du skal til legen?


foto: abc.net.au

Nei, hun trenger ikke deg når hun skal på ultralyd eller til legen, men hun hadde likt om du hadde blitt med. Dette er egentlig en selvfølge, det er jo ditt barn også. Med mindre du har noen super-viktige planer som kommer i veien, bli med til legen når hun skal der.

11: Du må ta det litt med ro

foto: Game of thrones / HBO

Man skal aldri fortelle en kvinne at hun skal roe seg ned, det vet vi alle. Når det er sagt, så skal man ihvertfall aldri si det til en kvinne som går gravid, da får du ta konsekvensene.

12: Hvorfor blir du så tidlig trøtt?

foto: frontrow.co.za

Samme som punkt 11, du får ta konsekvensene om du spør om slike ting. Hun går hjemme og rundt med barnet mye mer enn deg, du er gjerne i jobb. Hun har gått gravid i 9 lange måneder, tenk deg om. Hun står gjerne opp midt på natten, mens du ligger der. Lange dager kan gjøre hun trøtt, bare la det være.

 

Følg meg på Facebook HER

renekleveland

Norges beste blogger. Solbrun og perfekt kropp. Blogger ikke akkurat om knekkebrød og klær jeg har fått i posten som alle de andre hundre tusen bloggerne gjør. 80.000.000 visninger på nett. Love blogging! Følg meg for spenning i hverdag. Legg meg til som venn på Facebook, du vil ikke angre. Ellers, tusen takk for at du er innom bloggen. Bergens stolthet.

Kontakt/Sponsing

Renekleveland.blogg.no@hotmail.com

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no