hits
Facebook Youtube Snapchat Twitch Snapchat Samtaler Facebook Samtaler Videoblogger Derfor hater gutter meg Hvithai i Bergen Playaz Club 2017

IKKE BRUK HASJ, POLITIKERE!!! BERGEN ER I EN USIKKER FREMTID

 • 28.02.2014 - 16:19


Nå må dere våkne for faen. Ikke dere som leser dette, med mindre dere er fra Høyre. Som de fleste av oss vet er det nå 6 stykker fra Høyre som er siktet eller mistenkt for besittelse av cannabis. Det var i går at politiet tok en person i Høyre, i dag ble 2 nye Høyre politikere avhørt av politiet, de også mistenkt for bruk, besittelse av cannabis. At så mange politikere bruker hasj er helt utrolig og ikke minst skremmendes.

Les saken her NÅ (HER)

Hvordan tror dere at det vil gå med Bergen og ikke minst fremtiden vår? når de bruker dette??? jeg håper dere vet at vi alle ligger dårlig ann. Hasj er ikke noe man spøker med, det er det farligste stoffet som finnes der ute. Det ødelegger deg totalt og spiser opp kroppen din. Og tror dere at politikerne kan gjøre jobben sin når de bruker stoff? nei, dette er forferdelig!!!

Først var det alle skolene hvor elever ble busted en etter en, men hvor kommer hasjen fra? er det Høyre? siden de har "makt" så kjøper de seg velgere ved å dele ut hasj? jeg vil ikke tenke på tanken. Vi står ovenfor en usikker fremtid. 

Jeg håper politiet gjør en bra jobb og finner alle som bruker stoff. Om de har tatt 6 stykker fra Høyre vil de nok finne endå flere, og tenk dere hvor mange partier det finnes på stortinget? jeg vil ikke tenke på hvor og hvem som sitter med dette stoffet, det er ihvertfall ikke Erna, hun er imot alt som heter narkotika, selvom jeg er ble litt skeptisk over dette utsagnet hun sa i et tidligere intervju fra 2007, før hun ble poppis.


Les se og hør artikkelen fra 2007 (HER)

Under har jeg lagt ved før og etter bilder. Bildene viser hva hasj gjør med deg, er det slik dere vil se ut??? Tenk om det er slik våre kjære politikere ser ut om en liten stund? DEL VIDERE!!! Ikke bruk hasj!!!!!!!!!..PEN KVINNE SØKER RIK EKTEMANN PÅ ET NETTFORUM, LES HVILKET SVAR HUN FIKK FRA EN INVESTOR

 • 27.02.2014 - 18:54Jeg er ikke så sikker på om en administrerende direktør har tid til å svare på slike ting på, men dette er ihvertfall verdt å lese, LOL!

En ung og pen dame postet dette på et populært forum, det var på engelsk men jeg har oversatt det til norsk.

Tittelen på innlegget hun har skrevet er: Hva bør jeg gjøre for å gifte meg med en rik mann?

Jeg kommer til å være ærlig med alt jeg skriver her. Jeg er 25 år. Jeg er veldig pen og har stil og god smak. Jeg ønsker å gifte meg med en mann som har 3 - 3,5 millioner i årslønn eller høyere. Du kan si jeg er grådig, men en årslønn på 6 million er middelklasse i New York. Kravet mitt er egentlig ikke så høyt. Er det noen i dette forumet som har en årslønn på 3 millioner eller høyere? er du gift?

Jeg må også spørre: hva skal jeg gjøre for å gifte meg med en rik person som deg? Blant de jeg har datet er den rikeste oppført med 1,6 millioner i inntekt, dette er også minimumskravet mitt. Men om noen ønsker at vi skal flytte inn i et boligområde i New York City er ikke 1,6 millioner nok, da må du ha mer i inntekt.

Jeg vil også stille et par ekstra spørsmål:

1) Hvor henger de rikeste ungkarene? (vennligst oppgi navnene og adresser til barer, resturanter, gym osv)

2) Hvilken aldersgrense bør jeg gå etter når jeg selv er 25?

3) Hvorfor har konene til rike menn bare et gjennomsnittlig utseende? de er ikke pene syns jeg. Jeg har møtt en del jenter som ikke har utseende, de er heller ikke noe fin å se på, men de vil gifte seg med de rike mannfolkene og mannfolkene vil gifte seg med de, hvorfor?

4) Hvordan bestemmer du hvem som kan være din kone og hvem som kan være din kjæreste? (mitt mål er nå å gifte seg)

Hilsen Miss Pretty

Så kommer det et filosofisk svar fra en administrerende direktør, LES!

Kjære frøken Pretty,

Jeg har lest innlegget ditt med stor interesse. Antar det er mange jenter der ute som har lignende spørsmål som det du har. Vennligst tillat meg å analysere situasjonen som en profesjonell investor. Min årlige inntekt er mer enn 3,5 millioner i året, noe som oppfyller dine krav, så jeg håper alle mener at jeg ikke kaster bort tid her.

Fra mitt synspunkt er det en dårlig beslutning som å gifte deg. Svaret er veldig enkelt, så la meg forklare. Sett detaljene til side, det du prøver å gjøre er en utveksling av "skjønnhet" og "penger". Person A gir deg skjønnhet og Person B betaler for det, rettferdig og enkelt. Men det er et problem her, skjønnheten din vil etterhvert forsvinne, sakte men sikkert.

Pengene mine derimot vil ikke bli borte, uten noen god grunn. Faktum er, min inntekt vil øke fra år til år, men du kan ikke bli penere fra år til år. Så synspunktet mitt angående økonomi er at jeg vil bli rikere og du vil bli fattigere. Av de uttrykkene vi bruker i Wall Street har hver handling en stilling, så dating med deg er en "byttehandel".

Dersom denne handelen dropper i verdi vil vi selge det, for det er ikke en god ide å holde på slikt for lenge, samme gjelder med ekteskapet du ønsket. Alle med over 3 millioner i inntekt er ikke en tosk, vi ville bare datet deg, men aldri giftet oss. Jeg ville rådet deg at du avsluttet søket etter en rik mann du kan gifte deg med. Og forresten, gjør deg heller selv til en rik person med 3 millioner i inntekt. Har du det vil du ha større sjanse for å finne deg en rik tosk.

Håper dette svaret hjelper deg, lykke til videre!

DERFOR ER ÅRETS SESONG AV PARADISE HOTEL DEN VERSTE

 • 27.02.2014 - 15:45

Jeg er vel ikke akkurat alene om å nesten knuse tv skjermen?. For det første vil jeg tro de i produksjonen bak Paradise Hotel var drita full når de plukket ut deltakere, ikke for å være stygg men har du sett på de? jeg fikk vondt inni meg, slike mennesker må ikke vises på tv, de burde bli tatt vare på av sine nærmeste, om de har noen som bryr seg..

Jeg syns jo det er synd at slike mennesker ikke forstår det selv. Og nei, jeg hater ikke, men hadde de faktisk sett litt bra ut hadde jeg ikke brydd meg. Her har de ihvertfall plukket ut de som de syns mest synd på, og det forstår jeg godt, alle fortjener en sjanse. Og at de i årets sesong har gjort en twist og gitt de et manus? WTF?. Paradise hotel er et spill og ikke en forbanna film, det tar jo vekk hele gleden, vi som seere vil jo ha ekte drama og intriger!

Selvom du nå kanskje vil forklare meg at de ikke er så dum som jeg tror (pga de har fått utlevert et manus) så tro meg, jo de er blåst. Og det er heller ikke rart at årets sesong premiere var den dårligste noensinne? årets premiere hadde 175.000 seere (LOL) imotsetning til i fjor hvor de hadde 236.000, men hallo? hadde deltakerne vært populær hadde de hatt de manglende 61.000 seerne de mangler, men så langt tenker ikke TV3.


2014, årets sesong? jeg er både forvirret og frustrert. Uansett hvordan man vender eller vrir på det kan ingen av årets deltagere gjøre denne sesongen spennende eller sexy. Og fest? det er som og se 7 klassinger på klassefest, pinlig. Og det derre SPUMP? skal ikke herme litt mer etter JERSEY SHORE og FIST PUMP då?, er jo helt det samme. Lager sitt "eget" ord og tar æren for noe de allerede gjorde i første sesong  JERSEY SHORE som startet i 2009 på MTV. Bare drittunger som ikke har sett JERSEY SHORE syns SPUMP er kult..

Nei, de prøver for hardt alle sammen, desverre. FAIL,fail,fail!


Om du klarer å stirre på bildet over uten at du tenker "hvilket nummer skal jeg sende meldingen til? jeg vil støtte hver og en med 90 kr" Applaus til deg, jeg klarte det ikke. Tv3 har forsøkt og finne noen som kan ta over rollene til fjorårets Paradise Hotel deltakere. Han Henry som skal leke morsom har jo TV3 sikkert sagt skal være Magne, noe som ikke helt går. Hver gang han forteller en vits får jeg litt vondt i hjertet, ikke fordi vitsene hans treffer meg rett i hjertet, men fordi jeg syns synd på at han i det hele tatt prøver. Magne prøvde ihvertfall ikke for hardt. Og hva er greien med Simone i Playboy outfit? den dagen hun hadde vært i Playboy magasinet hadde Hugh Hefner vært konkurs, just sayin!.

Og som jeg skrev rett over her, om TV3 virkelig vil ha over 200.000 seere, som det står i VG, da burde de ta inn personer som faktisk er populær fra før av, enig?. Om du er enig, ser det ut som årets deltakere har veldig stor FAN BASE? sjekk under!!...

Trenger vel ikke si mer? eller vent litt. Her er forskjellen på Paradis Hotel i 2012 /2013 og årets sesong!!...

EDIT: selvom det er 5 nye "menn" ja, "menn" i anførselstegn ettersom de ikke er MENN, så forandrer dette innlegget IKKE min MENING. Alle jentene er der fremdeles, og de nye "mennene" som er kommet inn, er endå verre enn de skuespillerne som sjekket ut.

En pappagutt, en wannabe lubben Hugh Hefner, en som aldri har hørt om LEG DAY eller ordet trening, og 2 andre gjør vondt i sjelen min. R.I.P #Paradise. Og til dere som sier, gi det programmet en uke eller to til, fuck nO! Det blir verre for hver uke som går og det er mye mer spennende og se på Hotel Cæsar. 


Dette her er årets sesong...

Og her er hvordan det var, #RIP #ParadiseHotel </3

Mr Paradise...

Ballongmannen ...

Birger Show...

Nå avsluttet jeg innlegget for du forstår hva jeg mener. Kunne gjerne lagt ved flere videoer fra fjorårets Paradise Hotel, men det hjelper desverre ingenting. Ligger en god del på youtube så dere får trykke på denne LINKEN  så fører den dere direkte til det som engang var Paradise Hotel...

Vi blogges

BRUDEKJOLE SELGES BILLIG GRUNNET UTRO EKTEMANN

 • 26.02.2014 - 22:57

Noen ganger får du bare lyst til og gi mennesker en god klem. Tenk deg om du var i et forhold, du var gift og finner din ektemann i sengen med din søster? hva hadde egentlig du gjort?. Vi får nok aldri vite hvordan denne kvinnen taklet denne situasjonen, men en ting er sikkert, hun fortjener en bedre mann i livet sitt.

Og ikke minst 400 kr for denne flotte kjolen.

DERFOR BØR DU IKKE SPISE NOE SOM INNEHOLDER PALMEOLJE!

 • 26.02.2014 - 12:56


Dette er som mitt forrige innlegg om dyr (Derfor bør du ikke ri på elefanter i Thailand) et veldig viktig innlegg. Denne gangen er det om palmeoljen. Det er gjerne litt langt men jeg håper du kan ta 5-10 minutter av livet ditt på å lese dette, da det er viktig for deg og andre.

På matvare produkter står det som oftest «vegetabilsk fett», men egentlig skjuler produsentene at en rekke dagligvarer inneholder helseskadelig palmeolje. Babygrøt, Toro-poser, tacolefser, Nugatti, ferdigmiddager, snacks, bakervarer osv, listen over produkter som inneholder palmeolje er evig lang. Dette innlegget handler ikke bare om hvor farlig det kan være, så fortsett videre.

Under kan du sjekke ut et par produkter som inneholder palmeolje (nederst i dette innlegget er det vedlagt link, slik at du kan sjekke ut flere tusen produkter)...


Men for forbrukere flest er det umulig å vite om matvarene inneholder palmeolje eller ikke, fordi det som oftest bare står «vegetabilsk olje» eller «vegetabilsk fett». Helseeksperter er enige om at den tyktflytende palmeoljen er langt mer helseskadelig enn annen vegetabilsk olje, den legger seg rundt hjertet og i blodårene. Hele 45 prosent av fettsyrene i palmeolje er palmitinsyre. Palmitinsyre er en av de mest kolesterol-økende fettsyrer vi har.

På grunn av høyt fettinnhold, fremmer palmeolje hjertesykdom, øker kolesterol nivå, øker blodtrykket, og derfor en viktig medvirkende årsak til fedme. Disse fire helseproblemene er de viktigste årsakene til hjertesykdom. Palmeolje kan også føre til leddgikt, betennelse, og til og med bryst-og prostatakreft. Men nå kommer vi til den viktigste delen av innlegget.

Om du bryr deg om dyr vil du garantert tenke deg om..

PalmeoljeSlik ser oljepalmefrukten ut. Palmeoljen presses ut av den røde frukten på et raffineri.RegnskogfondetSlik ser oljepalmefrukten ut. Palmeoljen presses ut av den røde frukten på et raffineri..

Det globale forbruket av palmeolje er doblet de siste ti årene, og det forventes at det dobles igjen. Plantasjer som har eksistert i mange år produserer palmeolje uten å skade regnskogen. Men den store etterspørselen fører til at mer regnskog må hogges eller brennes ned, for å gjøre plass til nye eller større plantasjer. Når regnskogen forsvinner, trues både mennesker, dyr, medisinplanter og andre arter. Palmeolje er hovedårsaken til at regnskogen ødelegges i Sørøst-Asia. Indonesia og Malaysia er verdens største leverandør av palmeolje..

Ny plantasje - Slik ser det ut når regnskogen hogges ned for at det skal lages en ny palmeoljeplantasje.RegnskogfondetSlik ser det ut når regnskogen hogges ned for at det skal lages en ny palmeoljeplantasje..

Orangutangen risikerer å være utryddet innen få år hvis nedhuggingen av regnskogen fortsetter i samme tempo som i dag. Mellom 3.000 og 5.000 orangutanger dør hvert eneste år. Det finnes i dag bare (cirka) 41.000 orangutanger på Borneo og mindre enn 7.500 på Sumatra, som ligger i Indonesia. Med disse tallene vil de alle sammen være helt utryddet innen 8-10 år om vi mennesker ikke kutter ned på palmeoljen.Slik har det vært de siste 60 årene, skremmende?

Orangutangen lever kun i regnskogene i Malaysia og Indonesia. Disse skogene forsvinner i et rasende tempo (se bildet over) fordi hogstselskaper gjør dyrebar regnskog om til oljepalmeplantasjer. Palmeoljeindustrien i disse landene produserer rundt 85 % av verdens palmeolje, og i dag er det bare rundt 20 prosent av skogen som ikke er direkte truet.

Data de siste 20 årene viser at over 50.000 orangutanger har dødd pga palmeindustrien.

Se video under
Orangutanger utsettes for krypskyting som er regisert av palmeoljeselskaper . De ansetter lokale folk som "skadedyrutryddere", som tjener selskapet med å drepe disse ville dyrene."Skadedyrutrydderene" må ta med seg den avkuttede hånden til orangutangen som et bevis på at de har drept den . Når de finner en voksen kvinnelig orangutang med babyen sin , vil de som oftest drepe moren og ta bort babyen som kjæledyr eller for salg.


Rundt 50 millioner tonn palmeolje produseres årlig. Dette erstatter millioner av hektar med tett regnskog. Palmeolje brukes hovedsaklig i mat, kosmetikk og rengjøringsmidler, men kan også bli funnet i noe bio drivstoff. 50 % av alle bakevarer, sukkervarer, pålegg, kroppsprodukter, kosmetikk, rengjøringsmidler, luftrensere og noen ganger maling og blekk, inneholder palmeolje.

Så klart vet du ikke om produktene du kjøper bidrar til skadelig ødeleggelse, derfor har jeg vedlagt en link hvor du kan sjekke tusenvis av produkter, og hvor mye palmeolje de forskjellige produktene inneholder. Jo mindre produkter du kjøper som inneholder palmeolje, jo lengre kan faktisk orangutangene få leve. Hviste du at en Lion sjokolade inneholder 20-25 % palmeolje mens en melkerull fra Freia inneholder 0 %?. 

Gjør en forskjell i dag du også, om vi alle bryr oss litt vil alt bli bedre. 

Kilder: http://no.wikipedia.org/wiki/Orangutang

http://www.regnskog.no/no/bevisst-forbruker/palmeoljeguide

http://www.saynotopalmoil.com/

http://worldwildlife.org/species/orangutan

Og her sjekker du alle produkter som inneholder palmeolje 

http://ezpalmeolj.server125.wdc.webdeal.no/vis/printlist//(kat)

Del dette videre så alle kan se det.

 

TIL DEG SOM SIER AT DET Å FØDE ER VONDERE ENN ET BALLESPARK

 • 20.02.2014 - 21:36

SUZANNE SVANEVIK'S NYE VIDEO GJØR ANDRE JENTER DRITTSUR

 • 20.02.2014 - 14:40

For en liten stund siden var Suzanne Svanevik (18) i Usa. Der nede hadde hun også en filmshoot, og det er nettopp denne treningsvideoen som gjør andre jenter drittsur. Hvorfor vil du kanskje forstå etter du har trykket på play knappen under. Regner med du vet hvem hun er, hun er fra Bergen, driver Crossfit og er Squatqueen osv. Klikk plaaay! 

Jeg vet du likte videoen så trykk på liker knappen under

Instagram/suzannesvanevik..

Gir sin egen datter på (8) BOTOX så hun ikke skal få rynker (video)

 • 19.02.2014 - 10:44

Mens andre 8 åringer aldri har hørt om ordet botox, får Britney injeksjoner av sin egen mor. Kerry Campbell (37) mistet foreldreretten og etterforskes for barnemishandling. Alle gjør det og alle snakker om det. Vi gjør ikke noe ulovlig mener hun, og jeg vil ikke at min datter skal være den eneste som ikke får litt ekstra hjelp, hun fortjener et lykkelig liv.

Kerry Campbell er opprinnelig fra Birmingham i Storbritannia, men er bosatt i San Francisco, California. Nå har myndighetene i den amerikanske delstaten fratatt Campbell foreldreretten mens hun etterforskes for barnemishandling.. 

(se video under)


ABC Entertainment News|ABC Business News

Hun klagde over ansiktet sitt, at hun hadde rynker og liknende. Da jeg foreslo botox, var hun helt for det, sa moren. Kerry jobber ved en skjønnhetssalong og bruker selv botox jevnlig. Hun hadde sett meg gjøre det før. Så da vi gjorde det første gangen, gikk det helt fint for henne, sa Kerry til «Good Morning America». BULLSHIT!

- Gjør vondt iblant: Kerry fortalte at hun satte injeksjonene i leppene og rundt øynene til den åtte år gamle datteren.

- Det gjør vondt iblant: Det gjør meg nervøs. Men jeg har blitt vant til det, sa Britney selv.

 Shocking: She was thought to have marked Britney's face before injecting her with Botox

-Skal bli en stjerne: I et intervju med den britiske avisen The Sun forteller Kerry at Britney en dag «skal bli en stjerne», og at denne behandlingen skal hjelpe henne på veien mot dette målet. Hun vokser også leggene til datteren så hun ikke skal få hårvekst når Britney når puberteten.

Jeg er sikker på at folk som leser dette vil tenke at jeg er uansvarlig, men jeg kan forsikre dem om at jeg tester botoxen på meg selv først. Alt jeg vil er at Britney skal få den beste starten på livet, så det blir enklere for henne å bli en superstjerne, sier Kerry til The Sun.

Kilder: (Abc News HER) og (BBC News HER) og (Huffington Post HER)

Sinnsykt?....

DETTE MENER KVINNER, LES MENN!

 • 18.02.2014 - 22:021. Fint.

Dette ordet bruker kvinner etter hver diskusjon når de ikke vil diskutere mer med deg. Ja, de har rett. Det betyr også at du skal holde kjeft, aldri bruk ordet "fint" når hun spør deg om hvordan hun ser ut. Det vil bare føre til en ny diskusjon du kommer til å tape.

2. Fem minutter.

Husk alltid at fem minutter betyr en halvtime / time. Du kan ikke akkurat klage på kvinnen når hun bruker mer enn fem minutter, husk at du drøyer tiden like lenge når du ser en fotballkamp på TV, bare fem minutter til kjære, de scorer snart. Det går begge veier, så bare la hun bruke den tiden hun føler hun trenger.

3. Ingenting.

Dette ordet betyr mer enn du tror og du bør passe deg. Ordet blir ofte brukt når kvinnen føler seg helt jævlig (dårlig dag / makeup /hår osv). Om hun sier ingenting bør du ikke spørre "er du sikker?" dette får hun bare til og koke endå mer innvendig, tro meg - been there, done that.

4. Værsegod (mens hun hever øyenbrynene).

Om hun sier ordet værsegod og hever øyenbrynene samtidig mener hun det motsatte. Ordet værsegod betyr ikke at du har fått en godkjenning til og gjøre noe, det betyr du kan gjøre det på eget ansvar. Om du gjør det selvom hun sier værsegod (mens hun hever øyenbrynene) så vil hun bli oppgitt og lei og du sitter seinere i sofaen og diskuterer med hvorfor du gjorde det selvom hun sa det vær greit. Ja, kvinner er komplisert.

5. Værsegod (uten at hun hever øyenbrynene).

Selvom hun sier værsegod uten at øyenbrynene heves skal du ikke tro det er greit. Det betyr jeg gir opp eller gjør hva du vil, jeg bryr meg ikke. Kvinner er smart.

6. Høyt sukk (arrgh)

Dette er ikke et ord, men det er en viktig form for kommunikasjon mellom en mann og en kvinne. Dette blir svært ofte misforstått av menn. Et "høyt sukk" betyr at hun synes du er en komplett idiot og lurer på hvorfor hun kaster bort sin dyrebare tid på å krangle med deg over "ingenting"!

7. Å??.

Dette ordet - etterfulgt av noen uttalelser - betyr store problemer. For eksempel: "Å, jeg snakket med ham om hva du gjorde på i går kveld." Hvis hun sier "Å?" før en uttalelse, bare løp - ikke gå. Hun vil fortelle deg at hun har det "bra" når hun er ferdig med å kaste klærne dine ut av vinduet, ikke forvent at hun kommer til å snakke med deg før om 2 dager.

8. Det er greit.

Dette er en av de farligste uttalelser en kvinne kan si til en mann. "Det er greit" betyr at hun ønsker å tenke lenge og hardt før de bestemmer seg for hva straffen vil bli for det du har gjort. "Det er greit" er ofte brukt i forbindelse med ordet "fint" og et hevet øyenbryn, jeg råder deg - gå videre. Ikke la deg lure, når hun har hatt tid til å planlegge en liten stund vil du få store problemer. Kvinner ser mye på drama serier og CSI Miami, Just sayin!

9. Takk.

En kvinne sier takk til deg. Ikke tenk på hvorfor hun takker deg, bare si "bare hyggelig, kjære".

10. Tusen takk.

Tusen takk er stor forskjell fra takk. En kvinne sier"tusen takk"når hun er forbanna på deg. Det er vanligvis etterfulgt av et "høyt sukk". Dette betyr at du har fornærmet henne på en måte. Vær forsiktig med å spørre hva som er i veien etter et "høyt sukk" da hun bare vil svare «ingenting»..

Her er bonus tips:

TRYGGEST: Hvor vil du gå for å spise middag?

TRYGT: Skal jeg hjelpe deg med middagen?

LIVSFARLIG: Hva er det til middag?


TRYGGEST: Wow, se på deg

TRYGT: Du er dritfin i de klærene

LIVSFARLIG: Skal du gå i det?


TRYGGEST: Her er lommeboken min

TRYGT: Her er kortet mitt

LIVSFARLIG: Hva skal du med 1000 kr?

Og er du kvinne som leser dette? har du en kjæreste som ikke forstår seg på deg? send han dette innlegget så slipper du og forklare deg. 

DETTE SKJER NÅR DU KOMMER TIL LEVEL 999 I FLAPPY BIRD (VIDEO)

 • 18.02.2014 - 16:13

Hva skjer egentlig når du kommer til level 999 i flappy bird? svaret finner du i videoen under

FACEBOOK KOMMER MED NYE SIVILSTATUSER, SJEKK UT VIDEO

 • 17.02.2014 - 22:15

Jeg skrev et innlegg tidligere i dag om nye oppdateringer til Facebook. Og her kommer det endå mer, dumt jeg er singel, ellers kunne jeg brukt en av disse sivilstatusene. Slik ser den vanligvis ut i dag


Gleder du deg til de kommer? tror noen brukere har fått de, sjekk videoen under..

Facebook med nye oppdateringer, varsler din kjære om du er utro!

 • 17.02.2014 - 18:39

Facebook har nå oppdatert personinformasjonen for sine brukere. Oppdateringen er foreløpig ikke tilgjengelig før om et par uker, så innen den tid kan du trygt sende meldinger til det motsatte kjønn uten at din kjære får en kopi av meldingene dine i sin innboks av Facebook. Facebook er det nettstedet som splitter mest par, ekteskap og kjærester splittes pga en gammel flamme, alt som trengs er en poke, så er flørten i gang.Den nye oppdateringen foregår ganske enkelt slik,

Om du står oppført som i et forhold på Facebook og sender meldinger til det motsatte kjønn, så vil Facebook sende din kjære en kopi av meldingen som du har sendt. Dette er noe du kan slå av i personverninnstillingene dine, om du ikke vil snoke på din kjære og hva hun skriver til andre, så klart. Det vil ikke være mulig å deaktivere funksjonen, men du kan selv velge å ikke motta varsler (innboksmeldinger fra Facebook). Denne funksjonen vil kun være tilgjengelig om du er i forhold.

Det blir også lagt inn et valgalternativ på hvor ofte du vil ha varsler (kopier) i innboksen din. Etter så utrolig mangen forandringer opp gjennom de siste årene vil nok dette redde mer enn bare forholdet. At det nå vil være mulig for folk som er i forhold til å følge med om partneren er utro er den beste ideen vi har hatt. Bare i 2013 var det cirka 180.000 tilfeller hvor et forhold  gikk i stykker pga Facebook.

Er du gutt og i et forhold - sender en melding til en annen jente, så får hun du er i forhold med kopi av meldingen du sendte til vedkommende, samme omvedt. Dere begge får en kopi av meldinger dere sender til andre.

Om du har på Alle varsler i varslingsinnstillinger (se under).

For det store flertallet vil denne oppdateringen bety mye, ihvertfall for brukere som er sjalu på sin kjære. Slik vil det fungere, du velger om du skal ha ingen eller alle varsler på, inne i personverninnstillinger..


Og så lenge du har på alle varsler og står oppført i et forhold på Facebook, vil det se slik ut..Facebook forandrer seg hele tiden, så blir spennende hva mer som skjer i fremtiden.

Frykter du denne oppdateringen? har du noe å skjule i forholdet ditt?.

DERE ALLE MISFORSTÅR VALETINS

 • 14.02.2014 - 14:21

I dag er det valentinsdagen, Omg har ventet på denne dagen så lenge. Meg og typen skal kose oss skikkelig, åååååe valentinsdagen er den beste dagen EVER!!!!!!! For det første, ro litt ned? for det andre er valentinsdagen oppskrytt, hvorfor? fordi det er ikke bare en dag i året dere skal være lykkelig som kjærester.


Hver eneste dag i året, så lenge dere er sammen skal være like perfekt som valentinsdagen. Jeg skjønner at dere alle sammen har sett frem til denne dagen: OMG du skal få en sjokolade og roser av kjæresten din, OMG du skal på kino, OMG dere skal kose i sofakroken med popcorn og et glass vin på bordet. Jeg skulle nesten tro at dere alle sammen var i et ulykkelig forhold men den 14 februar, altså en gang i året, ja då får dere være lykkelig med hverandre, at dere på noen som helst måte kommer til å såre hverandre, det er i dag forbudt.

Jeg er ingen hater, jeg ønsker alle sammen en fin valentinsdag. Jeg ønsker også at dere alle sammen er lykkelig i det forholdet dere er i, men at dere skal klikke så JÆVLIG pga denne dagen? CALM DOWN! Det kan sikkert bare være meg som tenker slikt, ikke vet jeg. Jeg mener at er man i et forhold, har man en kjæreste man faktisk ELSKER så burde hver eneste dag være fylt med kjærlighet.

Man burde ikke bare gå på kino, få roser eller kose seg med et glass vin i sofakroken en gang i året heller. Så da spør jeg deg, hvor lykkelig er dere egentlig? siden jeg kun ser dere viser frem kjærligheten på sosiale medier en gang i året (ikke det at dere må bevise noe på sosiale medier)..

Meg og deg er sikkert helt forskjellig, vi har forskjellig syn på denne dagen og det er helt greit. Men dette skal ikke være noe langt innlegg heller, jeg ville bare få ut at dere burde ikke overdrive så sinnsykt, elsker du han? elsker du hun? gjør det hver eneste dag, 365 dager i året og ikke bare i dag.

Og til dere som klager over at dere ikke har en date i dag, det er noen der ute som ikke har en mor på morsdagen eller far på farsdagen. Just sayin!

Ellers ønsker eg dere en fin valentines:):):)

SHAKIRA & RIHANNA'S NYE VIDEO, BARE LITT ANNERLEDES (LOL)

 • 13.02.2014 - 13:53

Hvordan ville Shakira og Rihanna's nye musikkvideo vært uten musikken? men med lydeffekter så klart? sjekk ut videoen under så finner du svaret. Spank!.

TING DU GARANTERT VIL ANGRE PÅ NÅR DU ER BLITT GAMMEL

 • 11.02.2014 - 21:11Yolo (you only live once). Du har et liv å leve, og du får bare en sjanse. Hva er livet?. Om du ikke bestemmer deg selv for at du skal leve det fult ut er det kun deg selv du kan takke når du blir gammel. Gå etter punktene under...

#1. At du ikke reiste rundt i verden og opplevde ting med venner.

Hva har du og se tilbake til av minner om du ikke har reist en del med venner? turer vil du huske mye bedre enn bilder.

#2. At du ikke lærte deg et annet språk.

At du lærer deg et språk eller to er noe du helt sikkert kan få bruk for når du blir eldre, ihvertfall om du reiser på ferier.

#3. At du ikke gikk på konserter og så din favoritt artist.

Vi har alle band eller artister som vi elsker å lytte til, men hvorfor ikke gå på konserter når man har muligheten?. Når du er gammel vil du garantert angre på at du aldri gikk på konserter når du hadde muligheten som ungdom..

#4. At du var i et ulykkelig forhold.

Når du er gammel og tenker tilbake på kjærligheten vil du angre om du ikke var i et friskt forhold der det var ekte kjærlighet inni bildet. Er man gammel og har vært i et ulykkelig forhold i sine yngre dager vil man bare se tilbake og huske hvor forferdelig det var, ingen gode minner.

Derfor er det viktig du er i et forhold hvor begge elsker hverandre.

#5. At du var redd for å gjøre ting.

Hva har du å tape? ikke vær redd for noenting, gjør det du føler for før du blir gammel og angrer på det du aldri gjorde. .

#6. At du ikke sa opp jobben du egentlig hatet.

Du må betale husleien, du har gjerne en familie du må forsørge, men om du ikke har en jobb du trives i vil du angre når du er gammel.

#7. At du ikke gjorde det bedre på skolen.

Skolen er viktig om du vil lykkes i livet, jeg sier ikke at du MÅ det, men om du vil ha en god jobb uten at du tar sjansen på å spille lotto er det viktig du tar skole seriøst. Om du ikke bryr deg vil du angre på at du ikke gjorde det bedre på skolen når du er gammel.

#8. At du ikke så selv hvor nydelig du var.

De fleste tenker over at de ikke er noe fin, utseende er forferdelig osv. Tenker man sånn og ser på seg selv på den måten vil det gå mye tid vekk, rett og slett bortkastet tid. Når du er gammel vil du angre på at du faktisk brydde deg så mye om utseende, ihvertfall når alle er fin på sin måte.

#9. At du var redd for å si "jeg elsker deg".

Ikke bare til din kjæreste, men til de du er glad i. Når du blir gammel vil du angre på at du aldri sa det til de du var glad i, man vet aldri når man ikke er her lengre..

#10. At du aldri hørte på hva foreldrene dine fortalte eller sa til deg.

De beste rådene kommer fra din mor og far.

#11. At du hele tiden brydde deg om hva alle andre syns om deg.

Hvorfor høre på hva alle andre syns om deg? vær deg selv og ikke tenk på hva alle andre kanskje mener.

#12. At du hele tiden ville hjelpe andre mennesker med å oppnå drømmene sine uten at du tenkte på deg selv.

Det er greit du er snill og grei som vil hjelpe andre, men om du ikke oppnår drømmen din vil du angre på dette. La din drøm gå i oppfyllelse før du lar andres drømmer gå i oppfyllelse.

#13. At du ikke gjorde ting raskere.

Noen ganger er det greit at ting går raskt. Når man blir gammel skulle man ønske at noe av tingene i livet gikk litt raskere enn det gjorde når man var yngre.

#14. At du ikke sto opp for deg selv.

Stå opp for det du sier og mener, det kan du komme langt med. Om du ikke står for det du gjør og sier vil du angre når du blir eldre.

#15. At du ikke fikk sjansen til å ta farvell med dine besteforeldre.

At du ikke fikk ta farvell med dine besteforeldre er noe du kommer til og angre på når du blir gammel, når de er borte og du er gammel er det desverre for seint.

#16. At du arbeidet for mye.

Du liker jobben din, det er bare positivt. Men noen ganger kan det bli for mye, bruk også tid på andre ting (som punktene over og under).

Flere....

#17. At du ikke lærte deg å lage skikkelig mat / måltider.

37 Things You?ll Regret When You?re Old

#18. At du ikke tok deg tid til å nyte øyeblikker

#19. At du aldri fullførte det du begynte på

#20. At du aldri lærte deg et party triks eller to

#21. At du ikke brukte mer tid med ungene dine

#22. At du aldri tok et ekstra steg / stort steg når det kommer til kjærlighet .

37 Things You?ll Regret When You?re Old

#23. At du beskymret deg for mye

Dont worry, be happy. Om du er bekymret eller lurer på noe så fikser du opp i det med en gang, ikke la det gå for lang tid. 

#24. At du alltid hadde drama rundt deg

Drama er ikke noe du trenger i livet, hva godt får du ut av det?. Å bruke tid på drama er en ting du helst burde unngå, så slipper du bortkastet,dyrebar tid. Du skjønner vi lever på lånt tid, så hvorfor bruke tiden på drama? hold deg unna!

#25. At du ikke brukte mer tid på de menneskene du var glade i

Som sagt, du lever på lånt tid. Bruk den tiden du har med mennesker du er glad i. Med mennesker du bryr deg om! 

#26. At du ikke satte mer pris på ting oppgjennom tiden.

FLAPPY BIRD ER SLETTET FRA APP STORE, MEN SE HVA SOM KOMMER

 • 11.02.2014 - 20:17Som de fleste av oss vet er spillet Flappy Bird slettet fra app store. Selvom utvikleren av spillet tjente oppmot 300.000 norske kroner. Han mottok drapstrusler på Twitter pga spillet var så dårlig, han mottok også drapstrusler pga han slettet spillet, men sånn er det.

Spillet er ikke mulig å få tak i lengre, utenom torrent sider. De som allerede har spillet kan selvfølgelig spille det, men de som prøver å få tak i det kan desverre bare bli skuffet. Jeg fikk ikke blogget i dag pga blogg hadde seg en oppdatering.


Det gjør jo ikke noe ettersom jeg holder på med min egen spill versjon av flappy bird.

Jeg har kalt det Flappy Guy (jeg kom ikke på et bedre navn), det går ut på det samme som Flappy bird, bare at det er meg du skal "tappe"  istedenfor fuglen. Kommer snart på App store om det går igjennom! 


Vi blogges sweeties!.

JUSTIN BIEBER HENTET AV AMBULANSEN I FULL PANIKK, GRUNNEN VIL FORBLØFFE DEG

 • 09.02.2014 - 17:32

Den kanadiske popsangeren Justin Bieber ble i dag tidlig fraktet til sykehuset Good Samaritan i Los Angeles etter at en ambulanse rykket ut til hans hjem i Calabasas. Grunnen til at 19 år gamle Justin måtte hentes av ambulansen er litt pinlig ifølge Bieber selv.

Han ble lammet av panikkanfall etter å ha fått sin aller første ereksjon. Justins telefonsamtale ble publisert på internett, les hele saken under bildet!-Bieber publiserte dette bildet fra sykehuset-

----------

Justin Bieber: Hello? Hello? Yes my name is Justin. I live at 25202 Prado Del Grandioso, Calabasas.

Ambulance: Okay Justin and do you have an emergency?

Justin Bieber: Yes. I think...I think my penis might be having a heart attack or something, i dont know.

Ambulance: Excuse me?

Justin Bieber: Well its really big. Like really big. And I can feel my pulse beating inside of it. I don't know what's going on. Please help, i'm scared.

Ambulance: Okay Justin. Help is on the way. Can you tell me more about how this happened?

Justin Bieber: Well I was watching spring breakers, you know the movie? And I started thinking about Selena Gomez. And I started thinking about how I wanted to touch her. Like touch her in a bad way, you know what I mean?

Ambulance: Okay.....

Justin Bieber: And well. I dunno what happened. It just started growing and growing. And now its bigger than I've ever seen it before. Do you think maybe this is cancer? Is this what Lance Armstrong had?

Ambulance: You think you have an emergency case of testicular cancer?

Justin Bieber: Maybe. I dunno. It just feels really really uncomfortable.

Ambulance: Okay Justin how long ago did this start?

Justin Bieber: Uh...well about 5 minutes ago.

Ambulance: Okay so its only been five minutes?

Justin Bieber: Yeah.

Ambulance: And is there any pain?

Justin Bieber: No it just feels weird. Like its made of steel or something.

Ambulance: Okay Justin it sounds to me like what you're experiencing is called an erection. If there is no pain and only lasts 5 minutes, it is perfectly normal for someone your age. But we've dispatched paramedics just in case, because very rarely a sustained erection can be a sign of something more serious.

Justin Bieber: Okay thank you. Can you? Can you stay with me until the medical people arrive. I'm scared. Dont hang up on me, i just wanna hear your voice, i'm all alone in my house...

Ambulance: Sure. ----------

Justin ble behandlet for ekstrem angst, utmattelse og sjokk. Dette vil nok gå fort over sier legene som har behandlet Bieber.

Og få sin første ereksjon kan være litt skummelt, men vi har fått gitt Bieber noen gode råd, han har også fått vann. Han er nå hjemme og slapper av. 

NÅ BLIR DERE FATTIG, KJÆRE MAMMABLOGGERE & FORELDRE!

 • 08.02.2014 - 13:55Snart vil det bli forbudt å laste opp bilder av barnet ditt på internett ifølge barneforeningen. Det vil også bli forbudt å laste opp bilder av andre barn i familien din på sosiale medier. Det finnes i dag flere tusen mammabloggere som bretter ut barnet sitt på nett, dette er ikke greit.Det er ingen tvil om at barn har rettigheter med hensyn til personvern, både etter nasjonal og internasjonal rett.

Blir det publisert bilder av barn etter 19 mars kan det bli store konsekvenser og bøter på oppmot 10.000 kr kan forekomme, per bilde som blir lagt ut fra din ip adresse. Det er mange som ikke vet at selv om barnet ditt ikke er blitt myndig og fylt 18 år trenger du fremdeles samtykke til å legge ut bilder fra barnet ditt, selvom det ikke kan snakke. Om du føler at barnet ditt syns det er greit at bilder blir lagt ut på internett må hvert eneste bilde du skal bruke sendes inn og bli vurdert i forbindelse med personopplysningsloven. Vi blir nødt å sette foten ned, det er ikke greit at foreldre ligger ut bilder uten barnets samtykke. Tenk om du ikke kunne snakke og det ble lagt ut tusenvis av bilder av deg? det er ikke sikkert du hadde likt det.

Noen vi tror vil slite mye etter at denne loven trer i kraft er mammabloggere som tross alt tjener til livets opphold ved å publisere outfits bilder av barnet sitt. Barneforeningen mener at barn skal ha like mye rettighet som foreldrene når det kommer til hva som blir publisert på nett. Det vil bli lagt inn en "tyst" knapp på 30.000 nettsider hvor brukere kan trykke for å gi beskjed inn til vår sentral. Her vil vi kunne telle hvor mange bilder den aktuelle brukeren har lagt ut på nettsiden/bloggen, en faktura vil bli sendt i posten til vedkommende.

Grunnen til at det vil bli ulovlig med opplastning av bilder er fordi vi stadig har sett tilfeller der foreldre publiserer svært utleverende materiell om barna sine. Det kan også dreie seg om sensitive personopplysninger som kommer fram i rettsdokumenter, helsejournaler, psykologirapporter og rapporter fra PP-tjenesten (Datatilsynet 2008c, s. 25). Det er helt feil at foreldre kler på barnet sitt en Lacoste skjorte, knipser et par hundre bilder og legger ut outfits bilder samtidig som de tjener gode penger på det, uten at barnet selv skjønner noe. Når barnet er blitt eldre kan livet allerede være ødelagt, kun fordi mamma eller pappa ville tjene noen ekstra kroner på å eksponere hele barnets liv på internett. 

Nå håper vi at foreldre våkner

Fra før av har VG lagt ut en artikkel: Det er ulovlig å legge ut bilder av andres barn på sosiale medier. 

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/elevavisen/artikkel.php?artid=10100095

RENE DU FÅR ALDRI EN MATCH PÅ TINDER, NEIVELL? WTF??? (VIDEO)

 • 08.02.2014 - 11:47

God lørdag snuppiser. Er det en ting som jeg elsker så er det å kunne motbevise retards, og denne gangen gjelder det mobil appen Tinder. Det kom en kommentar i et tidligere innlegg, i kommentaren sto det - hvorfor lager du et innlegg om Tinder når du sikkert aldri får en match? idiot eller?.

Vel sånn egentlig så trenger jeg ikke bry meg i det hele tatt, for tilbakestående kommentarer får jeg tusenvis av. Men bare for vise at jeg får flere matcher enn det du har av venner på Facebook, så lagde jeg en liten film hvor jeg sveiper gjennom profiler når jeg lå i sengen min i går kveld. 

På noen minutter får jeg 88 matcher, det er 88 babes ettersom jeg ikke trykker "liker" på de som ikke er fin (no hate, alle er fin) men ikke alle er min type. Det som er det kjekkeste er at hver gang jeg ser en fin jente så tenker jeg "har hun trykket liker på meg?" joda, det har hun helt sikkert, hun er jo blond og fin, og når jeg trykker "liker" på hun, hva skjer då? MATCH. Et tydelig tegn på at kvinner elsker meg? <3 Men uansett, ha en fantastisk fin lørdag alle sammen. Ja, jeg bruker Tinder for å finne kjærligheten, håper jeg snart er i mål asså

Video<3

TIPS - SLIK FÅR DU OG DIN KJÆRE EN PERFEKT VALENTINES DAG + RENE'S SPOTIFY SPILLELISTE

 • 07.02.2014 - 18:44

Nå nærmer det seg snart valentines dagen, og dere tenker sikkert hvordan dere skal oppføre dere ovenfor deres partner?, vel la meg gi dere noen tips. Som sagt er mine sextips noen av de beste på nett, hører jeg rykter om. Om du vil ha deg noe kjøtt på staken eller slæppe litt på baken, hør på meg nå gutter og jenter. Dere må for all del ikke være redd, jeg vil råde dere å kjøpe inn masse roser, kutt opp rosene og legg de rundt i sengen,

Kjøp også inn mangen duftelys, jeg ville foreslått vanilje eller aprikos lukt.

Hvorfor aprikos tenker du? fordi aprikos er litt eksotisk, og eksotisk rimer på erotisk, derfor. Husk for all del og ha dempet belysning på, dette gjør du litt utover kvelden, kjøp inn noe god mat og putt gjerne sprit i glasset istedet for vin, dere blir fortere full og går raskere til sengs. Ta også turen innom kondomeriet, kjøp inn noen gode oljer, ingen sier nei til å bli smørt inn med oljer som lukter jordbær, ta det gjerne også på dine kjønnsorgan, dette gjør du rett etter du har kommet ut av dusjen, din partner vil da komme krypene rundt deg som en løve midt i paringstiden.


Alle elsker at noen lukter godt, så valentines dagen er intet unntak, BRUK parfyme og DEO. Sjokolade og roser er som sagt alltid en slager, kjøp også inn et fint kort hvor du skriver noe sexy, piff opp stemningen i kortet, finn på noe elegant. Under har jeg funnet frem låter som vil sikre deg en episk natt, en natt du sent vil glemme. At det tok meg en liten time å finne frem låtene er ikke noe dere trenger å takke meg for, jeg vil bare hjelpe. Det er litt varierte låter, noen litt slow, noen litt mer liv i..

Husk at dere har dempet belysning gjennom hele kvelden. Flørt litt med din partner ved å si frekke ting. Jeg ville også rådet dere å kjøpe skinnbukse om du er kvinne, ta også på noe rosa. Jeg sier ikke andre gjør det, men dette får meg til å vibrere både her og der, kanskje typen din også tenner på det samme, hvem vet? om han ikke gjør det kan dere heller gjøre det for min skyld og tenke på meg når dere har sex med typen, det er vel god nok grunn.

Når dere kommer til natten og du er lei av å vente på at dere skal ha sex, gå mot soverommet og lat som du snubler, din partner vil da komme inn på soverommet og spørre hva som har skjedd, du sier "ikke noe, skal vi ha sex?" det finnes ingen unnskyldning for at din partner skal gå ut igjen fra soverommet, BANG!..

Dette er som sagt bare noen tips til hvordan du skal få en fin valentines dag, om din kjære fremdeles sier nei til en seksuell omgang med deg, si dette " I WANT IT THAT WAY " så tar du låten til backstreet boys i spillelisten over, bare hyggelig:):) Her er EXTRA tips  http://renekleveland.blogg.no/1358799817_sex_tips_til_alle_les.html

13 TING DU BARE IKKE GJØR PÅ FACEBOOK,SJEKK LISTEN!

 • 05.02.2014 - 12:25

Facebook...Hva kan jeg egentlig si? hvor mye drit er det ikke som du blir irritert over?. Det er din egen Facebook profil og du kan skrive og gjøre akkurat det som måtte passe deg, men det er en del ting som irriterer de fleste..

E ting du bør tenke på, ser du egentlig ut som en taper? fremstiller du deg som en idiot? ja det gjør du om du gjør følgene av det som står på MIN liste. Jeg sier ikke at du bør bry deg, men håper alle som gjør disse tingene tenker over dette. Kan garantere at det ikke bare er jeg som tenker "hva faen driver du med?" hvor er IDONTCARE knappen? sjekk ut listen..


#1. Når du liker din egen status på Facebook, er du virkelig seriøs? Jeg ser det hele tiden, flere ganger for dagen. Når du poster en status, så er jo det en grunn til at du poster den? ikke sant? så hva er greien med at du må like din egen status? er det for at du skal gi alle klar beskjed om at din status er BEST? jeg har tatt printscreen under så kan du se selv hvor dumt det ser ut. Ser det ikke ut som jeg er en taper om jeg liker min egen status? jo!.

#2. Er du en kjendis? neivell, hvorfor poster du flere titalls bilder i timen med selfies? det er irriterende. Om du liker deg såpass mye kan du lage deg en Fanpage på Facebook (trykk HER for å lage) så kan heller invitere alle dine venner til å like siden slik at de som faktisk vil kan få dine bilder i feeden sin, uten at du må spamme de med bilder av deg selv som de egentlig ikke vil se..

Det er en stor grunn til at du blir slettet på Facebook, det er INGEN som vil ha hele Feeden sin med kun bilder av DEG. Ikke post så flere oppdateringer med bilder, om du bestemmer deg for at du i dag kommer til å ta 30 bilder, last heller alle bildene opp i et album samtidig eller lag deg en Fanpage (igjen, trykk HER)..

#3. Er du gravid? greit, du kan gjerne oppdatere en status med at du er det slik at alle dine venner får vite den store nyheten, gratulerer. Men er det virkelig nødvendig at du legger ut ultralyd bilder av det lille nurket som ligger inni magen din?. Om du vil vise det frem kan du heller vente til du får venner og familie på besøk, Facebook er ikke stedet til slike ting, just sayin..

#4. Ikke vær pålogget på Facebook når du drikker. Ja, jeg har gjort det flere ganger men våkner dagen etterpå og angrer. Når du drikker skriver du mye du til vanlig aldri ville gjort. Logg alltid av Facebook før du skal drikke og ikke engang tenk på Facebook når du drikker. Heldigvis har jeg blitt bedre til akkurat det, men jeg er vel ikke akkurat den eneste som har gjort slike feil? Alkohol + Facebook = FAIL.

#5. Skal du på trening? du trenger ikke poste 5 statuser på 30 minutter, sånn helt alvorlig. Det er flere som gjør dette, et bilde legges ut når de løfter vekter før et nytt bilde kommer 5 minutter etterpå av at de har hoppet på tredemøllen, Woooho så flink.

Selvom du ikke poster 5 statuser når du er på treningsstudiet så har du gjort en god jobb, registrer deg heller på treningsforum.no (TRYKK HER) så kan du poste så mye du vil. Dette er bare irriterendes, det er også de av dere som poster masse bilder på Facebook når dere trener samtidig som dere poster de samme bildene på Instagram,Twitter + at de samme bildene blir sendt på Snapchat (virkelig?)....

#6. Er du i et forhold? kjæreste, samboer eller ektemann? greit, kan du være så grei og holde problemene dine for deg selv?. Er det virkelig nødvendig at hele Facebook ser hvilke problemer dere har i forholdet? ta det heler face2face istedenfor at dere krangler over Facebook, dere er ikke 13 år.

Det er ikke bare pinlig, men det ser faktisk ut som dere lever er kjedelig liv, at dere har verdens mest tragiske kjæreste forhold. Eller syns du dette ser så kult ut?.

#7. Skal du spise? virkelig? wææ det skal jeg også. Tror du at du er den eneste i hele verden som spiser en kake? eller en muffins? tro det eller ei, du er ikke den eneste som spiser en middag eller lunsj på cafe. En ting jeg ikke skjønner er hvorfor folk legger ut bilder av frokosten, lunsjen eller middagen sin på Facebook.

Hva er vitsen? kan godt være du syns det du spiste var godt, men hva kan et bilde av det du har spist gjøre med oss andre? sjalu?. Dette er bare tragisk, ikke legg ut bilder av hva du hele tiden spiser eller drikker, bruk Instagram selvom det er like latterlig (det er bare mat).

#8. Er du mor og har nettopp født et barn? ikke legg ut flere hundre bilder av barnet ditt. Jeg skal ikke si som de fleste andre sier "har barnet ditt sagt det er greit du legger ut bilder?" eller "hva med å vente til barnet er gammelt nok til og bestemme selv?". Nei, det jeg mener er at det er irriterende når folk legger ut 100 bilder for dagen (kanskje litt overdrevet) men utrolig masse bilder av ungen sin på Facebook.

Du trenger ikke legge ut bilder hele tiden for at du skal bevise til dine venner at du elsker ungen din. Når veggen til dine venner kun består av barnebilder kan de fort bli lei, ikke bare venner, men også andre som du ikke kjenner. Dessuten vet du aldri hvem som lagrer bildene av barnet ditt, det finnes rare mennesker der ute som kan misbruke bildene, ikke bare av barnet ditt, men alt du legger ut er offentlig. .


#9. Er du irritert over noe? ikke klag hele jævla tiden. Det er flere av de som skriver klagestatuser hver eneste gang det skjer noe som kan være irriterendes, og det kan fort bli irriterendes for alle du har på vennelisten din. Det er ingen som liker at du kun poster negative statuser, se eksempler under:.

Slike statuser har du sikkert sett før, hvem kan egentlig hjelpe deg?. Let etter nøklene, ikke skriv status av hver minste ting..

Ingen bryr seg hvorfor spotify ikke virker, se om du får fikset det før du klikker! Dette er bare et par eksempler, du har sikkert sett flere tusen andre statuser over folk som klager over hver minste ting. Jeg har ikke tellingen over hvor mangen statuser jeg har lest som får meg til og tenke "eehh er du seriøs eller? har du tatt medisinen din?". Ikke klag over hver minste ting som skjer i livet ditt, pust dypt inn..


#10. Er du forelsket? det er bare kjempeflott og fantastisk, men en ting du bør unngå er at dere oppfører dere som dere var drittunger og nypult. Jeg ser dette hele tiden, fra 16-40, spiller ingen rolle. Dette er bare ubehagelig og rart for alle oss som må lese slike ting. Nå snakker jeg ikke bare om en status, men når dere kommenterer frem og tilbake om hvem som er best og hvem som er mest fantastisk begynner jeg faktisk å lure på om dere skriver slikt for å skjule at dere faktisk har det helt jævlig bak skjermen. Om dere elsker hverandre så er det nok til at dere selv vet det, trenger ikke vise det hver dag, hele tiden på Facebook. Og blir du tagget i en status som din kjære har skrevet, kommenter Loveu2, ferdig med saken!

Det sies faktisk at de som overdriver helt enormt mye (som mitt eksempel under) vel, de har egentlig et vanskelig forhold samtidig som de vil fremstå som perfekt til alle andre. Trist men sant.


#11. Lik min status! Hva er greien? om du skriver en status og noen liker det du har skrevet, vel da klarer de fint å trykke "liker" selv. Du har sikkert fått en sånn melding på chatten før? og vi har sikkert alle gjort det selv, men det er seriøst litt barnslig. Ikke spør om noen kan like statusen din, du vil få en "like" fra de som faktisk liker det du har skrevet uten at du må spørre rundt på chatten. 

#12. Det er ikke synd på deg. Hva er du ute etter når du skriver statuser som "fy faen, jeg kan ikke tro det skjedde" osv, sympati?. Du er kun ute etter oppmerksomhet, likes og at folk skal snakke med deg. Hvorfor skrive en slik status men ikke fortelle hva som faktisk er gale? hva som faktisk har skjedd? BULLSHIT! Det er ikke få som gjør dette, jeg ser det hele tiden men ingen vil fortelle hva som faktisk er gale. 


#13. CAPSLOCK. Kan du være så snill å skrive uten capslock? når du bruker den knappen ser det ut som du skriker etter oppmerksomhet. Det er ingen som vil se din kommentar eller status bedre eller raskere selvom du bruker den. Capslock=SE PÅ MEG,JEG VIL HA OPPMERKSOMHET! 

Vi blogges!

HER ER 8 TING DU KAN KJØPE SOM VIL STYRKE FORHOLDET DERES!

 • 03.02.2014 - 17:21

Problemer med kjærlighetslivet? eller vil dere bare være endå mer knyttet til hverandre? her er ihvertfall en liten liste som styrker det forholdet dere har. Produktene er ikke bare unike, men også til stor hjelp slik at dere kan få et bedre forhold.

Hva er vel bedre enn at det ikke går rett til helvette med dere begge to? her er listen slik at dere kan leve lykkelig resten av deres liv.

#1. Cuddle Mattress, eller på godt norsk kosemadrass. Denne kosemadrassen gjør det lettere å holde rundt din kjære når dere ligger vedsiden av hverandre. .

Under kan du se hvordan madrassen fungerer..

#2. Kjæresteparaplyen. Hvor mangen ganger har du ikke stukket din kjære i øyet med paraplyen før? neida, jeg bare tuller. Men som de fleste av oss vet er det ikke så lett å holde damen tørr ved bruk av en paraply, derfor er denne paraplyen unik.

Den er som en vanlig paraply, bare at det er plass til dere begge samtidig når dere skal på kino, veldig koselig og ikke minst praktisk når vi bor i en by som Bergen!

A tandem umbrella.

#3. Lydløs vekkerklokke. Denne vekkerklokken inneholder 2 fingerbånd, en til han og en til henne. Båndene tar dere på dere på fingertuppen og alarmen stiller dere begge to selv. Om hun skal opp klokken 07.00 og han skal opp klokken 08.00 så vil fingrene deres vibrere.

Hvilken genial ide, ikke sant?. Nå slipper dere å vekke hverandre når den ene begynner tidligere på jobb enn den andre. Nå kan dere sove i frem og ro uten å bli vekket. .

A silent dual alarm clock.

#4. Drøm om hverandre. Hva er vel ikke bedre om dere drømmer om hverandre også?. .

Pillowcases that make you dream about each other.

#5. Langdistanse forhold puter?. Det er 2 puter i en pakke. En til han og en til henne. Om damen din legger seg ned på sin egen vil DIN pute lyse, det samme omvendt. Nå kan dere tenke på hverandre når dere ligger i hver deres seng om det er langdistanse forhold.

Lyset vil være på så lenge du har hodet ditt der, så om det ikke gjør noe, buy them..

Pillows that make long-distance sleeping a whole lot cozier.

#6. Gyngestol for 2. Hva er vel bedre enn å gynge litt sammen?. Denne stolen er laget for kjærestepar og dere kan vippe og snakke samtidig, kjempekoselig. .

Get a rocking chair for two.

#7. Do for 2. Nå kan dere begge gå på do samtidig så slipper dere å være irriterte på hverandre. Hvor ofte har ikke du kjeftet på din kjære om at han eller hun må bli ferdig på toalettet? vel, nå kan dere begge sitte forsiden av hverandre mens dere slår av en liten prat. Hvor kult det er vet jeg ikke..

There is indeed such a thing as too close for comfort.

#8. Fundies. Undertøyet som dere begge kan bruke samtidig. Dette skal jo selvsagt bare være en morsom liten lek dere kan prøve om dere er sure på hverandre. Jeg vil nok tro det er så gøyt at dere fort glemmer hvorfor dere var sure på hverandre fra starten av.

Fundies fører dere endå nærmere, kroppskontakt er viktig i et forhold..

But hey, no judgment.

 

Happy humping <3

DERFOR BØR DU IKKE SKULKE SKOLEN (VIDEO) UKENS TIPS

 • 02.02.2014 - 20:32


I morgen er det skole for veldig mange elever rundt om i Norge. Men det er også veldig mange som skulker skolen og finner på andre ting. Men en ting du skal vite er at om du finner på andre ting istedenfor å gå på skolen, ja då vil du nok angre før eller siden.

Skolen er viktig, ellers vil karma ta deg. Se videoen under! (ikke se om du er under 16)

sTAY IN sCHOOL kIdS

NORSKE TALENTER - HER KAN DU SE ALT DET DRITE OM IGJEN!

 • 01.02.2014 - 19:34Jaaa god lørdag snuppiser. Hvordan står det til? det er lørdag og det betyr alkohol og ut på byn..I går fikk jo dere se meg på Norske Talenter og det var vel kjekt. Hva kan man si? nei, det var ikke akkurat det beste når man ser hva jeg har liggende på youtube (du henger etter,kless++++)


Men men, sånn er livet, jeg hadde egentlig skrevet en del her men fjernet det igjen (LOL) tror det er like greit for alles del. Jeg er ikke akkurat lei meg, drømmen min er ikke knust (ånei) var jo egentlig bare på gøy, PR <3. Men en ting jeg kan si er at årets Norske Talenter er LAME AS FUCK. Når de kan sende videre en fyr som svelger en pølse (WTF? WHY? GAY AS FUCK) og en som FAILER på matte regnestykker, ja då er det ikke håp for menneskeheten.

Og tro meg, Tv kanaler klipper deg faen tilbakestående. Det tror jeg dere merker fort når dere ser på de forskjellige klippene.

Jeg gir faen, bryr meg ikke, det er fremdeles Idol og X-factor (Vent du).. Dessuten har blir det ikke siste gang dere ser meg på skjermen, xoxo<3

Klippet du ikke fikk se på tv pga dårlig klipping. Han sier ikke "hot swag" han sier Fuck swag, det er bare de som har sensurert han og dubbet alt rett til helvette. Kun jeg fikk lov til å banne (ehh)..

Du kan se hele klippet under i HD kvalitet (må ha TV2 Sumo bruker) http://sumo.tv2.no/programmer/underholdning/norske-talenter/norske-talenter-program-3-789785.html

 Og her er fremføringen med låten over!!!!!!! Nå er det skål til alle sammen, vors og byn!!! God helg <3 <3 <3 

Innlegget vil bli oppdatert med flere videoer og bilder i morgen (søndag). SweetiesImage and video hosting by TinyPic

renekleveland

Norges beste blogger. Solbrun og perfekt kropp. Blogger ikke akkurat om knekkebrød og klær jeg har fått i posten som alle de andre hundre tusen bloggerne gjør. 80.000.000 visninger på nett. Love blogging! Følg meg for spenning i hverdag. Legg meg til som venn på Facebook, du vil ikke angre. Ellers, tusen takk for at du er innom bloggen. Bergens stolthet.

Kontakt/Sponsing

Renekleveland.blogg.no@hotmail.com

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no