hits
Facebook Youtube Snapchat Twitch Snapchat Samtaler Facebook Samtaler Videoblogger Derfor hater gutter meg Hvithai i Bergen Playaz Club 2017

KRISTINE (19) SKULLE BARE TA ET SELFIE, (HOLY SHIT)

  • 28.02.2015 - 14:23Kristine Fjeld (19) fra Akershus har tatt dette bilde av seg selv på badet. Det hun selv ikke merket før etterpå er noe av det sykeste jeg har sett i hele mitt liv. Jeg fikk selv frysninger når jeg så det, fy faen. Når du ser det vil du aldri ta selfies igjen.

Følg / legg meg til på Facebook

Trykk liker for å få ekstra hjelp.

HELGENS UPDATES

  • 24.02.2015 - 14:18

Satan i helvete. Nå er jeg endelig i fin form til å kunne oppdatere dere. I helgen var det vors og nach på Hotel Norge. Det ble en god del folk til slutt og det ble jævlig sykt. Etterhvert som folk fikk i seg mer og mer alkohol, noe som vi faktisk ikke gikk tom for (gratis drikke til alle som ville ha) så var det noen som ikke klarte å ha kontroll. 

En kjerring (nevner ikke navn) gikk inn på badet, lå seg ned og hadde sex med en fyr (nevner ikke navn) og det kunne alle fint se ettersom det var åpent inn til badet. Og nei, det er ikke noe big deal at de hadde sex, men det som er BIG DEAL er at når hun kom ut fra badet, så gikk hun rundt NAKEN, så sier venninen at hun kan ikke ha sex med fremmede når samboeren sitter hjemme (DAYUM)

Det var en del gamle folk i 6 etasje hvor vi hadde leid suiten, og på veien ut av rommet når vi skulle ut på byen, så spør en som heter Inger et gammelt ektepar "Håper du har husket viagra" - hun gamle damen svarer med "nei, det er 20 år siden jeg har sett noe der" - Hahaha.

Vi gikk ned på Metro og det var jævlig bra med liv der. Det tok liksom aldri stopp på alkoholen, hodet var fucked up. Klokken 03.30 eller noe når alt var stengt gikk vil til hotellet igjen.

Jeg snakket med han i et lite minutt, og så slapp han inn alle sammen. Så det må jeg faen takke de som jobber der for, at vi fikk lov å ha nach med en god del folk kl 03.30 om natten, you guys ROCK my nuts. 

De siste folkene gikk i 0700 tiden. Det så ut som et BOMBET HOREHUS. Det gikk over 3-4 timer på å rydde opp i alt sammen. Men men, ellers var det jævlig bra!

Kunne fortalt så mye mer, men du måtte nesten bare vært der. 

Fikk desverre ikke tatt så mange bilder, det glemmer jeg alltid når jeg har drukket.

Meg og Sandra


Suiten

vi blogges 

Vilde (18) ødelagte underlivet da hun festet vibratoren på farens bosch maskin

  • 13.02.2015 - 17:25

Da Vilde (18) var alene hjemme i helgen, bestemte hun seg for at det var tid for litt kos. Foreldrene hadde dratt på hytten. Hun fant frem vibratoren sin, og satte i gang. Dessverre var vibratoren batteridrevet, og til Vildes store frustrasjon døde batteriene midt under akten. Da det var sent på kvelden, kom Vilde frem til at det ble litt for langt å reise til Statoil for å kjøpe nye.

- Jeg var jo så utrolig kåt, og ville gjerne gjøre meg ferdig. Jeg tok en kjapp runde i huset, da jeg egentlig hadde tenkt meg å bruke den elektriske tannbørsten til pappa. Jeg oppdaget at Bosch maskinen til pappaen min lå i stuen, da han tidligere på dagen, før han og mamma dro på hytten, hadde satt sammen noen nye møbler.

- Jeg anser meg selv som en kreativ jente, og satte sammen vibratoren min med pappas kraftige Bosch maskin. Den var mye kraftigere enn tannbørsten, det gikk utrolig fort. 

Vilde ble sendt til sykehuset i full hast.

- Hele underlivet mitt ble fullstendig ødelagt. Jeg vil fraråde alle jenter og kvinner mot å bruke en så kraftig maskin, jeg burde ventet til dagen etter, da kunne jeg kjøpt batterier på butikken.

LIK & DEL for å advare andre

HVER DAG ER EN VALENTINSDAG I ET SKIKKELIG FORHOLD

  • 12.02.2015 - 16:56

Nå er det bare 2 dager igjen til Valentinsdagen, en dag de fleste av dere som er i et forhold har ventet på. De siste dagene har jeg sett utrolig mange statuser på Facebook der folk som er i et forhold, skriver de gleder seg så utrolig masse. 

Denne dagen har de ventet på så lenge, de skal få roser osv. For det første, ro litt ned? for det andre er Valentinsdagen oppskrytt, hvorfor? fordi det er ikke bare en dag i året dere skal være lykkelig som kjærester. 

Er du i et skikkelig forhold er hver eneste dag en Valetinsdag.

Et år består av 365 dager, det vil si at dere skal være lykkelig 365 dager i året. Det vil si 8765 timer, eller 525949 minutter, 31556953 sekunder. Om du gleder deg så utrolig mye til en dag i året er det noe som ikke helt stemmer.

Her er et par statuser fra Facebook.

Ventet i snart et årGleder seg til roser, sjokolade og filmkos

Jeg skulle nesten tro at dere alle sammen var i et ulykkelig forhold, men den 14 februar, altså en gang i året, ja da må dere være lykkelig med hverandre, at dere på noen som helst måte kommer til å såre hverandre, det er i dag forbudt.


Er man i et forhold, har man en kjæreste man faktisk elsker, så burde hver eneste dag være fylt med kjærlighet, ikke bare en dag der man må glede seg til dagen kommer. Man burde ikke bare gå på kino, få roser eller kose seg med et glass vin i sofakroken en gang i året. Gjør hver dag til en dag du aldri vil glemme, ta vare på hverandre. 

Legg meg til på Facebook HER HER HER

Happy Valentine

Trykk gjerne på liker knappen under om du er enig <3

20 TING MENN BURDE PASSE PÅ NÅR KVINNER HAR MENSEN

  • 12.02.2015 - 16:48Har din kjære mensen? er du frustrert fordi du ikke skjønner hvorfor hun er så sur og irritert på deg uten grunn? vel, her er en fin liste over ting du burde følge, så slipper du å ha en sur kvinne når mensen slår til. 

(1) Vel, for det første bør du ALDRI si "har du mensen eller?" når hun har mensen. Det gjør de bare enda mer sur og irritert. 

(2) Alltid kjøp med deg sjokolade om du har vært utenfor døren. Enten du kommer fra jobb eller trening, besøk osv, alltid kjøp med SJOKOLADE

None animated GIF

(3) Ikke pust. Er du i nærheten av henne og det er stille i rommet og hun hører du puster kan hun klikke. Det er noe med pusting og mensen.

(4) Vil hun at du skal kjøre brannbil, da kjører du brannbil. Når kvinner har mensen er det enten eller. Vil hun ha sex, så har du sex, vil hun ikke ha sex, vel, da er du heldig. Du må nesten bare gjøre som hun selv vil, hun har tross alt mensen desverre.

(5) Motsatt av den over. Aldri spør om blowjob (når du inni hodet ditt er redd for å kjøre brannbil) vent til hun kommer til deg, ALDRI SPØR.

(6) Lag maten når hun har mensen.

(7) Ikke ta på henne når hun har mensen med mindre hun kommer til deg. Har de mensen er de en tikkende bombe, tro meg!

dont touch me animated GIF

(8) Ikke si dumme ting når de griner. Når kvinner har mensen er de utrolig følsom, de kan desverre grine for hver minste ting. Bare la de grine.

(9) Ta oppvasken, vask klærne og gjør det din kjære egentlig pleier å gjøre. 

(10) Ikke vær redd for å kjøpe tamponger for henne.

(11) Alt du sier til din kvinne når hun har mensen er FEIL, derfor er det ingen grunn til å diskutere, de har alltid rett.

None animated GIF

(12) La henne spiser så mye hun vil. Når kvinner har mensen spiser de mer enn de egentlig pleier, noe som er helt normalt. 

None animated GIF

(13) Aldri si "ja, jeg skjønner hva du mener" eller "Jeg vet hvordan du har det" fordi vi menn kan aldri forestille oss den smerten, uansett.

None animated GIF

(14) Aldri si NEI. Uansett hva dumt hun gjør når hun har mensen, la henne gjøre det. Å si nei til noe som helst er bare farlig, aldri si NEI.

(15) Kan du være stille? jeg ser på film. Aldri be henne være stille, la hun skrike og sutre så mye hun vil. Du gjør det bare verre om ber henne roe seg ned.

(16) Hent ting når hun ber om det, ALDRI VENT (ALDRI)

(17) Aldri legg ting på feil plass, legg ting tilbake der du fant det.

(18) Kos med henne, du må alltid kose, de er følsom og lei seg 24/7

(19) Send alltid meldinger om du forlater huset, svar alltid tilbake på alt hun skriver. Venter du for lenge kan du forvente et helvete når du er hjemme.

(20) Synes du det var mye å tenke på? vel, kvinner har mensen hver fjerde uke og det varer i 4-5 dager. I løpet av et liv vil en gjennomsnittskvinne blø i ca 3500 dager.

En kvinne kan bruke nesten 11400 tamponger i løpet av livet  Man regner med at over 330 millioner kvinner til enhver har mensen verden over. 

Legg meg til på Facebook for flere tips, trykk HER HER HER

Del det gjerne med typen din så han forstår dette.

VORS - UT PÅ BYN - SKÅL ALLE SNUPPISER

  • 07.02.2015 - 19:33

Det er LØRDAG noe som betyr at dere som leser denne bloggen har helg, de fleste ihvertfall. Nå sitter jeg å drikker, vors, så blir det byen seinere i kveld, det smeller.

God helg, skål alle sammen, kanskje vi snakkes i kveld!!!!!!!!!!!!!

Ikke glem at 3 lesere får hvert sitt solkort på 1.000 kr HER

Flere gode innlegg om fest & uteliv finner du under

18 Ting alle som har one night stand går igjennom, les HER

3 Produkter ingen nattklubber vil du skal se, les HER

4 Alkohol drinker du burde prøve i helgen, les HER

10 Grunner til hvorfor du bør drikke alkohol, les HER

10 Tegn på at du bør drikke mindre alkohol, les HER

Alt du trenger å vite slik at helgen blir perfekt, trykk på bildet under!


3 LESERE FÅR HVERT SITT SOLKORT PÅ 1000 KR, DELTA NÅ

  • 06.02.2015 - 22:53Lyst å bli litt brun i dette dritt været? jeg har nettopp kommet hjem etter å ha tatt 2 timer med solarium (ja, jeg er syk) å tenkte det var på tide med en skikkelig konkurranse som varmer (LOL) . Hvem vil nå ikke være brun og deilig?

Det eneste du må gjøre for å delta er:

Skriv inn ditt fulle navn i kommentarfeltet under

Lik min fanside på Facebook HER

3 vinnere blir trukket ut på onsdag som kommer kl 19.00, GOOD LUCK!

KATTEN WHISKY GJORDE KANINEN BILLIE GRAVID, SE KATTUNGEN

  • 05.02.2015 - 15:37

Katten Whisky har gjort noe som er helt umulige ifølge dyrleger verden over. Whisky bor på en bondegård sammen med kaninen Billie litt utenfor hovedstaden Perth i Australia. Matmor Melissa Jenkins ante ingenting før Billie fikk større og større mage. Etter 28 dager når Billie skulle føde fant vi fort ut at det var noe som ikke helt stemte. 

- Det viste seg at Whisky hadde gjort kaninen Billie gravid, forteller dyrlege Jenny Kelsa til NatureWild.

Det ser ut som en helt vanlig kattunge, men katten har fått kaninører. Dette er noe som aldri har skjedd før og det er helt fantastisk forteller matmor Melissa. Kattungen har fått navnet Bunny.

LIK & DEL med alle som liker dyr

HER ØDELEGGER JEG EN DESIGNERVESKE TIL 8000 KR (VIDEO)

  • 04.02.2015 - 19:37God kveld alle snuppiser. De siste dagene nå har det vært mye snakk i media om dyre designervesker som drittunger på 15-17 år kjøper til en pris av opp mot 15.000 kr. Dette kjøper de fordi man blir akseptert? akseptert av hvem? hva skjer om du ikke kjøper den vesken til 10.000 kr for eksempel?

Folk må slutte. Du er 15 år, når jeg var 15 år ble jeg glad for en skolesekk til 299 kr. Ungdommen nå til dags er helt forbanna på trynet. Kun fordi en person har en dyr veske eller jakke, så skal alle andre ha det samme, er det så kult? nei.

Den vesken eller jakken du betaler 10.000 kr for, den kan du få helt identisk til 499 kr, bare uten logoen (merket) på produktet. Kjøps-press meg i ræven. Du er like mye verdt om du ikke har noe til flere tusen kroner, du er ikke en taper fordi du vil bruke pengene dine på noe annet. Det er heller ikke regel som sier at fordi noen på skolen din har kjøpt en dyr veske eller jakke, så MÅ du gjøre det samme for å passe inn i "gjengen"

Foreldrene som lar barna få så dyre produkter er like blåst i hodet. Selv om dine foreldre har mer enn nok penger, så er det bortkastet med penger. Sjekk ut videoen under. Ja, jeg kjøpte en veske til 8000 kroner, bare for å ødelegge den. Hvorfor, spør du? fordi det er bortkastet med penger. You get it...

Legg meg til som venn/ følg meg på Facebook

Kilder: TV2 og TV2

13 TING MED KVINNER JEG IKKE FORSTÅR

  • 02.02.2015 - 17:19

Kvinner er komplisert og avansert, men vi elsker de mer enn alt annet. Men en ting jeg virkelig ikke skjønner er det du nå skal få lese under. Jeg kan garantere at flere av dere har gjort en eller flere av disse tingene, de fleste kvinner gjør det. 

Om det er oppmerksomhet eller bare for å være bitchy, det vet jeg ikke. Men her er altså en fin liste over 13 ting jeg ikke helt forstår med kvinner. But i still love you all

NUMMER 1:) Når du går i bikini vil du ha oppmerksomhet fra alle, men når du går i undertøy som viser like mye hud som det en bikini gjør, da er det "IKKE SE PÅ MEG". Det skjønner jeg virkelig ikke, hva er problemet?

NUMMER 2:) Dette kjenner du deg sikkert igjen i. Det er salg, du driter langt i hva det er for noe, eller om du virkelig trenger det som er på salg. Du bare kjøper det, fordi det er på salg....GIRLS

NUMMER 3:) Kanskje ikke alle kvinner, men jeg har fått hørt det før. Om du drømmer om at typen din har vært utro i en drøm, hvorfor er det typen din du er sur på når det er du som har DRØMT det? LOL....

NUMMER 4:) Gjett om dette gjelder mer enn 50% av dere kvinner. Denne kaller jeg for "skjulte" pul meg meldinger. Jeg tar "skjulte" i anførselstegn fordi det er egentlig ikke noe som er skjult. Et godt eksempel på dette kan dere se på bildene som er under.

Det første er med skriften - White walls anyone? men kan jeg da få spørre hvorfor hun står på bildet med rumpen slik hun gjør? om hun vil ha meningen fra andre om hun skal male veggene hvit? OPPMERKSOMHET

Jeg slenger med et eksempel til, i tilfelle dere ikke forstår hva jeg mener. 

Her står samme kvinne i undertøy, mens hun holder en kopp i hånden.

Meldingen som står i infoen på bildet er "I love this cup". Hvorfor ikke bare ta bilde av koppen uten at hun er med på bildet i bikini? GIRLS...

Dette gjelder også jenter på Facebook som skriver "jeg vet jeg er stygg" osv i beskrivelsen når de bytter profilbilde. De står gjerne i undertøy de også, men bare for å være sikker på at de ikke får noen stygge kommentarer, så putter de opp en slik "jeg vet jeg er stygg", bare fordi at deres venner skal kommentere "nei, du er nydelig vennen" - "du er verdens beste" - "Sexy mama" osv....

NUMMER 5:) Om en kvinne sier at hun er for trøtt til å ha sex så går det helt fint for mannen. Han klarer å sove en natt uten sex, han ser ikke på det som noe problem. Men når en mann sier nei til en kvinne, da tror kvinner at det er noe gale, "er jeg feit, er jeg stygg, hvorfor vil han ikke ha sex? han kan jo ikke være trøtt". Jo, menn kan være like trøtt som kvinner, faktisk.


NUMMER 6:) Denne trenger ingen forklaring. Dette er noe av det rareste jeg ser, skjønner ikke hvorfor noen som helst vil gjøre det. Det gir faen ikke mening! Du har fine øyenbryn men napper de vekk, for å tegne på helt nye? like WTF?


NUMMER 7:) Dere vet at dere kan kle på dere mer klær om dere IKKE vil at noen skal se på dere på treningssenteret sant? om du går nesten helt naken, så vil menn stirre på deg. Men ikke fortell meg at du klær deg i så lite klær for at du IKKE vil ha oppmerksomhet?NUMMER 8:) Du vil innerst inne at typen din skal si du er fin og pen. Så du spør typen din "er jeg fin?" typen din svarer "ja,det er du kjære" du svarer med "nei, jeg er ekkel og stygg" WHY?

NUMMER 9:) Denne ser jeg egentlig hver dag på sosiale medier. Når en jente er misunnelig på en annen jente. Har hun en stor rumpe? det må være PHOTOSHOP, har hun store pupper? det må være PHOTOSHOP. Men når noe faktisk er photoshoppet, vel da tror de det er ekte. Ja, dette er et tilfelle jeg ser ofte...


NUMMER 10:) Dette har jeg aldri forstått. Baderommet kan se ut som et bombet horehus, men om en mann legger igjen et håndkle på badegulvet er det ROTETE, samme gjelder om toalettsetet står oppe...

NUMMER 11:) Dette er stygt. Ikke ta selfies om du skal holde hendene foran ansiktet, da kunne du heller latt vær. Ganske irriterendes..


NUMMER 12:) Dette er like dumt som nummer 11. Du ser et bilde på Facebook...

NUMMER 13:) Dette er vel noe alle kvinner kjenner seg igjen i, som vi menn IKKE forstår oss på. Du har 10.000 klesplagg, 200 par sko, men du har fremdeles ingenting å gå med når du skal ut på byn/date/etc. WTF girl?


Kvinner er komplisert...

Kjenner du deg igjen i en av punktene? gi innlegget en like under. Får det nok likes lager jeg en om menn også. Ha en fin dag snuppiser.

Legg meg til som venn på Facebook, trykk HER HER HER

renekleveland

Norges beste blogger. Solbrun og perfekt kropp. Blogger ikke akkurat om knekkebrød og klær jeg har fått i posten som alle de andre hundre tusen bloggerne gjør. 80.000.000 visninger på nett. Love blogging! Følg meg for spenning i hverdag. Legg meg til som venn på Facebook, du vil ikke angre. Ellers, tusen takk for at du er innom bloggen. Bergens stolthet.

Kontakt/Sponsing

Renekleveland.blogg.no@hotmail.com

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no