hits
Facebook Youtube Snapchat Twitch Snapchat Samtaler Facebook Samtaler Videoblogger Derfor hater gutter meg Hvithai i Bergen Playaz Club 2017

20 TING KVINNER SIER, OG HVA DET EGENTLIG BETYR, LES, MENN!

 • 29.02.2016 - 23:00

Kvinner er komplisert, det vet vi alle.

Men istedenfor at du krangler og havner i mer problemer enn det du kanskje gjerne har (om forholdet deres holder på å ryke) så burde du vite dette. 

1) FINT

Betyr: Det motsatte av fint. Diskusjonen er ferdig, thats it.

2) Gjør hva du vil

Betyr: Dette er bare en test. Du kan gjøre som du vil, men du kommer bare til å angre uansett. Ikke gjør hva du vil, selv om hun sier du kan gjøre det, IKKE.

3) Jeg trenger litt alenetid

Betyr: Kom deg til helvete vekk fra meg, vi er ferdig. Vil ikke være sammen med deg mer. 

4) Jeg er snart ferdig

Betyr: Gjør hva du vil i en time

5) Vi må snakke sammen

Betyr: Damen din må snakke, du må holde kjeft

6) Vi snakker om det seinere

Betyr: Du får et helvete senere, stresser ikke med det nå

7) Jeg vil ikke ødelegge vennskapet vårt

Betyr: Du får aldri se henne naken så lenge du lever

8) Kjempefin gave

Betyr: Noe av det styggeste hun har sett. Kommer til å bytte gaven

9) Ingenting

Betyr: Om du spør en kvinne om hva som er gale og hun sier "ingenting" så er alt i hele verden galt. Du kan ikke fikse det med mindre du har jævlig mye penger. 

10) Javell...

Betyr: Hun gir seg, kun fordi hun ikke gidder å diskutere med deg. Du "vant" men aldri snakk om det igjen, uansett.

11) Jeg tilgir deg

Betyr: Hun har tilgitt deg. Men ikke vær glad, for hun kommer til å bruke det du har gjort galt, mot deg, resten av livet så lenge du lever.

12) Ser jeg feit ut?

Betyr: Om du sier ja vil du angre resten av ditt liv. Bare svar "du er perfekt"

13) Jeg er ikke sulten

Betyr: Kjøp dobbelt av det du selv klarer å spise. Når du får maten din kommer hun til å plukke i maten din uansett. Du kan desverre ikke si noe på det, så bestill DOBBELT.

14) Jeg er trøtt

Betyr: Ikke prøv å stikk pikken i meg i natt....Jeg er ikke i humør..

15) Hva sa du??

Betyr: Bare løp, ta med deg noen klær

16) Synes du hun er pen?

Betyr: Si: Nei, du er penere

17) Kanskje

Betyr: NEI

18) Vi får se

Betyr: NEI

19) Ja

Betyr: NEI

20) Nei

Betyr: JA

Legg meg som venn på Facebook, trykk HER

HVOR DEILIG ER DU? TA DENNE TESTEN MIN OG FÅ SVARET

 • 27.02.2016 - 20:01
 

Har du noen gang lurt på hvor deilig du egentlig er?

Svar på 9 spørsmål over og få svaret du alltid har lurt på. Send svaret du får til meg i innboksen på Facebook

24 TING JENTER GJØR SOM IKKE GIR NOEN MENING, SE LISTEN

 • 23.02.2016 - 21:36

Kvinner er komplisert og avansert, men vi elsker de mer enn alt annet. Men en ting jeg virkelig ikke skjønner er det du nå skal få lese under. Jeg kan garantere at flere av dere har gjort en eller flere av disse tingene, de fleste kvinner gjør det. 

Om det er oppmerksomhet eller bare for å være bitchy, det vet jeg ikke. Men her er altså en fin liste over 24 ting jeg ikke helt forstår med kvinner. But i still love you all

NUMMER 1:) 

Gjett om dette gjelder mer enn 50% av dere kvinner. Denne kaller jeg for "skjulte" pul meg meldinger. Jeg tar "skjulte" i anførselstegn fordi det er egentlig ikke noe som er skjult. Et godt eksempel på dette kan dere se på bildene som er under.

Her står en kvinne i undertøy, mens hun holder en kopp i hånden.

Meldingen som står i infoen på bildet er "I love this cup". Hvorfor ikke bare ta bilde av koppen uten at hun er med på bildet i bikini? GIRLS...

Jeg slenger med et eksempel til, i tilfelle dere ikke forstår hva jeg mener. 

White walls anyone? men kan jeg da få spørre hvorfor hun står på bildet med rumpen slik hun gjør? om hun vil ha meningen fra andre om hun skal male veggene hvit? OPPMERKSOMHET

NUMMER 2:) Når du går i bikini vil du ha oppmerksomhet fra alle, men når du går i undertøy som viser like mye hud som det en bikini gjør, da er det "IKKE SE PÅ MEG". Det skjønner jeg virkelig ikke, hva er problemet?

NUMMER 3:) Dette kjenner du deg sikkert igjen i. Det er salg, du driter langt i hva det er for noe, eller om du virkelig trenger det som er på salg. Du bare kjøper det, fordi det er på salg....GIRLS


NUMMER 4:) Kanskje ikke alle kvinner, men jeg har fått hørt det før. Om du drømmer om at typen din har vært utro i en drøm, hvorfor er det typen din du er sur på når det er du som har DRØMT det? LOL....

NUMMER 5:) Om en kvinne sier at hun er for trøtt til å ha sex så går det helt fint for mannen. Han klarer å sove en natt uten sex, han ser ikke på det som noe problem. Men når en mann sier nei til en kvinne, da tror kvinner at det er noe gale, "er jeg feit, er jeg stygg, hvorfor vil han ikke ha sex? han kan jo ikke være trøtt". Jo, menn kan være like trøtt som kvinner, faktisk.

NUMMER 6:) Denne trenger ingen forklaring. Dette er noe av det rareste jeg ser, skjønner ikke hvorfor noen som helst vil gjøre det. Det gir faen ikke mening! Du har fine øyenbryn men napper de vekk, for å tegne på helt nye? like WTF?

NUMMER 7:) Dere vet at dere kan kle på dere mer klær om dere IKKE vil at noen skal se på dere på treningssenteret sant? om du går nesten helt naken, så vil menn stirre på deg. Men ikke fortell meg at du klær deg i så lite klær for at du IKKE vil ha oppmerksomhet?


NUMMER 8:) Du vil innerst inne at typen din skal si du er fin og pen. Så du spør typen din "er jeg fin?" typen din svarer "ja,det er du kjære" du svarer med "nei, jeg er ekkel og stygg" WHY?

NUMMER 9:) Denne ser jeg egentlig hver dag på sosiale medier. Når en jente er misunnelig på en annen jente. Har hun en stor rumpe? det må være PHOTOSHOP, har hun store pupper? det må være PHOTOSHOP. Men når noe faktisk er photoshoppet, vel da tror de det er ekte. Ja, dette er et tilfelle jeg ser ofte...

NUMMER 10:) Dette har jeg aldri forstått. Baderommet kan se ut som et bombet horehus, men om en mann legger igjen et håndkle på badegulvet er det ROTETE, samme gjelder om toalettsetet står oppe...

NUMMER 11:) Dette er stygt. Ikke ta selfies om du skal holde hendene foran ansiktet, da kunne du heller latt vær. Ganske irriterendes..

NUMMER 12:) Dette er like dumt som nummer 11. Du ser et bilde på Facebook...

NUMMER 13:) Dette er vel noe alle kvinner kjenner seg igjen i, som vi menn IKKE forstår oss på. Du har 10.000 klesplagg, 200 par sko, men du har fremdeles ingenting å gå med når du skal ut på byn/date/etc. WTF girl?

Nummer 14) FACEBOOK PROFILBILDER.

Dette ser jeg ofte. Jenter som putter opp en tekst som

"Jeg vet dette er et stygt profilbilde..." i beskrivelsen

Hvorfor bruker du et stygt profilbilde av deg selv om det er "stygt"? jo, kun pga oppmerksomhet og fordi det ikke skal komme noen negative kommentarer, men derimot "dette er ikke stygt, du er driiiiiit fin vennen" osv fra dine venniner. 

Nummer 15) NÅR DU ER MED KJÆRESTEN VS ALENE

Dette gjelder ikke alle jenter. Når du er med kjæresten din går du som du vil, enten du ser ut som en uteligger eller en som ikke har hatt søvn på 12 døgn. Hvorfor? helt sikkert fordi at når man først har fått seg en kjæreste så har man "jobbet" hardt nok for å få seg en kjæreste, og da blir det litt sånn "endelig, nå kan jeg gå som en slask, nå er jeg trygg"

Men når jenter er alene og uten kjæresten? da har de tid til å sminke seg og kle seg fint for å gå på chatroulette, Snapchat og instagram. Just sayin!

Nummer 16) JENTER KAN KØDDE, IKKE GUTTER

De fleste jenter tåler en spøk, men ikke alle. Jenter kan kødde så mye de bare vil med gutten og gutten vil LE med deg (fordi vi gir en faen og tåler en spøk) men når gutten gjør noe tilbake blir det tredje verdenskrig og null sex på 2 uker, skyt meg.

Nummer 17) NÅR DIN KOMPIS LIKER ET BILDE 

Denne trenger vel egentlig ikke noen forklaring, men la gå. Om du som gutt liker bildet til en random jente (som ser bra ut) så får du en melding av en av dine venniner som skriver "ÆÆÆSJ, hvorfor liker du...bla..bla..bla" - din vennine har gjerne noen venniner som ikke ser like bra ut (som det bildet du likte av en random jente), så ser du at din vennine kommenterer "du er verdens peneste, deiligste osv" på et profilbilde til en av hennes venniner som faktisk IKKE ser bra ut. WTF

Nummer 18) JENTER OG STRØMPEBUKSER

Ikke alle gjør dette, men en del. Det er et lite hull i strømpebuksen, men det lille hullet som du nesten ikke kan se blir til 8 store og 3 små hull. Jenter bare MÅ plukke..

Nummer 19) JENTER OG BUTIKKEN

Når du ber en jente om hun kan kjøpe med seg et brett med cola, men det er for tungt å bære ut fra butikken og inn i en bil, men kommer ut med en HM pakke med som veier 3 ganger så mye som det cola-brettet. Det gir ikke mening, men for jenter gjør det., ALLTID.


 

Nummer 20) ER HUN PEN?

Ikke alle er like syk oppi hodet sitt, men det finnes de som klikker skikkelig. Denne trenger ikke så mye forklaring, kanskje du kjenner deg igjen (uten kniven, eller med) 

Nummer 21) HVA SKAL JEG GÅ MED?

Når du som jente spør hva du skal gå med, du holder opp 2 kjoler vi kan velge mellom. La oss si du har en rød og en svart kjole. Jeg sier "gå med den røde" du svarer "men den er så stygg" jeg sier "så gå med den svarte da?" du svarer "men den er ikke fin den heller" - Hvorfor spørre oss om hva du skal gå med om meningen vår ikke betyr en dritt?

Riktig svar: Jenter vil at vi skal si det samme svaret som de tenker, på første forsøk.

Nummer 22) JENTER OG HUMØRSVINGNINGER

Når jenter først blir sur for en ting så går det ut over alle andre, er du i et forhold så går det utover deg som gutt. Og når de først har blitt sur kan det ta lang tid før de faktisk blir glad igjen. Er du heldig går det fort over, er det en skikkelig heks kan du forvente humørsvingninger du ikke skjønner deg på. 

Nummer 23) JENTER OG FORHOLD

Nei, denne gjelder ikke mange jenter. Men det finnes de som faktisk er så hjernedød. 

Nummer 24) JENTER & SMINKING

Haha. Hva er det med at ALLE jenter lager dette ansiktet når de sminker seg? for all del, det gjør meg ingenting men har aldri forstått det, noen som har svaret på det? hahaha. Det ser ut som dere er redd for å sminke dere eller at det er et smerte helvete.

Om du er jente og kjenner deg igjen i noen av disse tingene, trykk LIKER & DEL

Les også: 17 tegn på at du og kjæresten din er ment for hverandre HER

Les også: 25 ting dere kun forstår hvis dere har vært bestevenner for alltid HER

Les også: 9 ting bitchy jenter er lei av å høre HER

Les også: 23 tegn på at du og bestevenninen din er ment for hverandre HER

Les også: Derfor må du aldri sende kukbilder til en jente HER

Les også: 20 tegn på at du og bestevenninen din egentlig kunne vært søstre HER

Følg meg på Facebook HER eller trykk på bildet under

SLIK FÅR DU MOBILNUMMERET TIL HVILKEN SOM HELST JENTE (VIDEO)

 • 21.02.2016 - 22:27


Vil du forbøffe en jente? Om hun ikke vil gi deg mobilnummeret sitt ( in real life ) gi henne mobilen din og be henne gjøre følgende under. (video nederst om du trenger hjelp)

Åpne kalkulatoren din på tlf..

STEG 1: Skriv inn 4 første siffrene i mobilnummeret ditt (eks: 9818)

STEG 2: X 80 =

STEG 3: + 1 = 

STEG 4: X 250 =

STEG 5: Trykk inn 4 siste siffrene dine (eks: 3668) =

STEG 6: Trykk inn 4 siste siffrene dine igjen (eks: 3668) =

STEG 7: - 250 =

Nå står det bare masse rare tall på mobilen din som IKKE er hennes nummer, hun vil da bare si "dette er ikke mitt nummeret, bedre lykke neste gang" eller noe sånt...

Men det du gjør da er at du trykker: /2 (del det tallet som står på skjermen med 2) og du vil få hennes riktige nummer. Dette garanterer jeg deg 100%. Send meg en innboks melding på Facebook om du fikk det til. 

Følg meg på Facebook HER eller trykk på bildet under.LIK & DEL MED DINE VENNER

DET LOTTE GJØR MED FOUNDATION MÅ DU ALDRI GJØRE (VIDEO)

 • 21.02.2016 - 22:27


WTF....Okay, så Lotte postet noe på Snapchat tidligere i kveld om at hun ville bli brun på en fortere måte, så hun spurte sine 30k følgere om råd. Hun fikk en del råd, men spurte også meg om hva hun burde gjøre for å få fortere brunfarge siden hun er lei av å være hvit.

Jeg fortalte henne om at hun burde kjøpe foundation. Det hun gjør i denne videoen må dere ALDRI gjøre, ALDRI.... Jeg sa det bare på kødd, men er du blond så er du blond. Hun tror altså at jeg mente at man burde spise foundation, fordi det gjør henne brun på hele kroppen i cirka 30 dager...

Se videoen under..

Følg meg på Facebook HER (eller trykk på bildet under) 

SANDRA LYNG - PARADISE HOTEL 2016 (MOONRISE) MUSIKKVIDEO

 • 19.02.2016 - 22:52


Sandra Lyng er ute med sin nye musikkvideo, denne gangen til låten Moonrise, som er blitt spilt inn i Mexico, på Paradise Hotel. Årets åttende sesong av Paradise Hotel starter i mars på Tv3.? #Moonrise video out 09.00!! On my way to @nrjnorge & @p5hits #radio
Moonrise er årets Paradise Hotel låt og du kan sjekke ut musikkvideoen under. 

Du kan også se den på linkene under

Seoghør.no // VGTV // 730.no // Side2.no eller på bloggen hennes HER

HER ER 50 GRUNNER TIL HVORFOR DET ER BEST Å VÆRE SINGEL

 • 16.02.2016 - 23:58

 Her har du 50 grunner til hvorfor det er best å være singel.

Null stress, null drama. Her er hele listen.

1) Du kan si "Hei" til andre på gaten uten at kjæresten din skal spørre hvem faen det var, eller hvordan i helvete du kjenner vedkommende.

2) Du kan gå på do uten at kjæresten din spør hva du skal der.

- Nei altså jeg skal bare se om flisene på badet  fremdeles henger på veggen..

3) Du kan gå ut døren når som helst uten at kjæresten din tror du skal være utro.

4) Du kan gå i de klærne du vil uten at kjæresten din sier du ser ut som en hore.

5) Du kan snu deg etter folk på gaten uten at kjæresten din klikker.

- Vi alle vet hvordan det er når du ser en sexy jente eller mann på gaten, du snur deg ikke men tenker "hadde ikke kjæresten min vært her nå"


6) Du som jente kan gå på do uten at du trenger å ta på springen for at vannet skal renne fordi ingen skal høre deg når du er på do.

7) Du kan ha sex med forskjellige mennesker (du slipper samme sexen hver dag)

8) Du trenger ikke henge med svigerforeldrene (de fleste vet det er awkward)

9) Du kan gå ut og ha jente eller guttekvelder uten at kjæresten tror at du skal ha gangbang..

10) Du har hele sengen for deg selv, ingen som tar plassen din.


11) Du kan poke andre på Facebook uten at kjæresten din skal klikke

12) Du kan legge til hvem som helst på Facebook uten at kjæresten din spør hvem den horen er.

13) Du kan se på det tv-programmet du vil uten at kjæresten skal se på noe drit på samme tidspunkt.

14) Du slipper å diskutere, du kan gjøre som du vil.

15) Du kan fise om du må fise uten at du trenger å være flau

16) Du kan bruke så lang tid du bare vil (på hva som helst) uten at kjæresten din må vente på deg.

17) Du slipper å fake latteren din fordi kjæresten din ikke er morsom.

18) Du slipper å henge med vennene hans som er tapere.

19) Du slipper å gi noe tilbake. "Du lager middag til meg så gir jeg deg oral" ...

20) Du kan kline med hvem du vil, når du vil

21) Det er vanskelig å bestemme seg for hva man skal kjøpe til kjæresten på bursdagen, valentinsdagen eller i julegave, er du singel trenger du ikke tenke på det.

22) Du har mye mer penger hver måned.

23) Du kan lage hva du vil til middag uten at kjæresten din skal gi deg sex nekt i 2 uker fordi h*n ikke får en bestemt middag.

24) Du slipper å fake orgasmer. Selv om det er typen din og du "elsker" han så trenger du ikke late som han er så god i sengen ved å lage de sykeste orgasme lydene. Inni deg tenker du kanskje "FML" men det er jo kjæresten din så.

25) Du kan våkne når som helst i helgene uten at kjæresten vil at du skal være med på sykkeltur, gåtur i fjellet eller lignende.

26) Du slipper å vaske klærne til kjæresten din, tiden du sparer kan du bruke på noe annet.

27) Du kan bruke dildoen din uten at kjæresten din griner fordi du koser med deg selv.

28) Du kan komme hjem når som helst på kvelden uten at kjæresten din skal sjekke underlivet ditt for rekelukt (om du har hatt sex med noen)

29) Du trenger ikke imponere foreldrene til kjæresten din. At du er så perfekt og uskyldig selv om du har pult 344 stykker....på to måneder. Slipper også en bitchy søster og en hund som sniffer på deg hver gang du besøker svigerforeldrene.

30) Ingen krangling, ALDRI

31) Du slipper å være flau over kjæresten din når dere er ute blant andre folk. Du har sikkert hatt en kjæreste før og tenkt "fy faen så flau jeg er"

32) Du kan drikke så mye alkohol du vil uten at noen diskuterer med deg på hva som har skjedd og hvor mye du har drukket osv.

33) Du mister ikke venner. For ja, når du har et forhold ser du mindre og mindre til vennene dine. Før dere til slutt uansett slår opp og forholdet går til helvete. Ergo: Du mistet venner og kjæresten din, just stay single.

34) Du slipper å svare på en tekstmelding innen 10 sekunder før kjæresten din klikker og tror du er utro.

35) Du trenger ikke slette leserloggen (internett) på pcen din, NEVER.

Du slipper å legge klærne dine som har fått mensen-flekker helt under skittentøykurven slik at kjæresten din ikke skal se det. Er du singel slipper du det problemet.

37) Du kan ha mobilen for deg selv uten at kjæresten din skal sjekke igjennom eller være nyskjerrig på hvilken samtaler / meldinger du har fått.

38) Du slipper å tenke på tanken at du må suge kjæresten din eller få sperm i ansiktet / håret osv.

39) Når du skal ha filmkveld kan du bestemme filmen selv og ikke Ringenes Herre osv som kjæresten din liker. Du har selv lyst til å knuse tvèn eller brenne ned huset, bare for å slippe og se den filmen. Men du ser den fordi kjæresten din vil, Nååååw.

40) Du kan ha toalettsetet oppe hele tiden om du er mann og nede hele tiden om du er kvinne. Ingen kan skrike til deg. Du slipper også og se piss ved siden av toalettet...

41) Du trenger ikke bruke sminke fordi du får kjæresten din på besøk. Er du singel kan du gå rundt som et spøkelse uten at du trenger å bry deg om det.


42) Om kjæresten din har et problem er det også ditt problem. Er du singel har du INGEN problemer.

43) Du slipper katter. I 80% av forhold er det alltid en katt. Alle vet at katter stinker piss og fucker opp møblene dine med kattehår og kloremerker. Er du singel slipper du katt og problemer.

44) Om kjæresten din har liten pikk er du fucked.

Men er du singel og ligger med noen med liten pikk kan du si BYE BYE og finne deg en annen, you slut.

45) Er man i et forhold gir man faen i å barbere seg, hvorfor? fordi man tror at det ikke er vits i å barbere seg når man allerede er i et forhold. H*n bryr seg liksom ikke (tror du) men sannheten er at du er forbanna ekkel. 90% av de som er singel, barberer seg.

46) Du kan la håndkleet ligge på badegulvet uten at det blir tredje verdenskrig.

47) Du kan bade/dusje så lenge du vil uten at det blir kaldt vann etter 5 minutter.

48) Du kan høre akkurat den musikken du selv vil.

49) Du slipper å dele drinken/maten din

50) Du slipper meldinger som dette hver gang du er opptatt med noe.

Les også disse innleggene:

20 ting alle menn burde vite om kvinner HER

Sier du "nei" til en kvinne? glem alt HER

10 tegn på at damen din er psykopat HER

7 Ting damen din lyger om HER

Trykk liker under, jeg vil se hvor mange som er singel. 

LOTTE (24) BLIR FILMET I SKJUL PÅ KJØPESENTERET, ER DETTE NORGES DUMMESTE JENTE? (SE VIDEOEN)

 • 12.02.2016 - 20:25

Dere husker sikkert da Lotte (24) fra Narvik ble sittende fast i over 2 timer fordi rulletrappen stoppet å virke? Jupp. Du kan lese hele innlegget HER om du ikke allerede har gjort det fra før av. Nå er det kommet ut en video der noen har filmet henne, klippet har jeg fått tak i, jeg har så klart redigert det og lagt til musikk osv.

Videoen er fersk. Dette skjedde i går ettermiddag, like etter fikk jeg tilsendt videoen. 


Lotte er BLOND og DUM. Lotte forstår seg ikke helt på hvordan rulletrapper fungerer, hun får alltid mange rare blikk, og det er ingen rar grunn til det. Selv sier Lotte at hun ikke helt forstår hvordan rulletrapper egentlig fungerer, men de fleste av oss forstår jo ikke hvordan hjernen hennes fungerer, så det er jo greit.

Les hennes side av saken HER HER HER

Følg meg på Facebook, trykk HER eller på bildet under

Lik & Del med noen som er like blond

LISE SOFIE REPPE HAR NOE VIKTIG DER ALLE SAMMEN MÅ SJEKKE UT

 • 11.02.2016 - 21:30

Mitt navn er Lise Reppe. Jeg er 19 år gammel og kommer fra Leknes i Lofoten. 

Sang og musikk betyr alt for meg. Det er det jeg kan, og alltid vil kunne. Det er det jeg virkelig brenner for. Jeg har lite ressurser her i på Leknes! Det er ikke så mange som brenner like mye for musikk. Det gjør det litt vanskelig å knytte kontakter.

Jeg er derfor kjempegira på The Stream, som skal  finne talenter via nettet. Det gir meg virkelig en kjempefin mulighet til å vise alle hva det er jeg kan best og hva jeg brenner for! Setter utrolig stor pris på hver eneste person som tar seg tid til å lytte, samt dele videoen min HER HER HER

Hva er "The Stream"

The Stream er en ny musikkonkurranse for TV 2 der nye artister skal oppdages og skapes på den moderne og virkelige måten.

På nettet er det millioner av klipp av mennesker som fremfører sine og andres sanger. Det er på denne måten mange artister får vist frem talentet sitt i dag, og det er også slik mange nyere stjerner har blitt oppdaget. Både Justin Bieber og vår egen Kygo har gått skrittene fra gutterommet til den store verdensscenen via Internett, delinger i sosiale medier og signering hos et plateselskap.

Det er denne prosessen vi skal gjenskape og tilrettelegge for i The Stream. Vi har gjort det mulig for deg å bli oppdaget der du er. Vi flytter audition hjem til deltakerne, og gjennom www.thestream.no laster de opp sin egen musikk. Både soloartister, duetter, grupper, band, og ikke minst DJ/Produsenter er velkomne til å delta.

De 100 mest streamede artistene på nettsiden blir invitert til en showcase hvor de møter Norges tre største plateselskap. Liker de det de hører går artisten videre, og etter flere utstilinger signerer plateselskapene sine favoritter.

LIK & DEL

LENE ANTONSEN HAR EN VIKTIG BESKJED TIL ALLE JENTER DER UTE

 • 10.02.2016 - 21:40

 Skrevet av Lene Antonsen

Lene Antonsen fra Horten bruker ikke sminke, derfor har hun er viktig melding til alle jenter der ute i Norge.

Vi jenter er født uten sminke, og derfor mener jeg vi må være mer naturlig, og derfor droppe sminken. En annen ting er all den fæle brunkremen som ALLE jenter går med om dagen, det ser helt forferdelig ut ettersom de fleste har skille som ser helt grusomt ut. Jeg råder derfor jenter til å ta sol, slik at man ser mer naturlig ut- sånn som meg!

Dere må tenke på at med mye sminke får guttene et horete inntrykk, og det vil vi vel ikke? Gutter liker naturlige jenter som ikke gjør seg til. Selv er jeg veldig opptatt av å gå uten sminke, slik at jeg formidler hvem jeg egentlig er. Jeg bruker nesten aldri sminke, og det burde ikke dere jenter heller gjøre. De gangene jeg bruker sminke kan man ikke se det på meg.

Jeg vil at guttene skal se meg som person, og ikke noe annet. Og bli stemplet som horete og løs er en av mine største frykter, og derfor er jeg svært nøye med hvordan inntrykk jeg sender ut på sosiale medier.

"All natural" er det som er inn. Jeg ønsker å være et forbilde for alle mennesker, og vi må være naturlig fra topp til tå. Det er slik man får seg et ligg, sminke bare skremmer vekk gutter. 

Lene sin snapchat: lurelene91 Lene sin Instagram: leneantonsen

Gjør som meg- dropp sminken!

Skriv hva du mener i kommentarfeltet til Lene på Facebook HER

10 TING FULLE JENTER SIER TIL HVERANDRE NÅR DE ER PÅ DO

 • 10.02.2016 - 19:53

ALEXANDER WANG

Gjesteinnlegg skrevet av Amalie

10 ting fulle jenter sier til hverandre på do

Toaletter er stedet der alle jenter slår seg løs, spesielt når de går dit sammen. Toalettet har blitt til en slags støttegruppe når jenter som kjenner hverandre går dit sammen.

Do i fylla er som Las Vegas, det som blir sagt der, blir der. Sikkert mest fordi du kommer til å glemme alt dagen etterpå uansett.

1) Jeg vil knulle hver eneste gutt på festen.

For en gang skyld er det endelig noen hotte gutter på festen, og du blir litt for engasjert. Hver eneste gutt der er så hot, du vil bare knulle de alle sammen.. Ikke egentlig, men nesten.

2) Jeg er ikke full engang.

All alkoholen du nettopp har drukket har ikke helt nådd topplokket ditt enda, så du satser stort å påstår at shottene du har drukket må ha vært svake. Alle fem. La oss drikke mer.

3) Dump ham!

På do i fylla gir alle jenter hverandre råd om kjærlighetslivet. Nei, serr, du må ikke finne deg i sånn dritt. Sender han deg ikke nok tekstmeldinger? Dump han med en gang! Han er en drittsekk! Her, la meg hjelpe deg å sende en melding til den kuken!

4) Å være singel er best.

Du er ikke bundet til noen, og når du har tatt deg en drink er du superhappy! Er det ikke bare så deilig at vi ikke har noen dumme kjærester som kommer i veien? Vi er uavhengige og fri! La oss fikse noen gutter!

ALEXANDER WANG

5) Bare sug han.

Vi har vært på nok toaletter med jenter til å vite at svaret på «Hva burde jeg gjøre?» alltid er «bare sug kuken hans. Seriøst, gjør det. Da fikser alt seg!»

6) Sminkekritikk

Vi har alle behov for å kritisere vår egen sminke når vi tar den på. Vi sier det ser feil ut, bare for at venninnen din kan si «ansiktet ditt er perfekt, du trenger ikke sminke. Jeg trenger sminke, da. Kan jeg låne din?»

7) Rumpen din ser fantastisk ut i den buksen

Venninnen du har tatt med på do elsker å kommentere rumpen din. «Rumpen din er som Kim Kardashian sin. Jeg vil ha rumpen din, herregud se på den da.

8) Kan jeg slå på rumpen din?

De gir seg ikke. Du er smigret, men seriøst.. «Jeg vil klappe deg på rumpen. Du kan få klappe meg på min også. Ta på puppene mine også, de er ekte, jeg sverger.»

9) Isabelle er en bitch.

Den venninnen du liker så godt når du er edru hater du i fylla. Nå holder hun på igjen. «Nei, Sarah, jeg vil ikke roe meg ned! Nei, jeg hater henne, jeg sverger. Hun er en drittsekk.»

ALEXANDER WANG

10) Vi er sjelevenner.

Du er perfekt full når musikken fyres opp. «Du er min besteste bestevenn! Jeg mener det, jeg elsker deg for faen. Du er den beste vennen i hele verden, sjelevennen min. Du er fantastisk.

Så gråter dere i armene på hverandre fordi dere elsker så mye.

Les også: 17 tegn på at du og kjæresten din er ment for hverandre HER

Les også: 25 ting dere kun forstår hvis dere har vært bestevenner for alltid HER

Les også: 9 ting bitchy jenter er lei av å høre HER

Les også: 23 tegn på at du og bestevenninen din er ment for hverandre HER

Les også: Derfor må du aldri sende kukbilder til en jente HER

Les også: 20 tegn på at du og bestevenninen din egentlig kunne vært søstre HER

Følg meg på Facebook HER eller trykk på bildet under

Lik & del om du kjenner deg igjen

DENNE TESTEN VET HVORDAN DIN VALENTINSDAG BLIR, TA DEN HER

 • 08.02.2016 - 21:43Lurer du på hvor vellykket din valentinsdag blir? jeg har svaret. Det eneste du må gjøre er å svare på spørsmålene under. Send meg gjerne svaret du får, til meg på facebook HER.

Trykk START under for å ta testen

Lurer du på hvor deilig du er? ta denne testen HER KJEDER DEG? HER ER SØNDAGENS VIDEOER DU KAN KOSE DEG MED!

 • 07.02.2016 - 21:48

Siden det er søndag og ny uke i morgen får det bli ett "videodryss"

Sextelefonsamtale med Rannveig Heitmann. Les hele innlegget HER

 Slik ser det ut når jeg har sex

Videoblogg (parodi) på Rannveig Heitmann. Les hele innlegget HER

Skype intervju med Chris Furnes

Slik får du Justin Bieber sin SWAG

Slik tar du armhevinger

Slik twerker jeg

Jeg snek meg inn til Justin Bieber sitt hotellrom 

Jeg takler ikke mer hatkommentarer. Les hele innlegget HER

Dette er IKKE yolo. Les hele innlegget HER

Her går jeg ut mot personlige trenere som mener at lettkledde treningsbilder på instagram er på grensen til "porno", les hele innlegget HER

Følg/ Add meg på Facebook HER HER HER

KVINNE (24) BLE SITTENDE FAST I 2 TIMER DA RULLETRAPPEN STOPPET

 • 05.02.2016 - 18:13


Rulletrappen stoppet da Lotte Cornelia Ninja Fagerheim (24) var alene på shopping.

Fagerheim skulle bare handle noen småting før hun skulle på trening i Narvik. Handleturen ble 2 timer lenger enn planlagt. Hun ble til sin store fortvilelse sittende fast i en rulletrapp i 2 timer.

Slik skjedde det. Fagerheim forteller at hun akkurat hadde fått handlet det hun skulle ha og var på vei opp og ut av senteret da rulletrappen stoppet. Hun satte seg ned i trappen for å vente til den begynte å gå igjen. 

Hvorfor hun satte seg i trappen.
Fagerheim sier hun sliter med å stå oppreist for lenge. Derfor satte hun seg rett ned og ventet på at trappen skulle starte igjen.
Den siste timen var uutholdelig kjedelig. Fagerheim forteller at den første timen gikk greit. Hun satt i trappen og blogget, men etter en time ble hun tom for strøm.

Ble hjulpet ned fra trappen av en eldre kvinne. En eldre kvinne kom gående forbi og la merke til fagerheim sittende i trappen. Den eldre damen sa at Fagerheim kunne gå opp trappene, og da var 2 timer med venting over.

Trodde ikke hun kunne gå i en rulletrapp. Fagerheim innrømmer at hun trodde en rulletrapp fungerte som en heis og at man måtte stå eller sitte i ro. Andre handlegjester forteller at de ikke tenkte så mye over hva den 24 år gamle jenta gjorde så lenge i rulletrappen. 

Nå vil Fagerheim anmelde kjøpesenteret fordi hun gikk glipp av både trening og et viktig møte som kunne gjort henne rik.

MERIMA TRENGER DIN HJELP, LES DETTE ALLE SAMMEN MED EN GANG

 • 01.02.2016 - 19:54

Jeg trenger din hjelp, du som leser denne bloggen. Merima (bildene over) er med i årets brun og blid modell konkurranse og hun SKAL vinne denne måneden. Vinner hun denne måneden går hun videre til semifinalen, og så blir det finale her i Bergen 30 mai. Vinneren får 500.000 kr. Hun ligger i skrivende stund på tredje plass, men mangler bare 50 stemmer for å komme opp på første plass. Så la oss få henne opp på  førsteplass, klikk på bildet over eller linken HER HER HER for å stemme på hun. 


Litt om Merima
Mitt navn er Merima Harcevic og jeg er 21 år fra Askim. Bor i Oslo for øyeblikket og studerer tredje året bachelor i økonomi og administrasjon. Er veldig glad i fart og spenning, syns bil og motorsport er veldig interessant. Liker veldig godt å reise til nye steder jeg aldri har vært før og oppleve ting jeg aldri kunne sett for meg! Er det en ting man blir rikere av som koster penger, så er det å reise, mener jeg.

Jeg er en person som er glad i å dagdrømme og ha ønsker og drømmer, og derfor har jeg meldt meg på denne konkurransen! Jeg har alltid hatt ønsker om å bli involvert i modellbransjen, og ser dette som en stor mulighet for å få en finger med der. 

Kort og enkelt - jeg er ei veldig grei og ålreit jente, som også er brun og blid ;) Setter pris på all hjelp dere vil gi meg med stemmene deres, og jeg takker så mye i forveien! Håper på deres stemme :-)

Trykk HER HER HER for å stemme 

Merima på Instagram HER

Lotte (24) ville bare kjøpe seg en badevekt, nå er hun steik forbanna

 • 01.02.2016 - 13:49

Jeg vet ikke om jeg skal le eller grine. Lotte er som de fleste vet, BLOND. Hun er god på apper, snapchat og sånt, men ikke andre apper. Hun ville kjøpe seg en badevekt så hun kunne holde oversikt på hvor mye hun veier og sånt. Vel, drit i badevekt, nå er det så populært med sånne apper som holder kontroll over vekten og  BMIen din osv.

Alle nye pcer med windows 10 har apper. Så hva er vel bedre enn det jeg anbefalte henne? Okay, her er appen til windows 10 (LINK)

Som vi ser, her gjør hun som hun fikk beskjed om.

Jupp, står oppå tastaturet på PCEN

Trist, veldig trist...

Lotte har sendt inn klage til kundeservice, les hvor forbanna hun er HER

Les også: Lotte (24) ringte brannvesenet da brannslukningsslangen satte seg fast i vaginaen HER

Følg meg for en bedre hverdag HER (fb link)

LIK & DEL dette videre

renekleveland

Norges beste blogger. Solbrun og perfekt kropp. Blogger ikke akkurat om knekkebrød og klær jeg har fått i posten som alle de andre hundre tusen bloggerne gjør. 80.000.000 visninger på nett. Love blogging! Følg meg for spenning i hverdag. Legg meg til som venn på Facebook, du vil ikke angre. Ellers, tusen takk for at du er innom bloggen. Bergens stolthet.

Kontakt/Sponsing

Renekleveland.blogg.no@hotmail.com

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no