hits
Facebook Youtube Snapchat Twitch Snapchat Samtaler Facebook Samtaler Videoblogger Derfor hater gutter meg Hvithai i Bergen Playaz Club 2017

Ambulanse måtte rykke ut til mann (19) da penisen hans satte seg fast i et målebånd

 • 27.02.2018 - 18:21

Ambulansepersonell måtte rykke ut til en leilighet tirsdag ettermiddag i Oslo etter at en 19 år gammel mann satte fast penisen i et målebånd.

Målebåndet var av typen Hultafors stålbåndmål som brukes av håndverkere. Mannen som selv er håndverkerlærling fortalte ambulansepersonellet at han hadde vært på dating-appen Tinder og fått en match. Ut i samtalen hadde mannen og kvinnen utvekslet flere intime meldinger.

Kvinnen hadde også spurt om mannens penisstørrelse, mannen hadde da skrevet "den er litt stor" men kvinnen hadde bedt mannen om å måle med et målebånd og sende bilde. Dersom hun likte det skulle de møtes og gå på date, fortalte mannen.

Mannen fant frem målebåndet sitt og gjorde som kvinnen bad om. Da han skulle måle satte litt av forhuden seg fast mellom skinnene på målebåndet. Mannen fikk panikk og ringte ambulansen som fikk løs mannens penis med glidemiddel. 

Ambulanseforbundet oppfordrer folk til å ikke ringe dersom slike ting skjer, ring heller en venn eller et familiemedlem. LIK & DEL gjerne saken videre

Hele verden har ventet, nå kommer dobbelthake emoji

 • 25.02.2018 - 22:23

I flere år har brukere på sosiale medier ønsket seg en dobbelthake emoji, fordi, hvorfor ikke? Noen ganger føler man seg bare litt chubby, da kan man sende en dobbelthake emoji. Den 1 mai kan Facebook brukere i Europa ta i bruk den helt dobbelthake emojien.

Emojien er ment for personer som føler seg oppblåst etter å ha spist mye mat på kort tid. Brukere på sosiale medier har i flere år postet dobbelthake bilder og sendt til venner og familie på gøy, nå får de altså en egen emoji.

Lik & Del med en venn som har ventet på emojien

Denne dildoen bestiller pizza for deg om du oppnår orgasme

 • 24.02.2018 - 22:05

Er dette årets geniale oppfinnelse? Når noen har oppnådd orgasme føler de fleste kvinner seg sløve og sultne, skriver firmaet bak dildoen. Vi lever i en smart tid der vi har smarte telefoner, tv-apparater og kjøleskap for å nevne noe. Nå finnes det smarte dildoer. 

Webcam nettstedet CamSoda har utviklet dildoen som skal hjelpe kvinner med å oppnå orgasme, dette gjøres ved at dildoen bestiller pizza i det du har gjort din del av jobben.

Alle kvinner elsker pizza og det er 60% av kvinner som aldri oppnår orgasme, nå blir det litt lettere for dem. Oppnå orgasme, få pizza i belønning.

Dildoen har fått navnet RubGrub og vil komme på markedet om et par måneder, prisen vil ligge på rett under 200 kroner. Dildoen er koblet til pizzakjeden Dominos, som også finnes de fleste steder i Norge etter at de kjøpte opp Dolly Dimples i fjor. Lik og Del med din vennine

Ny nesespray med vagina duft skal få flere menn til å bruke nesespray

 • 23.02.2018 - 16:45

De fleste menn synes at duften som kommer fra kvinnens underliv lukter godt, når de er ny-dusjet så klart.  Nå har det altså blitt en realitet, ny nesespray med duften av vagina er et håp selskapet har om at menn skal tørre å bruke mer nesespray. 

I fjor ble det solgt 4,2 millioner nesespray, mot 2,9 millioner i 2016. Over 80% av de som kjøper nesespray er kvinner, det tallet vil vi nå forandre på.

Denne nesesprayen kan brukes som et supplement i behandling mot depresjon, om kjæresten er borte eller ute på tur kan menn ta seg en sprut i hvert nesebor og samtidig føle at deres kvinne er i nærheten, forteller Lise Nystad, produktansvarlig for Otrivin nesespray i Norge. 

En kvinnes underliv inneholder i snitt cirka 150 kjemikalier, i nesesprayen er det 149, så nærmere dette kommer man ikke. Dette vil nok også slå godt ann hos gutter som er nysgjerrig på hvordan en kvinnes kropp lukter, om man er jomfru da. Sprayen ligger på samme pris som vanlig nesespray, men du må vise legitimasjon da det er 18 års aldersgrense.

Lik og del videre

Hvorfor gjør dere jenter dette? Det er både flaut og merkelig

 • 21.02.2018 - 20:11

Hvor skal jeg starte? Har du sett fine jenter som er i forhold med stygge gutter? Eller for å si det sånn, jenten er en 10er mens gutten de er sammen med er 4, maks 5? i de verste tilfellene er de 2 til 3. Vel, why? Hvorfor er skamfine jenter sammen med troll? Gutter med null utseende?

Slutt og si det er det indre som teller, for det er bullshit, jenter vil ikke ha det. Så hva er grunnen til at skamfine jenter er sammen med stygge gutter? Jo, jeg har svaret.

Grunnen til at fine jenter er sammen med gutter som ikke har hverken utseende eller stil, er fordi de ALDRI trenger å være redd for utroskap. 

Jenter vil som oftest aldri være sammen med en gutt som er på samme nivå som de fordi de er redd for at andre jenter skal se på deres "gutt", eller at han skal være utro osv.

Det kan hende de har hatt tidligere type som faktisk var på samme nivå, men så var han sikkert utro, eller fant seg en annen. Så fikk du nok og ville ikke at slikt skulle skje igjen, så du fant deg noe du vet aldri vil forlate deg, med mindre du selv får nok.

Når jenter er sammen med slike gutter har de aldri noen bekymringer, de trenger ikke være redd for at typen går på byen. De er 100% trygg, alle døgnets tider. Kjæresten deres gjør ikke en dritt slik at du kan bli såret. De vet selv at ingen andre jenter ville hatt ham også. Greit, typen din kan være grei og alt det der, men er det virkelig verdt det?

Måtte bare skrive dette fordi jeg ser daglig på Facebook at jenter er i forhold med gutter som ikke ser ut, no offence. Det er trist at jenter vil gjøre dette, men samtidig så er de jo trygg og kan ha gutten for seg selv, men da må du vite at det ikke bare jeg som snakker om det.

LIK om du er 10 i utseende, DEL om du er 0-5

Studie: kvinner er bedre og tryggere sjåfører enn menn

 • 18.02.2018 - 19:41

beautiful young woman in car

I forholdet er det som oftest mannen som sitter bak rattet og du ved siden av. Dette er ikke slik det bør være, ifølge ny studie.  I hele 90 prosent av tilfellene er det mannen som alltid, eller som oftest, kjører. 

Forskere og eksperter sier at kvinner er generelt sett bedre sjåfører:

Kvinner tar mye mindre risiko, de er også mye tryggere sjåfører. Menn derimot, forårsaker alltid ulykker, kjører forbi, er aggressive og utålmodige og har et merkelig konkurranseinstinkt mot alle på veien, mye av grunnen vil vi tro kommer fra The Fast and the Furious filmene.

beautiful young woman in car

I 2018 har det så langt vært 417 ulykker på veiene, 392 av de har vært gjort av menn, 25 er gjort av kvinner, ifølge  tall og fakta, fra UP og Statens vegvesen. 

Mange kvinner kjører for lite og får ikke slippe til. Hvis kvinner kjørte like mye som menn, og samtidig beholdt den mer defensive holdningen de har, så ville det vært bra for trafikksikkerheten. Er du i et forhold og dere begge har førerkortet bør det være kvinnen som sitter bak rattet og ikke mannen. Dette skaper mye mer trygghet på norske veier.

Del med din mann, you GO girl

Lotte søker mann med liten penis til reklameinnspilling i Hawaii - gratis opphold

 • 16.02.2018 - 21:25

Lotte (24) søker etter mann med liten penis. Dersom du har det kan du bli med Lotte til Hawaii. Lotte skal nemlig dra på reklameoppdrag og har fått i oppdrag å finne en mann med lite utstyr.

Ny sommermote for menn og kvinner skal filmes og spilles inn, dette på en strand i Hawaii, nærmere bestemt Honolulu.

Oppholdet er gratis for den som blir valgt ut. Reisen finner sted siste dag i vinterferien. Her vil du bo på samme hotell og rom som Lotte.

For de som ikke kjenner Lotte, så er hun en veldig kjent blogger og en av Norges største Snapchattere. Oppmøte er i Oslo, herfra går reisen til Hawaii. Det blir to mellomlandinger før dere ankommer Honolulu.

Klokken er fra aigi , bruk Fitfager20 for 20% rabatt. Se video under

Du trenger ingen penger med deg, her får du også 10.000 kr i lommepenger, eneste du må ta med deg er klær og pass. Dersom du mener du eller en kompis har liten penis kan du tagge deg/dere på profilen til Lotte på Facebook HER HER HER. Lotte trekker vinner om en uke

Lotte på Snapchat: Lotteninja - Instagram: Fitfager - Lotte på Facebook HER - Blogg HER

Forskning viser at menn bør ta alt husarbeid slik at kvinner kan sove og slappe av

 • 14.02.2018 - 21:44

Kvinner bruker hjernen mye mer enn menn, hver eneste dag. Kvinner multitasker også mer enn menn. Ny forskning viser at kvinner skal og bør ha mer søvn enn menn, av den enkle grunn fordi hjernene deres stimuleres mer i løpet av dagen enn det gjør hos menn.

Jo mer du bruker hjernen, jo mer har du bruk for søvn og ingen mann kan klage på at du faktisk sover eller slapper av. Når kvinner multitasker har de en høyere hjerneaktivitet enn menn, ifølge studien ved Loughborough universitet. Menn kan ikke oppnå like høy hjerneaktivitet fordi de gjør langt mindre enn det kvinner gjør i løpet av dagen.

Menn bør derfor ta alt husarbeid slik at kvinner ikke blir helt utslitt. Kvinner gjør allerede nok, så at menn tar på seg det ansvaret er det minste de kan gjøre.

Dette innebærer støvsuging, vasking av leiligheten, matlaging, oppvasken, klesvask, gå ut med søppelet, betale regninger og alt det andre som må til.

Så da vet du det, LIK & DEL

Les også: Ny studie viser at kvinner skal slappe av sofaen etter jobb og skole

Se her gutter! Slik får du mye mus på Valentinsdagen

 • 14.02.2018 - 15:50

I dag er det Valentinsdagen og slik får du mye mus. Dette tipset gjelder ikke bare på Valentinsdagen, men året rundt. Jeg skal ikke skrive så mye, men heller hoppe rett på sak.

Slik får du mye mus. 

1:) Det første du må gjøre er å sove med åpne dører. På denne måten får du lett tilgang til mus. Dette er ikke det eneste du må gjøre, åpne alt av dører.

2:) Gå på kjøkkenet og skjær opp et brød slik at du får tusenvis av smuler. 

3:) Kast smuler på alle gulv. 

4:) Fylle en eller flere skåler med melk. 

5:) Sett ved inngangen der dørene står åpent. Jo lenger det står åpent, jo mer mus vil du få. 

LIK & DEL med en kompis, slik at han får mus på Valentinsdagen

Les også Henriette sitt tips til hvordan du får sex i dag HER HER HER

Nytt Facebook virus sletter alle vennene dine fra vennelisten din! PASS PÅ

 • 13.02.2018 - 19:44

Et nytt virus herjer nå på Facebook, og du må for all del ikke trykke på linken om du får den tilsendt av noen av dine venner. Det ser ut som din venn sender deg en link med en melding der de ber deg om å slette et flaut bilde av dere på Facebook.

Dersom du trykker på linken vil du miste alle dine venner, og dermed sendes linken videre til alle dem som blir slettet.

Eneste måten man kan få tilbake vennene sine på, er å sende inn en melding til Facebook om det som har skjedd, noe som kan ta flere uker før du får en tilbakemelding.

Det er ikke sikkert du får vennene dine tilbake, da må du legge til alle på nytt, noe som kan være stress for den som har mange venner.

Linken som sirkulerer rundt på Facebook ser slik ut

Linken ser ut til å være en Facebook link, ettersom det står Facebook i linken, men den er langt fra trygg. Hvis du får tilsendt denne linken bør du ignorere den.

LIK & DEL for å advare vennene dine!

Naboer ringte politiet da de hørte skriking - var kvinne med mensensmerter som ikke fikk sjokolade

 • 12.02.2018 - 15:30

Politiet i Trondheim rykket ut til en adresse søndag ettermiddag etter at bekymrede naboer hørte skriking og kjefting fra en leilighet. I leiligheten bodde det et par i 20 årene.

Naboene var utrolig bekymret for at kvinnen som bor i leiligheten var utsatt for vold, forteller politibetjent Cecilie Ullestad til dagens.

Da politiet kom frem til adressen viste det seg at lydene kom fra en kvinne med mensensmerter, og samboeren hennes ville ikke dra på butikken for å kjøpe sjokolade. Kvinnen hadde store mensensmerter og da blir kvinner fort litt høylytt. 

- Politiet fikk overtalt mannen til å gå på joker som hadde søndagsåpent, for å kjøpe sjokolade til kvinnen. 

Det er riktig å ringe politiet om du er bekymret for andre. Vi setter pris på at folk melder fra, og er helt avhengig av det. Heldigvis var det bare mensensmerter og ikke vold denne gangen, forteller Cecilie Ullestad.

Ikke kall andre stygg, du vet aldri konsekvensene, episk...

 • 11.02.2018 - 18:42

Det er mange gamle "hurper" som har mistet fasongen sin, der timeglass figuren har blitt til et råttent eple, det er det ingen tvil om. Dersom du ikke forstår hva jeg skriver, så må ikke dere kvinner hate på andre kvinner dersom noen ser bedre ut enn deg. 

I hvert fall så er dette dagens innlegg på internett. Les hele samtalen mellom et gammelt troll og Henriette på bloggen hennes HER HER HER

Skal du danse i kveld? Da bør du vite at slik ser du ut (VIDEO)

 • 10.02.2018 - 16:24

Denne videoen har lagt ute før her på bloggen (2013, før jeg klarte å redigere skikkelig), men den er så kjekk og dessuten er det alltid nye lesere jeg vil dele godsakene med. Her får vi se hvordan de forskjellige menneskene du møter danser på byen.

En av kommentarene fra kommentarfeltet på Youtube som er en av grunnene til at jeg aldri slutter å blogge er kommentarer som dette:  Flott Rene! Jeg har lenge letet etter en oversikt over hvordan forskjellige mennesker danser og her traff du innertier, eller inertièr som de sier i Frankrike ;). God helg!

Det finnes 5-6 forskjellige typer spør du meg. Det er de som danser hip hop, de som tror de er noe, de som klikker helt og tar extacy og et par til. Sjekk ut videoen under

Følg meg på Snapchat: Renekleveland - Følg meg på Facebook HER

Ny studie viser at BMW eiere har mindre penis enn andre bileiere

 • 09.02.2018 - 15:25

Hvilken bileiere har minst penis? Ifølge ny studie er det BMW eiere. 

65.000 stolte bileiere i Europa deltok i desember i en undersøkelse som gikk ut på hvor ofte de lyver. Bileierne skulle svare på 12 spørsmål elektronisk og 4 av spørsmålene lød som følger:

Har du løyet til kvinner om penisstørrelsen din før?

- Hvor stor er penisen din, oppgi svaret i cm

- Hvilken bil er du eier av

- Hva er bilens verdi

Av de 65.000 som deltok i undersøkelsen var det 42.000 som hadde BMW. 8.000 hadde Audi, de resterende 15.000 hadde andre merker. Over 95% av de med BMW hadde oppgitt et svar på under 10 centimeter i erigert tilstand på spørsmålet om hvor stor deres penis var.

På spørsmål om hvor ofte BMW eiere lyver til kvinner fortalte cirka 65% at de hadde løyet om bilens verdi fordi de egentlig var flau for å kjøre rundt i en BMW til under 30.000 kr med "felger" som kostet nesten like mye. 

BMW eiere er mer tilbøyelige til bevisst å lyve for å gjøre seg selv bedre. Resultatene er omtalt i Independents nettutgave, og viser at BMW eiere gjennomsnittlig lyver 1092 ganger i året eller tre ganger hver dag.

Den vanligste løgnen BMW eiere bruker er «bilen kostet veldig mye». På andreplass kommer «jeg har stor penis». 

Lurer du på hvilken bileiere som har størst? trykk HER 

Les også: Onanerer du mye? Da kan du få betalt ved å delta i ny studie HER

Les også: NYHET: Ny ereksjon snus skal hjelpe gutter som sliter HER

Les også:  Stavangermann trodde superlim var glidemiddel, satte penisen fast i kvinnen HER

Slik får du gamle Snapchat tilbake for alltid, uten VPN

 • 08.02.2018 - 15:41

For et par dager siden kom Snapchat ut med sin nye update og ingen likte den, jeg tenkte bare "er den så forferdelig da?" men det var helt til jeg fikk updaten i dag tidlig. Det er noe av det verste. Hvorfor forandre på noe som ikke er ødelagt? Snapchat var helt perfekt før.

I hvert fall så ville jeg ha tilbake den gamle versjonen med en gang, og jeg ser folk bruker en Vpn app? Vel, det er det dummeste du gjør. For det første virker det bare i en liten stund og du må gjøre det flere hundre ganger for dagen, noe som kjedelig i lengden.

Vel vel, nå kan jeg litt mer om data enn de fleste, og denne metoden gjør at du for alltid vil ha gamle versjonen av Snapchat, hvordan du gjør det ser du under. Dette tok meg 2 min å gjøre.

Dette er for android brukere, Iphone finner du nederst

1: Last ned en tidligere versjon av Snapchat, jeg har valgt 10.15.0.0 LINK

Laster du den ned på pcen din, overfører du den rett inn på tlf din (hvor som helst) , du kan også laste den direkte ned fra mobilen så klart.

2: Så må du ha Apk Installer slik at du får installert filen du lastet ned LINK

Søk på apk installer på google play og velg samme som jeg har under

3: Installer apk installer og åpne appen på telefonen din.

Velg apk install og velg Snapchat fra listen, husk at du først må avinstallere din nyeste versjon først, ellers får du ikke installert (du kan ikke ha 2 snapchat på samme tlf)

Voila, du har nå den forrige versjonen som alle elsker. Men du må huske på og slå av automatiske oppdateringer slik at Snapchat ikke får lov til å oppdatere appen din, du vil jo ha denne og ikke den nye.

Slik gjør du det: 

 1. Åpne Google Play Butikk-appen Google Play.
 2. Trykk på menyen Meny og deretter Innstillinger.
 3. Trykk på slå av automatisk oppdatering av apper

Og slå det av slik

Den nye updaten ser du til venstre, på høyre ser du den gamle. Enjoy

Den gamle versjonen som alle elsker, for ALLTID.

For Iphone brukere gjør du følgende

1: Hold inne appen (snapchat) og trykk på X for å slette den

2: Trykk på hjem knappen for å komme deg ut fra slettingen

3: Koble Iphonen din til Itunes og velg din Iphone, IKKE sync enda

4: Trykk på applikasjoner / apps i sidemenyen

Har du ikke apps i sidemenyen, finner du apps ved denne måten (apple.com link)

5: Finn appen du vil reinstallere fra listen, i dette tilfellet velger du Snapchat.Velg installer og sync din Iphone. Tidligere versjon som du har i Itunes vil bli installert på din Iphone.

Gå til Innstillinger > iTunes og App Store. Slå av automatiske oppdateringer!

Nå synes jeg du kan følge meg på Snapchat, add renekleveland

Nå som du har slått av automatiske oppdateringer og fått den tidligere versjonen tilbake, vil du for alltid ha den tidligere versjonen, så lenge du ikke er dum og trykker "OPPDATER SNAPCHAT" i appstore. Da må du gjøre punktene over på nytt.

Lise Sofie ser ut som en normal jente, helt til du hører dette!

 • 07.02.2018 - 17:09

Lise Sofie Reppe er en 21 år gammel jente og kommer fra Leknes i Lofoten. I 2016 postet jeg et innlegg om henne her på bloggen som kan leses HER


Det med Lise er at hun ikke er som alle andre jenter. Sangstemmen hennes er på et mye høyere nivå enn du kan tenke deg, første gang jeg hørte hennes første låt som heter: Live your life, hadde jeg aldri trodd låten var laget av en jente på 19 år fra Norge.

Nå er Lise ute med sin andre låt som heter: Youngster

Hey. My name is Lise Reppe, and i am so excited to share my new debute single with you guys. The song is about not rushing to find your path in life. It's about letting yourself be young and live in the moment without any fear for what the future might bring.

I bet a lot of people are having the same fear and confusuons as I am. Therefore, it feels nice to share with you, my thoughts and feelings about being a youngster, and not really knowing who you are and what you wanna achieve in life.

Låten er produsert av: Jan lindvaag/Deepfrost studios I Trondheim.

Hva har skjedd siden forrige innlegg?

Den siste tiden har gått til produksjon av ny låt. Jeg har også kommet i kontakt med mye herlige mennesker som liker musikken min, og ønsker å ta del/videreutvikle den. Jeg jobber for tiden med en collab av youngster, som jeg vet kommer til å bli helt sjuk.

 Med andre ord, Youngster vil snart komme i en litt annen versjon, for de som liker litt mere futt!! Jeg jobber for tiden som nestkommanderende på Urban! Samt jobber jeg daglig for å utvikle artistkarrieren min.

Begge låtene finner du under, eller søk på Lise Reppe på Spotify

Nå kommer Kinder Bueno isen til Norge - la det bli sommer!

 • 07.02.2018 - 14:46

Er du glad i Is? Da er dette en god nyhet. I går kom nyheten om at Kinder Bueno is kommer i en butikk nær deg. Selv beskriver produsenten det slik:  "Her møter en fin hasselnøtt-melk en kjerne av Kinder-melkesjokoladesaus i en knasende croissant dekket av et fint lag hasselnøtt-krem, laget av Ferrero-hasselnøtter."

Fortvil ikke dersom du bryr deg om kalorier, den inneholer knappe 200 kalorier. Så denne kan du nye uten å tenke på at du legger så mye på deg. Land som først får isen i sommer er Tyskland, Danmark, Sverige og Norge. Også i resten av Europa vil den bli tilgjengelig etterhvert.

Det kommer tre forskjellige typer, alle tre ser du under

Sandwich typen

Krone-is typen

Og pinne-is typen

La det bli sommer, LIK & DEL med en som elsker IS

Ingen vil ta imot denne dukken gratis, nå tilbyr Astrid 10.000 kr til den som tar imot den!

 • 06.02.2018 - 21:23

Er du glad i skumle, ekle dukker? da er du heldig. For en stund siden postet jeg en dukke her på bloggen, nå er det en annen som har tatt kontakt og jeg kan selvfølgelig hjelpe med deling.

Dukken har bodd i samme hus i over 65 år, den har også hatt 10 eiere. Nå gis den bort gratis, du får også 10.000 kroner dersom du tar imot dukken. Grunnen til at den gis bort er fordi alle 10 eiere som har overtatt dukken ikke har bodd i huset mer enn et år før de har flyttet. 

Alle som kjøper det gamle huset har også overtatt dukken med på kjøpet. Den originale eieren, en dame som døde i 1953, fortalte eierne som da kjøpte huset at dukken alltid skulle bli værende i huset om det kom nye eiere. 

Nå har de nye eierne fått nok. Paret som nå bor i huset har barn som våkner midt på natten. For litt siden hadde de lagt deres ene datter på 2 mnd i sengen for å sove, kl 04.00 fant de henne i etasjen under soverommet. Hvordan havner en 2 mnd gammel baby i etasjen under?

Det er mye rare ting som skjer i dette 65 år gamle huset, om det er dukken som har skyld i dette er det ingen som vet, men de vil ha den ut av huset. Ingen som paret kjenner ønsker å ta imot dukken, nå tilbyr de penger til den som tar imot dukken. 

Legg igjen en kommentar under eller legg igjen en kommentar på Facebook HER slik at hun får kontaktet en av dere som ønsker å overta dukken.

Ektepar tilbyr 25.000 kroner til den som fjerner gigantisk edderkopprede fra leiligheten

 • 04.02.2018 - 23:06

Har du lyst å tjene deg 25.000 kroner? Er du ikke redd edderkopper? Da er dette jobben for deg. Ekteparet Judith og John fra Australia var på en 3 ukers ferie i Dubai da de kom hjem til over 200 edderkopp babyer og en GIGANTISK edderkopp i taket i stuen.

Ekteparet som nå bor på hotell 3 kilometer fra hjemmet har kontaktet flere skadedyr firmaer som ikke har tatt kontakt med paret, og nå lover de 4100 australske dollar, som tilsvarer cirka 25.000 norske kroner til den eller de som får fjernet dette edderkopprede. 

Paret betaler også for reise og opphold dersom du ikke bor i Australia. 

Til de som faktisk tar denne sjansen i livet kan dere sende mail til paret på: Judithsmith773@Goggo.com.au, lykke til, hvem enn som måtte utføre denne jobben.

Lik om du hadde fått panikk, Del om du kjenner noen som trenger penger

Lotte (24) gir bort 100 pizza og 2 brukte string truser til den som blir hennes valentinsdate

 • 03.02.2018 - 15:52

Lotte Cornelia Ninja Fagerheim gir bort 100 Grandiosa pizza og 2 brukte string truser til den som vil bli hennes valentinsdate. Så er du sur og sint fordi det er lenge siden du har tuklet med noen? Da kan dette være redningen din. 

Lotte har i lang tid prøvd å finne en som vil være hennes valentins, uten lykke, selv om hun har postet et ønske om dette på sin egen blogg. Lotte lover at valentinsdagen din ikke kjedelig.

Hun er ikke så kresen, dersom du er keen på å date lotte på valentinsdagen kan du tagge deg selv eller en venn HER HER HER. Så om du vil bli populær blant gjengen din er dette en gylden mulighet, Lotte er nemlig en populær blogger og en av Norges største Snapchattere.

Drømmejobben er ledig: Sov - og få betalt for det

 • 03.02.2018 - 13:10

Drømmejobben er ledig: Sov - og få betalt for det!

Sover vi mindre eller mer enn før? Søvnforskere trenger din hjelp. Sover du mye? Har du lyst å delta i en søvnstudie som går ut på at du skal sove med en pulsmåler rundt armen, samtidig som du får betalt for det? 

Drømmejobben kan bli din. Du skal delta i undersøkelsen som varer i et helt år, 365 dager. Du får tilsendt en pulsmåler hjem til deg som du skal ha rundt armen hver gang du skal sove. Forskere får da vite hvor lav hvilepulsen din blir når du sover og hvor lenge du sover. 

Aktivitetene dine synkroniseres mot et dataprogram som registrerer all data. Disse dataene skal brukes til forskning som har med puls og søvn hos det Norske folk å gjøre.

Gjennomsnittet i Sverige er 7,6 timer før arbeidsdager og 8,3 timer på fridager. I Storbritannia er det 8,4 timer før arbeidsdager, men de samme 8,7 timene på fridager. Nå skal det forskes på det Norske folk. Lønnen er 2.895 kr pr uke, noe som utgjør kr 11.580 på en mnd, for å sove.

Dersom du sover mye kan du sende en mail til sovnstudie@gmx.com

Søknadsfristen går ut 27. april

Mann (42) fra Oslo sendt til sykehus da ekorn satte seg fast i mannens anus

 • 03.02.2018 - 13:09

En 42 år gammel mann fra Oslo havnet fredag ettermiddag på sykehus da et ekorn satte seg fast i mannens anus. Mannen som har enebolig bare et steinkast fra skog og mark fortalte til dagens at han i alle år har matet ekorn, men denne helgen var det et aggressivt ekorn han møtte på.

Ekorn kan gjerne se uskyldige ut, men et usedvanlig aggressiv eksemplar av gnagerrasen skadet i 2007 tre personer i Tyskland. 

Mannen forteller at han stod i morgenkåpe på terrassen da ekornet hoppet opp under morgenkåpen hans. I full panikk og med det fastbitte ekornet hengende fra mannens underliv fikk han ringt ambulansen som først ikke tok mannen seriøst. 

Etter mye skriking bestemte to ambulansearbeidere å rykke ut til mannens adresse. Da de var fremme hos mannen hadde ekornet satt seg fast i mannens anus. Mannen ble sendt til sykehus for behandling av indre blødninger.

Veterinærer skal nå undersøke om ekornet var smittet av rabies, eller om det faktisk var blitt aggressivt på grunn av manglende seksuell suksess i paringstiden.

Mannen er i fin form men ekornet døde. Lik & Del med dine venner!

renekleveland

Norges beste blogger. Solbrun og perfekt kropp. Blogger ikke akkurat om knekkebrød og klær jeg har fått i posten som alle de andre hundre tusen bloggerne gjør. 80.000.000 visninger på nett. Love blogging! Følg meg for spenning i hverdag. Legg meg til som venn på Facebook, du vil ikke angre. Ellers, tusen takk for at du er innom bloggen. Bergens stolthet.

Kontakt/Sponsing

Renekleveland.blogg.no@hotmail.com

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no