hits
Facebook Youtube Snapchat Twitch Snapchat Samtaler Facebook Samtaler Videoblogger Derfor hater gutter meg Hvithai i Bergen Playaz Club 2017

90 TEGN PÅ AT DU VOKSTE OPP PÅ 90 TALLET- SJEKK LISTEN

  • 31.03.2015 - 19:53

Om du vokste opp på 90 tallet vil du kjenne deg igjen i flere ting på denne listen. Har prøvd å få med mest mulig (av det jeg kan huske). Ja, dette var populært på 90 tallet og jeg er fult klar over at noe av dette selges enda, selv om det ikke er like populært som det en gang var. 
Og slik var lyden når du skulle på nettet

Japp reklamen fra 1995

SLIK KAN DU SE KJÆRESTEN DIN SIN FACEBOOK INNBOKS

  • 30.03.2015 - 15:50

Har du lyst å snike på kjæresten din? føler du at h*n kanskje er utro? vel, det er en måte du kan finne det ut på. Det eneste du trenger er å bruke den nyeste nettleseren. Du må stå som - i et forhold på Facebook for å kunne se innboksen til andre. Du kan kun se personen du er sammen med sin innboks.

Gå til profilen - høyreklikk på meldinger og velg kopier linkadressenLim inn lenken i nettleseren. Det skal se slik ut (link enabled view messages)Voilà. Du kan nå sjekke innboksen til kjæresten din. Er hun eller han utro? nå vet du det. 


Trykk liker om du kan se kjæresten din sin innboks

Legg meg til som venn / følg meg på Facebook 

SLIK FÅR DU GUTTEN ETTER BARE EN DATE

  • 27.03.2015 - 21:161) For det første er det viktig at du kler deg som et skikkelig ludder, slik at du er så pen at du ikke trenger å si noe fornuftig. Ikke vær redd for at gutten du skal møte vil tro noe dumt om deg, de fleste gutter liker horer men ikke alle tør å innrømme det.

Bruk mye sminke. Dette er viktig. Jo mer sminke, jo bedre inntrykk. Eksempler ser du under. Det kan se ut som mye sminke for enkelte, men det er dette gutter liker!

2) Hvis dette er en fyr du møter for første gang, må du huske å fortelle alt om deg selv. Hvor mange barn vil du ha? Hadde du store problemer når du var liten? var du et problembarn? har du pult alt for mange? har du gjort slik at andre forhold har gått til helvete pga du rotet deg borti andre sine forhold?

Ja det er viktig at han får høre dette på FØRSTE date.

En gutt vil vite alt om deg, og jo mer du forteller jo mer vil ha kunne stole på deg. Om du sier du har pult 100 stykker vil han bare tenke "wow, hun må være god i sengen" og ikke at du er løs liten hore. Har du stjålet noe? tar du dop? er du en løgner? uansett hva du er forteller du alt slik han vet hvor ærlig du er. Dette er viktig på første date.

3) Kribler det i magen din? pga det er første date? alkohol er løsningen. Drikk deg så full at du ikke skjønner en dritt. Sett deg i en taxi og nervene vil roe seg. Når du ankommer møte-stedet vil han falle for deg på sekundet.

Alle gutter elsker å se en full jente med null kontroll.

Hvorfor? gutten må ta vare på deg da, og han vil føle seg som en gentleman. Det gir han sommerfugler i magen samtidig som du kan si så mye drit du bare vil om han, uten at han bryr seg, du er jo full.

4) En annen ting som er utrolig viktig, er at du er over-entusiastisk over ALLE de fantastiske tingene dere har til felles. Om han sier han liker fotball bør du skrike "JEG OG". Dette gjelder alt han sier, uansett om du ikke liker det han liker, bare si du liker det samme. Det går helt fint å lyve. De fleste gutter liker jenter som lyver, hvorfor? fordi gutter tenker du er en skitten, skitten jente.

Så uansett hva han måtte like, liker du det samme. Uansett!

5) Eksen din. Et veldig viktig tema på første date. Fortell han gjerne om alt fra hvorfor dere slo opp, til sexlivet dere hadde. Hvorfor skal du fortelle om eksen din spør du? fordi da vet han hva han kan gjøre bedre. Gutter elsker å vise hvem som er best.

Du kan faktisk ta med deg eksen din på første date slik at den nye typen din får hilse på han. Det gjør du som du vil, men husk å fortelle alt mellom himmel og jord, angående det forrige forholdet du hadde.

6) Om han ikke skriver tilbake til deg etter denne daten er det høyst sannsynlig fordi mobilen hans er på lydløs, eller at den har gått i stykker, eller at han tilfeldigvis ikke ser når du ringer. Derfor må du bare ringe som faen. Send flere tekstmeldinger i timen, slik at han kan se du elsker han.

Da vil han i hvert fall se at du er interessert, når han ser han har 98 ubesvarte anrop og 151 nye meldinger fra deg på mobilen. Om han ikke svarer deg på flere dager bør du gå på døren med roser. Han vil se på deg som verdens beste jente.

Det er da han ser du er den rette for han.

7) Om han ikke er hjemme og ikke tar telefonen, ikke svarer deg på sosiale medier som Facebook osv, bør du spørre foreldrene hans, om de har Facebook så klart. Om de ikke har Facebook bør du finne nummeret til foreldrene på 1881 å spørre hvor han er.

Bare si det er viktig og at du må få tak i han. Du kan gjerne lyve å si en eller annen person holder på å dø om du ikke får tak i han. Selv om det er foreldrene hans vil nok de forstå du bare elsker sønnen deres, når de senere får vite at du har prøvd å få kontakt med han.

8) Om ikke noe av det heller funker og du ikke får kontakt med han kan du gå til en av dine tidligere sexpartnere å spørre de om dere kan ha sex i sånn 1 minutt, slik at du skal ta noen selfies som du skal sende denne nye gutten som du så gjerne vil bli kjent med.

Send han et sex bilde og skriv "miss you", han vil med en gang tenke "jeg vil ha hun, nå". Han vil etter et par sekunder ringe deg eller sende deg en melding og du vil føle deg så utrolig lykkelig. Takk meg om et par år.

LIK & DEL

ER KJÆRESTEN DIN UTRO? HER ER 20 TEGN DU BØR LESE OG FORSTÅ

  • 12.03.2015 - 17:18

Det er mye som er utroskap, listen er lang. Og gjør din kjære noe av det som står i denne listen, da bør dere slå opp. Sjekk hele listen under

Her er 20 tegn på at din kjære er utro.

1: Om h*n sier "Hei" til andre, eller ser på andre mennesker.

2: Om h*n "Poker" andre på Facebook

3: Om hun sier nei til å suge deg eller han sier nei til sex etter jobb. Sier hun nei er det fordi hun nettopp har sugd noen, og sier han nei er det fordi han har hatt seg med noen på jobben. 

4: Om h*n ikke tar på høytaler når mobilen ringer slik at du får høre det personen i andre enden sier, eller hva de diskuterer. 

5: Om du ikke får være med på toalettet når h*n skal på do. Høres kanskje rart ut men når man er alene på toalettet kan h*n skrive skitne meldinger til andre uten at du vet om det.

6: Om h*n sover med undertøy om natten, dette er for å skjule at h*n lukter reke mellom beina. Rekelukten kommer av seksuell omgang (som du sikkert vet) og sover h*n med undertøy er det for å "skjule" lukten fordi h*n ikke har dusjet etter å ha vært utro.

7: Om han ikke snur seg når det er damer i undertøy på tv, samme gjelder omvendt.

8: Om hun har en dildo. Dette fordi dildoen minner hun om en annen persons pikk. En kvinne kjøper som oftest en dildo i samme størrelse med den pikken hun har vært borti / utro med. Er dildoen større enn din pikk er det bare til å spørre hvem hun holder på med.

9: Om hun liker bilder av andre gutter på Facebook, eller han liker bilder av andre jenter.

10: Om du ringer h*n og du ikke får svar innen 10 sekunder, tro meg, han eller henne har sex et eller annet sted. 

11: Om typen din sier nei til deg når du spør om han kan kjøpe en jakke / bukse til deg når dere er på et kjøpesenter. Eneste grunnen til at han sier nei er fordi han har brukt nok penger på en hore dagen før. 

12: Om dere er ute og typen din treffer på noen han sier han kjenner og han klemmer en jente, så har han hatt sex med henne, det er 99% sikkert, hvorfor skulle han ellers gitt en annen jente bortsett fra deg, en klem?

13: Må h*n jobbe overtid på jobben? NEI. Det er ingenting som heter overtid. Eneste grunnen til at h*n må jobbe overtid er fordi h*n er utro med en av kollegaene, det er ikke pga mer penger, men derimot SEX.

14: Om hun skriker til deg når hun har mensen. Det er ikke fordi det gjør vondt, men fordi hun vil at mensen skal gå over så hun kan ha sex med en hun går bak ryggen din med. Hvorfor skal hun skrike til deg som er kjæresten? jo, fordi hun vil ha sex og du går henne på nervene.

15: Sover h*n ikke inntil deg i sengen? det er fordi h*n skulle ønske det var en annen person i sengen og IKKE deg. UTRO, utro, utro!

16: Guttekveld? jentekveld? NEI. Det er ingenting som heter gutte eller jentekveld. Guttekveld betyr gangbang med en annen jente og jentekveld betyr orgy og klamydia. 

17: Legger du ut bilder på Instagram eller Facebook? om kjæresten din ikke er den første som liker bildet ditt er det nok fordi h*n synes du er stygg, h*n føler seg flau over deg. 

18: Snapchat. Ingen som er i et forhold bruker snapchat. Snapchat er stedet hvor din kjære sender dirty snaps når du ligger å sover.

19: Om dere ser en film sammen og det kommer en sex-scene, om du ser henne LER av det, vel....det er kun fordi hun har bilder i hodet av en samleie hun har hatt bak ryggen din. Spør henne hva som er så jævlig morsomt. Jeg kan garantere deg at hun blir stille...

20: Om du kommer hjem etter å ha vært borte fra typen og han har fått kloremerker. Du spør han hva som har skjedd og han svarer "den jævla katten oppi gaten" - eller lignende. Ehhh nei...

Er du imot utroskap deler du dette videre / trykk liker under

Følg meg / add meg på Facebook ved å klikke på bildet under

NÅ KAN DU SPISE "FITTE" PÅ FACEBOOK

  • 12.03.2015 - 15:48

Det er en stor "feil" fra Facebook, men det har ikke blitt oppdager enda. Er du klar over hva du kan velge av hva du spiser? Gjør dette nå!!

Gå til statusen din....

Trykk på smilefjeset (hva du driver med) 

Bla ned til hva du spiser 

Så velger du fitte, om du skal spise det i dag. 

Det samme gjelder når du velger "drikker"- SquirtTrykk liker om du ikke visste dette trikset 

DENNE VIBRATOREN MED INNEBYGGET HD KAMERA KAN STREAME DIREKTE TIL KJÆRESTEN

  • 02.03.2015 - 17:35Har du noen gang lurt på hvordan det ser ut på innsiden når du har en orgasme? nå trenger du ikke lenger å lure mer på det. 

Svakon Gaga er verdens første vibrator med innebygget HD kamera.

Ja, du leste riktig.

Vibratoren har innebygget HD kamera og LED lys. Den selges for 120 pund, som tilsvarer 1416 norske kroner. Meningen med innebygget HD kamera og LED lys er for personer i forhold eller single kvinner som vil ta hjemmevideoer til et nytt nivå. Det tar også bilder i HD kvalitet, så her er det opp til fantasien, hvor dirty er du?


Du blir kjent med kroppen på en helt ny måte. Alle videoer og bilder som du tar med vibratoren kan lastes direkte opp til din datamaskin eller din smartmobil med et tastetrykk. Du kan også streame direkte fra vibratoren til Facetime (FaceTime-videosamtaler over Wi-Fi fra din iPhone, iPad, iPod touch eller Mac)

Den kan også brukes til Snapchat

Du behøver ikke å være redd for at kameraet skal bli ødelagt, vibratoren er nemlig vanntett, så her er det bare til å kjøre på om man vil.

Vibratoren får du kjøpt på Lovehoney 

renekleveland

Norges beste blogger. Solbrun og perfekt kropp. Blogger ikke akkurat om knekkebrød og klær jeg har fått i posten som alle de andre hundre tusen bloggerne gjør. 80.000.000 visninger på nett. Love blogging! Følg meg for spenning i hverdag. Legg meg til som venn på Facebook, du vil ikke angre. Ellers, tusen takk for at du er innom bloggen. Bergens stolthet.

Kontakt/Sponsing

Renekleveland.blogg.no@hotmail.com

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no