hits
Facebook Youtube Snapchat Twitch Snapchat Samtaler Facebook Samtaler Videoblogger Derfor hater gutter meg Hvithai i Bergen Playaz Club 2017

GLAD I MUSIKK? TRENGER DU KJØLESKAP?

 • 29.04.2013 - 13:02

Som det står på overskriften, glad i musikk? trenger du kjøleskap? då er marshall (som lager musikk utstyr) kommet ut med kjøleskap, der de bruker samme deler som på sine bass kasser osv. Dette er jo midt i blinken om du elsker musikk og trenger kjøleskap i samme slengen. Sjekk ut bilder og video under.

Kan kjøpes fra denne nettsiden  ( Kr 3.750 HER )

HVORFOR VÆRE ANONYM?

 • 29.04.2013 - 12:41

En ting som irriterer meg litt, samtidig som jeg ikke bryr meg. Det er det at dere som kommentarer drit og trusler, dete gjelder ikke bare på min blogg, men alle andre bloggere har sikkert opplevd det. Hvorfor skriver ikke dere navnet deres? dere tar dere tid til å besøke en blogg, skriver en lang kommentar, men dere klarer ikke skrive det lille navnet deres når dere allerede bruker lang tid på å skrive kommentaren?. 

Og hvorfor stikke innom bloggere for å hate? du er jo innom for å lese og se hva den blogger har skrevet om, liker du det ikke, bla videre eller trykk "lukk fane" istedenfor at du legger igjen en kommentar om at du håper den og den personen dør og brenner, dritt faen osv, du er anonym, litt morsomt at du som sitter bak en skjærm og kommenterer vet hvem "vi" er, men vi har ikke peilingen på hvem du er, det må suge. 


Men det er jo internett, et sted hvor alle kan være anonym om man vil, skifte ip adresser på proxy sider for å slenge drit og trusler, kjempe kult gjort, og ikke minst, hva får man egentlig ut av det? de fleste som blogger har en blogg der de skriver akkurat det som passer de, samme gjelder meg, driter langt om det innlegget jeg skriver blir for dumt eller ikke, kan ikke tenke på hva andre syns, jeg må skrive det som passer meg, det jeg har i tankene, så om du ikke liker det, oh no!.

Anyway, til alle som skal kommentere, ja du som leser dette, ikke hopp over "navn" når du legger igjen en kommentar, er du tøff nok til å kommentere drit, kan du være tøff nok til å legge igjen navnet ditt. FuckYOU!.

RENE & ANNE = DRAMA IGJEN?

 • 29.04.2013 - 00:34

Føler bare for å skrive dette ettersom jeg kommer hjem til mangen rare idiotiske spørsmål i innboksen min på facebook og bloggen, jeg leser at dere mener det blir drama igjen mellom meg og anne pga hun har snakket med sin forrige eks (navnet gidder jeg ikke skrive ettersom han ikke fortjener min oppmerksomhet) om at de kan være venner igjen når de er på vors og fest, pga de har mangen felles venner, det blir sikkert litt dumt at anne ikke kan gå i et bursdagsselskap til en vennine pga eksen skal være der, og de begge er venner med anne sin vennine, skjønner?..

Det har jo vært mye drama før mellom meg og anne, pga denne eksen hennes, og alle vet jo hva som skjedde i tyrkia, og hvem som var der når hun kom hjem igjen pga alt hadde gått til helvette der nede? joda, jeg som gikk på døren og snakket med hun og trøstet hun vel, pga jeg er en så god person, prøv å finn noen bedre? (nei, skryter ikke)..

Det er ikke noe big deal, jeg driter som sagt egentlig i det, jeg vet hva jeg er god for, og jeg vet som anne sier selv, hun vil aldri miste meg som verdens beste venn, for en som bryr seg så mye om andre som jeg gjør, er vanskelig og finne. Hun hadde aldri igjen gått bak ryggen min igjen og satt det sterke vennskapet vi har på spill igjen, det vet hun selv, selvom hun gjorde det slutt med meg og ble venner igjen og startet på nytt med eksen sin rett etter det var slutt med meg ettersom hun ville være singel lenge, så hadde hun aldri gjort noe slikt igjen. Jeg har alltid vært der for hun, og det var en grunn for at hun savnet meg når hun var i tyrkia, jeg var verdens beste venn for hun, stiller alltid opp og gjør alt, ikke fordi jeg er en tøffel som dere påstår, men fordi jeg har et hjerte av gull og tenker godt om alle mennesker jeg er glad i. 

Så der har dere mitt syn på dette, fra min blogg og fra min side, at de kan være venner igjen går fint for meg, er ikke snakk om at hun er med han og alt det (som hun har sagt til meg) men på fest og vors trenger ikke noen å leke drittsekk, og hun har selv sagt hun har avsmak fra han og kommer aldri til og tilgi han for noen ting han har gjort, men du vet, fortid er fortid, fremtiden er nå, og jeg kan si det igjen, vennskapet vi har vil jeg ikke sette på spill eller ødelegge, for en venn for livet, som det anne er vil jeg ikke miste, ikke vil hun det med meg heller. Hun sier ting fra hjerte, så om det er noe som plager hun sier hun det rett ut, en løgner kan man ikke akkurat si hun er, så jeg stoler på det hun sier. Jeg kan love dere at så lenge vi har det vennskapet vi har, så blir det ingen drama, og jeg ser ikke for meg noe drama igjen. Bytte bort vennskap mot drama igjen? hadde aldri klart det, det helvette som var for 3 mnd siden vil jeg ikke gå igjennom igjen, dere som leser bloggene leser og ler av det, men tror meg, det er mye smerte og ikke noe gøyt. Men det skjer ikke fra min side igjen, uansett. Vi har det bra som bestevenner og vi har det fett sammen, så der har dere svaret, blir ikke noe trekant drama eller noe som helst.Nå på tirsdag skal jeg forresten sammen med en kamerat flytte for anne, til anne's nye leilighet, hvor snill er ikke jeg? med glede..Vi blogges!.

SLOTHS? KAN DE SOVE I STORE PAPP ESKER?

 • 27.04.2013 - 15:53

Mangen vil ha sloths, noen lurer på om de kan sove i store pappesker, det går nok fint, eller?...


DERE ER SÅ DUM NÅR DET GJELDER DET NORSKE FLAGG - DERE HAR MISFORSTÅTT!?

 • 27.04.2013 - 00:43

Dønn seriøst, jeg bryr meg ikke noe særlig om saken, men føler bare for å legge ved dette, ja, bor du i norge så skal man bruke det norske flagg, ettersom det er norges nasjonal dag, men herregud, tror mangen har misforstått hele greien!.

For Aspøy skole var det aldri noen prinsippsak å få med de små hjemmelagede papirflaggene i årets barnetog.

Elevene tegnet flaggene i forbindelse med skolens nittiårsjubileum tidligere i år.  Tanken var at de kunne være ett av flere innslag de tar med til barnetoget i år for å vise kjennetegnene til skolen. 

Det presiseres at Aspøy skole aldri har bedt om å få fjerne de norske flaggene og erstatte dem med fremmede flagg. Tvert om skal de eldste elevene gå med nyinnkjøpte store norske flagg. Det er også laget små faner som viser detaljer fra skolebygningen som noen av barna kan ha med i toget.  

Grunnen til at skolen kom med forespørselen har sammenheng med nittiårsmarkering og at de i år dermed går fremst i toget. Skolen har elever fra svært mange nasjoner. Derfor ble det stilt et spørsmål om å få gjenbruke de små flaggene elevene så stolt hadde tegnet tidligere i år. De aller fleste er norske, et klart mindretall har norsk flagg på den ene siden og flagg fra elevenes opprinnelsesland på den andre.

Debatten har tatt helt av på nett. Skolen mottar nå en rekke eposter med et innhold som skolen ikke fortjener, med  bakgrunn i hva saken egentlig gjelder. 

Ålesund kommune tar samtidig sterk avstand fra det som nå spres av feil fakta og insinuering av at Ålesund og Aspøy i særdeleshet er belastet på noe som helst vis.

 Så ja, det norske flagget skal ikke fjernes, og andre flagg skal ikke taes i bruk!. 
HADDE DU BLITT SUR OM DETTE VAR DITT HUS?

 • 26.04.2013 - 17:25

Eierene av huset var ikke hjemme denne dagen og hadde glemt å låse et vindu i andre etasje, det som skjer er at det kommer bavianer og ødelegger huset, kjipt? neste gang du har en edderkopp eller lignende i huset kan du tenke at det er jo mye bedre enn en haug med bavianer, god helg!:)

15,5 KILO I HVER PUPP? NEI, DET ER FETT - SILIKON PÅ EN VANLIG KROPP SLÅR DET!!

 • 26.04.2013 - 14:54

Som vanlig er jeg innom nettavisene og fant en artikkel i går men tenkte og ta det opp nå, det er denne damen som mener hun har de største puppene i hele england, men hallo her? greit de veier 15,5 kilo i hennes øyne, men i andres øyne er det snakk om fett, ikke missforstå meg nå, men alle overvektige har store pupper, er du enig?

Jeg hakker ikke ned på noen i dette innlegget, eller snakker stygt om noen folkegrupper, men forstå meg rett, hun er ute etter oppmerksomhet, ikke det at det er noe galt i det, men at hun har 15,5 kilo pupper og de kan drepe kjæresten når de har sex, get the fuck out, grunnen er jo fordi hun er svært overvektig vel? 

Og ja alle sammen, jeg vet at pupper består av fett og vev, ikke se om på alt som blir skrevet, jeg mener FETT generelt, at hun er stor, derfor har hun store pupper (fett).I artikkel står det hun bruker størrelse MMM i BH , og det er jo ganske så stort. Nå skal jeg prøve å forklare meg litt her, om du mener hun har store pupper og ikke er overvektig så er jo du veldig blind, det ser jo ikke akkurat noe fint ut når du er så stor som hun og likksom har 15,5 kilo pupper? men om det var en normal størrelse på en dame, vi tar linni meister feks, hun har 600 gramm i hver pupp, denne damen har 15,5 kilo, altså 14,9 kilo mer enn linni meister, men allikervel ser det hundre ganger bedre ut på linni meister, skjønner?Nå spør jeg deg, se på bildet øverst og så på bildet av linni meister, ser det ikke ut som de har like mye eller at linni meister har litt mer? skjønner? og vet du hvorfor, fordi hun andre er overvektig og puppene henger pga det er fett, jeg tuller ikke. Alle som er veldig stor i størrelsen har store pupper, men det er jo ikke noe å skryte av når det ikke er noe fint å se på, unasett om du har 15,5 kilo som hun påstår.


«LEVEBRØD»: Claire forsøker seg nå som modell og sier at hun trives foran kameraet.

Nå må dere ikke tro jeg er frekk eller noe, men du skjønner jo hva jeg vil frem til? å være så stor og skryte av puppene er ikke noe kult, itillegg vil hun bli modell, MODELL? om de fineste kvinnene ikke har sjans her i verden pga de har litt ekstra på kroppen og ikke riktig høyde, hvordan skal hun da greie å komme seg inn i noe modellbransje? verden er urettferdig isåfall. 

Min konklusjon er at jenter, som er normal størrelse og med 600 gram silikon er hundre ganger bedre og har mye mer å skryte av enn denne damen som påstår hun har 15,5 kilo i hver pupp, fordi at alle overvektige har store pupper, men det består av 95% fett, noe som ikke er noe å skryte av, enig eller ikke?

LES HELE SAKEN HER 

GÅRSDAGENS BILDER + VIDEO!!

 • 26.04.2013 - 13:46

God ettermiddag alle sammen, her kommer det noen bilder fra i går, må jo holde dere oppdatert med hva som skjer i mitt spennende liv (oh that irony). 

Legger ved flere bilder etterhvert, vi blogges :) God helg

UKENS THROWBACK - COCO JAMBO

 • 25.04.2013 - 23:27JEG GRINER NÅ, SLOTHSENE MINE FALT UT AV FLYET FRA COSTA RICA - UTROLIG

 • 25.04.2013 - 20:27

God kveld alle sammen, nå er jeg kommet frem til vorset, og jeg kan vel egentlig bare fortelle en dårlig nyhet, slothsene jeg har ventet på de siste dagene har falt ut fra flyet som var på vei fra costa rica til Bergen. Nettavisene har nå kommet ut med den dårlige "nyheten" og jeg kan vel egentlig bare ta et utdrag:

Bloggeren Rene kleveland har de siste dagene fått mye oppmerksomhet etter at han lå ut et blogginnlegg på bloggen sin om at han ventet 7 dovendyr fra costa rica. Tlf til Rene kleveland var ikke i ro i mer enn 5 minutter, alle ville ha en sloth fortelle han. De fleste ville reise fra trondheim,oslo og andre steder for å hente de på flesland sammen med rene, til og med mattilsynet ringte rene og ville høre om han hadde dyrene. Dyreparker i hele norge og noen i europa tok også kontakt med den bergenske bloggeren. 

Men i natt skjedde det noe forferdelig, dovendyrene ble satt i 3 store bur, 7 dovendyr tilsammen, piloten som skulle frakte dyrene til flesland hadde glemt å lukke luken og et vindkast gjorde slik at burene med dovendyrene ble kastet ut fra 10.000 fots høyde, men dyrene vil nok overleve, ettersom flyet mistet burene over stillehavet. 

Dovendyrene er noen dyktige svømmere og det ble sendt ut rednings helikopter rett etter hendelsen. Rene venter nå en tlf om de blir funnet, om ikke vil de nok vende tilbake til jungelen på egen hånd. Men rene tar det ikke så hardt, i juni skal han nemlig til utlandet og ønsker seg nye dyr.

Vi blogges

TORSDAG = DOWNSTAIRS & VORS

 • 25.04.2013 - 17:41

God ettermiddag alle sammen, i dag er det torsdag, mens andre går i kirken på en søndag går jeg på downstairs på en torsdag. Så i dag blir det vors før det seinere blir byen. Regner med det blir et par folk så det blir jo bare kjekke greier. Bortsett fra at det regner noe jævlig så er alt bra, ikke sant? det blir koselig det, snakke om livets dager og drikke til klokken tikker midnatt. 

Skal jo som alltid få tatt bilder slik at jeg kan vise dere i morgen, woo hoo! Så uansett hva dere skal i dag, ha en fin torsdag, kanskje du også skal på downstairs?

Vi blogges ihvertfall, tvi tvi!:)NOEN HAR PROBLEMER, LEV LIVET !!:)

 • 25.04.2013 - 00:05

Jeg så en blogger, aldri hørt om hun eller noe, men blogg.no hadde på sin facebook side lagt ut linken til hennes innlegg, der skriver hun hvor steik forbanna og sur hun på dette bilde der kan se under, hun kaller den som står bak bildet for ondskapsfull, hva er problemer egentlig? jeg er helt enig med den personen som har laget bildet, kjøtt på kroppen, ftw. 

Alle er forskjellig men at du skriker og hyler og blir forbanna pga et bilde? du skriver at man ikke kommer noen vei med å rakke ned på en gruppe mennesker, vel... Noen liker kjøtt på en kvinnes kropp istenfor at hun skal være laget av bein, tynne kvinner er ikke noe fint, beklager å måtte skuffe deg. Selvom du er tynn så trenger du ikke ta deg nær av et bildet der det står "bein er for hunder", ta no ironien i det.Du skriver dette i slutten av innlegget ditt, ( du håper at den personen får hjelp? ) jeg håper du selv får hjelp, for du rakker jo også ned på andre, husk dette, alle har delte meninger, ikke vær så bitter på livet, rett fra hjertet!!!...

Jeg håper at den personen som har laget dette bilde får hjelp, for det er tydelig at det er en bitter person som ikke har det godt med seg selv. 

 

FAKTA OM SLOTHS TIL DERE SOM LURER :)

 • 24.04.2013 - 20:17

Heisann alle sammen, jeg fikk et spørsmål om jeg kunne skrive litt fakta om sloths, og hva de spiser osv. Det kan jeg gjøre vettu. Her har dere litt fakta.

En sloths kan man impotere fra costa rica, der det finnes tusenvis av sloths, om du har vært i selve "jungelen" av costa rica, så vil du se sloths i flokker som klatrer rundt i grupper, sloths er veldig, veldig treige dyr, det tar de 5 minutter og bevege seg 5 meter, så det sier seg selv.

Man kan stikke innom et senter i costa rica, det heter sloth sanctuary, besøk nettsiden HER man kan adoptere slike dyr og ta de inn i norge om man vaksinerer de med en vaksine som heter slothinus ( en vaksine alle sloths må ta når de skal på lange reiser).

De er lovlig i norge om du holder de inne og bygger om et av rommene dine i huset eller leiligheten din til en eksotisk hage, du må kjøpe kunstige planter, trær osv, dessuten må du kjøpe riktig mat, du får kjøpt bladet ( blader fra trær som vokser i costa rica ) på nettet, du må også vaksinere de 3 ganger i året hos dyreklinikken.

Slothsene kan ikke være aleine, du må sove med de i sengen, tro meg, om du ikke vil at de skal skrike hele natten, dette var noe jeg fikk oppleve veldig mye når jeg var i costa rica. Om du har to sloths så vil de ikke skrike ettersom de føler seg trygge, men har du en sloth må den ha omsorg og trygghet, derfor må den sove i samme seng som deg, de trenger varme.

En sloth kan bli 58 - 70 cm lang, etter det jeg har av erfaring, og drikker vann og appelsin juice ( uten fruktkjøtt ).Som sagt, de spiser for det meste blader, så om du skal rake løv i hagen om høsten, gi det til slothsene. 

Magesekken er delt i fire, og en full mage er faktisk en tredjedel av vekten til slothen. Det kan ta en måned før maten er ute av kroppen, så du trenger ikke være redd for at den skal på do ofte :)

Slothen har en pels som vokser fra magen mot ryggen noe som gjør at vannet renner lettere av kroppen. En sloth kan ikke føle mye kløe og smerte, og er derfor en perfekt tullebukk for insekter som møll og nattsvermere.

De spiser også frukt som appelsin, epler, aprikos og mango, dette får du på alle daglivare butikker :)

SLOTHENE ER PÅ VEI I NATT :) MAIL BILDER !!

 • 24.04.2013 - 19:21

God kveld alle sammen, nå har jeg en liten oppdatering til dere, slothene mine er på vei i natt fra costa rica :D jeg gleder meg virkelig til de ankommer norge, slik at jeg bare kan klemme disse skjønningne, det er nesten 4 mnd siden jeg så de sist gang, men nå får jeg endelig se de igjen. Jeg skrev om noen ville beholde en sloth i forrige innlegg, og jeg har en ting og si til dere, det er fire slother igjen som trenger et hjem, så om det er noen som er søt og snill og som kan behandle dyr på en elskverdig måte, ta som sagt kontakt med meg på 98 18 36 68. 

Her er et par bilder jeg har fått tilsendt på mail..:)

En av slothene før avreise :)

På vei fra costa rica :DVi blogges, holder dere oppdatert, cant wait

ER DU KLAR FOR RUSSELÅTEN TIL ANNEK? R.I.P TIL DIN LÅT :) BANGER 2013 !!

 • 24.04.2013 - 17:40

Er du russ i år? har du fått din russelåt og klar for å rulle rundt med låten din? vel, beklager å måtte si det men i morgen starter anne (annek) med innspilling av sin russelåt, og det blir jeg som må stå for tekst og det, mens hun spiller inn med den sykeste stemmen, for dere som faktisk ikke hviste det, så har hun en veldig bra sangstemme, og denne russelåten som skal spilles inn kommer til og ta over hele bergen by. Dette blir en låt som kommer til og sette seg i hode, melodien og alt vil sprenge høytalerene dine, så det er bare til og følge med. Dette kommer til og ta helt av!!!

Har ikke så mye og si egentlig, r.i.p til din låt? :) vi blogges

Sa det til deg, låten vil sette seg i hodet ditt, tro meg, banger 2013!! game over!!

VIL NOEN ADOPTERE EN SLOTH? 7 SLOTHS SØKER HJEM HOS EN DYREELSKER

 • 24.04.2013 - 00:00

Heisann og god kveld alle sammen. Dette er noe dere kanskje ikke vet, men i januar var jeg i costa rica sammen med en kamerat av meg og vi fikk komme på besøk hos noen som bodde på en gård, langt oppe i fjellet. Der ble vi møtt med kaker og masse god mat, de hadde også noen bær de kalte for bonbon, det er søte bær med en smak av aprikos og nektarin, veldig gode.

Men ihvertfall, jeg skrev under noen papirer fordi jeg og min kamerat sa ja til og passe på noen sloths, om du ikke vet hva en sloth er, så er det noen veldig skjønne, treige dyr. papirene jeg skrev under var en kontrakt som går ut på at jeg skal overta disse slothene når de trenger et hjem, jeg har kontaktet akvariet i bergen, men de kan ikke ta imot disse, da de mangler plass.

The vice på youtube, har lagt ut en video fra costa rica, samme senter jeg adopterte dem fra :)

Om du kjenner noen som jobber i en dyrepark, gi dem beskjed om dette innlegget, jeg må bli kvitt disse søte slothene mine:/

Nå på fredag ankommer disse slothene flesland flyplass, og jeg kan ikke ha disse hjemme hos meg, det er ikke plass hos meg heller, så jeg lurer på om noen av dere lesere kunne tenkt dere å adoptere en eller to? de er veldig rolig og plager ingen. De elsker bananer og salater, har små tenner, så de biter ikke. Det er viktig jeg blir kvitt disse så fort som mulig, så skriv en kommentar om du kunne tenkt deg en.

 Om du ikke kan beholde en slik, del gjerne dette på din facebook vegg, slik at jeg får den hjelpen jeg trenger, :) og at disse herlige skapningene får et hjem

ja, de er lovlig i norge pga de er så treig, så de er til ingen bry for noen, og de skaper heller ikke problemer som apekatter ville gjort, ja, sloths kan klarte i trær:)

Som du kan se har jeg 7 stykker jeg desverre må gi bort, blir litt trist, men sånn er livet :(

Til dere som sier det bare er 6 stykker jeg har, se på bildet (oppe til høyre) kan du se hendene til den syvende slothen, den ville ikke være med på bildet. Selv om de er treig kom han seg unna, lille sniken vettu :) Og til dere som lurer på hvorfor jeg har de i en rød bøtte, så hadde jeg nettopp badet de og stelt de inne på senteret (video over)Flere nærbilder av slothene, de har ingen navn endå så det er opp til dere hva dere vil kalle dem :)

hvem vil ikke ha en slik? vær så snill og adopter en, for min skyld, jeg som drikker og lever livet har ikke tid til noen sloth nå :/

Det var det siste bildet jeg fikk tatt av de før vi reise hjem igjen, jeg har som sagt fått papirer i posten og beskjed om at de blir levert til helgen, så på fredagen må jeg på flesland flyplass og hente dem, så om noen vil være grei og beholde en, gi meg en lyd. Dere kan nå meg på 98 18 36 68. Dere må ha et godt hjerte og elske dyr, de er i dag 4 mnd gamle og veldig kjærlig av seg. 

SKRIVESPERRE? 15 TING DU KAN BLOGGE OM

 • 23.04.2013 - 18:40

Det er sikkert mangen du har hatt skrivesperre når du skal blogge, du kommer ikke på en dritt du kan skrive, men for all del, det er faktisk veldig mye du kan skrive om, og her er noen tips om du har skrivesperre.

1. Ditt verste øyeblikk i livet, den dagen det skjedde noe helt jævlig du alltid vil huske.

2. Intervjuer du har hatt, intervjuer som har gått til helvette, rett og slett..

3. Filmer som du blir inspirert av?

4, Bloggere du følger, du er sikkert innom noen faste bloggere daglig..

5. Kanskje du har en hobby du driver på med?

6. Mat og drikke du liker?

7. Ting du hater, alltid noe du ikke liker

8. Innkjøp du har gjort, kanskje du har kjøpt nye klær, vesker, legg ut bilder av det..

9. Dagens outfit, det er jo noe alle legger ut, ihvertfall de fleste (untatt meg).

10. Videoblogger, spørsmålsrunder på video? eller bare en vanlig videoblogg der du diskuterer kanskje noen av de linjene over!..

11. Hva som har skjedd i dag, det er alltid noe som skjer i hverdagen, fortell om det..

12. Kjendiser du har møtt, kanskje ikke alle leserene dine vet om dette? 

13. Konserter du har vært på..

14. Resier du har vært på, land du har vært i ?

15. Tips og triks, du har sikkert noen tips som ikke alle andre vet om?..


Sjekk ut alle mine tips her http://renekleveland.blogg.no/tips.html der finner du 40 innlegg med verdens beste tips, sverger dere :) 

HOLY FU*K - KAMPANJE !!

 • 23.04.2013 - 16:52

Akkurat nå har proteinfabrikken kampanje på veldig mangen varer og du kan få de billigste pakkeløsningene du kan tenke deg, trykk  på bildet for å komme direkte innpå produktet til proteinfabrikken. Ikke gå glipp av dette tilbudet om du er opptatt av trening og kosthold, du sparer flere hundre kroner, og det er halv pris på en mengde varer.Produktene du ser over koster veil. kr 1.128 kr, nå kr 639. Du finner også veldig mangen andre god tilbud.


DET MED JENTER :)

 • 22.04.2013 - 00:04

1. Utrolig rart, men en jente lukter alltid godt selvom hun kun har brukt sjampoo :)

2. Når de plutselig vil ha deg så mye at alt i verden plutselig er perfekt :)

3. De bruker timesvis på å kle på seg og sminke seg, men det er jo verdt det til slutt :)

4. De pleier som regel og se bra ut, uansett hva de går med av klær :) om det er en person du liker så klart :)

5. Måten de alltid skal fiske etter komplimenter på, "duuuh, sant jeg kan ikke gå med denne buksen?", når de vet de har gått med den mangen ganger før og den passer perfekt og rumpen får en fin form i den :)

6. Hvor søt de er når de skal krangle med deg over småting, LOL!:)

7. Måten hendene deres alltid finner våres, eller armene alltid skal være rundt gutten når vi sover :)

8. Måten du smiler på:)

9. Hvor glad vi gutter blir når vi har kranglet med en jente, så ser vi navnet deres på mobilen, litt sommerfugler :)

10. Når de griner og er lei seg så vil du gjøre alt i verden for at de ikke skal ha det vondt :)
SYKE F - JEG MÅ DØ FOR AT VERDEN BLIR BEDRE

 • 22.04.2013 - 00:02

Først av alt så skjønner jeg egentlig ikke hva som egentlig feiler enkelte mennesker, skriver for det første anonymt på kommentar feltet, for det andre, påstår at jeg må dø for at det skal bli en bedre verden, hvor er tankegangen? hvorfor blir det en bedre verden om jeg egentlig dør? tror egentlig det ville vært litt trist uten meg jeg, det er no min mening. Jeg kan forstå folk hater på andre, men når jeg ikke engang kjenner personer som er så syk i hodet at de ønsker andre døden, så begynner det å bli gale. Dette må være mennesker som ikke har det så godt med seg selv, med veldig store problemer. 

For det tredje, hvorfor true noen over nettet, greit nok, det har skjedd hundrevis av ganger at noen truer, og det har aldri skjedd en dritt, men det finnes jo grenser. Kun tapere holder på slikt, og ønsker du andre du ikke engang kjenner, men som har en blogg osv, døden, så syns jeg veldig synd på deg. 

Jeg er heller ikke noe homse, ikke det at jeg har noe imot homser, men at du kaller meg for homse når jeg er så ja, fitte,fitte,fitte..tenk dere om før dere skriver, ikke det at dere har noe å tenke med når dere faktisk skriver så syke ting, itillegg er dere anonym -.- tøff bak et tastatur, men i virkeligheten skjuler det seg noe annet, pingler. 
Om du ikke kan lese det som står der, så står det dette:

Vær så snill og gjør resten av oss en tjeneste, gå og drep deg...så styrer du samfunnet i en bedre og smartere retning. Fyfaen tenk hvordan ting hadde vert om slike som deg hadde styrt verden....

Står også i en lengre versjon av meldingen at jeg er en KRITTHVIT FEIT FAEN, om du virkelig syns jeg er en kritthvit feit faen, så må du virkelig være fargeblind...


Easy haters...

SVARENE DU TRENGER, NÅR DU SPØR OM DU ER FIN!!

 • 21.04.2013 - 16:15

Når du spør hele tiden om du er fin, så har du svarene rett her..

1. Om du ikke skjønner hvor fin du egentlig er, så fortjener du egentlig ikke høre svaret du er ute etter..

2. Om noen sier du er fin og nydelig, ikke kom med "Nei, det er jeg ikke", for om du spør noen om dette " er jeg fin?" svaret du får er "ja, nydelig" så må ikke du si, "nei, det er jeg ikke, er jeg?", du fikk svaret i begynnelsen og trenger ikke diskutere noe bare for oppmerksomhet. 

3. Du er fin på alle måter og trenger ikke gå ned i vekt, om du hører på alle andre kan det gå deg til hode og plutselig har du anoreksia.

4. Du trenger egentlig ikke spørre noen om du er fin, for til syvende og sist ender du opp med en som syns du er mer enn bare fin:)

5. Og det er heller ikke bare om du er fin som teller, altså utsiden, innsiden teller også, og den kan ingen se med mindre noen kjenner deg godt nok!:)

Men svaret du vil høre er ja, du er fin og unik på din egen måte, og selvom ikke alle kan se det vet du selv hva du er god for. Det er det som teller, om du vet at du er nydelig, så trenger du ikke høre det fra alle andre, de vil nok mene det samme, selvom de ikke sier det :)
25 TING GUTTER SKULLE ØNSKE JENTER VISSTE....?

 • 20.04.2013 - 22:37

1. Vi er ingen tanke lesere, vi kan ikke vite hva dere tenker hele tiden :)

2. Vi er ikke noe "kan du få min ex sjalu" leketøy, altså du vil gjøre din ex kjæreste sjalu ved å bruke gutter..

3. Om det er overnatting, ikke vær en heks og si "på tide og legge deg", ikke med mindre det gjelder sex då:) tihi

4. Det gjør ingenting sånn egentlig, men det suger at jenter røyker, når du skal kysse så stinker det drit !..

5. Det gjør ingenting om du trener litt -.- istedenfor å syte hele tiden..

6. Greit eller ok er ikke et ord som setter en stopper for en samtale der det diskuteres -.-

7. Om du vil ha sex, bare spør...du klarer å snakke, du har en munn

8. Ikke alle gutter klarer og si like mye fine ting som de gjør i kjærlighets filmer, om du skulle ønske at noen var veldig romantisk, det er skuespill du ser i filmer og manus, men om du skulle være heldig så får du nok mangen fine ord og komplimenter om det er fra rette gutten :)

9. Du trenger ikke syte og være sur og bitter når du ser badetøy og undertøys bilder i blader, det er modeller og redigert i photoshop, ingen er så perfekt så ikke la ditt sinne gå utover noen andre.Vi er alle forskjellig og unike på hver vår måte.

10. Ingen gutter hadde klaget om du hadde gått naken i leiligheten når han kommer inn døren til tider :) lol


11. Du trenger ikke gå med noe sexy korsett eller noe før du skal legge deg for å føle deg noe spesiell, en string truse / tanga fungerer like greit...

12. En naken jente er fint og se på, så du trenger ikke klage på kroppen din, uansett hvordan du ser ut, har du en kjæreste så har du ihvertfall ingenting du skal klage på..

13. Vi er alle kinky, så er bare til og åpne munnen og komme med forslag...

14. For all del, selvom du vet det eller ikke, ikke si "ååå du har den største penisen ever", den har jo vært der i mangen år..

15. Om du har veldig langt hår, extensions etc, og du klipper av litt av håret ditt, ikke skrik og vær en bitch, tror ikke noen gutter kan se om du mangler en centimeter eller to, dønn seriøst...du har fremdeles 59 centimeter igjen av det som var 60...

16. Trenger ikke freake ut om du merker en gutt får boner når han danser med deg, tenk deg at han er lighteren, du er gnisten :)

17. Please, porno vettu, de fleste gutter ser på porno, om du er i et forhold med en, så trenger han ikke se på porno, der er jeg enig, men om du er på en reise eller noe i en ukes tid, så ser jeg ikke problemet :)

18. En blowjob er ikke noe noen klager på, tror ikke noen prøver og stoppe det heller...

19. Om du har en litt stygg vennine så trenger du ikke bli sur eller forbanna om du spør kjæresten din om han kan introdusere hun for en kamerat, han vil jo ikke akkurat drite seg ut..

20. Om noen vil ta naken bilder er det fordi at han er stolt over kroppen din :) lovely body lizzm.

21. Om du ser et rødt lys på videokameraet så er det avslått (lol)...

22. Etter god sex gjenstår det kun en ting, at du (om du røyker) tar deg en røyk og så er det ordet god natt bby :)

23. Om han ikke liker shopping, (ikke alle gjør det) bare si dere skal ha sex i prøverommet om han blir med....

24. Buksene du prøver i prøve rommet gjør ikke slik at rumpen din ser stor ut, du har en stor rumpe..ikke diskuter...

25. Det er ikke noens feil at du har mensen, ikke legg skylden på noen, det går over selvom det sikkert er jævlig og blø en ukes tid :) Se på det som at du er spesiell, ingen mennesker i verden kan blø i en uke uten at de hadde vært dø :) tihi..

24 LINJER EN GUTT KAN SI TIL EN JENTE?

 • 20.04.2013 - 16:45

1. Om jeg var en traffiklykt ville jeg alltid vært rød når du passerte, slik at jeg kunne se på deg leeenge :)

2. Skjønnheten din får morgen solen til og se ut som et dårlig glimt av månen :)

3. Om jeg fikk 1 krone for hver gang eg så noen som var så nydelig som deg ville jeg vært millionær..

4. Du skylder meg en øl, "hvorfor sier du?" fordi jeg mistet min når jeg så deg :)

5. Det ser ut som du fryser litt, vil du bruke meg som teppe? :)

6. Kan du være så snill og vise meg veien? "veien hvor da, spør du?" til hjertet ditt vell :)

7. Har du et kart eller noe? fordi jeg går meg vill i øynene dine :)

8. Det er mangen som følger med på OL og alt det, fordi det skjer kun hvert fjerde år, men eg vil heller se på deg, for det skjer kun en gang i livet at jeg ser noe så fint :)

9. Du burde ikke bruke sminke, det fjerner din naturlige skjønnhet :)

10. Hadde jeg fått en stjerne for hver gang du lyste opp hverdagen min, ville jeg hatt en forbanna galakse i min hånd :)

11. Om det så var 10.000 av verdens beste malere som arbeidet sammen i 10 år, så kunne de aldri laget noe så praktfult og vakkert som du :)

12. Om det var ulovlig og være deilig, ville du vært skyldig som faen :)13. Jeg bare lurte på om du hadde et hjerte til låns, du har nettop stjålet mitt :)

14. Det er ingen ord i ordboken som kan beskrive deg :)

15. Er du en interiør designer? for når jeg så deg ble rommet nydelig :)

16. Har du tid ? ( du ser sikkert på klokken din ) Nei tid til og skrive ned mitt nummer :)

17. Jeg visste ikke at engler kunne fly så lavt :)

18. Leppene dine ser litt ensom ut, lyst og møte mine? :)

19. Wæææh, kom det sol nå eller bare smilte du? :)

20. Snakket du til meg ? (Nei) vell, no kan du :)

21. Jeg har nettopp flyttet her, kan du vise meg veien til rommet ditt? :)

22. Er familien din terrorister? (eeh nei?) Vell, du er jo sex bombe :)

23. Håper du kan gjennoppliving, for du tar pusten fra meg :)

24. Rumpen din er så forbanna fin og deilig, synd du må sitte på ann :)

VANT 69 MILLIONER, GIR BORT 1 MILLION = FACERAPE

 • 20.04.2013 - 16:26

Hvorfor tror dere virkelig på at dere kan være den heldige som får 1 million kroner om du liker og deler et bilde på facebook? er dere så lettlurt? dette er et kjent triks mangen bruker for å skaffe seg subscribers på facebook, eller abbonenter på norsk. Jeg skrev et innlegg for en liten stund siden om alt dette, bill gates gir vekk 5.000 dollar til hver eneste person som deler og liker bildet, joda, 150.000 deler bildet, at folk er så lettlurte. 

Nå er det ihvertfall et bilde som går rundt på facebook, og så og si alle jeg kjenner, nesten alle deler dette bildet, og dere har endå ikke fått med dere at det var facerape? men dere deler det fremdeles? Slutt og spam facebooken min med dette bilde, og etter du har sett dette innlegget, IKKE DEL DET FLERE GANGER, er lei av å se det trynet på facebook feeden min. Del dette innlegget så alle andre kan forstå at det var facerape!
EN KATT SOM ELSKER STØVSUGEREN, LOL!!

 • 20.04.2013 - 14:44

Okai, jeg pleier ikke å poste katte videoer eller så mangen dyrevideoer på denne bloggen, men det finnes untak og dette er en av videoene jeg bare må dele. Første jeg tenkte var LOL, så blir plutselig tungen til katten......bare se klippet under bildet :)!!


NÅ KAN DU BEFØLE DAMEN DIN OVER INTERNETT :) VED BRUK AV MOBIL - WTF?

 • 20.04.2013 - 14:24

Kongen av kondomer, Durex har kommet opp med en smart måte å hjelpe langdistanse elskere / kjærester, hva enn du vil kalle det, å føle seg nærmere,de har kommet opp med en smarttelefon app som har med vibreringer å gjøre.

Programmet er smart nok til å bestemme tempoet og hvor sensitiv vibreringene skal være. 

Med det er ennå ikke helt tid for at Funderwear er på markedet, men Durex gir bort gave sett via sin Facebook fan side. De kaller det for "fremtidens forspill", men det tar nok ikke så veldig lang tid før du finner det i butikk hyllene forsiden av q-tips..

 

8 TING SOM IRRITERER MEG :)

 • 20.04.2013 - 13:37

Det er et par ting som irriterer meg, så jeg tenkte at jeg kunne skrive ned et par ting :) Enig?

1. Du er i et selskap eller bursdag, dåp eller hva enn du kan tenke deg, det er kake der, masse kake, så ser du på kakene som er der, du vet selv hvilken du vil ha et stykke av, men det er også et par kaker du ikke liker i det hele tatt,men de som har selskapet, la oss si din bestemor eller noe då, hun kommer bort til deg og sier hun mens alle hører og ser på, DU MÅ smake denne kaken, men du hater den kaken, irriterende...

2. Om jeg ser en film eller noe, og folk sier, så du det? så du det? haha, neidu, jeg så ikke det, selvfølgelig så jeg det, ser jo like mye som du ser -.-

3. Når jeg står og venter på bussen, folk spør meg, har bussen gått? seriøst då? om bussen hadde gått hadde jeg stått og ventet då? irriterendes...

4. Når noen sier, jeg er der klokken 14.00, tiden går og tlf ringer kl 15.00, er der snart, ja greit det, klokken blir 16.00, tlf ringer, snart på vei, går ut døren nå, klokken blir 18.00 og endelig kom du, irriterendes.

5. Når det er dritt fint vær ute, solen skinner som faen, blå himmel og plutselig begynner det og regne....

6. Når jeg går på butikken, kjøper dritt mye, si prisen blir 850 kroner på rema 1000, og de spør om du trenger pose? neidu, tar det i jakke lommen, ellers takk du...

7. Folk som smatter noe sinnsykt når de enten spiser tyggis eller en is, snakker ikke om lave lyder, men lyder som høres ut som sex, seriøst !...

8. Når jeg spør folk hva klokken er, så spør de meg " har ikke du klokke på deg?" hallo? hvorfor tror du jeg spør deg då...

 

Har du ting som irriterer deg?

HVORDAN FÅ EN JENTE TIL Å BLI GLAD?

 • 20.04.2013 - 01:52

Det er hundrevis av måter å få en jente til å bli glad, men her er ihvertfall noen :) Og husk dette, skal ikke være så vanskelig og gjøre dette som står under, enhver gutt / mann vet dette fra før, og har du en jente så bør du passe på hun og respektere henne på alle måter, ta vare på det du har :) :)

1. Hold rundt hun / rundt livet :) 

2. Snakk med hun :)

3. Fortell hverandre hemligheter :)

4. Gi hun jakken din om hun fryser :)

5. Kyss hun sakte, slow motion sexyness :)

6. Gi hun en klem :)

7. Hold rundt hun :)

8. Le med hun :)

9. Inviter hun til noen, eller inviter hun ut på noe :)

10. La hun være med deg når du er med dine venner :)

11. Smil med hun :)

12. Ta bilder med hun :)

13. Legg hun ned på låret ditt om dere sitter i sofaen :)

14. Om hun sier hun elsker deg, si du elsker henne mer :)

15. Om hennes venner sier de elsker hun mer enn det du faktisk gjør, si nei ikke faen, klem hun og ikke la hun komme ut av armene dine :) 
16. Husk og gi henne en klem og si du elsker henne når du ser hun :)

17. Kyss henne når hun ikke forventer det, enten når du kommer bak henne eller når hun ligger i sengen om morningen :)

18. Fortell henne at hun er nydelig, ikke si sexy eller det som alle andre sier, hun har sikkert hørt det før :)

19. Bær alle tingene for henne, vær med henne på shopping og åpne dørene for henne :) du skjønner greien :)

20. Fortell hun at hun betyr alt for deg, si det med skikkelig mening :)

21. Om du merker noe er gale og hun vil ikke snakke om det uansett hva du sier, bare gi henne en klem og la hun få tid på seg, så forteller hun det sikkert til slutt :)

22. Få hun til og føle seg elsket, vis det :)

23. Aldri lyg for henne, vær aldri utro heller :)

24. Ring hun om hun skal på noe møter, skole etc, ønsk hun lykke til hva enn hun skal på :) ved å gjøre det, vet hun at du bryr deg og hun vil føle seg elsket :)

25. Vær alltid der for hun, uansett, da vet hun at du bryr deg og at hun kan stole på deg :)

26. Om hun fryser og dere har vært ute på byen en helg, gi henne jakken din, hold rundt henne og la hun få varmen i seg :) ikke la en jente fryse :)

27. Kyss hun på skinnet, dette er et hint til at du vil kysse hun :)

28. Om noen disser hun, stå opp og vær en mann, fight back og vis at ingen fucker med hun :)

29. Når du går ute med hun, ta hånden hennes uten at hun regner med det, gå hånd i hånd :)

30. Om hun griner, tya hun i armene dine og trøst hun :) ikke jenter skal grine :)

Vi blogges....

50 TING EN JENTE BØR VITE OM GUTTER :)

 • 20.04.2013 - 01:10

Jeg skrev et innlegg for et to dager siden, 36 ting en gutt bør vite om jenter, så fikk jeg et spørsmål, lag et innlegg som dette bare motsatt, så her er 50 ting en jente bør vite om gutter, og som sagt, dette gjelder jo ikke alle og alle har forskjellige meninger !:) here we goooo!:) (les også 36 ting en gutt bør vite om jenter HER)

1.Gutter hater horer, men fremdeles har de sex med de -.-

2. Mangen gutter sier, er du opptatt eller holder du på med noe om de ikke har noe å si i en tlf samtale med en jente, lol

3. Mangen gutter kan gjerne flørte rundt med mangen jenter, men til syvende og sist tenker de kun på en spesiell jente når de går og legger seg.

4. Mangen ganger før en gutt skal ringe en jente så tenker vi på hva man skal si, eller hvordan samtalen skal være for å ikke ha en awkward samtale, men glemmer vi hva vi skal si går det som regel greit.

5. Gutter blir gal etter en jente om det er et perfekt smil, et smil kan gjøre en gutt gal.

6. Gutter gjør alt for at en jente skal legge merke til oss.

7. Gutter hater jenter som må snakke om ex'en sin hele tiden, det kan gjøre oss sur og irritert til tider.

8. Når en gutt liker deg, så vil vi at vi er den eneste gutten du snakker om.

9. En gutt liker som jenter at du sier du elsker den personen

10. Noen gutter liker ikke at du snakker så mye om dine gutte venner ( om du er kjærester ).

11. Gutter kan bli veldig fort sjalu, ikke fordi vi er idioter eller noe, men fordi vi bryr oss om jenten og vil kun at jenten skal ha det bra og best på alle måter til alle døgnets tider.

12. Gutter er faktisk veldig følsom selvom det ikke alltid virker sånn, akkurat som jenter så har vi et hjerte og følelser. 

13. Om du som jente sier " du vet du hva?" så sier vi gutter hva då? så sier du "nei,bare glem det", om du sier dette så vil vi gutter bli litt sur og tro at vi har gjort noe gale, for hvorfor skal du si "vet du hva, nei..bare glem det", skjønner? det var jo noe du skulle si, men tro meg, vi gutter blir sur for sånt og vil gjerne vite hva du skulle si :)

14. Gutter som jenter, stemmer når de snakker med en de først liker, ihvertfall i begynnelsen når de vil bli kjent med en jente.

15. Om du kommer over en "type" gutt, så vil ha gjøre alt for at du skal føle deg spesiell, og dette gjør vi gutter ved å kjøpe ting jenter ønsker seg, dette kan være ringer, smykker, klær og andre ting jenter elsker, nei, det handler ikke om at vi kjøper oss jenter, men er man forelsket kjøper man alt en jente ønsker seg, vi gir jo henne kjærlighet og alt utenom, men alle jenter elsker bling bling og klær :)

16. Jenter er faktisk gutters svakhet...

17. Vi gutter er faktisk veldig åpen, sier alt som det er, om det er ting som plager oss, ihvertfall mangen av oss :)

18. Du som jente kan gjerne teste gutter om de er noe å prøve seg på, altså når det kommer til forhold, er denne gutten din type? du kan gjerne teste det ut, men ikke la gutten vente for lenge, for om du vil teste ut om en gutt er din type, så har jo dere en connection, og gutten liker jo deg, så ikke la han vente for lenge :)

19. Som jeg skrev med jenter, når en gutt har noe og si til deg eller har problemer, du trenger ikke gi han råd eller noe, men vi vil gjerne at du lytter til hva som blir sagt :)

20. Nå en gutt erter deg eller plager deg litt, så er det tegn på at han kanskje liker deg eller har noen følelser for deg:)


21. Gutter elsker faktisk dere jenter litt mer enn dere elsker oss om gutten er seriøs angående forholdet / i et forhold :)

22. Gutter skryter gjerne av veldig mye og om alt som foregår rundt oss.

23. Om en gutt bruker ord som deilig, sexy, osv, så liker han deg jo seffølgelig, men bruker en gutt ord som vakker, pen, nydelig, liker han deg sinnsykt :)

24. En skikkelig gutt sjenker ikke jenter.

25. En skikkelig tenker på jentes beste, og følger henne helt hjem til døren om dere har vært på en date :)

26. Gutter tenker sykt mye på alt mulig, om en jente gjør en liten ting, og du ikke legger merke til det selv, kan dette få gutter til å undre i timesvis.

27. Om en gutt gjør noe dumt foran en jente han liker, vil han tenke på dette hele tiden, helt til han treffer deg igjen, uansett om det er snakk om et par dager :)

28. Uansett hvor mye en gutt snakker om rumpen din og puppene så tenker han også på hvordan du er som person, hvor godhjertet du er, selvom du ikke tenker på det :)

29. Om en gutt er veldig rolig og avslappet, er han fake og har noe han ikke vil fortelle deg, det vil du merke selv :)

30. Om en gutt sier han er helt forbanna vill etter en jente, så er han virkelig det, de fleste gutter er ikke sånn :)

31. Om du hører en gutt sier, la meg være i fred, la meg være aleine, så vil han egentlig at du skal være der med han, lytte til han, men han vil ikke si det til deg :)

32. Om en gutt plutselig snakker veldig seriøst, så er det nok seriøst, så lytt til det han har og si, for mangen gutter er ikke så seriøs når det kommer til å holde en skikkelig samtale :)

33. Om du har en guttevenn og du er får deg en kjæreste og han guttevennen din ikke lengre er med deg eller har kontakt med deg, så er han nok sjalu / eller liker deg :)

34. Om en gutt ser deg i øyene eller på deg i det hele tatt i lengre enn et sekund, så er det noe han vil eller fortelle :)

35. En gutt liker ikke akkurat at en jente slår hardere enn gutten selv, men hallo, det er jo opp til hver enkelt :)

36. Gutter snakker om jenter mer enn jenter snakker om gutter, true story :)

37. Som jenter, så hater gutter en avvisning :)

38. En gutt klarer ikke å fikse opp i alle sine problemer selv, han trenger alltid en jente på sin side, dere har alltid gode råd, yes you do :)

39. Ingen gutter liker at en jente er for tynn, men heller noe midt i mellom :)

40. Gutter elsker at jenter snakker om rumpen sin, det er noe sexy ved det, dessuten er det sexy og høre at jenter er selvsikre :)

41. Om du kliner med en gutt, i edru tilstand, tenk deg om hva du vil frem til :) er dette noe du vil? for en gutt kan se på det litt annerledes enn det du selv gjør.

42. Tro meg, gutter som er sjenerte er de letteste og snakke med, du kan spørre om alt du vil og få svar på det meste :)

43. Når en gutt slår deg på rumpen vil han ha deg seksuelt, ta det ihvertfall som flørting :)

44. Uansett om de innrømmer det eller ikke, de fleste gutter er kili på ribbeina :)

45. En skikkelig gutt har ikke hjerte til å såre henne på noen som helst måte, treffer du den rette vil du nok føle deg som en prinsesse :)

46. En gutt sier sjeldent nei om han virkelig er forelsket i deg, han vil gjøre alt for at du skal føle deg spesiell..:)

47. En gutt liker at du ringer om natten eller sender tektsmeldinger / natta meldinger, ikke alle, men mangen gutter ihvertfall :)

48. En gutt tar seg av alt husarbeid, støvsuger, oppvasken, vasker klær, handler osv, det eneste en skikkelig gutt vil er at du lager maten :) resten gjør en gutt...

49. Om en gutt vil ha deg med på kino, ut for å spise osv, ikke si nei, det kan gjøre vondt, tro meg. Kanskje det er planlagt en stund? ihvertfall ha en god grunn for at du ikke kan og du blir spurt :)

50. En gutt elsker at du smiler og ler, det fineste på en jente er ikke rumpen eller puppene, men smilet, det er det som trekkes frem på en jente, mest av alt :)

Vi blogges, takk for at du leste igjennom alt sammen :)

 

LAST NED 53 LÅTER HER - TRYKK PÅ BILDET

 • 19.04.2013 - 20:21

God kveld og god fredag, fra 2006-2009 lagde jeg 504 låter, fra 2009-2013 har jeg laget 688 låter, her har du 53 låter satt sammen til en mixtape om du vil kalle det for det. Det er låter som jeg og min fetter, tabu har laget og det er bare til og laste ned. Jeg gidder ikke bare ha det på pcen lengre, så til dere som faktisk spør hvor kan jeg laste ned låter du har laget, du trenger bare å trykke på bildet under, så får du 53 låter rett ned til pcen din. Du åpner det med winrar og filen på pakken er 277 mb. God kveld....

PS: låtene under er gamle låter, fra 2007,2008 og 2009, men også et par låter fra 2013 som ikke er langt ut før. Enjoy! inkludert noen freestylesTRYKK BARE PÅ BILDET OVER:)

TA VARE PÅ DET DU HAR :)

 • 18.04.2013 - 20:05

Heisann alle sammen, er det noe som er viktig her i verden, så er det og ta vare på det du har, da tenker jeg på venner og folk rundt deg som bryr seg. Det er fort gjort og miste noen du er glad i, men om du gjør det så har du selv gjort noe dumt eller kanskje den andre parten har gjort det. Det er viktig og ta vare på de som virkelig bryr seg om deg, det samme gjelder om du bryr deg om noen.

Ekte venner er veldig viktig og ta vare på, livet ut, er ikke noe som vokser på trær. Det kan godt hende du har hatt flere års vennskap med noen, og selvom du noen ganger skulle krangle med den som virkelig bryr seg om deg, den som alltid har vært der for deg, ikke mist det, ta godt vare på slike mennesker i livet ditt, det er noe alle trenger og det er noe av det mest verdifulle du kan ha, og det er noe du må ta vare på, livet ut.

En ekte venn betyr som oftest alt mellom himmel og jord, en venn for livet er en venn som du kan fortelle alt til, en som er der for deg når du har det vondt, og når du har det vondt og ikke så bra i livet, er det virkelig godt å ha en god venn som alltid er der for deg, aldri mist de du verdsetter og bryr deg om.Noen gamle bilder, men husk, ta vare på det du har, det er vel det viktigste her i livet. :) vi blogges!

DOWNSTAIRS I KVELD...

 • 18.04.2013 - 18:59

God kveld alle sammen, stresser litt nå, fordi jeg får snart besøk og jeg har ikke fått ryddet ferdig, gosh lizzom! Men ihvertfall, så blir det et lite vors her før vi tar turen til downstairs seinere i kveld. Har noen glowsticks med men ikke så mangen, så første mann som kommer og spør får, til det er tomt. Det var vel bare en liten update bloggen, så blogges vi litt seinere. Denne gangen skal jeg legge ut noen bilder før vi stikker til byn. See ya!:)

musicnodes

36 TING EN GUTT BØR VITE OM JENTER - LES DETTE

 • 18.04.2013 - 16:11

Husk, alle har forskjellige meninger, og er ikke sikkert dette gjelder alle, husk det :)

1. Jenter snakker alltid om hvor "hot" en gutt er, men noen tenker mer på personligheten enn hvordan kroppen ser ut eller hvordan kroppen er.

2. Gutter kan være like sjenerte som jenter når det kommer til forhold, men så er det mangen som ikke er sjenerte i det hele tatt.

3. Mangen gutter vil ikke at jenter skal se oss grine, jeg personlig har gjort det flere ganger då, men de fleste gutter vil ikke vise dette for jenter.

4. De fleste jenter foretrekker at du kaller de nydelige og fin, ikke bare sexy og alt det drite der, sexy er egentlig utgått når du skal si noe fint til en jente (alle sier sexy) bruk heller ord som nydelig, vakker, fin osv, en jente går lei til slutt og du kaller henne sexy, sexy har hun helt sikkert blitt kalt hundrevis av ganger fra før.

5. Mangen jenter går vel egentlig i sexy klær for deg, du som er gutt ( om du er i forhold ) ikke for alle andre, med mindre det er veldig varmt ute og sommer då. Om du egentlig ikke liker hva hun går i kan du gi henne beskjed om at hun ser finere ut i noe annet.

6.De fleste jenter antar at alle gutter kun er ute etter en ting, og at de fleste gutter er drittsekker, men så finnes det faktisk gutter som ikke kun er ute etter sex og som klarer og behandle en jente på best mulig måte også.

7. Jenter tenker også at de fleste gutter kun er ute etter "tynne" jenter men perfekt kropp og en som er opptatt av trening og kosthold, men det er langt ifra sant. Det finnes en for alle og jeg personlig synes ikke noe om "tynne" jenter, det er mangen forskjellige meninger der ute, og alle gutter vil ikke ha en "tynn" jente.

8. En jente liker og være rundt din guttegjeng en gang i blandt, men når det kommer til jenter vil jenter vise frem deg, "se på han digge typen min då" om du skjønner. 

9. Mangen jenter har kallenavn, og dette kallenavnet liker de at du sier / kaller de.

10. Mangen jenter "hinter" seg frem til at de liker deg, de går ikke rett frem på og sier "jeg elsker deg", så om du noensinne skulle føle at en jente liker deg, så gjør hun nok det!.

11. Dette kan skje ofte, du liker en som heter mathilde, mathilde har en venn som heter trude, trude kommer bort til deg og sier, "liker du mathilde?" dette gjør de fordi at de ikke alltid føler for å si det selv.

12. Jenter kan av og til eller ofte hate at du sier perverse ting hele tiden, av og til kan fungere men ikke hele tiden.

13. De fleste jenter ønsker og føle seg spesiell, å bli tatt vare på og elsket, selvom de ikke helt viser det.

14. Ingen jenter liker gutter med dårlig hygiene, men hvem liker vel å ha dårlig hygiene?.

15. Jenter liker at du holder rundt dem med midjen / hoftene.

16. En jenter liker at gutten danser med dem, uansett om gutten selv ikke kan danse.

17. Vanligvis når en jente er sarkastisk mot deg så betyr det vel egentlig at hun liker deg på en måte, eller flørter.

18. Om du sier noe veldig rørende til en jente vil hun nok huske det i lang tid, om ikke for evig.

19. Når en jente er lei seg eller opprørt, så vil hun ikke at du skal fikse problemet for hun eller noe slikt, men hun vil veldig gjerne at du hører på det hun har og si.

20. Jenter blir veldig fort flau, selvom du som gutt ikke engang skjønte hva faen som skjedde.


21. Når en jente gråter føler hun seg mye bedre om du tar henne til deg og forteller henne at alt vil bli bra igjen, på denne måten føler hun seg allerede bedre og hun har din støtte, hun skjønner også hvordan du er som person. 

22. Når en jente lager mat til deg, betyr det at du betyr noe for hun, at hun setter pris på den du er.

23. Dette er litt morsomt, noen jenter hater flørting, men så flørter de selv. 

24. Ja, størrelse betyr kanskje noe ja, men kun for horer, skikkelige jenter vil ha et skikkelig forhold, der mer enn størrelsen betyr noe.

25. Uansett hva du sier om din eks (du som er gutt) så driter denne jenten i det, ikke fordi hun tror eller mener du har dårlig smak, men hun vil ikke høre om henne eller tro at hun var bedre enn henne osv.

26. Husk dette, en jente er alltid fin hele tiden, ikke si at i går var hun mye finere enn i dag, det blir for dumt. Om du virkelige bryr deg om en jente, så er hun fin hele tiden, hun var ikke finere i klesstilen eller finere sminken dagen før enn det hun er dagen etterpå, true.

27. Aldri vær utro mot en jente, for det første er du en idiot om du er det, for det andre så forteller jenter alt til hverandre, så sannheten kommer alltid frem, men som sagt, dont cheat!.

28. En jente liker å bli kysset foran dine venner, gjør du dette føler de seg spesiell og de vet at du bryr deg om hun, og at du ikke er flau for det.

29. Ikke skrik eller irriter en jente om hun har mensen, ikke tro du vet hva mensen er eller at du har greie på noenting som har med mensen og gjøre, mensen er noe for jenter og la de bli irritert til tider, det går over til slutt selvom det kan være irriterende som faen, lol.

30. En jente vil ikke høre at du sier "jeg elsker deg" om du virkelig ikke mener dette.

31. Når en jente snakker til deg, ha øyekontakt med denne, dette er noe jenter liker, ikke se vekk.

32. Jenter liker at gutter spør jenter om råd, de føler seg kloke då, neida, men spør de om råd om du lurer på noe.

33. Jenter liker at du forteller de hva som er gale eller om det er noe som plager deg, selvom du ikke engang kan se det, eller føle det.

34. Når en jenter sier nei, er det nei, så bare stopp med det du prøver på.

35. Om en jente flørter med deg og du ikke liker det, ikke flørt tilbake, då er du fake.

36. Alle jenter er kompliserte, og ingen gutter vil noensinne forstå seg helt på jenter, men dette vet jenter fra før av..

The end!!! Vi blogges

HVORFOR FJERNER JENTER ØYENBRYNENE FOR Å SÅ TEGNE PÅ NYE? MAKES NO SENSE

 • 17.04.2013 - 23:59

Why? hva er egentlig greien med det når det kommer til jenter og øyenbryn? shaver vekk øyenbrynene, EKTE øyenbryn HÅR fjernes, men nye TEGNES på?. Det er egentlig noe jeg har lurt lenge på, og jeg vet egentlig ikke hvorfor. Mangen pusser opp huset sitt og ønsker at både tak og vegger skal få ny farge, så det har vel noe med det og gjøre? dere vil ha nye øyenbryn og liker ikke fasongen på de? men seriøst, det ser mye mer harry ut og fjerne øyenbryns hårene du allerede har, for at du skal tegne nye på -.-

Det ser kanskje normalt ut hos noen, men hos andre er det helt jævlig, da snakker jeg om den nike logoen som de fleste bruker og tegner på i dag, det ser helt jævlig ut og det ser vel egentlig ut som edderkopp bein!. Om dette er en slags mote eller noe vet jeg ikke, men vi er i 2013 og ikke i en hippie tids periode, og det ser som sagt ikke noe fint ut. Jeg personlig kjenner et par stykker som tegner på sine øyenbryn og det kan være ekstremt noen ganger, men det er ikke mitt problem eller mine øyenbryn, så la gå.

Jeg kunne forstått at kvinner gjorde dette om de hadde kreft på øyenbrynet og de gikk på cellegift og øyenbryns hårene faller av, men for guds skyld, har du hår og fine øyenbryn, ikke shave det vekk for at du vil tegne nye, makes no fucking sense woman! Se bildet under, noen har virkelig gått på en smell!


Den ene etter den andre ser ut som en fortapt kvinne, og hun siste helt nede til høyre ser vel egentlig ut som en leke du får i kinderegg, wtf!. ta vare på kroppen din, ikke fuck ann opp med alt mulig rare påfunn, og for all del, hold deg unna eyeliner eller hva enn dere bruker om dere ikke klarer og tegne skikkelig. Vi blogges, !:):):)

Gjør du dette med dine øyenbryn eller foretrekker du dine ekte? :D Legg dette på fb veggen til noen som gjør dette.

SOMMER!!

 • 16.04.2013 - 23:13

La det bli sommer nå, hva er vel bedre enn deilig varme, sol, bli brun, og alt det andre, inkludert en reise til utlandet?! 
JUSTIN BIEBER - TELENOR ARENA LIVE

 • 16.04.2013 - 19:29
<div class="nrk-video" data-nrk-id="103345"></div><script src="http://nrk.no/serum/latest/js/video_embed.js"></script>

2013 - COLLAGE BILDER

 • 16.04.2013 - 16:27

Siden jeg ikke har blogget på en dag eller noe nå, så satt jeg og lå sammen noen bilder, dette er bilder som er tatt så langt i 2013, har flere tusen bilder, men gidder ikke lage flere, så her kan dere se litt av bildene fra 2013, enjoy! Kommer med flere innlegg etterhvert, STAY TUNED!
OMG - HER ER JUSTIN BIEBER PÅ OSLO FLYPLASS - VG SIER HAN IKKE ER ANKOMMET NORGE - LOL

 • 16.04.2013 - 14:19

På vg.no står det at det ikke er kjent om han er ankommet norge endå, men her er ihvertfall et bevis til dere beliebers, han er ankommet oslo flyplass kl 09.10 norsk tid. Og han befinner seg nå på innsiden av telenor arena. Just sayin! .

Under er det desverre noen som tror han er på grand hotel -.-GÅRSDAGENS BILDER - VORS OG DOWNSTAIRS

 • 14.04.2013 - 19:08

God kveld alle sammen, jeg kan fortelle litt om kvelden i går. Jeg, anne og en som heter christina ble hentet og kjørt ut til salhus, der var vi invitert til vors, men når vi kom ut der var det bare tre stykker der, stemningen var lav så det tok ikke så lang tid før vi fikk opp stemningen. Etterhvert ble klokken litt mye og vi var nødt til og ta bussen, når vi skulle gå hadde det kommet 4 stykker til på vorset. Når vi kommer til åsane terminal, så kommer det noen folk og skal snakke osv, ihvertfall, så kommer bussen og anne og christina tenker ikke over at man ikke skal drikke på bussen, det gjør de. 

Han som kjørte bussen, en gammel sur mann, kommer bak til oss og sier vi må gå av bussen, kom igjen sier jeg, vær litt grei. Bussjåføren stopper bussen og nekter og kjøre videre før vi går av bussen, ingenting av det jeg sier hjelper. Vi går av bussen til slutt og alle ungdommene klapper, jippi sant?. Vi står ihvertfall midt ut i åsane et eller annet sted, det kommer en taxi og christina får stoppet den. Vi tok da taxi til byen og stopper utenfor downstairs. Der var det sinnsykt fult i går og vi kom der med flere tusen glowsticks, delte ut til alle sammen og det var godt med liv, aldri sett det så fult før. 

Jeg kan innrømme at jeg tok masse bilder i går og visste vel egentlig ikke så mye av hva som skjedde, når jeg ser på kameraet i dag, så er jeg, wtf?. Nå legger jeg ut bilder fra i går, det som passer og legge ut da. Ha en fin kveld videre, Vi blogges
Er ikke sur eller sint :) :) :) vi blogges som sagt!:) ha en fin søndag!:)

DOWNSTAIRS BLIR 18 ÅR - GLOWPARTY :)

 • 13.04.2013 - 11:15

God morgen alle sammen, i dag blir downstairs 18 år, og dette feires med at alle som er 18 år kan komme inn på downstairs fredager og lørdager nå, før var det 20 års aldersgrense på fredag og lørdag. Når det var 20 års aldersgrense på fredag og lørdager før var det ikke noe særlig med folk på downstairs, så dette blir det nå en forandring på, nå slippes 18 åringer inn. Det er også nye regler, på fredagene og lørdagene fra og med i dag av er det torsdags regler som gjelder, alle vet fra før at downstairs har åpent på torsdager og det er billig med øl frem til klokken 00.00 og etter 00.00 et par kroner ekstra, disse torsdags reglene gjelder ihvertfall fra denne dagen i dag. Om du har gratis billetter så kommer du inn gratis (du og en venn) før klokken er 00.00, om du ikke har billett så er det gratis inngang før klokken 23.00. 

Om en liten stund skal jeg ta turen til anne, for vi skal nemlig i et bursdags selskap / vors ute på salhus seinere i dag, så der samles det en gjeng vil jeg tro før vi seinere kommer til byn med flere tusen glowstick / armånd osv. Så alle som kommer til downstairs i kveld, får masse glowsticks, lettere sagt, alle får ( og jeg går ikke tom ). Så om du skal ut i dag bør du ta turen til downstairs, for der blir det liv i kveld, be there:)
Se flere bilder her http://renekleveland.blogg.no/1365614920_downstairs_glowparty_.html

eller her http://renekleveland.blogg.no/1362127712_grsdagen_i_bilder_dow.html

eller her http://renekleveland.blogg.no/1362751172_grsdagens_bilder__glo.html

eller her http://renekleveland.blogg.no/1365793458_torsdagens_bilder_.html

HELGE MUSIKK TIL DERE :)

 • 12.04.2013 - 22:06

TORSDAGENS BILDER :)

 • 12.04.2013 - 21:46

God ettermiddag alle sammen, i går var det et lite vors her, og man kan vel egentlig si at jeg ble full, veldig full. Vi glemte alle sammen tiden og siste buss var gått, som ligger 300 meter herfra. Så vi hoppet innpå bussen bort til bybane stoppet på wergeland, vi kom oss ned til downstairs litt seint, rundt halv ett. Ihvertfall så var det glowparteeey, yey! Hadde med en god del glowsticks, og det fløt vel overalt til slutt. Etter stengetid var det rett inn i en bil og så var jeg helt ødelagt i hele kroppen. Men glowsticksene tar nok ikke slutt og i morgen er det på ann igjen, jeg bør nok ta det rolig i dag..her er ihvertfall noen bilder fra i går, i morgen blir det video og mye merOg her begynte det og gå..... Stay tuned...vi blogges!:) God helg alle sammen

Følg meg på twitter, så følger jeg deg HER

JEG DRIKKER 1 LITER STRAWBERRY DAIQUIRI PÅ 35 SEKUNDER FOR 1000 KR

 • 11.04.2013 - 18:56

Ja jeg drikker 1 liter strawberry daiquiri på 35 sekunder for 1000 kr, hadde du klart det? lik og del! kom på downstairs i kveld, har flere tusen glowsticks med....glowparty..

HVA FAEN SKJEDDE MED MEG? WTF,LOL,ROFL,EPIC FAIL - FAILBLOG.ORG

 • 11.04.2013 - 12:10

Greit, det er noen som forandrer seg med tiden, men hva faen skjedde egentlig med meg, tenker jeg på, når jeg ser igjennom bilder på harddisken. Vel, sjekk ut bildene under som er fra 2009, sånn gikk jeg og sånn stil hadde jeg fra 2007-2011, rundt der vil jeg tro, wtf? jeg trodde virkelig det var noe kult og gå sånn, og det skumleste er at det er bare knappe 2 år siden jeg gikk sånn, den dag i dag er jeg forandret i både klesstilen og hår frisyren, tro meg. Dette er jo faen bare til å le av, noen ganger får jeg egentlig bare lyst til å spy av meg selv, men dette var weird as fuck!:)

2013 : Meg i  dag, tatt for en 4 uker siden eller noe!!:) litt annerledes, takk gud for det!!!!DOWNSTAIRS GLOWPARTY PÅ TORSDAG!!

 • 10.04.2013 - 20:28

God kveld alle sammen, i morgen må dere ta turen til downstairs, why? fordi då blir det glowparteeey. Kommer der med et par tusen stykker, så om du husker de andre gangene jeg har vært der med glowsticks, bør du kommer der i morgen (torsdag). Noe mer er det vel ikke å fortelle akkurat nå, det blir ihvertfall liv. Ta turen i morgen, alle som kommer, får:)Videoen har ingenting med downstairs å gjøre, men viser hvordan det er med glowsticks,armbånd osv:)

Bilder fra de andre gangene det har vært glow party :) ah yeah!!!!


Å HERREGUD, DU HAR VEL GJORT DET FØR?

 • 10.04.2013 - 18:16

Det er mangen ting som irriterer meg, men er det noe som virkelig gjør det så er det slike diskusjoner som dette under.

Om du skriver en status på facebook, og du har en skrivefeil, du skriver feks dette som status " solen skiner og det er fint vær" (mangler en n i skinner) så kommenterer folk dette " det heter skinner, lær deg å skriv". Altså, om en person feks har dysleksi då? skal du virkelig be den personen skrive skikkelig då? eller om den personen bare skrev feil då? gjorde det deg noe? fikk du veldig vondt i hjertet ditt?

Det andre er om du skriver et blogginnlegg, så er det alltid noen som skal vri og vende på det du skriver, fucking hate it. Du skriver feks dette med dyremisshandling, at folk dreper uskyldige dyr pga de skal ha pels til jakker, så kommer det kommentarer som dette " hva med dyr som blir drept då? pinnekjøtt osv?" vel, alle trenger mat på bordet for å overleve, men ingen trenger en forbanna pels hette på en jakke?.

Altså det jeg mener er at uansett hva du skriver, enten på bloggen, facebook, twitter, ting du sier i en videoblogg, så er det alltid noen som må legge seg opp i alt mulig piss, drit no i om en person har en skrivefeil, det er ikke verdens undergang, og dere skjønner jo hva som står på et innlegg, og ikke kom med at dere aldri har hatt skrivefeil selv, en ting som er litt awkward er når noen et feilt ord på en status, så kommer det en som tror han vet alt, og skal rette på dette ordet, men han skriver også feil, så tenk deg om før du skriver eller kommenterer, alle KAN og HAR skrevet feil, en GANG!:)


LA MEG FORKLARE LITT :) I.D.G.A.S

 • 09.04.2013 - 19:13

God ettermiddag alle sammen, hvordan står det til? la meg forklare litt om meg som person. Jeg bryr meg ikke om noenting for å si det rett ut, drite meg ut? aldri. Jeg skriver kanskje mangen rare innlegg som får deg til og tenke, wtf? men det er bare sånn jeg er, humoren min også, fucked up, men jævlig tidig om du skjønner deg på det. Greit mangen som er i 20 årene er veldig sånn voksen og alt skal være perfekt, alle stiler og tekster skal være perfekt skreve, man skal vite hvordan man bruker å / og i setninger, gå på cafe og snakke om hva som skjedde på stortinget i dag og hvordan livet er som student osv, men sånn er ikke jeg. 

Vi er alle forskjellig og jeg er akkurat på min måte, siden jeg var sånn 15-16 år gammel, og frem til i dag, har ikke akkurat forandret meg, alltid vært den samme og kommer alltid til og forbli den jeg er i dag. Altså, det er mangen som prøver og få livet sitt så perfekt som mulig, sove klokken 21.00 og drikke kaffe latte med så og så mye sukker i, bake brød og så har vi de som sier nei til en pose på rema 1000 til 50 øre fordi de har med seg sine egne poser hjemme fra, no hate likksom. Altså jeg kan gå på butikken og har jeg noen kroner stykker jeg mister ut av lommen så gidder jeg ikke ta de opp, jeg driter i det. 

Klær, noen må ha de dyreste klærene og dress når de skal på byn, i dont give a shit, eg går med en dogneri og skjorte, akkurat som passer meg, vil ikke gå slik alle andre går, hvorfor må jeg det? har aldri likt dress heller, føler meg så jævlig gammel og kristen då, no hate igjen!:)

Alle jeg kjenner, vel nesten då, leker så voksen og bruker så detaljerte ord når jeg snakker med de, shut up!, jeg er en jævlig enkel person som lytter og hører, gjør det som passer meg og gidder ikke noe drama med noen, hører jeg drama eller merker noe drama så bare stikker jeg, verden hadde vært mye bedre om alle bare kunne vært en enkel person, altså du trenger ikke stresse så sinnsykt for å late som du er perfekt, ingen er perfekt!. Du trenger heller ikke være redd for at du ikke passer inn hos andre menneske grupper, du er deg selv og enten liker de deg som person, ellers hater de deg! enkelt og greit.

Jeg har ihvertfall alltid vært sånn som jeg påstår, sier heller aldri nei til noe, tro meg. Spør meg om en ting og jeg sier bare, ja greit, jaja,ingen problem, why? fordi jeg ikke gidder noe drama og vil at alt i livet skal gå sin gang, alt skal være lett og ingen problemer i hverdagen er mye bedre enn stress og kav.

Og jeg har nevt dette før, hvorfor jeg går på utesteder som er 18+?, fordi det er der mine venner går og jeg har venner som er 18+, fordi jeg alltid har vært den jeg er og henger ikke med så mangen folk som er 20+ for å si det sånn, kanskje et par, men grunnen er at de er så kjedelig og går på cafe og drikker kaffe latte og diskuterer nye bøker som er kommet ut på biblioteket, jeg vil heller drikke noe sprit med red bull og gå på byn. No hate


Herregud, piff opp et sexliv... 

Vi blogges, Xoxo!:)

OPPTATT AV TRENING OG KOSTHOLD? IKKE GÅ GLIPP AV DETTE TILBUDET!:)

 • 09.04.2013 - 16:00

Nå har proteinfabrikken 30 & 50 % på massevis av varer, 3000g protein (sjokolade, bringebær, jordbær osv) koster før kr 799, nå er det til utrolige kr 429. Dessuten har de 30 & 50 % på hundrevis av andre produkter, så stikk innom nettbutikken nå, varer bare i 10 dager, så benytt deg av tilbudet nå!:) så lenge det varer, trykk på bildet under så får du 50 % :)Du får også supetan til utrolige kr 149 (før kr 278) og alt annet du trenger til utrolige priser nedsatt til 30 & 50 %

FÅR DU IKKE FITTE? KJØP DEG FITTE LUKT :)

 • 08.04.2013 - 01:57

Heisann alle sammen og god kveld sier nå bare jeg, er du en som ikke får fitte? vel, jeg snakker til dere gutter, gjerne også jenter som er lesper, men som ikke får seg fitte. Jeg kan da fortelle dere at dere kan kjøpe dere noe som heter vulva original, det er oppriktig nok fitte lukt parfyme, en parfyme som lukter fitte, høres det utrolig ut? samme sier jeg.

Men du kan om du ikke får deg fitte, kjøpe deg vulva original, eller lettere sagt vagina parfyme.

En flaske koster 24 euro, en rundt 200 kr. Men hallo? du slipper og hooke opp med dyre horer for noen tusen lapper, det er akkurat som ekte vare vs first price produkter, billig som faen, selvom det ikke er the real deal :) Så om du lurer på hvordan du skal få deg fitte, kjøp deg en fitte parfyme så har du fitte hele døgnet :) xo xo KAN KJØPES HERNeste gang du er usikker på hvordan du skal få tak i fitte, bruk vulva :) :)

RENE & ANNE - PHOTOSHOOT (BAKOM BILDER)

 • 08.04.2013 - 00:52

Som jeg sa i forrige innlegg, så skulle jeg også vise dere bakom bilder fra det intervjuet vi hadde angående mobbing, det kom da to journalister hjem til oss der vi bodde og tok masse bilder til artikkelen de skulle selge til magasiner / aviser. Og bildene fra photoshooten har jeg lagt ut, men her er da bildene som egentlig skulle brukes til artikkelen, enjoy! Hva syns du om bildene? legg igjen en kommentar? xoxo

Legg gjerne igjen en kommentar om hva du syns om bildene, bildene er tatt for 6 mnd siden under et intervju :) :) :)

RENE & ANNE - PHOTOSHOOT BILDER

 • 08.04.2013 - 00:51

God kveld alle sammen, for over 6 mnd siden tror jeg det er nå, når meg og anne var sammen så var det et intervju som skulle komme ut angående når vi lagde annek.blogg.no, kan dere huske det? vi kom hjem fra ferie i tyrkia og lå ut 2 bilder fra ferien vår, litt sexy bilder kan man si, men så hatet flere hundre stykker oss, hat kommentarer haglet inn, kan dere huske det? vel, så lagde vi den bloggen anne nå har og forsvarte oss på den, så mye nettmobbing som skjedde, noen fra et jordan tok kontakt og reiste helt fra oslo for å skrive om alt dette som skjedde. Det ble photoshoots og bilder som skulle bli brukt i denne artikkelen. Etter lang tid, 1 mnd ble det ikke solgt til avisen og jeg har nå etter 6 mnd skaffet meg en del bilder :) LEGG IGJEN EN KOMMENTAR ER DU SNILL, HVA SYNS DU?
Dette var bilder som er fra photoshooten, kommer et innlegg til hvor det er bakom bilder som skulle bli brukt til selve artikkelen om få straksen, trykk f5 !:) forsiden av bloggen!:)

Hva syns du om bildene? legg gjerne igjen en kommentar, jeg er litt forandret fra den tid til i dag, ikke så mye, men litt. Samme er vel anne som har brunt hår i dag.!:) xo xo

HUN HER HAR MENSEN!:)

 • 07.04.2013 - 21:36

KIM KARDASHIAN BLIR DISSET!

 • 07.04.2013 - 20:06

En av ex'ene til Kim kardashian, Ray J (rapper) har nå tydligvis laget en låt om Kim kardashian, her "disser" han hun og kim's nye kjæreste, Kanye west. What you think? Ray J og Kim kardashian lagde jo en sextape sammen og hun ble jo så populær og han fikk ikke oppmerksomheten, det var Kim. Så nå har han laget en disselåt til Kim pga hun venter barn med Kanye west og pga hun fikk all oppmerksomheten, men fakta er at nå får han litt oppmerksomhet, pga denne låten, vil Kanye west svare tilbake?!:)

Refrenget er jævlig fengende, i hit it i hit i hit it i hit first....haha.! 

And if you were to come back to me
Girl I know just why you'd choose me
And if you were to come back to me
Girl, I'll get it wet -- jacuzzi

And if you were to come back to me girl
We'll make another movie
 (sextape vol 2)

She might move on to rappers and ballplayers

But we all know I hit it first.

I had her head going North and her ass going South
But now baby chose to go West

No matter where she goes or who she knows
She still belongs in my bed.
KA I HELVETTE HAR SKJEDD MED FACEBOOK?

 • 07.04.2013 - 20:01

Virkelig, hva har skjedd med facebook den siste tiden? 

Når jeg lagde meg en konto på facebook i 2007, vel då var det ikke så mye jeg visste om, men det var det at man kunne laste opp bilder, snakke med familie og venner osv. Men så er vi kommet til år 2013, og det er dette som alle er opptatt av:

LMS - Lik min status så skal jeg !! Virkelig? hvorfor be noen om å like din status? tvinge noen til og like det, det er en jævla knapp der, og liker folk det de ser så får du en jævla like. Hater det, jeg ser det hver eneste dag, LMS - LMS - LMS. Til helvette med hele statusen din, du får en like om noen faktisk LIKER den. 

Pornoklipp - Jeg kan huske at i 2007 var det virkelig ikke noen pornoklipp på facebook, nå? vel, 2013 og det overflyter med porno overalt på facebook, jenter og kvinner som fingrer seg selv for at de skal få 100.000 likes på en video og desperate mannfolk subscriber til disse folkene, er det virkelig verdt og fingre seg selv på video slik at hele facebook kan se det? 100.000 likes and i make another one. Syke desperate kvinnfolk, alt for en like..

Det er så latterlig, jeg skal ikke nevne noen nettsider eller noe, men facebook er virkelig ikke en pornoside!!..

Alle disse falske historie, en dame sitter med barnet sitt osv, del videre!! ALT DETTE BLIR BARE SKRIVET OG DELT FOR AT DE SOM DELER OG SKRIVER DETTE SKAL FÅ SEG SUBSCRIBERS. 

Alle disse R.I.P den og den personen, de er ikke engang død men flere hundre tusen joiner gruppen / siden ? Why? det står ingen andre steder på nettet at denne personen er død, men dere tror på det? LOL!

Det er mye som er fucked opp med facebook for tiden, og litt av det står som sagt over. 

MÅ HELLER IKKE GLEMME DETTE HER, SHARE THIS PICTURE AND I WILL GIVE YOU A MILLION?? ELLER AT BILL GATES GIR DEG 5.000 DOLLAR OM DU DELER BILDET? VIRKELIG? DET ER JO BARE PHOTOSHOP, HØRT OM DET? det bilde programmet du kan manipulere bilder i? Sjekk ut under då, det er et bilde som alle deler på facebookJEG KAN OGSÅ PHOTOSHOPPE INN HVA JEG VIL SKAL STÅ DER, LOLOg til slutt, skjer med alle som vinner i lotto då? share this picture and i will give you 1 million... Facebook er blitt så stort at alt går ann og det er tusenvis av folk som biter på alt sammen, desverre ikke meg!

Og så må vi ikke glemme alle som får en iphone 4 og 5 bare dere deler et bilde, hvem faen skal betale for alt dette? Ingen, fordi det er SCAM og tull for at de skal få mangen likes / subscribers, hva enn de måtte oppnå med det. Alt er bare kødd og facebook rekker ut til mangen tullinger som går på alt!:) 

BEKLAGER SÅ MEGET, VIRKELIG !! SE HER

 • 04.04.2013 - 12:53

En ting som som jeg spyr av er dere som kommenterer skrivefeil og hvordan gramatikken og tegnsettingen skal være, du kan jo faen ikke sette en å foran når det skal være og, virkelig?. Jeg kan si dere en ting og det er at jeg skriver slik jeg snakker og bryr meg fint lite hvordan oppsettet er, hvor perfekte ordene og tegsettingen er. Jeg vetta faen hvor alle kommategnene skal være, vetu du hva? jeg bare setter komme her, og der, fordi jeg ikke vet en dritt om tegnsetting. Hvem bryr seg egentlig om jeg setter kommategn feil? eller skriver "og" når det skal være "å" ? Jo, dere som går på skole og som må pirke på alt, er det noe du må lære deg rene så er det den jævla tegnsettingen og kommategn, du skriver ikke skikkelig bokmål, LOL! 

Dere skjønner jo alt jeg skriver, og jeg skjønner ikke hvorfor noen av dere skulle ha vanskeligheter med å skjønner hva jeg skriver, var det riktig av meg og sette kommategn etter "skriver" ? håper det. Det jeg virkelig ikke forstår er hvorfor enkelte henger seg opp i hver minste detalje, om det er en skrivefeil så er det helt forferdelig. Dette gjelder jo ikke bare meg, for det er flere bloggere jeg har sett folk kommenterer i kommentar feltet slik som dette " faen du er skadet som ikke klarer den jævla tegnsettingen" og "lær deg norsk". 

Jeg skriver som jeg skriver og driter i hvordan et oppsett skal være, folk leser jo bloggen uansett, tror ikke alle bryr seg så mye om hvor jeg plaserer et kommategn. Og ja, jeg dette irriterer deg helt sikkert, der var et kommentegn, der også, der og, men, så klarer jeg ikke velge ut hvor det, egentlig, skal, være, så eg , bare, plasserer, de, overalt.

Ha en awesome day!!, solen skinner, så nyt den før den forsvinner!:)Gleder meg til sommeren, då blir det reise :) :) :) :) :)


MOTEBLOGGERE - MÅ ALT VÆRE SÅ JÆVLIG DYRT? JEG SER IKKE FORSKJELL!!!

 • 03.04.2013 - 01:02

Er det en ting som er jævlig tidig så er det bloggere og ikke bloggere som må bruke flere tusen kroner på en veske, når du kan få samme vesken på h&m til 199kr. Dette gjelder ikke bare vesker, men også gensre, jakker, sko osv, hva er egentlig poenget? sløse vekk, ja sløse vekk flere tusen kroner når andre folk ikke ser forskjellen på dette med pris med mindre du går bort til hver eneste person du går forbi på gaten og sier hvor mye du har kjøpt det og det kles plagget for. Jeg er ingen hater eller noe, for meg kan dere bruke 34.000 kroner på et par sko, en veske og en bukse, men jeg hadde heller kjøpt det samme til under en tusen lapp og tatt meg en ferie for de resterende 33.000. 

Det handler jo i dag ser det ut som om hvem som har dyrest klær, de nyeste veskene til skolebruk, det er jo jævlig tidig og tenke på. Dere som bruker 6.000 - 10.000 kroner på en veske, blir dere ikke litt sånn, faen holder eg på med? kunne reist en en weekend tur til london på shopping, men istede sitter jeg her med forbanna veske? forstå meg rett, men den vesken du har kjøpt til så mye penger, tåler den flere kilo enn en veske til 199kr?

Bayswater i fargen oak, fra Mulberry, ca 7000 kr. Er denne vesken virkelig verdt 7.000 kr? aldri, det er 2 uker i tyrkia det, istede for denne vesken.!


Veske fra H&M til 199kr, og mye mer sexy enn den vesken over, er du ikke enig? og 6.800 kr spart er det også.


Her ser du en dun parka jakke fra woolrich til 6.299 kr, er den virkelig verdt de pengene? why? fortell meg please?Er ikke denne lik den som er over? vel, denne er fra shine og koster bare 1000 kr, du sparer 5.299 kr, det er også 2 uker i tyrkia om du er heldig.

De fleste ungdommer vil i dag kun ha det dyreste for å skille seg ut, men for å være helt ærlig med dere, om jeg ser deg på gaten og du går i en av disse jakkene over, eller i en canada goose jakke, jeg klarer ikke å tenke på hva det har kostet deg, du kan gjerne ha brukt 18.000 kr på det du går med, men i mitt hode kunne det vært 600 kr for buksen, 1000 for jakken og 500 for skoene, altså 2100 kr.

Jeg driter langt i hvor mye klærene og jakkene, veskene du går med koster ( men hvorfor skriver du dette innlegget då rene?) vel, fordi jeg syns det er tidig hvor mye penger enkelte bruker bare for at de skal følge "moten" eller "trenden". Men for all del, vi er alle forskjellig, men jeg hadde heller brukt så mye penger på en reise til utlandet enn en jakke og veske til 15.000 - 20.000 kr. Hva ville du brukt så mye penger på?


Her ser du noen Giuseppe Zanotti sko til 5.455 kr, og ja, jeg kan inrømme at de var fet som faen, men er det virkelig verdt 5.455 kr med mindre du er jævlig rik?


Her er samme opplegget som skoene over, og disse koster bare 1.135 kr ( de har de også i samme fargene som skoene over) du sparer over 4.000 kr om du kjøper disse.!!

Nei, det jeg ville frem til med dette innlegget er at det dyreste er ikke alltid nødvendig for å "skille" seg ut, og hadde du gått med enten vesken, jakken eller de dyrene skoene så hadde jeg aldri hatt en tanke om at det var så dyrt. Spør du meg så er de andre produktene like stilig om ikke stiligere, samt flere tusen kroner billigere.Og så er det sånn at alle motebloggere må ha apple produkter? why? ipad, iphone,ipod,mac.... Må du bevise du har alt når du blogger? ser også enkelte bloggere skriver "sorry, iphonen min er litt skitten men pytt pytt" tror du virkelig noen bryr seg om din iphone er skitten på skjærmen? enkelte bloggere får meg til og spy, og jada, dere spyr sikkert enkelte ganger av mine innlegg også, men det da måte på!:)

Du trenger ikke det dyreste, vi blogges:):):) XoXo

DU BESTEMMER NESTE RENE & ANNE VIDEO - KOM MED FORSLAG NÅ!!!!

 • 02.04.2013 - 20:31

Heisann og god kveld alle sammen, det er jo så mangen som hele tiden vil ha flere videoer, uansett hvor mangen som blir laget får dere aldri nok!. Det som dere nå kan gjøre er at dere bestemmer akkurat hvilken video vi skal lage, men ikke noe vi har laget fra før av, helst ikke ihvertfall, men dere bestemmer, kom med deres forslag nå, det beste forslaget vinner og så lager vi videoen asap!!! LEGG IGJEN EN KOMMENTAR I KOMMENTARFELTET, NÅ!!!

6 FANTASTISKE FAKTA OM DIN VAGINA?

 • 02.04.2013 - 19:06

1. En vagina har 8000 nerve avslutninger, og selve skjeden består av flere deler, det ytre området kalles vulva, som består av indre og ytre kjønnsleppene (lepper), klitoris, klitoris hetten, og urinrøret. Den sanne "skjeden" er faktisk det indre området, som omfatter livmorhalsen, livmor, eggstokker, og egglederne. boya! Men...Dette høres vel bra ut sant? fordi vi gutter har bare har 3500. Men, hvis du sammenligner nerve avslutninger til hele penis, inkludert forhuden, så har vi rundt 24.000, synd :)

2. Haier og vagina har noe til felles,de begge har et stoff som heter squalene, som er funnet i hai lever og også i skjeden som smøremiddel. 

3.En vagina kan utvide seg med 200 %, det er sykt det. Mens det er ingen "standard størrelse" for en kvinnes vagina,men den er  gjennomsnittlig ca 6-7 centimeter bred og 6-7 centimeter dyp. Faktisk kan skjeden utvides opp til 200% i størrelse, noe som gjør det mulig for en liten sperm til å befrukte  og vokse til et fullt dannet baby, leveres, og gå tilbake til nesten sin opprinnelige form.

4. dette med vagina, det er slikt at det er et  "G" Spot, et område inne i selve skjeden som kan gi jenten en intens orgasme enda sterkere enn den du finner i klitoris. Hvordan finner du  "G" Spot? Ta din partner og legg deg på ryggen. Be han eller hun om å sette sin pekefingeren inni, og lage en "kom her" bevegelse.Om du plutselig skulle høre noen lyder fra din partner,well done!

5. Ikke vask vaginaen din, jeg mener ikke du skal gå rundt skitten der nede, men vaskemiddler med parfyme  må du holde deg unna. Ja, skjeden er full av bakterier men dette er gode bakterier som holder en jente / kvinne sunn, vaginaen renser seg selv som en vaskemaskin. Før trodde damer at sine edle deler var urent, veldig ofte, men dere som kan dette med ph verdi osv, så er ph verdien i vaginaen på 4. Bruk asan som er parfyme fri :)

6.  Walt disney var først ute med Vagina.Dette visste du sikkert ikke, men i 1946 fikk walt disney et oppdrag av et selvskap som heter cello cotton (som lagde kotex servietter) til og lage en reklame film om menstruasjon, og i denne reklame filmen laget av walt disney sier de vagina, det er den første filmen de faktisk bruker ordet vagina, og det er fra en walt disney film. Reklame filmen ble aldri utgitt på kino men ble vist til 105 millioner studenter.

VIRKELIG RENE? ER DET SANT? NEI :)

 • 02.04.2013 - 01:46

God kveld bloggen, hater når jeg bruker den setningen, men la gå. Ja det var jo første april i går og eg lå ut tre innlegg for å lure dere, det ene innlegget var at mine private sexbilder var lekket på nettet, og som jeg skrev i innlegget så var det aprilsnarr, og jeg har ingen bilder som er lekket på nettet, it's all safe. Dette innlegget skriver jeg bare fordi det er så mangen som fremdeles spør meg om hvor de kan se mine private bilder, selvom jeg har skrevet det var aprilsnarr, LOL!:) så skriver kun for at dere skal slippe og spørre meg angående det....

Det andre innlegget jeg lå ut på bloggen var alicia keys som synger til meg, hun tar opp den rammen fra vesken sin vettu, men det er en gammel video jeg har hatt på harddisken fra 2009, så det er også bare en video som er redigert på en god måte, fake altså.

Det tredje innlegget jeg lå ut var at anne ble intervjuet av e24.no, angående alkohol, og ja, det innlegget er også redigert, fake. Så there we go, alle de tre innleggene var fake, men det var mangen som gikk på det jeg skrev, som trodde innleggene var ekte, ihvertfall sexbildene som var "lekket" inkludert alicia keys videoen. 

Got ya!!

KVELDSMAT - BIFF & PARADISE HOTEL

 • 01.04.2013 - 21:54

God kveld alle sammen, nå har jeg nettopp fått servert biff og full pakke av anne, sitter og ser på paradise hotel, kan si det smakte veldig godt med mat nå, ettersom jeg ikke har spist noe i dag bortsett fra sjokolade kake, et lite stykke då. Ha en fin kveld alle sammen, og så kommer den videobloggen snart også!:) Vi blogges...Nå er pausen ferdig så må se videre, heidåå!:)


ANNE I AVISEN (E24.NO) ALKOHOL ER LIVET :)

 • 01.04.2013 - 20:43

Anne hadde et intervju i nettavisen e24.no, du kan lese hele innlegget som handlet om ikke annet enn alkohol og mer alkohol HER bra innlegg vennen :)

Her er et lite utdrag from intervjuet, anne karin er en festglad jente som liker og drikke så mye hun kan og helst til alt stenger, alkohol er noe jeg drikker for at jeg skal føle meg levende, andre er kanskje i lykkerus når de får en ny bil av pappa, men jeg kan bli like glad om jeg hadde fått en øl, jeg går mye på downstairs med en som heter rene og der koster en øl bare 19 kr på torsdagen før kl 00.00 og 24 kr etter 00, det er ingenting og si på. Jeg vet mangen tenker jeg drikker mye når dette innlegget kommer ut, men det gjør jeg ikke, bare 5 dager i uken når det er påske og andre helligdager. Les hele innlegget hennes HER
ALICIA KEYS SYNGER FOR MEG (VIDEO)

 • 01.04.2013 - 16:45

Heisann og god ettermiddag alle sammen, for en liten stund siden sendte jeg inn et bilde til selveste alicia keys, der jeg fortalte hun at hun var til stor inspirasjon for meg og mangen andre, om du ikke vet hvem det er så er hun med på sangen empire state of mind med jay z og sangen new day med 50 cent, inkludert mangen andre topp låter, ihvertfall, så har jeg fått tilsendt en video av hun på cd i posten og måtte dele den med dere med en gang. Hva syns dere?

Bildet jeg sendte til henne !:) bildet er tatt i 2010 
renekleveland

Norges beste blogger. Solbrun og perfekt kropp. Blogger ikke akkurat om knekkebrød og klær jeg har fått i posten som alle de andre hundre tusen bloggerne gjør. 80.000.000 visninger på nett. Love blogging! Følg meg for spenning i hverdag. Legg meg til som venn på Facebook, du vil ikke angre. Ellers, tusen takk for at du er innom bloggen. Bergens stolthet.

Kontakt/Sponsing

Renekleveland.blogg.no@hotmail.com

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no